Partyflock
 
Verslagen · januari 2008
X-Qlusive

http://pictures.q-dance.nl/6435/pics/2/6705_erik_0291.

MANDY-, 31 januari 2008 21:04
Underworld

Een keer eerder heb ik Underworld live gezien. Dat was in 2005, toen ook in HMH. Dat was voor mij een zeer bijzondere ervaring die ik nooit en nimmer zal vergeten. En nog steeds kan ik het niet bevatten wat er toen met mij en mijn gevoelens gebeurde. Ik wist niet dat muziek zo mooi kon zijn. Natuurlijk, ik luister bijna elke dag naar Underworld, maar om Underworld zo live te keer zien gaan is fantastisch! De mensen werden gek, iedereen schreeuwde het uit van geluk.

PP_mode, 31 januari 2008 16:39
Ik kwam zaterdag pas laat binnen. Er stond nog een kleine rij. Vooraan stonden mensen die geweigerd waren voor het dragen van een spijkerbroek en wilde toch naar binnen.

(*)Loulou(*), 29 januari 2008 15:47
X-Qlusive

X-Qlusive! Een feest om niet meer te vergeten!

In eerste instantie zou ik niet gaan, maar op het laatste moment toch nog een kaartje voor €35,- kunnen regelen.

Toen we rond kwart over 11 aankwamen bij de Heiniken Music hal was het al aardig druk bij de ingang, ik dacht dat we erg lang in de rij moesten staan maar dat viel behoorlijk mee. Het foullieren werd niet echt grondig gedaan en we waren snel binnen.

, 29 januari 2008 11:05
Awakenings

Zo, beter laat dan nooit.

Na een lange dag overhuizen was het zaterdagavond eindelijk zo ver. Om half 9 naar een vriend van me om vast te acclimatiseren met een biertje en de heerlijke klanken van wat oude livesetjes op de achtergrond.
De sfeer zat er vrijwel meteen al in, dus om half 11 pakten we de trein vanuit Tilburg.

, 29 januari 2008 10:17
X-Qlusive

Showtek X-Qlusive

Zo de eerste (grote) party van 2008 is achter de rug. Heerlijk, heerlijk, heerlijk! Hieronder een ‘kort’ verslag hoe dat ik het beleefd heb afgelopen zaterdag en zondag.

Zaterdag 26 januari 2008 stond in m’n agenda al rood gemerkt ivm Showtek X-Qlusive natuurlijk. Ja als er een X-Qlusive party is van toch 1 van onze (mezelf en m’n meissie Hardstyle-Babe) favoriete Hardstyle DJ’s dan moeten we natuurlijk van de partij zijn.

Bullywully, 29 januari 2008 02:20
Awakenings

Awakenings, Klokfabriek Eindhoven

Na een klein treinreisje vanuit Nijmegen snel voet gezet naar het dichtbijgelegen Klokgebouw. Toegangscontrole ging gelukkig erg snel en nadat vrienden hun gastenlijstkaarten binnen hadden snel naar binnen(want was was het tyfuskoud:rot:. De pompende bassen tegemoet:bounce: Kluisjes stonden overzichtelijk opgesteld en ook de rest van de indeling was perfect.

Mindpower :-):-):-), 28 januari 2008 20:28
Awakenings

26 januari 2008 Awakenings editie in Eindhoven! In de eerste instantie wilden we eigenlijk niet gaan, Eindhoven vonden we wel erg ver! We boekten een hotel om de ochtend door te brengen.
De echte awakenings gangers laten zich niet kennen.

, 28 januari 2008 16:47
X-Qlusive

Zaterdag 26 januari, een doodnormale zaterdag. Ik had wel zin in x-qlusive showtek, maar ik verwachtte er niet te veel van. Om 9 uur werden we opgehaald met de bus in Veldhoven, de reis duurde niet zo lang. Binnen no-time stopte de bus voor de ArenA. Na een aantal keer overleggen hoe we die plat zouden gooien waren we toch maar naar binnen gegaan.

, 28 januari 2008 10:25
X-Qlusive

Zaterdag 26 Januari 2008; X-Qlusive Showtek tijd!

Eindelijk is het zover, zaterdag 26 Januari X-Qlusive Showtek! voor mij 1e keer X-Qlusive, 1e keer HMH.
Na Qlimax en Thunderdome waar het geluid nogal tegenviel was ik erg nieuwschierig naar de HMH vanwege de vele enthousiaste vermeldingen over de geluidskwaliteit en het volume!

Na een lange dag waar 's middags ook nog gevoetbald moest worden was het om 21:30 tijd om de auto in te stappen.

Koning K., 27 januari 2008 22:47
Bigger better louder

(Compulatie Video Van Het Feest ENJOY!)

De Partyguru was back in town met een nieuw feest. Na de vorige editie met dana die helemaal geweldig was kon ik het natuurlijk niet laten om ook deze editie er weer bij te zijn.

om iets voor twaalven ging ik naar binnnen. Voor de deur stond een aardige rij, dus het bloofde weer druk te worden.

Eenmaal binnen legde Arjan V zijn laatste plaatjes op. En hij was lekker bezig want er kwamen nog al wat bekende nummers voorbij.

Dj Marinus, 27 januari 2008 21:23
X-Qlusive

Inmiddels geslapen en goed voldaan, maar weer een goed verslag proberen te schrijven, nadat gister weer een mooi feestje voor de deur stond Namelijk: XQ-Showtek:bounce:

http://album.partyflock.nl/31286824.jpg
Al vanaf begin af aan, kwas nog niet vertrokken van huis, wist ik dat het een goed feestje zou worden, maar zogoed had ik niet verwacht, Het heeft me verwachting dik overtroffen, en heb me prima vermaakt.

GizmoNL, 27 januari 2008 18:08
Hardcore Resistance

Na zo’n 2 á 3 jaar allerlei stijlen muziek te hebben beluisterd en te hebben gekocht,geinspireerd door vele verschillende feestjes en artiesten,ben ik op zoek gegaan
naar contests nadat vrienden en kennissen steeds meer gingen zeggen dat ik het een keer moest proberen om voor publiek te draaien.

Makewablief, 27 januari 2008 17:53
Keep hardcore alive

een klein verslagje over Hardcore Survivors :

Vermits Ik daar een installatie moest plaatsen, was ik uiteraard reeds ruim voor het open gaan van de deuren aanwezig. Na een rit van ongeveer 2 uur kwam ik ter plaatse aan omstreeks 17u. De deuren gingen open om 20u. nog 3 uurtjes dus voor de installatie te plaatsen en dergelijke.
Met wat hulp van de organisatoren zelf verliep dit alles zeer vlot. De deuren konden dan ook op het voorziene tijdstip van 20u geopend worden.

Nu!

NU! Zondag 27 jan 2008

Van:06:00 t/m +14:00 uur
Locatie: Lexion Overtoom 65/67

Westzaan.
Website: www.nugebeurthet.nu

www.lexion.nl
De voorbereidingen waren reeds weer genomen om richting NU! Te gaan.
Vroeg gaan slapen dit keer :)
Geen pre after party dus, net als de andere helft van de bezoekers. Goed uitgeslapen om maximaal te kunnen genieten van de goede muziek.

Techno Dr, 27 januari 2008 14:02
Reuni van het erotische vibratie feestje! Als je dit leest, laat dan ook even een opmerking achter hieronder, is het leukst als een verslag wordt aangevuld door anderen

Deze zaterdag was het weer aan mij om er heerlijk op uit te gaan, na het afgelopen weekend thuis te hebben gezeten, was ik klaar om te knallen.

Happydayz te Culemborg, stond in de agenda, zowel de locatie als de line-up hadden mijn aandacht getrokken.

sweetdreamsss, 27 januari 2008 11:54
X-Qlusive

X-qlusive Showtek 26-01-08

Waar te beginnen als je veel te vertellen hebt nou das niet makkelijk maar ik ga het proberen.

Distorded Freak, 27 januari 2008 10:49
DarkCore

uhm.

AK!E, 26 januari 2008 05:47
Ex Porn Star

Jaaaaaa! Het was zeer zover! Ex Pornstar in Huize Maas! Behoren toch tot de leukste feestjes in Groningen! Altijd garant voor een goede sfeer en goede muziek! Dus weer kaarten gekocht. Thema kleding geregeld! En Party time!

Vanavond naar Huize Maas toe en er stond een kleine rij voor. Goed teken, want op vrijdag avond is het toch vaak rustiger dan toen het nog op zaterdag was.

R0by, 26 januari 2008 04:39
Hoi party friends,

Als meewerkend voorwerp in de dancescene, schrijf ik heel af en toe m'n ervaringen op over een feest wat ikzelf als bezoeker heb mogen ervaren.

Zo zal ik ook trachten, hier een stukje te schrijven over mijn gevoel en ervaringen bij dit feest.

Ik ken Andy en Wilma alweer een tijdje, toen ik ongeveer een jaartje geleden, de plannen hoorde van hun feest, had ik daar een afwachtend gevoel bij.

Ik heb de laatste 5 jaar aardig van wat "nieuwe concepten" mogen proeven.

Miss Indigo, 23 januari 2008 04:37
In touch with your friends • Touch at the sea continues

Ja, we zijn er allemaal al heel erg lang mee bezig ! Het vervolg van TOUCH @ THE SEA. :yes:
We willen weer zo graag lekker uit ons plaatje gaan :bounce: op een GOOD FEELING party van Andy Soewandi Producties.

Verleden jaar nog gegeven op de pier in Scheveningen, en dit jaar op een geheel nieuwe locatie Condor City in Den Haag(y).
http://album.partyflock.nl/30768057.jpgCondor City

, 22 januari 2008 20:59
Siberia

Na een periode van rust nemen om van een operatie te herstellen werd het nu echt tijd om weer eens flink te gaan feesten. Siberia zou de opening worden van ons fetish feestjaar.

Een erg leuke bijkomstigheid was dat ik dit keer ook de chauffeur was van de openende DJ. Het was heel leuk om te zien wat er eigenlijk allemaal nog geregeld moet worden één uur voor het feest start.

Funnyhappyviper, 21 januari 2008 21:23
Nu!

NU! Wakker blijven 20 jan 2008

Van 06:00 t/m ±13:00 uur

Er waren geen leuke feestjes naar onze zin in de (mnml) techno hoofdstad van ons natte kikkerlandje. Dus bouwde we een kleine pre party thuis.
Zo'n mannetje of zes verzamelde bij ons thuis om daarna naar de vaste prik op zondag te vertrekken in de Lexion. Daar waar we inmiddels door de jaren heen heel wat mensen hebben leren kennen tijdens alle verschillende feesten.

Techno Dr, 21 januari 2008 17:43
Mindcontroller

19 Januari 2008 tijd voor weer een editie van Mindcontroller :D aangezien ik bob was dit feest kan ik eindelijk wat zinnigs melden over het feest en hierdus mijn eerste verslag.

Ik stond om 21.55 voor de deur en kon om 22.05 naar binnen. Zodra de muziek begon hoorde je vanuit de rij Dr. Z-vago al wat oldschool plaatjes ten gehore brengen. Helaas begon hij toen ik eenmaal in de zaal zelf stond met wat early hitjes.

Mr. Loki, 21 januari 2008 13:36
Siberia

Bontmutsen in een sexy decor

Siberia was ons eerste echte fetish feest in het nieuwe jaar en we hadden er duidelijk veel zin in. In de weken rond de jaarwisseling hadden we ons blikveld verruimd met wat andere party's, maar dit weekend gingen we weer op zoek naar het vertrouwde gevoel. Al was het alleen maar vanwege de specifieke kleding, die je toch nergens anders tegenkomt. Dus, in de auto naar Utrecht waar we deze keer snel 'n parkeerplekje vonden.

, 20 januari 2008 20:36
Siberia

Siberia
IJskoud de beste

In Utrecht is de verwarring compleet. Vanavond is toch Siberia? Waarom is het buiten dan 12 graden en valt er warm water uit de lucht? Amper twee weken geleden leek het daarentegen wel Siberië op Scandal de Luxe, dat andere fetisjfeest van Cosmic Events.
De eigenaar van de Waakzaamheid was vergeten de verwarming op tijd aan te zetten, waardoor de nieuwjaarsreceptie met de winterjas over het rubber gevierd werd. En de champagne dus heerlijk op temperatuur was.

Passetti, 20 januari 2008 17:20
Bays draait door

Wij dachten toen we hoorden dat bays Hardstyle feestjes wou organiseren: nou, eens even kijken of dat wat is.
Dus wij een busje huren, omdat we niet te laat wouden zijn voor A-lusion.
Toen we binnen waren was er nog geen flikker te doen. Toen kwam A-lusion binnen, en daar moesten wij natuurlijk even mee op de foto;)
Hij draaide donders goed, en ik heb me goed vermaakt.
toen kwam een of andere Planet-x.
Ik weet niet wat hij aan het doen was, maar het geluid was opeens donders slecht.

Arne, 20 januari 2008 15:53
Mindcontroller

19 januari 2008.

Eindelijk weer eens naar de Hemkade en na 1 editie mindcontroller overgeslagen te hebben omdat de editie daarvoor niet bevallen was, was ik wel weer benieuwd. Ditmaal was ik dan wel de BOB, maar dat vond ik niet zo erg.

Eenmaal binnen was Predator lekker aan het draaien. Beetje standaard setje, maar hoe je het went of keert hij was lekker bezig. Daarna was Dr. Macabre aan de beurt. Heerlijke beats en the gates of heaven was een mooie afsluiter (heb ik juist?).

Erwin_1975, 20 januari 2008 14:51
P.O.R.N.

hoppa! aangezien ik zoals vele van jullie nog niet geslapen heb. ga ik uit verveling weer is ekkes een verslagje schrijve. ( en deze keer niet gaan zijken over me taaltje. net als het verslag van PKH. jullie snappe het allemaal wa hier staat. en daar gaat het om )

nou, het verslag ;)

nou, wij stonde er om 9 uur al! ( jaja fanatiekelingen eh :P haha ) en rond 9 over 10 ofso ging de zaal pas open :o. weer 9 minute minder :(

marja. toen binen kwame.

Tony...., 20 januari 2008 11:10
Tommyknocker B-day

GEMERT - Een dorpje met een kleine 15.000 inwoners dat vooral bekend staat om zijn brabantse gezelligheid, afgelegen doodsaaie suicidale 80-kilometer weggetjes en het inmiddels ieder jaar weer terugkerende verjaardagsfeest van Italians finest: Tommyknocker.

Met een portomonnee met geld in de ene zak en goede hoop in de andere starten wij onze trip richting het verre oosten (van brabant).
Het is half negen en uit de verte zie ik een rode Citroën uit het jaar 1804 op mij af komen.

, 19 januari 2008 17:34
Tommyknocker B-day

Men neme een van de populairste Italiaanse dj's, een flink aantal bevriende collega's, wat promotie en hup: 3000 man in de Time Out. Om de populariteit van Tommyknocker nog maar eens te onderschrijven. Uiteraard gaat het allemaal niet zo makkelijk, maar feit blijft dat er toch een kleine 3000 man op zijn verjaardagsfeest in Gemert afkwamen. Met als resultaat dat het goed druk was. En dat kwam, met alle respect, niet alleen door Tommy zelf.

Tim, 19 januari 2008 09:28
Qlimax

Volgend jaar zeker weer!

Toen ik in Utrecht overstapte van trein en de groep SH hardstylers ontmoette wist ik zeker dat het een Qnalfeest zou worden. Met de hardstyle trein reisden we verder naar Arnhem Centraal waar we overstapte op een Connection Pendelbus die ons bij Qlimax bracht.

Aankomst:
Toen we eenmaal gearriveerd waren maakten we een groepsfoto en was het afwachten tot we naar binnen mochten.

, 15 januari 2008 14:01
GBBR

Na een vrijdag op een klein breakcore/idm/uk hardcore/jungle trance hiphop fucking shit music – feestje te zijn geweest na een lange tijd niet feesten wegens een overbelaste hersenhelft,komen we op het idee met de auto richting Eindhoven te rijden waar deze avond niemand minder dan Peaky Pounder,Sandy Warez,Ophidian,Enzyme X,en uiteraard de vaste crew van GBBR en Fused hun kunsten gingen vertonen.

Makewablief, 14 januari 2008 02:40
Euphoria

Opnieuw aan avondje los in de 013

Tweede keer Euphoria voor mij, dus ik wist al ongeveer wat ik kon gaan verwachten! Bij aankomst bleken er meer mensen te zijn die naar binnen wilden! Hahaha. Er stond dus een aardige rij, gelukkig duurde het niet al te lang en konden we nog lekker op Brennan Heart mee stampen.

Brennan Heart
Na binnenkomst snel munten gehaald zodat we nog even los konden op de set van Brennan Heart. Draaide ook weer een top set net als normaal.

Robvanbeers, 13 januari 2008 15:11
Tranceclassixx

TranceclassiXX, zaterdag 12 januari 2008

Erg genoeg, ik kan hier eigenlijk geen verslag van schrijven helaas! Weer vroeg van huis vertrokken zodat we op tijd de MatriXX zouden bereiken en geen seconde van de avond hoefde te missen.
Bovendien was de eerste dj op de agenda al iemand die ik wilde zien en horen. DJ Francois

Alles was zoals het in de MatriXX behoort te zijn, de deuren gingen zelfs eerder open dan de voorgaande weken zodat de partypeepz niet in de kou hoefden te staan.

sweetdreamsss, 13 januari 2008 13:11
Beatstime

BeatsTime The Return daar moest maar ff verslagje van gemaakt worden dacht ik zo. Laat ik eerst maar eens iedereen zijn geheugen opfrissen want denk dat de meesten het zich niet meer kunnen herinneren maar BeatsTime begon zijn eerste feesje op Vrijdag 19 April 2002 in de Close-up wat nu de Alcatraz is geworden. Je kunt onder deze link Pinhead goes BeatsTime nog ff terug kijken. Maar goed nu bijna 6 jaar later zag ik toch zo`n 70% die er 6 jaar geleden ook bij waren.

, 12 januari 2008 14:00
Crackbeats 19

Na enige tijd mezelf rustig te hebben gehouden,in verband met een overbelaste schouder,die uiteindelijk na een jaar feesten zo overbelast raakte dat ik iets meer dan een maand thuis kwam te zitten,met als gevolg natuurlijk een financieel gebrek,moest ik toch weer eens herrie aan mn hoofd hebben,flink wat lachen en praten met mensen,de gebruikelijke leuke dingen die de avond half maken.En uiteraard de muziek is belangrijk.

Makewablief, 12 januari 2008 11:19
Heavensplace

Heavensplace

Saturday the 31st of may

De Meenthe

Stationsplein 1

Steenwijk

Doors open from: 21.00 till 8.00

Line up:
- Omar Santanta
- Darkraver
- Gizmo
- Dj Buby
- Dj Jokey vs.

The prince of Darkness, 11 januari 2008 13:07
Ik wil naar house

Donderdag 10 Januari 2008….Tijd voor de Grand Opening van Ik wil naar House @ De Avenue!

Enkele maanden geleden maakte EYE4Dance bekend om ook feesten te gaan organiseren tijdens de studentenavond in Breda, namelijk de donderdagavond. Deze avond is een tijd geleden in een sleur geraakt, en EYE4Dance wil met een nieuw concept op het gebied van House, Electro, Eclectic etc. deze sleur doorbreken.
Een tijd geleden werd de line-up bekend gemaakt.

Don B. B), 11 januari 2008 12:21
Decibel

Decibel Outdoor. Iedere keer weer krijg ik een grijns op mn gezicht als ik die naam hoor. 8)

Altijd al heb ik intresse gehad in de 'dance-scene', maar het echte werk begon 25 november 2006. Mijn eerste grote feest, Qlimax. Geweldig was dat, en mijn aller beste vriendin Floor en ik kregen de smaak te pakken. Flockers en Defqon 1 volgden. Ik had zin in gauw weer een feest, begon wat rond te neuzen op Partyflock en kwam al gauw bij de site dan Decibel Outdoor.

Babette:rot:, 8 januari 2008 02:13
XXlerator

Zo, nu ik weer helemaal bijgekomen ben van XXlerator vind ik het wel weer eens leuk om er een verslag over te schrijven.
Waarom? Omdat het echt mijn beste XX ooit was, echt helemaal super.

Wat vooraf ging. Aangezien ik er niet van uit ging dat ik zaterdag 5 januari naar XXlerator zouden gaan, heb ik het die vrijdag aardig laat gemaakt. Zaterdag zou ik met een paar andere lekker gaan winkelen in Beverwijk, en we zouden om 06.30 's ochtends (! ) vertrekken, zodat we om 08.

**Stampertje**, 7 januari 2008 22:23
XXlerator

http://partyflock.nl/images/upload/135870_regular.jpg

Line-up.
A-lusion.
Brennan Heart.
Technoboy.
The Prophet.
Wildstylez.
Zatox.
MC: Da Syndrome.

Dit feestje had ik al een tijdje op de planning staan, al wist ik het nog niet 100% zeker toen. O:)
Wel wou ik graag weer een keer naar XXlerator in de MatriXX, want de keer dat ik er ben geweest (ja, dat was maar 1x) was het erg vet kan ik mij nog wel heugen.

MANDY-, 7 januari 2008 14:13
Nu!

Nu! Wakker Blijven (worden)

Met: Sandrien

Stephen J.Kroos

Neos Deos
Locatie: De Grot Lexion Westzaan

Wakker worden om te gaan afteren. Dat was de hele planning voor zaterdagnacht.
Om een uurtje of half vijf liep onze wekker af. We gingen net als iedere zondag naar NU!
Voorheen vond het plaats van 15 t/m 23 uur. Maar afgelopen zondag begon het met de nieuwe tijden voor 2008.
Van 6 t/m een uurtje of 13.

Techno Dr, 7 januari 2008 12:40
XXlerator

In de hoogste versnelling knallen op XXlerator in de MatriXX, Nijmegen.

Afgelopen nacht, 5 januari was het tijd voor mij om het eerste feest van dit jaar 2008 te bezoeken in de MatriXX.
Het feest was genaamd XXlerator met Scantraxx worldtour, waar ook mijn persoonlijk all time favorite DJ The Prophet toe behoort.

sweetdreamsss, 6 januari 2008 20:27
Erotic New Year Vibe

Naakt op de draaitafel.

Aangezien de tijd dat we Oud en Nieuw met appelflappen, oliebollen en de oudejaarsconference vieren reeds lang achter ons ligt, was het deze keer weer heerlijk grasduinen tussen de flyers van de vele party's die op deze avond zouden plaatsvinden. Na veel wikken en wegen viel de keuze op Erotic New Years Vibe in de Lexion in Zaandam.

, 6 januari 2008 12:28
Qrimetime

http://partyflock.nl/images/upload/128469_regular.jpg

Harder Styles.
00:00 - 00:00: MC: Ruffian
21:00 - 22:00: Dozer.
22:00 - 23:00: Steve Sweet
23:00 - 00:00: Showtek
00:00 - 01:00: Brennan Heart
01:00 - 02:00: The Prophet
01:00 - 02:00: Wildstylez
02:00 - 02:30: Live: Noisecontrollers
02:30 - 04:00: D-Block & S-te-Fan
04:00 - 05:00: Max Enforcer
05:00 - 06:00: Luna
06:00 - 07:00: Zany

Old Skool & Freestyle.

MANDY-, 3 januari 2008 21:06
Erotic New Year Vibe

maandag 31 december 2007
22:00 - 13:00
Lexion

Muziekstijlen
classics, disco, electro, groove, harddance, hardhouse, hardstyle, hardtrance, house, jump, lounge, oldschool, progressive, techhouse, techno, trance

Line-up
Main 1
Bas & Ram
CJ Stone
Iwan
Jean
José
M.E.M
Michael Dieters
Milo.nl
Miss Melody
Randy Katana
Spider
Tremenda

Bi-Rotic 3
Alberto V
Beatz per Marco
Dendrite
Eric van Kleef
Ferio
Gusto
Ko-c
Marc "O"
Mr. X-Qlusive
Revana
Riego

, 2 januari 2008 20:12
2008

Oud&Nieuww was v0or ons al gOedd beg0nne want we hadde Ut gezelligh eerst bij LauRaa thuiss gevierdd. Na veel 0liebollen & Champagne tog mar beslOtenn om sevast naar de Zalinaz te rijde.r0ndd kwart voor 2 kwamen we aan bij Zalinazz,, Ow de rij valt nog best mee daChten we. Maar we hadde ut mis, we hebbe gwOon bekant 2 uUr in de rij gestaan. Nou t0en eindelijk binnegekOmenn jimmel Uitgedroogt mar dat ter zijde.

..IngridD.., 1 januari 2008 14:24
Las Vegas NYE

LET"S GO TO LAS VEGAS! Weer een verslag van mij, want het is onderhand een traditie geworden om van elk feest dat ik bezoek een verslag te schrijven. Toch heb ik getwijfeld, want gisterenavond. een van DE belangrijkste avonden van het jaar 2007. is stilletjes voorbij gegaan. TE stilletjes.

Met uiterst hoge verwachtingen vertrok ik rond 22.30 naar Carpe DM en arriveerde daar om 23.00 uur.
De parkeerplaats was nog geheel verlaten op zo'n 10 auto's na. geen goed vooruitzicht.

sweetdreamsss, 1 januari 2008 13:53
Qrimetime

B) B) B) B)

Het jaar 2007 heb ik even in stijl afgesloten!
De keuze om oud en nieuw dit jaar in de HMH te vieren was niet al te moeilijk.

Daar heb je een aantal dingen voor nodig.

, 1 januari 2008 12:22
FeestDatumAuteurPublicatie
X-QlusiveMANDY-31 jan 2008
UnderworldPP_mode31 jan 2008
Erotic vibe reunion party(*)Loulou(*)29 jan 2008
X-Qlusive29 jan 2008
Awakenings29 jan 2008
X-QlusiveBullywully29 jan 2008
AwakeningsMindpower :-):-):-)28 jan 2008
Awakenings28 jan 2008
X-Qlusive28 jan 2008
X-QlusiveKoning K.27 jan 2008
Bigger better louderDj Marinus27 jan 2008
X-QlusiveGizmoNL27 jan 2008
Hardcore ResistanceMakewablief27 jan 2008
Keep hardcore alive[Da-Crucifier.tk][Dc-Produxions.tk]27 jan 2008
Nu!Techno Dr27 jan 2008
Erotic vibe reunion partysweetdreamsss27 jan 2008
X-QlusiveDistorded Freak27 jan 2008
DarkCoreAK!E26 jan 2008
Ex Porn StarR0by26 jan 2008
In touch with your friendsMiss Indigo23 jan 2008
In touch with your friends22 jan 2008
SiberiaFunnyhappyviper21 jan 2008
Nu!Techno Dr21 jan 2008
MindcontrollerMr. Loki21 jan 2008
Siberia20 jan 2008
SiberiaPassetti20 jan 2008
Bays draait doorArne20 jan 2008
MindcontrollerErwin_197520 jan 2008
P.O.R.N.Tony....20 jan 2008
Tommyknocker B-day19 jan 2008
Tommyknocker B-dayTim19 jan 2008
Qlimax15 jan 2008
GBBRMakewablief14 jan 2008
EuphoriaRobvanbeers13 jan 2008
Tranceclassixxsweetdreamsss13 jan 2008
Beatstime12 jan 2008
Crackbeats 19Makewablief12 jan 2008
HeavensplaceThe prince of Darkness11 jan 2008
Ik wil naar houseDon B. B)11 jan 2008
DecibelBabette:rot:8 jan 2008
XXlerator**Stampertje**7 jan 2008
XXleratorMANDY-7 jan 2008
Nu!Techno Dr7 jan 2008
XXleratorsweetdreamsss6 jan 2008
Erotic New Year Vibe6 jan 2008
QrimetimeMANDY-3 jan 2008
Erotic New Year Vibe2 jan 2008
2008..IngridD..1 jan 2008
Las Vegas NYEsweetdreamsss1 jan 2008
Qrimetime1 jan 2008