Partyflock
 
Verslagen · augustus 2007
Mystery Land

Mysteryland 2007

(kleine compulatie die ik snel heb gemaakt)

's ochtens om half 12 op het station wachtend op de trein naar Mysteryland, mijn eerste outdoor festival. Ik ben benieuwd.

Na een klein half uurtje stappen we bij station hoofdorp op de bus. Waar ik al menig bekende mensen tegen kom die ook op het laatste moment hebben besloten toch maar te gaan.

http://lh3.google.nl/w.tetteroo/RtFbTjd_n1I/AAAAAAAAAJM/tTH1aDEFp98/DSC02401.

Dj Marinus, 26 augustus 2007 20:35
Mystery Land

MISSERYLAND.
Ja dat lees je goed, was ik vorige week blij verrasd met Decibel, wat mij een typisch feestje zou lijken, van we willen wel maar de middelen zijn er niet voor, was ik gister echt met stomheid geslagen over de middelen die er juist wel waren maar blijkbaar niet wilde, ofzoiets.

Om half 11 vertrokken we bij mijn schatje uit Moordrecht vandaan om maar lekker op tijd binnen te zijn op ,, wat het feest van het jaar zou zijn,, ahumahum.

sweetdreamsss, 26 augustus 2007 20:18
Mystery Land

Yesterday is History, today is a Gift, tomorrow is Mystery.
Op zaterdag 25 augustus bezochten 60.000 partypeople het Floriade terrein in de Haarlemmermeer om een sprookjesachtige dag te beleven. Daarmee was het laatste grote dance-evenement van deze zomer 5 dagen van tevoren stijf uitverkocht.

Rond 12 uur kwamen we aan op station Hoofddorp, waar de pendelbussen ons naar het festival terrein zouden brengen.

Annavanv, 26 augustus 2007 14:13
Mystery Land

Yesterday was history, today is a gift, tomorrow is MYSTERY

Was echt een topdag.

We gingen om 11.uur met de trein richting hooddorp.Daar aan gekomen staan de pendelbussen al klaar,alleen jammer dat je daar eerst een kaartje voor moet kopen .Had niet erg geweest als de wacht tijd niet ongeveer 1 uur had geweest.Dus een taxi naar het terrein.Dat was super makkelijk en eigenlijk niet eens duur.

danscafebarenboos !!, 26 augustus 2007 13:45
Mystery Land

Mysteryland 2007.
We kwamen aan met eventravel bij ingang Oost (dit was uiteindelijk nog 25 kilometer lopen maar dat vertelde niemand erbij)

Even de plus en de minpuntjes op een rij :

- Het terrein is kilometers lang, alles ligt veel te ver uit elkaar, en omdat je toch alles wil zien ben je overal maar even en ga je weer rondlopen
- 60000 kaarten verkocht dit jaar, 50000 was ook wel genoeg geweest ;)
- Armada, waarom die tent verdomme! Het was bij Armin te druk om los te lopen.

, 26 augustus 2007 13:21
Mystery Land

Een goed begin is het halve werk (iets in die geest dan). Dat bleek afgelopen zaterdag wel. Netjes om 10.50 uur gingen de poorten van het ML terrein open. Hierdoor konden we lekker op tijd bij Cor Fijneman aanwezig zijn die als schone taak had opgekregen om de Q-Dance voor deze dag muzikaal te openen.

http://album.partyflock.nl/18452335.jpg

En zoals we dat op de Q-Dance gewend zijn is het rustig opbouwen van een set niet mogelijk. Dus werden er direct de tandjes erop gegooid.

:bounce: Don Leo :bounce:, 26 augustus 2007 13:19
Mystery Land

Net bekomen van de vakantie in Rhodos en het volgende evenement stond alweer op de agenda.
Het wekkertje ging om 8:00 en toen even douchen en boodschappen gedaan.
Dit jaar hadden wij mijn broer zo gek gekregen om ons te brengen naar Mysteryland, waarvoor dank.
Zoals altijd raken wij de weg even kwijt en dankzij een een Seat Ibiza en een Opel Corsa kwamen wij uiteindelijk op de plaats van bestemming.

The Flying Gentleman, 26 augustus 2007 13:07
Mystery Land

Op dinsdag heb ik de tickets gekocht bij FreeRecordShop en de dag erna was het uitverkocht. Op de 'grote dag' was het lekker weer, kwamen we omstreeks 14 uur bij station Hoofddorp en de pendelbussen stonden klaar ging heel snel om een kwartier later bij het festivalterrein te zijn. Toen bij de ingang kaarten scannen, etc. en bij de fouillering moest iemand flesje parfum van 60 euro in de vuilnisbak mikken. Eerst maar een beetje samen over terrein wandelen.

Save Planet Exit, 26 augustus 2007 12:28
Mystery Land

zaterdag 25 augustus tweeduizend en zeven was het dan zo ver. Mijn tweede buitenfestival van het jaar genaamd Mystery Land. Ditmaal niet alleen, maar met vrienden. We hadden vroeg afgesproken zodat we ruim op tijd zouden zijn voor Cor Fijneman. Nadat we van de buschauffeur een rondje van de zaak hebben gekregen, omdat hij de weg niet wist, werden we voor de ingang afgezet. Alles verliep erg snel en goed.

Erwin_1975, 26 augustus 2007 01:22
Sonne Mond Sterne

Nature One: een open-air mainstage, een zeer grote circustent en een x-aantal lange tunnelachtige bunkers vol met keiharde hardcore en rauwe techno. het klinkt aardig heftig. maar met een eindtijd van 6:00 (! ) de eerste nacht, en slechts 9:00 de tweede nacht valt het allemaal wel reuze mee.

MarijN, 25 augustus 2007 07:27
Beach Flirt

Beachflirt Kreta
Locatie : Star Beach Aquapark, Chersonissos.

In het kort verwoord : Te gèk om hier bij te wezen. Wat een feestje, en wat een heerlijke locatie ! Wat een ambiance en wat een lekkere mix van muziek.

Na overdag wat versuft van de nacht vertoefd te hebben op het strandje, werk ik door lieftallige chicks die er bij tientallen rondliepen met Ticket HIER ( en allerlei varianten op die text ) geattendeerd dat het toch wel leuk is om erbij te zijn.

! ! ! S-T-Fan ! ! !, 23 augustus 2007 19:28
Zucht. Dit was voor mij de derde Lowlands op rij, en terwijl ik van menig medefestivalganger van te voren te horen kreeg dat ze de line-up dit jaar veel beter vonden als andere jaren, ( + het feit dat het zo snel al helemaal uitverkocht was) ging ik met een heel ander gevoel naar Lowlands. Ik had er minder zin in, vanwege het ontbreken van de grote namen dit jaar.

Akki_DK8, 23 augustus 2007 11:47
Elements of life tour

soennitische radicalen van het Nusra-Front en de Islamitische Staat .

De oprukkende troepen vonden de lichamen van vijftig gedode strijders.

Aan Libanese zijde zijn tot nu toe veertien militairen gesneuveld en 86 gewonden gevallen bij gevechten die zaterdag uitbraken toen Libanese strijdkrachten een Syrische commandant van de rebellen arresteerden. 22 militairen worden nog vermist en minstens tien zijn gegijzeld.

>RaoulDuke<, 22 augustus 2007 19:24
Dancetour 2007

De tweede editie van Dancetour Eindhoven op zondag 19 augustus was geslaagd. De duizenden bezoekers waren zeer te spreken over dit gratis dance evenement wat voor het eerst op de locatie het Lichtplein in Eindhoven werd georganiseerd. Dankzij DJ Menno de Jong was het al vroeg gezellig druk. Later op de dag ging iedereen los op de platen van Ferry Corsten, Bart Claessen en Marco V.

Dancetour Eindhoven, georganiseerd door Stichting Dancetour, begon om 13.00 uur.

Dancetour, 21 augustus 2007 16:00
Lakedance

Zo genoten, dat ik toch een verslagje wilde schrijven B)

Ik was niet zo heel vroeg, maar ook zeker niet laat. Ik was rond 3 uur daar. Mijn auto geparkeerd (netjes geregeld!) en ik liep naar de ingang. Daar stonden de mannen van House-on-wheels B)

Leuke gasten, mooi initief! "Mensen bij de ingang al vermaken". Ik had ze al eerder ontmoet bij de ingang van Emporium. Ook nu even een praatje gemaakt, ze hadden weer hun electroniche percussiepad (Roland Handsonic) bij.

, 20 augustus 2007 17:27
Decibel

Belt je maatje RAVE_STEEF je op
een ramon heb jij al die kaatjes voor decibel gekocht.

nee man doe ik vanmiddag wel.
blijkt het feest uitverkocht te zijn
KUT! dus ik snel alle ticket sites afgestruint
en jah hoor kon ze nog voor 59 euro inlc
kopen dus hup 6 kaartjes besteld

belt een maajte van me een dag van te voren dat hij ziek is niet kan.

Ramonskie, 20 augustus 2007 15:50
Decibel

"Operation" Decibel

vrijdag 17-08:
het is half 11 en ik en 3 maten lopen naar Leiden Centraal station. Op naar tilburg! (waarom nu al? lees je verder). eindelijk in tilbrg rond 12 uur gelijk met de taxi naar Beeske Bergen. we werden in de nacht pal voor de nog gesloten ingan afgezet. we zijn toen over de hekken van speelland geklommen en stilletjes naar een goed punt gegaan waarvandaan we de boel goed konden overzien.

>Ruben<, 19 augustus 2007 22:39
Decibel

Het Feest: Beter Dan Geweldig!
Het Personeel: Waardeloos!

De Pendelbus kost 5 euro, dan heb je een retourtje. beetje veel dacht ik bij mezelf want voor 5 Euro heb je een "met elkaartje" en kun je met zijn 2en voor 5 euro de hele dag onbeperkt bussen door brabant. maar goed, voor deze ene keer. Komen we aan. ja hoor een rij van hier tot tsja.

einahpetS, 19 augustus 2007 19:46
Decibel

Het was vrijdag 17 augustus. Ik stapte met tegenzin mijn bed in. Ik wist zeker dat het een lange nacht zou gaan worden. Met de gedachtes aan decibel heb ik een zeer onrustige nacht gehad. Gelukkig toch nog een beetje geslapen en toen ging om 7 uur eindelijk de wekker.

Hoppa, gelijk wakker. Even lekker gedouched. Stevig ontbijt genomen (boterham met gebakken ei) en toen was het rond 8.15 tijd om mijn maat op te halen waarmee ik samen de beekse bergen zou gaan betreden.

, 19 augustus 2007 17:22
Decibel

Ik moet dan toch even een verslag gaan schrijven hoor, ik moet echt eventjes kwijt hoe vet ik het vond.

We begonnen met ze 3en al op vrijdag met de reis, we zijn eerst naar rotterdam geweest waarna we doorreisde naar Eindhoven, daar ingecheckt bij ons hotel en zijn we eindhoven in geweest. 's avonds Stratum op geweest wat echt erg gezellig was. Iets te laat naar bed gegaan en dus vrij brak ons bed uit gekropen. Rond half 1 waren we er dan.

SteeZ, 19 augustus 2007 17:10
Decibel

DECIBEL OUTDOOR FESTIVAL 2007

De "Heenreis"
Normaal begin ik mijn verslagen altijd met de "heenreis". Een heenreis was er deze keer ook wel, maar
aangezien we maar een 20 minuten hoefde te rijden, is het niet echt de moeite waard hier een verhaal
over te gaan typen. Over de aankomst kan ik het alleen wel hebben. Stonden veel auto's waardoor
we besloten uit te stappen en de laatste 200 meter zelf maar te lopen.

Robvanbeers, 19 augustus 2007 13:20
Decibel

Decibel:

Het is weer tijd voor een verslag over een festival dat ik bezocht heb waar ik weer heel bijzondere dingen heb gezien, gehoort, gedaan en heb meegemaakt.

Een festival waar ik mensen met bomen heb zien schuren, vrienden op wespennesten gaan zitten, DJ's dropjes uitdelen en de mooiste hardstyledames hand in hand gaan met de ruwste terrorgasten. Alles kwam op zaterdag 18 augustus te samen in de Beekse bergen waar B2S weer een nieuwe editie van Decibel voor ons in petto had.

[023] PimRitsel, 19 augustus 2007 11:23
Decibel

Ook ik ga maar is aan de slag met mijn verslag van Decibel!

Wij hadden de planning om om 16.00 uur bij Zany op Mainstage te beginnen. Door wat oponthoud met parkeerplek zoeken kwamen wij uiteindelijk om 16.10 uur aan bij Zany.

, 19 augustus 2007 11:21
Decibel

Het is zaterdag ochtend en ik sta op met een lichtelijk zwaar hoofd knap heh? de avond ervoor nog een paar pintermannen op want verleden jaar sliep ik zo verrot slecht voor Decibel daar had ik nu geen last van :D heb heerlijk geslapen :D moest alleen effe wakker worden hahaha.

Distorded Freak, 19 augustus 2007 09:28
Decibel

http://partyflock.nl/images/upload/104768_regular.

GhansCore, 19 augustus 2007 05:07
Om 14.00 begonnen we op het eendrachtsplein in Rotterdam waar er een podium stond met een VIP deck waar de dj lekkere zomerse houseplaatjes begon te draaien. Het was al aardig druk op het plein. Overal vrolijke mensen in verschillende outfits die los aan het gaan waren. Het was zo mooi weer, iets wat ik zelf niet had verwacht aangezien dit Nederland is. Iedereen zat in spanning af te wachten totdat de trucks aan zouden komen rijden, maar ze kwamen er maar niet aan.

, 17 augustus 2007 10:08
Het Twiske is meestal zo'n fijn recreatie gebied. Lekker rustig. Om met je zoontje te fietsen.
Maar daar, bij het huis van Ferdi. E., is ook de wieg van de heren van ID&T
En dus moest er een festival komen.

De helden verzamelden al vroeg, achter het CS
Sinds 1897 vertrekt daar al de pont, naar het verre Noord.
Tijkotte straalde uit dat hij de weg kende.
En dus sloten er meer feestgangers zich bij ons aan.

We gingen door Noord, we namen een toeristische route.

romanista, 15 augustus 2007 10:38
Sonne Mond Sterne

Sonne Mond und Sterven van geluk :lief:

De piep in mijn oren is nog vers, mijn voeten zitten nog onder de bloeduitstortingen, schrammen, en het lichaam is nog kromgetrokken van al het raven, plus mijn stem klinkt alsof ze met een schuurmachine van de praxis over m’n stembanden geknalt zijn.
De herrinneringen zijn nog vers dus zoals elk jaar is het weer tijd voor verslag.

Een verslag van een festival waar ik al naar uitkijk vanaf het moment dat ik thuiskom van het jaar ervoor.

, 15 augustus 2007 01:52
Sonne Mond Sterne

Ik ben normaal niet van de verslagen schrijven, maar een festival als SMS verdient het simpelweg gewoon, bovendien is het handig voor later, want mijn korte termijn geheugen is redelijk aangetast ;-)

Over de heenreis kunnen we kort zijn: die was vrij kansloos :lijn: (bus3 begrijpt wat ik bedoel denk ik), hoe dichter we bij Saalburg kwamen, hoe slechter het weer werd.

Twansparant, 14 augustus 2007 14:58
Sonne Mond Sterne

Prachtig festival! Donderdag en vrijdag nog prima geslapen, daarna dag doorgehaald. Kheb me kapot gelachen met onze groep en al die rare Duitsers.

Campingparty was wel cool, maar denk dat het beetje matig was omdat het zoveel had geregend en mensen geen zin hadden om er iets van te maken ofzo. De Nederlanders waren iig goed aanwezig en we hebben lekker staan springen (zeker met die Trentemoller remix van Royksopp).

[=-Pieter-=], 14 augustus 2007 13:04
Net terug van vakantie stond het eerste festival voor ons al weer in de boeken. Hadden wij in Frankrijk tussen de 25 en de 30 graden met zon, kregen wij dit cadeautje hier weer opnieuw. Toen wij in de auto stapten om naar Roermond te vertrekken scheen de zon volop.

Rond half 2 liepen we het festival terrein op. Na de gebruikelijke poespas bij de toegang, security etc, mochten wij de eerste stapjes op het terrein maken dat vanaf de ingang tot achterin in sfeer gezet was.

Funnyhappyviper, 13 augustus 2007 13:26
Net terug van vakantie stond het eerste festival voor ons al weer in de boeken. Hadden wij in Frankrijk tussen de 25 en de 30 graden met zon, kregen wij dit cadeautje hier weer opnieuw. Toen wij in de auto stapten om naar Roermond te vertrekken scheen de zon volop.

Rond half 2 liepen we het festival terrein op. Na de gebruikelijke poespas bij de toegang, security etc, mochten wij de eerste stapjes op het terrein maken dat vanaf de ingang tot achterin in sfeer gezet was.

Funnyhappyviper, 13 augustus 2007 13:20
Dominator

DOMINATOR

Eindelijk was het dan zover, het mega hardcore festival in stad grunn.
Super dat we zo´n feest hier hebben.
Zaterdag ochtend vroeg opgestaan en me voorbereid op een super wrede dag vol Oldschool,hardcore en terror.

050-Grunn, 10 augustus 2007 17:09
Beetje heel laat verslag, maar beter laat dan nooit :)
Het geheel van de FFWD was een beetje verregent, maar desondanks heb ik het zeker naar mijn zin gehad
We (hardcoresounds en marcel) begonnen achter de B2S kar voornamelijk en af en toe lieten we alle karren voorbij rijden
Op een gegeven moment ging de B2S vrachtwagen kapot
Er moest dus van vrachtwagen gewisseld worden, maar dit duurde nog al lang door de enorme drukte.

Foxbuster, 9 augustus 2007 22:20
4Free

Party in style

Het is een zomerse zondag. het zwembad kent topdrukte, het strand ziet er uit als een mierenhoop en in de provincie worden al dan niet in zeilwedstrijden alle zeilen bijgezet. Zijn er dan nog mensen die niet met vakantie zijn, de warmte trotseren en van deze 4Free een zomers feest gaan maken. In het begin van de avond lijkt dat er niet echt op. Er is echter een groep die de hoop op een geslaagde party levend houdt.

groove, 9 augustus 2007 15:40
Boudoir Bizarre

Uiteindelijk was het dan zo ver, na al menig kinky feest te hebben bezocht was het nu tijd om eens te gaan ontdekken wat Boudoir Bizarre in de waakzaamheid zo bijzonder maakt.

Na een lange auto rit kwamen we aan op de plaats van bestemming en aangezien we van begin tot het eind aanwezig wilden zijn waren we er rond 22.00 uur.

Na binnenkomst en omkleden arriveerden we in de party areas waar we werden ontvangen met welkoms drankje en een erg prettige aanvangsmuziek.

, 9 augustus 2007 13:31
Nature One

Techno, tenten en bockworsten

Je zult je afvragen, wat hebben deze drie onderwerpen nu gemeen? Ik zal het je uitleggen. Deze 3 onderwerpen maken deel uit van Nature One, een samenkomst van mensen en muziek waarvoor het woord 'feest' te oneerbiedig zou zijn.

Nature One is een droomwereld waar je je als danceliefhebber naar eigen wens 1 tot 6 dagen in kan verliezen.

The Lady Of Rage, 9 augustus 2007 10:37
Dancetour 2007

De vierde editie van Dancetour Maastricht blijkt de meeste succesvolle. Dit was vooral te danken aan de centrale locatie midden in Maastricht : De Markt. Stichting Dancetour had vooraf al zeer hoge verwachtingen van deze locatie en de bezoekersaantallen hebben dit zeker waargemaakt. Over de gehele dag namen zo’n 9.000 mensen een kijkje op het terrein, waarvan er vanaf 16.30 uur constant zeker 7.500 te vinden waren op de Markt.

Artiesten
Op 3 juni 2007 was het zover, om 13.

Dancetour, 9 augustus 2007 10:33
Dancetour 2007

De derde editie van Dancetour Leeuwarden was wederom een groot succes. In totaal kwamen meer dan 10.000 mensen een kijkje nemen op dit gratis toegankelijk dance evenement. Ondanks de wisselende weersvoorspellingen voor 1 juli, was het zeer goed vertoeven in de zon. De bezoekers waren zeer te spreken over de line-up. Iedereen ging helemaal los op de platen van de top DJ’s Aniphus, Ronald van Gelderen, DJ Jean, DJ Joop en Marco V.

Dancetour, 9 augustus 2007 10:32
Reng Deng Deng

'De Waerdse tempel is de 2e HMH'
Een discussie waar maar geen eind aan te breien was op de flocks/forum.
gek genoeg is de HMH mijn favoriete tent dus moest ik maar eens gaan kijken hoe het 'kleine broertje' ervoor stond :).

na een rit van pakweg 45 min zag ik in de verte al de autos in nette rijen staan en plukjes mensen zag ik enthiousiast richting de WT lopen.
fouilleren ging lekker snel & muntjes waren ook lekker makkelijk geregeld voor een euro p/stuk.

Faniac, 7 augustus 2007 20:35
Steam Sunday Special

Steam Sunday Special @ Whoosah
Ik had weleens eerder gehoord dat er bij deze strandtent vette minimal feesten gehouden werden, dus besloot ik maar eens en kijkje te nemen. Een extreem hete zondag dat het was, volgens mij de warmste tot nu toe, was het al mega druk bij de Whoosah in de middag met vele zon aanbidders.

Het viel me op dat er een hele relaxte sfeer bij de Whoosah hangt.

, 7 augustus 2007 03:20
Pleasure Island

Beter laat dan nooit, toch maar even weer een verslag schrijven.

PLEASURE ISLAND ;

Aangezien ik uit Brabant kom en er vroeg aanwezig wilde zijn, om maar zo lang mogelijk van mijn dagje uit te kunnen genieten reed ik hier om half 10 al van huis weg. dat betekende dus wel dat ik om 7 uur opgestaan was om mijn kleding en make-up helemaal tiptop te krijgen.
Het weer was redelijk toen ik van huis wegreed en ik moest langs gouda om daar mijn Ferry en een vriend marcel op te halen.

sweetdreamsss, 6 augustus 2007 20:12
Intiem

Het is altijd afwachten wat voor weer het hier in Nederland word, maar dat houd het Nederlands publiek niet tegen om naar het Zwarte Pad te komen voor alweer een meesterlijke editie van Intiem. Met een grote naam als Michel de Hey ben je eigenlijk gegarandeerd voor een lekker feestje, maar ik was wel erg benieuwd naar zijn manier van draaien.

, 6 augustus 2007 17:04
Armada

Armada @ The Beach 2007, Bloemendaal

De hele week regen, wind, hagel, sneeuw en meer van dat soort ellende. Maar de weermannen en vrouwen op tv werden steeds vrolijker naarmate het weekend dichterbij kwam. De zomer zou dan eindelijk eens gaan beginnen. Kwam goed uit want we hadden Armada @ The Beach op ons lijstje staan.

alphons, 6 augustus 2007 16:21
XXlerator

Nog met het plezier van de dag ervoor (mijn semi verjaardag) ging ik vol goede moet opweg richting Nijmegen waar het fameuze XXlerator z'n 5de jaar in ging luiden. Ik had die nacht ervoor een goede nachtrust gehad (mede door de paar liter dommelsch) dus dat moet helemaal goed komen. Zo gezegd zo gedaan, Voske op pad (wel is waar alleen wegens wat communicatie problemen). Rijdend op de A2 rook ik een smeulende lucht en jah hoor. mijn radio gaf de geest.

, 5 augustus 2007 23:48
Hardcore 8ball

Na een tijd van voorbereiding en wachten was dan gister de eerste ronde van de hardcore 8ball contest.
De eerste 6 djs streden om de plaatsen in 1 van de 2 halve finale's.
Na om 21:00 de opening te hebben verzorgt (wat gepaard ging met het nodige bitterballen en biergeweld)was het om 22:00 de beurt aan de eerste dj om te openen.

Dj Mindfuck opende de avond met een technische en zeer strakke set,waarbij hij het publiek wat aanwezig was toch al aardig los ging.

, 5 augustus 2007 12:57
Reng Deng Deng

Het is zaterdag 4 augustus en het weer is prachtig. Nadat ik in Hoorn even 1km vrijeslag tegen de golven aangebeukt hebt, was het tijd om weer terug naar Amsterdam te gaan om te eten.
Na het eten, douchen en omkleden was het tijd om richting Reng Deng Deng te gaan. Dit keer niet in de Bobs, maar in de De Waerdse Tempel.

Hier en daar nog wat mensen opgehaald en om een uur of 00:00 waren we binnen. Helaas heb ik dus net Lunatic ­& Miss Hysteria gemist.

Erwin_1975, 5 augustus 2007 07:12
Paul Oakenfold

:cheer:
Klik hier voor verslag Oakey @ Outland

Nu nog even exclusief bij de opdrachtgever ;)

:cheer:.

schwingg, 1 augustus 2007 19:16
FeestDatumAuteurPublicatie
Mystery LandDj Marinus26 aug 2007
Mystery Landsweetdreamsss26 aug 2007
Mystery LandAnnavanv26 aug 2007
Mystery Landdanscafebarenboos !!26 aug 2007
Mystery Land26 aug 2007
Mystery Land:bounce: Don Leo :bounce:26 aug 2007
Mystery LandThe Flying Gentleman26 aug 2007
Mystery LandSave Planet Exit26 aug 2007
Mystery LandErwin_197526 aug 2007
Sonne Mond SterneMarijN25 aug 2007
Beach Flirt! ! ! S-T-Fan ! ! !23 aug 2007
A Campingflight to Lowlands Paradise 2007Akki_DK823 aug 2007
Elements of life tour>RaoulDuke<22 aug 2007
Dancetour 2007Dancetour21 aug 2007
Lakedance20 aug 2007
DecibelRamonskie20 aug 2007
Decibel>Ruben<19 aug 2007
DecibeleinahpetS19 aug 2007
Decibel19 aug 2007
DecibelSteeZ19 aug 2007
DecibelRobvanbeers19 aug 2007
Decibel[023] PimRitsel19 aug 2007
Decibel19 aug 2007
DecibelDistorded Freak19 aug 2007
DecibelGhansCore19 aug 2007
FFWD Fit for Free Dance Parade17 aug 2007
Welcome to the future Festivalromanista15 aug 2007
Sonne Mond Sterne15 aug 2007
Sonne Mond SterneTwansparant14 aug 2007
Sonne Mond Sterne[=-Pieter-=]14 aug 2007
Solar weekend festival 2007Funnyhappyviper13 aug 2007
Solar weekend festival 2007Funnyhappyviper13 aug 2007
Dominator050-Grunn10 aug 2007
FFWD Heineken Dance Parade #10Foxbuster9 aug 2007
4Freegroove9 aug 2007
Boudoir Bizarre9 aug 2007
Nature OneThe Lady Of Rage9 aug 2007
Dancetour 2007Dancetour9 aug 2007
Dancetour 2007Dancetour9 aug 2007
Reng Deng DengFaniac7 aug 2007
Steam Sunday Special7 aug 2007
Pleasure Islandsweetdreamsss6 aug 2007
Intiem6 aug 2007
Armadaalphons6 aug 2007
XXlerator5 aug 2007
Hardcore 8ball5 aug 2007
Reng Deng DengErwin_19755 aug 2007
Paul Oakenfoldschwingg1 aug 2007