Partyflock
 
Verslagen · december 2005
Armada x-mas night

Tja, al een paar keer gekeken of er al een verslag was geschreven over de Armada X-mas Night en toen maar bedacht dat ik het dan zelf maar moest doen.

Vooraf hadden Kate en ik natuurlijk een goed gevoel over dit feest want de line-up was veelbelovend, alleen de lokatie de Melkweg was onbekend maar dat zou achteraf geen issue zijn.

Ruim op tijd op weg want parkeren in Amsterdam is altijd lastig.

JohnnyLovesTrance, 29 december 2005 11:27
Your Ultimate X-Mass

hallo mensen, Wie is ut? fftjes un verslag van bohn (le baron) en dennis (Votplu)

de avond begon bij Cris bohn, hij werd 21 jaar oud en dus een dikke party in Baarlo, het bier ging der al aardig in, dus de avond begon goed.

um 11 uur reden we aan richting Gemert met het gaspedaal op de vloer en volle poele gas geven

onder het motto: iedereen d'raan stonden we in de rij buiten te wachte, maar het ging allemaal vrij snel. ff munten gehaald, en hoppa naar de nieuwe zaal.

D van W, 27 december 2005 20:02
Pleasure Island

Verslag Pleasure Island (geschreven voor Dancelinx)

In de auto, op weg naar Pleasure Island, zeg ik heel spontaan tegen Niki (ambassador bij DLX) dat ik hem ’s nachts tijdens het eventuele afteren wel wil helpen met een report schrijven. Om een lang verhaal kort te maken; ik was te moe om te afteren maar Niki sluit de avond wel af met de semi dwingende vraag ; ): “Dus jij schrijft een reportje”? En zo zit ik dan op zondagochtend achter mijn pc.

, 27 december 2005 15:57
Trance mafia

Fantastische ervaring!

Voor het eerst in mijn 34-jarige geschiedenis naar een Psytrance feest geweest en ik heb het als fantastisch ervaren. Al jaaaaaren begeef ik me in de housescene maar de laatste tijd ben ik het uiterlijk vertoon een beetje zat en de oppervlakkigheid. Ik heb mijn voelsprieten dan ook op scherp staan om elders nieuwe dingen op te pikken en uit te proberen.

Club More is vrij klein maar daardoor dus erg overzichtelijk en intiem.

, 27 december 2005 15:51
High voltage

26-12-2005

hoogspanning.

het was een saaie maar gezellig kerstfeest, tot de 2e kerstdag aanbrak ik wist het toen ik in de ochtend opstond: HET WORD KNALLEN.
we zouden om 21:00 weggaan vanuit Amstelveen naar zoetermeer met de trein. Maar de vader van me maat was gewoon toppie die bracht ons even en haalde on ook weer op:) toppii.

, 27 december 2005 11:11
Hard elements

Ondanks dat het geen volle bak was, was het toch zwaar gezellig. De meeste gingen goed uit hun dak. Toen ik om 9 uur begon met draaien, waren er pas twee bezoekers. Maar eigenlijk logisch voor 1e kerstdag. Om 10 uur nam Dusk het van mij over en nog was het rustig. Pas tegen half twaalf begon het een beetje vol te lopen, dus tijd voor het echte werk. Axiah gaf een mooie set weg en iedereen had het echt naar zijn zin.
Om 1 uur was het dan tijd voor de klapper van de avond; Zany.

D-traxx, 26 december 2005 16:18
Audio Attack

Hardcoreprince en Houtje gingen weer samen op pad. Houtje kwam me rond half elf ophalen met de auto. Op heenweg naar hemkade luisterde we naar de zelfgemaakte hardcore van Houtje. We kwamen al lekker in de stemming. Eenmaal aangekomen in bij de Hemkade reden we voorbij de parkeerplaats en ging we een stukje verder staan . Daar kwam Houtje met een gekke geweldig idee. Hij had zijn dumbles meegenomen die had op achterbank gelegd.

, 26 december 2005 13:55
Awakenings

''Ook deze oorlog is weer gestreden''

Deze keer was de oorlog verplaatst naar de now&wow wat zich uitstekend leent voor een ondergrondse sfeer waar techno helemaal tot zijn recht komt. Laat ik bij het begin beginnen dat schept wat duidelijkheid want misschien verdwaal ik zelf wel helemaal in mijn dialogen hehe.

Dit was weer een avond waar ik met smart naar had uitgekeken aangezien er zwaar geweld ten gehore gebracht zal worden en wat ook het geval is geweest.

Dhr. Rauwe, 25 december 2005 21:33
Mach-1

Na een avondje er voor te wezen stappen stond het volgende feestje weer voor de deur. Na heel de middag in de kroeg te hebben gezeten en daar na nog een uurtje in de dorps kroeg kwam rond 10 uur 2 maten om me en zo vertrokken we na de Hooi. Daar aankomen waren we een van de eerste en besloten we ma es een bar te bezetten. Na een uurtje kwam de rest van onze groep en liep de Hooi al redelijk vol met ‘vreemden’ met het zelfde doel LOS GAAN.

Wolfersdiek, 24 december 2005 22:33
Zenith

http://anqui.mypicgallery.com/onzinpics/zenith_large.jpg

Woohoo! Eindelijk weer eens een echt V-sje! Het was inmiddels al 2 maanden geleden dat Marco V in NL draaide dus ook al moest ik er helemaal voor naar Venray. gaan zou ik! Inmiddels wel naar vele feestjes geweest maar ben errug zinnig qua muziek.

@nQui, 24 december 2005 17:49
Innercity

Zoals iedereen weet is december aan de ene kant de maand van de kou en donkere dagen en aan de andere kant de maand van feesten en genieten. Goed voorbeeld van de zonnige kant van december is het jaarlijks terugkerende event Innercity, dat ook dit jaar weer te vinden was in de RAI te Amsterdam.

Alle heisa rondom de editie van dit jaar zal weinig feestgangers ontgaan zijn.

Liquid-Motion.nl, 21 december 2005 07:53
A Nightmare in Rotterdam

A Nightmare in Rotterdam · Welcome to Wonderland
georganiseerd door Mid-Town en UDC
Zaterdag 17 december 2005
22:00 - 07:30
Ahoy, Rotterdam

=================================================

Eindelijk eens weer een hardcore only houseparty voor mij. Door studeren en samen wonen en al die toestanden nog meer is de financiële situatie nou niet bepaald zo dat ik nog vaak los gaan.

Hark., 20 december 2005 16:39
A Nightmare in Rotterdam

Afgelopen zaterdag ben ik voor de 3e keer naar een groot feest gegaan. Het was mijn 2e Nightmare (vorig jaar ook geweest). Ik had met een maat afgesproken op centraal om 9 uur. Na wat vertraging kwam ik uiteindelijk nog net om 9 uur aan alleen de gozer waar ik mee zou gaan (waar ik vorig jaar ook mee was) was er nog bniet. Uiteindelijk bleek die ook vertraging te hebben. Hij was iets vergeten. Ik achteraf gezien ook.

HC-Freak, 19 december 2005 21:05
A Nightmare in Rotterdam

A Nightmare in Rotterdam - Welcome to Wonderland
zaterdag 17 december 2005

georganiseerd door Midtown

Locatie:
Ahoy te Rotterdam

Voorverkoop: € 40,75

Muziekstijlen: oldschool, early rave, hardcore, industrial, terror

Line up:

Present Hardcore

00:00 - 00:00: MC: Ruffian
22:00 - 23:00: 'S'Pete
22:00 - 23:00: Darkvizion
23:00 - 00:00: J.D.A.

Ratje, 19 december 2005 14:36
Eros party

Mijn eerste belevenis op een Eros Party, dus hierbij mijn ervaring.

We waren uiteraard op tijd binnen en dat gaf ons de kans om een ieder eens goed op ons te nemen die binnen kwam. Viel ons gelijk op dat de meesten er veel werk van hadden gemaakt om zich aan de dresscode te houden iets dat bijdroeg aan een goed gevoel van saamhorigheid.

Was al vanaf het begin verbaast over de zeer goede muziek en de toevoeging van de drummers gaven wel een hele goede extra dimensie aan de beat.

Zorba, 19 december 2005 12:30
A Nightmare in Rotterdam

vrijdag avond ging ik vroeg me bed in voor de dag s`nacht weinig geslapen en eindelijk was het zaterdag nog paar uur te gaan en dan zou het tog echt beginnen alleen waren we er nog niet over uit hoe we zouden gaan.Na het horen dat er 2 mensuh niet mee gingen bedacht ik maar met de auto te gaan.Rond een half 11 was het dan egt aangebroken we gingen vanuit den haag richting roterdam.

wesjuh, 18 december 2005 23:36
A Nightmare in Rotterdam

zo na een aantal reacties te hebben gelezen, toch maar besloten zelf eens een verslag te schrijven. volgens mij mijn 1e verslag voor partyflock ;).

het is half 9 s'avonds als Mattiejj bij mij aanbelt. er was besloten bij mij thuis nog even wat plaatjes te draaien voordat we naar Rotterdam zouden afreizen.
om alvast in agressieve stemming te komen hebben we even wat lekkere terror platen aan de buren ten gehore gebracht.

, 18 december 2005 22:32
Innercity

Wat een supervet feest heb ik net achter de rug. Ik heb erg veel gehoord over innercity in de media en van vrienden, dus nu werd het eens tijd om er zelf een keertje heen te gaan.

Daar loop je dan in je rokje in de vrieskou! Snel naar binnen dus, en goddank ging dit ook redelijk snel.

De eerste zaal die we tegenkwamen was geloof ik de urban of hiphop zaal. Zelf heb ik niet zoveel verstand van dit genre.

Invited, 18 december 2005 21:40
UW-XP

UW-XP Club Mystique (Foto rechts met dank aan Nickelson33)

Wat een week, wat een week! De 17'de stond al enige tijd in mn agenda geplanned om nu eindelijk UW-XP eens te bezoeken. Ik kom normaal gesproken eigenlijk alleen maar op erotisch getinte feesten maar had al zoveel goeds over UW-XP gehoord dat ik het toch een keer wilde meemaken.

AJ (www.xplicitmedia.com), 18 december 2005 21:13
Innercity

:woepwoep: 17 december . eerst vanuit Landgraaf vanuit mijn werk met de bus naar kerstviering te Amstelveen. Daar werden we opgehaald door vrienden om naar Amsterdam te gaan.

Na een paar rondjes rijden bij de Rai, vonden we een plekje dichtbij de woning van een van onze daar wonende vrienden.
"Fijn en lekker gemakkelijk" dachten we nog . Bij de ingang verliep het al vlotjes, dat viel me reuze mee.

Just Barbara, 18 december 2005 17:40
A Nightmare in Rotterdam

Tijdje geleden dat ik een verslag heb getikt, maar goed, moet er maar weereens van komen :)

Zaterdag morgen 05:45 ging de wekker, om 06:00 ben ik er uit gegaan, want er moest ook nog gewerkt worden. Het werk verhaal zal ik jullie besparen, maar het was iig een gekkehuis, fucking druk :/
Bij thuiskomst lekker ff naar bed gegaan (en zowel als onze hond Kojak zijn naast me gekropen), om een krap uurtje later (! ) door en bruut wakker gebelt te worden.

[H³], 18 december 2005 16:10
Innercity

Rond half elf vertrok ik met mijn matties Djogum, Kris & Stef naar amsterdam om ff te genieten van innercity! Maar eerst ff naar chupa chup om stuff te regelen.

the seller, 18 december 2005 15:16
Traction

Ik las een enkele weken geleden het nieuws bericht over Traction in Club Stalker, aangezien er een mooi berichtje onderstond van. blabla geen flikker aan enzo besloot ik toch heen te gaan.

Na een zoektochtje & een ritje van 50 km (hehe 't ging weer goed) Kwamen we bij de parkeergarage in Haarlem. En 't was toch koud en precies dat wij uit die parkeergarage kwamen begon 't te regenen/hagelen & sneeuwen.

, 17 december 2005 12:33
Poing

Heej mense ben ik weer! ben weer naar een feesie geweest dus verslag hoort erbij he! ik moet zegge da Poing toch wel egt Poing was heb de hele avond staan Poinge:P
wrom dat Vale?
k zal het jullie vertelle KOMT IE DAN HE

het was half 11 en ik kom binne in de maas en waal haal(zo noem ik het gewoon hoor)
en de muziek was gelijk al super! heerlijke hardcore, hardstyle! ik was met me knappe,lieve vriendin en mijn vriende!

, 15 december 2005 19:56
Hardcore Junky

Ik keek al uit naar dit feest.
Ik zou samen John en en Atje naar het feest gaan. Ik en Atje hadden flink wat voorgezopen
John haalde me op om tien uur.Eenmaal me Nickelson jas en me kisten aan, vertrokken we riching Atje. We gingen rond half elf weg van Atje richting de Hemkade. Op de heenweg zaten we al flink stuiteren in de auto.John had een cd van de nieuwe zelfgemaakte hardcore in cdspeler gestopt.
We waren er rond half twaalf toen stond er al aardig rij.

, 13 december 2005 22:48
Hardcore vibes

Vrijdag 9-12-2005 het was weer zover 1 Editie van Hardcore Vibes in de Time Out te Gemert.

Eerst stond in me planning om na Terrorizer in ysselstein te gaan maar vanwege dat ik zaterdag vroeg moest beginnen op me werk was het niet de moeite waard om hierheen te rijden daarom dan maar even bij Time Out gaan kijken.

Tot op heden heb ik nog nooit 1 editie over geslagen van Hardcore Vibes.

Maar verder over het feest.

PFSquad MC, 12 december 2005 14:59
Jump 4 your life

Jump 4 Your Life sterft vroegtijdig.

Om een wazige reden heeft de politie vroegtijdig een einde gemaakt aan de PartY georganiseerd door café Amicitia. Nadat eerst vroeg op de avond alle kinderen die door Henrie werden geweigerd op de motorkap werden geslingerd om daarna een lekkere foullieerbeurt te ondergaan werd om 0:55 de dienstdoende gemeenteambtenaar gesignaleerd. Deze ijverige pannenkoek had zijn geluidsmeter van Sinterklaas gekregen en had er al een paar dagen mee geoefend.

Dj StOOter, 12 december 2005 13:00
Breaking the night

Met een tevreden gevoel denk ik terug aan vanacht. Was zeker de moeite waard om vanuit Deventer naar Utrecht te rijden. Heenweg ging perfect, van Deventer centrum naar Utrecht centrum binnen 3 kwartier, lekker rustig op de weg dus we konden flink door rijden.
Eenmaal binnen om 1 uur was het al gezellig druk, de muziek klonk goed en mensen hadden het naar hun zin.

Wouter Verheij, 11 december 2005 19:11
Lexion

Name: Miller en Fijneman

Lokatie: Lexion Westzaan

Date: 10-12-2005

Voorbereidingen:

Het is iedere week weer een beetje uitzoeken op welk feest ik de leukste foto's zou kunnen maken en waar ik al een tijdje niet meer geweest ben.
Ik had vernomen dat Cor Fijneman en Jochen Miller een speciaal optreden zouden gaan geven in de Lex te Westzaan. Dit leek me wel een leuk feest dus een persaanvraag ingediend bij de Lokatie.

Nickelson35, 11 december 2005 15:36
D.D.O.D.

Om tien uur s'avonds reden we, jurjen en ik vanuit den helder weg. Rond elf uur kwamen we aan. Nooit van mijn leven heb ik van de trappist gehoord en wist totaal niet wat ik moest verwachten.

Een zeer kleine entree met drie heren bij de deur. De zaal was klein en dacht o god waar ben ik beland.

De muziek was in vollegang. Ik werd voorgesteld aan een aantal kennissen van jurjen. Was leuk om eindelijk een gezicht te hebben bij alle verhalen.

, 10 december 2005 17:14
DJ Tiësto

In mei ook naar Tiesto geweest toen zijn laatste cd werd gelanceerd, was toen al live schrikken! Want niet alleen de cd viel zwaar tegen! In Search of part. Tijdens zijn set was het al te veel lounge sound, en de versnelling kwam pas in de laatste half uur. Dat was te weinig! Natuurlijk doet zijn naam en faam publiek trekken. Maar ken hem al vanaf 1999 toen hij voor het eerst op Ibiza ging draaien, als opkomende talent. Hij draaide in vooral Space(Ibiza) en andere clubs het dak eraf.

, 9 december 2005 15:12
Club nu

Roomzzz in de Korte Putstraat in Den Bosch is een van die nieuwe Clubs in Den Bosch die nog zijn eigen 'swung'moet vinden. Het hele interieur is super modern en zeer stylistisch, iets wat je alleen in wereldsteden tegenkomt zoals London, en Parijs. Het doet me denken aan de Q-Bar aan O'Connelstreet in Dublin, dat dezelfde kleur en sfeer uitademd. ( Maar ja wie stapt er nu in Dublin he ? ) .
Het is voor de lokale boertjes iets te modern denk ik.

! ! ! S-T-Fan ! ! !, 8 december 2005 01:42
Thunderdome 2005

Nou De Dag Waar Ik me al het Hele jaar Op had Verheugd had,, was eindelijk Aangebroken 3 December :bounce:Thunderdome:bounce:. Na Al dat gekut met die treinen waren we na 2 en een half uur in utrecht aangekomen en het feest kon beginnen. teminste dat dacht ik. ik stond in de rij.

Danique..*:cheer:, 7 december 2005 14:33
Chakra party four

Afgelopen zondag was alweer de 4e editie van chakra in de rodenburg in Beesd. Het nieuwe chakra concept begint eindelijk een beetje naam op te bouwen. En dat was zondag ook zeker te zien. De aankleding van de zaal, de sfeer, de muziek, het publiek, het klopte gewoon allemaal met elkaar. Dat was ook zeker aan de bezoekers te zien, die er samen een prachtig feestje van maakten.

Ikzelf was er al vroeg bij ( lees eerste ).

, 7 december 2005 10:30
Thunderdome 2005

Om 7 uur vertrokken breg en ik van station venlo, rond kwart voor 9 waren we eindelijk bij station utrecht centraal. Daar hebben we nog wat rondgehangen op t station voor we rond 10 uur onze jassen in een kluisje gepropt hadden op t station, en we we langs t station de straat over staken naar her jaarbeurs van utrecht.
Binnen nadat we gefouilleerd waren :S gingen we meteen wat van zo'n grijze drinkstrips halen met van zo'n grijze vierkant mutjes.

[NL]Gabbertje[NL], 7 december 2005 09:43
Een tijdje geleden werd mij door X (ik noem geen naam) gevraagd of ik samen met mijn man op de gastenlijst wilde voor een feest genaamd Decision. Ik had er al van alles over gehoord en gelezen via internet. En het leek me idd wel een leuk feest, dus die gastenlijstplaatsen sloeg ik niet af! Dat was geregeld en 3 dec. zouden we dus ons eerste Decision-feestje meemaken.

Thunderdome 2005

Ik had met pijn en moeite besloten niet te gaan, omdat ik het geld er niet voor had. maar dankzij mn 2 lieve schatjes Yoni & Samantha namen ze me zaterdag als verrassing mee naar THUNDERDOME!

3 December 2005
Omdat ik er niet op gerekend had dat ik zou gaan was ik vrijdagavond naar een ander klein feestje geweest en had daarna weinig tot niet geslapen. en moest ik zaterdagavond ook nog werken tot half10.

n0uky, 6 december 2005 14:36
Thunderdome 2005

Thunderdome @ jaarbeurs Utrecht (03-12).

De 2e keer in de jaarbeurs (29-10),
Was weer een leip feesie met me stampjunk Neliz, Chantalle (L), Nittert :flower:, Sanne, Marjanne en nog een paar andere.

In de middag ben ik al even op bed gaan liggan omdat ik het anders denk ik niet vol gehouden had, moest nog hard werken in de middag dus dat is logisch.
rond 6 uur ging ik eerst even naar mijn nicht haar verjaardag, al weer 32 jaar geworden. was gezellig in die kroeg waar ze het vierde.

|| Leskovitch ||, 5 december 2005 18:15
Thunderdome 2005

Vorig jaar voor het eerst naar Thunderdome geweest, en dat was me zo goed bevallen, dat we toen eigenlijk al hadden besloten om dit jaar weer te gaan, en na een week die niet zo snel ging, was het eindelijk weekend, en stond wederom in Jaarbeurs Utrecht Thunderdome op het programma.

Om 11 uur vertrokken vanaf station Oss west, waar het lekker rustig was in de trein. Overstappen naar de trein naar Utrecht, die al aardig volzat met veel mensen die klaar waren hun energie eruit te stampen.

, 5 december 2005 10:22
Tiesto.COM

Zodra we hoorden dat Tiesto een optreden ging verzorgen in de Heineken Music Hall waren we daar natuurlijk als de kippen bij. Via Tiesto.com, vroeg kaarten besteld zodat wij zeker wisten dat we gingen.
Voordat verkoop in de winkels begon hadden we de kaarten al in huis.

Dan nog even wachten tot 3 dec en dan mogen we weer.
Helemaal kant-en-klaar vertrokken wij zaterdag 3 december om 22.00 uur richting Amsterdam.

, 5 december 2005 07:40
Thunderdome 2005

Wat er aan vooraf ging. Even 3 jaar terug:
Een paar weken voor TD a Decade hoor ik dat ik 2 kaartjes voor 50,- kan kopen.

Harder&Harder, 5 december 2005 00:07
Jump fresh

Jomgens jongens wat een weekend en wat een avond afgelopen vrijdag. La Bomba was er weer klaar voor en ik had extra mensen opgetrommeld omdat er veel mensen werden verwacht.

Pat B stond groot op de posters die we her en der in de regio hebben opgehangen.En inderdaad een nieuwe lichting jongeren was afgekomen op deze naam die tegenwoordig resident Dj is in "the Site".

Maar voor dat alles ben ik zelf om half 10 begonnen met rustige platen omdat er nog genoeg geknald werd deze avond.

, 4 december 2005 21:34
Thunderdome 2005

Al vanaf de basisschool periode wilde ik altijd al naar Thunderdome toe. Toen al verzamelde ik alle cd's en video's van de evenementen en kon niet wachten tot ik ook ernaar toe kon. Vorig jaar ging het feest voor mij niet door wegens omstandigheden, dus dan maar in 2005

3 december 2005 in de Jaarbeurs in Utrecht ging het gebeuren! Zaterdagmorgen werd ik om 11 uur wakker en voelde de adrenaline al door m'n bloed stromen, 10 jaar gewacht om dit te beleven.

>>>Dominique<<<, 4 december 2005 20:25
Toen wij om een uur of 11 arriveerden (nadat we inderdaad maar liefst 10 euri's moesten betalen voor het parkeren. Mogen ze van tevoren wel eens aangeven op de kaartjes bv).

Eenmaal binnen vond ik de sfeer enzigszins steriel. Echt vrolijk vond ik de mensen niet. In ieder geval niet zoals bij een groot feest.

DancingDame, 4 december 2005 16:31
Thunderdome 2005

Thunderdome 2005

zaterdag 3 december 2005
21:00 - 07:00
Jaarbeurs Utrecht
Utrecht

Muziekstijlen
classics, darkcore, hardcore, industrial hardcore, oldschool

Prijs
Voorverkoop: € 45,75

Nadat we om 3uur in utrecht aankwamen na een uurtje in de trein te hebben gezeten en de nodige vertraging achter de kiezen, gingen we voordat het echte werk ging begon ff rustig biertje pakken in de stad.

, 4 december 2005 16:27
Witkamp black

hallo mensen
ik denk ik vertel maar effe wat over witkamp! het was echt een schijt feest! ten eerste was dj LUNA ziek! duss die kwam nie lekker dat ze dat effe bij tijds zeggen,kom je daar staat er op een poster dj luna komt nie,dus betaalde je ook ma 6euro entree! domm gelul.

martinaxtina, 4 december 2005 16:24
Thunderdome 2005

http://partyflock.nl/images/upload/32101_regular.

, 4 december 2005 12:38
Low gravity beatz

Ten 1ste een duim omhoog voor de lokatie:
dit was de ontmaagding qwa tekno hier ,relaxte portiers en vriendelijk bar personeel,het geluid was goed te pruimen .

de aftrap : 1.*Dj Feragga- lekker lekker ik heb deze dj zien/horen evalueren van ragga drum en bass- naar wat hij nu doet : een uitgekiende mix met breakcore invloeden jungle oldschool ragga . fijn gemixte set. 2.*Sex For Drugs - Dit was hun 2de optreden (!).

PARAX, 3 december 2005 19:19
Trance Energy

Prepare to dance!

Het is de slogan voor dit evenement, en feitelijk ook maar het beste wat je kunt doen als je er naar toe gaat. Drie podia met de beste DJ’s, die een superoptreden verzorgen, alles uit de kast halen wat hun draaitechniek betreft en de lekkerste uplifting tracks laten horen uit alle hoeken van het zo geliefde dancegenre dat we trance noemen.

schwingg, 3 december 2005 14:01
Kapsones

26 nov. 2006 Kapsones in Silly Symphonies

Een avondje Haagse binnenstad met mijn schoolvriendin Annelies. Eerst heerlijk ossenhaas met portobello's en spareribs gegeten in Restaurant 'Het Wapen van Den Haag'. Ik zou er nog veel meer over willen vertellen, maar dan wordt het een culinair verslag, maar als ik eraan terug denk loopt het water weer in mijn mond. Als we nog lekker zitten na te tafelen merk ik ineens op dat het tijd geworden is om naar Silly te gaan.

Martwork, 2 december 2005 22:42
FeestDatumAuteurPublicatie
Armada x-mas nightJohnnyLovesTrance29 dec 2005
Your Ultimate X-MassD van W27 dec 2005
Pleasure Island27 dec 2005
Trance mafia27 dec 2005
High voltage27 dec 2005
Hard elementsD-traxx26 dec 2005
Audio Attack26 dec 2005
AwakeningsDhr. Rauwe25 dec 2005
Mach-1Wolfersdiek24 dec 2005
Zenith@nQui24 dec 2005
InnercityLiquid-Motion.nl21 dec 2005
A Nightmare in RotterdamHark.20 dec 2005
A Nightmare in RotterdamHC-Freak19 dec 2005
A Nightmare in RotterdamRatje19 dec 2005
Eros partyZorba19 dec 2005
A Nightmare in Rotterdamwesjuh18 dec 2005
A Nightmare in Rotterdam18 dec 2005
InnercityInvited18 dec 2005
UW-XPAJ (www.xplicitmedia.com)18 dec 2005
InnercityJust Barbara18 dec 2005
A Nightmare in Rotterdam[H³]18 dec 2005
Innercitythe seller18 dec 2005
Traction17 dec 2005
Poing15 dec 2005
Hardcore Junky13 dec 2005
Hardcore vibesPFSquad MC12 dec 2005
Jump 4 your lifeDj StOOter12 dec 2005
Breaking the nightWouter Verheij11 dec 2005
LexionNickelson3511 dec 2005
D.D.O.D.10 dec 2005
DJ Tiësto9 dec 2005
Club nu! ! ! S-T-Fan ! ! !8 dec 2005
Thunderdome 2005Danique..*:cheer:7 dec 2005
Chakra party four7 dec 2005
Thunderdome 2005[NL]Gabbertje[NL]7 dec 2005
Xtra Large meets Decision*** O:) Miss Guardian Angel O:) ***6 dec 2005
Thunderdome 2005n0uky6 dec 2005
Thunderdome 2005|| Leskovitch ||5 dec 2005
Thunderdome 20055 dec 2005
Tiësto.com presents Tiësto5 dec 2005
Thunderdome 2005Harder&Harder5 dec 2005
Jump fresh4 dec 2005
Thunderdome 2005>>>Dominique<<<4 dec 2005
Tiësto.com presents TiëstoDancingDame4 dec 2005
Thunderdome 20054 dec 2005
Witkamp blackmartinaxtina4 dec 2005
Thunderdome 20054 dec 2005
Low gravity beatzPARAX3 dec 2005
Trance Energyschwingg3 dec 2005
KapsonesMartwork2 dec 2005