Partyflock
 
Verslagen · augustus 2003
Decibel

Zaterdag 30 ausgustus was het dan eindelijk zo ver :) Decibel Outdoor stond op het programma.

Om 17:57 werd de trein naar Rotterdam gepakt, waar we om half negen aankwamen en na Metro en pendelbussen waren we kwart voor tien al binnen :D

De regen zorgde wel voor wat modder maar dat kon de pret niet drukken, de locatie was erg mooi! Het was net alsof je een klein dorpje binnenwandelde en alles sloot mooi op elkaar aan.

Gus Klabanus, 31 augustus 2003 18:13
Decibel

DECIBEL OUTDOOR! :bier:

het was zaterdag ik moest om half 8 in de ochtend werken flink pauper, had er al een hele flinke week op zitten! om 6 uur was ik eindelijk klaar.

CHEDDAR, 31 augustus 2003 17:03
Q-beach

Q-beach was weer vet
ben helemaal naar de klote nou
en super marco may ofzow iets draaide goed en technoboy draaide als de beste weer eens en iedereen ging daar los maar alleen de wc's is wel te duur : 50 cent :s zyn ze arm ofzow doe gewoon gratis dan maja de bedden viel wel tegen daar want de kussens waren weg en het weer viel ook tegen alleen maar regen enne daar werd wel goed gecontroleerd op wapens en niet op drugs :d das juist goed
mare ik stop nu maar met schryven want ik ga nu naar b.

, 31 augustus 2003 15:06
Decibel

Aangezien ik voor elk feest waar ik geweest ben een verslag schrijf, doe ik dit ook voor decibel outdoor. We vertrokken om 18:30 met de bus richting Goes, om daar de trein naar Rotterdam te nemen.

, 31 augustus 2003 10:46
Decibel

Ik dacht laat ik ook ff een verslag schrijven, ben nu toch nog wakker!
Gisteren zijn we met z'n 16e om 10 uur vanuit pdrecht vertrokken richting binnenmaas. toen we daar aan kwamen was het al erg druk. Maar ik vond de wachttijd voor de controles erg meevallen. Eenmaal binnengekomen gelijk ff onze jas opgehangen. Was ook een kwestie van minuten.
Toen kon het feesten beginnen. Mijn eerste reaktie was echt goed, zag er veel beter uit dan vorig jaar.

Xtreme 8Ball, 31 augustus 2003 10:07
Dimensionz

Zal ik nou eens even als MC een verslagje doen van een toch wel heel goed opgezet feest.

Het was alweer de derde editie van Dimensionz en wat voor een.
De lichtshow was ten eerste al veel beter voor elkaar, niet dat dat de vorige jaren niet zo was maar het wordt steeds beter.
Deze keer had de organisatie ook gezorgd voor eigen promotieartikelen, t-shirts, vlaggen, body warmers, noem maar op.

Mc Da Syndrome, 30 augustus 2003 14:48
X-Factor

De Line-up

Area 1

D-Spirit

JDA

Raverunner

Sagem

Neophyte

Nosferatu

MC: Excess

Area 2

Affix

Hardbreak

Jaws

Teaser

Toxic

Om 22:00 uur pas reden we aan naar Schaijk, omdat ik tot 21:10 moest werken.

1231-1321, 30 augustus 2003 05:11
Ding dong! Jaa daar ging de bel om 18:50 uur bij mij!
Ik denken van nou dit moet John de Sloper wel wezen om me op te halen om te gaan kijken naar Nono18 die aan het voetballen was bij de plaatselijke F.C. bij ons.

, 29 augustus 2003 17:56
Mystery Land

http://party.snt.utwente.nl/images/upload/UPIMGID/1087/FORMAT/regular.jpeg
Mystery Land 2003

Het was zaterdagochtend 7.45, me wekker ging. Snel douchen, broodjes klaarmaken, tas inpakken en snel naar de trein fietsen. Vanuit Buitenpost met de 8.46 trein naar Leeuwarden.
Rond 9.16 was ik op station Leeuwarden, snel nog even gepint, en richting de bussen gelopen.
Hier stond al een rooie Veenstra reizen bus klaar, met al de nodige bekenden.

Binne, 27 augustus 2003 19:25
Mystery Land

Hee heeft dan niemand Osama Bin Laden gezien? Met ze gekke kale achterhoofd? al koprollend van nivo naar nivo op de grote incatempelberg? die was pas grappig! zo ik zal dan ook echt wat achterlaten zodat er iemand op reageerd.

HopsA, 25 augustus 2003 17:08
Mystery Land

:bounce: wat een dagje weer!

Vorige week hebben we Frequence gehad, dus had aanvankelijk niet eens zo'n zin om naar Mysteryland te gaan. Ik was deze vroege morgen ook niet echt goed gehumeurd.
Om half 10 zijn we aangereden naar Floriade. In de auto was t gezellig, lekker muziekje, red bull-etje. Paar flinke files en een regenbui hebben we wel gehad maar ondank dat kreeg ik wel zin om te gaan!
Parkeren ging goed, even stukje lopen en gelukkig niet te lang wachten bij de ingang.

, 25 augustus 2003 16:46
Mystery Land

Het feest was gewoon te vet. hoewel ik in een keer van uit de stad enzo door was gegaan en dus vrij moe was. Sfeer vond ik tot aan een uur of 8 goed, maar daarna werd het grimmiger en grimmiger met hier en daar een vechtpartij :s

Tsja en over de dj's kan ik maar 1 ding zeggen: GEWELDIG ! . Mja ik ben eigenlijk alleen maar in de TTM geweest, omdat ik daar gewoon alles had wat ik maar wilde. je kan het saai noemen ;).

H4G3L3, 25 augustus 2003 08:37
Wederom was ik uitgenodigd om in de Talentroom gaan te draaien dus vertrokken we rond half 10 uit Emmen voor de lange reis naar Zaandam. Zo rond half 12 kwamen we aan in Zaandam. Eenmaal binnen wist Sunny D direct het uiterste uit de vette installatie van zaal 1 te halen. Hij had alleen een nogal fout hoedje op, maarja, je moet tegenwoordig toch een beetje opvallen.

Dat deed vooral de DJ die na hem kwam, ene Mark EG ofzo. Wat een leipo is die gast.

Reemusic, 24 augustus 2003 16:45
Mystery Land

Mysteryland was voor mij nu al t feest van het jaar!

de lucht zag er 's morgens nog wat bewolkt uit, maar bij aankomst rond 13.00 was t perfect weer! niet te warm, toch zon! via Zuidtangent, alwaar ik n paar leuke partymeiden tegenkwam, na 20 min. aangekomen bij de Noord ingang. alles verliep vlotjes. langs de tipi's van All is One gelopen, en de Spotters Hill beklommen.

FlexyFrank, 24 augustus 2003 14:46
Mystery Land

Mystery Land 2003.

Wie kent dit festival niet? Al jaren lang wordt het georganiseerd en elk jaar weer is het een succes! Vorig jaar was ik er helaas niet bij vanwege m’n vakantie. De twee jaren daarvoor was ik er wel bij. Toen was het nog een nachtelijk gebeuren. Dit jaar was het net als vorig jaar een feest dat net als DefQon en Dance Vally overdag plaats zou vinden.
Die beide feesten heb ik ook meegemaakt dus ik heb het nodige vergelijkingsmateriaal.

M@thys, 24 augustus 2003 13:24
Mystery Land

UH ja dan waag ik ook een poging :)

Mijn eerste Mysteryland. en mijn vetste. waarom? ik probeer het uit te leggen :)

Sochtends rond half 11 aangekomen op het terrein. vanaf de snelweg al rauw gezien enz. n dat gaf een supergevoel! Na een poosje was ik binnen en na de nodige dingen (drankbonnen enz ) zijn we richting Mainstage gelopen waar Laidback Luke bezig was. vond het persoonlijk niet zoveel aan. dus maar het terrein verkend. Super terrein.

[ Gabbah ], 24 augustus 2003 12:37
Mystery Land

MYSTERY LAND! jaja eindelijk is het zo ver mystery land, de dag waar ik op heb zitten wachten! we hadden een bus gehuurd voor 50 man, en die vertrekt om 11:00 en dan zouden we om 11:30 binnen zijn! ik had 10:30 bij een maat afgesproken, we zouden vanaf zijn huis richting de wasbeek lopen daar vertrekt de bus!

CHEDDAR, 24 augustus 2003 12:28
Mystery Land

Feest: Mystery Land

Lokatie: Floriade terrein Haarlemmermeer

Datum: 23 augustus 2003

Tijd: 11:00-23:00 uur

Zaterdagmorgen, 23 augustus, het was eindelijk zover: MYSTERY LAND. Smorgens vroeg hadden we afgesproken met een groepje op station Vroomshoop. De dag leek akelig te beginnen, er kwam geen trein opdagen, maar na een telefoontje was een van onze ouders bereid ons naar station Almelo te brengen en daar konden we nog net de intercity halen richting Schiphol.

Bassie, 24 augustus 2003 12:27
Mystery Land

Een verslag van de andere kant van de bar

Via onze studentenvoetbalclub TSVV Merlijn werden we gepolst om op Mysteryland achter de bar te gaan werken met het hele voetbalteam. De sponsor van Merlijn levert de mensen voor feesten aan ID-T. Goed gezegd en gedaan, op naar de 23e.

Om kwart over 5 ging mijn wekker in Rotterdam ( let op! ). Ik moest eerst naar het centraal station lopen om vandaar de trein te pakken naar Tilburg. In Tilburg vertrok de bus met 50 werknemers van Mise en Place.

, 24 augustus 2003 03:47
Mystery Land

We zijn net terug van een super feesie! :)
Wat een geslaagde dag was dit weer!
Op de heenreis maar 15min in de file gestaan en de auto hadden we ook zo geparkeerd. We waren snel binnen en zijn eerst maar het terrein gaan verkennen! We zijn naar de Rauw gegaan. Zoooo wat kon je daar relaxed over het terrein kijken, superr! Het terrein was ontzettend mooi (met vijvertjes en bloemen enz).

Mme Ilse, 24 augustus 2003 03:28
Mystery Land

Vandaag was het zover. De 10e editie van mysteryland.

Mijn pa was zo aardig om ons naar Goes te brengen aangezien wij in zeeuws-vlaanderen geen treinen hebben :P, om 6:45 :S

Nadat we veel te lang hadden getreind kwamen we om half 11 aan op station hoofddorp. We kochten gelijk al een kaartje voor de terug weg aangezien we dan niet moesten wachten 's avonds.

, 24 augustus 2003 01:56
Megarave

me moeder bracht me rond 10 over half 2 na het station in geldrop daar moest ik op de trein naar eindhoven en daar zou me vriend ook staan eenmaal aangekomen op het station in eindhoven moesten we nog een kwartiertje wachten toch de trein kwam die naar heerlen ging nou na een kwartiertje wachten kwam de trein eraan eenmaal in de trein aan gekomen hadden en dat we eindelijk zaten kwamen er 3 jongens bij ons zittuh uit enschede ofzo nou met hun hebben we ons wel vermaakt dat uurtje in de trein na.

, 23 augustus 2003 09:41
Sweetvalley Parade

Insomnia @ Sweetvalley 2003

Vrijdag avond was het dan zover, op naar Sweetvalley 2003 samen Wouz een treinreisje richting zoetermeer. Daar aangekomen werden we opgehaald en zijn we naar het festival terrein gegaan om daar te helpen met het opbouwen van de Insomnia truck en het opleuken van de sfeer, want ja we blijven sfeerbeheerders.

Na het grootste deel opgebouwd te hebben, ging bijna iedereen slapen om de volgende dag weer fris en fruitig te zijn.

, 21 augustus 2003 08:25
The Kick Off

Oke, een verslagje dan alhoewel er op partyflock echt al een stuk of wat staan en eigenlijk heel partyflock bevirust is met The Kick Off Topics. :P

Dit verslag is trouwens meer vanuit een Defenders of the Faith oogpunt geschreven. [/b] ;-)

Na nog wat telefonisch contact met Kasper en Joanne werd afgesproken dat ik niet zelf in m'n uppie naar leeuwarden hoefde te rijden maar door Kasper(Mexes), Chris(Smiley) en Joanne(MC Jo-&) opgepikt zou worden aangezien ik toch op de route woon.

, 19 augustus 2003 15:31
Frequence

:bloos: :yes: wat een dag weer!

Met mijn vriend en 2 vrienden sprak ik af om half 11 in de morgen om zogenaamd wat "in te pilzen".
Op de bestemming in Veldhoven aangekomen toch maar even aan de cola gegaan, omdat ik nog niet helemaal wakker was. Rond kwart over 11 reden we aan richting Eersel, maar 1 van de boys was zijn kaartje vergeten en moesten we eerst weer helemaal naar Woensel Noord om dat kaartje te halen.

, 18 augustus 2003 23:54
Zonnestralen

Callantsoog: het nieuwe Bloemendaal? :P

http://groups.msn.com/_Secure/0UADYAuwZD0oI0uOaDMNJ1yGHN0EbMIVt6YSB0PGPdlVNlviJKYDdpZKroEHQzu6vhg7KCOPyYAUjD7qbf3zdHAzZTPnQTb7hdtJulfT6o11jSWW1AFenQHSCWCkAcFgp/zonnestralen_sm2.gif

Ik sta hier vast héél alleen in, maar eigenlijk hou ik helemaal niet van housen op het strand.

, 18 augustus 2003 20:54
Hardventure

Toen we, edwin en mellie, eindelijk in Duitsland aankwamen na 3 uur rijden, de flyers hadden gepakt en ik toch maar een broek had aangetrokken i.p.v een rokje gingen we richting terrein….

Daar aangekomen, 14.15uur, denk ik kwam het muziek ons al tegemoet, we kregen bij de gastenlijst ingang een blauw bandje, werden niet gefouilleerd, kregen ook nog 5 drankmuntjes en toen snel naar binnen.

We kwamen al snel bekenden tegen en gingen het terrein maar eens verkennen.

Mellie, 17 augustus 2003 15:29
Frequence

FREQUENCE 2003 ! Kortsamengevat een gezellig feessie voor Brabanders, Limburgers en Belgen.
Een enkele uitzondering daargelaten. Mijn persoontje onder andere.

Rond Half 10 ben ik vanuit Wageningen vertrokken richting Eersel. De reis verliep vrij soepel.
10.30 aangekomen bij het recreatieterrein E 3.

Daar zou dit festival plaats gaan vinden. Dit keer een festival zonder water i.v.m. veiligheidsvoorwaarden.

Nickelson35, 17 augustus 2003 12:54
Hardventure

zo, ook maar eff een verslag. het was gewoon té rustig, echt haast geen kip te beleven, in alle tenten stonden maar 50 mensen ofzo.

heb ook haast alleen maar in de hardcore tent gestaan, wel leuk om dano na lange tijd weer te horen draaien, hij gooide er veel ouwe nummers door, dat beviel me wel :D

jammer dat die line-up niet klopte, en dat sommige DJ's niet kwamen opdagen.

Sket :bier: slet, 17 augustus 2003 08:15
The Kick Off

Rond uur of half 11 aangekomen op de locatie van de kick off. even wat rond kijken, Eerste gedacht wat een (y) locatie! Gelijk ff naar Boven naar "Darkcore" Area!
Als ik het goed heb Stond "Da Maze" te draaien. Het begon al gelijk snoeihard. dus Gelijk Flink hakken. Het gabber gehalte was redelijk hoog! :P
En het was boven echt heeel erg warm. (Te warm}
Even een complimentje aan "MC Demonixist".

, 17 augustus 2003 07:14
I Hate Trance

Het begon allemaal heel gezellig muziek stond aardig hard en t was normaal druk voor een i hate trance feestje. Maar toen escaleerde de boel en was het
BAM BAM BAM SCHOPSCHOPSCHOP PETSPETSPETS BOEMBOEM
en toen was er echt haast niemand meer binnen want de meeste mensen rende naar buiten en daar stond. jaja de politie al te wachten. Vraag me af of die gast die geslagen werd door 29 man ofzo nog leeft nadat hij door een glazen deur werd geduwt. Wat zo leuk begon eindigte echt zwaar verkloot.

, 17 augustus 2003 06:58
Hardventure

Zo. Maar weer ff een verslagje in mekaar flansen van een feest waar we toch al wel weken naar uit hadden gekeken. De Line-Up plus lokatie maakte de drang naar dit nieuw georganiseerde feest erg groot. We hadden veel verwachtingen ervan maar op voorhand werd al duidelijk dat de tenten lang niet vol zouden zijn.

Niliz, 17 augustus 2003 05:20
Hardventure

Nou ben net terug van hardventure, en denk van laat ik maar ff een verslagje schrijven

We hadden om 12 uur afgesproken om op de fiets te stappen richting meppen. Na een uur fietsen aan gekomen, zijn de poorten niet open. Wij al chagie want ons was verzekert dat de poorten om 12 uur open gingen. Een uur later om 2 uur gingen de poorten dus pas open.

Eenmaal binnen, was het nog super rustig (wat het ook de rest van de dag zou blijven).

Competor (HM), 17 augustus 2003 02:56
Colossos

Lady Dana in Lloret, beter kan het eigenlijk toch niet? ben je in Spanje en komt er een NL-DJ ffies een avondje draaien:D

Wat een ongelovelijke geweldige avond! In lloret begint het uitgaansleven pas rond half 1, maar speciaal voor deze avond was ik al rond 10uur in de Colossos! Ik moest er vanaf het begin bij zijn, want het is natuurlijk wel Lady Dana waar we over praten.

Colossos waar totaal 2500 man in mag, was wel erg snel gevult. Vooral erg veel Nederlanders.

iGwenda, 13 augustus 2003 23:28
Radical Hardcore

Mooi naar Lloret toe, en dan ook nog hardcore feestjes hebben! Nou wat wil je nog meer! De hele dag was het super warm, bleh veelste warm dus. Savonds wilde het ook niet afkoelen. wat een klote iets. Naja toch naar The Cave rond een uurtje of 11. Want ik wilde er vanaf het begin bij zijn. Het uitgaan in Lloret begint pas na half 1, maar boeie! :D

Mooi een weekkaartje kopen, koste me dan wel 20 euro, maar had ik wel 4x drinken. Tja nou daar doe je het voor. Binnen zag het er super uit.

iGwenda, 13 augustus 2003 04:16
Street Parade Zürich

En het gaat maar door he. Waar de Moeder alle parades allang op haar retour is (de commercie misschien) breekt haar inmiddels grote dochter record na record. Dit jaar de warmste, met temperaturen rond tussen de 35 en 37 graden. Ondanks deze temperaturen trokken ook dit jaar weer 900.000 mensen naar Zurich Zwitserland.
En ook dit jaar was het weer fantastisch. Superlatieven ontbreken om te omschrijven hoe deze kleine grote stad uit haar voegen barst elke tweede zaterdag van augustus om 15.

Wereldbeuker, 12 augustus 2003 18:11
Multigroove

http://party.snt.utwente.nl/images/upload/UPIMGID/648/FORMAT/regular.jpeg

Multi present: VOLUME!

Na een dag te hebben gebeukt in r'dam ( ffwd ) was het sávonds tijd voor VOLUME. Kzag thuis de time table. Na 00.00uur HAKKUHHH. en om 22uur technoboy. DUS!
om 22.00uur aanwezig zijn ;)

21.30

Lesly aant en MOI waren present bij de hemkade48.
Geen rij (y). voor de muntjes duurde het ook nie lang dus was zo klaar. Het feest was het tot 00.00uur buiten.
Erg mooi gedaan.

FFWD Dance Parade

FFWD Danceparade en Festival!

Nadat Wendy (WendytjuH ==) en ik de hele week aan het nadenken en zoeken waren geweest om wat leuke kleding te vinden die ook nog bij elkaar paste, hadden we eigenlijk best wel zin in dit feestje.
Ik had met haar en Raymond (DarKImpulsE) om half 12 op Rotterdam afgesproken. Natuurlijk scheen weer de zon niet, maar ik had gelukkig nog een lange broek aangetrokken voor de zekerheid.

lindaaatje, 10 augustus 2003 10:18
The Wall

tussen 7 en 8 werd ik opgehaald op het station in eindhoven door een paar vrienden van me.
we reden eerste na veldhoven want daar moesten we een paar mensen oppikken.
we hebbuh daar nog eventjes gezeten en zijn rond 9 uur aangereduh.
eenmaal bij The Wall te zijn aangekomen waren we nog ongeveer een kwartiertje te vroeg.
maar dat maakte voor ons niks uit want we vermaakte ons eigen wel.
nou 22.00 werd de deur geopend en liepen we met z'n alle na binnen.

, 10 augustus 2003 08:09
For Fast Forward

Ik was samen met me broertje van 11 die gek is op Dana en hardstyle en een goeie vriendin van me. we kwamen aan om 11:15 ofzo het was best al druk in de binnestad van rotterdam, toen we bij de trucks aankwamen hing er al een relaxte sfeer. en aan het einde de B2S truck, en daar stond Dana op, me broertje wou haar een hand geven en heeft hij ook gedaan helemaal trots natuurlijk!

Nou ene Dennis begon alvast warm te draaien.

, 9 augustus 2003 16:52
Dance Valley 2003

Een beetje laat, maar ik wou toch nog effe vertellen hoe tegek het was.
10 uur de bus op beverwijk station en met heel veel zin richting dance valley.
2 haltes verder alweer eruit en nog 10 min. lopen en ik en m'n maatje waren er.
Eerst effe bij shinedoe gekeken, zij draaide best lekker, toen effe bij alle tenten gekeken en munten gehaald.

, 7 augustus 2003 11:06
Nature One

Nature one . soort van verslag achtig iets!

Ik ben dus vanaf een uur of 5 thuis nadat ik Linda heb afgezet op Amersfoort CS.
Het eerste wat ik dus deed toen ik thuiskwam was een kop koffie drinken . ik heb dat daar niet eens geprobeerd.
Daarna ff mijn auto uitgeruimt . was gewassen ETC en toen uiteraars . ONTIEGELIJK LANG ONDER DE DOUCHE GESTAAN SCHROBBEN! heerlijk!
Nouja lekker belangerijk!
Het was echt TE gruwelijk gewoon.

, 4 augustus 2003 23:07
Lexion

Lexion the first

Ik was nog nooit in de lexion geweest, wel vaak van de naam gehoord maar vanuit enschede was het gewoon te ver in mijn ogen.
Nu was dus de kans, een after na dancevalley!

Na dancevalley dus vanaf station sloterdijk snel naar westzaan gereden. Op het parkeerterrein me even snel opgekleed en opgefrist zodat we er weer tegen aan konen.
Natuurlijk ook snel nog een paar botherhammen gesmeerd om toch nog wat binnen te krijgen en de rest van de nacht door te kunnen.

Franzelare, 4 augustus 2003 20:16
Dance Valley 2003

DanceValley 2003

Ik was eigenlijk eerst vanplan naar Nature one te gaan maar door drukte met verhuizen ging dat helaas niet door, dus dan maar optie 2 dancevalley.

Franzelare, 4 augustus 2003 19:52
Cocoon

Cocoon@Amnesia, Ibiza (in your face!)

Om het hele feest in Amnesia mee te maken moest ik wel om 00:00 uur aan de deur staan. Een handje vol feestgangers stond al te wachten tot de deuren open gingen. De entree bedroeg 45 euro. Eenmaal binnen ontdekte ik dat de Amnesia geheel in "Cocoon" stijl was ingericht: Grote lichtgevende logo's, videobeelden van Sven Vath en consorten, etc, etc.

Neurotronik, 4 augustus 2003 19:25
Dance Valley 2003

Ik weet et. Er zijn al een aantal verslagen geplaatst. maar wilde mijn verslag ook graag ff kwijt!

DanceValley was inderdaad helemaal geweldig! Echt superrrrr vet. Ben twee jaar geleden ook geweest, maar toen kwamen we pas om half 2 aan en moesten we om half 9 al weer weg om de laatste trein trug richting Maastricht te hebben (woon in de buurt van sittard) Nu zijn we met zn allen met de auto gegaan, kwart voor 10 stonden we voor de deur en we zijn helemaal tot et einde gebleven.

TEQNO&QLUB, 4 augustus 2003 15:29
Dance Valley 2003

Okee daar ga ik dan, mijn eerste verslag ever!
Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om naar Dancevalley te gaan, was er zo ie zo nog nooit geweest en na een stuk of 7 festivals deze zomer begon ik al aardig festivalmoe te worden. Maar door een (on)gelukkige speling van het lot zat ik zaterdagmiddag thuis met niets te doen. ineens begon het te kriebelen in mijn buik. zal ik dan toch. ach ja. what the fuck.

one_love_one_groove, 4 augustus 2003 03:13
Nature One

Nature One Festival 2003.

Eindelijk was het dan zover, het weekend waar we al ruime tijd naar hebben uitgekeken was aangebroken. De vakantie’s waren begonnen, het feest kon beginnen.

Vrijdag middag werder we om 13.00 verwacht bij de Jaarbeursplein te Utrecht om te vertrekken naar het zonnige en zeer warme Kastellaun.

, 3 augustus 2003 23:27
Dance Valley 2003

Hai all,

Helaas dit jaar voor mij geen Dance Valley

Maar ik heb toch een party meegemaakt alleen stond ie niet tussen het rijtje dus heb ik maar voor the Valley gekozen om mijn feest te omschrijven.

Tegen 11.00 richting Zeeland gereden. Zeeland jah aangezien mijn moeder vorige week getrouwd is met een zeeuw gaven ze een feest in Middelburg.

Nickelson35, 3 augustus 2003 18:17
Dance Valley 2003

Je moest eens weten hoe graag ik naar Daantje Vallei HAD willen gaan. Maar ja soms dan loopt het toch anders dan je gehoopt had.

Ik keek er ontzettend naar uit. Gasten-lijst zou geregeld zijn. Kreeg ik 3 dagen van te voren dat het waarschijnlijk niet door zou gaan. Dus. Ik had de hoop al op gegeven.

Plan B voor de zaterdag was Canal Parade te A'dam. oke met erg veel Homo's denk ik . heb het dus niet gezien. zeg ik alvast maar. oke.

* Lady C *, 3 augustus 2003 02:58
FeestDatumAuteurPublicatie
DecibelGus Klabanus31 aug 2003
DecibelCHEDDAR31 aug 2003
Q-beach31 aug 2003
Decibel31 aug 2003
DecibelXtreme 8Ball31 aug 2003
DimensionzMc Da Syndrome30 aug 2003
X-Factor1231-132130 aug 2003
Qlubtempo #21 Mystery Land After29 aug 2003
Mystery LandBinne27 aug 2003
Mystery LandHopsA25 aug 2003
Mystery Land25 aug 2003
Mystery LandH4G3L325 aug 2003
Qlubtempo #21 Mystery Land AfterReemusic24 aug 2003
Mystery LandFlexyFrank24 aug 2003
Mystery LandM@thys24 aug 2003
Mystery Land[ Gabbah ]24 aug 2003
Mystery LandCHEDDAR24 aug 2003
Mystery LandBassie24 aug 2003
Mystery Land24 aug 2003
Mystery LandMme Ilse24 aug 2003
Mystery Land24 aug 2003
Megarave23 aug 2003
Sweetvalley Parade21 aug 2003
The Kick Off19 aug 2003
Frequence18 aug 2003
Zonnestralen18 aug 2003
HardventureMellie17 aug 2003
FrequenceNickelson3517 aug 2003
HardventureSket :bier: slet17 aug 2003
The Kick Off17 aug 2003
I Hate Trance17 aug 2003
HardventureNiliz17 aug 2003
HardventureCompetor (HM)17 aug 2003
ColossosiGwenda13 aug 2003
Radical HardcoreiGwenda13 aug 2003
Street Parade ZürichWereldbeuker12 aug 2003
Multigroovebob d€ b€uk€r SNOEIHARD [M.O.T.P.C.]12 aug 2003
FFWD Dance Paradelindaaatje10 aug 2003
The Wall10 aug 2003
For Fast Forward9 aug 2003
Dance Valley 20037 aug 2003
Nature One4 aug 2003
LexionFranzelare4 aug 2003
Dance Valley 2003Franzelare4 aug 2003
CocoonNeurotronik4 aug 2003
Dance Valley 2003TEQNO&QLUB4 aug 2003
Dance Valley 2003one_love_one_groove4 aug 2003
Nature One3 aug 2003
Dance Valley 2003Nickelson353 aug 2003
Dance Valley 2003* Lady C *3 aug 2003