Partyflock
 
Verslagen · oktober 2003
European Dance Event

Superfeestje! er was een ware run op de kaarten, die niet gekocht konden worden maar alleen gewonnen op feeleurope.nl.

helaas konden we pas rond 00.00 aanwezig zijn. toen ff een rondje gemaakt, het was stampvol, langs het cafe, en naar de oude zaal.

FlexyFrank, 31 oktober 2003 00:02
Thunderdome 2003

Thunderdome
De avond begon zwaar klote alles ging mis ik was steeds alles kwijt en een maat van mij die moest autorijden is wel 3 keer ergens tegen aan gegaan. Eindelijk daar zat de stemming bij de meesten van ons er al goed in behalve bij een vriendin van mij die in de rij al stond te kotsen. Binnen kwam ik iedereen tegen. Toen kon het feest pas echt beginnen. Het geluid stond niet loeihard en moest daar wel vreselijk aan wennen.

, 28 oktober 2003 11:44
Hardhouse Academy

Ons eerste verslagje op PF:

Kan ik nog meer superlatieven aan de party reports van de HHA toevoegen? Denk het niet. want het was inderdaad in een woord: WAAAAAAANZINNIG!
Wel kan ik nog het teen en tander vertellen over het hele weekend er omheen
Vrijdagavond gingen er dus twee ploegen richting Londen: groep 1 waren de hooggespannen 'newbees' JFK, Rikoos, Cas en Rob. Enkele uren laten volgden MagicSjeup, Hank en Debster.

MagicSjeup living in OZ, 27 oktober 2003 20:17
Thunderdome 2003

Thunderdome 2003

mijn eerste hardcore feest, uiteraard niet mijn eerste feest.
ik ga meestal naar techno feesten, en ging met het gevoel er heen van kan een techno lievhebber het wel naar zijn zin hebben op Thunderdome.

eenmaal aangekomen (nog net ff een paar spetters regen meegepikt) maar wel binnen. jassen ging opzich vrij snel maar de rij om echt binnen te komen duurde ff wat langer :( maarja eenmaal binnen meteen bonnen gehaald en ff op temperatuur gekomen.

thij$, 27 oktober 2003 15:53
Thunderdome 2003

THUNDERDOME

21:00 DJ Rob& Dano
23:00 Manu Le Malin
00:30 Promo(spec.

CHEDDAR, 27 oktober 2003 14:20
Ferry Corsten

Ferry Corsten, Right of Way

Zaterdagavond, half 9 staat m'n maatje Thijs op de stoep. Ik sta, zoals gebruikelijk bijna, nog te douchen. Na m'n haar etc. gedaan te hebben gaan we weg om 21.00 uur vanuit Katwijk aan zee.Alweer bijna de bus gemist, maar ik ben dus altijd laat. Vanuit Leiden een gezellige omweg genomen, door eerst naar Amsterdam Centraal te gaan, en vanaf daar de stoptrein naar de Bijlmer te nemen. Maar goed, maakt niet uit, we hebben toch geen haast en zijn altijd te laat.

, 26 oktober 2003 18:14
Thunderdome 2003

Om 20:55 vertrokken we met de trein vanuit Culemborg. We kwamen rond 21:10 in Utrecht aan.
na een kleine 20 minuten lopen door de regen kwamen we aan bij de ingang van de hal 12.
na de jassen bij de gaderobe in geleverd, gingen we in de rij staat.

na een kleine 30 minuten gewacht te hebben in de rij waren we binnen.
tot 00:30 was de muziek niet echt te pruimen.
om 00:30 kwam Promo en die zetten een goede stamp
set neer, alleen het geluid was te zacht.

, 26 oktober 2003 18:03
Rave Classics

25-10-2003 Rave Classics

Avondje begon bij mij thuis want zou met Smidders, Wijkster en me vriendin heen gaan dus ff btje ouwehoeren en daarna naar donkey. Eenmaal binnen klonk het niet verkeerd, Dj Michel was aan het draaien en draaide ook gewoon echte classics en beviel me zeker. Na Michel was het tijd voor Janus aka Dj Damien! En ik had ze live-set al op een cd'tje staan dus ik wist al ongeveer wat er zou komen en dat werd al iets meer Hardcore dan Oldschool.

, 26 oktober 2003 17:53
Thunderdome 2003

Thunderdome, de verwachtingen na "A decade" waren natuurlijk hooggespannen, maar ik heb besloten om de feesten los van elkaar te zien. Het zou namelijk een beetje oneerlijk zijn om weer zo'n feest als vorig jaar te verwachten.

Laat ik beginnen met de minpunten. De wachtrij op de toiletten was ruk, zeker gezien het feit dat je er ook nog voor moest betalen. Maar goed, dit detail heeft geen invloed gehad op de feestvreugde. Het andere minpunt was het volume.

, 26 oktober 2003 17:31
Thunderdome 2003

http://party.snt.utwente.nl/images/upload/FORMAT/original/UPIMGID/1271.jpeg

Thunderdome - 2003 !

Mijn avond begon om kwart voor 9 toen ik aankwam op station Amersfoort centraal, ik verbaasde me over het aantal mensen dat ik zag staan dat allemaal naar Thunderdome ging, de jongens uit leusden waren der en nog veel en veel meer :).

21:45: Ik was binnen, standaard ritueel uitgevoerd: Bonnetje halen, hanger halen, jas ophangen, inleveren.

Bryan, 26 oktober 2003 15:38
Overdrive

Overdrive

The Rebirth Of A Lifestyle
georganiseerd door Dynamike Music Production
zaterdag 25 oktober 2003
21:00 - 03:00
De Spil
Maasbracht

Extreme A
F-Ing
R2B
Raymond
Dynamike
Showtek

We waren uit Beesel vertrokken met 9 personen , na beetje zoeken want de weg was overal afgesloten kwamen we bij de Spil aan rond 22:00

Eenmaal binnen was het nog niet druk (ja das ook te verwachten zo vroeg) ik weet echt niet wie op dat moment aan draaien was.

, 26 oktober 2003 13:22
D-Energy

Zowwwwwwww, gisteravond goed potje hakken in starlight :| :D.

Het begon allemaal toen ik donderdag de gewonnen kaartjes kreeg via Ezra ;). Maar vrijdagavond belde m`n chauffeur af omdat ie geen geld had, het geld dat ie had bewaarde die voor Thunderdome, dus had Dennisssss maar ff gebeld of ie zin had en een kwartier later zaten we jaja op de fiets naar starlight :S.

Bryan, 25 oktober 2003 13:11
This is Hardstyle

Dana die in de Zino komt draaien. Leek me leuk om dat eens mee te maken, aangezien ik haar alleen op de grote feesten meemaak. Om 22:15 waren we binnen en denderden de hardstyle beats al flink. Aan de ene kant gelukkig dat er meteen stevig gedraait werd natuurlijk, maar aan de andere kant mis je zo een beetje de opbouw die dus enorm ontbrak. Maar goed, gaan we niet over zeuren natuurlijk --> party time! Tot 2.00 toe heb ik me flink vermaakt.

, 24 oktober 2003 06:09
Qlubtempo #23

Dit verslag wordt gemaakt door :
wijker**speed**corps en 8)8-) neut 8)8-)
Met ze 2en wordt het wel een dik verslag ! We gingen met de bus er heen , enne was vet donker gingen we opeens een heel andere weg ! Dus we snapte er niks van we dachten we worden verkracht. :S:S
Maar ik liep tog nog goed op de weg ? Konden we die kut eind vliegen , hadden we iets van mwa 4000 blaren onder onse hoofd :S:S vet vaag :vaag: maar ik had ook nog blaren boven me oren :S:S.

, 23 oktober 2003 14:35
2 Fast 4 Trance

Nou lieve mensen, ik heb lang getwijfeld of ik hier een verslag over zou schrijven, maar het was ondanks alles zo gruwelijk dat ik het niet kan laten! :)

Mijn weekend begon ietwat dubieus zoals de meesten van jullie wel zullen weten! Ik vierde mijn verjaardag namelijk op 11 oktober en ik heb er maar een jaar voor hoeven zeuren, maar het was zover: mijn helden Haze & Abyss zouden eindelijk komen draaien op het feest der feesten 2fast4trance! (Y) En dat op mijn verjaardag!

L-inda-Mix, 22 oktober 2003 19:52
I Love Techno

Zaterdag half 4 vertrokken, want ik wou er gewoon van af het begin zijn.Nog even om 4 uur een maatje van me bij de heineken music hall ophalen en met m'n nieuwe 2e handse krot van 450,- naar Gent.Onderweg lekker doorgassen op de linkerbaan en dus op de A2 de afslag richting Breda gemist(beetje stoned)en toen we Eindhoven 20 km zagen staan dachten we KUT.
Binnen door gereden naar Tilburg (ging ook niet helemaal soepel) en daar weer de snelweg op richting Breda.

, 22 oktober 2003 11:08
2Hard4U?

De vorige keer is 2Hard4U? me zo goed bevallen, dat ik persoonlijk zelf het noodzakelijk vond om ook deze keer weer te schitteren in aanwezigheid ;p

Ik had eerst een verjaardag, maar ben daarna opgehaald door M@thys, om snel naar het Vat te gaan!
We waren wat later dan gepland, dus hebben helaas Shadowraiser, UZI & Da Mouth Of Madness, en Zamruel moeten missen.

L-inda-Mix, 21 oktober 2003 21:40
2Hard4U?

ZOOOOOOOOOOOOO heb ik ff een te gek weekendje achter de rug! het begon eigenlijk allemaal al vorige week donderdag toen ik een date had met twee brute chicks in Alkmaar, de middag liep door omstandigheden wat in het honderd en daarom plande we de avond er bij :D.

, 20 oktober 2003 22:10
Qlubtempo #23

http://party.snt.utwente.nl/images/upload/FORMAT/original/UPIMGID/1555.jpeg

Yes Yes.

I Love Techno

Wat eraan vooraf ging:
Na m´n werk ben ik naar Rotterdam Centraal gegaan. Daar had ik afgesproken met William, Glynn en Persijn aangezien de bus ook hier vandaan zou vertrekken naar Gent. Rond een uur of zes vertrokken we dan ook met 80 man verdeeld over twee bussen. Het was de bedoeling wat eerder weg te gaan, maar door enig oponthoud (jointjes roken, nieuwe mensen leren kennen en natuurlijk de laatkomers) liep het wat uit.

Henna :smoke:, 19 oktober 2003 20:23
Hardnation

Nou dan alsnog maar een keertje zelf een verslagje type…. Rond 23:30 kwamen we bij de rodenburg aan…na even de jassen op gehangen te hebben en muntjes gehaald hadden liepen we de zaal in. We kwamen binnen in een nog niet echt volle zaal waar de meeste nog aan de bar stonden.
http://www.themagikal.com/partypics/hardnation1710/027.JPG
dj Hein stond op dat moment te draaien. wat die btw erg lekker deed.

The Magikal, 19 oktober 2003 18:39
2Hard4U?

Hmzzz voel me echt gaar en ut is bibberkoud op me kamer :s Dus ff snel de verwarming aan en een muziekje op, hardcore DUH :P.

Zow nu kan ik beginnen met me verslagje typen ;)

Het feest stond allang gepland voor mij nadat ik vorige week in Groningen was beland (verkeerde trein :X , toen een taxi naar Leeuwarden genomen).Dus vorige week was een beetje f*cked up voor me dus 2 hard4u werd dus 200%.

Ray_NL, 19 oktober 2003 11:45
Raving Nightmare

Zo. Beetje bijgekomen weer ;)

Ik wil ff mijn ei kwijt !

Afgelopen zaterdag was het dus Raving Nightmare The Batlle, iets waar ik wel naar uitkeek en dan vooral omdat Promo vs Producer op het programma stond!

Ik kwam gelukkig pcies om 1 uur binnen en hun twee namen plaats achter the wheels of steel. Tot mijn groot genoegen, begonnen ze echt te vaag en industrieel en zo zijn ze ook de gehele 2 uur durende set doorgegaan :).

H4G3L3, 16 oktober 2003 07:01
Raving Nightmare

Area 1: Future Hardcore Battle
21.30 – 23.00 Kristof vs DJ Niel
23.00 – 01.00 Panic vs Paul
01.00 – 03.00 Promo vs The Producer
03.00 – 04.30 Vinyl Junk vs The Viper
04.30 – 06.00 Nosferatu vs Endymion
06.00 – 07.30 Vince vs JDA

Area 2: Early Hardcore / Classics
22.30 – 23.30 Sinister
23.30 – 01.00 Franky Jones
01.00 – 02.30 Darkraver
02.30 – 04.00 Buzz Fuzz
04.00 – 06.30 Aspirity & Vento Vinyl
06.30 – 07.

Muks, 16 oktober 2003 02:39
Intenze

Saturday 11.10.

Luc, 15 oktober 2003 15:49
Awakenings

Na eerst wat gedronken te hebben met een heel lief meisje uit Delft had ik om 11uur afgesproken met een paar vrienden op CS. Vanaf daar naar de boot gelopen en richting de NDSM gevaren. Toen er eindelijk land in zicht was, en ik keek naar de locatie vond ik het wel wat hebben, zo'n oude sombere hal op een verlaten terrein. Het was dan ook mijn eerste feest in de NSDM.

Na 10 minuten in de rij te hebben gestaan, en slecht te zijn gefouilleerd was ik dan eindelijk binnen op mijn 2e Awakenings.

, 13 oktober 2003 14:49
Awakenings

nou awakenings 11-10-03

we gingen er pas laat heen omdat we dan op een gezellig punt binnen zouden komen.
22:48 de trein ui naarden bussum naar a'dam cntr.
23:15 aangekomen op cntr en meteen door naar de pont die ja hoor net weg was, zeker een half uur moeten wachten :( maarja 00:15 toch wel binnen.
jas opgehangen munten gehaald 4 hokjes :S erg druk dus, drinken gehaald en toen was het een uurtje of 1 .
ff bij de linker box vooraan gekeken omdat ik daar toch een meeting gepland had.

thij$, 13 oktober 2003 14:19
Intenze

INTENZ 11-10-2003 Rijnhal Arnhem
www.themagikal.com/pictures/erik/001.jpg

Het is Half negen zaterdagavond. Inderdaad NL moet spelen in Moldavie tegen Moldavie, maar wie interesseert zich daar nog voor. De Lamlullen van Oranje. Een schop onder hun hol moeten ze allemaal hebben. Of misschien denken wij wel dat Ons Oranje gewoon beter is dan dat ze eigenlijk zijn. En dat blijkt nu wel het tegendeel.

Maar goed VOETBAL Lekker belangrijk.

FEESTUHHHHHHHHHHHH daar draait het leven om.

Nickelson35, 13 oktober 2003 01:21
Extase

Nou. dan ik maar is een verslagje over Extase! :)

Had al aardig wat van de organisatie meegekregen, geholpen met de promotie e.d. Nu het feest nog!
We zouden om kwart over 10 vertrekken. ff pinnen en dan snel naar het Hardbeat om Rob te horen. (Nog nooit gehoord dus.

NeSZie, 12 oktober 2003 23:16
Raving Nightmare

RAVING NIGHTMARE THE BATTLE

http://party.snt.utwente.nl/images/upload/UPIMGID/1363/FORMAT/regular.jpeg

TIME SCHEDULE

Area 1: Future Hardcore Battle
21.30 – 23.00 Kristof vs DJ Niel
23.00 – 01.00 Panic vs Paul
01.00 – 03.00 Promo vs The Producer
03.00 – 04.30 Vinyl Junk vs The Viper
04.30 – 06.00 Nosferatu vs Endymion
06.00 – 07.30 Vince vs JDA

Area 2: Early Hardcore / Classics
22.30 – 23.30 Sinister
23.30 – 01.00 Franky Jones
01.00 – 02.30 Darkraver
02.30 – 04.

CHEDDAR, 12 oktober 2003 21:42
2 Fast 4 Trance

2F4T Da Pauli’s birthdayparty

Zo, ik ontwaak net uit een veel te korte slaap en ik zal weer even mijn best doen om een verslagje te schrijven van deze 13e editie van 2F4T. Deze stond geheel in het teken van Da Pauli zijn verjaardag. De beste jongen was vrijdag jarig en is 23 geworden. Nogmaals van harte.(Y) Dit heugdelijke feit moest natuurlijk gevierd worden en waar kan dat beter dan in ’t Vat? Er waren weer de nodige DJ’s uitgenodigd om te komen draaien.

M@thys, 12 oktober 2003 14:07
2 Fast 4 Trance

Het is nu 7.32 en ik begin met een verslag van 2fast met The Prophet op Defqon in mei op de achtergrond. http://partyflock.nl/images/user/USERID/7168/SIZE/large.jpg

Wederom was het een gru-we-lijke versie van het beste feest wat ik ken. Dit zeg ik niet omdat ik promotielid ben van Alldance, maar de sfeer en de mensen en de muziek is gewoon nergens mee te vergelijken.

Om 22.03 stonden we voor de deur van het vat om deze editie weer mee te maken.

, 12 oktober 2003 07:46
Mindcontroller

Hier is me verslag van MINDCONTROLLER! :

Kwamen we eindelijk aan bij hemkade moesten we gelukkig maar 5 min. in de rij staan .
Maar werd wel goed gecontroleerd daar want zo'n vent die verder op stond die werd gepakt met een pak .
Dus elke x als we een stuk dichterbyer kwamen kreeg ik het warmer en warmer terwyl 10 of 9.9 graden . (weet niet precies)
Maar gelukkig kwam ik er wel in.
Goeie hardcore werd er daar gedraaid , darkraver enzo . lekker gehakt daar in de hemkade. (20 min.

, 8 oktober 2003 18:23
Dutch Quality

Het is zondagavond. Je hebt 2 opties:
optie 1: Boode
optie 2: Luxor - Mitchel birthday party

Ik had dus voor optie 2 gekozen.
Wat een zondagavond. Zo hadden er meer moeten zijn. Van te voren met wat andere pf-ers beetje indrinken bij webster en tegen 22.45 uur op de fiets naar de luxor gegaan. Op de fiets nog wat overleg gevoerd of het nou wel druk zou zijn en afvragen of we er niet de enige zouden zijn.

, 6 oktober 2003 20:45
Hard Bass

http://axe.getfragged.nl/nieuws/images/hb.jpg

H A R D B A S S – E X T R E M E

4 oktober was de dag waar menig party-ganger naar uit had gekeken. B2S had in het Silverdome Hard Bass Extreme georganiseerd. Nadat de line-up en ook de locatie door mij werden goedgekeurd ;) besloten om er heen te gaan.

3 Oktober hadden we eerst in Leeuwarden Planet VIP met Darkraver ( zie me verslag ) en dus 24 uur later op naar Zoetermeer.

De reis begon met de trein.

Binne, 6 oktober 2003 20:12
Hard Bass

Hierbij een verslagje van Hardbass.

, 6 oktober 2003 18:51
Hard Bass

Ja hoor! ZOETERMEER LAAT JE HOREN! En of dat kon. je kon in de main gedurende het eerste uur nog wel gewoon een telefoongesprek voeren, zo zacht als het geluid stond.

, 6 oktober 2003 13:13
Utopia

Feest in Kwestie: UTOPIA
Lokatie: Glenworth Valley
Tijd: zaterdag 12:00 - zondag 14:00
Damage: 85 dollar

Na 10 uur autorijden op vrijdag richting Sydney vanuit Brisbane en een boete rijker (127 dollar) kwam ik eindelijk in de buurt van Glenworth Valley. Probleem was het was nog vrijdag dus dan maar een nachtje in de auto slapen :S.

Sebastiaan™, 6 oktober 2003 12:09
Hard Bass

Groep: Bertram (aka Clone), Patricia, Rogier, Wouter (aka Woutie)

Het is 22:00 en ik ben net opgehaald door Patricia en Rogier.
Nu gaan we Wouter ophalen uit Oegstgeest.
Patricia was jarig geweest dus we hebben maar gelijk haar cadeautje aan haar gegeven om aan te zetten in de auto op weg naar Zoetermeer.
We hebben een gesigneerde cd van Pavo - Hardstyle Is My Style Part 2 gegeven!
Om ongeveer 22:30 kwamen we aan bij het huis van Patricia in Zoetermeer.

, 6 oktober 2003 11:59
Hard Bass

Line-up! :D:D:D

Area 1

Charly Lownoise

Daniele Mondello

Deepack

Isaac

Luna

Prophet

Technoboy

Dana

MC: Ruffian

Area 2

Activator

Beholder

Darkraver

Gizmo

Panic

Paul Elstak

Promo

Rob & Mc Joe

Toen de line up bekend werd gemaakt damn :k daar moet ik aanwezig zijn. :D:D
Dus we vertrokken zaterdagavond rond een uur of 20.

Maggie Harder? (L), 5 oktober 2003 22:32
Planet V.I.P.

Beloofd is beloofd, dus bij deze een verslagje van mij mbt Planet VIP op vrijdag 3 oktober.

Is geloof ik het eerste verslag dat ik schrijf, daarnaast ben ik ook nog heel ffies weg geweest op de avond dus mis her en der wat delen maar zal een zo goed mogelijke impressie weergeven,

:)

Vrijdagavond 20:00 begon hier dus de DOTF radio show, ik had vervanging geregeld om zodoende op tijd weg te kunnen en oa het setje van me'n maatje Patriek nog ff te kunnen luisteren.

, 5 oktober 2003 21:31
Hard Bass

Tja. nog maar ff een recensie over Hard Bass :)

In anderhalf uur met de auto van Eindhoven naar Zoetermeer gereden. toppie! Goed bereikbaar en veel parkeergelegenheid. Echt relaxt!

Eenmaal binnen meteen naar de grote zaal:

Charly Lownoise:

Goede opener! Draaide niet al te hard (op een paar gran-di-oze beuknummers na. jeeee wat vet! ) Een goede keus om hem het publiek in de stemming te laten komen ( die reacties bij Funk That.

Flat Yari, 5 oktober 2003 20:42
Club Risk

SELL OUT @ MORE. Na een zware week van tentamens, het maken van o.a. juridische rapporten en problemen met verschillende meisjes was het deze zaterdag weer eens tijd op deep into my comfort zone te gaan: Marcella @ More. Toen ik rond 1-en aankwam stond er een flinke rij voor de deur, Edine vertelde dat er iets teveel jongens binnen waren, jongens die zonder meisje naar binnen wilde werden dan dus ook geweigerd.

Faisal, 5 oktober 2003 20:02
Extrema

wat een fantastische avond was dit. ik ging samen met 6 dorpsgenoten :) rond half 10 - kwart voor 10 opweg

toen we rond 23.30 aankwamen was t nog redelijk rustig. ook ivm de magere kaartverkoop (wat ik verwonderlijk vond want de line-up was echt (y) ). in het midden van het beursgebouw was daarom ook een wat kleiner 'technoarea' ingericht voor een 2-3000 man, dit was zeer professioneel gedecoreerd, je kreeg het idee dat je je midden in een grote stad bevond.

hektiano, 5 oktober 2003 17:17
Hard Bass

Nou net terug thuis en ik ga maar even zitten voor een stevig verslag(kheb nog 2,5 uur te gaan totdat ik moet vertrekken voor voetbal)

Rond half 9 vertrokken we uit het hoge noorden en gingen op weg richting zoetermeer(na nog wat nodige tussenstops om andere autogenoten op te pikken).

Niliz, 5 oktober 2003 10:21
Hard Bass

Verslag HardBass Extreme --- Hardstyle Zaal ---

Eindelijk was het dan zo ver, 4 oktober, de dag van HardBass Extreme! Ik keek er alweer enkele weken naar uit maar ik moet toegeven dat ik er niet echt veel zin in had. Toen we echter in de bus zaten veranderde dat snel.

De busrit duurde 2 uur, maar ik heb zeker genoten van de domme praat van martin :D dus voor mijn gevoel waren we er zo.

Half 11 waren we daar aangekomen en rond tien voor 11 zaten we binnen.

PiEtSeL (6), 5 oktober 2003 10:19
Hardcore Conspiracy

Hardcore Conspiracy

georganiseerd door Utopia Events

vrijdag 3 oktober 2003
21:00 - 05:00
Carte Blanche
Weert

Hardcore:

21.00 – 22.30 Wizard
22.30 – 00.30 Jeckle
00.30 – 02.00 JDA
02.00 – 03.30 The Viper
03.30 – 05.00 D-Spirit

Oldstyle/Hardstyle/E­arly Hardcore

22.00 – 23.00 Aspirity
23.00 – 01.00 Freeze
01.00 – 03.00 Taa
03.00 – 05.00 Pita

Ook dit feest zijn wij weer naar toe gegaan . Nu met 4 man.

, 4 oktober 2003 10:57
Hardcore Hooligans

The Hardcore Hooligans, :$:$:$ voor mij de eerste keer daarna toe, zo dichtbij, maar nooit geweest. Nu kon ik er niet onderuit.

Als fotograaf ging ik die kant op. Rond half 9 stonden we buiten in de onderstelling, het word druk. Met 6 man stonden we te wachten tot we naar binnen mochten, wat dus geen 9 uur was! maar echt toch wel over 9e, en het regende nog wel. De aardige mensen van de beveiling verzochte iedereen zijn haar jasse leeg te halen.

iGwenda, 4 oktober 2003 03:53
Q-beach

Nu is het mijn beurt eens om een verslag van een weekends tafereel vast te leggen. Ik heb er inmiddels veel gelezen en vind het nu wel eens tijd worden om wat van mij te laten horen.

We beginnen zondag ( 28 september) ergens rond negen uur in de ochtend, ik sta naast mijn bed en zie mijn vriendin daar nog heerlijk in liggen. Iedere lezer van dit verslag is ongeveer rond deze tijd zijn of haar bedje ingedoken. Maar ik wordt net wakker.

, 3 oktober 2003 16:48
Club DTF

Het was een TOPAVOND! Was nog een leuk vrouwtje daar.Alleen begreep ik het weer eens niet toen ze zei dat ze mij ook wel lekker vond. vraag natuurlijk weer met me domme kop wat ze bedoeld. DOM DOM DOM

Eerst zou ik helemaal niet gaan. Maar na een babbeltje met Vinny op MSN, en een vlugge controle van de financiele gedeelte was ik al snel overgehaald en voor ik het wist stond ik onder de douche om me op te frissen voor een avondje Club DTF.

Mario, 1 oktober 2003 13:33
FeestDatumAuteurPublicatie
European Dance EventFlexyFrank31 okt 2003
Thunderdome 200328 okt 2003
Hardhouse AcademyMagicSjeup living in OZ27 okt 2003
Thunderdome 2003thij$27 okt 2003
Thunderdome 2003CHEDDAR27 okt 2003
Ferry Corsten26 okt 2003
Thunderdome 200326 okt 2003
Rave Classics26 okt 2003
Thunderdome 200326 okt 2003
Thunderdome 2003Bryan26 okt 2003
Overdrive26 okt 2003
D-EnergyBryan25 okt 2003
This is Hardstyle24 okt 2003
Qlubtempo #2323 okt 2003
2 Fast 4 TranceL-inda-Mix22 okt 2003
I Love Techno22 okt 2003
2Hard4U?L-inda-Mix21 okt 2003
2Hard4U?20 okt 2003
Qlubtempo #23bob d€ b€uk€r SNOEIHARD [M.O.T.P.C.]20 okt 2003
I Love TechnoHenna :smoke:19 okt 2003
HardnationThe Magikal19 okt 2003
2Hard4U?Ray_NL19 okt 2003
Raving NightmareH4G3L316 okt 2003
Raving NightmareMuks16 okt 2003
IntenzeLuc15 okt 2003
Awakenings13 okt 2003
Awakeningsthij$13 okt 2003
IntenzeNickelson3513 okt 2003
ExtaseNeSZie12 okt 2003
Raving NightmareCHEDDAR12 okt 2003
2 Fast 4 TranceM@thys12 okt 2003
2 Fast 4 Trance12 okt 2003
Mindcontroller8 okt 2003
Dutch Quality6 okt 2003
Hard BassBinne6 okt 2003
Hard Bass6 okt 2003
Hard Bass6 okt 2003
UtopiaSebastiaan™6 okt 2003
Hard Bass6 okt 2003
Hard BassMaggie Harder? (L)5 okt 2003
Planet V.I.P.5 okt 2003
Hard BassFlat Yari5 okt 2003
Club RiskFaisal5 okt 2003
Extremahektiano5 okt 2003
Hard BassNiliz5 okt 2003
Hard BassPiEtSeL (6)5 okt 2003
Hardcore Conspiracy4 okt 2003
Hardcore HooligansiGwenda4 okt 2003
Q-beach3 okt 2003
Club DTFMario1 okt 2003