Partyflock
 
Verslagen · juli 2002
Twisted Topolis

Nou om te beginnen stond ik zelf als eerste in de LINE UP. Ik was opgestaan met het gevoel dat als er 30 mensen zouden zijn dan was dat een meevaller. Want god, wat was het bloedje warm . OK naar Breda gereden lekker met de airco aan (Dat was gewoon een verwennerij met dat weer).
Koffers uitgeladen en om 14.45 gooide ik de 1e schijf er op . M'n setje verliep aardig maar niks spectaculairs want met m'n handen en voorhoofd onder het zweet gaven de tissues de voorkeur.

Miss Indigo, 31 juli 2002 16:30
Ibiza

so daar komt ie dan ff een uitgebreid verslaggie over one hell of a week on Ibeeefa

ik zal aleen ff over de partys vertellen want de rest interreseerd jullie waarscheinlijk toch geen reet :D

21-7 Judgement Sunday in Eden
22-7 Ibiza stad
23-7 Perfecto in Pacha
24-7 youre day in privilige en Espuma in Amnesia
25-7 Cream in Amnesia
26-7 Extravaganze in Privilige
27-7 Sprinkler party op Playa den Bosa en Villa party at the 100% Bouma Villa

En dan nu komt het na lang gewacht :D, e.

Bouncing Boy, 29 juli 2002 14:06
Beachbop

een prettige :S:S maandagochtend :(:( allemaal :D:D

redelijk in leven na q-base en beachbop mag ik weer een dagje pffen op het werk :D
wil nu een verslag maken over beachbop gisteren, maar bedenk me nu dat er bar weinig over te vertellen is. Wat ik me herinneren is een al GezelliGheid en plezier :D maar ik zal er toch maar een verhaaltje van maken.

na q-base waren we naar het huis van The Undutchable gegaan met wicked-wild, mystery-girl, darkzone en housepinda.

hallo allemaal. ik zal jullie mijn 25 july eens vertellen. wij hadden dus een kaartje gekocht by de reis organisatie van 50 euro. we dachten dat dat de nromale prijs was. nou we kwamen om 7 uur thuis van woensdag n8 uitgaan en moesten om 9.15 bij de camping staan om te vertrekken. Na 1 uurtje te hebben geslapen strompelde we naar de camping in salou om zo een 3 uur durende busreis tegemoet te gaan die ons naar lloret zou brengen.

marrrieke, 28 juli 2002 17:21
Platinum

Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslagen, Normaal schrijf ik nooit verslag.

, 28 juli 2002 14:11
High Quality

HighQuaaaaaalityyyyyyyPppeeeeeooooopleszz ;D :bounce:

Soooheeeeew ik ben net wakker en moest even kwijt hoe gruwlijkjes deze avond was. :9

Ik had er echt lang naar uitgekeken ! deze edition zou een namelijk highquality classical worden . daarom had ik voor deze avond een daggie verlof opgenomen zodat ik deze editie van HQ zeker niet kon missen (ik had oorspronkelijk nachtdienst deze avond~Ugh :S). na tientallen keren op HQ te zijn geweest, kan je vast wel begrijpen waarom.

Joe aka turntablejunky, 27 juli 2002 16:02
Teknation 7.0

nou we kwamen tegen 23uur binnen
echt spacemuziek werd er gedraaid
maar ze gingen steeds harder
toen ging het feest los
met kremer en jan liefhebber
toen 0m 1 uur ff kleine meeting gehad
kwam marlene en nog iemand tegen van pf
en zo hebben we nog een beetje kunnen stampen tot het eind
om 5.30 was het feest afgelopen
toen nog ff 10 minuutjes moeten lopen naar cs
en zo was ik om 8.20 thuis
zwaar naar de klote en nu ga ik lekker slapen

Mr. Big, 27 juli 2002 08:30
The Final Dance

Eindhoven heeft weer een parel minder op zijn kroon (waar haal ik het vandaan), de Danssalon is niet meer. Tenminste, vannacht werd afgetrapt met 'The Final Dance', het laatste weekend. Tot en met zondag kan men nog genieten van Eindhovens bekendste club. Wat er voor in de plaats komt is nog afwachten.

Samen met medevennoot Grimpie kwamen we rond 0:30 aan. Er was al redelijk wat volk, duidelijk drukker dan normaal.

, 26 juli 2002 14:02
Nou even een verslagje vanuit lloret!

Het dance festival was best leuk! niet super aangekleed maar daar kijk je dan toch wel overheen, nadeel was wel dat er allemaal zand lag, dus was meer stofhappen. Feest zou om 2 uur beginnen maar om 2 uur waren de hekken nog dicht. rond 10 voor half 3 ging alles open en zelfs als je een drugssmokkelaar geweest was had je er zo binne kunnen lopen, echt geen beste controle, ze wierp 1 blik in mn tas en ze zei dat het ok was.

NeSZie, 26 juli 2002 13:52
Club Q-Base

Ik ging rond 8 uur naar mr Sossa toe. Daar hebben we met z'n 2en een fles rode wodka genuttigd die al snel naar m'n kop steeg.:p: Ook sossa had er last van dus besloten wij ff een snuifie te nemen en op deze manier kwamen we al erg in de stemming. We zouden om half 11 op station zaandam zijn om wijfie op te halen dus om kw 4 10 gingen we naar station beverwijk.
Toen verloor ik onderweg ook nog het onderste balletje van m'n tongpiercing (heb de hele avond zo gelopen KUT).

White Line, 22 juli 2002 15:25
JaJa Airpeace heeft zichzelf weer overtroffen dit jaar! Een veel grotere tent (oude mysterylandtent) en de DJ,s wisten het publiek weer de handen in de lucht te krijgen.

#81 -[D.K]-, 22 juli 2002 13:21
Extrema Outdoor

Iets voor half 1 was ik eindelijk op het terrein (naar eerst bij de verkeerde ingang gelopen te zijn kon ik er weer terug lopen. Daar nog ff wachten (ging een beetje chaotisch met die VIP bandjes enzo) maar toen kon ik wel zo doorlopen.

Meteen ff bij Precision wezen kijken, want die moest om half 1 draaien. Gelukkig niet voor een lege tent ofzo, er waren al wel een mannetje of 50-60 binnen.

TAiS, 22 juli 2002 11:45
Club Q-Base

Er stond voor dit weekend weer een hardstyle avond gepland in de Fun :)

aangezien ik alle hardstyle avonden nog geweest ben, was ik dit keer ook maar weer van de partij :P

rond kwart voor 10 eerst Fluffie ff van de bus opgehaald want die zou met ons meerijden richting de Fun.

[SF] SperSIZEboon :bier:, 21 juli 2002 14:14
Extrema Outdoor

Bij gebrek aan vrienden :P ben ik om 12 uur maar eens op de bus gestapt, daar kwam ik al een aantal (ex)collega's tegen, meteeng gezellig. Treintje gepakt naar Best (vanuit Eindhoven dus), aldaar de bus gepakt, volgens mij bestuurd door de meest psycho chauffeur ever. Rechts inhalen, door rood rijden, auto's snijden, niets was hem vreemd. Binnen no-time waren we op Aquabest, een of andere malloot ging met de pet rond, dikke fooi voor de chauffeur. Dat verdient ie nooit met een paar uurloon.

, 21 juli 2002 00:46
Extrema Outdoor

Lekker wazig feestje:
Normaal gesproken ben ik altijd vroeg van de partij, maar omdat ik om 13h een afspraak had staan bij de kapper en pas vrijdag besloot om een kaartje te gaan kopen, reden we pas rond 13.45h weg uit V-Town.
Na een slordige drie kwartier in langzaam rijden tot stilstaand verkeer voor Aquabest stil gestaan te hebben, kon ik m'n auto parkeren en konden we naar binnen lopen.

, 20 juli 2002 23:07
Accelerate

Ik ging samen met een vriend naar Accelarate, ik vond de locatie me wel aanspreken vandaar dat ik ging, niet zozeer om de muziek, want Techno is niet echt mijn straatje. Eenmaal bij de pier aangekomen konden we langs een uitsmijter de pier over lopen. Aan het einde op volle zee was er in Rock-cafe Stairway to heaven inderdaad een techno feesie, de eentonige tonen kwamen me tegemoet toen de deur openging, er werd best wel redelijk hard gedraaid.

, 19 juli 2002 17:41
Sensation

SENSATION BLACK

Amsterdam Arena

13-07-2002

World's Leading Dance Event

"All Dressed in Black. "
"Total Domination. "

http://members.lycos.nl/danceaddict/partypics/07-13-02-SensationBlack/TotalBlackout.gif

Dit keer moet ik helaas iedereen teleurstellen geen eigen foto's bij m'n report, kheb wel foto's gemaakt naja vriend van me was zo vriendelijk om ze te maken :) alleen hij is nu al op vakantie, dus helaas. In plaats hiervan pics van ID-T Site gebruikt.

Vu, 17 juli 2002 10:39
Sensation

Nou, het weekend zit er weer op, helaas. Ben niet aan het werk, want heb een soort van atv-dagje opgenomen in de vorm van een ziekmelding omdat ik het echt niet helemaal trok allemaal :-(

Gisteren de hele dag in bedje gelegen en kon dus ´s avonds weer niet slapen, echt klote. Maar goed, mn alleralleraller eerste verslagje: van Sensation dus:

Moest eigenlijk om 21:00 bij de Arena mn bandje ophalen, maar die bleek niet aanwezig te zijn, misverstand van mijn kant.

Sjorz, 16 juli 2002 23:14
Club Hell

Yoh.

Het was een gaaf feestje weer.
Heb me er donders vermaakt.
Dit keer was het nie te druk en benauwt.
Dus dat was beter.

Groetjes Marie. (K)

(K) Catscannie (K), 16 juli 2002 22:58
Sensation

Sensation Black

Het is 19.45 en we stappen in de trein richting de arena. We gaan extra vroeg heen omdat we geen minuut willen missen. Daar om 21.45 aangekomen, worden we welkom geheten door getrommel.

Daarna is het de beurt aan Michel de Heij. Hij draaide lekker om op te beginnen, gewoon nog rustig zodat je niet stilstaat maar ook niet al je energie voor de rest van de avond opmaakt.
Ondertussen hebben we een beetje rond gekeken, bij de camel pleasure zone bijvoorbeeld.

Kai-zen, 16 juli 2002 10:56
Sensation

Om 22.00 uur waren eindelijk op weg naar het feest waar ik al weken naar uitkeek! Senstion black edition. Na 20 minuutjes rijden kwamen we (sander mies judith saskia en ik ofcourse) bij de Arena aan en ik was meteen in de stemming.

HardHouz Generation, 16 juli 2002 00:17
Ohohoh, wat heb ik een spijt dat ik niet tot het einde bij de Siegesuile ben geweest maar eerder ben weggegaan om naar Lovestern te gaan. Wat een enorm BOUTfeest. We kwamen om kwart over een bij de Messe aan. Deze lokatie deed me bij binnenkomst al denken aan de RAI (dus VEEEL te groot) en ja hoor, je liep de benen onder je kont vandaan. We sprintten naar de 'hardstyle'zaal toe waar my man Kai Tracid stond te draaien zoals je van hem mag verw88: gewoon goed, niks op af te dingen.

, 15 juli 2002 23:09
Sensation

Sensation black: geslaagd of niet geslaagd?

Na alle verslagen te hebben gelezen, zie ik dat veel mensen zeggen dat het een bagger feest was, omdat het gewoon te rustige muziek was, en dat was idd zo. Toch heb ik ook veel mensen heel terecht horen zeggen, kijk dan naar de line-up, dan had je kunnen weten dat het grotendeels techno was. Veel gemengde gevoelens dus.
Ik had me ingesteld dat het techno was, maar van Chris liebing had ik toch wel veel meer verwacht.

MisterE, 15 juli 2002 20:02
Sensation

Nadat ik Vrijdag toch ff teveel alcohol had genuttigd en er Zaterdag weer vroeg uit moest om te werken voelde ik me toch flink brak. Daarom thuis gekomen na het eten ff een lekker bad genomen om tot rust te komen. Daarna nog ff gerelaxed op bed en om 9 uur mezelf toch maar is aan gaan kleden want om ongeveer 21.45 kwam Kimsy me ophalen met een maat van mij.
Na me te hebben voorzien van geld en de nodige rookwaar gingen we richting de zwarte BeukArenA.

[SF] da Burp, 15 juli 2002 18:46
Sensation

Geen ID&T meer voor mij! 1

Wat een trieste vertoning. Het was gewoon muziek wat op THE WHITE EDITION thuishoorde.
06.00 's morgens ging de wekker, werd wakker in mijn hotelkamer in Turkije (jaja snoepreisje met het gezinnetje). De hele week uitgekeken naar DE DAG (tot vervelens bij mijn oudjes en zus, Niet bij mijn broertje! ) om 11.30 vliegen, 17.00 thuis.
Zat om 23.

, 15 juli 2002 14:36
Sensation

Hey allemaal,

Nou, mn verhaaltje gaat dit keer over een tripje naar de Arena. Ted en ik stapte in Uitgeest op de trein, en daar zaten de andere jongens al in. In plaats dat t een rustige treinreis zou worden, waren onze lieve Nick, Koert en Menno al aardig op dreef! Ze hebben zo hard lopen schreeuwen, dat dat vrouwtje met haar baby, die ff verder op zat, er ook heel blij mee was. Gelukkig konden we aan t geschreeuw van Koert ontsnappen, door er op Sloterdijk uit te stappen.

Stampertje, 15 juli 2002 13:13
Sensation

Ok, partydylan @ sensation black :) Dit was dus me eerste grote feest, dus kan zeg maar niet echt uit ervaring spreken ofzo, maar zal gewoon zeggen hoe ik het ervaren heb. Ok, waar zal ik eens beginnen.

Ik ben met me zus erheen geweest, zij is 21 ik zelf 15 :) Zij liep een beetje te stressen van tevoren of ik werd geweigerd of niet, nouja we stonden dus bij die ingang en die man vroeg al zo van mag hij mee? Dus me zus zegt ja hij is 18 dus zei die man nouja loop maar door dan.

partydylan, 14 juli 2002 19:59
Sensation

Nou, ik ook maar een verslagje schrijven :)

Ik had best wel hoge verwachtingen van het feest en om niets te missen gingen we al vroeg naar de Arena. We kwamen daar om 21:15 aan en eerst gingen we naar onze meetingpoint in vak 128. Daar was de rest, waaronder Kolaas en nizetize, en daar hebben we eerst wat pitjes gerookt en om ons heen gekeken. De Arena was mooi aangekleed moet ik zeggen.

Alex, 14 juli 2002 17:14
Sensation

19:30 vertrek vanuit rotterdam zuid (we hadden in de binnenstad van amsterdam afgesproken om wat voor te drinken) eerst langs benzinepomp voor fototoestel en onderweg lekker wat bier gedronken en blowtje gerookt:-). 20:45 aankomst arena het had geen zin om helemaal naar amsterdam te gaan (onze maten waren al onderweg naar arena). ok. nou dan nog maar een blow rollen, biertje drinken en wat voorbereidingen treffen;-)

22:00 ok na al die trommels kan het nu eindelijk beginnen.

quadraphonia, 14 juli 2002 15:14
Sensation

wauwaa, ik ben net thuis, terug gefietst in de kou, maar ik heb nog nooit dit gevoel wat ik nu heb gehad.

het begon allemaal voor mij rond half 10 toen ik de arena binnen ging om mijn stamp maatjes tezoeken die WEl special treatment kaartjes hadden en ik niet:(
maar ik kon ze makkelijk vinden voor de ingang van ST.
Ik had een zwart shirt aan en het witte met mn naam en PartyFlock op de achterkant in me hand.

Grougar Best, 14 juli 2002 08:19
Sensation

Nou sorry ik ben net trug van sensation black en het zoog aan alle kanten. Dit was gewoon Hard House zonder HARD.

Dit is het eerste feest waar ik meer gezeten en stil heb gestaan dan dat ik heb staan stampen. Ten eerste dat irritante 1000 keer herhalen van Sensation Amsterdam. Dan zogen de dj's qua draaien. mijn hoop was gevestigd op Chris Liebing en Dana. maar tevergeefs.

*HardstyleAddict *, 14 juli 2002 06:44
Verslag Awakenings Festival 06/07/2002

Vrijdagavond 20.00 uur zat ik met een chagrijnig gezicht voor me uit te staren. En dat terwijl ik juist vrolijk zou moeten zijn, want ik ging tenslotte de dag erna naar Awakenings Festival. Het probleem was dat ik net het weer had gekeken en hoorde dat er 60% kans op regen was de volgende dag! Nou ja, dan maar een oude broek aan en je oude schoenen, want weer of geen weer, er MOEST gestampt worden.

JerK, 12 juli 2002 00:17
Tering wat een feest was dit. Na ernstig weinig slaap om 12 uur uit harderwijk richting Amsterdam vertrokken. Om kwart over 2 liep ik het terrein op. en gelijk maar bij de TFS_001 naar binnen gelopen. Marco Remus was net begonnen, en het klonk al erg lekker moet ik zeggen. Lekker hard. wist gelijk wat voor dag ik tegemoet zou gaan. Remus draaide een lekkere set alleen helaas niet helemaal foutloos. Na Remus was het de beurt aan Gayle San.

, 10 juli 2002 03:15
Sensation

SENSATION WHITE

The Worlds Leading Dance Event

The 6th of July in the Year 2002

Dressed in White, Together we Unite. http://members.lycos.nl/danceaddict/partypics/07-06-02-SensationWhite/SensationWhite-Intro1.jpg

Het was eindelijk na maandenlang wachten 6 juli, ofwel Sensation het event van het jaar zou weer voor de derde maal in de Arena plaatsvinden.

Vu, 9 juli 2002 00:35
Nog maar een verslagje van Awakenigs festival.

Wackiejacky, 8 juli 2002 20:36
Sensation

--Sensation 2002--

Mijn laatste Sensation ervaring was uit het jaar 2000. Ofwel de eerste sensation ever! Die was toen zo grandioos goed dat ik dit jaar even bang was dat 't minder zou worden. (vorig jaar viel de line-up me eigenlijk zo tegen, dat ik er weinig zin in had en ben maar op vakantie gegaan in die periode)

Dit jaar was ik ook niet van plan om naar White te gaan, maar alleen naar Black.

Tom S, 8 juli 2002 17:05
Sensation

JA mensen
Ik moet bekennen dat ik stiekum toch wel van een goed trance feestje houd, helemaal jezelf kwijt raken in de muziek :D
en SENSATION stond weer voor de deur dus besloten om in het wit gekleed richting de ArenA te gaan.

#81 -[D.K]-, 8 juli 2002 15:58
Zo. het beloofde weer een stevig weekend te worden. Met als eerste feestje D2E op vrijdag, en zaterdag h4l.

De hele week was ik me al lekker aan het voorbereiden op D2E. Dat zou weer een gezellig en lekker feestje worden. Bergen bekenden en lekkere muziekjes!
Dus vrijdag aan het begin van de avond rond een uurtje of 21:00 bij Hansie wat biertjes indrinken.

Nelis, 8 juli 2002 13:12
Beetje laat maar ben ook nog , maar net uitgerust ! Na een vervelend smsje, die ik sochtends kreeg. Toch proberen een feest er van te maken. Om kwart voor 1 verzamelde wij zich op beverwijk station. Waar we vervolgens met de bus naar ijmuiden gingen. In ijmuiden hebben we de bus naar awakenings gepakt.

De bus chauffeur wist zelf niet waar het was. Wij werden ergens gedropt midden in het weiland. Na ongeveer 3 kwartier lopen :S waren we er eindelijk.

!Snowy!, 8 juli 2002 10:07
Ik ben nog steeds aan het nagenieten :D Was vantevoren bang dat de verwachtingen niet gehaald zouden worden, omdat het vorig jaar al zo ontzettend vet was, maar het is monumental toch weer gelukt!

Ik was rond 11.15 binnen nadat ik grondig gefouilleerd was (echt alles werd nagekeken). Nadat ik m´n jas opgehangen had in de veel te kleine garderobe (ik geloof dat hij vrij vroeg vol zat ook) gelijk even TFS 1 ingedoken waar Damian Keane aan het draaien was. Klonk allemaal wel ok.

, 8 juli 2002 00:40
Sensation

k heb gistren voor het eerst gewerkt op een houseparty, en ik dacht dat t misschien wel eens leuk was een verslagje te lezen van de andere kant. bij deze dus! Ik moest om bij de ArenA zijn. Er stonden toen al mensen in de rij. terwijl de deuren pas om negen uur ope gingen. :-S Je meot er maar van houden. naja, in ieder geval, we moesten ons melden bij mensen van de ArenA en daar kreeg ik een blauw bandje en kon ik me kleren op gaan halen. Binnen werden we ingedeeld bij een bar.

Fairytale, 7 juli 2002 16:25
Sensation

de meeste PFers zijn voor Hardstyle op deze site, ik zelf ook, maar toch vond ik Sensation White een geweldig feest! de aankleding was prachtig, veel lasers, vuurwerk, rook, en heeerlijke BASS die uit de boxen komt:D

Guppy(sjoerd) en ik(jelmer, Grougar best) kwamen rond half 10 aan bij de arena.
Van buiten af was er nix te zien, alleen het Ajax logo was vervangen voor het ID-T logo.

Grougar Best, 7 juli 2002 08:10
XXlerator

Zo, zoals gebruikelijk meteen ff een verslaggie typen voordat ik zo ff lekker ga tukkrn. De vorige keer dat ik bij de Matrixx was geweest moesten we anderhalf uur buiten w88, dus we waren al om 20.00h thuis weggereden, met als gevolg dat we rond 21.00h al bij de Matrixx waren. Aangezien deze pas om 22.00h open gaat, moesten we een uur w88. Maar het was niet koud en ik vermaak me toch overal. Toen eindelijk naar binnen, en ik was gewoon als EERSTE binnen.

, 7 juli 2002 06:20
Gruwelijk vet feessie! De dag daarvoor had ik nog zoiets van: Ik ga niet! Vette tering dag vrijdag, de helft van de ProductieLeiders waar ik dagelijks mee spreek bleek ontslagen te zijn.

Maar goed, we reden er met de auto naar toe, was effe zoeken, maar uiteindelijk waren we rond 1 uur binnen. Meteen dik drank bonnen inslaan.

Heerlijk! ze hadden een Massage Salon! dat was effe lang geleden! :) de ene wisky cola naar de andere naar binnen gegoten.

, 7 juli 2002 02:03
phew, net thuis met een knallende koppijn (weer iets nieuws:S) van een geslaagd feessie.

ik reed erheen met the smoker en een maat, maar hadden probs de lokatie te vinden, zo goed als kwaad als het ging vonden we het en waren we 1300 of zo binnen.

snel munten en drinken halen, inmiddels al wat pf/s2d mogen begroeten.

door naar rush, en die deed zn naam eer aan:D

hmm tja heb geen zin in een lang verslag dus kort het even in.

, 7 juli 2002 00:44
Club Q-Base

Nou luitjes,
daar ben ik weer met een slap verhaaltje.

Aangezien iedereen naar Impuls ging, en ik graag dwars lig, gingen wij lekker naar de Hemkade!
Super! Het blijft de leukste lokatie voor een vet feestje.

We zouden eerst Nick met een maatje van m ophalen, maar dat maatje van Nick liet t natuurlijk weer afweten, dus konden Lies en Johnnie gezellie mee. Want die kwamen Nick al tegen op station Castricum.
Wij gezellie met zn 5uh in de auto, op naar de Hemkade.

Stampertje, 1 juli 2002 23:35
Impulz Outdoor

Impulz Outdoor was weer zwaar stampuhh en ik heb mensen van partyflock gemeet!

, 1 juli 2002 20:15
Club Q-Base

Ja hahaha en toen kwam die kenker grote blauwe oliefant er aan! Hij rende kenker hard op me af en daarom werd ik doodsbang. Op het allerlaatste moment zeg ik 'FAAAAAWAAKAAAA DANNN! ' tegen die kenker oliefant.

En toen. en toen. en toen. En toen. en toen. en toen. En toen. en toen. en toen. En toen. en toen. en toen. En toen. en toen. en toen. En toen. en toen. en toen. En toen. en toen. en toen. En toen. en toen. en toen. En toen.

JohnA, 1 juli 2002 15:59
Club Q-Base

Vanaf m'n stage ff een verslagje van mijn 1e keer Q-base :

Na een leuke tocht met het OV van goed 2 uur kwamen wij (ik+gang) met de taxi aan bij de hemkade.
De entree vond ik een duister sfeertje hebben door die kaarsen en kandelaren, na een goede fouillering en de jassen gedumpt te hebben kon het feest voor ons beginnen.

=Robbie=, 1 juli 2002 09:57
FeestDatumAuteurPublicatie
Twisted TopolisMiss Indigo31 jul 2002
IbizaBouncing Boy29 jul 2002
BeachbopOUWEGEK WAUZITEIT MTF [M.O.T.P.C.]29 jul 2002
Lloret Outdoor Dance Festivalmarrrieke28 jul 2002
Platinum28 jul 2002
High QualityJoe aka turntablejunky27 jul 2002
Teknation 7.0Mr. Big27 jul 2002
The Final Dance26 jul 2002
Lloret Outdoor Dance FestivalNeSZie26 jul 2002
Club Q-BaseWhite Line22 jul 2002
Free 'Atlantis' Festival#81 -[D.K]-22 jul 2002
Extrema OutdoorTAiS22 jul 2002
Club Q-Base[SF] SperSIZEboon :bier:21 jul 2002
Extrema Outdoor21 jul 2002
Extrema Outdoor20 jul 2002
Accelerate19 jul 2002
SensationVu17 jul 2002
SensationSjorz16 jul 2002
Club Hell(K) Catscannie (K)16 jul 2002
SensationKai-zen16 jul 2002
SensationHardHouz Generation16 jul 2002
Lovestern Galaktika15 jul 2002
SensationMisterE15 jul 2002
Sensation[SF] da Burp15 jul 2002
Sensation15 jul 2002
SensationStampertje15 jul 2002
Sensationpartydylan14 jul 2002
SensationAlex14 jul 2002
Sensationquadraphonia14 jul 2002
SensationGrougar Best14 jul 2002
Sensation*HardstyleAddict *14 jul 2002
Awakenings FestivalJerK12 jul 2002
Awakenings Festival10 jul 2002
SensationVu9 jul 2002
Awakenings FestivalWackiejacky8 jul 2002
SensationTom S8 jul 2002
Sensation#81 -[D.K]-8 jul 2002
Dance 2 Eden - House ClassicsNelis8 jul 2002
Awakenings Festival!Snowy!8 jul 2002
Awakenings Festival8 jul 2002
SensationFairytale7 jul 2002
SensationGrougar Best7 jul 2002
XXlerator7 jul 2002
Awakenings Festival7 jul 2002
Awakenings Festival7 jul 2002
Club Q-BaseStampertje1 jul 2002
Impulz Outdoor1 jul 2002
Club Q-BaseJohnA1 jul 2002
Club Q-Base=Robbie=1 jul 2002