Partyflock
 
Verslagen · juni 2002
Impulz Outdoor

Oke, hier nu dan een verslagje van mij plus de foto's!

(Het verslag is in eerste instantie geschreven voor het holland forum van tranceaddict.com --> http://www.tranceaddict.com/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=13 , dus daarom staan er af en toe ' onbekende' namen in. )

Impulz Outdoor - 29 juni 2002

Rond een uur of 5 al richting mijn vriendin in Apeldoorn gegaan, om daar eerst een goede bodem te leggen voor het feest waar ik al weken naar uitkeek.

SnuggLe, 30 juni 2002 22:24
Impulz Outdoor

Zooo, na de vrijkaartenregen was ik ook in het bezit van kaarten, dus waarom niet dacht ik. Rond 23:00 vertrokken we uit Limmen en 1:00 werden we gefouilleerd en waren we binnen. Enorme rij voor de muntverkoop, maar ok, ik was net binnen, UDC kreeg nog een kans :rolleyes:
We liepen eerst een rondje over het terrein en kwamen uiteindelijk bij de Hardhouse aan waar JP stond te draaien.

Alfred E Neuman, 30 juni 2002 21:55
Impulz Outdoor

Jaaaaaaa laat ik maar es keertje verslag doen!

Ik zou eigenlijk niet gaan. maarja iedereen van ons had van die kaarte gewonnen dus ging toch maar mee, maar het was echt super! Ik en royson waren om half 9 al binnen haha. alles is perfect verlopen want we gingen heen met de trein. pendelbussen ook relaxed geregeld relaxte buschauffeur!nergens geen problemen gehad ofzo en ik had ephedra mee en die mocht gewoon naar binnen. me andere shit liet ik maar niet zien. uhh ja.

, 30 juni 2002 16:39
Impulz Outdoor

Zo nu maar es tijd voor mijn eerste verslag :d

Rond 18.45 uur kwamen Stuitertje en vriend van me hierheen. Even de rest oppikken een straat verder en op de fiets met de nodige biertjes naar Bussloo! :D Onderweg nog even mijn vriendin opgehaald en ik verbaasde me erover dat het weer nog steeds goed was.

Rond 20 uur waren we er.

>>Massive<< ®, 30 juni 2002 15:35
Impulz Outdoor

Nou, ik kom net thuis aanschijten en d8 maar ff meteen een verslagje te typen over dit n8elijke outdoorfeest.

Het was eigenlijk niet m'n bedoeling om hierheen te gaan, want ik had al op de eerste dag van de vvk een kaartje voor de Q-Base Summerspecial gehaald.
Maar omdat er niemand van m'n vrienden meeging (die wilden allemaal naar Impulz), omdat ik gratis kaartjes had en er op het laatste moment nog 2 bijwon, besloot ik toch maar mee naar Bussloo te gaan.

, 30 juni 2002 09:42
Club Q-Base

Hallo dan mensen,

Ff een verslaggie van mij van vannacht:

Rond 23:00 ging ik samen met Grazybassi en Jeppe richting de Hemkade. Voor mij eigenlijk maar voor 1 ding: mijn collega achter de bar in de achterste zaal. Ff kijken hoe zij het er vanaf bracht achter de bar in mijn vaste discotheek. Ik moet toegeven dat ze het er erg goed vanaf bracht. Maar goed, geen slap gelul meer, ff serieus, ik kwam dus binnen na een half uur in de rij gestaan te hebben, het was al aardig druk binnen.

[SF] Destructive Nature, 30 juni 2002 08:49
D-Boy Invasion

Tis meschien al een tijdje geleden maar ik had dit toevallig op me computer staan en dacht van laat ik het er eens lekker bijzettuh ! we waren vaN plan de trein van 19:40 te nemen richting den haag om van daaruit naar amsterdam te gaan en een beetje op tijd daarzo te zijn . Maarja er is altijd wel wat en dit keer waren roy en jordy(kabouterskunk) niet optijd enzo en moesten ze weer bier halen enzo.

Snollipop, 27 juni 2002 17:01
Hard Bass

Hardbass @ Tropicana Rotterdam
22-06-02

Op 22 juni was het weer zover, de derde Hardbass van dit jaar zou weer plaatsvinden in Tropicana (of course;)), ofwel het was weer tijd om helemaal los te gaan! :D Aangezien het in het begin nog niet zo druk was, was je in notime binnen en had je je jas opgehangen.

Bas&Ram waren er blijkbaar nog niet, want DJ Paul Elstak (die later op de avond in de oldstyle zaal moest draaien) was in plaats daarvan behind the wheels of steel.

Vu, 25 juni 2002 22:22
Nou wordt mijn eerste verslag die ik ga maken dus ik hoop dat het een beetje boeiend verhaal voor jullie wordt! Nou de 21ste zijn ik Joey en Jeroen aangekomen in Engeland in london waar wij ons hotelletje hadden.We hebben onze spullen afgeleverd in ons hotel na enige tegenslagen en zijn toen direct doorgegaan naar de stad om even lekker te gaan stappen in een lokale pub, wat overigens echt gezellig was daarzo! De volgende dag, de 22ste was het zover.

Joe Garden, 25 juni 2002 13:08
Birdland

Ehmz. was zekah vaag en kickuh!

Af en toe te veel Hardcore aanhangers net als ik die t ff niet trokken om naar hardhouse te luiseren, maar jah boeiuh!

Wij kwamen heel vroeg aan omdat mijn moppie moest draaiuh (LOF U HellraisOr). Het mooie daaraan zijn de konsumptiebonnen 4 free. dus dan kan je alvast voorverwarmen op Ton z'n kosten.

, 24 juni 2002 21:52
Multigroove

Met recente hardstyle-events als Qlubtempo en Shockers nog vers in het geheugen, en feesten als Earthquake en Hellraiser iets minder vers, keek ik al weken uit naar Multigroove “The delicate sound of thunder”. Tot nu toe stond Multigroove voor mij synoniem voor Rothaanhuis, Fun of koninginnedag, dus ik was erg benieuwd hoe dit ‘massive event’ zou uitpakken.

De aankomst was niet erg bemoedigend: ondanks het redelijke tijdstip (23.30u) stond er nauwelijks een rij.

Sproet, 24 juni 2002 15:51
Oxygene

Ok hier dan ook maar ff een verslagje van Oxygene. Na een dag hard werken kwam ik om kwart voor 9 thuis aan en stond techno_angel al voor mijn deur te wachten want ik was weer eens veel te laat. maar goed na mij even klaargemaakt te hebben om weg te gaan zijn we dan op weg gegaan naar haarlem. (en natuurlijk kon ik het weer niet vinden uit mezelf). Maar goed eenmaal bij de deur aangekomen ging het lekker vlot naar binnen want om iets van half 11 was het nog niet druk.

rd, 23 juni 2002 21:29
High Quality

Tot mn grote verrassing kon ik dankzij Marijn79 nog naar HQ, omdat hij niet meer kon, en 2 gastenlijstkaartjes overhad. Dit was om 22:30 of zo, dus ik op zoek naar een medepartyganger om gratis te feesten. Dat viel nog vies tegen, de een moest werken, de ander geen geld, de 3e stond in zn ochtendjas. Uiteindelijk kwam Maggy online en zij had er wel oren naar, gezien 4 vrienden van haar (Bouncingboy, Crasherkid, Kimst*r en een meisje dat zich moet aanmelden, Lotte).

, 23 juni 2002 20:18
Multigroove

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de tweede editie van de nieuwe serie Multigroove feesten in de Borchlandhallen te Amsterdam was zeer zeker geslaagd! Rond een uurtje of tien ben ik met drie vrienden richting Amsterdam gegaan.

Een uur later stond ik in de Borchlandhallen. Het begon toen al aardig vol te lopen, hoewel ik moet zeggen dat het over het algemeen vrij rustig was, maar dat mocht de pret niet drukken, er was nu nl.

Oracle, 23 juni 2002 17:16
Multigroove

hoi iedereen me ouders hebben net gemerkt dat ik nog uit me pan was kom net thuis nl maar ik heb nix te doen dus ik maak maar ff een verslag van multigroove.

, 23 juni 2002 15:53
Nou het is alweer zondag en ik dacht laat ik maar eens een verslagje schrijven van afgelopen vrijdagnacht want die was super gewoon.

's-Middags had ik afgesproken in Rotterdam met WhiskyGirl. Na een ritjuh met de trein en de metro was ik aangekomen in Rotterdam. De whisky had ik al de dag ervoren gehaald en de eerst 2 biertjes had ik alweer op. Bij aankomst was er thuis niemand aanwezig dus ik dacht dan maar ff wat te eten halen en dan ff een belletje geven.

, 23 juni 2002 11:31
Riverdance

de hele week een beetje in de gaten gehouden of het mooi weer zou worden of niet op deze zaterdag 22 juni. het zou een beetje wisselvallig worden, maar gelukkig hebben tenten een dak, dus kon je daar altijd onder gaan staan :D
ok, om een uurtje of 13.45 reden we met zn 8'en weg vanuit odijk naar het strandje waar het allemaal zou gaan gebeuren. eerst natuurlijk fout gereden zodat we 'pas' om 14.15 daaro waren. fouillering etc.

warezguy, 23 juni 2002 10:29
Club Q-Base

iedereen was lekker naar multy of hard-bass dus dat beloofde weer een gezellig niet te druk avondje in de hemkade.

dat we binnen kwamen was volgens mij alleen het personeel nog aanwezig.
wie er draaide. het waren in iedergeval flink wat klassiekers achter elkaar en nog lekker gemixt ook.

iets later en wat drukker was het de beurd aan bonzai classic trax.
een lekker life optreden met een ruime collectie aan bonzai hitjes kwamen in snel tempo voorbij.

, 23 juni 2002 08:53
Hard Bass

Goed,. daar gaan we dan. om 23.00 op Rotterdam CS aangekomen en ontmoet met degene waarmee ik naar Hard-Bass ging. vervolgens met de metro naar Oostplein en op naar Tropicana.

Eenmaal binnengekomen om +/- 23.30, m'n jas afgegeven bij de balie en toen naar binnen en even de zaal verkend (ik was er nog nooit geweest) en toen kon het stampen beginnen (dachten we) maar het begon allemaal heel soft, ook in de zaal boven waar we ook zijn gaan kijken.

laurensdekoning, 23 juni 2002 06:46
Birdland

na ja wat een rare verjaardag gister.
eigenlijk zijn we nog helemaal niet uitgefeest maar dat vertel ik nu stiekem aan jullie,. dus niet door vertellen he.
de vrijdag beon vaag, was vager, en is nu op zijn vaagst ofzo ofzo.

onderweg naar drugsland (birdland) werden de plannen weer eens totaal gewijzigd.
het was lekker weer dus besloten om te gaan chillen bij het uitgeester meer.
dit weerhield ons er niet van om natuurlijk zoals altijd lekker vaagjes te worden.

, 22 juni 2002 07:30
Zo, ik maak eigenlijk nooit meer partyreportjes, maar voor dit feest wil ik natuurlijk een uitzondering maken. Voor me kinderen voor later ;)

Vrijdag
Nou, na me koffers te hebben gepakt stapte ik in de trein naar Utrecht. Daar aangekomen was het ff wachten tot de rest aankwam vanuit de rest van NL. Toen D-Noize, Wappie Mr.Sossa en nog een paar andere die ik nog niet kende der waren, was het ff wachten op StefanH, want die lul was natuurlijk weer te laat.

Damien, 19 juni 2002 16:22
hallo allemaal hier dan eens en verslag van mij en wel over italie wat een gaos.maar dat is juist leuk denken jullie nou half het begon namelijk voor mij allemaal zo.
we namen de trein om half 3 naar utrecht centraal om vervolgens om 5 uur in de bus naar ita te gaan.

wappie, 18 juni 2002 08:24
Homelands

HOMELANDS

Saturday June 1st 2002
The Bowl, Matterley Estate, Near Winchester, Hampshire
England

Eindelijk was het zover, het was 1 juni ofwel het megafestival Homelands zou plaatsvinden aan de andere kant van de Noordzee, het eilandje genaamd. Engeland.

Vu, 18 juni 2002 03:14
Club Q-Base

Om tien uur gingen we met de auto voor het eerst naar de Hemkade toe,want had alleen nog maar goeie verhalen gehoord maar was er nog nooit geweest! Vanuit Nijkerk was het ongeveer een uur rijden.

, 16 juni 2002 22:35
Chemistry

ja ja zo zo, het was weer eens zaterdag.

Bouncing Boy, 16 juni 2002 16:14
Club Q-Base

Dit was dus m`n 1e Q-base, maar zekers ook niet m`n laatste. We gingen rond half 11 uit Wijk bij Duurstede weg (vlakbij Utrecht). De vriendin van een maat van mij die reed, en wat een ervaring was dat. Ik was blij toen we er eenmaal waren.

Rond half twaalf waren we bij Q-base, de rij viel mee. In het begin al gelijk veel PFers gezien, en mede door de PFers heb ik weer een top avond gehad.

Toen we binnen kwamen draaide Pila, en die draaide wel lekker.

Fritzsie, 16 juni 2002 14:04
Club Q-Base

Het is zaterdagavond,

Ik en mij vriendin fanny gaan naar het station beverwijk om op qlassix te wachten met de auto.

Ik onmoeten daar danoz,deniese,, joyce en senorita
Hun ging met de trein en wij met de auto.

eenmaal bij de fun , zag het er rustig uiten paar bekenden.

!Snowy!, 16 juni 2002 07:23
DJ Aphrodite & Miss Bunty

Om 9 uur samen met Joost de trein gepakt vanaf Enschede en iets na 11 stonden we in Tivoli, waar het al redelijk snel volliep. DJ Dab draaide op dat moment hiphop en wat funky disco spul tot een uur of 12, toen hij uiteindelijk overging op drum 'n' bass waardoor de dansvloer direct helemaal vol stond.

De sfeer zat er al snel in en het publiek was lekker enthousiast. Het was alleen wel bloody hot daarbinnen.

, 15 juni 2002 17:54
Pfff ben nog brak, maar kan wel effe een leuk verslagje neerzetten.

Nou, daar ging ik dan om kwart over 9 richting station.
Er zou een mooie avond aankomen.
En dat gebeurde ook.
Rond 10 uur was ik in Utrecht daar ontmoette ik *marcia* en twee van haar vriendinnen.
Marcia en ik chatten al een poosje en had haar 5 min op Shockers gesproken maar gister kwam het er dan eindelijk van. Samen stappen in Utreg.

, 15 juni 2002 13:16
Future

Been there DoNe that, Basement, was ME warm, niet te filmen. De muziek was ME hard!, ha ha Bass moet je voelen zeggen ze. Nou, die voelde je wel.
Prijzen waren schitterend. 2 Euro voor 1 glas lauw water! voor de rest was het feest leuk, er werdt goed gedraaid. Alleen vond ik de ruimte aan de kleine kant. Publiek was "lekker" :) waar het vrouwenvolk was overduidelijk minder aanwezig. dat was wel een beetje jammer. Aan de andere kant. Het vrouwenvolk wat er rond liep, deed er niet voor onder.

aic, 15 juni 2002 05:06
Qlubtempo

Hallo Partypeople,

Hat was dan eindelijk zover. Qlubtempo ging beginnen. Samen met 2 vrienden van me (Holmen & MasterMorky) ging ik erheen. In de trein (klote eind van Arnhem naar Amsterdam) zaten we ons er al zwaar op te verheugen. We waren vrij vroeg binnen en gingen eerst de HMH maar ff checken. We gingen eerst maar eens kijken hoe Bas & Ram bezig waren in Zaal 2. Nou ja zaal? Het begin viel een beetje tegen en ook Kai Tracid vond ik een beetje tegenvallen.

esnelders, 13 juni 2002 17:57
4 Elements

Juist het was weer eens tijd voor een feestje ! :-)
Eerste keer 4 elements voor mij. maar goed 10 minuutjes van mijn huis dus why not ! Geheel onverwachts ging ik er ook heen. dezelfde dag snel om half 5 naar R'dam gereden om een kaartje te kopen. Met een groep van 15 vrienden gingen we erheen!
Rond half half 10 zijn we de auto ingestapt. Na een uur lang twijfelen wat aan te doen.

Shameless-C, 12 juni 2002 12:40
EmoTionZ

me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW! me FTW!

, 10 juni 2002 19:44
Phase 2

Hallo mensen!

Effies een kort partyreport van Peter!

Phase 2. Wat konden we ervan vervachten? Ik had iig geen voorstelling ervan in de nieuwe lokatie. Eerst daarvoor maar even gewerkt, samen met Nicoloos en toen effies gechilled bij Koentje om daarna te vertrekken zonder enige verwachting.

Eenmaal aangekomen om half 12 ongeveer wist ik niet wat ik zag. Het was geen 2-dance meer. eerst 4 uitsmuiters. In de Deel hadden ze er 1, en wat voor 1 :S ;).

, 9 juni 2002 13:20
PRO Streetparade

Ok dit is mijn verslago van pro streetparade

9:00 werd ik gewekt uiteraard moest ik eerst bij de al zo vriendelijke ptt post werken, eenmaal daar sprak ik met een paar mensen bij me huis af o.a predjee. Toen we eenmaal hier weg gingen was het 14:30
dus het was een beetje gokken waar de bussen nu zouden zijn afijn.

SYCO|WOEI, 9 juni 2002 11:57
Index

Ben net wakker na een avondje index, en moet toch maar eens een verslaggie schrijven!

na een dagje werken, was het voor mij eens een keer tijd om te rijden, aangezien index een uurtje rijden van hier is was dat niet zo'n probleem, vond het juist wel cool (net 2 weekies mn rybewys) :)
Om 12 uur reden we weg, en na 2 meisjes uit hengelo opgehaald te hebben, reden we door naar schuttorf.

Totally addicted to Bass, 8 juni 2002 16:34
D-Boy Invasion

ik me vet verheugd op een feesie vantevoren had ik er vet veel zin in . eindelijk weer een keertje een groot feest. had met allerlei mensen afgesproken maar dat liep natuurlijk weer eens helemaal mis. mensen die ineens al in de rij bleken te staan. mensen die veel later kwamen. maare we zijn binnengekomen en daar gaat ut om. Geluid was echt beter. goeie nummers. lekkere sfeer. wel errug warm alleen. om een uur nog de 1e pf meeting gemist.

, 8 juni 2002 10:53
Qlubtempo

Hey luitjes,
Het is maandagavond en weer de hoogste tijd voor een verslagje. (grote kans dat ik de helft al vergeten ben. ) En aangezien er nog bijna niemand eentje over Qlubtempo heeft geschreven, dacht ik, laat ik dat maar s doen!

Na een super relaxte dag op het strand, (ik ben in 1 dag Bakkum bruiner geworden dan 2 weken Indonesie) gingen we savonds eindelijk naar Qlubtempo! Daar hebben we zeker een half jaar op moeten wachten.

Stampertje, 3 juni 2002 23:51
Homelands

Hee partyflockers,

Homelands was een ervaring om nooit te vergeten!
Na een lange busreis van 9 uur kwamen we om 16.30 op het festival aan.
Het lag in een vallei, een soort van Dance Valley, maar dan kleiner en gezelliger.
Het zonnetje scheen en het was 25 graden.
De sfeer was uitermate goed!
Er waren 11 mega tenten en 1 buiten mainstage, waar Judge Jules een heftige set weg gaf.
De tenten stonden gelukkig dicht op elkaar, zodat je niet ver hoefde te lopen.

GirlonMission, 3 juni 2002 22:43
Qlubtempo

Qlubtempo was weer super. om 20.30 gingen we met de trein vanuit wehl na arnhem. omdat een vriend de trein had gemist moesten we een half uur wachten. eindelijk konden we in de trein na Amsterdam. Was erg rustig in de trein dus nog een echt feest gevoel hadden we nog niet. Om 23.00 kwamen we eindelijk bij de heineken music hal. Er stond geen rij dus zo ff door lopen. Eenmaal binnen kreeg ik een goed gevoel.

, 3 juni 2002 20:08
Qlubtempo

zow. eindelijk Qlubtempo. na eerst het gezeur van vrienden en vriendinnen aangehoord te hebben over hoe en hoelaat naar de HMH te gaan heb ik besloten om alleen samen met een maat van erheen te gaan en niet op de rest te wachten, zien we daar wel, ja toch. En ik wilde Kai Tracid wel weer een keer horen draaien. (viel een beetje tegen vond ik)

anders blijf je maar wachten en zo. dus vetrokken vanaf Den Haag.

Mr Mindsynth, 3 juni 2002 18:06
Qlubtempo

Dit was mijn eerste keer bij zo'n feest en zeker niet de laatste keer. Ik ben helemaal los gegaan op dat feest. Niet normaal! Wilde dat het nu nog voor de boeg stond. 18:00 inpilsen bij een lokaal snookercentrum waar ik heel vaak zit. 21:30 opweg gegaan naar de hmh. Lekker vlot doorgereden en we waren om een uurtje of 22:30 bij de hekken

22:30 door de hekken heen. Stond bijna niemand en was snel binnen. ff muntjes halen. Daarna naar de kleine zaal halve liter bier gehaald.

Derckie, 3 juni 2002 09:37
Qlubtempo

heheheh k ga geen heel verhaal neerzetten was me eerste party en ik was gewoonnnnnnnnnnn kenkerrrwhausssssssssss ik heb in me hele leven niet zo hard gestampt heheheh maar ja het was echt een knaller 22 juni hard bass ff kijken hoe dat is .

, 3 juni 2002 02:26
Qlubtempo

Okè hier is mijn vervolg op mijn begin :P
Ff excuses, ik was erg lam dat ik thuis kwam zat met mij breezer een verslag te typen. En in een keer had ik zin om te slapen :Z

Nu ben ik alleen nog een beetje gaar, en heb bijna geen stem meer over, en barst van de pijn in mijn kopf. Luister ouwe! Nee ff een beetje serieus.

[SF] Brychael.., 2 juni 2002 21:14
Qlubtempo

QLUBSTAMPO zit er weer op. M'n eerste maar zeker niet m'n laatste. So, wat een perfect feest: muziek, geluid, mensen, aankleding.

Om 20.15 uur weggereden uit Valkenswaard, om de drukte voor te zijn, en na een plas- en drinkstop waren we rond 21.45 uur in het stampwalhalla.
Eerst ff muntjes halen en ons eigen ff orienteren en toen naar de grote zaal (nou ja, groot? ).

Session One had de eer om de avond aan te vangen, en hij draaide een lekkere set. Om 23.

, 2 juni 2002 17:39
Qlubtempo

Zoooo nou het was ontzettend tof (voor m'n eerste hardstyle party :P) en ik ben nu nog aan het bijkomen, m'n benen zijn echt helemaal verrot van het stampen,. maargoed om bij het begin te beginnen

's avonds 19.30 vanuit Waddinxveen met de trein vertrokken (met o.a. AgRiX/Mr.Lee/bassbazz) toen eenmaal op Gouda aangekomen moesten we nog eventjes wachten en toen snel een paar red-bulltjes gaan halen om alvast wat energie op te wekken voor later.

laurensdekoning, 2 juni 2002 13:54
Qlubtempo

Zo het is nu 13:00 ik ben net uit mun nest en heb een gruwelijke kater ( Heineken )

22:30 vertrokken richting Amsterdam waar me ongeveer om 23:15 aankwamen , ffe de auto dumpen en op naar de HMH :D

Toen we binnenkwamen eerst ffe richting de WC's en daarna de boel verkennen. Na heel ffe op het balkon te hebben gestaan zijn we naar de kleine zaal gegaan want daar knalde het er een stuk harder op los (AlphaTwins):bounce:.

Nosfera7u, 2 juni 2002 13:40
Qlubtempo

Luister ouwe :P

Nee ff een beetje serieus. Ik ga ff een nuttig verslagje proberen te typen met mijn lamme harses :P

Het was met mij eigenlijk al een beetje bij Dinsdag begonnen, ik heb zoals de meeste al weten gewerkt bij de Family :(.

[SF] Brychael.., 2 juni 2002 10:53
High Quality

KWEK KWEK KWAK KWEKKERDEKWEK KWAAAAAK KWOK KWEK KWEK KWAAAK QUAACK KWEK KWEK KWEK KWAAAK KWAKKWAK KWAAAAK KWEK KWEKKERKWEK KWAAKWEK KWEK KWAK KWEKKERDEKWEK KWAAAAAK KWOK KWEK KWEK KWAAAK QUAACK KWEK KWEK KWEK KWAAAK KWAKKWAK KWAAAAK KWEK KWEKKERKWEK KWAAK QUECKK QUECK ("verslag begint vanaf de meeting om 1 uur in de oude zaal, lage opkomst maar daarom niet minder gezellig.aanwezig waren onder andere miech met een vriedin,blondie,ikke,dune-major,maggy en bouncing boy en natuurlijk De Stampeend.

, 1 juni 2002 17:33
FeestDatumAuteurPublicatie
Impulz OutdoorSnuggLe30 jun 2002
Impulz OutdoorAlfred E Neuman30 jun 2002
Impulz Outdoor30 jun 2002
Impulz Outdoor>>Massive<< ®30 jun 2002
Impulz Outdoor30 jun 2002
Club Q-Base[SF] Destructive Nature30 jun 2002
D-Boy InvasionSnollipop27 jun 2002
Hard BassVu25 jun 2002
GateCrasher's Summer Sound SystemJoe Garden25 jun 2002
Birdland24 jun 2002
MultigrooveSproet24 jun 2002
Oxygenerd23 jun 2002
High Quality23 jun 2002
MultigrooveOracle23 jun 2002
Multigroove23 jun 2002
Hardcore to the Bone23 jun 2002
Riverdancewarezguy23 jun 2002
Club Q-Base23 jun 2002
Hard Basslaurensdekoning23 jun 2002
Birdland22 jun 2002
Extreme Invasion vs Masters Of HardcoreDamien19 jun 2002
Extreme Invasion vs Masters Of Hardcorewappie18 jun 2002
HomelandsVu18 jun 2002
Club Q-Base16 jun 2002
ChemistryBouncing Boy16 jun 2002
Club Q-BaseFritzsie16 jun 2002
Club Q-Base!Snowy!16 jun 2002
Aphrodite & Miss Bunty15 jun 2002
Generation Hardhouse15 jun 2002
Futureaic15 jun 2002
Qlubtempoesnelders13 jun 2002
4 ElementsShameless-C12 jun 2002
EmoTionZ10 jun 2002
Phase 29 jun 2002
PRO StreetparadeSYCO|WOEI9 jun 2002
IndexTotally addicted to Bass8 jun 2002
D-Boy Invasion8 jun 2002
QlubtempoStampertje3 jun 2002
HomelandsGirlonMission3 jun 2002
Qlubtempo3 jun 2002
QlubtempoMr Mindsynth3 jun 2002
QlubtempoDerckie3 jun 2002
Qlubtempo3 jun 2002
Qlubtempo[SF] Brychael..2 jun 2002
Qlubtempo2 jun 2002
Qlubtempolaurensdekoning2 jun 2002
QlubtempoNosfera7u2 jun 2002
Qlubtempo[SF] Brychael..2 jun 2002
High Quality1 jun 2002