Partyflock
 
Verslagen · november 2002
Hard Attack

Wat een rustig weekendje zou moeten worden pakte uiteraard weer anders uit dan eigenlijk de bedoeling was . DAMES EN HEREN we zouden THUIS blijven? . Maar oke . we gaan naar de kindertent die ze "eindelijk" noemen in het modder-klei gat almere.

Ik verwachte helemaal niets. nou ja . een mega controlle bij het binnen komen typisch iets almeers, maar zelfs dat viel mee.

, 30 november 2002 14:40
Qlubtempo #12

Beste Partyflockers, Hier maar eens een verslagje van mij.

Nou daar is ie dan Qlubtempo #12 @ http://dance.student.utwente.nl/~party/images/light/icons/loc/1.gif
Ik was er weer aan toe om een keertje goed uit mun dak te gaan, omdat het feessie X-Qlusive iets minder was voor mij (wegens bepaalde omstandigheden :p )

Zo rond half negen, kwart voor negen. stonden Michael(danaforever) & Raymond hier voor de deur,we moesten nog ff twee dames ophalen, en snel verder naar Zaandam.

, 26 november 2002 17:30
Back 2 Basic

Om half 11 gingen de deuren open. Er stond al gelijk een hele rij. En binnen een half uur was het al gezellig druk. Dit had ook mede te maken omdat we om 1 uur een minuut stilte hadden om een goede vriend Martijn (Lip) te herdenken. Hij is anderhalve week geleden overleden. Toen om 1 uur een minuut stilte hebben gehouden werd het allemaal erg emotioneel. Maar het bleef onwijs gezellig. Gizmo stond weer erg goed te draaien. Ook Balance, Sinister en Marco wil ik niet te kort doen.

Harlingen Hooligans, 25 november 2002 22:02
Qlubtempo #12

zow zow zow het was me een lekker avondjuh zeg:D:D

had om 12 uur de trein gepakt naar utrecht
ff muh lieffiej opgezocht:D
best wel leuke middag gehad echt heeeeeel gezellig.

om kwart over half 9 waren we op centraal station.

Nicole... :flower:, 25 november 2002 20:42
Hardbeat Café

Zo bob d8 laat ik eens ff in r'dam stampen! Het was zaterdag ochtend en we kwamen net truch van een vrijdag avond hb cafe, het was zeker te doen die avond maar het was te rustig:S:S

Zaterdag avond was het dan weer tijd voor nog een hb cafe met dj PAUL ELSTAK achter de draaitafel.

Eerst ff naar mars-l aka ouwe gek toe om daar ff lekker in te komen.
Eenmaal aangekomen met fun girl en party poes bij mars-l was sammy al present!
Niet veel later volgde maartje ( crazything ) ook.

Qlubtempo #12

Wederom welkom allemaal.

Vandaag maandag 25 november kijk ik terug op een weekend vol verassingen. Waar begon het allemaal?

Afgelopen donderdag, krijg ik via via te horen dat het lang verwachte feest, Dutch-Dimension is afgelast omdat één of andere weirdo de apparatuur heeft gestolen van Junkie XL. Allemaal erg vulva natuurlijk maar wat nu? Hadden ze niet gewoon beter de andere DJ’s een half uurtje langer kunnen laten draaien.

, 25 november 2002 09:33
Qlubtempo #12

Nou. het begon al een beetje rottig. want ik kwam wat later :( Want een lief vrouwtje genaamd Liset :P die kwam wat later en ik kon met haar meerijden. nou goed. maar mn hand over mn hart gehaald en het maar toe gestemd. word ze niet binnen gelaten. toen had ik helemaal zowiets van owh shit. waarom ben ik niet gewoon zelf wat vroeger gegaan. maar ze ging gewoon in een andere rij staan. en jah hoor. hoppa. ze word gewoon toegelaten. dus ben ik toch niet voor nix later gekomen.

, 24 november 2002 22:24
Nou Johan gielen bakte er geen flikker van net als bird niet of terwijl kort verslag geen ene kut aan :D

XX_Bryan_XX, 24 november 2002 22:04
Sensation

Ja, het is al weer lang geleden maar toch maar even wat verslag uitbrengen. Ik vond dat de binnenkomst perfect geregeld was. Zo'n snelle entree maak je niet veel mee op feesten. De locatie is natuurlijk ook mooi uitgekozen en het was deze keer ook redelijk aangekleed. Het is alleen jammer dat als je naar de Black-edition gaat en dus wel enigszins iets verwacht, er uiteindelijk bagger wordt gedraaid.

, 24 november 2002 20:58
Hardcore4Life

Het feest begon om 22.00

we gingen met zn 4en met de auto naar rottedam.
1 maal aangekomen om 22.15 was er al een aardige rij. wij achteraan sluiten in ons t-shirtjes, want het was echt koud! toen zag een maat van me opeens SH in 1 van de hekken staan en we lagen gelijk in een deuk! eindelijk waren we boven bij de poortjes aangekomen. ik was er door met twee maten en de 4de werd er zo uitgegooit. wij snapte er niks van. voor dat we de zaal in gingen belde we hem ff.

JaapJekel, 24 november 2002 19:39
Massive Hardcore

We waren nog super gaar van het feesie in R'dam (H4L natuurlijk;) ) Bijna niet geslapen, maarja wat moet je de hele avond thuis doen dus hadden we besloten om toch maar ff naar Massive Hardcore te gaan in de Boemerang in Baarn.
Ik was er ongever rond half 12, het feest begon om 10 uur en eindigde(jammer genoeg) om 4 uur.
De lokatie is natuurlijk als je het vergelijk met MOD of The Powerzone etc.

:xPePPeRiCk AkA KeRMiT*NL:x, 24 november 2002 06:57
Hardcore4Life

Een hel kort verslag ik moet zo weg.

H4L was fucking beter dan Thunderdome decade! Kwam om 23:30 aanrijden en zag een rij staan :S g*dsamme :S was gewoon NIET leuk meer zeg tering. wij gewoon 8teraan aansluiten(Alphen terror&companie) bietje ouwehoeren en ergeren dat het zo'n lange rij was.

Afijn een uur later waren we binnen.EINDELIJK jasie opgehangen. en we kwamen meteen de mainhall in.

Tha_RaveBeast, 23 november 2002 18:06
XXllerator

Het begon allemaal om 21.00 uur op de verjaardag van mijn vriendin. Zij had een hele zooi vrienden uitgenodigd om "gezellig" een avondje te gaan stappen in de Matrixx. We waren er allemaal nog niet geweest dus benieuwd waren we zeker en. we hadden er zin in. We dachten met zijn allen dat 22.00 uur weg rijden wel een goeie tijd zou zijn. We zouden er iets meer dan een uur over doen dus. mooie tijd.

Bjorn Know-how, 19 november 2002 22:33
X-Qlusive

zaterdagavond 20.00
de bel daar is mijn beste vriendin (schaapje) terwijl mijn hartslag stijgt naar 170 worden de voorbereidingen voor de avond getroffen. De pakjes liggen al klaar allen moet er wel nog het een en ander aangepast worden.We gaan vanoavond in een zwart leren rokje met een rood kort glitter broekje daarboven een kanten topje wat doorschijnt mer een knal rode bh eronder. Nog wat glitters hier en een berg make-up wat waarschijnlijk nog 3 maanden slijten moet. KKUUTT. 21.

, 19 november 2002 20:03
Capital

Vrienden van me vroegen me hierheen en dit zijn mijn eerste ervaringen met een graat feest, 8000 bezoekers klonk veelbelovend en nu weet ik waarom, alhoewel het erg druk werd als iedereen begint te wandelen op zo´n feest.

van te voren had dikke a.k.a. plop geregeld dat zijn moeder ons naar leiden centraal bracht. partybeests vader zou de hele nacht bereikbaar zijn om ons na 8 uur op te halen uit leiden CS.

Vlad of Luis, 19 november 2002 11:07
Bass Generation

Jullie hebben mij wel niet gezien bij die meeting, maar dan toch hier mijn verslag :)

Mijn dag begon s'morgens om 10 uur met werken, heel de dag flink doorgesjeesd om maar op tijd terug te zijn op kantoor, daar was ik om half 7.

, 16 november 2002 20:44
Reflexion

Goed mensen het was weer eens de beurt aan:

:respect:. UNDERWATER EXPERIANCE. :respect:

wat houd dat in ?
Dat je 99,9% kan rekenen op een GOED Feeeeeesje. Na rond 23.30 ergens aangekomen te zijn (door dikke mist niks te zien op de weg)
Stond ivo-tje uit eindhoven te draaien. Was goed maar toch hadden we ff meer zin in beetje beukie. Dus ff boven checken. waar t volume in beats hoger was.

TIM TAG, 16 november 2002 14:09
Multigroove

Mensen me lang verw8 verslagie :P:P ;)

Zo waar zullen we beginnen?
Ooh ja ik begon s'midags al flink voor te tanken! voor dat ik het wist zat ik in de trein naar multi. Aangekomen bij multi stond me maat rob al skraale foldertjes uit te delen:) van een of andere trance party. ik heb dr ff een stuk of 50 meegnomen en zelf uit gedeeld ;)
Eenmaal binnen stond DANA al te draaien. maar echt niet lekker :( een of andere TRANCE / TECHNO set :kots: :C:C.

X-periment IV

Ik schrijf dit verslag niet als bezoeker maar uit naam van de organisatie.

Dit was alweer ons vierde feest in Donkey Palace in Budel. De vorige waren steeds redelijk bezocht maar dit keer verwachtten we echt een volle bak te krijgen.
Een line-up met D-Spirit, The Viper, Outblast en Lady Dana die hardcore draait mag je dat natuurlijk ook verwachten!

Normaal wordt het rond half 12 druk op onze feesten, maar dit keer zat het na een uur, dus rond 11 uur, al behoorlijk vol in de grote zaal.

Dopey MHL, 13 november 2002 13:23
Capital

CAPITAL

9 November 2002

Statenhallen, Den Haag

Main Room (uiteindelijke line-up aangezien Paul van Dyk ziek was):
22.00 - 01.30 : Sander Kleinenberg
01.30 - 02.00 : Stef
02.00 - 05.15 : Tiësto (voted as #1 DJ of the world in the DJ Magazine)
05.15 - 06.30 : Michel de Hey

Smirnoff Experience Room:
22.00 - 01.00 Benny Rodrigues en Laidback Luke (back2back)
01.00 - 03.00 Michel de Hey
03.00 - 05.00 Ken Ishii
05.00 - 07.

Vu, 12 november 2002 16:12
2 Fast 4 Trance

he luitjes,
2fast4trance was weer een lekker feesie. dat is de conclusie van mijn betoog die ik zal ondersteunen met de volgende argumentatie: ;)
de avond begon enigszins droevig na de 1-7 nederlaag van cambuur tegen heracles die avond (en in jullie commentaar op dit verslag hoef ik hier geen reacties op ;) ). maar die droevige sfeer werd al snel omgezet in een vrolijke door de gedachte een paar uur later lekker te staan beuken in het vat.

, 12 november 2002 15:52
I Love Techno 2002

Feest: I Love Techno
Datum: 09-11-2002
Locatie: Flanders Expo, Gent
Capaciteit: 35.000
Line-up: Carl Cox, Sven Vath, Underworld, Timo Maas, Rush, Adam Beyer, Deetron e.v.a.

Zaterdag 9 november was het dan eindelijk zover, de Flanders Expo zou hun deuren openen voor weer een editie van het grootste techno feest in europa. Omstreeks 20:00 uur liep ik dan ook eindelijk door de 1e controle heen.

, 11 november 2002 21:06
Index

Zoo dan. Dat was weer eens ongezond hard knallen in het duitse Schuttorf. De avond begon al lekker met de Derb. Wetende wat nog zou komen, bleven we nog maar even lekker zitten.

Melanie Di Tria beukte er vervolgens genadeloos op los. De eerste paar nummers waren gewoon te gek voor woorden. Jammer jammer, maar al vrij snel zakte haar set in elkaar tot een onherkenbaar zooitje vage techno.

Pas na vieren kwam Warmduscher. Ook hij draaide een beetje vaag, maar wel lekker hard en smerig.

, 11 november 2002 15:39
Multigroove

Maandag 11 november 2002.

Het weekend is alweer weg en de week staat alweer voor de deur. Maar mensen wat was het weekend weer een knaller. Eerst onverwacht op vrijdag nog ff naar Parijs voor mijn werk en toen moest ik er aan geloven. MuLTiGRooVe stond voor de deur, en wij, bleek later ook….

Om een uurtje of 22.30 aangekomen op de hemkade, bleek dat Robster al op ons stond te wachten.

, 11 november 2002 11:06
Capital

Zaterdag 9 november gaf Capital haar laatste feest van 2002 in de Statenhal in Den Haag. Het beloofde een spectaculaire avond te worden. Tiësto was door het Engelse DJ Magazine uitgeroepen tot de beste DJ van het jaar. Andere namen die aan deze indrukwekkende lineup waren toegevoegd waren o.a. de tot nummer 4 verkozen Paul van Dyk en de tot nummer 15 verkozen Sander Kleinenberg, die met hun muzikale kunsten de Statenhal op zijn grondvesten zouden doen trillen.

, 10 november 2002 22:19
I Love Techno 2002

Ok ok vrijdagavond 8 november begon het pas echt te kriebelen gewoon! Van de zenuwen maar 2 uurtjes geslapen! Zaterdagochtend 9 uur je nest uit ff douchen en aankleden enz. Huppah in de auto richting t huis van me maatje! Daarna nog een andere zeer toffe relaxte gozer uit leeuwarden opgehaald :D! De reis kon beginnen! Naja we moesten nog ff in noordholland een kaartje ophalen! Eigenlijk begon het feestje gewoon al in de auto :D met DJ Rush en chris liebing monika kruz e.v.a.

, 10 november 2002 22:07
Index

Tracid Traxxx Night in index

Place: Index, Schüttorf (Duitsland)
Date: 08-11-2002
Time: 22:00 – 06:00
Damage: 6 euro

Weer eens een tracid traxxx in index (de 2de voor mij) dus zijn we maar weer eens Duitsland ingetrokken :)
Deze keer draaide de huis DJ's Oliver Swed en PeeWee met daarnaast als gast DJ's Derb , Melanie di Tria en Warmduscher.

Franzelare, 10 november 2002 19:14
Multigroove

Van Leiden Centraal in me eentje naar Zaandam dan maar waar het feest op me te wachten stond.
Ik ging alleen omdat ik niemand uit leiden kende die naar Multi ging en allemaal naar I Love Techno en dat was me een beetje te ver.om 22:10 was ik op Leiden Centraal en om 22:17 zou me trein vertrekken,Maar nee hoor hij had weer eens vertraging zal eens niet zo zijn.
En het was nog erger omdat de stop trein niet meer zou rijden wegens.

, 10 november 2002 18:21
Capital

Capital Zaterdag 9 november Statenhallen Den Haag

De reis naar Capital in Den Haag verliep vlekkeloos met de auto totdat we bij de parkeergarage aankwamen of we even 10 euro wouden betalen om de auto kwijt te kunnen. Hallo dat is 22 gulden is dat niet een beetje veel voor maximaal 8 uur parkeren het normale tarief is 7,5 euro. Vervolgens auto kwijt en op naar de state hallen dat ging goed totdat we de hoek omliepen en de enorme rij zagen staan.

, 10 november 2002 17:35
Hardhouse Academy

Onder het motto: beter laat dan nooit ;-)

Het nadeel van feesten in het buitenland is dat je zo teringvroeg je bed uit moet (08:00!) terwijl je weet dat je hooguit 21:00 pas op de dansvloer staat. Maar niet getreurd, half wakker hesen ik, Fritz, JOE, Rockynrgy en vriendin ons in de auto op weg naar de partybussen in Utrecht.

Sjorz, 10 november 2002 16:55
The Bridge

ja. was weer helemaal toppie in the bridge. dana natuurlijk weer n top setje neergezet! HELEMAAL ROEG ! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

, 10 november 2002 15:34
Multigroove

"Shut up! This is Multigroove!"

Man. het was weer super! Met een iets kleiner ploeggie dan normaal (El Nasa, de Chinees, Bian en Robster) stonden we bibberend van de kou in de rij af te wachten wat we binnen zouden aantreffen.
Voor mij was het al weer pakweg een jaartje of 10 geleden dat ik naar de Multi ging, de rest was zelfs nog nooit geweest.

Bij binnenkomst hadden we een beetje een gemengd gevoel.

-=|Robster|=-, 10 november 2002 13:56
Ultimate Bass

zo hier dan mijn 1e verslag voor PF.
Samen met Magic J en nog 2 andere gozers pakten we de auto om ff naar woerden te rijden want daar zou Don Diablo komen draaien in Club Friends. Toen we daar aankwamen hadden we al een beetje een voorgevoel dat het niet zo druk zou zijn want de parkeerplaats was wel heel erg leeg. Maarja wij naar binnen controle stelde niks voor en idd het was erg rustig binnen. Maar dat maakt ons niet uit, wij bouwen ons eigen feestje wel.

Mr. Stiffy, 10 november 2002 12:20
I Love Techno 2002

Nou beste lui. :)

Een verslagje dan maar van I Love Techno 2002

Na thuis heerlijk met m'n ma en Naomi gegeten te hebben met een lekker glaasje Champagne erbij zat de stemming bij mij en Naoom er goed in en we waren klaar om te vertrekken! Sterker nog.

Spiewak©, 10 november 2002 11:41
Multigroove

Er was eens een groepje jongeren die naar een Multigroove in de Fun gingen. Zij waren allen erg vrolijk en hadden er zin in, want aan alles was gedacht deze avond.

Rond 21:50 arriveren onze helden bij de Fun te Zaandam. Na alle kostbare bezittingen in de auto achter te hebben gelaten besluiten zij zich richting de ingang te begeven. De mannen van de beveiliging lieten hun handjes weer lekker gaan maar alsnog stonden zij vrij snel binnen.

, 10 november 2002 11:15
Multigroove

Wel, ik snap nu eindelijk wat 'stuiteren' psies inhoudt :-D

Eigenlijk was ik zelf nooit op het idee gekomen om naar Multigroove te gaan, maar mijn prikbordvriendje Marleen vond het nu toch wel eens hoog tijd worden om een keertje te gaan meeten. Helaas moest ze afzeggen de dag nadat ik een kaartje had gekocht :'( Nou ja, dan maar er in mijn eentje opaf.

, 10 november 2002 09:26
Welcome to Underworld

8 November was het dan eindelijk zo ver. UNDERWORLD! Na een zware tentamen week was het dan eindelijk tijd voor ontspanning.
We gingen om 21.12 eindelijk met de bus naar Amsterdam oftewel de HMH. De bus- en metrorit verliep vlekkeloos, en toen stonden we voor de deur. Wat een zooitje ellende zeg. Zo heb je met Qlubtempo en Houseclassics perfect poortjes zodat het lekker verloopt, sta je hier te wacht met z’n allen in de rij.

, 9 november 2002 18:17
Real Vibes

Real Vibes @ Club Rixy Tilburg

Het was Vrijdag de dag voor Multigroove en Wizz nodigde me uit om mee te gaan naar een feestje waar hij op de gastenlijst stond en zoiets laat ik nooit schieten. Na Wizz zijn werk gingen we bij mij thuis maar een set draaien omdat P-Kay die ook mee ging laat klaar was met werken en op die manier we moesten wachten.

Koning Beuk, 9 november 2002 09:10
2 Years - The Bridge

The Bridge 2 november 2002

Voor dat het feest helemaal zou beginnen alvast wat heen en weer gemaild met dummy die bij the Bridge werkt hij had een acculader voor mijn camera geregeld zodat ik niet zonder stroom zou te komen te zitten :)

Om 9 uur verzameld bij een vriendin van mij daar eerst nog even wat gedronken en van daaruit met 1 auto opweggegaan naar meppen (mijn helse nissan micra wel te verstaan :D ).

Franzelare, 4 november 2002 21:15
2 Years - The Bridge

Wat een :bounce: weekend NIET GEZOND ;)

Om 16uur was ik aangekomen in alphen aan de rijn, daar stond meneer guust al te wachten.
Na wat boodschapjes op naar DUITSLAND! Na een onrustige rit door nederland waren we in een of ander gehucht aangekomen om wat dames op te halen! FF wat bier tanken en door naar the bridge
Rond de klok van 22.15 kwamen we aan.
Hoppa snel naar binnen en ff de zaal verkennen.
Het was nog aardig rustig, maar er werdt al lekker gedraaid.

Hardknox

De enige echte Hardstyle avond in Zwolle werd natuurlijk weer verzorgt door de jongens van HARDKNOX.

Afgelopen vrijdag de 1e november stond Club the Q weer in het kader van de zeer gewilde HARSTYLE avonden die HARDKNOX iedere eerste vrijdag van de maand gehouden wordt in deze mooie discotheek.

De deuren gingen om 10.

rd, 4 november 2002 15:50
Eve of Destruction

Eigenlijk vind ik het knap van mezelf dat ik al de moeite neem om een verslag te schrijven over deze avond.

Het was vrijdagavond en we besloten om maar een keer niet naar het café te gaan, maar naar The Eve of Destruction. Het klonk erg indrukwekkend en met de veelbelovende "PF line-up" zou het ook een indrukwekkende avond worden. Althans die indruk wekte de flyer. :)

Na met de metro te zijn aangekomen op station Nieuwmarkt, begaven we ons richting de Warmoesstraat.

, 3 november 2002 23:49
Hellraiser

Zo dan zal ik eens ff mijn verhaal gaan vertellen:D
Nou t was echt een geslaagde avond, we kwamen binnen en de muziek was echt al meteen vet, lekkere harde bass. helemaal perfect!
Helaas bleven we niet in die hal staan maar in een kleinere hal, Daar werd ook super goed gedraaid door darkraver en neophyte.
Er hing ook een hele gezellige sfeer, niet zo'n agresieve sfeer als op heel veel feesjes, de mensen waren echt heel releax die er waren.

, 3 november 2002 18:44
Lexion The First

Party on crew. Afgelopen zaterdag was het dan zover. Eindelijk weer eens een feest met 25+ leeftijden, heerlijke "relaxte" muziek, mooie mensen en de ULTIEME sfeer. Het was weer tijd voor de Lexion.

Onze sfeer zat er al goed in toen we tot de ontdekking kwamen dat ons vaste ploegje steeds breder en uitgebreider wordt. Niet alleen de hardcore, Robster, Chinees, Ikzelf en Ton de BoB, maar ook Mil, Perm, Michael, Sammy en als klap op de vuurpeil, DANNY the MAN.

, 3 november 2002 18:14
Verslagje van Starlight's verjaardag zaterdag jl.
met RAM (geen bas) en de Bountyhunter.

Ik en me vriendin kwamen rond 11 uur aan en na de jassen opgehangen te hebben gingen we maar even in de club kijken waar moreno het publiek lekker opwarmde. Met nummers als hardventure en age of revers bass kwam men al snel los. :bounce:
Half 12: meetinkjuh, liep een beetje in de soep he Rikkie ( :) ). dus werd ie verplaatst naar 01.00 uur.

=Robbie=, 3 november 2002 16:12
De Rodenburg

ben net wakker van een extreem avondje rodenburg.
allereerst moet ik even zeiken over de toegang want die was waardeloos, ze hadden beter gewoon dranghekken ofzo kunnen plaatsen.

voor de mensen die er niet bij waren.
je hebt vlak voor de ingang een gangetje waar je doorheen moet maar dat is maar 10 meter lang ofzo eb je kunt er met 3 tot 4 man breed in staan en voor de ingang van dat gangetje heb je dus gewoon een pleintje.
wat doet het geval,staan er zo ong.

zieke herder, 3 november 2002 15:29
Solid Grooves

Afgelopen vrijdag was daar Solid Grooves in Tivoli, Utrecht. Het was mijn eerste SG en ik moet zeggen; het was erg leuk. Voor herhaling vatbaar dus. Bekendste dj was natuurlijk Michel de Hey, die als tweede moest draaien. Ik kwam om twaalf uur binnen, het tijdstip waarop Michel begon. Ik vond zijn begin nogal tam en soms zelfs saai. Jammer! Ik begrijp dat je de zaal even moet laten 'inkomen', maar ik ben daar niet zo'n voorstander van.

, 3 november 2002 14:43
Hellraiser

Zo, dan zal Hat maar ff een verslaggie schrijven over een zeer geslaagd feestje in de Peppermill.
Aangezien me pa z'n auto elders in gebruik was moest ik een beroep doen op m'n goeie ouwe Escort, op zich geen probleem alleen beslaan de ruiten zo erg als het regent :s. Maar ja, na een aantal omwegen kwamen we rond kwart voor elf in Heerlen aan en om elf uur waren we binnen. Fouillering stelde zes keer nix voor, en munten waren zo gehaald (1,5 euro per stuk (Y)).

, 2 november 2002 17:38
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
blablablablablablablablablablablablablablablablablablabl.

Psycore, 2 november 2002 11:00
X-Qlusive

nou nou nou mensen
hier dan mijn verslagjuh van X-Qlsive! we (jannie the hardstyle mannen, TaQ-si en ik) om vroeg te vertrekken en dan eerst nog ff A'dam in te gaan. dus wij om 4 uur op ut station ging ons feestjuh dus moooi niet door:(

tussen den bosch en tilburg was er dus blijkbaar iemand voor de trein gesprongen en moesten we dus met bussen:/

wij zeker 45 min.

Nicole... :flower:, 1 november 2002 21:05
FeestDatumAuteurPublicatie
Hard Attack30 nov 2002
Qlubtempo #1226 nov 2002
Back 2 BasicHarlingen Hooligans25 nov 2002
Qlubtempo #12Nicole... :flower:25 nov 2002
Hardbeat Cafébob d€ b€uk€r SNOEIHARD [M.O.T.P.C.]25 nov 2002
Qlubtempo #1225 nov 2002
Qlubtempo #1224 nov 2002
Starlight´s 10th anniversaryXX_Bryan_XX24 nov 2002
Sensation24 nov 2002
Hardcore4LifeJaapJekel24 nov 2002
Massive Hardcore:xPePPeRiCk AkA KeRMiT*NL:x24 nov 2002
Hardcore4LifeTha_RaveBeast23 nov 2002
XXlleratorBjorn Know-how19 nov 2002
X-Qlusive19 nov 2002
CapitalVlad of Luis19 nov 2002
Bass Generation16 nov 2002
ReflexionTIM TAG16 nov 2002
Multigroovebob d€ b€uk€r SNOEIHARD [M.O.T.P.C.]13 nov 2002
X-periment IVDopey MHL13 nov 2002
CapitalVu12 nov 2002
2 Fast 4 Trance12 nov 2002
I Love Techno 200211 nov 2002
Index11 nov 2002
Multigroove11 nov 2002
Capital10 nov 2002
I Love Techno 200210 nov 2002
IndexFranzelare10 nov 2002
Multigroove10 nov 2002
Capital10 nov 2002
Hardhouse AcademySjorz10 nov 2002
The Bridge10 nov 2002
Multigroove-=|Robster|=-10 nov 2002
Ultimate BassMr. Stiffy10 nov 2002
I Love Techno 2002Spiewak©10 nov 2002
Multigroove10 nov 2002
Multigroove10 nov 2002
Welcome to Underworld9 nov 2002
Real VibesKoning Beuk9 nov 2002
2 Years - The BridgeFranzelare4 nov 2002
2 Years - The Bridgebob d€ b€uk€r SNOEIHARD [M.O.T.P.C.]4 nov 2002
Hardknoxrd4 nov 2002
Eve of Destruction3 nov 2002
Hellraiser3 nov 2002
Lexion The First3 nov 2002
Starlight´s 10th anniversary=Robbie=3 nov 2002
De Rodenburgzieke herder3 nov 2002
Solid Grooves3 nov 2002
Hellraiser2 nov 2002
Starlight´s 10th anniversaryPsycore2 nov 2002
X-QlusiveNicole... :flower:1 nov 2002