Partyflock
 
Nieuws · april 2024
5 Jaar Koekwaus Festival
vrijdag 19 april 2024
In het weekend van 3 en 4 mei 2024 viert Koekwaus Festival zijn 5-jarig bestaan. Ter ere van deze mijlpaal pakt de organisatie uit met een extra festivaldag. Zo staat op vrijdag "Koekwaus Extravaganza" op het programma, een 18+ feestje met verplichte dresscode, gericht op house- en clubmuziek uit de jaren 90, gegoten in een extravagant Koekwaus-jasje.
PIXL Club stunt weer
vrijdag 19 april 2024
De Eindhovense pop-up club PIXL verrast weer. Ditmaal
met de eerste clubshow in Nederland, na bijna twintig jaar (!), van internationale superster Fedde le Grand. Deze befaamde DJ heeft ontelbare wereldhits op zijn naam staan en na zijn doorbraak met 'Put Your Hands Up for Detroit' speelde hij alleen nog maar op grote mainstages. Op donderdag 16 mei is hij live te horen in de Eindhovense club.
Deze Koningsnacht staat niet alleen onze Koning Willem in de schijnwerpers, maar ook de legendarische Kings & Queens of Hip Hop en R&B van de jaren '90 tot heden worden gevierd. Juicy, de toonaangevende naam in Amsterdamse feesten, brengt een eerbetoon aan deze iconen op een adembenemende locatie in het hart van de Pijp: Brouwerij de Engel (voorheen bekend als de oude Bazaar).
Bauhauz
maandag 15 april 2024
Na de uitverkochte editie in de Melkfabriek in Arnhem keert het techno en rave event bauhauz op 11 mei terug naar deze geweldige locatie met het rauwe concept waarbij verschillende stijlen samenkomen.
Dj/producer Secret Cinema en ceo Eelco van de Wiel van LiveWall zijn enkele van de prominente sprekers op de vijfde editie van Dutch Dance University (DDU). Deze Engelstalige conferentie over elektronische muziek, voor en door jonge professionals in de branche, vindt op woensdagmiddag 17 april plaats in HAVEN, de nachtclub van Dynamo in Eindhoven.
Na een succesvolle herintroductie in 2023 keert Booch? terug naar het centrum van Heerlen voor een nieuwe editie. Op 10 en 11 augustus 2024 staan o.a. Prins S. & de Geit en Joey Valence & Brae op het gratis toegankelijke stadsfestival.
Op vrijdag 18 oktober viert Tomorrowland zijn 20-jarig jubileum met een betoverende "Our Story-show" in de Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event. Fans van over de hele wereld kunnen een magisch spektakel en een reis door 20 jaar muzikale geschiedenis van Tomorrowland verwachten.
Op zondag 31 maart ontving DJ Dimitri tijdens zijn veertigste jubileum in Paradiso een koninklijke onderscheiding, overhandigd door de Amsterdamse wethouder van Kunst en cultuur en loco-burgemeester Touria Meliani. Dimitri is onderscheiden voor zijn uitzonderlijke prestaties en fundamentele bijdrage aan het ontstaan van de Nederlandse nachtcultuur.
De wereldwijde inkomsten uit opgenomen muziek zijn in 2023 met 10,2% gestegen. De groei komt met name door het toegenomen aantal betaalde streaming-abonnees. Dat blijkt uit cijfers van IFPI, de organisatie die de platenindustrie wereldwijd vertegenwoordigt. De totale omzet in het afgelopen jaar was 28,6 miljard dollar (26,7 miljard euro). Daarmee was 2023 het negende jaar op rij van groei.
EXIT Festival begon ooit als studentenprotest, maar groeide uit tot een van de beste en grootste festivals van Europa. Jaarlijks trekken meer dan 200.000 festivalgangers van over de hele wereld naar het prachtige Servië om vier dagen lang een onvergetelijk spektakel mee te maken op een meer dan unieke locatie
Met onder meer Chef'Special, Yade Lauren, Alignment en Dyen is het muzikale programma van Solar Weekend 2024 compleet!
23 april 2024
TicketSwap viert jubileum DE AGENDA met speciale survivalgids en tips voor Koningsdag
19 april 2024
5 Jaar Koekwaus Festival
PIXL Club stunt weer
16 april 2024
Juicy eert de Kings & Queens of Hip Hop, R&B tijdens Koningsnacht in Amsterdam
15 april 2024
Bauhauz
11 april 2024
Vooraanstaande sprekers op 5e danceconferentie DDU in Dynamo Eindhoven
Booch? Festival presenteert eerste namen
5 april 2024
Tomorrowland viert 20-jarig jubileum
2 april 2024
DJ Dimitri geridderd voor bijdrage aan Nederlandse nachtcultuur
Inkomsten muziekindustrie wereldwijd gegroeid met 10,2%
EXIT Festival onthult langverwachte line-up van de Dance Arena voor 2024
Solar kondigt met 100 namen volledige programma aan