Partyflock
 
Nieuws · augustus 2022
Duizenden muziekliefhebbers kwamen het weekend van 26 & 27 augustus bijeen om de zomer dichtbij huis te vieren. Na twee jaar afwezigheid was het extra bijzonder voor zowel bezoekers als de organisatie. The Zoo Events organiseert 16 festivals in 2022, waaronder Festival Strand, Gelderpop en Central Park. "Ondanks dat we al veel producties hebben gedraaid blijft het bijzonder om na twee jaar van afwezigheid weer op Festival Strand te staan!" Het Utrechtse festival is met 15.500 bezoekers goed verlopen.
Door het grote succes van de gezellige bustrips met Artento Divini naar Dülmen en Parijs zijn we op het idee gekomen om ook voor de exclusieve Grotesque show in Keulen een VIP-Bustrip te organiseren.. Op zaterdag 29 oktober host Grotesque in een exclusieve club voor maximaal 300 bezoekers aan de voet van de Dom in Keulen.. In samenwerking met de Duitse organisatie RiSE presenteren wij de hoofdact, Richard Durand, ondersteund door onze Grotesque Music helden Artento Divini en Misja Helsloot.. RiSE residents TEKNO en D72 maken de line up compleet en samen zorgen zij voor een muzikale ervaring die je niet wil missen in deze bijzondere, exclusieve underground clublocatie..
Boarding x Tresor 31 x PIV Records
woensdag 31 augustus 2022
Op zaterdag 29 oktober, Halloween, is het tijd voor BOARDING: een waanzinnig techno festival met internationale headliners als Jeff Mills, Octave One en DJ Stingray 313. Bezoekers kunnen in Martiniplaza een grootse show verwachten met ongekend geluid en heel veel licht, LED en lasers!
Op zaterdag 8 oktober zal in 013 indoor dance festival De Unie plaatsvinden. Van 14:00 tot 01:00 worden bezoekers getrakteerd op shows van o.a. me (live), Booka Shade (live), Joris Voorn, Colyn, Fatima Hajji, Regal, Volvox en meer.
Radio 538 breidt per september haar danceprogrammering op vrijdag- en zaterdagavond verder uit. De radiozender voegt hiervoor Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack aan het dance dj-team toe, waar ook David Guetta, Lucas & Steve, Martin Garrix en Tiësto onderdeel van zijn. Met de uitbreiding heeft Radio 538 alle grote namen uit de Nederlandse dance-industrie aan zich verbonden.
Vandaag is bekendgemaakt dat DubVision en Afrojack verantwoordelijk zijn voor de Official Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Song 2022. De wereldberoemde DJ neemt op zondag 4 september het entertainment voorafgaand aan de race voor zijn rekening, in een spectaculaire show vanaf de grid zal hij o.a. samen met dj-duo DubVision voor het eerst de song live ten gehore brengen.
Met heel veel trots brengen we Don't Let Daddy Know terug naar Amsterdam op zaterdag 4 maart 2023! Na tientallen uitverkochte shows wereldwijd brengen we het evenement tot leven zoals nooit tevoren in de Ziggo Dome - een van de populairste en meest indrukwekkende evenementenlocaties van Nederland. Dankzij geweldige geluidskwaliteit, prachtige belichting en epische speciale effecten is DLDK een ervaring om nooit te vergeten.
Het Grootste Zomerfeest van Nederland
donderdag 25 augustus 2022
De zomer dat 'alles' weer mag gaan we groots vieren tijdens het Grootste Zomerfeest van Nederland. Zaterdag 3 september vindt op het strand van Scheveningen de eerste editie plaats met een groot aantal Nederlandse topartiesten.
Draaimolen Festival halveert de prijs van de tickets voor de vrijdag, waar de zaterdag al bijna uitverkocht is. Door dit te doen erkend de Tilburgse organisatie de problemen in het huidige festival klimaat. Prijzen voor en op een festival blijven stijgen en bezoekers voelen dit in de portemonnee. Voor Draaimolen is het niet de oplossing om het festival duurder te maken, maar juist goedkoper, zodat meer liefhebbers de kans krijgen om het festival te ontdekken. De openingstijden blijven uiteraard hetzelfde en het programma idem dito, daar wordt niet aan getornd.
Tegelijk met de nieuwe single Weekend on a Tuesday van Laidback Luke en R3HAB, lanceert het duo ook een NFT-marktplaats voor muziekroyalty's. Wie is een NFT van de track aanschaft, krijgt een deel van de streaminginkomsten.

Er verschijnen in totaal 250 NFT's rondom Weekend on a Tuesday. Deze kunnen worden gekocht via creditcard of met behulp van een gedecentraliseerde portemonnee zoals Metamask voor 87 Amerikaanse dollar per NFT via het platform anotherblock. Elke koper ontvangt een aandeel van 0,02% in de inkomsten uit streaming van de track.
Hemkade wordt totaal verbouwd en wordt voor jullie een hele verrassing. De werkers zijn heel druk bezig om er een mega zaak van te maken. Het is niet zomaar een verbouwing maar een echte heuse nieuwe locatie. Daarom kunnen we wel zeggen dat 1 oktober de heropening van de nieuwe Hemkade is.
Op het merendeel van de festivals in het land betaal je nog steeds met consumptiemunten. Maar waarom gebruiken we eigenlijk deze munten? En verliezen we het besef van de waarde van geld als we met munten betalen? "Festivalbezoekers ervaren minder betaalpijn, dus gaan sneller over tot een aankoop."
Decibel Outdoor 2022
vrijdag 19 augustus 2022
Vanaf vrijdag 19 augustus vindt weer het ultieme hardstyle festival van deze zomer festival plaats: Decibel outdoor 2022! Na een aantal jaar stil te hebben gestaan, is b2s er weer helemaal klaar voor om er een onvergetelijke editie van te maken. Met ruim 200 artiesten, verspreid over 15 indrukwekkende stages zijn alle hardere stijlen vertegenwoordigd.
"We mogen eindelijk weer los!" Menig concert- en festivalbezoeker heeft die zin dit jaar uitgesproken, of zelfs uitgebruld met een brede lach op het gezicht. De eerste stappen op de maagdelijk groene weide of dat eerste pilsje in een (harde) plastic beker staan garant voor kippenvel. Ook komend weekend gaat er ongetwijfeld weer een rilling door het lijf van de bezoekers van Lowlands in Biddinghuizen.
Op zaterdag 8 oktober zal in 013 indoor dance festival De Unie plaatsvinden. Van 14:00 tot 01:00 worden bezoekers getrakteerd op shows van o.a. Âme (live), Booka Shade (live), Joris Voorn, Colyn, Fatima Hajji, Regal, Volvox en meer.
Nederland festivalland
donderdag 18 augustus 2022
Met meer dan 1.000 festivals per jaar mag Nederland zich internationaal scharen onder 's werelds grootste festivallanden. Ieder weekend trekken goedgemutste muziekliefhebbers naar festivalweides in stad en provincie om de beste artiesten ter wereld te aanschouwen en aankomend weekend staat de 'holy grail' van de Nederlandse festivalscene op het programma: Lowlands!
De Rotterdamse Maassilo ziet in december het Grotesque Indoor Festival terugkeren voor de officiële editie van 2022. Met 'Back to the 80's in de aankondiging heeft het team weer een aansprekend thema verzonnen en verwacht wordt dat het grote publiek hier zonder twijfel raad mee weet. Markeer de datum dus gauw in je agenda; zaterdag 10 december gaat het gebeuren!
De Nederlandse festivalondernemer Brian B. wordt beschuldigd van verkrachting van een 52-jarige Spaanse vrouw. Dit zou in april in haar huis in Madrid zijn gebeurd. B. is eerder dit jaar in Spanje aangehouden, meldt hij in een verklaring.
Ben je klaar voor een stamppot van Volks, Hardstyle en Feest? Na drie jaar afwezigheid is X-Qlusive Holland grootser terug dan ooit en ook deze keer met een klapper van een anthem. Niemand minder dan Outsiders, Zany en Ammar maakten de song 'Ons Leven': een track die het ultieme gevoel van 'weer samenkomen' beschrijft.
Liefhebbers van Nederlandse muziek kunnen zondag 28 augustus uit volle borst meezingen tijdens de tweede editie van Hoorn Zingt Hollands. Topartiesten als Tino Martin, Wolter Kroes, Mart Hoogkamer, Samantha Steenwijk en Django Wagner sieren de poster van het gezelligste festival in Hoorn. Maar liefst 7.000 bezoekers trekken naar het Julianapark om na drie jaar eindelijk weer samen te dansen, proosten en het leven te vieren!
Het LEIP! Festival op maandag 15 augustus (dit keer vanwege Bosk op het Wilhelminaplein in plaats van Oldehoofsterkerkhof) heeft bekende namen zoals Davina Michelle, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez, The Partysqaud en andere grote Nederlandse artiesten op het programma om een onvergetelijke dag te garanderen. Vanaf 15:00u gaan de deuren open van het festival en om 23:00u hoor je de laatste klanken van de spectaculaire eindshow.
Secret Project Festival maakte vorig jaar haar Europese debuut tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) voor maar liefst 20.000 bezoekers tijdens een uitverkochte editie. Organisatoren Insomniac en ALDA kondigen vandaag een nieuwe ADE-editie aan. Op zaterdag 22 oktober 2022 zal het Amerikaanse Secret Project Festival opnieuw neerstrijken op het Hembrugterrein in Zaandam. Met op de line-up techno legendes als Marco Carola en Sven Väth, maar ook dé nieuwe generatie pioniers zoals Michael Bibi, HAAi en Patrick Topping.
Dirty Workz announces ADE showcase
donderdag 11 augustus 2022
One of the leading Hard Dance labels, always thinking outside the box and looking for the perfect opportunities to broaden the sound, Dirty Workz has been on top of the game for over 15 years!
Essential festival keert, na 2 jaar afwezigheid, terug op zaterdag 3 september 2022 in Oost-Maarland met headliners als, Headhunterz, Kriss Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Bizzey, Gunz For Hire, Snelle, Frenna en vele anderen.
Dance Valley en Dutch Valley keren op 13 en 14 augustus aanstaande na drie jaar corona-afwezigheid terug op hun vertrouwde locatie in recreatiegebied Spaarnwoude en maken zich op voor een prachtige, zonovergoten festivaldag.
Op zaterdag 29 oktober wordt het Rotterdamse Zuiderpark omgetoverd tot één groot Halloween spektakel voor het Crazy Sexy Cool Halloween Festival. Het festival is al jaren een begrip in Rotterdam en omstreken dankzij de sterke line-up en het uitbundige entertainment. Ook dit jaar worden er weer tal van nieuwe scarezones gebouwd die bol staan van de acteurs om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. De kaartverkoop start 19 augustus.
De Zweedse dj Eric Prydz brengt zijn spectaculaire HOLO show naar Ziggo Dome voor een exclusieve Europese show op donderdag 20 oktober 2022, tijdens het Amsterdam Dance Event. De pre-sale voor de show start woensdag 10 augustus om 12:00 uur en de reguliere kaartverkoop start vrijdag 12 augustus om 12:00 uur.
Een avondje uit met de juiste vrienden is altijd een gezellige aangelegenheid. Zo zijn er tal van verschillende activiteiten om uit te kiezen, van uiteten gaan tot leuke workshops. Gelukkig kun je dit alles doen bij een goed verzorgde festival. Voor een gezellig avondje is er natuurlijk goede voorbereiding vereist. Zo kun je ervoor zorgen dat de gehele avond vlekkeloos verloopt. Je zult rekening moeten houden met wie je gaat en wat een ieder leuk vindt om te doen. Wanneer je een avondje uitgaat, is dat vaak inclusief drank. Daarom moet er nagedacht worden welk type vervoer er gebruikt zal worden. Wil je met de auto gaan, moeten er minstens één persoon nuchter blijven. Wil jij meer weten over de leukste activiteiten tijdens een avondje op een festival? In dit artikel lees je hier meer over.
Op zaterdag 3 september is Full Moon weer terug met een te gekke nieuwe editie en Grand Opening van Full Moon In- & Outdoor Festival! Deze keer zitten we op een zeer leuke geschikte locatie in Amsterdam: Terras van de Nacht/ H7 Warehouse. Dit is een unieke locatie midden in Amsterdam met een super te gekke, grote Outdoor area. Hier kan je heerlijk genieten van het zonnetje met lekkere house en tribal sounds. Verder zijn er nog 3 vette Indoor area's waarvan 1 grote Black Box met een mooi groot balkon. 3 September gaat een knaller van een feest worden!
STMPD RCRDS and Tomorrowland Music – two of dance music's most esteemed record labels – continue the roll-out of their spectacular 7-track EP! Dutch superstar and STMPD label boss Martin Garrix has joined forces with American duo Breathe Carolina for their exclusive new tune 'Something', co-released through both imprints today. In a collaborative triumph, Martin Garrix and Breathe Carolina have created an up-tempo and pulsating festival banger, bursting with energy and passion.
31 augustus 2022
Vakantie in eigen land op festival Strand
RiSE & Grotesque presents Richard Durand
Boarding x Tresor 31 x PIV Records
013 brengt werelden samen op nieuw indoor festival De Unie
25 augustus 2022
Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack weer terug op Radio 538
Afrojack en DubVision maken Official Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Song 2022
Don't Let Daddy Know terug naar Amsterdam
Het Grootste Zomerfeest van Nederland
23 augustus 2022
Draaimolen festival neemt drastische, weloverwogen beslissing
R3HAB & Laidback Luke delen streamingopbrengsten met fans via NFT's
22 augustus 2022
Hemkade wordt totaal verbouwd en vernieuwd! Heropening met BTCH 1 oktober en 8 oktober
21 augustus 2022
Muntjes op een festival? "Geen besef dat je 10 euro betaalt voor een drankje"
19 augustus 2022
Decibel Outdoor 2022
Ook festivalprijzen flink hoger: 'Het wordt kiezen'
18 augustus 2022
013 brengt werelden samen op nieuw indoor festival De Unie
Nederland festivalland
Zaterdag 10 December Grotesque Indoor Festival
17 augustus 2022
Dance Valley-directeur Brian B. beschuldigd van verkrachting Spaanse vrouw (52)
12 augustus 2022
Outsiders, Zany en Ammar maken anthem voor X-Qlusive Holland
11 augustus 2022
Hoorn Zingt Hollands pakt uit met 4 podia
Leip! festival is terug en groter dan ooit
Secret Project Festival keert terug naar Amsterdam Dance Event
Dirty Workz announces ADE showcase
9 augustus 2022
Essential Festival keert na 2 jaar afwezigheid terug!
Dance Valley en Dutch Valley maken zich op voor uitverkochte en snikhete edities
Grootste halloween festivalvan Nederland
Eric Prdz komt met Holo Show naar Ziggo Dome op 20 oktober 2022
7 augustus 2022
Avondje uit met vrienden? Dit zijn de leukste activiteiten
2 augustus 2022
Full Moon Festival presents Grotesque
1 augustus 2022
Martin Garrix & Breathe Carolina release "Something"