Partyflock
 
Nieuws · mei 2022
Na het grote succes van de eerste editie in 2019 keert TIKTAK Festival eindelijk weer terug naar het Rotterdamse Lloyd Multiplein op zaterdag 17 september 2022!
HRFST Festival, dat vorig jaar binnen één weekend uitverkocht, is op 1 oktober terug op het prachtige Fort bij Vechten in Bunnik. De intrede van de herfst wordt vergezeld door de mooiste locatie, de speciaal bieren en de beste dj's. Dit jaar verwelkomt de organisatie internationale Techno dj's zoals Anna Reusch 🇩🇪. Ook Donny Summer, Easttown en Hitjesdag DJ Team staan op de line-up van dit jaar.
De timetable voor 7th Sunday Festival 2022 Festival nu online!
Lieve Vlinders
vrijdag 27 mei 2022
Pssst. daar zijn we weer… na een legendarische indoor editie, vorig jaar in oktober waar we veel te lang op moesten wachten, staan alle vlindertjes inmiddels weer te trappelen om zich te ontpoppen... de datum schreeuwen we alvast van de daken, want dat wij terug zijn met het dikste indoor festival van 010 en omstreken en mag iedereen weten: Dagvlinder Festival op 8 oktober 2022 in de onderzeebootloods, Rotterdam!
Op zaterdag 10 en zondag 11 september keert Dream Village Festival terug naar Lage Aard, Breda met een indrukwekkende line-up. Een verscheidenheid aan artiesten, zoals ACRAZE, Afrojack, Bizzey, Lucas & Steve, Nicky Romero, Sefa, Paul Elstak, Radical Redemption en Ronnie Flex maken hun opwachting op de zes prachtig vormgegeven podia. Het festival brengt meerdere muziekstijlen samen op één plek met maar liefst twee mainstages met ieder hun eigen uitgesproken muziek en decor. Hard en duister tegenover mainstream en vrolijk. Nationale en internationale artiesten en bezoekers komen samen in een droomwereld waar muziek tot leven komt en je meevoert naar een andere dimensie.
Vandaag maakt de organisatie de laatste 10 namen bekend waarmee het reguliere programma rond is. Naast eerder aangekondigde namen als Future, Dave, en J.Cole, zullen o.a. Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar en Trobi & Friends, op 1, 2 en 3 juli aanwezig zijn in Hilvarenbeek. Later volgen nog het New Talent en rand- en nachtprogramma.
Het populaire festival Dance D-Vision maakte vandaag haar volledige affiche bekend. Tussen de meer dan 100 Belgische en internationale namen is de meest opvallende naam die van CRAIG DAVID, die naar Zottegem afzakt voor een unieke show in de Benelux.
Draaimolen kondigt alle 79 namen aan voor hun festival in september. Spannende namen zoals Two Shell, Sega Bodega en Koreless worden aangevuld met speciaal voor het festival ontworpen shows door onder andere JASSS & Ben Kreukniet, Oceanic, Nastya Vogan & Albert van Abbe.
Sensation
maandag 23 mei 2022
YES.

After five years, we'll be back at our beloved home base Johan Cruijff ArenA in Amsterdam on July 2nd. Sensation 2022 is dedicated to the nightlife crowd: this year's theme YES invites you to celebrate that positivity always wins.
Make your personal timetable by adding hearts to your favorite artists. All you need to do is log in with Appic! Do it now and receive a notification when and where your favorite artist starts.
De organisatie van Have A Nice Day festival breidt na 15 jaar uit met een nieuw festivalconcept genaamd HAND Hemelvaart, op het groene bedrijventerrein Laarberg in Groenlo.
Nieuwe namen Festival Strand
maandag 23 mei 2022
In de Strandtent zorgen onder andere La Fuente, DJ Rob & MC Joe, Gregror Salto & Klubbheads vs Boozywoozy voor de meest dansbare muziek! Op Festival Strand geniet je van de leukste acts onder het genot van de heerlijke zomerzon! Ben jij erbij op 26 & 27 augustus?!
Hullabaloo Festival keert dit jaar op 27 augustus terug naar de Drafbaan in het Stadspark in Groningen. Organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events maken vandaag de line up bekend. De Noorse DJ en producer Kygo is de headliner van het festival en zal een spectaculaire show geven op de mainstage.
Seeing as their last crossover track 'Pray' destroyed dance floors worldwide, it's no surprise the next collab between Sunnery James & Ryan Marciano, YAX.X and vocalist SABRI is set to attack the club circuit in a similar fashion. Joining forces yet again on an epic dance track titled 'You Got Me Calling', they fused their production aesthetics, lush vocals and radiant vibes into a fun and highly energetic tune full of summer appeal.
Klaar om los te gaan op je favoriete festival of feestje? Nu kan de tent helemaal afgebroken worden met Ricardo Moreno's nieuwe single 'Lay Around'. De vrolijke DJ wilde met deze plaat het tempo flink opvoeren, nu het lekkere weer en alle party's er weer aan komen. Dus voetjes van de vloer, want deze vrolijke melodie in combinatie met de eigentijdse kicks heeft geresulteerd in een enorme knaller.
Nederlandse techno gigant Reinier Zonneveld neemt met een 11 uur lange liveset het Hembrugterrein bij Amsterdam over met eigen Live NOW Festival op 27 augustus
Vanaf vandaag is Nederland een festival rijker: Sounds Like Trouble doet haar intrede en vindt op 4 september 2022 plaats in de Tuinen van West in Amsterdam. Ruim 35 nationale en internationale artiesten maken hun opwachting op Sounds Like Trouble en verspreid over zes podia laat de programmering van het festival een mix van onder andere hiphop, pop, house, techno, afrobeat en electro zien.
De eerste namen voor de gratis zaterdag en zondag van de 25e editie van Breda Barst zijn bekend. Op zaterdag 17 september staan op de main stage in het Valkenburg Park: S10, POM, De Likt en Rhea. Op zondag 18 september zijn op dezelfde stage te zien: Sloper en The Vices. Binnenkort volgen nog veel meer namen, tot het hele blokkenschema weer gevuld is.
Met de aankondiging van Armin van Buuren, is de line-up met meer dan300 artiesten, waaronder DJ Snake, Oliver Heldens, Carl Cox, Tijana T,Sefa en Ronnie Flex & The Fam, compleet.
In navolging op drie uitverkochte edities van het evenement "Knaltibal" in Music Dome Kerkrade, dat afgelopen carnaval plaatsvond, presenteren de organisatoren voor het eerst een outdoor editie genaamd ''Knaltibal Festival'' op zaterdag 23 juli 2022 in het Douvenrader Park (de oude voetbalvelden van Weltania) te Heerlen.
Woodlands Festival is terug
dinsdag 17 mei 2022
Woodlands Festival is na twee lange corona jaren weer terug op Bergense bodem. Op 28 mei 2022 staat de tiende "decade"editie op het programma op het terrein van de Berger IJssport Vereniging aan de Oudtburghweg te Bergen. Tijdens deze editie gaan we er alles aan doen om de bezoeker een beleving in zien, horen en proeven te geven. Met te gekke acts van lokaal talent en regionaal gevestigde namen, heerlijke dranken, smaakvolle gerechten, een sfeervolle aankleding en extra entertainment verwelkomen wij je graag voor deze ultieme belevenis!
Afgezien van de grote en veelal bekende bands uit binnen- en buitenland geeft brasspopfestival Brass'nWoods ook talentvolle amateurblazers de ruimte. Op een daarvoor gereserveerd talentpodium treden drie dagen lang uiteenlopende vrijetijdsbands op.
Jungle Festival
maandag 16 mei 2022
We are Jungle. Een creatieve samenkomst van bezoekers, artiesten, muziek, kunst en cultuur. Ieder jaar komen we samen in de ongerepte bossen van 'Velderwoods' om voor één weekend volledig in het moment te leven. Dit doen we met meer dan 25.000 gelijkgestemden. We welcome all tribes!
Dj Hell Herboren
maandag 16 mei 2022
Markeer 21 mei 2022 in je agenda en reserveer de datum voor wat het meest prestigieuze techno-evenement van Amsterdam van het jaar wordt. DJ HELL keert terug naar Amsterdam om te draaien in Club John Doe (Rembrandtplein 31), ondersteund door een zwaargewicht line-up van ondersteunende acts, waaronder Julius Azoumi b2b Teun Conijn (W'areHouse), Steffie in tha Mix (SAUZ) en Alex Sharp ( UNDRGRND).
Kun je het al geloven? Dat we na twee jaar corona ein-de-lijk weer als vanouds los mogen gaan. Dat we in het zon onder genot van een drankje mogen genieten van de fijnste deuntjes. Maar weten we überhaupt nog hoe het werkt, zo'n festivalbezoek? We kunnen ons voorstellen dat het weer even schakelen is na een lockdown zonder feestjes. Maar geen zorgen; lees dit artikel en binnen no-time weet je weer precies hoe je je voorbereid op festivaldag.
Op 18 & 19 juni 2022 zal de langverwachte vierde editie van Central Park festival plaatsvinden in Utrecht. Met op de line-up onder andere Kensington, Antoon, DI-RECT, De Staat, Suzan & Freek, Snelle, Kraantje Pappie en Chef'Special. Met de komst van het tweede area, De Spiegeltent, is er voor ieder wat wils. De hosting van dit area is op zondag 19 juni namelijk in handen van Stuk.
Een internationale platenbeurs op een prachtige industriële locatie met meer dan 100 kramen en standhouders uit binnen- en buitenland die garant staat voor de ruimste keuze aan popmerchandising en een ongekend aantal vinylplaten, cd's en dvd's. De beurs wordt gehouden van 10:00 uur tot 17:00 uur in de Apparatenhal van de Werkspoorkathedraal te Utrecht. Haal zelf het festivalgevoel in huis door een nieuwe plaat te scoren.
Zaterdag 21 Mei zijn we weer terug met onze maandelijkse party! En Ruben Vitalis viert feest, en goed ook!
Het grootste hardere stijlen festival van de wereld Defqon.1 Weekend Festival brengt vandaag haar eigen Warrior Workout supplementenlijn uit. De lijn volgt na de succesvolle introductie van de Warrior Workout, waarbij dit jaar duizenden festivalbezoekers op de zaterdagochtend van Defqon.1 samen een workout doen.
Hardwell overhandigt maandag 16 mei De Buma Gouden Harp aan Anna Knaup. Dat gebeurt tijdens de uitreiking van de Buma Awards 2022 in Spant in Bussum. Knaup ontvangt de prijs vanwege haar cruciale en faciliterende rol in de ontwikkeling en professionalisering van de Nederlandse dancemuziek.
Het Metropole Orkest opent op woensdag 19 oktober zoals vanouds het Amsterdam Dance Event in de Melkweg. Samen met de Amerikaanse elektronische muziekpionier Suzanne Ciani verzorgen ze de officiële opening van de eerste volledige editie van ADE sinds de pandemie. Het orkest laat zich meevoeren in de betoverende quadrophonic wereld van de 'Diva of the Diode'. Bij dit eenmalige optreden zal Ciani een vierdimensionale ruimtelijke beweging van het geluid aansturen. Krachtige luidsprekers in tegenovergestelde hoeken zullen een hypnotiserende surround sound-ervaring creëren waar elektronische en akoestische instrumenten met elkaar verweven zijn.
Het Amsterdam Dance Event (ADE) maakt zich op voor een volledige terugkeer tijdens ADE 2022, wat plaatsvindt van 19 tot en met 23 oktober. De eerste bevestigde sprekers voor de ADE Pro conferentie zijn onder meer Diplo, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzanne Ciani en Youssou N'Dour. Ciani en N'Dour zullen naast hun keynotes ook tijdens het festivalprogramma live te zien zijn, naast artiesten zoals Afrojack, Armin van Buuren, Ben Böhmer, CloZee, DJ Stingray 313, Louisahhh, Oliver Heldens, Tiësto, Worakls Orchestra en vele anderen.
Op 11 juni aanstaande keert het Brabants Verbond samen met de leukste feestconcepten uit Brabant terug en dit keer voor een heus zomerfestival! Deze dag zal bol staan van hoogstaand entertainment, waanzinnige acts en dit alles natuurlijk allemaal in een spectaculair decor. Bij 5 verschillende stages komen alle muziekstijlen aan bod. Baan je een weg door het circus, langs de theaters en de Kermis Area en beleef het circus zoals je dat nog nooit eerder hebt beleefd!
Door de enorme vraag naar kaarten en mailtjes die we gehad hebben gaan we een extra editie doen op zaterdag 8 oktober. Vanaf 20.00 uur is er dan weer een heerlijke editie van jullie geliefde party. De laatste keer dat we de voorverkoop open gingen zetten voor 1 oktober was het feest binnen een uur uitverkocht.
Ervaren topper met passie voor festivals gezocht!
Heb jij een work hard, play hard mentaliteit? Dan zit je aan het juist adres bij Appic. Als Client Succes Manager ben je verantwoordelijk voor campagnes van de tofste festivals in Nederland en maak jij deze samenwerkingen tot een maximaal succes! Als kers op de taart, mag jij al deze festivals natuurlijk ook gratis bezoeken.
De line-up van Voodoo Village 2022 krijgt stilaan vorm. Van de 80 artiesten die op 10 en 11 september aan het s' Gravenkasteel in Humbeek hun opwachting zullen maken, waren er al 20 bekend en worden er vandaag nog eens 50 bekendgemaakt. Voor de tien laatste - waaronder enkele grote - namen, is het nog wachten tot 18 juli.
Op 16 juli 2022 is het zover, dan zal Festival De Achtertuin neerstrijken op het terrein van Outdoor Valley vlakbij Rotterdam. Festival De Achtertuin heeft de volledige line up rond met onder meer mooie headliners als Philou Louzolo, De Sluwe Vos, Cincity en Sandrien. Hiermee is het muzikale affiche van Festival De Achtertuin voor 2022 compleet.
Op 10 & 11 september bundelen alle Amsterdamse parels hun krachten voor de perfecte afsluiter van het Mokumse festivalseizoen. De stage hosts zullen met hun sprankelende line-ups de sterspelers zijn met de missie een afspiegeling te bieden van wat er speelt in het nachtleven. Samen zorgen zij voor een mix van vuige hiphop, swingende disco beats, de beste house tot aan catchy pop deuntjes.
We heten je ook dit jaar weer van harte welkom in onze zonovergoten Zomertuin, buiten vóór Music Dome! Een intiem minifestival met zomers decor. Neem je liefste vriendjes en vriendinnetjes mee en kom meezingen en dansen in het zonnetje met je voetjes in het warme zand! Wij nemen je mee op sleeptouw, alles zal in het werk worden gesteld om je onder te dompelen in dé ultieme zomerse oase!
Jebroer en Mr. Polska veroorzaakten begin april chaos met hun unieke release 'Kort en Klein', maar de heren zijn nog lang niet klaar! Vrijdag brachten zij hun keiharde single 'Nog Een Beetje' uit, waarin weer volop gebeukt gaat worden. Vandaag is het tijd voor de videoclip en waar de mannen in de vorige clip te zien waren als medewerkers van een sloopbedrijf, zijn ze nu in actie als BOA's die je feestje komen onderbreken.
Swingbeatz Tilburg part 2
vrijdag 6 mei 2022
Na de eerste editie van het populaire classic/ R&B event Swingbeatz in 2019, bleven de verzoeken voor het vervolg binnenstromen!
Zaterdag 28 mei komt Essence of Trance met een nieuwe special. Niemand minder dan Richard Durand zal op die dag een exclusieve 6-uur durende open-till-close set verzorgen. Nederlands meest luxe zeilschip de Stedemaeght biedt plek voor 140 snelle beslissers. Wetende dat 50% van die tickets al verkocht zijn blijft er niet veel over, dus als je hier bij wilt zijn dan raden we je aan om snel in actie te komen.
Misschien ben je het verleerd.
Of vergeten.

Maar deze zomer kun je alles opnieuw ontdekken.
Niet één, maar twee dagen lang.
Aan het water, onder de brug en in het gras.
Schitter en sjans, dartel en dans! Schuren en swingen op hitsige hitjes, je favoriete drankjes, sappige smaaksensaties en je inner-child vinden op ons weelderige speelterrein.
Hunkering komt naar IJland (Amsterdam) op donderdag 26 mei voor een bijzondere eerste editie van Port of Colors. De internationale line-up met o.a. exclusief deze zomer Rodriguez Jr - LIVE-, geprezen debutant Laolu en duitse vedettes als Einmusik en M.A.N.D.Y. belooft een warm geluid, die de avant garde en melodic classics liefhebbers omarmen.
Bijna elke stad in Nederland heeft een aantal scholen en opleidingen. Dit maakt een stad natuurlijk nog geen studentenstad. Hier is wat meer voor nodig. Zo moet een stad sowieso een aantal studentenverenigingen hebben en moet er genoeg gelegenheid zijn om even lekker te feesten. Dit hoeven natuurlijk niet per definitie discotheken te zijn, maar je moet zo af en toe wel lekker uit je dak kunnen gaan. Benieuwd welke steden de beste feestmogelijkheden hebben? Lees dan snel verder.
31 mei 2022
TIKTAK Festival maakt volledige line-up bekend met Frenna, Antoon, Kris Kross Amsterdam en meer!
30 mei 2022
Diepe bassen & donkere bieren op HRFST Festival
Check nu de time-table van 7th Sunday festival
27 mei 2022
Lieve Vlinders
Dream Village festival grootser dan ooit
WOO HAH! x Rolling Loud kondigt laatste 10 namen aan
25 mei 2022
Dance D-Vision strikt internationale toppers voor jubileumeditie
Draaimolen kondigt alle 79 namen aan voor hun festival in september
23 mei 2022
Sensation
The timetable for Harmony of Hardcore 2022 is online now!
Have A Nice Day komt naar Groenlo!
Nieuwe namen Festival Strand
20 mei 2022
Hullabaloo Festival kondigt Kygo & Kalush Orchestra aan
Sunnery James & Ryan mariano reunite with yax.x snd sabri on second hit collab
Ricardo Moreno voert het tempo op met 'Lay Around'
19 mei 2022
Reinier Zonneveld debuut langverwachte Live NOW Festival op 27 augustus
18 mei 2022
De Jeugd van tegenwoordig, Gotu jim, floamour en Sophie straat op nieuw genre-overstijgend festival
S10, POM, De Likt, Rhea, Sloper, The Vices en meer op Breda Barst 2022
Mysteryland onthult Mystery Headliner en kondigt Armin van Buuren aan als afsluitende act voor de 2022 editie
17 mei 2022
Heerlen krijgt nieuw "Knaltibal Festival" boordevol feest én carnaval!
Woodlands Festival is terug
16 mei 2022
Ook podium voor amateurbands op Brass'nWoods
Jungle Festival
Dj Hell Herboren
15 mei 2022
Festival op de planning? Zo zorg je voor een vlekkeloze dag
13 mei 2022
Central Park maakt volledige zondag line-up bekend
12 mei 2022
Deze nieuwe Platen & CD Beurs vindt plaats op zondag 5 juni 2022 in de Werkspoorkathedraal te Utrecht
7th Heaven XXL Edition & Ruben Vitalis Birthday Bash
Defqon.1 bundelt krachten met XXL Nutrition voor eigen 'Warrior Workout' supplementenlijn
Anna Knaup ontvangt Buma Gouden Harp 2022 tijdens Buma Awards 2022
Melkweg maakt openingsconcert bekend voor ADE 2022
Amsterdam Dance Event onthult eerste sprekers en artiesten voor conferentie en festivalprogramma
11 mei 2022
Komt het zien, komt het zien! Het circus komt naar Eindhoven
B*TCH komt nu met een extra editie! Aanstaande donderdag begint de voorverkoop om 18:00 uur. Laatste update voor aanstaande zaterdag.
Vacature: Client Succes Manager
10 mei 2022
Voodoo Village maakt 50 nieuwe namen bekend
9 mei 2022
Festival De Achtertuin maakt complete line up bekend
Parels van de Stad Festival organiseert weekender editie bij Riekerhaven in Amsterdam!
De Zomertuin is terug! Eerste events aangekondigd!
Jebroer en Mr. Polska zetten unieke comeback door met 'Nog Een Beetje'
6 mei 2022
Swingbeatz Tilburg part 2
5 mei 2022
Essence of Trance presents 6 uur set van Richard Durand
Ontdek het volledige programma en de dagindeling van By the Creek 2022
De line-up van Chin Chin Festival 2022 is bekend
4 mei 2022
Hunkering organiseert haar eerste festival op IJland: Port of Colors
1 mei 2022
Wat zijn de studentensteden met de beste feesten?