Partyflock
 
Nieuws · november 2022
De Rotterdamse formatie Broederliefde keert op donderdag 30 maart 2023 terug naar 013 voor een show in de Main. Tickets kosten €28.30 (incl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 2 december om 10:00 via 013.nl/broederliefde
De Gezondheidsraad adviseert om het maximale geluidsniveau voor versterkte muziek te verlagen van 103 naar 100 decibel (dB(A)). Volgens de raad draagt dat bij aan het verminderen van het risico op gehoorschade. Verder adviseert de raad om de bestaande preventieve maatregelen, zoals het stimuleren van het gebruik van gehoorbescherming en het geven van voorlichting, voort te zetten.
We are iT festival 2023
woensdag 30 november 2022
Op zaterdag 15 april 2023 is het weer zover!
Het "We are iT festival " is terug op Thuishaven en ook nog eens op een zaterdag. Het leukste festival van 2022 en van de meest legendarische club uit de Amsterdamse en Nederlandse house geschiedenis en clubscene ooit, gaat terugkeren op het Amsterdamse uitgaanstoneel.
Toch een echte klassieker in Nederland. Vanaf 1 januari 2004 geven wij dit legendarische Booming New Year feest al in de Hemkade met nieuwjaar. De grondlegger van alle New Years Party's. Dus niet feesten op 31 december wanneer alles 3 x zo duur is, maar gewoon de volgende dag wanneer iedereen toch vrij is. Het gegeven is dat dit feest nog nooit NIET uitverkocht is geweest. En nu de kaarten voor 1 januari 2023 weer over de toonbank vliegen kunnen we wel zeggen dat het dit jaar ook gaat gebeuren.
Tickets voor Emporium Festival, dat zaterdag 3 juni op de Berendonck bij Wijchen georganiseerd wordt, vliegen deze ochtend over de digitale toonbank. In de exclusieve presale waarbij men van €10 korting profiteert, zijn deze ochtend al duizenden tickets verkocht voor het evenement.
De Nijmeegse Nacht wordt stil
vrijdag 25 november 2022
In Nijmegen voltrekt zich een stille ramp. Geliefde locaties zoals Brebl, Neus, Strandbar Stek en Hubert moeten binnenkort hun deuren sluiten en nieuwe locaties zijn er niet. Daarom roepen wij alle liefhebbers van de Nijmeegse Nachtcultuur op om samen actie te voeren.
Nog maar 16 dagen te gaan en dan barst het feest weer los in de Rotterdamse Maassilo. 3 sfeervol aangeklede area's met een superfijne mix van headliners en outsiders die je wel eens enorm zouden kunnen verrassen. Zaterdag 10 december staat sneller voor de deur dan je denkt en dus zijn wij benieuwd of jij jouw typische jaren 80 outfit al gescoord hebt.
Harder Christmas
donderdag 24 november 2022
De donkere en koude dagen zijn weer aangebroken en op veel plekken is de kerstversiering zichtbaar. Waar de één met weemoed terugkijkt naar afgelopen zomer en terugdenkt aan alle leuke festivals, verlangt de ander naar gezelligheid bij de kerstboom en wordt er gehoopt op een witte kerst. Hoe een ieder de kerstdagen ook doorbrengt, voor velen draait het om een gezellig samenkomen en de feestdagen doorbrengen met geliefden. De één doet dat graag thuis, terwijl de ander graag de hort op gaat en graag een feestje viert met zijn gabbers.
Vestrock kondigt eerste 1o namen aan
donderdag 24 november 2022
Met de winter nog voor de boeg kondigt de organisatie van Vestrock vandaag alvast hoog bezoek aan voor de zomer van volgend jaar. Niemand minder dan The Prodigy is één van de headliners voor de 12e editie die op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni 2023 plaatsvindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van Hulst in Zeeuws-Vlaanderen 🇳🇱. Jazeker: deze legendarische Engelse rock-rave act komt de pittoreske Middeleeuwse vestingstad in vuur en vlam zetten met een behoorlijk exclusieve Nederlandse show.
Paul Elstak brengt op 30 november zijn langverwachte biografie uit. Al bijna dertig jaar plukt de populairste dj van de 90's de vruchten van zijn hits 'Rainbow in the Sky', 'Luv U More' en 'The Promised Land', maar dat succes had zijn prijs. In zijn biografie onthult de DJ dat hij na zijn succes diep in de schulden raakte.
House- en techno festival Free Your Mind viert in 2023 zijn twintigjarige bestaan en zal daarom op Koningsdag groots uitpakken met een evenement op Breda International Airport. Headliner op deze extra feestelijke editie van Free Your Mind Kingsday is niemand minder dan techno gigant Reinier Zonneveld die met een extra lange live set zal optreden.
Anouk op Central Park festival
maandag 21 november 2022
Central Park Festival, wat in 2023 op 17 & 18 juni plaatsvindt, heeft zojuist het programma bekend gemaakt. Dit jaar verwelkomt het Utrechtse festival onder andere Anouk, Goldband, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig, Antoon, Son Mieux, Maan, RONDÉ, Flemming, Blanks & The Dirty Daddies.
Zaterdag 3 december is het eindelijk weer zover! Na een leuke en geslaagde Bluetiek-In Beachclub, waar we ondanks het slechte weer toch nog lekker hebben kunnen swingen, is zaterdag 3 december weer onze normale indoor editie! Nou ja "normaal"?! Want een nieuw begin zorgt dit keer ook voor een nieuwe locatie, namelijk de nieuwe Club Clare aan de Coolsingel!
Vandaag kondigt evenementenorganisator Matrixx Events een nieuwe editie aan van Emporium Festival. Op zaterdag 3 juni, een week later dan het traditioneel laatste weekend van mei in verband met Pinksteren, zal De Berendonck in Wijchen weer het toneel zijn van het prachtige dancefestival. Met het nieuwe thema Mysteries of the Sea belooft de organisatie een prachtig uitgewerkt en veelzijdig festival. De kaartverkoop start zaterdag 26 november met tijdelijk €10 korting.
Vrijdag 18 november wordt het boek Fight For Your Right To Party gelanceerd. Het boek is tot stand gekomen onder leiding van Marnix Bal, naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van 'zijn' Loveland Events. In het boek wordt ingegaan op de voor- en tegenspoed van 25 jaar Loveland en over hoe de organisatie omging met het Amsterdamse evenementenbeleid en alle rechtszaken die in de loop der jaren zijn gevoerd.
12 hour Exhale
woensdag 16 november 2022
Revered techno party EXHALE will return for its third stint in founder Amelie Lens' hometown early next year, featuring a staggering 14 artist line-up of the parties' residents and renowned international DJs.
Paaspop
woensdag 16 november 2022
Wie denkt dat Paaspops droomeditie van dit jaar niet meer te overtreffen valt: think again! Het mooiste festival van Europa zette tijdens het zonovergoten Paasweekend in april de toon voor afgelopen festivalseizoen: 250 acts die gedurende 3 dagen meer dan 100.000 bezoekers ultiem gelukkig maakten op een fenomenaal gedecoreerd festivalterrein dat het symbolische decor was van vrijheid, vriendschap, verbroedering en liefde.
Voor de liefhebbers van hardstyle, freestyle, aprés-ski en hardstyle aprés-ski is er eindelijk goed nieuws: Wunderbass XXL strijkt neer in de Breepark Breda auf 21 januari 2023.
Misschien wel het meest legendarische ravers-hol van Nederland is weer open, voor degenen die de gulden nog kennen weten dat de beesdseweg in Culemborg (voormalig HappydayzZ en Crystal Venue) de place to be was met de aller dikste hardcore en hardtrance feesten. 'Hard' is dan ook het sleutelwoord hier, net als de geheel nieuwe setup van de locatie zelf. De nieuwe eigenaar van het pand, DS Party- en Eventcenter heeft er dan ook geen gras over laten groeien, met misschien wel de beste geluidsinstallatie, het meest veelzijdige lichtplafond en de supergave led-schermen heeft het alle ingrediënten in huis om opnieuw geschiedenis te gaan schrijven.
Don't Let Daddy Know
dinsdag 8 november 2022
Alesso is headlining DLKD Amsterdam 2023!
We're beyond excited to announce that Swedish superstar Alesso will be headlining Don't Let Daddy Know Amsterdam 2023! It's the very first time we get to welcome the successful DJ to our massive DLDK stage.
Vissa Royale
vrijdag 4 november 2022
Met al twee uitverkochte shows in 013 en een editie in de Melkweg is het voor ons geen viscussie meer: het is tijd voor een joekel van een VISSA in onze Main! Op 26 april (KONINGSNACHT) vliegen we volledig uit de kom met onze koning van de meme-and-bass Gladde Paling, Roland Cristal, GPF en meer!
Els Bday Bash
vrijdag 4 november 2022
Wie kent hem niet? De officiële drummer van vele A-artiesten (Rema, Frenna, Jonna Fraser, Bilal Wahib, L.A.X. en Kenny B en natuurlijk 1/2 member van de STYD Band. We hebben het over the one and only ELS oftewel de nummer 1 drummakid van Nederland.
Crazy Sexy Cool Festival
vrijdag 4 november 2022
Crazy Sexy Cool festival vindt plaats op 5 augustus 2023 in het ZUIDERPARK, Rotterdam. Op vrijdag 25 november gaan er 500 tickets in de verkoop voor slechts €15,- tijdens black friday.
Airwalk presents Markus Schulz
donderdag 3 november 2022
One of the top icons of Trance, having a truck load of hits attached to his name and playing the biggest arenas around the globe. Markus Schulz is one of those few artists that always delivers. Quality guaranteed!
DGTL festival
woensdag 2 november 2022
Luttele weken nadat DGTL met een driedaags, zes shows tellend ADE-programma duizenden bezoekers van over de hele wereld trok, is de 2023-editie van DGTL aangekondigd. Het toonaangevende elektronische muziekfestival viert op 7, 8 en 9 april 2023 op de NDSM-werf haar tienjarig bestaan en presenteert een gloednieuw thema: TRANSITIONS.
TIKTAK invites KATNUF
dinsdag 1 november 2022
Op vrijdag 9 december is TIKTAK weer terug met een Club Night in AIR Amsterdam. Om het nieuwe jaar alvast goed in te luiden komt niemand minder dan Katnuf als headliner optreden! De 21-jarige rapper en zanger bestormde recent de hitlijsten met zijn track 'Van Mij Zijn' en volgde dit al snel op met een collab met niemand minder dan Bizzey.
30 november 2022
Broederliefde met liveband naar 013 op donderdag 30 maart 2023
Verlaag geluidsniveau versterkte muziek naar 100 decibel
We are iT festival 2023
29 november 2022
Booming New Year op 1 januari tickets zijn al voor 80 % uitverkocht. VIP is al helemaal uitverkocht.
28 november 2022
Kaartverkoop Emporium Festival kent vliegende start
25 november 2022
De Nijmeegse Nacht wordt stil
Ben jij klaar voor de "Back to the 80's" editie van het Grotesque Indoor Festival
24 november 2022
Harder Christmas
Vestrock kondigt eerste 1o namen aan
23 november 2022
DJ Paul Elstak zat diep in de schulden
21 november 2022
Reinier Zonneveld viert Koningsdag met speciale live show voor 25.000 fans op Breda International Airport
Anouk op Central Park festival
Welkom bij Bluetiek-In Reunion "The Celebration of Life"
18 november 2022
Matrixx presenteert nieuwe Emporium editie
Boek Fight For Your Right To Party over verleden Loveland en evenementenbeleid Amsterdam door de jaren heen
16 november 2022
12 hour Exhale
Paaspop
15 november 2022
Breda krijgt zijn eigen Aprés-ski Hardstyle Festival Wunderbass XXL
14 november 2022
Theodor Nabuurs mystery guest op Culemborg's eerste hardtechno rave
8 november 2022
Don't Let Daddy Know
4 november 2022
Vissa Royale
Els Bday Bash
Crazy Sexy Cool Festival
3 november 2022
Airwalk presents Markus Schulz
2 november 2022
DGTL festival
1 november 2022
TIKTAK invites KATNUF