Partyflock
 
Nieuws 2022
25 jaar geleden…… Kwam de vrolijkste eend op aarde tot leven… Een vreemde eend in de bijt, maar wel een met een unieke gedachte. Het feestje moet er altijd zijn! Hij vond zijn weg naar vele koelkasten. In huis, op vakantie, op festivals en in de kroeg. En op die plek, aan de bar in de kroeg, kreeg hij zelfs zijn eigen ritueel. En nu zijn we 25 jaar verder!
Als een festival dat er altijd een prioriteit van heeft gemaakt om zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden, deelt Paradise City Festival met trots de feiten en cijfers (zowel de goede als de slechte) van zijn duurzaamheidsacties. Hoewel er nog veel ruimte is voor verbetering, wil het event zijn bevindingen openbaar maken, zodat andere organisatoren er ook van kunnen leren. Op die manier draagt Paradise City niet alleen bij tot het verlagen van zijn eigen ecologische voetafdruk, maar ook die van de hele festivalindustrie. De organisatie zal alle CO2-berekeningen, de AGF-audits, de successen en de mislukkingen openbaar maken, wat veel meer inzicht zal geven in hoe we onze evenementenscene duurzamer kunnen maken.
Zaterdag 25 februari worden de deuren van MainStage Brabanthallen in Den Bosch geopend voor de allereerste wintereditie van JACK's Soul Live Festival. Na vier edities in de openlucht komt er nu ook een indoorversie voor liefhebbers van soul, funk, disco, 90s R&B en soulful house. De organisatie heeft onder meer Incognito, The Brand New Heavies en John Williams Presents: 1 weten vast te leggen.
We are iT festival 2023
woensdag 30 november 2022
Op zaterdag 15 april 2023 is het weer zover!
Het "We are iT festival " is terug op Thuishaven en ook nog eens op een zaterdag. Het leukste festival van 2022 en van de meest legendarische club uit de Amsterdamse en Nederlandse house geschiedenis en clubscene ooit, gaat terugkeren op het Amsterdamse uitgaanstoneel.
Harder Christmas
donderdag 24 november 2022
De donkere en koude dagen zijn weer aangebroken en op veel plekken is de kerstversiering zichtbaar. Waar de één met weemoed terugkijkt naar afgelopen zomer en terugdenkt aan alle leuke festivals, verlangt de ander naar gezelligheid bij de kerstboom en wordt er gehoopt op een witte kerst. Hoe een ieder de kerstdagen ook doorbrengt, voor velen draait het om een gezellig samenkomen en de feestdagen doorbrengen met geliefden. De één doet dat graag thuis, terwijl de ander graag de hort op gaat en graag een feestje viert met zijn gabbers.
Zaterdag 3 december is het eindelijk weer zover! Na een leuke en geslaagde Bluetiek-In Beachclub, waar we ondanks het slechte weer toch nog lekker hebben kunnen swingen, is zaterdag 3 december weer onze normale indoor editie! Nou ja "normaal"?! Want een nieuw begin zorgt dit keer ook voor een nieuwe locatie, namelijk de nieuwe Club Clare aan de Coolsingel!
We Still Believe
maandag 10 oktober 2022
Over enkele weken strijken honderdduizenden muziekfans neer in Amsterdam als het Amsterdam Dance Event zijn terugkeer maakt op het wereldtoneel. Een stralend juweel in DGTL's festivalachtige ADE-programmering is The Blessed Madonna's We Still Believe.
Verleng je zomer en geniet van de eindeloze warme nazomerzon met de nieuwe track van Team TNT, die laten zien waarom ze één van de meest unieke en eigenzinnige producersteams in de game zijn. Gezongen door de stunning Tally, brengt Team TNT met trots hun track 'Sunny' uit - de perfecte anthem voor deze Indian Summer. Sunny komt uit via Kill Your Darlings en is nu beschikbaar op alle digitale platforms.
Mart Hoogkamer en Donnie zijn met respectievelijk vier en drie nominaties de grote kanshebbers voor de Buma NL Awards 2022. Gezamenlijk zijn de twee zangers genomineerd in de categorie Meest Succesvolle Single en Meest Succesvolle Kroeghit met het nummer 'Bieber van de kroeg'. Mart Hoogkamer is met zijn hit 'Ik ga zwemmen' genomineerd in de categorie Meest Succesvolle Single en Meest Succesvolle Feesthit. Naast de artiesten worden ook de verantwoordelijke componisten en tekstschrijvers geëerd met een Buma NL Award. De uiteindelijke winnaars worden op maandag 10 oktober 2022 tijdens Buma NL in TivoliVredenburg bekend gemaakt.
Lucas & Steve hebben de krachten gebundeld met de dance-act 4 Strings. Vandaag brengen ze de track "If It Ain't Love" (ft. Lagique) uit op het label van Spinnin' Records. Het duo heeft zich inspireren door 4 Strings' grootste hit, de trance-klassieker The Silmarillia. De herkenbare tune van deze plaat samen met de pop-sound van Lucas & Steve zorgt ervoor dat je onmogelijk stil kan blijven staan. Voeg hier de vocals van de zanger Lagique aan toe en deze na-zomerse hit gaat niet meer uit je hoofd.
Lil Kleine zal aanstaande zaterdag optreden tijdens het bijna uitverkochte TIKTAK Festival in Rotterdam. Na een spectaculaire show in 2019 zal de rapper ook dit jaar weer van de partij zijn.
Na een wervelende week vol festivals en clubnachten vormt ADE Hangover op zondag 23 oktober de officiële afsluiter van het Amsterdam Dance Event op de NDSM-werf. Op deze laatste dag wordt de werf bewerkt met live muziek, DJ's, kunst, een markt, hottubs en alle ingrediënten voor een comfortabele kater. Jong en oud, tantes en buren: iedereen krijgt de Hangover gratis cadeau van Amsterdam Dance Event, Into the Woods en Stichting NDSM-Werf.
Afgelopen vrijdag verscheen Better, de nieuwe single van Sam Feldt. Het nummer is een samenwerking met de Ierse singer-songwriter Gavin James. Onlangs bracht de Nederlandse dj nog de zomerhit Late Night Feels uit met Monsta X, verder verschenen de afgelopen maanden de tracks Madness met Frank Walker en Zak Abel en Future In Your Hands met David Solomon en Aloe Blacc.
Boarding x Tresor 31 x PIV Records
woensdag 31 augustus 2022
Op zaterdag 29 oktober, Halloween, is het tijd voor BOARDING: een waanzinnig techno festival met internationale headliners als Jeff Mills, Octave One en DJ Stingray 313. Bezoekers kunnen in Martiniplaza een grootse show verwachten met ongekend geluid en heel veel licht, LED en lasers!
Vandaag is bekendgemaakt dat DubVision en Afrojack verantwoordelijk zijn voor de Official Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Song 2022. De wereldberoemde DJ neemt op zondag 4 september het entertainment voorafgaand aan de race voor zijn rekening, in een spectaculaire show vanaf de grid zal hij o.a. samen met dj-duo DubVision voor het eerst de song live ten gehore brengen.
Last van knaldrang? Dat snappen we. Tip van TeamAlert: fix voordat je losgaat eerst even een nuchtere rit naar huis, en check rijdrugsvrij.nl voor alle info rondom rijden onder invloed.
Paperclip Festival 2022
maandag 25 juli 2022
Ontdek het nieuwe festivalterrein. Onze projectmanager Janiek en marketingmanager Demi nemen je mee over ons prachtige terrein en vertellen je alles wat er te ontdekken valt op zaterdag 27 augustus!
Jay Francis, ook wel bekend als Tisjeboy Jay, heeft donderdagavond aangekondigd op 18 september 2022 te zullen optreden in de Ziggo Dome.
Full line-up release
woensdag 20 juli 2022
Alle contracten zijn getekend en de nodige vluchten zijn geboekt. Het resultaat..? Een hele dikke line-up gevuld met enorm veel kwaliteit en talent. Het is nu daarom echt de tijd om Dagvlinder Festival definitief in je agenda te zetten voor zaterdag 8 oktober.
Essam Jansen neemt na 14 jaar afscheid als mede-eigenaar bij evenementen organisator E&A Events. Dit kondigt het internationaal opererende bedrijf vandaag aan. Co-founder en eigenaar Alex Hes koopt de aandelen van Jansen en is daarmee 100% eigenaar van E&A Events. Jansen vertrekt om zich meer te focussen op zijn DJ carrière als Sem Vox.
Met nog één maand te gaan tot de datum van het nieuwe Heerlense "Knaltibal Festival" op zaterdag 23 juli 2022 in het Douvenrader Park (de oude voetbalvelden van Weltania) maken de organisatoren bekend dat het evenement uitverkocht zal raken met 7.500 bezoekers.
Na een uitverkochte editie in 2021 zijn ook nu ook voor komende editie alle kaarten verkocht. De festival organisatie spreek van een waanzinnig geslaagde kaartverkoop: 'Van 10.000 bezoekers per dag naar 12.000 bezoekers per dag en bijna 2 weken van te voren stijf uitverkocht Dat hadden we van te voren wel gehoopt maar nooit gedacht', aldus Mark Boots van de organisatie. 'Dit laat wel zien dat Stereo Sunday 'hot' is en men graag een feestje bij ons komt bouwen. 'Vanuit het hele land weten danceliefhebbers Stereo Sunday te vinden, van Terschelling tot aan Middelburg, dat is toch geweldig'. Ook het aandeel internationale bezoekers groeit ieder jaar, zo komt een gedeelte van de bezoekers uit Duitsland, maar ook België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Engeland, Zwitserland en Litouwen zijn vertegenwoordigd.
Paul Elstak is klaar voor de strijd met zijn nieuwe single 'Attack' met de Psycho Boys Club. De wereldberoemde DJ werkte eerder met het producersduo samen op de track 'Bull Kick', een ervaring die zo goed beviel dat ze opnieuw de studio zijn ingedoken. Het resultaat is een ultieme combinatie van moderne Hardcore en de oldskool Gabber style. Voor Paul Elstak volgt de release op zijn knock-out singles 'Rave, Rinse,Repeat', 'Call Home' en 'Crazy Mega Cool' met de Russian Village Boys, die allemaal miljoenen keren gestreamd werden. Psycho Boys Club is momenteel niet te missen nadat ze onder het label van Deadmau5 de track 'Rolling Thunder' uitbrachten. 'Attack' komt uit via Paul Elstak's label I Love Beatz en zal ongetwijfeld opnieuw uit je speakers gaan knallen. Stream hem nu op alle platformen.
Sensation
maandag 23 mei 2022
YES.

After five years, we'll be back at our beloved home base Johan Cruijff ArenA in Amsterdam on July 2nd. Sensation 2022 is dedicated to the nightlife crowd: this year's theme YES invites you to celebrate that positivity always wins.
Seeing as their last crossover track 'Pray' destroyed dance floors worldwide, it's no surprise the next collab between Sunnery James & Ryan Marciano, YAX.X and vocalist SABRI is set to attack the club circuit in a similar fashion. Joining forces yet again on an epic dance track titled 'You Got Me Calling', they fused their production aesthetics, lush vocals and radiant vibes into a fun and highly energetic tune full of summer appeal.
Jungle Festival
maandag 16 mei 2022
We are Jungle. Een creatieve samenkomst van bezoekers, artiesten, muziek, kunst en cultuur. Ieder jaar komen we samen in de ongerepte bossen van 'Velderwoods' om voor één weekend volledig in het moment te leven. Dit doen we met meer dan 25.000 gelijkgestemden. We welcome all tribes!
Op 18 & 19 juni 2022 zal de langverwachte vierde editie van Central Park festival plaatsvinden in Utrecht. Met op de line-up onder andere Kensington, Antoon, DI-RECT, De Staat, Suzan & Freek, Snelle, Kraantje Pappie en Chef'Special. Met de komst van het tweede area, De Spiegeltent, is er voor ieder wat wils. De hosting van dit area is op zondag 19 juni namelijk in handen van Stuk.
Door de enorme vraag naar kaarten en mailtjes die we gehad hebben gaan we een extra editie doen op zaterdag 8 oktober. Vanaf 20.00 uur is er dan weer een heerlijke editie van jullie geliefde party. De laatste keer dat we de voorverkoop open gingen zetten voor 1 oktober was het feest binnen een uur uitverkocht.
Jebroer en Mr. Polska veroorzaakten begin april chaos met hun unieke release 'Kort en Klein', maar de heren zijn nog lang niet klaar! Vrijdag brachten zij hun keiharde single 'Nog Een Beetje' uit, waarin weer volop gebeukt gaat worden. Vandaag is het tijd voor de videoclip en waar de mannen in de vorige clip te zien waren als medewerkers van een sloopbedrijf, zijn ze nu in actie als BOA's die je feestje komen onderbreken.
Hunkering komt naar IJland (Amsterdam) op donderdag 26 mei voor een bijzondere eerste editie van Port of Colors. De internationale line-up met o.a. exclusief deze zomer Rodriguez Jr - LIVE-, geprezen debutant Laolu en duitse vedettes als Einmusik en M.A.N.D.Y. belooft een warm geluid, die de avant garde en melodic classics liefhebbers omarmen.
Na afloop van het mega-concert in 'Het Kasteel' met artiesten zoals Dru Hill, JaRule, Ashanti en onze Rotterdamse helden Re-Play, kan je op slechts 10minuten rijafstand nog fijn verder feesten in het vernieuwde BIRD, bij de officiële afterparty!
Dangerouzmind
donderdag 28 april 2022
Zaterdag 14 mei vindt het grootste indoor hardstyle evenement van Oost Nederland plaats in Lucky Rijssen. Deze keer gaan we helemaal los door een nog grotere en spectaculiadere show met een super dikke line-up, nieuw sound systeem, nog meer light effects en toffe visuals om je de beste belevenis te geven.
18-hours of non-stop mayhem
dinsdag 19 april 2022
We are super excited to welcome you back to our Kingsday blowout at the Westerunie, Amsterdam, after two years of corona absence!
Meerdaags festival Lago Lago heeft de volledige line-up van hun debuuteditie bekend gemaakt. Het is een mix van gevestigde namen en lokaal talent uit de elektronische dance. Naast al bevestigde namen als Joris Voorn, Todd Terje en Henrik Schwarz, maken o.a. Viken Arman, Kid Simius en Martha van Straaten het affiche compleet. De gehele line-up bestaat uit 51 acts die gedurende het weekend op meerdere podia optreden.
Geld besparen op een festival
dinsdag 12 april 2022
Jij gaat graag naar een festival, naast ontzettend leuk kan dat ook best prijzig zijn. Is jouw banksaldo bedroevend laag na een feestje? Deze zomer voorkom je dat, want wij hebben een paar tips om geld te besparen tijdens festivals zonder dat je veel hoeft te laten.
Je hebt kaarten voor Mysteryland gescoord, maar hebt geen zin in het gedoe op de drukke festivalcamping? Dan zijn er allerlei andere manieren om aan wat uurtjes slaap tussendoor te komen. Het vergt wat creativiteit en misschien wat extra centen, maar dan heb je ook wat. Het is ook niet elke week Mysteryland. Bovendien kun je besparen op je vervoer. Check onderstaande tips!
O jee… van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei hebben we bij het Hemeltjelief Festival "de poppen aan het dansen"! De NDSM werf is 4 dagen lang één groot poppentheater waar grappige voorstellingen, bijzondere shows en kleurrijke kinderactiviteiten plaatsvinden. Zowel overdag, 's avonds en 's nachts valt er voor jong en oud van alles te zien en te beleven. Anders dan voorgaande jaren kun je nu het hele weekend genieten van dit knusse en vrolijke festival voor kinderen en volwassenen.
Jaaa! Het gaat gewoon gebeuren! Zaterdag 9 april aanstaande, eindelijk! We hebben er zo lang naar uit gekeken en misschien zelfs wel getwijfeld of er ooit betere tijden zouden komen. Maar nu, ja nu hebben we echt groen licht en dat betekent dat we met zijn allen eindelijk weer samen gaan komen voor dat wat alweer de 10e editie van het Grotesque Indoor Festival genoemd mag worden.
Op vrijdag 17 juni brandt het enige echte gratis popfestival in het hart van Scheveningen weer los: HipFest! Van 17:00 tot 02:00 uur barsten meerdere buitenpodia en (horeca)gelegenheden in de Keizerstraat wederom uit hun voegen door het muziekgeweld van bekende acts, opkomende bands en jonge talenten die je gezien moet hebben!
"Of het een goede grap betreft? Nee zeker niet!" aldus de organisatie van Sneeuwbal Winterfestival, die op vrijdag 1 april starten met de kaartverkoop van een gloednieuw zomerfestival: Sambabal. Éénmalig ruilen ze het Après-Ski Café in voor een schuimparty en klinkt er Techno, Techhouse, Deephouse en House door de speakers van de verschillende openlucht stages.
Crazyland rehab was er weer een voor in de boeken en om nog even terug te gaan naar die sfeer en na te genieten hebben we de aftermovie voor jullie klaar. Vanaf nu kan er weer "normaal' een dance event bezocht worden zonder Qr code en gedoe met testen. Wat hebben we hier naar uitgekeken met zijn allen en ook de tijden mogen weer verruimd worden naar de nacht. Tevens zijn we bezig met ons Crazy Wonderland festival 16 juli op Fort Vechten in Bunnik. We gaan er een mooi seizoen van maken in 2022.
Welcome To The Future zal dit jaar voor het laatst terugkeren naar natuur- en recreatiegebied Het Twiske om de fijnproevers op gebied van house en techno nog eenmaal een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit is het einde van een tijdperk. De organisatie is zowel dankbaar als bedroefd dat hierbij wordt aangekondigd dat het geliefde Welcome To The Future-festival na de editie van de zomer van 2022 stopt in deze vorm.
Mere days after the release of his five-plus-hour music production masterclass on Armada University, Eelke Kleijn is launching his first single of 2022 and subsequently giving his fans yet another reason to roar. Written on a flight from Amsterdam to New York during his first U.S. tour of 2021, 'Transmission' immediately proves to be the kind track that shifts the underground club experience to a higher gear.
Slechts een jaar na het bereiken van zijn eerste mijlpaal van één miljard streams op Spotify voor In The Name Of Love, als eerste Nederlandse artiest ooit, kan Martin Garrix ook zijn samenwerking met Dua Lipa, 'Scared To Be Lonely', ook aan de veelgeprezen lijst toevoegen.
Vorige maand maakte Paradise City Festival haar plannen voor de zomer van 2022 bekend - en laat het duidelijk zijn dat de ambities groot zijn na twee moeilijke jaren voor de Belgische evenement- en muziekindustrie. De zevende editie van het elektronische muziekfestival belooft de beste tot nu toe te worden. Niet alleen worden de bezoekers uitgenodigd op het prachtige domein van het kasteel van Ribaucourt om te genieten van een professionele organisatie, indrukwekkend podiumdesign en kwalitatieve licht- en geluidsproducties, het festival heeft nu ook de helft van de volledige line-up van artiesten aangekondigd.
Ten eerste willen wij een statement maken over de QR code. Ook wij sluiten ons aan bij de onverdeeldopen.nl. Wij hopen dat ook ons publiek massaal deze petitie gaat tekenen. Het is niet meer uit te leggen dat met deze zeer milde variant en onderzoeken van de TU delft alles nog gescand moet worden. Het meest bizarre vinden wij dat het in de horeca wel verplicht is maar in winkels zoals de Ikea het niet hoeft. Dat is een van de redenen dat wij de geplande feesten nu in mei of nog later inplannen. Wij verwachten dat er dan ( zeker door alle ophef nu ) geen QR code meer is. Wij zullen ons er tegen blijven verzetten.
Nachtclubs en discotheken gooien zaterdag 12 februari in het hele land hun deuren open. Dat laat brancheorganisatie Nachtbelang en het Overleg Amsterdamse Clubs (OAC) weten. Ze zijn het zat dat bij de plannen van het kabinet om de samenleving te heropenen niet aan hen wordt gedacht.
Snowbass Festival
woensdag 26 januari 2022
Snowbass Festival is weer helemaal klaar om van de zwarte piste af te gaan. Het winterwonderland heeft goede hoop om weer 'keihard zu kunnen zaufen' en heeft deze week de line-up bekendgemaakt: "Ganz geil!"
Voorzichtig mogen we er al weer naar uitkijken: carnaval 2022. Eind februari trappen we - als het goed is - het feest der feesten weer af. Weet jij al wat je aantrekt deze editie? Met het uitzoeken en bestellen van carnavalskleding begint de voorpret pas écht! Voor de vroege beslisser zetten we de trends voor 2022 alvast op een rijtje. Dit zijn de outfits waarmee jij gaat scoren.
Natuurlijk neem je graag je mobiele telefoon mee naar een feest. Ook daar wil je immers bereikbaar zijn, appjes naar je vrienden sturen en leuke foto's maken. Door een goede voorbereiding zorg je dat je zoveel mogelijk kunt genieten van de party en je smartphone. Wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rij gezet.
29 december 2022
Flügel bestaat 25 jaar en viert dat met een evenement in de Brabanthallen op 18 maart 2023
15 december 2022
Paradise City Festival start ticketverkoop en gaat nóg groener in 2023
2 december 2022
Eerste wintereditie JACK'S Soul Live Festival in MainStage Brabanthallen
30 november 2022
We are iT festival 2023
24 november 2022
Harder Christmas
21 november 2022
Welkom bij Bluetiek-In Reunion "The Celebration of Life"
10 oktober 2022
We Still Believe
30 september 2022
Team TNT verlengt de zomer met de track Sunny
27 september 2022
Meeste nominaties Buma NL Award voor Mart Hoogkamer en Donnie
16 september 2022
Lucas & Steve releasen track met dance-act 4 Strings
14 september 2022
Lil Kleine toegevoegd aan de line-up van TIKTAK Festival in Rotterdam op zaterdag 17 september
De officiële afsluiter van Amsterdam dance event
12 september 2022
Sam Feldt brengt samen met Gavin James nieuwe single Better uit
31 augustus 2022
Boarding x Tresor 31 x PIV Records
25 augustus 2022
Afrojack en DubVision maken Official Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Song 2022
26 juli 2022
Drugs in het verkeer, eens en nóóit meer!
25 juli 2022
Paperclip Festival 2022
Tisjeboy Jay geeft solo optreden in Ziggo Dome
20 juli 2022
Full line-up release
7 juli 2022
Eventorganisator E&A Events kondigt vertrek aan van co-founder Essam Jansen
24 juni 2022
Zomercarnaval in Heerlen met "Knaltibal Festival" bijna uitverkocht
21 juni 2022
Stereo Sunday 2022 is volledig uitverkocht
17 juni 2022
Paul Elstak brengt nieuwe track uit met Psycho Boys Club
23 mei 2022
Sensation
20 mei 2022
Sunnery James & Ryan mariano reunite with yax.x snd sabri on second hit collab
16 mei 2022
Jungle Festival
13 mei 2022
Central Park maakt volledige zondag line-up bekend
11 mei 2022
B*TCH komt nu met een extra editie! Aanstaande donderdag begint de voorverkoop om 18:00 uur. Laatste update voor aanstaande zaterdag.
9 mei 2022
Jebroer en Mr. Polska zetten unieke comeback door met 'Nog Een Beetje'
4 mei 2022
Hunkering organiseert haar eerste festival op IJland: Port of Colors
29 april 2022
The Grapevyne RNB & HipHop Classics Official ICONS Live Afterparty
28 april 2022
Dangerouzmind
19 april 2022
18-hours of non-stop mayhem
13 april 2022
Lago Lago maakt volledige line-up bekend
12 april 2022
Geld besparen op een festival
Wel feesten, liever niet overnachten op Mysteryland? Check deze opties!
1 april 2022
Dit jaar viert Hemeltjelief Festival 4 dagen feest tijdens Hemelvaartweekend op de NDSM werf
31 maart 2022
Grotesque Indoor Festival 9 april 2022 – Het gaat eindelijk gebeuren
HipFest 2022 gaat los in het hart van Scheveningen
28 maart 2022
Sneeuwbal Winterfestival komt met éénmalige zomer editie: Sambabal Festival
22 maart 2022
Crazyland Rehab aftermovie klaar
28 februari 2022
Welcome to the Future neemt afscheid van Het Twiske
25 februari 2022
Eelke Kleijn delivers first full-throttle single of 2022
14 februari 2022
Martin Garrix behaalt weer miljard Spotify streams voor 'Scared To Be Lonely' met Dua Lipa
8 februari 2022
Paradise City Festival kondigt eerste helft van line-up aan voor zomereditie 2022
7 februari 2022
Crazyland organisatie zet 2 geplande feesten naar datums in mei 2022
3 februari 2022
Nachtclubs zijn klaar met coronaregels en gooien volgende week zaterdag hun deuren open
26 januari 2022
Snowbass Festival
7 januari 2022
Wat trekken we aan met carnaval? Een paar tips voor vroege beslisser
5 januari 2022
Bereid je mobieltje voor op de volgende party