Partyflock
 
Nieuws · juli 2019
Breda Barst biedt niet alleen een mooi, gevarieerd programma voor muziekliefhebbers, ook voor de jongere bezoekers is er ieder jaar genoeg te doen. Onder de noemer 'Mini Barst' vinden er op zaterdag 14 en zondag 15 september volop creatieve activiteiten voor kinderen plaats in het stadspark Valkenberg.
Het Britse house label Defected komt terug naar Amsterdam voor het jaarlijkse ADE event! Defected viert dit jaar het 20 jarig jubileum van het label en uiteraard zal het label dit op ADE niet ongemerkt voorbij laten gaan. Defected fans kunnen maar liefst 12 uur lang hun hart ophalen op vrijdag 18 oktober!
Na een aantal succesvolle jaren als één van de publiekstrekkers van het Amsterdam Dance Event (ADE), heeft DJ en producer Sam Feldt dit jaar besloten een bijzonder nieuw concept te lanceren. Tijdens de 24e editie van het jaarlijkse club festival en muziek conferentie, presenteert hij Heartfeldt Neon Jungle.
Rave Rebels
dinsdag 30 juli 2019
De twee grootste techno instituten van België slaan de handen in elkaar en pakken uit met een nieuw concept in Paleis 12: Rave Rebels.
The world-renowned music festival concept Don't Let Daddy Know (DLDK) expands to Gdansk/Sopot in Poland on November 30, 2019 with a stunning line-up including Tiësto, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Gianluca Vacchi & Mike Williams. Tickets are on sale on August 5th at 8 PM local time.
Het was even wachten op de nieuwe plaat van Tony Junior en Sjaak nadat laatstgenoemde 'm in de afgelopen maanden al een aantal keer in zijn setjes draaide, maar het moment is nu eindelijk daar. 'Pipperdepap', waar ook D1E ENE en Stepherd aan hebben meegewerkt, is vandaag uitgebracht bij de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music en niets minder dan een klapper van een plaat met een extra rauw randje.
De volledige line-up is bekend Win! Dit moment laten we natuurlijk niet aan je voorbij gaan. Kom jij op zaterdag 7 september dansen bij het water met uit headliners als Bizzey, Blasterjaxx, Broederliefde met band, DI-RECT, Lil Kleine, Lucas & Steve, Maan met band, Memphis Maniacs, Quintino, Rondé en vele anderen!
Vroeger Was Alles Beter
dinsdag 23 juli 2019
Sluit ramen en deuren en houd kinderen veilig binnen, want The VWAB-Team is klaar voor actie! De organisatie van Vroeger Was Alles Beter heeft alle leden van het professionele team bekendgemaakt: "De plannen voor extreme chaos zijn compleet."
Festival Onder de Radar op de voormalige vliegbasis Twenthe gaat aankomende zaterdag definitief door. De gemeente Enschede heeft dinsdag opnieuw een omgevingsvergunning verleend aan het festival, nadat een eerdere toestemming moest worden ingetrokken vanwege een uitspraak van de Raad van State over de te hoge stikstofuitstoot.
In de vroege uurtjes van maandag 22 juli werd de 22eeditie van Melt Festival afgesloten. Onder het motto 'Melt Knows No Borders' slaagde het festival er in het industriële Ferropolis-terrein aan het Gremminmeer een weekend lang te transformeren tot een ideale wereld ver weg van sociale conventies en grenzen.
Work hard, play hard is het motto van deze video. Voor alles een eerste keer, zo ook voor de hardstyle ontmaagding van festivlogger Roosmarijn Koster. Oh, en bij hardstyle, hoort natuurlijk ook hard werken, als het nou echt niets wordt kan onze Roos altijd nog patatbakker worden.
Juicy: Hip Hop, Food & Drinks, ooit begonnen als vrijdagmiddag borrel met hip hop, lekker eten en verse cocktails groeide al snel uit tot een gevestigde naam in de Amsterdamse partyscene.
Een speciale editie van The Grapevyne die je niet wilt missen! Met een complete line up van female DJ's en MC. Ben jij van de 90's 'Do The Ladies Run This Mutha? (*Hell Yeah)*', Of meer van de 'Who run the world? *Girls*!' in onze 2000 zaal? De dames runnen de show deze editie!
Weet u het nog ? SDC world party in 2018? Want dat was een feest waar heel veel mensen nog over napraten. Een magisch feest van begin tot het eind. Ondeugend maar wel weer met heel veel klasse. Dit jaar doen we het over met nog meer top dj's en entertainment.
Latifah brengt vandaag, 2 jaar nadat haar succesvolle EP 'On My Way' verscheen, haar debuutalbum uit. De plaat beschrijft in 16 tracks de persoonlijke ontwikkeling die zij de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en heeft daarom de passende titel 'Van Een Meisje Naar Een Vrouw' gekregen.
Het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx brengt vandaag debuutalbum Perspective uit. Het album bevat in totaal 23 tracks waarvan 6 singles zijn uitgebracht. Het is het eerste album van het duo sinds ze 9 jaar geleden zijn begonnen en komt uit op hun eigen label Maxximize Records, een sub-label van Spinnin' Records.
Vandaag lanceert live act Mike Rogers het nieuwe muzieklabel Vibe With Us. Het label focust zich op het begeleiden en ontwikkelen van talentvolle artiesten met een soortgelijke sound als Mike Rogers; een combinatie van Indie Pop en Urban Beats. Mike Rogers is een project van dj's en producers Mike Mago en Rogerseventytwo/TWR72, die beiden al meerdere internationale hits op hun naam hebben staan.
Zoals jullie waarschijnlijk in de media hebben gelezen zijn er onduidelijkheden omtrent de toekomstige evenementen op Vliegveld Twenthe. De aanleiding hiervan is de landelijk verstrekkende stikstof-uitspraak van de rechtbank in mei en daaropvolgend, problemen met het verstrekken van de omgevingsvergunning voor het vliegveld.
De Leuke Festival
woensdag 17 juli 2019
Elf uur lang dansen op glimmende pop, glitterdisco, de beste live-acts, glijdende hiphop en dampende dancehall, verspreid over 4 podia en één café. Een feest der herkenning, een ode aan confetti en een polonaise zonder einde: dát is De Leuke Festival in een notendop.
Naast wereldberoemde dj's als Martin Garrix, The Chainsmokers en Armin van Buuren staan 538-dj's Dennis Ruyer, Ivo van Breukelen, Daniel Lippens, Barend van Deelen, Mark Labrand en Menno de Boer dit jaar ook op Tomorrowland. De dj's reizen af naar België om live radio te maken vanaf het grootste dancefestival ter wereld. Radio 538 doet als enige Nederlandse radiozender on air, via 538.nl en TV 538 uitgebreid verslag van Tomorrowland.
Op zaterdag 14 december gaat PT Events de uitdaging weer aan met een Flower Power editie van het Grotesque Indoor Festival in de Maassilo. Na 2 jaar op rij uitgeroepen te zijn als Nederlandse beste indoor festival zijn de verwachtingen natuurlijk hooggespannen. Om deze wederom te overtreffen zijn de voorbereidingen al in volle gang. Om het 10-jarig bestaan te vieren zal de organisatie extra bloemetjes buiten zetten!
Progressive house masters Hernan Cattaneo en Nick Warren slaan de handen ineen voor een niet te missen Amsterdam Dance Event day time event op vrijdag 18 oktober in het prachtige Muziekgebouw aan 't IJ. Hun concepten Sudbeat en The Soundgarden zullen voor deze speciale gelegenheid de krachten bundelen.
Slot Zuylen, vlakbij Utrecht, is een petitie gestart tegen de komst van het Smeerboelfestival, dat op 14 september plaatsvindt in het natuurgebied aan de rand van het plaatsje Oud-Zuilen.
Tijdens de komende editie van het Roemeense UNTOLD Festival zal dj Armin van Buuren zijn langste mainstageset ooit draaien. De Leidenaar heeft van het festival zijn eigen dag op de mainstage toegewezen gekregen.
Vanaf Zaterdag 31 Augustus is Den Haag een mooi festival rijker. De La Haye Festival is een evenement in de nazomer, met een verfrissende programmering met de focus op zonnige en groovy House, Disco en Urban. Voor dit project zullen er verschillende partijen uit Den Haag de krachten bundelen in de vorm van meerdere stages, een belevingsmarkt en muzikale samenwerkingen.
Op de A12 richting de Duitse grens is zaterdagmiddag ter hoogte van Zevenaar een Audi in brand gevlogen. Het blijkt te gaan om de wagen van dj Psyko Punkz, die op weg was naar een optreden in Duitsland.
Elke Nederlandse legende moet een keer in de Amsterdamse poptempel Paradiso hebben gestaan. Voor 'Hakkûh'-veteraan The Darkraver aka Steve Sweet mocht deze na ruim 2200 boekingen op de grootste feesten en festival dan ook zeker niet aan het lijstje ontbreken.
Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid pleit in zijn strijd tegen drugscriminaliteit voor minder festivals in Nederland. Volgens de minister kan de politie het grote aantal feesten niet aan, zegt de bewindsman in een interview met de Telegraaf.
Reggaeton bestaat 25 jaar en is populairder dan ooit. De hitlijsten staan bomvol met de Latijns-Amerikaanse hits. Door artiesten als Daddy Yankee, Don Omar, Wisin & Yandel en natuurlijk J. Balvin is Reggaeton wereldwijd een geliefd genre. In Nederland zie je dit ook terug op populaire feestavonden zoals Fiesta Macumba wat al jarenlang het allergrootste en meest succesvolle latin clubfeest in Nederland is.
ScHoolboy Q vervangt A$AP Rocky!
donderdag 11 juli 2019
De show van A$AP Rocky is geannuleerd. We ontvingen deze boodschap van het management: ""A$AP Rocky is being detained in a Swedish jail for an unknown period of time for acting in self-defense during an altercation that took place. Due to this unfortunate situation he is forced to cancel his European festival and tour dates in July."
Crazy Wonderland is op weg om in een record tempo uit te verkopen. De allerlaatste 350 normale tickets worden nu verkocht. ( daarna alleen nog een paar honderd late bird tickets ) De VIP is al uitverkocht. Het gaat wonderbaarlijk snel.
Legendarisch! Dat is wat de bezoekers van de eerste editie van Genesis vonden. Een grotere tweede
editie kon niet uitblijven. Op zaterdag 21 september 2019 keert Genesis terug naar het Klokgebouw in Eindhoven.
Sinds 2015 is Have Faith in Trance niet meer weg te denken uit de Trance Scene. Vanaf de eerst editie weten zij een unieke line-up neer te zetten met (inter)nationale Trance-DJ's die zelden een podium krijgen in Nederland.
Voor deze nieuwe release zocht Nicky Romero de samenwerking op met het Hongaarse duo Stadiumx en Grammy-bekroonde singer / songwriter Sam Martin voor de dance-pop cross-over single "Love You Forever". De song is een mooie mix van instrumentalen en filmische melodieën en worden aangevuld met de vocals van Sam Martin. De single is de opvolger van Nicky's releases uit 2019 waaronder "Midnight Sun" met Florian Picasso, "Ring The Alarm" met David Guetta en "Distance" met Olivia Holt.
Strictly RAM 2019
dinsdag 9 juli 2019
Zaterdag 28 september komt RAM met zijn solo show naar Bloemendaal om hopelijk een prachtige zomer af te sluiten. Strictly RAM is al 5 jaar op rij een uitverkocht evenement dus wees wijs en koop je tickets nu.
De gemeente Roermond hoeft geen maatregelen te nemen om 's nachts overlast te beperken op de camping van Solar Festival. Dat heeft de rechter bepaald. De activiteiten op de camping mogen bovendien tot 01:30 uur 's nachts doorgaan.
De laatste van de 10.000 campingbezoekers van We Are Electric Weekender hebben de camping op het groene Landgoed Velder in Boxtel verlaten. De podia worden afgebroken en organisatoren Paaspop, Fourmation Entertainment en ID&T kijken tevreden terug: ruim 50.000 bezoekers genoten van de eerste lustrumeditie. Een succesvolle editie, volgens publiek en media.
Helden van Holland zal garant staan voor een oer-Hollands meezingspektakel met de leukste artiesten van dit moment. Er is flink uitgepakt voor deze eerste editie, want dit jaar zorgen niemand minder dan Snollebollekes, Tino Martin, John West, Frans Duijts & Henk Dissel voor een ongeëvenaard feestgehalte.
Eerder dit jaar dropte Rob Black al een paar geniale platen in de vorm van 'Influencer' en 'Chanterpanter', en daar doet de veelbelovende soloact vandaag weer een schepje bovenop. Met nog eens drie singles, waaronder 'Opgerot' met Jebroer, Sjaak en Abel, zet hij de scene in vuur en vlam. En dat is nog niet alles, want met de toevoeging van die drie tracks is ook nog eens zijn 'Dagritme' EP een feit.
De legendarische Haagse dj The Darkraver, onder andere bekend van de nummers 'Thunderground' en 'Intelligent Hardcore', maakt voor het eerst zijn opwachting op het bekende houseclassics feest Wooferland & The Beginning. Op zaterdag 2 november wordt het Amsterdamse Thuishaventerrein omgetoverd tot een winterfestival waar acid, house, techno, rave en oldskool van 1989 tot 2005 klinken.
Vorig jaar december startte 'Arjen Lubach Live!' - een theatertournee waarin Arjen met een eigen voorstelling langs 140 zalen trok. De comedyshow bevatte ook veel muziek, wat zorgde voor de nodige reacties vanuit het publiek en media. Zo sprak De Telegraaf over "ijzersterke raps" en noemde NRC "de hilarische rap over de ex-minnares van Baudet het hoogtepunt van de cabetershow". Reden voor Arjen om het nummer officieel uit te brengen via Top Notch.
Supernature en Lofi organiseren op zaterdag 3 augustus een twaalf uur durende disco rave als onofficiële afterparty van Pride Canal Parade Amsterdam. Met Denis Sulta, Lady Bunny, Philou Louzolo, Doppelgang, MMIV & Eljany, TESS en Siquiche op de line-up, is Supernature presents: The Station waar de pride-roes nog urenlang doorzindert.
Amsterdamse promotor Audio Obscura onthult vandaag de eerste evenementen voor Amsterdam Dance Event 2019 waar zij het Muziekgebouw aan 't IJ overnemen voor drie onvergetelijke nachten (17-19 oktober). Deze prachtige locatie aan 't IJ beschikt over vier bijzondere ruimtes: het theater, het Bimhuis, het deck en de kapel. Audio Obscura heeft ook deze keer een top of the bill line up weten samen te stellen waarbij ze een bijzonder scala aan house en techno artiesten samen brengen tijdens het wereldberoemde club festival en muziek conferentie ADE.
Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt! En zeker wanneer de Nederlandse artiest Hartebees hier de ultieme plaat bij maakt. Het dance-project van comedian/tv-presentator Arjen Lubach scoorde in 2015 al een paar bescheiden hits, en komt nu met een onvervalste deephouse track, zo eentje die vooral op strand en zonovergoten festivalweides goed tot zijn recht komt; met dank aan een uitermate ontspannen groove en een instant verslavende fluit-melodie niet meer uit je hoofd te krijgen. Is dit Zomer Met Lubach? Nee, dit is Hartebees die hier de soundtrack van het seizoen aflevert: 'Summer Go'!
De Tilburgse organisatie Draaimolen maakt de gehele line-up bekend voor de zesde editie van Draaimolen Festival. Meer dan 40 (inter)nationale topacts zullen op 14 september naar Tilburg komen.
Aanstaande vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli openen de deuren voor Stereo Sunday 2019. De organisatie bereid de laatste zaken voor en laat weten klaar te zijn voor een onvergetelijk feest. Met maar liefst 6 podia en een zwembad noteert Stereo Sunday de grootste productie uit haar geschiedenis!
Broodroosterfeest
maandag 1 juli 2019
Broodrooster Vrienden, 6 juli is het weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten! Op veler verzoek presenteren wij: de Broodrooster Zomereditie.
Becky G maakt haar opwachting bij tweede outdoor editie van het Caribbean & Latin Festival Pal Mundo, zaterdag 6 juli in het Arenapark Amsterdam. Zij vervangt Wisin Y Yandel die aanvankelijk op het affiche stonden, maar niet naar Amsterdam komen vanwege uitstel van hun Europese tournee.
Omdat vroeger alles beter was stappen we op 17 augustus in de tijdmachine van Heimweee & Format #1, en gaan we terug naar de basis. Voor even terug naar het gevoel van de jaren 90, waar de house nog Mellow heette en dat extravagantie alleen in clubs als RoXY & de iT te vinden was. Hartje zomer vanaf het strand van Bloemendaal gaan we de summer of love doen herbeleven. Met de muziek, artiesten en gasten van toen heerlijk in de zon met een cocktail.
31 juli 2019
Uitgebreid programma voor jongere bezoekers van Breda Barst
Gorgon city, Roberto Surace and Ferreck Dawn join Defected's ADE line-up for 12 hour party
Sam Feldt lanceert nieuw CO2 neutraal charity concept 'Heartfeldt Neon Jungle' tijdens ADE 2019
30 juli 2019
Rave Rebels
26 juli 2019
Don't Let Daddy Know announces full line up with Tiësto, Don Diablo & more!
24 juli 2019
Tony Junior en Sjaak komen met rauwe track en hilarische music video: 'Pipperdepap'
Full line-up van Essential Festival
23 juli 2019
Vroeger Was Alles Beter
Nieuwe vergunning: Onder de Radar Festival op vliegbasis gaat door
Melt Festival viert grenzeloze editie met meer dan 20.000 bezoekers
Work hard, play hard is het motto van deze video
22 juli 2019
Alweer voor de derde keer Juicy Festival
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop
Early Bird alarm! SDC world party 23 november in Utrecht voorverkoop begint maandag 22 juli om 19.00 uur.
19 juli 2019
Latifah brengt haar eerste album uit: Van Een Meisje Naar Een Vrouw
Blasterjaxx brengt vandaag debuutalbum uit
Mike Rogers en Bmkltsch Rcrds lanceren nieuw muzieklabel 'Vibe With Us'
Airforce Festival gaat gewoon door
17 juli 2019
De Leuke Festival
Dj's Dennis Ruyer, Ivo van Breukelen en Daniel Lippens op Tomorrowland
Flower Power op het jubilerende Grotesque Indoor Festival
16 juli 2019
Sudbeat x The Soundgarden slaan handen ineen voor een bijzonder ADE day time event
Petitie tegen komst Smeerboelfestival in Oud-Zuilen
Armin van Buuren draait zijn langste mainstageset ooit op UNTOLD Festival
Gloednieuw Festival In Den Haag presenteert karakteristiek programma
15 juli 2019
Dj ziet zijn Audi in brand vliegen op A12
12 juli 2019
The Darkraver kondigt huisfeest aan in Paradiso
11 juli 2019
Minister Grapperhaus pleit voor minder festivals in Nederland
Reggaeton bestaat 25 jaar en dat moeten worden gevierd
ScHoolboy Q vervangt A$AP Rocky!
Crazy Wonderland gaat snel uitverkopen. Verkoop Alarm! Nooit eerder ging de voorverkoop zo hard.
10 juli 2019
Genesis keert terug naar het Klokgebouw
"Have Faith in Trance" stage op Sfeer Festival 2019 met internationale Line-Up
Nicky Romero werkt met Stadiumx en Sam Martin op single "Love You Forever"
9 juli 2019
Strictly RAM 2019
Rechter: 'Geen extra maatregelen nodig voor camping Solar Festival'
Geslaagde lustrumeditie We Are Electric Weekender
8 juli 2019
Snollebollekes & Tino Martin op eerste editie Helden van Holland
5 juli 2019
Rob Black dropt grootse samenwerking met Jebroer, Sjaak en Abel Opgerot
4 juli 2019
The Darkraver op Wooferland & The Beginning winterfestival
Arjen Lubach brengt single van zijn comedyshow uit: 'Beter In Bed'
Supernature organiseert Pride Canal Parade afterparty
Audio Obscura keert terug naar het Muziekgebouw aan 't IJ voor Amsterdam Dance Event 2019
3 juli 2019
Hartebees keert terug met zomer soundtrack 'Summer Go'
De volledige line-up voor Draaimolen Festival 2019!
Stereo Sunday nagenoeg klaar voor 10e verjaardag
1 juli 2019
Broodroosterfeest
Becky G vervangt Wisin Y Yandel bij Pal Mundo Outdoor
HEIMWÉÉÉ × Format #1 Classic