Partyflock
 
Nieuws · maart 2019
Op zondag 7 juli vier je de zomer op hét ultieme zomerfestival van Nederland: Summerpark Festival. Maar liefst 40 artiesten komen naar één van Nederlands meest unieke festival locaties, het Almere Strand. Summerpark Festival breidt dit jaar uit naar 5 stages.
De muziekindustrie verandert continu, en om aan de top te blijven staan moet een artiest blijven innoveren. Zowel Armin van Buuren als Lucas & Steve weten precies wat daarvoor nodig is en dat blijkt uit hun nieuwe zomersingle: 'Don't Give Up On Me'.
Het populaire Amerikaanse muziekoutlet Billboard stelt al geruime tijd jaarlijks haar eigen lijst samen van de meest invloedrijke figuren uit de dancemuziekindustrie, en ditmaal staan er maar liefst drie namen in van de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music.
Heb jij dat ook?
vrijdag 29 maart 2019
Jarenlang die ene vriend of vriendin van vroeger niet gezien en dan opeens kom je elkaar weer tegen. Het gevoel van toen speelt op. Jouw innerlijke ik komt weer naar boven. En eigenlijk willen jullie weer de boefjes zijn van vroeger. Altijd samen knallen, ieder weekend, dag in dag uit!
Na het grote succes van Lexion Revival in februari, zijn er veel vragen of er een vervolg komt. Zeker komt er dat! Op 4 mei zijn we terug met Lexion PREMIUM House Classics in Club Next, Zaandam!
Jason Derulo staat dit jaar als headliner op Freshtival in Enschede. En dat is ook het enige moment dat de wereldster dit festivalseizoen in Nederland is. Organisator Absolutely Fresh maakte zojuist de volledige line-up van Freshtival bekend.
Breeze Festival outdoor editie
woensdag 27 maart 2019
Met veel trots presenteert Salsa Breeze de vijfde editie van Breeze Festival! Na een reeks succesvolle outdoor en indoor edities is het tijd voor een nieuwe outdoor editie op een gloednieuwe locatie. Op zondag 23 juni 2019, van 13:00 tot 23:00 uur, staat het strand van Recreatiepark Hemelrijk geheel in het teken van Salsa, Kizomba, Caribbean, Eclectic en Bachata.
Lakedance, op zaterdag 18 mei op Aquabest nabij Eindhoven, kent wederom een line up om van te watertanden. Onder meer Lucas & Steve en Ummet Ozcan zijn te vinden op de mainstage, terwijl The Partysquad en Ruthless zijn aangetrokken voor de Winter Park stage. Brainpower en DIO zijn te verwachten op de Heimwee stage.
Nazomeren Festival is ondertussen een bekende naam in het noorden, deze kenmerkende eindzomer viering in Groningen zien we weer graag aankomen! Zo'n 5000 bezoekers komen jaarlijks richting Festivalterrein Roodehaan om dit mee te maken. Nazomeren is zo erg bekend onder studenten vanwege de gezellige noordelijke sfeer en de diverse muzikale programmering. Dit jaar hebben ze weer de beste partijen bij elkaar gehaald om dit festival waar te maken.
Oliver Heldens, GTA b2b Afro Bros, MK, Sander Kleinenberg en Tony Junior zijn exclusief vastgelegd voor de camping van Mysteryland op 23, 24 en 25 augustus op het voormalig Floriadeterrein in de Haarlemmermeer.
Free Your Mind is een festival dat zich richt op de dromers onder ons. Als één van de eerste en meest gevestigde dancefestivals in Nederland blijven ze innoveren en grenzen verleggen. De Nederlanders hebben zeker meer te bieden dan alleen het gebied rondom Amsterdam en ze blijven dit bewijzen door nog steeds het snelst groeiende underground festival in het oosten te zijn. Na een prachtig 15-jarig jubileum en na het organiseren van meerdere evenementen gedurende het afgelopen jaar, is het weer tijd voor haar jaarlijkse festival in Arnhem.
Op zaterdag 6 juli vindt de tweede editie van Chin Chin Festival plaats bij de Tuinen van West in Amsterdam. Het festival is verspreid over zes podia en biedt dit jaar weer een diversiteit aan artiesten zoals; Benny Rodrigues, The Partysquad (LIVE), Adje (LIVE), DJ Irwan, Sunny & Alamaison, DJ Abstract, Makossa en Pablo Discobar Soundsystem.
In navolging op de bekendmaking van de winnaars van de wereldwijde talentenjacht "Global Remix Battle I", in samenwerking met PMC Speakers, brengen Grammy Award-winnend DJ en producer Afrojack en LDH Europe vandaag de bijbehorende "Global Remix Battle I EP" uit. Deze EP bestaat uit de geremixte tracks van de winnaars en is nu beschikbaar op alle streamingplatforms wereldwijd via Wall Recordings / Armada Music.
Je zonnebril op, muziek op de achtergrond, koud drankje in de hand en met je beste vrienden de boot in. Op zondag 7 juli 2019 gaat het grootste rubberbotenfestival met 2750 deelnemers, Breda Drijft, weer van start in de haven van Breda!
Het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx brengt vandaag zijn gloednieuwe single Super Friends uit op hun eigen sub-label Maxximize Records dat valt onder het dancelabel Spinnin' Records. De inspiratie voor Super Friends komt voort uit de onvoorwaardelijke vriendschap tussen de mannen.
Friendzz The Boatparty
vrijdag 22 maart 2019
Op zaterdag 22 Juni is het zover en trapt het house concept Friendzz af in Rotterdam. Een avond uit met het beste wat housemuziek te bieden heeft. Een avond waar jullie bij willen zijn en waar het enige echte housegevoel. intimiteit, het samen zijn met vrienden, dansen en genieten centraal staat.
Vandaag maakte festivalorganisator Matrixx Events de laatste artiesten bekend die op zondag 7 juli zullen optreden op Dreampop Festival. Het festival dat sinds 2017 op de zondag ná Dreamfields Festival wordt georganiseerd op Recreatiegebied Rhederlaag en voor alle leeftijden toegankelijk, weet steeds grotere artiesten vast te leggen.
De line-up voor The Crave Weekend Festival is bekend. Eerder werd het Zuiderpark programma al aangekondigd met Len Faki, DVS1, Helena Hauff, Antal, Eris Drew en Gesloten Cirkel LIVE. Toegevoegd zijn Young Marco, Orpheu The Wizard, Deniro, Animistic Beliefs en showcases van internationale partijen als Cultivated Electronics, Percolate London, Creme Organization en underground platform Submarine.
Willie Wartaal, Mason en Joost van Bellen slaan de handen ineen en trekken als The Rad Pack het clubcircuit in. Op 12 april maken ze hun opwachting in poptempel Paard in Den Haag en 13 april zijn de heren te zien in De Melkweg in Amsterdam.
Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen dubbel zoveel te vieren, want Drift Festival viert de negende editie twee dagen lang. Zo'n zeventig artiesten geven acte de presence op het vertrouwde Vasim terrein. Vandaag maakt de organisatie het nieuwe Magia podium bekend, een live podium waar gedanst kan worden op muziek van over de hele wereld.
Met optredens van onder anderen Freddy Moreira, Jody Bernal, Billy the Kit en Def Rhyms, start Circus X het festivalseizoen met een knaller! Aanstaande zaterdag 23 maart vindt de volgende editie van Circus X plaats in de Oranjepolder, Hoek van Holland. Verwacht gekkigheid, lekkere hitjes, carnavalskrakers, verbazingwekkende circusacts, verbluffende shows. Een heerlijke dag om alles om je heen te vergeten en echt te genieten.
Het is 10 jaar geleden dat Brennan Heart (echte naam Fabian Bohn) zijn allereerste studio album 'Musical Impressions' uitbracht. Dit jaar komt Mr. I AM HARDSTYLE met alweer zijn 5e studio album genaamd "Show Your True Colors", naar eigen zeggen zijn meest persoonlijke album tot nu toe.
Q-Dance komt met een line-up om van te smullen. Tijdens Koningsnacht wordt de bezoeker optimaal verwent met hardstyle artiesten zoals B-Front, Bass Chaserz, Frequencerz, Keltek, Primeshock, Retrospect, Sound Rush en natuurlijk MC DL! Tevens sluit D-Fence de avond af met een knetterend geweld aan uptempo hardcore.
Pepsi MAX roept amateur DJ's en producers op om mee te zoeken naar 'The Sound of Tomorrow'.
Pepsi MAX roept amateur DJ's en producers op om mee te zoeken naar 'The Sound of Tomorrow'. Om de tweejarige samenwerking met Tomorrowland te vieren, heeft het merk een spannende internationale competitie opgezet, die een unieke kans geeft aan het talent van morgen.
Het Roemeense Electric Castle maakt een tweede lading artiesten bekend voor de 2019-editie, die van 17-21 juli plaatsvindt in en rondom het Banffy Kasteel. Onder meer de iconische nu-metal en rapcoreband Limp Bizkit is toegevoegd aan het affiche. Ook Nils Frahm, Chvrches, Sigma, Zomboy, Giggs, Zeds Dead, The Black Madonna, Nightmares On Wax en vele anderen maken hun opwachting in Cluj-Napoca, Roemenië.
51ste Mega Platen & CD Beurs
dinsdag 19 maart 2019
Op zaterdag 13 en zondag 14 april vindt in de Jaarbeurs Utrecht weer het wereldwijde festijn plaats op het gebied van popmuziek: de Mega Platen & CD Beurs. Dit halfjaarlijkse staat als de grootste platenbeurs ter wereld in hoog aanzien bij popkenners, verzamelaars, dj's, fans en muziekjournalisten.
In september 2018 kondigde Afrojack de wereldwijde wedstrijd "Global Remix Battle I" aan, in samenwerking met PMC Speakers. Een wereldwijde zoektocht naar de meest getalenteerde en onontdekte producers.
Samen met vocalisten Luna Mae, Gaidaa, Robin Yerah, rapper Jay-Way en een indrukwekkende lijst aan muzikanten presenteert Jarreau Vandal de meest soulvolle en grootste Uncut-video tot nu toe.
Dit weekend is Dancefair. Dancefair is jouw toegang tot de wereld van 'electronic music'. De thuisbasis van en voor iedereen die draait, produced of instrumentalist is. Dancefair is het platform om jezelf te ontwikkelen met meer dan 200 masterclasses van top-notch producers, DJ's en music professionals.
Woensdag is het optreden van San Holo op de jubileumeditie van Pinkpop bevestigd, hij treedt daar 8 juni op. Een kleine maand later, 5 juli, staat hij op We Are Electric Weekender. Deze uiteenlopende festivalboekingen tonen dat San Holo met zijn eclectische optredens en onmiskenbaar eigen stijl een heel breed publiek aanspreekt.
Van samenwerkingen met zijn label Knee Deep In Sound tot machtige shows op het festival, Hot Since 82 en STRAF_WERK zijn altijd perfect hand in hand gegaan. Het is daarom hoog tijd dat ze de Brit meenemen naar De Marktkantine voor de leukste, Nederlandse feestdag van het jaar. De charismatische Boris Werner is een leidend figuur in de house scene. De Amsterdammer heeft meer dan 15 jaar aan ervaring achter de rug maar blijft voor altijd jong van hart. Boris mixt zonder moeite alle soorten house muziek en brengt dit met zijn typische, toegewijde houding en vrolijke karakter over op het publiek.
Onder anderen Gavin James, Snollebollekes, Davina Michelle en Kris Kross Amsterdam zijn aan de line-up van 538 Koningsdag toegevoegd. Eerder werd al bekend dat Sunnery James & Ryan Marciano erbij zijn. Op zaterdag 27 april vieren duizenden bezoekers, nationale en internationale artiesten en alle 538-dj's samen Koningsdag.
Op 19, 20 en 21 april vindt tijdens het Paasweekend wederom DGTL Amsterdam plaats op de NDSM werf van onze hoofdstad.
Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2019 is het al raven wat de klok slaat op de Transfo site in Zwevegem. Voltage Festival viert er zijn 5e verjaardag met een line-up om ù tegen te zeggen. Met onder meer Ben Klock, FJAAK, Oscar Mulero en Rebekah op de affiche, belooft het de grootste editie ooit te worden.
Famke Louise zal net als vorig jaar te zien zijn op SLAM! Koningsdag. De Youtube film van haar optreden zorgde vorig jaar binnen 1 week voor meer dan 1 miljoen views.
De organisatie achter Draaimolen Festival en Holy Pink komt met een compleet nieuw concept: 'Draaimolen x Nous'klaer Island', een kleinschalig festival op een unieke locatie!
Afro Bros valt in de prijzen
dinsdag 12 maart 2019
Nederlands DJ/producer act Afro Bros is in de prijzen gevallen voor hun productiewerk van de wereldwijde hit 'X' van Nicky Jam & J Balvin. Nadat ze vorige week in Puerto Rico al een ASCAP Latin Music Award ontvingen, wonnen de Arnhemmers gisteravond ook de #1 Buma Award Internationaal.
Back to the old days of the Laundry Room. The Laundry Room is een uniek concept van BLSSD events waar je op hoog toerental meedraait in het bonte wasprogramma van kleurvaste House & Techhouse.
Voor veel festivalliefhebbers is een festival niet compleet zonder lekker harde muziek. Helaas zorgen die decibels er ook voor dat maar liefst zes op de tien festivalbezoekers last hebben van hun gehoor. Dit kan allerlei verschillende vormen aannemen: van een tijdelijke piep in je oren tot blijvende gehoorbeschadiging. Dat is niet gek, want de geluidsboxen op een gemiddeld festival staan vol open. Voorkomen is beter dan genezen. Hoe doe je dat?
Het populaire festival wordt sinds 2011 georganiseerd op het festivalterrein van de Bevegemse Vijvers en trok tijdens de afgelopen editie 20.000 bezoekers uit heel België. In 2019 vindt Dance D-Vision plaats in het weekend van 2, 3 en 4 augustus.
Op zaterdag 16 maart zit je bij P60 weer goed voor een flink portie hardcore, frenchcore en terror met een nieuwe editie van Loud! Na een mokerharde avond met SEFA komt nu de volgende grootheid naar Amstelveen: Dr. Peacock!
Felix De Laet van Lost Frequencies is nog maar net terug van zijn Amerikaanse tour, maar zit duidelijk niet stil. Na het grote success van #1-hit 'Like I Love You' (met Indie-lievelingen The NGHBRS) en 'Crazy' met Zonderling, de meest gespeelde track op Nederlandse radio in 2019, brengt hij onder zijn label Found Frequencies nu de onweerstaanbare 'Recognise' uit in samenwerking met de Ierse zanger Flynn.
Ultrasonic Festival is terug! Utrechts gezelligste festival strijkt wederom weer neer bij het mooiste plekje van Utrecht en omstreken, Maarssenveense Plassen!
Vraag je visum aan, pak je tandenborstel, regel een ticket, en gaan met die banaan! De beste buitenlandse festivals wachten op je. Ga je mee?
Dancefestival Tomorrowland viert dit jaar zijn 15-jarig bestaan in de Ziggo Dome. Het feest wordt op 17 en 18 oktober georganiseerd tijdens het Amsterdam Dance Event en staat in het teken van 'OUR STORY – 15 Years Tomorrowland'.
Na twee edities op de Middellandse Zee, komt THE ARK in 2020 terug! Niet alleen met een nieuw schip, MSC Orchestra, maar ook met een gloednieuwe vaarroute én in de lente. Van 13 tot 16 mei 2020 zet de luxueuze festicruise koers naar de mooiste steden langs de indrukwekkende kustlijn van de Adriatische Zee. Het schip vertrekt vanuit het romantische Venetië over de zeer charmante en met geschiedenis doordrenkte Sloveense kuststad Koper, langs de idyllische kust van Kroatië die bezaaid ligt met kleine eilanden, naar de zonovergoten stranden van Zadar (Kroatië). De route eindigt opnieuw in Venetië.
Op zaterdag 6 april 2019 brandt het enige echte gratis popfestival in het hart van Scheveningen voor de vijfde keer los: HipFest. Van 19:00 tot 03:30 uur barsten meerdere (horeca)gelegenheden in de Keizerstraat wederom uit hun voegen door het muziekgeweld van bekende acts, opkomende bands en jonge talenten die je gezien moet hebben!
Honderdduizenden liefhebbers van de hardere stijlen in de dancescene hebben inmiddels gekeken naar The Release. In het nieuwe, één uur durende, liveprogramma van Q-dance werd de kijker gisteravond getrakteerd op de line up van Defqon.1 Weekend Festival.
Het Nederlandse house dj duo Magnificence heeft aangekondigd dat ze deze zomer zullen optreden tijdens het toonaangevende Creamfields Festival in Groot Brittanië.
29 maart 2019
Summerpark Festival kondigt line-up aan met o.a. Benny Rodrigues b2b Michel de Hey, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine & Nic Fanculli
Armin van Buuren en Lucas & Steve slaan handen ineen voor nieuwe single
Armada Music levert drie namen voor de billboard dance players-lijst van 2019
Heb jij dat ook?
28 maart 2019
LEXION presenteert Premium House Classics
Hitmachine Jason Derulo komt naar Freshtival in Enschede
27 maart 2019
Breeze Festival outdoor editie
Lucas & Steve, MK, Tujamo, Ummet Ozcan, Brainpower, DIO, The Partysquad, Secret Cinema, Tony Junior e.v.a. naar Lakedance
26 maart 2019
Nazomeren Festival presenteert stagehosts 2019
Camping Mysteryland verwelkomt o.a. Oliver Heldens, GTA b2b Afro Bros, MK, Sander Kleinenberg en Tony Junior
Free Your Mind Festival lanceert grootse 2019 Line Up
Line-up Chin Chin Festival bekend
25 maart 2019
Afrojack maakt winnaars Global Remix Battle bekend
Start kaartverkoop Breda Drijft om 12:00 uur
22 maart 2019
Nieuwe single Blasterjaxx is ode aan vriendschap
Friendzz The Boatparty
Guus Meeuwis, Rowwen Heze en Bizzey op Dreampop Festival
21 maart 2019
Volledig weekendprogramma The Crave Festival is bekend
Nieuw DJ-collectief van Willie Wartaal, Mason en Joost van Bellen
20 maart 2019
Nieuw podium met wereldmuziek op dance festival Drift
Er is voor ieder wat wil(d)s op het Circus X Festival 23 maart in Hoek van Holland!
19 maart 2019
Brennan Heart 'Show Your True Colors' album
Q-Dance geeft gas op Koningsdag met "Heel Holland Hakt"
Pepsi Max en Tomorrowland gaan op zoek naar the sound of tomorrow met Fedde Le Grand
Pepsi Max® en Tomorrowland gaan op zoek naar "The Sound of Tomorrow", met Fedde Le Grand
Limp Bizkit, Nils Frahm, Chvrches, Sigma en meer naar Electric Castle 2019
51ste Mega Platen & CD Beurs
18 maart 2019
Afrojack maakt de vijf winnaars bekend van "Global Remix Battle I" in samenwerking met PMC Speakers
Jarreau Vandal cureert soultalenten voor grootste Uncut-video ooit
15 maart 2019
DJ! Producers! Dancefair is dit weekend!
Edison winnaar San Holo toegevoegd aan Pinkpop line-up
13 maart 2019
STRAF_WERK komt met line-up voor De Koningsdag After
Nationale en internationale artiesten op 538 Koningsdag
DGTL opent het Amsterdam festival met Skyline x Colin Benders. dj Koze & Mano Le Tough
12 maart 2019
Voltage Festival maakt langverwachte line-up voor 5e editie bekend
Famke Louise, Mulah B en JAYH op Vunzige Deuntjes Stage tijdens SLAM! Koningsdag
Draaimolen presenteert een gloednieuw concept
Afro Bros valt in de prijzen
11 maart 2019
Roog & Erick E @ the Laundry Room tijdens Fabbrica in Rosso op 6 april.
Gehoorschade door festivals: een blijvend probleem
Dance D-Vision wordt driedaags festival
8 maart 2019
Nieuwe editie Loud! met flinke porte hardcore, frenchcore en terror
Lost Frequencies brengt track uit met Ierse zanger Flynn
7 maart 2019
Bekendmaking stages Ultrasonic Festival
Met Partyflock de beste buitenlandse festivals bezoeken
5 maart 2019
Tomorrowland viert 15-jarig jubileum tijdens ADE
4 maart 2019
The Ark, 's werelds grootste en meest kwalitatieve festival cruise, vaart in mei 2020 opnieuw uit
1 maart 2019
HipFest Scheveningen maakt volledige programmering bekend
Registratie voor Defqon.1 tickets is gestart
Nederlands DJ duo Magnificence bevestigd voor Creamfields Festival 2019