Partyflock
 
Nieuws · april 2018
Woofers, het is zover, de line-up voor Wooferland 2018 is rond! En we hebben weer een indrukwekkend lijstje met klappers voor jullie weten te strikken. En dat mag ook wel want we vieren 25 augustus ons vijftien jarig jubileum.
Komende zomer zijn vrije geesten en levensgenieters aan het juiste adres bij het onlangs nieuw geopende Colorado Charlie langs het Zwarte Pad in Scheveningen. Wie bij deze eigenwijze cowboy op de koffie gaat loopt het risico te eindigen met de blote voeten dansend in het zand.
Latin Lovers
donderdag 26 april 2018
Na de knallende editie in maart met Biggi & Elton Jonathan zijn we nu weer terug met een andere topper uit de urban scène: Johnny 500! Want op zaterdag 23 juni keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar de Winkel van Sinkel in Utrecht!
Het gonst sinds de dood van Avicii vorige week al van de geruchten. De familie wilde de doodsoorzaak niet bekend maken. In een vandaag verschenen brief schemert door dat Tim Bergling zichzelf van het leven heeft beroofd.
Radiozender SLAM! brengt tijdens SLAM! Koningsdag in Alkmaar een muzikaal eerbetoon aan de vorige week overleden DJ Avicii.
Komende zomer zijn vrije geesten en levensgenieters aan het juiste adres bij het onlangs nieuw geopende Colorado Charlie langs het Zwarte Pad in Scheveningen.
Crazy wonderland festival is het voorbeeld dat een festival met zoveel stages en goede dj's helemaal niet perse duur hoeft te zijn. Voor maar 32,50 euro ben jij eigenaar van een ticket van dit veelzijdige festival met het leukste entertainment en de beste dj's.
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel
woensdag 25 april 2018
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel
Sugarfactory
woensdag 25 april 2018
Het zal de echte liefhebbers niet ontgaan zijn; de Sugarfactory is een nieuwe weg ingeslagen wat betreft haar clubprogramma.
Dat de meeste bewoners op de Donksbergen fan zijn van Dominator wordt duidelijk wanneer we met activiteiten coördinator Anita het aankomende jaar bespreken.
Festival Mundial bevestigt alle namen voor het weekend van 23 en 24 juni 2018. Kraantje Pappie, Gallowstreet en De Likt zullen optreden in de Tilburgse Spoorzone.
Tijdens Koningsnacht en –dag gaat de laatste editie van Beat the Bridge plaatsvinden. Op 26 en 27 april gaat het nog een keer gaat het helemaal los onder de John Frostbrug!
Het festivalseizoen is weer begonnen en de lente mag weer vol gevierd worden. Wat ook gevierd gaat worden deze maand is de verjaardag van onze koning Willem.
Voor het zevende jaar op rij is stadsstrand De IJzeren Man in Eindhoven gastheer voor Atmoz Outdoor. Op zaterdag 16 juni trakteren o.a. Pat Krimson, Francois & DJ Ghost de bezoekers op de enige échte Atmoz-sound van vroeger.
Bij een dagje strand denk je niet snel aan vechtpartijen, massaal drugsgebruik en een agressieve sfeer. Toch wordt kustplaats Bloemendaal al jaren geteisterd door overlast tijdens het strandseizoen.
Het nieuwe driedaagse family-friendly festival Camp Moonrise verrijst van 22 tot en met 24 juni 2018 aan het meer van Bussloo op de Veluwe.
De helft van de Nederlanders heeft wel eens gehoorklachten na bezoek aan een festival of concert. Dit blijkt uit recent onderzoek dat marktonderzoeksbureau The Choice uitvoerde in opdracht van Alpine Hearing Protection. Volgens Jan van der Borden, KNO-arts bij het BovenIJ Ziekenhuis in Amsterdam, maakt de Nederlandse KNO-vereniging zich ernstig zorgen.
Op zaterdag 11 augustus 2018 vindt de 22e editie van Beachboom plaats. Ook dit jaar zal de Brouwersdam weer schitteren als locatie voor hét dance event van Zeeland.
'Never change a winning team'. De afgelopen 3 jaar zorgden Panorama Bar residents Tama Sumo & Lakuti voor onvergetelijke Koningsnachten in Radion.
909 Festival brengt het Amsterdamse Bos op zaterdag 26 mei weer geheel in de ban van techno. Vandaag maakt de organisatie de line-up compleet met de aankondiging dat Collabs 3000, de unieke samenwerking van Chris Liebing en Speedy J na een jarenlange pauze weer een comeback maakt, en wel op 909 Festival.
Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, Ruthless, STUK en Giocatori staan 20 mei op Dancetour Breda.
Aan het programma van Bevrijdingsfestival Heerlen werden vandaag vijf nieuwe namen toegevoegd: Donnie, Folk Road Show, Vortex Surfer, Mt. Atlas en Korvo.
Cartel keert op vrijdag 27 april voor de derde keer terug naar het Westerpark voor de langste Koningsdagviering van Amsterdam.
ABSTRKT × Moonday
vrijdag 13 april 2018
Moonday × Abstrkt geven startschot Open Air seizoen met internationale line-up
Vijf maanden voordat de poorten van het Olympiapark en -stadion open gaan voor Lollapalooza Berlin op 8 en 9 september, maakt de organisatie de line-up van haar 4e editie compleet. Onder meer A$AP Ferg, K.I.Z., Trettmann en Fink schuiven aan naast eerder aangekondigde namen als The Weeknd, Imagine Dragons, The National, Kraftwerk 3D, David Guetta en vele anderen. Ook is vanaf nu de festivalplattegrond online te bekijken.
Vandaag gaat de opzwepende track '#DDDING' van The Darkraver & The Viper feat. Ross in release. De track kan bekend in de oren klinken, het is namelijk een remake van de gelijknamige hit van 'Ding Ding Ding' van Ross & Iba ft.
Petit Biscuit brengt vandaag een remix van de hitsingle 'Problems' uit. De remix is gemaakt door de opkomende Amerikaanse singer-songwriter en producer shallou.
Drie dj-talenten hebben de eer om het grootste open-air dance event van Nederland, The Flying Dutch, te openen. Op 2 juni staan tien van de grootste Nederlandse dj's – met onder anderen Afrojack, Armin van Buuren en Tiësto – op het podium in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.
Don't feed the animals
donderdag 12 april 2018
Na een uitverkochte editie komt Don't Feed The Animals terug op 12 mei! Niet alleen, maar met het Amsterdamse House collectief Over The Moon! De girls & guys staan bekend om hun heerlijke beestachtige house beats met invloeden uit de UK! Met artiesten als Prunk, Wouter S en Luuk van Dijk wordt dit een wild avontuur.
Wat een lekker feestje was het op Eerste Paasdag! Wij hebben genoten van een uitverkochte Soizante neuf in Club Kokomo te Groningen.
Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori staan op Dancetour Lelystad.
Nicky Romero, Showtek, KSHMR, Sam Feldt Live en Masquerade presented by Claptone zijn op 14 juli de headliners op de eerste Nederlandse editie van het Daydream Festival in Aquabest bij Eindhoven.
De discotheek aan het Festivalplein in Almere Stad wordt gesloopt. De meeste Almeerders kennen het gebouw als Eindelijk en de laatste jaren als Club 2Venue.
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2018 herrijst op recreatiepark Hemelrijk, grenzend aan het water, de elfde editie van FestyLand.
New Soul Connection
maandag 9 april 2018
oul heeft de afgelopen paar jaar in sneltreinvaart de harten van veel Nederlanders weten te veroveren. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat er nu meer aandacht en ruimte is voor het heden en verleden van de soulmuziek.
Zonder Gêne
maandag 9 april 2018
Ben jij ook iemand die graag wat vaker carnaval viert dan dat ene lousy weekje per jaar? Lekker aan de schaamte voorbij en jezelf overgeven aan alle guilty pleasures tot het ochtendgloren?
Vandaag komt de track 'Het Zwarte Schaap' van Hagenezen Outsiders, Billy The Kit, The Darkraver en De Kraaien uit.
Lentefeest op Blijburg
vrijdag 6 april 2018
Na een reeks succesvolle seizoensfeesten is Blijburg terug met de lenteviering. De bonte blije familie verzamelt om te dansen op instrumentale muziek en diepe melodieuze beats.
Hemeltjelief Festival
vrijdag 6 april 2018
Hét festival voor groot en klein op Hemelsvaartdag op de NDSM werf in Amsterdam.
H7 warehouse omgebouwd tot rave tempel zoals deze bedoeld zijn.
Ook dit jaar doet Breda Barst weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Vanaf vandaag tot en met maandag 16 april haalt het festival zoveel mogelijk stemmen binnen om extra faciliteiten voor jongeren op het festival toe te voegen.
Op 26 en 27 april zal op het Roermondsplein in Arnhem de eerste editie plaatsvinden van Free Your Mind Orange Edition.
The Qontinent
woensdag 4 april 2018
Op 10, 11 en 12 augustus is het tijd voor het hardste hoogtepunt op één van de meest unieke festivallocaties van België: ͚The Qontinent.
In navolging van vorig jaar kiest Dance Valley Festival wederom voor een programma met daarin een combinatie van het beste uit de internationale dance en de nationale urban scene.
Essential Outdoor
woensdag 4 april 2018
Internationale ambities
De organisatie van Essential Outdoor kiest voor de zomer editie van het festival dat plaats zal vinden in Heerlen op 7 juli 2018 voor een Mexicaans thema.
Kizomba On The Beach
woensdag 4 april 2018
Waar heel Europa over praat, gaat gebeuren aan het strand van Bloemendaal aan Zee!

Wij laten je kennis maken met Kizomba! Bij deze garanderen wij jullie, dat stil staan geen optie is en al helemaal niet op Urban Kiz beats!
Al eerder werden namen als Ebo Taylor, Orlando Julius en The Cool Quest bekend gemaakt. Vandaag worden er weer nieuwe top-artiesten toegevoegd aan de line-up van Festival Mundial 2018!
Rapper Boef heeft met de release van zijn nieuwe single Sofiane twee Nederlandse records verbroken, op zowel Spotify als YouTube. Afgelopen vrijdag 30 maart heeft de single het record voor de meeste Spotify-streams per dag in Nederland verbroken door meer dan 680.000 streams in 24 uur te behalen.
Een paradijselijk dorp in het zand met live podium van festivalformaat óp het strand waar je de zon ziet ondergaan.
30 april 2018
Line-up Wooferland festival 2018 compleet
Colorado Charlie verklaart strandseizoen geopend
26 april 2018
Latin Lovers
Familie Avicii lijkt zelfmoord te bevestigen
Muzikaal eerbetoon aan Avicii tijdens Slam! koningsdag
Schevenings strandpaviljoen Colorado Charlie verklaart strandseizoen geopend
1 september begint "het" spektakel weer, Crazy Wonderland festival met 7
25 april 2018
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel
Sugarfactory
Een blijvend stukje Dominator op de Donksbergen
Volledige line-up festival Mundial
24 april 2018
Laatste editie Beat the Bridge Koningsnacht en- dag!
Droom line-up tijdens A Night of Kings
23 april 2018
Atmoz Outdoor presenteert line-up inclusief toevoeging extra area
20 april 2018
Strandseizoen is geopend, dus begint de onrust op partystrand Bloemendaal
Nieuw family-friendly festival Camp Moonrise maakt programma compleet
Meer dan de helft van de festivalbezoekers heeft last van gehoor
19 april 2018
Beachboom maakt line-up 2018 bekend
17 april 2018
Koningsnacht en -dag vieren we samen met onze nationale en internationale vrienden
13 april 2018
909 Festival in Amsterdamse Bos maakt line-up compleet
Lil Kleine, Bizzey en Jebroer hoofdacts op Dancetour Breda
Bevrijdingsfestival Heerlen kondigt nieuwe namen aan
Cartel en Westerunie pakken op Koningsdag uit met 19-uurs marathon bij de Westergasfabriek
ABSTRKT × Moonday
Line-up Lollapalooza Berlin compleet en festivalplattegrond bekend
#DDDING' - The Darkraver & The Viper feat. Ross
Shallou maakt remix van Petit Biscuit hitsingle Problems
Dj's Estiva, Ferreck Dawn en Mike Williams trappen The Flying Dutch af
12 april 2018
Don't feed the animals
Club Kokomo & Soizante neuf present Kingsday afterparty
10 april 2018
Bizzey, ChildsPlay en The Partysquad hoofdacts op Dancetour Lelystad
Nicky Romero op nieuw dancefestival Daydream Festival
9 april 2018
Jongerendisco aan Festivalplein wordt gesloopt
FestyLand maakt allereerste namen bekend
New Soul Connection
Zonder Gêne
6 april 2018
Hagenezen Outsiders, Billy The Kit, The Darkraver en De Kraaien combineren sounds voor 'Het Zwarte Schaap'
Lentefeest op Blijburg
Hemeltjelief Festival
5 april 2018
Ici brengt het gevoel van de illegale warehouse raves terug
Extra aandacht voor cultuurparticipatie van jongeren op Breda Barst
4 april 2018
Free Your Mind maakt line up bekend voor Koningsdag edities
The Qontinent
Dance Valley brengt Steve Aoki, Showtek, Fedde le Grand, Quintino, Boef en Lil' Kleine naar Spaarnwoude
Essential Outdoor
Kizomba On The Beach
Ook TheColorGrey, FATA BOOM en La Sra. Tomasa zijn bevestigd!
3 april 2018
Rapper Boef verbreekt Nederlands Spotify-record
Een festival tussenbeachclub Indigo & Whoosah in