Partyflock
 
Nieuws · februari 2018
Shipwreck
woensdag 28 februari 2018
In 2016 was de eerste editie van shipwreck sunday en dit was een daverend succes!
The Return of headhunterz
woensdag 28 februari 2018
Dit is het mini album waarvan de hardstyle scene nooit had gedacht dat het ooit gemaakt zou worden.
Swingen met de Boogie Nights in P60
woensdag 28 februari 2018
Op zaterdag 24 maart maakt P60 de dansvloer vrij voor de Boogie Nights. Deze dansavond wist de rest van Nederland al te veroveren en op vanavond zal dat niet anders zijn in de poptempel van Amstelveen!
Zet hem in je agenda of telefoon. Aanstaande donderdag 1 maart begint de early bird voorverkoop van de volgende Crazyland. Crazyland Dark Circus of Pleasure! De organisatie heeft speciaal voor dit sexy maar ook freaky thema gekozen
Wat begon als een kleinschalig Koninginnedagfeest voor 300 man is nu, tien jaar later, uitgegroeid tot één van de grootste Koningsdagfestivals van Rotterdam.
Zaterdag 5 mei Feest
dinsdag 27 februari 2018
Het Groene Hart Festival is terug op zaterdag 5 mei met een spetterende Bevrijdingseditie aan de Cattenbroekerplas te Woerden.
16 Maart zal het eerste feest zijn in een reeks evenementen die in 2018 plaatsvinden om het 15 jarig bestaan van Free Your Mind Festival te vieren.
Op 8 september keert Sunglow terug naar het Recreatieoord aan de Binnenmaas,
op een kwartiertje van Rotterdam.
Lucas & Steve en Janieck brengen vandaag de nieuwe track 'You Don't Have To Like It' uit op het label van Spinnin' Records.
Summerpark Festival
donderdag 22 februari 2018
Summerpark Festival viert op zondag 8 juli de zomer en pakt dit jaar uit met een aantal spraakmakende hosting-partijen!
Ontderk de nieuwe unieke beleving
donderdag 22 februari 2018
Onze succesvolle maandelijkse "Sensual" edities in Club Organza gaan wij afwisselen met het zelfde Sensual concept maar.
Aftermovie Ultrasonic 2017
donderdag 22 februari 2018
Met deze koude dagen snappen wij dat jullie verlangen naar wat zonnestraaltjes. Nu hebben wij aardig wat hitte in onze aftermovie!
Afgelopen september viel er daags voor de start van het jaarlijkse popfestival Breda Barst ontzettend veel regen. Zoveel, dat het Valkenbergpark helemaal blank kwam te staan.
The Beginning X Taped
woensdag 21 februari 2018
Zaterdag 17-03-2018 gaat voor het eerst het Rave, Acid, Techno, Oldskool en House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave" plaatsvinden. Dit zal gebeuren op een van de mooiste locaties van Nederland 'de Suikerunie' in Groningen.
Reverze Essence of Eternity
woensdag 21 februari 2018
Klaar voor de start? Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zo ver: 20.000 liefhebbers vanuit meer dan 40 verschillende landen, 35 wereldacts, allemaal verenigt in het immense Sportpaleis en bijbehorende Lotto Arena.
Fabbrica in Rosso Classxx
woensdag 21 februari 2018
Fabbrica in Rosso more than just a party.
De vette industriële locatie in Veghel, de prachtig in rood en zwart geklede frnds, de enthousiaste nationaal en internationaal bekende DJ's, de vocalisten, TOP dansers, MC's, special effects, entertainment, visuals en de unieke niet te kopiëren gemoedelijke BLSSD vibe allemaal ingrediënten die maken dat Fabbrica in Rosso veel meer is dan zomaar een feestje.
Op vrijdag 9 maart een nieuwe editie van Inversion in Poppodium P60. Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scène op de line-up.
Op vrijdag 23 februari geeft Soixante Neuf in club Kokomo een keiharde fissa die jij zeker niet mag missen!
Trance Is My Religion
maandag 19 februari 2018
Een nieuw evenementmerk komt naar Amsterdam. Trance Is My Religion, een label, community en podcast zijn erg enthousiast om deze juli te lanceren in de wereldberoemde Panama-nachtclub in Amsterdam.
Hiphop superster The Game in Arnhem
maandag 19 februari 2018
Hiphopicoon The Game is één van de grootste Amerikaanse rappers van het moment. Na meerdere Amerikaanse nummer 1 noteringen, een realitysoap en samenwerkingen met Dr. Dré, Kendrick Lamar en Drake staat hij plots in Arnhem voor een intieme clubshow in Musis.
Though there's still a day or so to go before the biggest indoor Trance event in the world helps us descend into Trance-driven madness, fans from all over the world can already get into 'A State Of Trance'.
Vandaag gaat het album 'Techniek' van NoizBoiz in release. De release van het album valt tegelijk met het tien-jarig bestaan van de formatie.
The beginning
vrijdag 16 februari 2018
Na een zeer geslaagde editie in 2017 is The beginning terug in het Patronaat. En The Beginning zou the beginning niet zijn als het deze keer weer even helemaal anders gaat worden!
Het Nederlandse producer/dj-duo Firebeatz heeft een publishingdeal getekend met Cloud 9 Music.
Mysteryland announce stage hosts
woensdag 14 februari 2018
The biggest dance music festival of The Netherlands has announced its 2018 hosting partners.
Nicky Jam in Amsterdam
woensdag 14 februari 2018
Top-Selling Latin artist Nicky Jam is going to perform with 'The Series' tour in Amsterdam, on Friday, June 1st, 2018.
Dj en producer Hardwell is dit jaar twee dagen aanwezig op het festival Mysteryland, dat op 24, 25 en 26 augustus plaatsvindt.
Toonaangevend The Crave Festival zet nieuwe standaard met afschaffen van additionele ticketfee
Night of Cool
maandag 12 februari 2018
Op zaterdag 3 maart 2018 vindt de jaarlijkse Museumnacht plaats in Rotterdam. In samenwerking met SUPERWOW Agency (de creatieve koppen achter NOW&WOW) presenteert Museum Rotterdam 'NIGHT of COOL'. Een avond met poëzie, fijne deuntjes, onvergetelijke performances en een COOL exhibition.
LOUD
vrijdag 9 februari 2018
Op zaterdag 7 april staat P60 weer in het teken van LOUD!. Dit dikke beukfeest is weer terug met nog hardere en rauwe beats dan ooit tevoren.
Het Nederlandse dj- en producerduo Firebeatz brengt vandaag de nieuwe track 'Everything' uit op hun eigen label Ignite Recordings.
Detroit Swindle nemen hun platenlabel op een korte tour door Europa tijdens 3 aaneensluitende weekenden in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Claire in Amsterdam is als eerste aan de beurt op zaterdag 17 februari, daarna op vrijdag 23 februari gaan ze door naar de Prince Charles in Berlijn als onderdeel van hun maandelijkse residency daar en als laatste komen ze langs IBoat in Bordeaux op vrijdag 2 maart.
Dancefair 2018
donderdag 8 februari 2018
Armin van Buuren, Laidback Luke, Secret Cinema, Sick Individuals, Blasterjaxx, TONY JUNIOR, David Gravell, Matt Nash, Jewelz & Sparks, John Christian, Alvaro, Robin Albers, Luca Pretolesi 🇺🇸, Olly James 🇬🇧, Teknoclash, Maddix, Manse, Mental Theo, Irwan, DJ Jean, Kill The Buzz, Trobi, Sophie Francis, Lucky Charmes
Melt Festival heeft zojuist de laatste hand gezet aan de line-up voor de 2018-editie. Onder meer Little Dragon, Mount Kimbie en trouwe Melt-vrienden Modeselektor en Apparat schuiven aan naast eerder aangekondigde artiesten als Florence + The Machine, The xx, Fever Ray en Tyler, The Creator.
Bedrijven die (concert)kaartjes doorverkopen moeten voortaan aan extra voorwaarden voldoen om te adverteren via Google. Dat heeft Google woensdag bekendgemaakt in een blogbericht.
Zojuist heeft de organisatie van Drumcode Festival haar line-up bekendgemaakt. De nieuwkomer op de festivalmarkt strijkt deze zomer op 18 augustus neer op de NDSM-werf in Amsterdam.
Vunzige Deuntjes vol. 01 is uit
woensdag 7 februari 2018
Vunzige Deuntjes start haar eigen muzieklabel! Via dit platform gaan we muziek uitbrengen van de tofste en vunzigste artiesten van het moment. Leuk?
SDC World Party, de naam zegt het eigenlijk al. Een exclusief event dat eens in de zoveel tijd georganiseerd wordt en waar bezoekers vanuit verschillende delen van de wereld voor naar Nederland afreizen. Een event dat je niet mag missen.
Het is bijna zover. Nog even, en dan gaat de prins samen met zijn hofhouding en de raad van 11 op pad om de mooiste dagen van het jaar in te luiden.
Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Oldenzaal.
Armin van Buuren, Hardwell, Nicky Romero, Broederliefde, Lil Kleine, Ronnie Flex, Sam Feldt en vele anderen naar Kingsland Festival 2018.
Heerlen viert Bevrijdingsdag op zaterdag 5 mei met een nieuwe editie van Bevrijdingsfestival Heerlen.
Op het Pancratiusplein-Zuid zullen o.a. The Brahms, Afterpartees, Komodo en Kuenta i Tambu
optreden.
Eerste namen voor Sonus 6de editie
maandag 5 februari 2018
Sonus Festival maakt zich op voor de 6de legendarische editie met Amelie Lens, Charlotte de Witte, Jackmaster, Nicolas Lutz, Peggy Gou, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Ryan Elliott, Seth Troxler, Solomun, Sven Väth en nog 34 anderen!
Multigroove
vrijdag 2 februari 2018
Een rauw, duizelingwekkend snel, grappig en belangrijk boek over het begin van de Nederlandse dance
Vandaag gaat de debuut EP 'Centerpiece' van Rochelle in release. 'Centerpiece' bevat vijf songs met RnB/Pop invloeden met een donker randje en slaan op persoonlijke belevenissen van Rochelle.
Armin van Buuren bevestigde in 'De Coen en Sander Show' dat hij dit jaar op Koningsdag optreedt in Breda tijdens 538Koningsdag.
Eén van Nederlands langst lopende en meest invloedrijke festivals Free Your Mind Festival kondigt de line up voor hun 15 jarige jubileum aan.
SLAM! lanceert nieuw radiostation
donderdag 1 februari 2018
Op SLAM! hoor je elke zaterdag tussen 16 en 19 uur de SLAM!40 en vanaf vandaag kan je élk moment van de dag naar de 40 populairste tracks van dit moment luisteren.
Bezoekersrecord voor Melkweg in 2017
donderdag 1 februari 2018
De Melkweg heeft in 2017 een recordaantal bezoekers getrokken en verwelkomde ruim 474.000 bezoekers, 25% meer dan eerdere jaren.
In het Pinksterweekend staat Harmony of Hardcore: The Unification of the Ultimate Hardcore Feeling op het programma!
28 februari 2018
Shipwreck
The Return of headhunterz
Swingen met de Boogie Nights in P60
27 februari 2018
Crazyland kondigt volgende editie aan 3 November
Oranjebitter pakt 10-jarig bestaan groots aan
Zaterdag 5 mei Feest
23 februari 2018
Free Your Mind trapt 15 jarig bestaan af met Sasha & John Digweed
Sunglow Festival knalt in 2018 onverbiddelijk door
Lucas & Steve droppen nieuwe track met singer-songwriter Janieck
22 februari 2018
Summerpark Festival
Ontderk de nieuwe unieke beleving
Aftermovie Ultrasonic 2017
21 februari 2018
Breda Barst zoekt donateurs na financiële tegenslagen
The Beginning X Taped
Reverze Essence of Eternity
Fabbrica in Rosso Classxx
20 februari 2018
Een vers portie Neurofunk Drum & Bass bij nieuwe editie Inversion
19 februari 2018
Soixante Neuf start 2018 met een killer line-up
Trance Is My Religion
Hiphop superster The Game in Arnhem
16 februari 2018
A State of trance 850 kicks off one day early through its official album
NoizBoiz vieren tien-jarig bestaan met album 'Techniek'
The beginning
15 februari 2018
Cloud 9 Music tekent publishingdeal met Firebeatz
14 februari 2018
Mysteryland announce stage hosts
Nicky Jam in Amsterdam
13 februari 2018
Hardwell treedt op en krijgt met label eigen podium op Mysteryland
Einde aan festival-servicekosten tijdperk
12 februari 2018
Night of Cool
9 februari 2018
LOUD
Firebeatz brengt nieuwe track 'Everything' uit
8 februari 2018
Heist recordings showcases aangekondigd in Berlijn, Bordeaux en Amsterd
Dancefair 2018
Modeselektor, Apparat, Little Dragon en meer maken line-up Melt 2018 compleet
Google lanceert strengere regels voor doorverkoop concertkaartjes
7 februari 2018
Drumcode festival kondigt line-up aan
Vunzige Deuntjes vol. 01 is uit
SDC World Party gaat flink uitpakken op 14 april
6 februari 2018
Zany & DV8 toveren Armin van buurens Great spirit om tot carnavalskraker
5 februari 2018
Kingsland maakt locaties en artiesten bekend
Eerste namen Bevrijdingsfestival Heerlen
Eerste namen voor Sonus 6de editie
2 februari 2018
Multigroove
Rochelle brengt debuut EP 'Centerpiece' uit
Armin van Buuren viert Koningsdag met 538 in Breda
Free Your Mind festival kondigt eerste namen 15 jarig bestaan aan
1 februari 2018
SLAM! lanceert nieuw radiostation
Bezoekersrecord voor Melkweg in 2017
Harmony of Hardcore presenteert line-up 2018 en nieuwe area hosting