Partyflock
 
Nieuws · september 2017
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of leuke dresscode. Oktober is de maand van ADE en Halloween, feestjes genoeg dus! Bekijk hier de leukste feesten van oktober 2017.
Nederlands dj Tony Junior is een samenwerking aangegaan met STUK voor een gezamenlijke EP-release.
Feestend 30+ Nederland kijkt weer reikhalzend uit naar zaterdag 4 november want dan strijkt Broodrooster Feest weer neer in de Cruise Terminal, een van de meest inspirerende indoor feestlocaties van Nederland gelegen aan de Maas.
De afgelopen jaren is Drum & Bass een beweging geworden in Zeeland. Wat begon als een kleine groep liefhebbers is uitgegroeid tot een heuse scène.
Op zaterdag 23 december staat RAI Amsterdam voor één nacht in het teken van Valhalla Festival.
De line-up van het nieuwe gratis toegankelijke festival ADE Hangover is vandaag bekend gemaakt.
Dancefair/Musicfair, hét evenement voor dj's, producers, muzikanten music entrepreneurs komt naar België op 4 en 5 november 2017.
Detroit Swindle runt al bijna vijf jaar het platenlabel Heist Recordings en tijdens het ADE vieren ze het eenjarig bestaan van de bijbehorende showcases in de Claire.
The Chainsmokers naar ziggo Dome
woensdag 27 september 2017
Op zaterdag 17 februari 2018 geeft The Chainsmokers een show in de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concert maakt deel uit van hun Europese tournee: Euro Memories... Do Not Open Tour.
Op zaterdag 21 oktober doet club JACK een showcase in de Bijlmerbajes. Met DJ's als Lady Starlight, Shinedoe en Black Asteroid wil JACK een voorproefje van de programmering en sfeer geven.
Programma Melkweg ADE 2017 compleet
dinsdag 26 september 2017
Van woensdag 18 t/m zondag 22 oktober staat Amsterdam geheel in het teken van Amsterdam Dance Event.
De bekende Rotterdamse club Perron opent tijdens REC. Festival haar deuren voor een uitgebreid DJ programma. De in 2015 gesloten club huisvest vrijdag 3 november de modulaire synths van Colin Benders en een nachtprogramma van Ostgut Ton.
We are Electric
dinsdag 26 september 2017
Na geprezen residenties in onder meer Ibiza, Londen en Amsterdam strijkt elrow 🇪🇸 dit najaar ook in Eindhoven neer. Op zaterdag 25 november haalt We are Electric de gevierde Spaanse feestorganisatie naar het Eindhovense Klokgebouw.
FLOW, het succesvolle dance concept van Arnhemse DJ's Franky Rizardo en Jasper Fioole, zal voor het eerst sinds de oplevering van de concertzaal een dance event organiseren in de nieuw gebouwde Parkzaal van Musis Arnhem.
Ghosttown timetable and last info
maandag 25 september 2017
Het lange festivalseizoen is ten einde. Hoog tijd om de nachtelijke duisternis weer in te gaan. En waar kan dat nou beter dan in Ghosttown!
TIKTAK New Years Eve heeft vandaag de volledige line-up aangekondigd. Tijdens het grootste Oud & Nieuw evenement van Nederland.
Op 22 september gaat de hardste en meest spraakmakende compilatie van het jaar in release. Op 'Kind van de Duivel' kan de gelijknamige triple platina hit van Jebroer natuurlijk niet ontbreken.
Perc Trax labelnight in de Maassilo
vrijdag 22 september 2017
Op zaterdag 2 december komt Perc met zijn eigen label (Perc Trax) naar De Factory010, Rotterdam.
Het veelbesproken feest Wine, Dine & Dance, dat is begonnen in Landhuis De Wipselberg in Beekbergen, slaat haar vleugels uit.
538 opent tijdens het Amsterdam Dance Event het 538DJ Hotel in The Student Hotel. Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Afrojack geven dit jaar exclusieve optredens in de club van het hotel.
Suppression, hét RAW event uit Noord Holland, lanceerde vorig jaar oktober de eerste #FearTheGear editie. Deze editie, die geheel in het teken stond van het label Gearbox Digital, was volledig uitverkocht en er hing een fantastische sfeer.
AMF, Amsterdam Dance Event's (ADE) grootste festival heeft vandaag bekend gemaakt dat de DJ MAG Top 100 DJs award show dit jaar plaatsvindt tijdens het festival in de Amsterdam ArenA op zaterdag 21 oktober 2017.
Insides clubnight
donderdag 21 september 2017
Project Insides maakt komende vrijdagnacht een knallende start in de Westerunie.
Martin Garrix heeft woensdag een rechtszaak tegen zijn voormalig manager en platenbaas Eelko van Kooten gewonnen. De dj werd beschuldigd van contractbreuk, maar de rechter heeft nu geoordeeld dat hij in zijn recht stond toen hij het contract met Spinnin' Records ontbond.
La SHARE 'the taste of chocolate'
woensdag 20 september 2017
Na een zeer geslaagde eerste editie is het natuurlijk tijd voor een vervolg. La SHARE presents 'The taste of Chocolate' op 30 september in het DIDO Event Centre te Amterdam.
Something wicked this way comes: de line-up voor het eerste outdoor Halloween Festival van Nederland is bekend!
Alle hitjes verzamelen!
dinsdag 19 september 2017
Het festivalseizoen is voorbij, maar je hoeft geen jaar te wachten om je weer compleet te misdragen. Laat je zaterdag 30 september lekker gaan tijdens de Guilty Pleasure Hitmachine Show! Voor het eerst wordt de Gaasperplas ingeruild voor 'Het Sieraad' voor een knotsgekke nightshow.
Het is over en uit voor Sylence. De Amerikaanse producer liet gisteravond via social media weten dat het mooi is geweest en zijn koptelefoon aan de wilgen hangt.
Ram & Indecent noise
maandag 18 september 2017
Terwijl de zomer 2017 inmiddels de top heeft bereikt, weet Ram, geënt op het gehele bruisende seizoen, wederom iets moois af te leveren.
Op 22 september lanceert Veronica de nieuwe Nederlandse realityserie The Next Icons. Hierin worden de vier ambitieuze dj's The Boy Next Door, Justin Mylo, The Him en Dante Klein gevolgd. Zij willen in de voetsporen treden van de Nederlandse dj's die wereldwijd naam hebben gemaakt. Alleen de weg naar het succes is met vallen en opstaan. Hoe houden de dj's zich staande met hun eigen sound, levensstijl en persoonlijke ambitie?
Into the Woods voegt drie exclusieve clubnachten toe aan het ADE programma.
RADIIION
donderdag 14 september 2017
Gelegen in broedplaats ACTA, Amsterdam Nieuw-West, is RADION een zinnenprikkelende plek met veel muziek, kunst en cultuur. In de collegezalen waar vroeger tandartsen werden opgeleid, staan nu wekelijks -in vijf verschillende ruimtes- dag- en nachtvlinders te excelleren.
Salto sounds
donderdag 14 september 2017
Nieuw en uniek in Rotterdam: Salto Sounds! Op zaterdag 30 september zal dit nieuwe concept van niemand minder dan Gregor Salto haar intrede doen aan de hotspot aan de Maasboulevard van de Havenstad: Club Vie.
Armada Music opent kantoor in Londen
woensdag 13 september 2017
Armada Music heeft zich een jaar na de opening van een kantoor in New York opnieuw gevestigd in een ander land.
De Line-Up voor Johan Gielen Trance Classics Worldtour op 31 maart 2018 is bekend!
Het Amsterdam Halloween Festival 2017 van Amsterdam Spook heeft 6 dagen
aan ziekelijk Halloweenplezier voor je in petto!
MN2S Presents
dinsdag 12 september 2017
Legendes en pioniers Roger Sanchez, Todd Terry en A Guy Called Gerald zullen vrijdag 20 oktober in de Sugar Factory het Amsterdam Dance Event-publiek een ware House geschiedenisles voorschotelen.
La SHARE 'the taste of chocolate'
dinsdag 12 september 2017
Na een zeer geslaagde eerste editie is het natuurlijk tijd voor een vervolg. La SHARE presents 'The taste of Chocolate' op 30 september in het DIDO Event Centre te Amterdam.
Nieuwe avond Drum 'n Bass in P60
dinsdag 12 september 2017
Inversion is terug met een nieuwe avond gevuld met de beste nationale – én internationale namen uit de hedendaagse Drum 'n Bass scène.
The Funky Cat goes Japan
maandag 11 september 2017
Na het succes van vorige edities kan Amstelveen zich weer opmaken voor de volgende reis langs de spannende uithoeken van het elektronische muzieklandschap.
Ouwe Stijl is Botergeil
maandag 11 september 2017
Een spreekwoord is een korte, krachtige uitspraak die een volkswijsheid, een collectieve ervaring of morele opvatting weergeeft.
Het is uit met het onbeperkt feesten in Bloemendaal aan Zee. De strandpaviljoens waar het organiseren van evenementen core-business is en het elk weekend bruist, mogen volgend seizoen nog maar zes feesten per jaar organiseren.
Het indoor hardstyle event, Ace of Spades – The Secret Society, dat voor de tweede keer wordt georganiseerd door Paaspop Events en WiSH Outdoor, presenteert met trots haar line-up.
Na verschillende succesvolle releases met artiesten zoals Boef, Lijpe, Ismo, en nog vele anderen lanceert het nieuwe hiphop-label El Chapo Productions hun eerste live event. Op 30 september zal The Box in Amsterdam dan ook het spetterende decor worden van Streetview.
Warner Music Group (WMG) kondigt vandaag de overname aan van Spinnin' Records, een van 's werelds meest toonaangevende, onafhankelijke elektronische muziekbedrijven.
SLAM! dance 1000 is van start
dinsdag 5 september 2017
Van Fatboy Slim tot Afrojack, van DJ Jean tot Avicii en van Robin S tot Calvin Harris. Deze week hoor je op SLAM!
A Mokum Halloween Story
maandag 4 september 2017
Na twee eerdere uitverkochte edities organiseren de creatieve party-people van het Amsterdamse Fat Kids Cake in samenwerking met Duke of Tokyo en Absolut op zaterdag 28 oktober 2017 voor de derde keer Mokum Halloween.
Een walhalla voor hippies: zo staat festival Burning Man in de woestijn van Nevada al jarenlang bekend. In de experimentele samenleving waar geld niet bestaat en alles draait om kunst, muziek en samenzijn, duiken echter steeds meer succesvolle ondernemers op.
Crazy Wonderland barst bijna los en om het jullie nog leuker te maken hebben wij de laatste info:
30 september 2017
De leukste feestjes met een dresscode in oktober
29 september 2017
Nederlands DJ Tony Junior en STUK brengen plaat uit op Spinnin' Records
Broodrooster Feest brengt Las Vegas naar Rotterdam
28 september 2017
Drum & Bass in Zeeland blijft groeien, Volt doet mee
Fritz Kalkbrenner kolsch en yellow claw naar valhalla festival
Nieuw en gratis festival ADE Hangover maakt line-up bekend
Succesformule Dancefair/Musicfair strijkt neer in België
Heist recordings terug met speciale ADE editie in Claire
27 september 2017
The Chainsmokers naar ziggo Dome
26 september 2017
Nieuwe club JACK doet een showcase op ADE
Programma Melkweg ADE 2017 compleet
Rotterdamse club Perron open voor REC. Festival
We are Electric
Franky Rizardo's FLOW gaat voor unieke ervaring in nieuwe concertzaal
25 september 2017
Ghosttown timetable and last info
TIKTAK New Years Eve kondigt line-up aan
22 september 2017
Kind van de Duivel - de grootste Hardstyle & Happy Hardcore Hits
Perc Trax labelnight in de Maassilo
Wine, dine & dance verlegt haar grenzen
Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Afrojack geven exclusieve 538-showcase tijdens ADE
Suppression strijkt neer in de North Sea Venue met #FearTheGearXXL
21 september 2017
Dj mag's top 100 djs award show tijdens AMF
Insides clubnight
20 september 2017
Martin Garrix wint rechtszaak tegen voormalig manager
La SHARE 'the taste of chocolate'
De line-up voor crazy sexy cool halloween is bekend
19 september 2017
Alle hitjes verzamelen!
18 september 2017
Sylence houdt het voor gezien en stopt ermee
Ram & Indecent noise
17 september 2017
Veronica lanceert nieuwe Nederlandse realityserie over aanstormende DJ's
15 september 2017
Into the woods voegt naast twee festivaldagen nog drie exclusieve clubnachten toe aan ADE
14 september 2017
RADIIION
Salto sounds
13 september 2017
Armada Music opent kantoor in Londen
Johan Gielen presenteert line up trance classics world tour
12 september 2017
Aankondiging Amsterdam Halloween Festival-programma
MN2S Presents
La SHARE 'the taste of chocolate'
Nieuwe avond Drum 'n Bass in P60
11 september 2017
The Funky Cat goes Japan
Ouwe Stijl is Botergeil
10 september 2017
Rem op strandfeesten Bloemendaal aan Zee
8 september 2017
Grootse line-up voor tweede editie van Ace of Spades
El Chapo Productions lanceert eerste live event: Streetview
7 september 2017
Warner music neemt spinnin' records over
5 september 2017
SLAM! dance 1000 is van start
4 september 2017
A Mokum Halloween Story
2 september 2017
Hoezo, alleen maar hippies op Burning Man?
1 september 2017
Pleasure Island Crazy wonderland laatste belangrijke info voor morgen 2 september