Partyflock
 
Nieuws · juli 2017
Summerlake outdoor
maandag 31 juli 2017
Eén gewaarschuwd mens telt voor twee! Alleen tot vanavond 23:59u zijn de Fase 3 Tickets voor slechts €30,- verkrijgbaar via www.summerlake.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A32692.
Een enorme brand op het podium van Tomorrowland in Barcelona heeft een voortijdig einde gemaakt aan het dancefestival. Volgens de organisatoren zijn alle 22.000 feestgangers zonder problemen van het terrein gehaald.
Thunderground
vrijdag 28 juli 2017
Thunderground maakt zich op voor echte Freestyle Madness! Zes acts, gruwelijke B2B sets en een ongekend harde afsluiter… Zaterdag 14 oktober trilt de Effenaar in Eindhoven tussen 22:00 en 04:00 op haar grondvesten en staan de Thunderground helden The Darkraver en Vince klaar om er een groot freestyle circus van te maken.
Voor het vijfde jaar op rij host Grotesque een eigen stage op Electronic Family!
Swingen en genieten
vrijdag 28 juli 2017
Sins op Ibiza presenteert op een unieke locatie een unieke sfeer. Zaterdag 2 september wordt Buitenplaats de Houtmaat in Hengelo omgetoverd tot dé dancetempel.
Sunnery James & Ryan Marciano keren dit jaar terug met hun Sexy By Nature show naar het Amsterdam Dance Event op 21 oktober.
Nederlands DJ/producer Rocky Wellstack heeft zijn eerste single bij Spinnin' Records uitgebracht, het met de soulvolle vocalen van Nicole Bus geperfectioneerde nummer 'I Miss You'.
In januari dit jaar introduceerde Joris Voorn zijn nieuwe concept Spectrum al in zijn woonplaats Amsterdam.
DGTL heeft zojuist hun langverwachte ADE plannen openbaar gemaakt, bestaande uit drie aansluitende events inhun thuisbasis, de NDSM werf. Muzikale grootheden opdedonderdag zijn de Russische heldin Nina Kraviz en muzikale whizzkids Modeselektor.
Op zaterdag 30 september keert Grotesque terug op het oude nest in Rotterdam. Hiermee voldoet PT Events aan het verzoek van velen, om weer eens een feestje in de aloude, intieme Factory010 te organiseren. Een speciale Back2Back editie is het resultaat en de tickets gaan vanaf woensdag in de verkoop!
Milkshake festival, the world's most open-minded music festival taking place in Amsterdam is taking place this Saturday 29th and Sunday 30th July and to celebrate, have revealed some more weird and wonderful festival happenings to get you in the mood.

Now in its sixth year, Milkshake is a true celebration of diversity and freedom of expression, created from the thought that 'nothing should be mandatory and anything is possible'. Here's 10 reasons why this year's event is not to be missed!
Spinnin' Records, het grootste onafhankelijke dance label ter wereld, kondigt vandaag een partnership aan met Revolve Music – een platform waarmee dj's eenvoudig een website kunnen maken. Met de samenwerking helpt Spinnin' Records de 1 miljoen dj's en producers van de Spinnin' Talent Pool om zich beter online te kunnen profileren.
Met een brede lach op hun gezicht kondigt UNLEASHED de muzikale headliner
aan voor hun aanstaande event: niemand minder dan DJ Isis zal deze avond de
dansvloer vol overgave overnemen! Als welbekende pionier van ruim 20 jaar
in zowel de lokale als internationale electronic music scene zal zij
gegarandeerd een onvergetelijke en intense set neerzetten in de WesterUnie
op 12 augustus.
Dance festivalmarkt onder druk
dinsdag 25 juli 2017
De Nederlandse dancefestivalmarkt heeft het moeilijk, blijkt uit de halfjaarlijkse Dance Festival Monitor. Hoewel het aantal festivals en het aantal bezoekers in de eerste helft van 2017 is toegenomen ten opzichte van dezelfde periode in 2016, is de ticketomzet gedaald. Lagere ticketprijzen gelden als voornaamste verklaring.
Breakfast Club will be back again on Saturday October 21st during ADE with a smashing edition, spread out over 3 areas at Radion Amsterdam with an appetizing programme and a free of charge breakfast.
Singles bezoeken deze zomer weer massaal festivals door heel Nederland. Maar liefst 65% van alle singles heeft deze zomer een festival op de agenda staan.
Het gratis toegankelijke Dancetour keert dit jaar op 30 juli 2017 terug op de Grote Markt.
Dat de voorverkoop veel harder gaat dan vorig jaar was al bekend. Dat we nu de laatste 900 kaarten gaan verkopen nog niet. Elke dag gaan de kaarten sneller.
Jebroer gaat tijdens het Amsterdam Dance Event zijn eigen conceptavond 'Paranoia' organiseren. Op 18 oktober 2017 zal de Q-Factory in Amsterdam zowel in de grote als kleine zaal op zijn kop staan met bevriende artiesten.
Walibi Holland organiseert deze zomer het nieuwe festival #lekkergaan. Op zes woensdagen in juli en augustus. Vandaag trapte Walibi in tropische temperaturen af met de eerste editie van dit zomerse festival.
Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano zijn al een aantal woensdagavonden het middelpunt van Hï Ibiza en blijven erop gebrand hun fans de tijd van hun leven te geven.
Op zaterdag 23 september 2017 keert Cocktail Fest terug naar de Maassilo Rotterdam. Opnieuw zal de organisatie de krachten bundelen met meerdere nationale en internationale feesten tot één groot open-minded mega festival!
Al drie keer eerder was het Roel Langerakpark, naast Diergaarde Blijdorp, het toneel van Blijdorp Festival. Naast een uitgebreid muziekprogramma is er vanaf de eerste editie ook ruimte voor kunst en cultuur. Deze bijzondere mix zorgt ervoor dat het festival ieder jaar groeit, dit jaar is dat vooral te zien aan de stijgende kaartverkoop.
De mede voor Amsterdam Dance Event ingestelde nieuwe veiligheidsregels voor dance-evenementen gaan ook gelden voor clubs en horecagelegenheden die dancefeesten organiseren.
Radiostation SLAM! heeft zojuist bekendgemaakt ook dit jaar een groots evenement te organiseren tijdens het Amsterdam Dance Event; SLAM!
Het uitverkochte Amsterdamse boutique-festival A Day at the Park (ADATP) heeft zaterdag met ruim 20.000 bezoekers de final edition succesvol afgesloten. Het festival vierde dit jaar haar tiende verjaardag.
The UK's biggest global breakthrough act, Jonas Blue, reveals his debut compilation album 'Electronic Nature - The Mix 2017'.
Of het nu gaat om het succes van wereldhits als 'Are You With Me' en 'Reality' of om het supervette geluid van nieuwe platen als 'Here With You', Lost Frequencies is niet te stoppen.
Na de knallende samenwerking met Lunatic's Hell's Basement is het tijd voor Tryfecta Events om zelf weer uit te pakken met Basscode en hoe!
Vandaag is bekend gemaakt welke artiesten 25 years of Hardcore moeten vertegenwoordigen!
Zomerfeest Blijburg
donderdag 13 juli 2017
Dit keer volgen we de bedoeienen in de magie van onze eigen urban oase. Zes atmosferische stages gaan aan en dit keer beginnen we vroeg.
Volgend jaar vindt in Disneyland Parijs opnieuw het festival Electroland plaats. Dat maakte de organisatie bekend na het einde van de eerste editie.
Na een heerlijke reeks indoor events, keert Grotesque terug naar de geliefde Beachclub Fuel in Bloemendaal!
Thuiskomen in "NatureOne-Land"
dinsdag 11 juli 2017
Van 4 tot en met 6 augustus vindt op de raketbasis Pydna bij Kastellaun in Hunsrück de 23e editie van Nature One plaats. Er worden ruim 60.000 bezoekers verwacht op dit festival voor elektronische muziek, dat de meeste traditie in Duitsland kent. Meer dan 350 dj's en live-acts zijn te bewonderen op 23 podia onder het motto "we call it home".
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90 Het kan 22 juli bij S.O.L. Op het Thuishaven terrein in Amsterdam
Nederland telde vorig jaar 943 festivals. Dat zijn er bijna honderd meer dan in 2015.
Zaterdag 26 augustus aanstaande vindt op de NDSM-werf in Amsterdam de twaalfde editie van het festival VOLTT Loves Summer plaats. Na een renovatie van ruim 3 jaar is er groen licht gekomen om de scheepshelling weer in gebruik te mogen nemen als festivallocatie, dus dat betekent dat VOLTT weer kan knallen met de mainstage op De Helling!
The Grapevyne
maandag 10 juli 2017
Zaterdag 02 september '17 brengt The Grapevyne je wederom een onvervalste old-school-ninetiesparty met de beste r&b- en phiphop.
Het festival was voor het tweede jaar op een rij volledig uitverkocht en maakte wederom een grote groei door.
90's on the beach
maandag 10 juli 2017
De zomer zit goed in ons bol! Met heel veel plezier kondigen XSENSE en The Zoo aan dat het nostalgische festival 90's on the Beach nu ook naar Woudenberg komt.
Sunnery James & Ryan Marciano hebben hun zomerresidentie in Hï Ibiza pas net afgetrapt, maar hebben nu al een nieuwe single gelanceerd om de zomershows nóg onvergetelijker te maken.
Win en jaar lang gratis entree voor alle ALDA events!
Celebrate life
vrijdag 7 juli 2017
Het moment is aangebroken: vanaf vandaag is onze nieuwste titel Celebrate Life - het verhaal van ID&T overal verkrijgbaar!
Bel, app en mail je vriendinnen want 24 september moet geblokt worden in de agenda!
Die dag is 'Naughty Night Out' terug met een 3de mega editie! Ditmaal met een spectaculaire internationale show die eerdere edities zal overtreffen; niemand minder dan de mannen van Forbidden Nights 🇬🇧 zijn deze editie aanwezig.
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend. The Flexican, Snelle Jelle, Boris Werner, Jengi Beats, Steven Pieters, Mikey Nice, Joshua J, De Badmeesters, Murten, Yorick Knijff, Raywell, Lolo en Nozem draaien op het dancepodium.
Ticketmaster is bezig met de integratie van ultrasone technologie in zijn systemen voor kaartcontrole. Bezoekers kunnen inchecken bij evenementen door ultrasone geluiden via hun smartphones uit te zenden. De technologie heet Smart Tone en wordt ontwikkeld door Lisnr.
Keihard is het toverwoord van dit jaar voor Pleasure Island Crazy Wonderland. Keihard ook omdat de voorverkoop 10 x harder gaat dan vorig jaar.
4 juli, is het precies 25 jaar geleden dat Dance 2 Eden haar allereerste feest organiseerde.
Sites die kaartjes verkopen voor festivals of concerten moeten boekingskosten en andere extra kosten duidelijker vermelden. Al meteen als iemand een kaartje gaat kopen moeten de extra kosten zichtbaar zijn.
Jebroer, Paul Elstak en Dr Phunk gaan de hit 'Kind van de Duivel' uitbrengen in het Duits. Na veel positieve reacties vanuit Duitsland op de Nederlandse hitsingle slaan de mannen met 'Kind Eines Teufels' een brug naar onze Oosterburen.
31 juli 2017
Summerlake outdoor
30 juli 2017
UNITE with Tomorrowland Barcelona afgelast na brand
28 juli 2017
Thunderground
Grotesque met unieke line-up op Electronic Family
Swingen en genieten
27 juli 2017
Sunnery James & Ryan Marciano met Sexy By Nature naar AFAS Live tijdens ADE
Rocky Wellstack presenteert single op Spinnin' Records met Nicole Bus 'I Miss You'
Joris Voorn keert tijdens ADE terug naar Amsterdam met Spectrum
DGTL maakt ADE programma bekend met vaste partners Kompakt en Paradise
Grotesque Back 2 Back Reunion Party in Factory010
26 juli 2017
10 Reasons Milkshake is This Summer's Most Unique Festival
Spinnin' Records gaat samenwerking aan met Amsterdamse startup Revolve
25 juli 2017
Unleashed Amsterdam: Eerste headliner bekend
Dance festivalmarkt onder druk
Breakfast Club announces ADE programme
Singles flirten erop los op festivals
24 juli 2017
ChildsPlay en Mental Theo op Dancetour Goes
Pleasure Island Crazy wonderland laatste 900 kaarten in de verkoop. VIP ook uitverkocht! Weer een area bekend!
21 juli 2017
Jebroer lanceert eigen concept 'Paranoia' tijdens Amsterdam Dance Event
Zomerse sferen tijdens eerste lekkergaan in walibi
Armin van Buuren en Sunnery james & Ryan Marciano lanceren anthem voor zomershows
20 juli 2017
Cocktail Fest bereidt zich voor op tweede editie tijdens Rotterdam Pride
19 juli 2017
Vierde editie Blijdorp Festival dicht tegen uitverkoop aan
Veiligheidsregels Amsterdam Dance Event gelden nu ook voor horeca
18 juli 2017
Slam! mixmarathon voor het tweede jaar in de Ziggo dome
17 juli 2017
Uitverkocht A Day at the Park sluit succesvol laatste editie af
14 juli 2017
Jonas Blue releases his highly anticipated debut compilation album
Lost frequencies lanceert deluxe-versie van debuutalbum
Knallend de zomer uit met Basscode
13 juli 2017
Thunderdome line-up bekend gemaakt
Zomerfeest Blijburg
12 juli 2017
Electroland krijgt tweede editie in Disneyland Parijs
Grotesque verwelkomt de zomer tijdens Trance Beats
11 juli 2017
Thuiskomen in "NatureOne-Land"
Club classic festival The 4th Summer of Love op het schitterende terrein van Thuishaven
Aantal festivals in Nederland vorig jaar toegenomen
VOLTT Loves Summer Festival is terug op oude locatie
10 juli 2017
The Grapevyne
Woo hah festival 2017 daverend succes
90's on the beach
7 juli 2017
Sunnery james & Ryan marciano lanceren nieuwe single
Golden Ticket actie ALDA events
Celebrate life
Nederlandse première van Forbidden Nights op Naughty Night Out
6 juli 2017
The Flexican, Snelle Jelle, Boris Werner en meer op het Suikerbeat podium van Breda Barst
5 juli 2017
Ticketmaster wil kaartcontrole via ultrasoon geluid mogelijk maken
Pleasure Island Crazy Wonderland gaat keihard
Line-up release en start presale Ghosttown 2017
4 juli 2017
Online aanbieders van tickets moeten onvermijdbare kosten opnemen in prijs
1 juli 2017
Jebroer en Paul Elstak gaan internationaal met 'Kind Eines Teufels'