Partyflock
 
Nieuws · maart 2017
La Fête Du Frechcore
vrijdag 31 maart 2017
Zaterdag 8 April zal The Rough Factory met haar parade paardje ''La Fête Du Frechcore'' weer neerstrijken in club Organza Breukelen.
STRAF_WERK Festival maakt voor de vijfde editie op zaterdag 19 augustus haar rentree op de robuuste vrijhaven Blijburg Aan Zee.
Nachtclub Westerunie, gelegen naast de iconische gashouder op het internationaal geprezen Westergasfabriek te Amsterdam, bestaat dit jaar 10 jaar en inmiddles niet meer weg te denken uit de Amsterdamse clubscene.
Ultrasonic bestaat 5 jaar, en dat gaan we vieren met de vetste line-up ooit! De eerste namen waren al niet mis en vandaag mogen we eindelijk alle artiesten bekendmaken.
Dance music veteran David Guetta has joined forces with rap royalty, Nicki Minaj and Lil Wayne, on 'Light My Body Up.'
In de zomer van 2017 wordt er in Rotterdam voor het eerst een grootschalig open air reggae festival georganiseerd. Dit muziekfestival vindt plaats op zondag 30 juli in Het Park (Euromastpark) in het centrum van Rotterdam.
Op woensdagavond 26 april is het Koningsnacht! En op die nacht organiseren Ignition Events en P60 de eerste editie van Abduction.
For the third time DGTL brings its industrial concept to the Catalan Capital, announcing an extended line up of over 60 artists spread over four stages and adding Tale of Us, Adriatique, Jackmaster, DVS1, Paco Osuna next to the likes of previously announced Jeff Mills, Solomun and Recondite [live] on the bill of DGTL Barcelona 2017.
Among the list of laudable guest contributors on Drake's newest album 'More Life' which was released on Saturday, sits celebrated South African DJ Black Coffee.
Nederlandse dancefestivals hebben in 2016 voor 140 miljoen euro aan ticketverkopen gegenereerd.
Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van het strandseizoen op de Paaszondag van 16 april.
Ben je klaar om jouw vrijheid nog écht goed te vieren? De programmering van de allerlaatste Mumbai Color Festival is compleet!
25+ Party
dinsdag 21 maart 2017
Heb jij altijd al op het podium van Patronaat willen optreden? Dan is dit je kans! Op de 25+ Party op vrijdag 7 april kan je jouw favoriete boyband of girlband plaat meezingen of playbacken on stage!
Vorig jaar heeft de allereerste editie van forest 808 plaatsgevonden in een ydillisch stukje bos te Hechtel - eksel, net over de nederlandse grens.
Summerfestival
zondag 19 maart 2017
Er waait een frisse wind in het festivallandschap. Het Antwerpse Summerfestival, waarvan de eerste editie plaatsvond in 2009, is sinds dit jaar in handen van Atmosphere Architects, de organisatie die tevens instaat voor Fire is Gold, wecandance, Barefoot en Laundry Day.
Geef vrijheid door
zaterdag 18 maart 2017
De slogan voor 5 mei op Bevrijdingsdag is ook dit jaar weer "Geef vrijheid door"
31 maart is het weer zover na een succes volle eerste editie mocht er geen volgende editie ontbreken.
Begin februari kwamen ze naar buiten met de eerste lading namen, onder andere Hernan Cattaneo, Pan-Pot, Rødhåd en Stephan Bodzin Live pronkten op de affiche.
Line-up Defqon.1 compleet!
vrijdag 17 maart 2017
Meer dan 250 artiesten verzamelen zich tijdens Defqon.1 met maar 1 doel: Victory Forever!
Drum & Bass trio Black Sun Empire zal op 31 maart het nieuwe album The Wrong Room uitbrengen op hun eigen label Blackout.
Nicky Romero maakte donderdagmiddag op SLAM! bekend dat hij een eigen programma krijgt op het radiostation.
Op zaterdag 22 april is het tijd voor een nieuwe editie van Planet Raw! Na 2 overwegend succesvolle edities is het voor de komende editie wederom raak met een line up waar je 'U' tegen zegt!
D-lightment
donderdag 16 maart 2017
Na een succesvolle eerste editie in Eindhoven komt D-Lightment naar Utrecht met een nieuw evenement "D-Lightment - White, Welcome to Wild Ibiza".
Be bigger by Biggi on the beach
woensdag 15 maart 2017
Op 7 Mei 2017 keert BIGGI terug op het Bloemendaalse strand met dit keer een editie van zijn eigen concept: BE BIGGER!
The Grapevyne
woensdag 15 maart 2017
Zaterdag 06 mei'17 doet The Grapevyne het even anders en brengt je een R&B en HipHop special, vol met de hits uit de 90's en '00's.
Five new tracks released for the first time alongside three recent anthems Collection spans their big room sound, electronic pop and more
STRP Biënnale 2017
maandag 13 maart 2017
Het programma van STRP Biënnale, van 24 maart tot 2 april in het Klokgebouw in Eindhoven, is rond. De zintuigen van mens en machine, Senses & Sensors, staan centraal op het grootste evenement voor creatieve technologie in Nederland.
Vandaag verschijnt de videoclip van de track 'Turn The Tide'. Deze samenwerking is de laatste track die van FeestDJRuud zal verschijnen, maar tevens de eerste officiële release van Dutch Movement.
Oldskool Masters
zaterdag 11 maart 2017
Oldskool Masters is hèt feest voor de liefhebber van Early Hardcore, Millenium Hardcore, Oldskool en Classics!
Op zaterdag 15 april 2017 vindt Rush-the resurrection plaats in De Marktkantine in Amsterdam.
Met een knaller van een line-up is TIKTAK op zaterdag 25 maart weer te vinden in de AIR.
White Moon The Indoor Festival
donderdag 9 maart 2017
Volgende week komt er weer een mooie editie van Full Moon – White Moon aan! 4 Super areas met topdj's, spectaculaire decoratie, geweldige led-, laser- en lichtshow, tipitenten en gave acts!
43 nieuwe namen voor Pinkpop
donderdag 9 maart 2017
De programmering van Pinkpop is nagenoeg compleet. Tijdens de Pinkpoppresentatie in Paradiso zijn 43 nieuwe namen bekendgemaakt.
Na de zeer geslaagde december editie houden Tom en JP de druk op de ketel en brengen een Hardhouse line-up van energieke dj's en legendarische producers naar de Melkweg!
De tiende editie van A Day at the Park is tevens de laatste. De organisatie kondigde aan met het festival te stoppen.
Reverze "Interconnected"
woensdag 8 maart 2017
Aanstaande zaterdag vindt de 12e editie van Belgisch grootste indoor Hard Dance event plaats in het Sportpaleis & Lotto Arena, Antwerpen. Hier lees je alles wat je moet weten over Reverze "Interconnected".
Het Oerwoudt
woensdag 8 maart 2017
20.000 bomen aanplanten in het regenwoud, dat is het doel van Het Oerwoudt. Op zaterdag 11 maart overwoekert de blacklight jungle daarom de Westerunie te Amsterdam.
Zaterdag 26 augustus aanstaande vindt op de NDSM-werf in Amsterdam de twaalfde editie van het festival VOLTT Loves Summer plaats.
Het is dit jaar alweer de vijfde keer dat Ultrasonic Festival de Maarsseveense Plassen ondersteboven zet, en dat zullen we weten! Met een dikkere line-up dan ooit gaat het los op de vijf verschillende stages. Met gepaste trots maken we hier de eerste namen bekend die jou op 29 juli aan het dansen gaan krijgen!
Op zaterdag 15 april (Paasweekend) is het alweer tijd voor de zesde festivaleditie van het hardste hardcorefestival van nu; Hardshock Festival! Naast de dikste line-up release ooit komt de organisatie nu ook naar buiten met de official trailer, informatie, een preview van het anthem én een update over de nieuwe CD!
We maken het Bont
maandag 6 maart 2017
Confetti, vlaggetjes, opblaaskrokodillen, roltoeters & strandballen zijn de hoofdingrediënten van het nieuwe "Feel Good" dance event: BONT.
Broederliefde, De Jeugd van Tegenwoordig en De Staat zijn dit jaar de Ambassadeurs van de Vrijheid.
met o.a Moodymann, DJ Koze, Stephan Bodzin, Kiasmos, Worakls, Gerd Janson, Daniel Avery en vele anderen!
Op zaterdag 10 juni wordt het Rotterdamse Kralingse Bos omgetoverd tot festivalparadijs voor meer dan 10.000 danceliefhebbers.
Club Déjàvu in Dinxperlo mag aankomend weekend niet open op laste van gemeente Aalten. De uitgaansgelegenheid krijgt de straf opgelegd na het overtreden van diverse voorschriften.
Nederlands dj Tony Junior komt met een nieuw platform waarbij bekende artiesten en opkomend talent hun verhaal kunnen vertellen en skills laten zien.
We're all hyped for the highly anticipated release of Blasterjaxx's 8-track EP XX Files, and before unleashing this new collection the duo teases us further with another two stunners in the form of Black Rose and More.
Dancefair/Muziekfair
woensdag 1 maart 2017
Aankomend weekend vindt Dancefair/Musicfair plaats in Utrecht. Check alle informatie die je nodig hebt in dit bericht.
The Network: 1-op-1 met artiesten en industry professionals
Eén van de meest populaire areas op Dancefair/Musicfair is 'The Network'. Logisch, aangezien je hier 1-op-1 sessies kan houden met industry pro's en artiesten.
Voor de zevende keer komt NDSM Vrijhaven terug op Koningsdag met een bomvol programma met muziek, de grootste kindervrijmarkt en kunst
31 maart 2017
La Fête Du Frechcore
29 maart 2017
STRAF_WERK Festival kondigt grootste line-up tot nu toe aan
Westerunie bestaat 10 jaar en viert dit zaterdag 1 april feestelijk met de eveneens jarige Click
27 maart 2017
Volledige line-up Ultrasonic festival
26 maart 2017
David Guetta unveils new single 'light my body up' feat Nicki minaj & Lil Wayne
Eerste Open Air Reggae Festival In Euromastpark Rotterdam
25 maart 2017
Koningsnacht vieren met keiharde dubstep in P60
23 maart 2017
DGTL Barcelona Announces Extended Lineup for 2017
Black Coffee features on Drake's new album, 'More Life'
22 maart 2017
Ticketinkomsten Nederlandse dancefestivals in vijf jaar verdrievoudigd
Metz viert Pasen in Rockanje tijdens de Grand Opening van de strandedities bij Beachclub View
21 maart 2017
Volledige linue up van allerlaatste Mumbai color festival bekend
25+ Party
20 maart 2017
Forest 808 heeft 2de editie met een indrukwekkende line up
19 maart 2017
Summerfestival
18 maart 2017
Geef vrijheid door
Groningen mag zich weer achterlijk gedragen tijdens Achterlijke Herrie
17 maart 2017
Labyrinth Open kondigt de volledige line up aan voor hun zomerfestival in Kroatië
Line-up Defqon.1 compleet!
Black sun empire kondigt nieuw album The Wrong Room aan
16 maart 2017
Nicky Romero krijgt programma op SLAM
Ferry Corsten neemt je mee op ontdekkingsreis met zijn nieuwe sci-fi concept album
Planet Raw en Raw Style United bundelen hun krachten
D-lightment
15 maart 2017
Be bigger by Biggi on the beach
The Grapevyne
14 maart 2017
Blasterjaxx's feature-length XX Files EP is here
13 maart 2017
STRP Biënnale 2017
11 maart 2017
Eerste release Dutch Movement tevens laatste afscheidscadeau FeestDJRuud
Oldskool Masters
10 maart 2017
RUSH herrijst voor een eenmalig feest tijdens het Paasweekend
TIKTAK bereidt zich voor op een nieuwe clubavond in AIR Amsterdam met een wel hele speciale line-up
9 maart 2017
White Moon The Indoor Festival
43 nieuwe namen voor Pinkpop
8 maart 2017
Back By Popular Demand: Tom Harding & JP in de Melkweg
A Day at the Park stopt na tien edities
Reverze "Interconnected"
Het Oerwoudt
7 maart 2017
VOLTT Loves Summer Festival met de 12e editie op de Ndsm-werf
6 maart 2017
Ultrasonic Festival: hostingpartners & eerste namen
Hardshock Festival · Trailer, Anthem + CD Release
We maken het Bont
3 maart 2017
Ambassadeurs van de Vrijheid 2017
Line-up Buiten Westen 2017 onthuld
Boothstock festival maakt (inter)nationale line-up bekend
2 maart 2017
Club Déjàvu moet weekend op slot wegens organisatorische chaos
Nederlands DJ Tony Junior op zoek naar talent
1 maart 2017
Blasterjaxx tease feature-length EP with hot singles
Dancefair/Muziekfair
NDSM Vrijhaven presenteert 365 dagen NDSM op Koningsdag!