Partyflock
 
Nieuws · februari 2017
Highly anticipated since the release of 'We Are (Part 1)', the second part of Dash Berlin's 2014 album will finally see its release next month.
Lang geleden was daar een donkere grijze dag ergens eind 1997 in Vlaardingen.
Save the best for last! Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen af.
De eerste namen voor Dijkpop 2017
maandag 27 februari 2017
Al 34 jaar is Dijkpop een begrip in West-Friesland.
Artiesten die op 27 april aanwezig zijn op het grootste Koningsdag Festival van het jaar. In deze video, welke is ingesproken door Jeroen Krabbé wordt benadrukt hoe bijzonder het is dat muziek Nederland wereldwijd op de kaart zet.
To celebrate the success of their first European club tour, dynamic trio Better Lost Than Stupid have unveiled their debut release 'Dynamite'.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscodes. Zin om een keer in een speciale outfit naar een feestje te gaan? Bekijk dan hier de leukste feesten van maart 2017:
Megabase Outdoor
zaterdag 25 februari 2017
High Energy Events domineert in 2017 keihard het paasweekend met niet één, maar twéé gruwelijk dikke hardere stijlen evenementen.
Na een uitverkochte eerste editie zal op zaterdag 18 maart in De Boschvijver in Apeldoorn de tweede editie van Het Stadsfeest plaats vinden.
Soixante neuf indoor festival
vrijdag 24 februari 2017
2017 wordt bigger en better! Op zaterdag 1 april komt Soixante neuf weer naar het mooie Groningen voor een keiharde festival editie! Ons vorige zwaar uitverkocht indoor festival in Groningen is jou vast nog wel bekend..
Op donderdag 23 februari zijn de SLAM! Awards 2017 uitgereikt op radiozender SLAM! De awards zijn vakprijzen gekozen door de dance-industrie zelf. Labels, eventorganisatoren, muziekredacties, producers en dj's stemden de afgelopen weken massaal op hun nummer één in de verschillende categorieën.
Start je festivalseizoen in stijl met de Johan Gielen Trance classics World Tour! Tijdens paasweekend op zaterdag 15 april strijkt Gielen neer in Bloemendaal en is Beach Club Vroeger.
Op vrijdag 12 mei geeft de Franse producer DJ Snake een show in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 24 februari om 10:00 uur via ticketmaster.nl.
Keep fucking that chicken
dinsdag 21 februari 2017
Ik zie jullie denken, dit is een 1 april joke. Hell no! Zo zijn wij niet.
De op het Westergasfabriekterrein gevestigde North Sea Jazz Club heeft faillissement aangevraagd.
Franky Rizardo
dinsdag 21 februari 2017
Dutch DJ and producer Franky Rizardo has released a two-track EP, Mantra on ABODE Records.
Wie de gouden tip heeft voor Chris Rox kan zijn leven lang gratis diens feesten bezoeken. De Rotterdamse deejay werd afgelopen weekend bestolen van zijn dure draaiset.
Freestyle Madness is het nieuwe Freestyle concept van Poppodium P60 in Amstelveen.
In Trance We Trust - Heroes
maandag 20 februari 2017
Na een uiterst succesvolle editie van In Trance We Trust tijdens het Amsterdam Dance Event keert Menno de Jong opnieuw terug naar onze hoofdstad, ditmaal met een nieuw concept: In Trance We Trust 'Heroes'.
Outdoor festival gevoel
vrijdag 17 februari 2017
Unbound is een nieuwe speler in de dance- en eventindustrie. Een jong en ongebonden team, _alive and kicking_, met als doel de club scene naar een nieuw niveau te brengen.
Thunderdome keert terug
vrijdag 17 februari 2017
Het gonsde al een poosje van de geruchten, maar het blijkt echt waar: Thunderdome keert terug. Op 28 oktober wordt het 25-jarig bestaan gevierd in de Jaarbeurs.
Kralingse Bos Festival presenteert de line-up voor haar vierde editie in het gelijknamige bos.
Soixante Neuf
donderdag 16 februari 2017
Ja, Ja, Ja! Zaterdag 25 maart is het tijd om gezien te worden! Tijd voor het feest waar de 9 de 6 volgt, zoals de mooiboys de independant ladies volgen naar De loft xl te Hengelo.
Armin verzorgt openingsact The Voice
donderdag 16 februari 2017
DJ Armin van Buuren verzorgt morgenavond de openingsact bij de finale van The voice of Holland bij RTL4.
De Nederlandse DJ/Producer Girls Love DJs heeft getekend bij Spinnin' Records. Girls Love DJs, aka Rob Black, is al jaren een bekende in de Nederlandse dance- en festivalscene, onder meer met zijn eigen club events en festival-hostings.
Na het succesvol en uitverkochte vijfjarige bestaan van Showtime pakken ze weer door en Showtime zou Showtime niet zijn als ze dit niet groter doen dan ooit te voren met als gevolg: een Showtimegroup weekend in The BOX Amsterdam!
Hij ging zijn droom en passie achterna en kwam tot grote hoogtes waar hij nog steeds staat, had net zoals Tiesto in Gelredome een one man show. Was de tweede artiest die een Xqlusive in de HMH had en draait nog steeds mee in de top van de Hardstyle.
Na succesvolle edities in 2015 en 2016, vindt we are electric Weekender dit jaar opnieuw plaats op het E3 strand in Eersel.
Evenementencentrum The Dome aan de Luthersestraat heeft vandaag zijn faillissement aangevraagd. De uitgaansgelegenheid in het Korenkwartier heeft in april 2016 haar deuren geopend.
ST8MENT
dinsdag 14 februari 2017
Vijf jaar na de eerste editie in De Effenaar in Eindhoven staat ST8MENT op zaterdag 18 februari weer klaar voor een buitengewoon rauwe hardstyle avond. Lucht, Water, Aarde en Vuur voegen zich tijdens deze avond samen tot een van de hardste ST8MENT edities tot nu toe.
Pleinvrees am Strand verkoop gestart
dinsdag 14 februari 2017
Een muzikale vrijhaven vol sportiviteit! Pleinvrees am Strand vindt op 3 juni plaats op Blijburg aan Zee. Een festival vol warme elektronische muziek gecombineerd met de eerste officiële Pleinvrees Meerkamp én diverse watersportactiviteiten.
Soixante Neuf
dinsdag 14 februari 2017
Met de Soixante Neuf "Black on black indoor festival op 1 april voor de deur, is het vrijdag 24 februari tijd voor de pre partyY van Soixante Neuf in de mooiste club van Groningen, Club Kokomo!
Op zaterdag 18 maart is het tijd voor Kris Kross Part 17. Na zestien eerdere compleet uitverkochte edities in onder meer de ClubUp, Chicago Social Club, De Marktkantine en De Scheepsbouwloods kiezen de boys van Kris Kross Amsterdam ditmaal voor het rauwe decor van Warehouse Elementenstraat.
Kletskoek
zaterdag 11 februari 2017
Kletskoek ist wieder zurück! Zaterdag 18 maart 2017 haalt Kletskoek de gezellige sfeer van onze geliefde oosterburen naar Aquabest.
Today, Grammy Award-winning DJ/producer Tiësto released the music video for his single, "On My Way," which features the vocal stylings of up-and-coming duo, Bright Sparks.
Met "It's Showtime Bora Bora Cityfestival Crazy Weekend" vindt er op zaterdag 1 april in Club Rodenburg te Beesd een ongekend muzikaal spektakel plaats.
Dit jaar vindt Welcome to the Future plaats op 22 juli. Voor het elfde jaar op rij is het natuurgebied Het Twiske – net buiten Amsterdam – weer de plek voor een van 's lands meest uitzonderlijke house & techno evenementen.
538 viert Koningsdag in Breda
donderdag 9 februari 2017
538 organiseert ook dit jaar weer het grootste Oranjefeest van Nederland op Koningsdag in Breda. Coen en Sander hebben zojuist de eerste artiesten van 538Koningsdag bekendgemaakt in 'De Coen en Sander Show'.
Het Amsterdam Dance Event is met 375.000 bezoekers het best bezochte entreeheffende evenement van vorig jaar. Dat staat in het door onderzoeksbureau Respons samengestelde rapport TOP100 Evenementen Monitor.
The Crave Festival heeft vandaag het volledige programma onthult. Op zaterdag 3 juni strijkt het festival voor het eerst neer in het Zuiderpark in Den Haag.
Het was gister een bijzondere dag voor dj-duo Lucas & Steve. Het tweetal werd door Frank Dane naar de studio van Radio 538 gelokt.
We create memories
maandag 6 februari 2017
In 2002, Dov Elkabas, aka DJ The Prophet opened the doors to a new era of innovation and excitement. Scantraxx Recordz was founded and would change the face of Hardstyle forever.
15 Years of NRG in Event Center Dordrecht! In deze nieuwe, mooie en grote locatie in Dordrecht gaat het jubileum op grootse wijze gevierd worden!
De volledige line-up voor Kingsland Festival 2017 is zojuist bekend gemaakt. Voor het vijfjarig bestaan van het festival wordt groots uitgepakt; onder andere de nummer 1-dj van de wereld Martin Garrix, Tiësto en Afrojack doen verschillende steden aan tijdens Koningsdag.
Nazomeren Festival
vrijdag 3 februari 2017
Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen. We rekenen op net zo'n geweldige en zonovergoten editie als in 2016.
Gisteravond zijn alle weekendkaarten voor het driedaagse festival Wildeburg binnen 15 minuten uitverkocht. De tweede editie vindt plaats van 14 t/m 16 juli in de Noordoostpolder.
Invista Solutions BV, de Nederlandse ontwikkelaar van 'cashless' betaalsystemen voor evenementenlocaties en festivals, heeft een zogenoemde seed-investering opgehaald bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en de oprichters van het bedrijf.
David Guetta and Robin Schulz release the video for their hitsingle ''Shed A Light feat. Cheat Codes''.
Op zaterdag 21 januari vierde Ferry Corsten de 500ste uitzending van zijn radio show Corsten's Countdown met een speciale 8-uur live uitgezonden marathon vanuit Club Annabel in Rotterdam.
Om fans een kans te geven wat van de actie mee te krijgen, brengt Ferry nu de aftermovie met een aantal hoogtepunten van de avond.
Eerste Nacht voor de Nacht
woensdag 1 februari 2017
Met één kaartje de veelzijdigheid van meer dan 20 Amsterdamse clubs beleven? Het kan op zaterdag 25 februari aanstaande tijdens de eerste editie van Nacht voor de Nacht.
28 februari 2017
Dash Berlin announces new album We are Part 2
Crazyland viert twintigjarig bestaan 4 november met thema 'Al Capone 's Squad'
Nazomeren Festival 2017 maakt complete line-up bekend
27 februari 2017
De eerste namen voor Dijkpop 2017
Kingsland Festival lanceert een trailer als ode aan de Nederlandse pioniers
26 februari 2017
Better Lost Than Stupid unveil debut track 'Dynamite'
De Leukste feestjes met een dresscode in maart!
25 februari 2017
Megabase Outdoor
Dansfeest in De Boschvijver krijgt een internationaal tintje
24 februari 2017
Soixante neuf indoor festival
Don Diablo, Showtek, Lucas & Steve en Martin Garrix vallen in de prijzen tijdens SLAM! Awards
23 februari 2017
Johan Gielen brengt zijn Trance Classics World Tour naar Beachclub Vroeger
22 februari 2017
DJ Snake op vrijdag 12 mei in AFAS Live Amsterdam
21 februari 2017
Keep fucking that chicken
North Sea Jazz Club vraagt faillissement aan bij rechtbank
Franky Rizardo
Levenslang dance in ruil voor gouden tip over diefstal
The Darkraver bij Freestyle Madness in Amstelveen
20 februari 2017
In Trance We Trust - Heroes
17 februari 2017
Outdoor festival gevoel
Thunderdome keert terug
16 februari 2017
Een line-up om van te gouden op Kralingse Bos Festival
Soixante Neuf
Armin verzorgt openingsact The Voice
Girls Love DJs tekent bij Spinnin' Records
Een heel weekend Showtime met oa Bryson Tiller & Maître Gims
Aanstaande zaterdag held, pionier en hardstyle-legende Luna
15 februari 2017
Eerste bevestigingen we are electric weekender
The Dome in Arnhem na nog geen jaar failliet
14 februari 2017
ST8MENT
Pleinvrees am Strand verkoop gestart
Soixante Neuf
13 februari 2017
Kris Kross Amsterdam organiseert Kris Kross Part 17
11 februari 2017
Kletskoek
Tiësto releases new music video for on my way
10 februari 2017
Met "It's Showtime Bora Bora Cityfestival Crazy Weekend
Welcome to the Future op 22 juli op het Twiske
9 februari 2017
538 viert Koningsdag in Breda
8 februari 2017
Amsterdam Dance Event grootste publieksevenement van 2016
The Crave Festival onthult volledige programma
Lucas & Steve vallen flink in de prijzen
6 februari 2017
We create memories
Zaterdag 11 februari viert NRG Events zijn 15 jarig jubileum tijdens Houseclassics XXL
3 februari 2017
Martin Garrix en Tiësto op Kingsland Festival
Nazomeren Festival
2 februari 2017
Tweede editie van wildenburg binnen een kwartier uitverkocht
Invista haalt investering op voor 'cashless' festivalbetaalsysteem
1 februari 2017
Robin schulz & David Guetta release video for Shed a light
Hoogtepunten van Ferry Corsten's 500ste Countdown
Eerste Nacht voor de Nacht