Partyflock
 
Nieuws · januari 2017
We zijn al een stuk op weg met het ontwerpen van 'het nieuwe Partyflock'. We willen nu graag de mening van de dagelijks langskomende bezoeker, de incidentele checker, de professional uit de scene en ook van hen die Partyflock zelden tot nooit bezoeken. Zou je ons willen helpen en commentaar willen geven? Uiteraard klik je door als je alvast wat teasers van de nieuwe site wil zien!
De hardhouse Raver crew presenteert met trots de online release van de documentaire Hardhouse Raver. De docu is een ode aan de hardhouse, waarin hardhouse legends zoals o.a. Andy Farley, BK, Captain Tinrib, Yoji Biomehanika, Lab4 en Tom Harding over hun tijd in de hardhouse scene vertellen.
Het CDA roept burgemeesters op het aantal festivals te beperken. De vele dance-evenementen slokken politiecapaciteit op, terwijl het korps met een groot tekort aan mankracht zit.
Rampeneren op de Euromast! The Partysquad gaat op dinsdag 31 januari een optreden geven bovenop de Euromast.
De succesvolle Bredase techno avond Berlin Nights is terug van weggeweest! Na een poosje radiostilte hebben organisatoren Tim Chapusot en Rolf de Bruijn de handen weer ineen geslagen en een programma neergezet waar de technoliefhebber zeker warm voor loopt, met o.a. Ø [Phase] en Damon Wild op het podium van Mezz.
Gratis bier bij je kaartje
zondag 29 januari 2017
Begin je Carnaval goed met de Ujese Kroegentocht! Omdat het maar één keer per jaar Carnaval is, wil je natuurlijk van alle gelegenheid gebruik maken om er een zo'n leuk feest van te maken.
1 op de 10 mannen belandt met de verkeerde in bed en we hoeven niet zo snel bang te zijn voor een bosjesmannendiscussie
De tijd gaat hard. Zo sta je los te gaan met Oud & Nieuw en zo zit je alweer bijna in de maand februari! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die een keer in een andere outfit naar een feestje willen gaan.
Op 11 februari vieren we dat we alweer 25 jaar deel uitmaken van de geschiedenis van de Hardcore. En alleen al om de line-up wil je ons verjaardagfeestje echt niet missen!
Synthetic
vrijdag 27 januari 2017
It all started in a laboratory somewhere far from humanity. After years of unorthodox research different elements where discovered. When these elements combined they form new building blocks for 13 substances. After taking one of these substances, a mutation is triggered in the DNA.
Line-up Solid Kingsday 2017 bekend
donderdag 26 januari 2017
Grote namen als Radical Redemption, B-Front, Partyraiser en Dustructive Tendencies staan op 27 april op het meest beruchte Koningsdag festival van Nederland: Solid Kingsday.
Na het grote succes van de eerste editie in De Effenaar vorig jaar, moest er natuurlijk een vervolg komen en die komt er ook!
Line-up oldschool madness
woensdag 25 januari 2017
Oldschool Madness houdt haar eerste Nederlandse editie in het later zo geprezen Metropool. Met Darkraver & Vince als headliners werd het direct een feest voor in de boeken.
Royaal Kabaal maakt line-up bekend
woensdag 25 januari 2017
Koningsdag maakt dit jaar kennis met een nieuwe traditie op het Balkenhaventerrein nabij Amsterdam. Na jaren van stilte is het tijd om Noord-Holland wakker te schudden met een nieuw festival voor de hardere stijlen.
Het programma van het Awakenings Festival is bekendgemaakt. Op 24 en 25 juni staan onder anderen techno- en house-dj's Joris Voorn, Adam Beyer, Wighnomy Brothers en Paul Kalkbrenner in Spaarnwoude Park Houtrak.
Laatstgenoemde zal tijdens Awakenings een nieuwe liveshow geven. Ook het optreden van het Duitse duo Wighnomy Brothers is opmerkelijk.
s'Oranje kingsday festival
dinsdag 24 januari 2017
S'Oranje Festival keert dit jaar voor alweer de elfde keer terug in Rotterdam! Na tien uitverkochte edities pakken we deze Koningsdag extra groot uit.
18 hrs festival
dinsdag 24 januari 2017
Op zaterdag 8 juli vindt editie nummer 7 van 18hrs Festival plaats. Het festival waar je niet om 23:00 al aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren!
Zillion XXX
dinsdag 24 januari 2017
Unieke 360° show en line-up propvol classics voor het finale afscheid van Zillion
Hardlab
maandag 23 januari 2017
Zaterdag 18 maart geeft De Heiberg in Veldhoven decor aan de allereerste editie van Hardlab. B-Front & Zany (2 bekende DJ's uit Veldhoven) zijn samen het laboratorium in gegaan en hebben op ludieke wijze de line-up bekendgemaakt, dit was te zien in een video die verscheen op de Facebook-pagina van Hardlab.
Breda Live vindt dit jaar op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli 2017 plaats. Als tweedaags festival biedt Breda Live meer topacts, betere service en een nieuwe foodarea met lokale cateraars.
Lancering Artist Rush
maandag 23 januari 2017
Na zo'n 3 jaar onderzoek en ontwikkeling staat het nieuwe artiesten platform Artist Rushop het punt te lanceren.
Spinnin' Records presenteert dit jaar voor het eerst een eigen area op het wereldberoemde muziekfestival Tomorrowland. Het Nederlandse platenlabel doet dit onder de vlag van haar populaire Spinnin' Sessions-feest, en zal op vrijdag 28 juli de gehele dag neerstrijken in Boom, België.
'The House Doctor' is een nieuw concept in Rotterdam, de muziekstijlen die je kunt verwachten zijn: Deep House / Afro Latin Tribal House / Tech House & Techno. House muziek in het breedste zin van het woord!
Nog maar 10 dagen te gaan en dan is het tijd voor het Trance event van Nederland!
De zaak tegen de drie rappers uit Den Haag die in Suriname terechtstaan voor ontucht, gaat over twee weken verder. In de tussentijd blijven de leden van rapgroep Strictly Family Business (SFB) vastzitten.
De eerste namen van EXIT Festival 2017 zijn bekend. Een verrassende mix van artiesten, variërend van ex-frontman van Oasis en één van de grootste rocksterren allertijden, Liam Gallagher, tot aan de populaire dj Hardwell.
Radiozender SLAM! en ticketingbedrijf Tibbaa hebben de handen ineen geslagen. De partijen gaan samenwerken om het bereik van eventorganisatoren te vergroten en de ticketingservice voor klanten te verbeteren. Daarnaast wordt Tibbaa de exclusieve ticketingpartner van SLAM!-evenementen, zoals SLAM! Koningsdag.
Martin Garrix voor War Child
woensdag 18 januari 2017
Op 21 februari komt Martin Garrix in actie voor War Child. Die avond zal de nummer 1 dj ter wereld een eenmalig en uniek optreden in Paradiso Amsterdam geven. Garrix doet zijn show geheel belangeloos en alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child.
Seeb ft. Jacob Banks
woensdag 18 januari 2017
DJ/producer trio Seeb are back with a killer remix package for their latest track "What Do You Love," which features powerful, heartfelt vocals from Jacob Banks.
Op weg naar een nieuw Partyflock!
dinsdag 17 januari 2017
Lange tijd was Partyflock zoekende, maar een fijne partner heeft mij hernieuwde hoop gegeven! Graag deel ik mijn enthousiasme en vertel jou wat er op stapel staat!

Partyflock was een tikkeltje eigenwijs, maar altijd betrouwbaar. Daarom bereiken we nog steeds 1 miljoen mensen in de kapitaalkrachtige leeftijdscategorie 18-45 jarigen. De laatste jaren bleef de positionering van het merk achter bij de techniek. Hier gaat op zeer korte termijn verandering in komen.
Na een succesvolle samenwerking tijdens Amsterdam Dance Event met AVA festival staat Percolate weer in de hoofdstad met niemand minder dan Mall Grab en Damiano von Erckert. Op vrijdag 10 maart strijkt de befaamde feestorganisatie met events in Londen, Manchester, Bristol en Liverpool neer in de Chicago Social Club in Amsterdam.
Hoeveel GHB past er in een coladopje? Hoe komt het dat mensen bewusteloos raken door een milliliter te veel? En waarom weigeren sommige opvangcentra mensen die ghb gebruiken?
Zondag 16 april 2017, ofwel 1e Paasdag, komt het wereldberoemde Cosmic Gate naar Beachclub Fuel om het splinternieuwe 'Materia' album te presenteren. Het succesvolle duo, dat 20 januari van start gaat met een nieuwe wereldtour gebaseerd op het kersverse album 'Materia'.
Nassau Festival keert na de succesvolle eerste editie van vorig jaar terug tijdens Koningsdag op donderdag 27 april naar zijn unieke plaats van herkomst: het historische Olympisch Gebied.
In strandtenten gelegen bij Bloemendaal aan Zee zullen geen viptafels meer staan. Daarmee willen ze criminele activiteiten niet in de hand werken.
De horecagelegenheden organiseren vooral op zondag feesten waarop mensen deze tafels kunnen kopen.
Koningsdag zal dit jaar in het teken staan van de eerste editie van Royaal Kabaal, het hardste koningsdag festival van Noord-Holland.
Dov Elkabas, eigenaar van het Hardstyle label Scantraxx, heeft opnieuw een publishing overeenkomst met Cloud 9 Music getekend. De samenwerking bestaat daarmee al ruim vijftien jaar, iets wat zeldzaam is in de muziekindustrie.
Het Stuiterbal
dinsdag 10 januari 2017
Ondanks de teleurstelling van de door het noodweer afgelaste editie van afgelopen keer komt Het Stuiterbal dit jaar dubbel zo hard terug. Op maandag 27 februari zal Het Stuiterbal grootser en spectaculairder worden dan ooit.
Amen Presents Luciano
maandag 9 januari 2017
Zaterdag 11 februari opent Amen haar deuren en nodigt niemand minder dan Luciano uit voor de allereerste editie in de Cruise Terminal Rotterdam.
Armin van Buuren heeft vandaag de allereerste 538-Alarmschijf van het jaar in de wacht gesleept.
Zaterdag 04 maart 17 brengt The Grapevyne je wederom een onvervalste old-school-ninetiesparty met de beste r&b- en hiphop.
Calling On You' is dé nieuwste track van Lucas & Steve ft. Jake Reese. Na het grote succes in 2016 met onder andere de hits 'Summer On You' (meer dan 31 miljoen Spotify streams) en 'Love On My Mind' pakt het dj-duo door met een ijzersterke crowd-pleaser, die gekenmerkt wordt door de verfijnde beat en pakkende melodieën.
Showtek en Major Lazer hebben vandaag de aangrijpende music video van hun nieuwste single 'Believer' gelanceerd. De video brengt de vluchtelingencrisis in Syrië onder de aandacht en is geregisseerd door Christopher Louie, bekend van de film XOXO.
De moeder van het meisje dat in Suriname seks had met leden van de Haagse rapgroep Strictly Family Business (SFB), heeft de aangifte tegen de rappers ingetrokken.
Dance4Liberation 2017
vrijdag 6 januari 2017
Ook dit jaar heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het GROOTSTE DANCE FESTIVAL van Nederland te organiseren. Op vrijdag 5 mei, vieren we met meer dan 30.000 partyfreaks onze vrijheid tijdens Dance4Liberation!
Het Amsterdams Verbond
donderdag 5 januari 2017
Op vrijdag 5 mei verenigt het Amsterdamse nachtleven zich voor de derde keer in Het Amsterdams Verbond. Dit bevrijdingsfestival op Sportpark De Eendracht geeft de saamhorigheid, verbroedering en tolerantie van het nachtleven een plek op nationale Bevrijdingsdag.
Na de introductie van het Mandala Festival in vakantiepark De Bergen in Wanroij, verhuist Extrema ook zijn Extrema Outdoor Festival naar dit intiemere terrein. Een stap terug? Extrema-directeur Marcel Mingers ziet het als een belangrijke stap richting de toekomst.
Koopt Google Soundcloud?
woensdag 4 januari 2017
Vorig jaar ketste de verkoop van Soundcloud aan Spotify af en velen voorspelden dat dit het einde inluidde voor de verliesmakende streamingdienst. Echt doen geruchten nu de ronde dat Google het Berlijnse bedrijf zou willen inlijven.
True Survivorz
woensdag 4 januari 2017
Op zaterdag 14 januari knallen we het nieuwe jaar in met True Survivorz – Against Cancer! Stampend voor het goede doel vindt alweer de vierde editie plaats in Club Rodenburg!
Na zes jaar gaan de deuren weer open van vinylspeciaalzaak Rhythm Import aan de Torenstraat. De platenzaak sloot in 2010 haar deuren, maar alle inboedel bleef staan
31 januari 2017
De eerste ontwerpen van het nieuwe Partyflock
30 januari 2017
Hardhouse documentaire online te zien
CDA roept burgemeesters op het aantal festivals te beperken
The Partysquad geeft optreden bovenop Euromast
De succesvolle Bredase techno avond Berlin Nights is terug
29 januari 2017
Gratis bier bij je kaartje
28 januari 2017
Het nationaal carnavalsonderzoek 2017
Feestjes met een dresscode in februari
27 januari 2017
25 jarig jubileum Dance 2 Eden wordt groots gevierd
Synthetic
26 januari 2017
Line-up Solid Kingsday 2017 bekend
25 januari 2017
KARMA House Classics komt voor de 2e keer terug
Line-up oldschool madness
Royaal Kabaal maakt line-up bekend
24 januari 2017
Nieuwe liveshow Paul Kalkbrenner en reünie Wighnomy Brothers op Awakenings Festival
s'Oranje kingsday festival
18 hrs festival
Zillion XXX
23 januari 2017
Hardlab
Breda Live wordt tweedaags festival
Lancering Artist Rush
21 januari 2017
Spinnin' Records presenteert eigen area op Tomorrowland
20 januari 2017
Nog 1 week tot aan het event The House Doctor
Trance Nation bedankt bezoekers met actie 'Bring your friend'
19 januari 2017
Leden rapgroep SFB blijven vastzitten in Suriname
Liam Gallagher, Hardwell en Jake Bugg onder eerste namen EXIT Festival
Samenwerking tussen ticketer Tibbaa en SLAM!
18 januari 2017
Martin Garrix voor War Child
Seeb ft. Jacob Banks
17 januari 2017
Op weg naar een nieuw Partyflock!
Londense Percolate naar Chicago Social Club met Mall Grab en Damiano von Erckert
Hoeveel GHB past er in een coladopje?
16 januari 2017
Cosmic Gate 'Materia' albumtour in Beachclub Fuel
13 januari 2017
Nassau Festival presenteert stage hosts voor Koningsdag
12 januari 2017
Strandtenten Bloemendaal zetten geen viptafels meer neer
Royaal Kabaal, Noord-Hollands hardste koningsdag festival
Vijftienjarige samenwerking Scantraxx & Cloud 9 Music
10 januari 2017
Het Stuiterbal
9 januari 2017
Amen Presents Luciano
Armin van Buuren lanceert nieuwe single
8 januari 2017
The Grapevyne' Nineties R&B and HipHop
Lucas & Steve ft. Jake Reese brengen nieuwe track
Showtek & Major Lazer lanceren emotionele music video
6 januari 2017
Aangifte tegen Haagse rapgroep Strictly Family Business ingetrokken
Dance4Liberation 2017
5 januari 2017
Het Amsterdams Verbond
4 januari 2017
Interview Extrema-directeur Marcel Mingers
Koopt Google Soundcloud?
True Survivorz
3 januari 2017
Haagse vinylspeciaalzaak Rhythm Import heropend