Partyflock
 
Nieuws · september 2016
Ruben Vitalis nodigt jullie allemaal uit om op donderdag 20 oktober
aanstaande mee te feesten met zijn dj vrienden.
Jake Hampel begint in Den Haag een nieuwe discotheek, Club Malie geheten. De Hagenaar is vooral bekend als de manager van Barbie die momenteel op televisie is te zien in 'Enkeltje Torremolinos'. Op 1 november opent hij de deuren van de club in de Maliestraat.
Op vrijdag 21 oktober verkeerd de WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis in Berlijnse hogere sferen tijdens de Berlin ADE Special. Voor deze avond slaan de labels Katermukke en Sisyphos de handen ineen!
De eerste namen van de line-up van A State of Trance op 18 februari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht zijn bekend. De vijfmaal nr #1 DJ van de wereld Armin van Buuren zal het podium delen met onder meer Berg, Bryan Kearney en Denis Kenzo. Voor Berg en Denis Kenzo is het hun debuut bij A State of Trance. Daarnaast zal Armin groots uitpakken met een speciale vinyl set. Komende weken worden er meer namen bekend gemaakt.
Voor B.I.T.C.H 4 februari loopt de voorverkoop zo hard dat we nu binnen 4
dagen bijna online uitverkocht zijn. De VIP en Early bird zijn online
al helemaal uitverkocht. Het ging zo hard dat de VIP kaarten nog niet
eens in de fetish voorverkoop winkels liggen.
Wall Recordings, het label van Afrojack, organiseert een eigen avond tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event op 19 oktober in de Escape in Amsterdam, met optredens van dj's die aan het label zijn verbonden of er singles hebben uitgebracht. De line-up bestaat onder andere uit Apster, D-wayne, Fais, Hellberg, Karim Mika, KIIDA, Oliver Rosa, Ravitez, Rui, Tom & Jame, Valentine, plus een aantal special guests. De avond wordt gehost door MC Ambush.
De zomer loopt jammer genoeg ten einde, maar de herfst brengt altijd weer een leuk vooruitzicht: het Amsterdam Dance Event! 's Werelds grootste indoor clubfestival en meest toonaangevende elektronische muziekconferentie. Aanleiding voor Luminosity om met een speciale ADE editie te komen om dit event van de toon te voorzien die het verdient.
Dance and Save Dave is een benefiet voor Davey Maalderink om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen zodat Dave zijn medicatie uit het buitenland kan halen. De verzekering wil deze medicijnen namelijk niet vergoeden.
Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK komt terug naar de Heineken Music Hall met een spectaculaire line-up. De hele top van de Nederlandse eclectische DJ en live scene is aanwezig, waaronder Broederliefde, Lil Kleine, The Partysquad, Dyna en Ronnie Flex.
Interview DJ Dano
maandag 26 september 2016
DJ Dano staat al dertig jaar achter de draaitafels. De ster van Daniël Leeflang rees begin jaren negentig snel op de golven van het housevirus dat Nederland toen overspoelde. Nog altijd behoort hij tot de groten van de hardcorescene. Het leven van DJ Dano is door Arne van Terphoven opgetekend in de biografie 'Wat de fok, ouwe', die op 30 september uitkomt via Mary Go Wild.
B.I.T.C.H 1 oktober moet nog komen ( al maanden uitverkocht ) en voor het volgende feest wordt de voorverkoop alweer gestart! En dat is niet zomaar want de vraag naar de volgende editie is nu alweer groot. En om het nog mooier te maken heeft de organisatie ook nog eens een leuke early bird actie in petto.
Trailer Freaqshow
zaterdag 24 september 2016
Komt dat zien! Op 31 december kan jij onderdeel zijn van het meest bizarre circus dat er is. Dames en heren, welkom in de bizarre wereld van Freaqshow!
In het kader van het naderende Amsterdam Dance Event kondigt het Nederlandse EDM-duo Blasterjaxx een exclusieve kroegentocht aan; oftewel de Blasterjaxx ADE Pub-Crawl.
Slechts 75 gelukkige fans zullen zich op deze avond bij hen aansluiten voor een speciale tocht die vier van Amsterdams meest beruchte barren en cafés zal aandoen.
Zaterdag 1 Oktober brengen we models, bottles en superstar DJ's naar de Club Abe voor het meest exclusieve feest in Amsterdam: Be Xclusive! Dress to impress!
De beelden van de populaire DJ Afrojack, die regelrecht uit een horrorfilm lijken te komen, kondigen de Halloween Fright Nights in Walibi Holland aan. Met deze beelden vestigt Walibi Holland de aandacht op 'The Clinic', de nieuwe Halloween Fright Nights experience.
Vandaag worden vier verse namen toegevoegd aan de line-up voor Vandaag worden vier verse namen toegevoegd aan de line up voor We Are Electric. Boys Noize, Wilkinson DJ set, Murdock en afrikaboomnada sieren het affiche van de vierde indoor editie op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven. Eerder bevestigde de organisatie acts als Chase & Status DJ Set, Dave Clarke, ROD, Feed Me en Weval. . Boys Noize, Wilkinson DJ set, Murdock en afrikaboomnada sieren het affiche van de vierde indoor editie op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven. Eerder bevestigde de organisatie acts als Chase & Status DJ Set, Dave Clarke, ROD, Feed Me en Weval.
We are back!
Na 2 uitverkochte clubedities zal The Official Luc Belaire op vrijdag 23 september haar intrede doen in club Panama Amsterdam.
Op 1 oktober keert The Harbour Union terug in de Rotterdamse Maassilo met een nacht waarbij ze het perfecte geluid proberen te creëren. In samenwerking met Modular Music, Clone Records en de Amerikaanse DJ/producer DVS1 laten zij the Wall of Sound terugkeren: een stapel speakers, hoger dan het publiek en zo breed als de gehele zaal, die de ruim e vult met een overweldigend geluid. Technolegende Jeff Mills zal hierop een 3 uur durende set draaien.
Na de release van het nieuwe album Outer Edges komt Noisia dit najaar met de spectaculaire gelijknamige audiovisuele show in het internationale clubcircuit. Op donderdag 24 november staat het collectief, één van de grootste drum 'n bass acts wereldwijd, in de grote zaal van de Effenaar in het kader van het TROMP slagwerkfestival. Noisia-fans kunnen hun hart ophalen, want Slagwerk Den Haag en dansgezelschap Club Guy & Roni warmen het publiek op met een impro-set van Mechanical Ecstasy, waar o.a. Noisia-lid Thijs de Vlieger de muziek voor schreef.
Ready fi sum more summervibes
zaterdag 17 september 2016
Op vrijdag 7 oktober heten wij je warm welkom bij het heetste Caribische feestje van Rotterdam, waar de zon zal gaan schijnen en je tot in de late uurtjes kunt dansen en genieten in een paradijs van kleuren, hoepels en goodvibes!
Sinds 1 september 2016 zijn Cloud 9 en Anna Agency partner geworden in AT Bookings, waarmee er een unieke samenwerking in de muziekindustrie is ontstaan. Deze drie partijen – elk met hun eigen specialisme – bundelen op deze manier hun kennis, kracht en kunde om de positie van AT Bookings op de Nederlandse en internationale markt verder uit te bouwen.
Stutterheim koopt ID&T mogelijk terug
vrijdag 16 september 2016
ID&T komt mogelijk terug in Nederlandse handen. Dat zegt oprichter Duncan Stutterheim in het AT5-programma Over de top.
De volledige line-up voor Under The Sun, 'The Final Chapter' is vandaag bekend geworden. Nadat de organisatie eerder namen als Jayh Jawson, BIGGI en Jebroer naar buiten bracht, komen ze nu met de internationale superster Julian Jordan.
De legendarische Britse groep Underworld komt in maart 2017 voor twee concerten naar Utrecht. De band rond Karl Hyde en Rick Smith bestaat inmiddels bijna 30 jaar en stonden vorig jaar nog op Lowlands met een ijzersterk optreden. Begin volgend jaar keert Underworld terug naar Nederland voor twee exclusieve optredens in TivoliVredenburg.
ALDA, marktleider binnen de Electronic Dance Music industrie, presenteerde vanmiddag in Myanmar een nieuw festival: We Are Connected. Hiermee speelt ALDA in op de vraag van nieuwe festival-markten in Azië. We Are Connected vindt 23 november 2016 plaats in Myanmar.
De 41-jarige Noord-Ierse acteur Kristian Nairn, beter bekend als de vriendelijke reus 'Hodor', uit de HBO-serie 'Game of Thrones', is op 28 oktober aanstaande als dj te bewonderen bij Poppodium Annabel.
Het Amsterdam Halloween Festival 2016
woensdag 14 september 2016
Het Amsterdam Halloween Festival 2016 heeft meerdere dagen met gruwelijke Halloweengezelligheid voor je in petto! Omdat we er ziekelijk van overtuigd zijn dat Halloween langer dan één dag zou moeten duren, loopt het festival van 20 tot 31 oktober 2016, met diverse evenementen die al vanaf 5 oktober plaatsvinden.
Feestjes met een Dresscode in oktober
woensdag 14 september 2016
Maandelijks gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feestjes met een bijzondere dresscode. Ook in oktober feest Nederland er weer op los. Het belooft weer een bonte maand te worden.
Grootmeester DJ Jazzy Jeff domineert op vrijdag 21 oktober de draaitafels van de Sugarfactory. Ook de Grammy genomineerde Kenny Dope en BBC coryfee Kayper treden op tijdens deze speciale nacht tijdens Amsterdam Dance Event, georganiseerd door internationaal boekingskantoor MN2S uit London.
Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu gaat het er toch echt van komen. Op vrijdag 16 september draait Franky Rizardo een 'all-nighter' 7 uur set. Dit doet hij onder de kapstok van zijn eigen party concept Flow. Plaats van bestemming is underground club Toffler in Rotterdam.
Pleasure Island was de bom, "Lollypop was het beste feest van het jaar" waren enkele reacties op het festival afgelopen zaterdag. Een goede afsluiter van het festival seizoen. Een heerlijke zonnige dag met warmte, zon,plezier en mooie mensen.
LIK terug in AIR Amsterdam
dinsdag 13 september 2016
Op vrijdag 16 september keert LIK terug in AIR Amsterdam en we hebben deze keer wat bijzonders te vieren: We worden namelijk alweer een jaartje oud! Onze glijbaby is het afgelopen jaar druk bezig geweest met het terugbrengen van sexy vibes naar de club en man man man.
Het festival werd donderdag 8 september door Incubate en theater De NWE Vorst afgetrapt met een gezamenlijke openingsact in de zonovergoten theatertuin: 'Play It Back', een energieke en uitdagende voorstelling van Nastaran Razawi Khorasani.
Spuiten en Slikken is compleet vernieuwd en omgedoopt tot Spuiten en Slikken Specials. De BNN-presentatoren gaan de studio uit en onderzoeken de wereld van seks en drugs in alle uithoeken van ons land. Tim Hofman, Gwen van Poorten, Emma Wortelboer, Nathan de Vries en Jan Versteegh beleven wekelijks hun eigen avontuur als zij op pad gaan voor de beste seks- en drugsverhalen
Digital Punk - Adapt or Die
maandag 12 september 2016
Maak je klaar voor 'Adapt or Die', want Hardstyle zwaargewicht Digital Punk is klaar om de scene flink op te zwepen! Dit album wordt er een voor de echte die hards.
Bloomingdale beach festival Curacao
zondag 11 september 2016
Op zaterdag 1 oktober keert bloomingdale beach terug naar het tropische eiland Curacao. Voor het derde jaar op rij maakt de bekendste beachclub uit Nederland een internationale uitstap naar de andere kant van de Atlantische oceaan.
Club Godverdomme komt naar Tilburg
zaterdag 10 september 2016
Ervaring en ambitie niet gewenst. Club Godverdomme komt naar Tilburg! Zaterdag 15 oktober worden ervaren DJ's uit de booth van Club Smederij geweerd zodat onervaren DJ's hun aller-eerste set door de Spoorzone kunnen knallen.
Op zaterdag 22 oktober vindt de eerste editie plaats van Salto Sounds in Club NYX. Deze speciale avond staat in het teken van Gregor Salto & Friends. Met bekende namen uit de house scene als Todd Terry, Boddhi Satva, Roog, Shermanology, Leroy Styles, The G-Team, en natuurlijk Gregor zelf, belooft deze avond de meest swingende van Amsterdam Dance Event te worden.
Een jaar lang Kommune. Het rondreizende circus, gecureerd door Nathan Surreal, bracht feesten voor liefhebbers op kleine locaties als Cruquiusgilde en OT301. Klein maar fijn, dat geldt ook voor het verjaardagsfeestje van komende vrijdag.
Na een waanzinnig jubileumjaar met feesten in Curacao, AIR Amsterdam en Beachclub Bloomingdale, keert TIKTAK voor zijn New Years Eve editie terug naar de Heineken Music Hall en Maassilo.
In de beginjaren waren de feesten illegaal, de exctasy goed en de house nog niet opgesplitst in mellow en hardcore. In deze gouden jaren werden muzikale juweeltjes geproduceerd, klassieke tracks die nog steeds dansvloeren vullen.
Gary D overleden aan longembolie
zondag 4 september 2016
De uit Hamburg afkomstige dj-legende Gary D is op 2 september overleden. Zijn label D.Trance meldt dat Gerard Malke, zoals Gary D in werkelijkheid heet, is overleden aan een longembolie. 'Het is een schok en komt volkomen onverwachts', staat op de website van D.Trance.
Liefhebbers van elektronische live muziek kunnen komend seizoen hun heil zoeken bij Luxor Live. Vanaf september brengt ze een nieuw maandelijks terugkerend concept op de planken onder de naam Elektroniche.
De laatste zeven dagen kennen een vlaag van activiteit in het faillissementsproces van SFX. Eerder deze week hebben functionarissen van het bedrijf een herzien reorganisatieplan ingediend. Dit slechts enkele dagen voor een hoorzitting in het Delaware Court die als doel had de herstructureringsovereenkomst goed te keuren.
Aanstaande vrijdag draait dj Joris Voorn in één van de meest prestigieuze gebouwen ter wereld: Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.
Quest4Trance ADE 2016
donderdag 1 september 2016
Met trots kondigt Quest4Trance aan dit jaar onderdeel te zijn van Amsterdam Dance Event 2016! In het gloednieuwe, multifunctionele Amsterdam Connect, een uniek kantoor & evenementen gebouw met industrieel karakter, strijken we op zaterdag 22 oktober neer voor Quest4Trance ADE 2016.
Zaterdag 24 september vindt de 5e editie plaats van het populaire Wine, Dine & Dance. Dit exclusieve 25+ evenement trekt bezoekers uit het hele land en mag zelfs buitenlandse gasten verwelkomen.
Met nog zo'n anderhalve maand te gaan maakt de Amsterdamse partyorganisatie Strength of Unity zich nu echt op voor de viering van haar 10-jarig bestaan op zaterdag 15 oktober in de RADION. Dit met een hele speciale editie van Ouwe stijl is botergeil, voorafgegaand door de gratis te bezoeken gabber markt/expo.
30 september 2016
Ruben Vitalis pakt groots uit op het Amsterdam Dance Event
Realityster-manager Jake wordt clubbaas
Berlin ADE Special met Katermukke & Sisyphos is uitverkocht
A State of Trance maakt eerste namen bekend
29 september 2016
B.I.T.C.H 1 oktober laatste belangrijke punten! B.I.T.C.H 4 februari nu al de laatste online kaarten over de toonbank
28 september 2016
Zojuist is bekend geworden dat Afrojack ook zal draaien tijdens de Wall Recordings Label Night op 19 oktober
Laatste 150 tickets Luminosity & Flashover Recordings ADE special
27 september 2016
Dance and Save Dave is een Benefiet voor Davey Maalderink
Tiktak New Years Eve in de Heineken Music Hall maakt volledige line-up bekend
26 september 2016
Interview DJ Dano
Nieuwe B.I.T.C.H voorverkoop 4 februari 2017 begint vandaag! Early bird actie gestart!
24 september 2016
Trailer Freaqshow
23 september 2016
Blasterjaxx trakteert fans op exclusieve kroegentocht tijdens ADE
22 september 2016
Be Xclusive is back on Saturday October 1st
21 september 2016
Viral DJ Afrojack kondigt Halloween in Walibi Holland aan
Boys Noize en meer nieuwe acts voor We Are Electric Klokgebouw
19 september 2016
Luc Belaire invites Gio, Irwan, Biggi and many more!
18 september 2016
The Wall of Sound keert terug in de Maassilo
Noisia met 'Outer Edges' op TROMP festival in Eindhoven
17 september 2016
Ready fi sum more summervibes
AT Bookings, Cloud 9 en Anna Agency bundelen krachten
16 september 2016
Stutterheim koopt ID&T mogelijk terug
Volledige line-up Under the sun the final chapter bekend
Underworld voor twee exclusieve concerten naar Utrecht
15 september 2016
ALDA introduceert nieuw festival We Are Connected in Myanmar
Hodor uit Game of Thrones bij Poppodium Annabel voor Halloween
14 september 2016
Het Amsterdam Halloween Festival 2016
Feestjes met een Dresscode in oktober
MN2S Presents: DJ Jazzy Jeff & Kenny Dope tijdens ADE
Flow presents Franky Rizardo 'All Night Long' in Toffler
13 september 2016
Pleasure Island Lollypop groot succes afgelopen zaterdag! Tijd voor 2 nieuwe feesten van de organisatie
LIK terug in AIR Amsterdam
Incubate september betoverend, behaaglijk, baanbrekend
Spuiten en slikken gaat het land in voor seks en drugsverhalen
12 september 2016
Digital Punk - Adapt or Die
11 september 2016
Bloomingdale beach festival Curacao
10 september 2016
Club Godverdomme komt naar Tilburg
9 september 2016
Salto Sounds in Club NYX tijdens Amsterdam Dance Event
6 september 2016
Kommune viert deze vrijdag haar eenjarig bestaan met Chaos In The CBD
TIKTAK New Years Eve komt terug naar Amsterdam en Rotterdam
Hypnotic House - Oldschool Underground Rave
4 september 2016
Gary D overleden aan longembolie
2 september 2016
Spannende elektronische live-acts in Luxor Live
Strijd rond SFX blijft zich ontwikkelen
De livestream van Joris Voorn in het Koninklijk Concertgebouw
1 september 2016
Quest4Trance ADE 2016
Wine, Dine & Dance publiek geniet van luxe Landhuis
10 jaar Strength of Unity · Een ode aan de ouwe stijl