Partyflock
 
Nieuws · augustus 2016
Zoals een paar weken geleden aangekondigd, zal Trance Nation in het weekend van 23 en 24 september het zomerseizoen knallend afsluiten in Beachclub Vroeger te Bloemendaal. De organisatie heeft hiervoor een line-up van wereldformaat weten te strikken. Trance Nation en Beachclub Vroeger laten niks aan het toeval over om er voor te zorgen dat dit weekend niks minder dan legendarisch zal worden. Het enige wat jij moet doen, is zorgen dat je erbij bent!
Elf maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 11 (!) jaar!
Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '11 Year Anniversary Tour' door Nederland.
Lief's timetable is bekend gemaakt
woensdag 31 augustus 2016
Struin de verrassende paden van Lief festival af en duik op bij jouw favo muzikale kunstenaar. Wanneer je waar moet zijn? Je ziet het hier.
Zet het in je agenda en verzamel al je vrienden... Check op 10 september 2016 alle Sunglow Festival stages en ontdek nieuwe muziekstijlen en DJ's! Of kies jij één area en stamp, knal, dans of dein je de hele dag mee op jouw favoriete deuntjes? Na de spetterende editie van vorig jaar maken we ons nu op voor 2016. En deze wordt bigger and better dan ooit!
Avicii neemt afscheid
maandag 29 augustus 2016
In april liet Avicii weten te stoppen met draaien voor publiek tijdens shows. Al een aantal jaren worstelt Avicii met zijn bekendheid en het zware schema dat vastzit aan het toeren, muziekmaken, tijdzones doorkruisen et cetera. Gisteren nam Avicii dan echt afscheid van het touren tijdens een show in Ushuaïa op Ibiza. In die club was hij vijf jaar lang zomer-resident.
ItsDyna zondag op het strand
vrijdag 26 augustus 2016
Op zondag 28 augustus 2016 is het tijd om 'Round & Round' te gaan in Beachclub Vroeger. Op deze zomerse dag is het namelijk tijd voor #itsDyna on the Beach! De weersvoorspellingen zijn super en dat betekent dat het een veelbelovende zondag zal worden!
Voor alle muziekliefhebbers, vinylverzamelaars, Dj's en cd-fanaten vindt op zaterdag 17 september de eerste Amsterdamse Platen & CD Beurs van het nieuwe seizoen plaats. Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kijken weer uit naar deze editie waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, CD's, singles en maxisingles aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia zoals vintage posters, T-shirts en muziek awards.
Reng Deng Deng 10 Year Anniversary keert op zaterdag 17 december terug met The Final Chapter. Met nu de 22e editie is Cyndium erg blij om weer terug te keren naar Palm Beach & Events, welke vroeger bekend stond als de Waerdse Tempel. De Waerdse Tempel is voor vele hardcore liefhebbers dé plek waar Reng Deng Deng 'echt' is begonnen.
De vierde indoor editie van We Are Electric vindt plaats op zaterdag 12 november in het Klokgebouw, Eindhoven. Vandaag worden de eerste namen bekendgemaakt; Chase & Status DJ Set & Rage, Dave Clarke, Pendulum DJ Set & Verse, Feed Me, Michael Mayer & Patrice Bäumel, ROD, TroyBoi, Weval, Carlos Valdes, Reza Athar, San Holo en William Djoko.
Straf_werk lanceert twee ADE avonden
dinsdag 23 augustus 2016
Vandaag maakt STRAF_WERK haar ADE-line-up bekend. Voor het eerst zullen er niet één, maar twee eigen avonden op het programma staan. Op 21 en 22 oktober zal De Kromhouthal worden omgedoopt tot ADE thuisbasis van STRAF_WERK. Het veelbesproken label van Hot Since 82; Knee Deep In Sound wordt speciaal naar Amsterdam gehaald.
Quest4Trance · Fall Edition 2016
dinsdag 23 augustus 2016
Ook al weten we zeker dat de echte trance-fans voor een goed feestje de halve wereld over zouden gaan, toch komt Quest4Trance in de herfst wat dichter naar de liefhebbers in het zuiden van ons land toe. Gelegen nabij de Duitse, Franse en Belgische grens, trapt Q4T op zaterdag 15 oktober in de ECI Cultuurfabriek in Roermond de speciale Fall Edition af!
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam gaat tijdens Amsterdam Dance Event fietsend "Kris Kross Amsterdam door Amsterdam". Op zaterdag 22 oktober hosten zij maar liefst drie feesten op drie verschillende locaties. De dj's beginnen met een pre-party in de Bitterzoet, vervolgens draaien ze op de Supperclub Cruise en sluiten ze af in Up/ De Kring. Als 'echte' Amsterdammers gaan de dj's samen met hun fans op de fiets naar de verschillende locaties toe.
Pleasure Island festival is nu al voor zo'n 90% uitverkocht. De Early bird kaarten zijn er allemaal doorheen en het gaat harder dan vorig jaar en dat is bijzonder. Met alle tegenvallend verkopende festivals in 2016 is Pleasure Island gezegend dat de voorverkoop nog harder loopt. Ook dit keer gaat de organisatie er alles aan doen om het jullie naar je zin te maken. Zo komen er nog meer area's en er komen leuke extra attracties bij. Een festival waar de sfeer ongekend is. Afgelopen Dance Valley heeft Crazyland al laten zien wat sfeer maken betekent en dat gaan ze 10 september mooi nog een keer overdoen.
Door het zeer geslaagde White Moon Indoor Festival van april en het geweldige Full Moon festival afgelopen 4 juni gaan de tickets voor de volgende indoor festival editie van White Moon harder dan ooit! De nieuwe formule met vier verschillende area's en meerdere stijlen die er een echt festival van maken slaat supergoed aan bij iedereen en inmiddels is al meer dan 75% van alle tickets voor 19 november verkocht. Wacht niet te lang, de kaartverkoop gaat razendsnel, harder dan ooit! Als kleine teaser worden ook de eerste namen bekend gemaakt van de main area, en dat zijn niet de minsten!
De timetable van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. The Partysquad en ChildsPlay zullen het festivalseizoen afsluiten in Eindhoven. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven en kent in totaal 17 acts. Bekende artiesten zijn onder meer La Fuente, Dyna, Vato Gonzalez en Lady Bee.
Op 'A State Of Trance, Ibiza 2016' staan maar liefst 37 platen van grote namen in de Trance-scene, waaronder Andrew Rayel, Cosmic Gate, KhoMha, Marlo, Ørjan Nilsen, Simon Patterson, Super8 & Tab en natuurlijk Armin van Buuren zelf. Op de compilatie staan ook exclusieve remixes op Armin van Buuren-platen, in het bijzonder remixes van Mark Sixma, KhoMha, Giuseppe Ottaviani en Chris Schweizer op 'Off The Hook', 'Caught In the Slipstream', 'Gotta Be Love' en 'Hands to Heaven'.
Hardwell brengt vandaag zijn nieuwe single 'No Holding Back', een collab met zanger Craig David, uit. De twee internationale artiesten ontmoetten elkaar vorig jaar op Ibiza. Enkele maanden later doken Hardwell en Craig David samen de studio in. Het resulteerde in de track 'No Holding Back' die op het nog te verschijnen album van Craig David staat. Tijdens Hardwell's set op Ultra Miami (maart 2016) trad de Britse zanger op als surprise act en werd de track voor het eerste live gepresenteerd aan het publiek.
De Nederlandse DJ en producer Wiwek heeft samen met Skrillex en regisseur Jodeb een korte muziekfilm gemaakt, genaamd 'Still In The Cage'. De film is een donker drama geïnspireerd door Wiwek's EP 'The Free and Rebellious', nu uit op het label van Skrillex, OWSLA. De Canadese regisseur Jodeb regisseerde de film en bracht zijn creatieve visie tot leven in Thailand, geholpen door lokale film crew.
Na de speciale wintereditie van 'Menno Solo' in de WesterUnie keert het concept dit weekend terug naar Beachclub Fuel aan het Bloemendaalse strand. Aanstaande zaterdag brengt Menno de Jong je opnieuw in hogere sferen met de beste progressive, psy en natuurlijk trance, met de ondergaande zon op de achtergrond. Lees hier alle praktische informatie over het event...
2016 Is het jaar waarin Pathfinder tien jaar bestaat, het jaar waarin Pathfinder zijn vetste indoor editie mocht beleven, maar tevens het jaar waarin ze hun laatste feest gaat geven. Pathfinderfestival wordt een laatste knipoog naar de dancescene, een laatste muzikale groet richting het geliefde Zutphen en vooral een laatste eerbetoon aan jullie als gewaardeerde en hondstrouwe bezoekers.
Ground Zero maakt timetable bekend
dinsdag 16 augustus 2016
Duister, puur en hard! Op zaterdag 27 augustus ga je weer rammen, beuken en rossen op Ground Zero festival 2016! Ben jij klaar voor een heftige nacht in de bossen van Bussloo? De timetable is nu bekend!
Releases & Aankondigingen
maandag 15 augustus 2016
Deorro gaat spiernaakt, Dannic geeft 'Light The Sky' feat. Aïrto remix bundel vrij, Borgeous brengt zijn debuutalbum uit, Yellow Claw brengt een 'Barong Family' album uit en je kunt het nu gratis downloaden
De volledige line-up van AMF Presents SLAM! MixMarathon is vanmorgen bij 'Joost = Wakker' op SLAM! bekend gemaakt. Tijdens het event op zaterdag 22 oktober in de Ziggo Dome schitteren onder meer wereldberoemde dj's Steve Aoki, NERVO, Deorro, Headhunterz en Don Diablo. Het is de eerste keer dat SLAM! een eigen event heeft tijdens AMF, het grootste festival van Amsterdam Dance Event (ADE).
Las Rosas Summerdance pakt dit jaar wederom enorm uit tijdens het Stratenfestival in Zwolle vrijdag 19 augustus. Het belooft een spectaculair evenement te worden met dj's die zowel nationaal als internationaal furore maken.
Het wordt een fantastische afsluiter van je zomer: de elfde editie van het Amsterdamse technofestival Voltt Loves Summer komt eraan! Vergeet niet om op tijd je kaartjes te kopen, want ook dit jaar zullen er nauwelijks kaarten aan de deur beschikbaar zijn. De weersverwachtingen zijn perfect, dus laat de voorpret beginnen. Hier is de timetable voor Voltt Loves Summer, met op de line-up alleen maar knallers van namen zoals Adam Beyer, Bart Skils, Ben Klock, DVS1, Maceo Plex, Makam en Shifted.
Hardhouse Raver is een ode aan de hardhouse scene. In de documentaire komen artiesten aan het woord die eind jaren '80 een nieuwe hardere sound in de opkomende house scene produceerden. Dit deden ze op de ouderwetse manier, wat tegenwoordig niet meer voor te stellen is, zonder laptops, plug-ins en internet, maar met veel liefde en passie voor het genre.
Releases & Aankondigingen
vrijdag 12 augustus 2016
Je checkt hier de nieuwe video van Martin Garrix, Showtek, Technoboy & Tuneboy releasen nu officieel 'Mellow', The Partysquad viert terugkeer bij Spinnin' Records met nieuwe single 'Pum Pum' en Nicolas Haelg remixt Gareth Emery's 'Make it happen'.
Crazy scary madness, Sexy people and Cool costumes! Welcome to Halloween 2016! Opnieuw organiseren TheRealWorldEvent events & The Zoo Events the scariest event in town. Op zaterdag 29 oktober zijn alle spooky monsters, doorgedraaide zusters en bloedlustige vampiers weer welkom in de Maassilo te Rotterdam voor alweer de derde Halloween editie van Crazy Sexy Cool. Are you scared yet?
Ruim een maand geleden werd bekend gemaakt dat er een heuse X reünie in aantocht is en sindsdien hoor je de letter X weer steeds vaker vallen. Voor een hele generatie was X een 'way of life'. Toch leeft de X nog steeds en zit het voor altijd in iedereen zijn geheugen gegraveerd.
Op veler verzoek keert op zaterdag 10 december het paradepaardje van PT Events terug naar de geliefde Maassilo in Rotterdam: Grotesque Indoor Festival #250! Na een uitverkochte 2015 editie in Utrecht, maakt Grotesque zich op om 2016 in stijl af te sluiten in 010 - en het echte festivalgevoel mee naar binnen te nemen. Met maar liefst 3 area's, een nieuw geluidssysteem, een diverse line-up die de meest toegewijde trance, techno en house fans zal behagen én een groot aanbod aan verrassend entertainment, nodigt Grotesque Indoor Festival #250 iedereen uit om keihard te komen genieten.
The Qontinent · All You Need To Know
woensdag 10 augustus 2016
Lees hier alles wat je moet weten over The Qontinent voor een onvergetelijk, bomvol, weekendje knallen in België....
Sunset Festival · Trailer online
woensdag 10 augustus 2016
Op 17 september is het zo ver: de ultieme afsluiter van het festivalseizoen, Sunset Festival! Geniet van een topdag vol muziek, opzwepende DJ acts, een gezellige festivalsfeer en pak die laatste zonnestralen van het zomerseizoen aan het stralend witte zandstrand van De Lilse Bergen.
Check hier alvast de magische trailer...
Geen week zonder SFX faillissementsnieuws! Nu blijkt het Viagogo te zijn dat haar ontevredenheid uit over de samenwerking.
Zaterdag 8 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse editie van Indicator in Martiniplaza. Indicator is een vast gegeven voor duizenden (early) hardstyle-liefhebbers en mag zich rekenen tot het grootste en meest toonaangevende hardstyle event van het Noorden. Ook is de Indicator DJ-Contest een vast gegeven.
De Utrechtse hardstyle organisatie D-Sense Events en The Dome gaan een samenwerking aan. Deze samenwerking zal starten met het hardstyle-concept Determination op 17 september 2016 in The Dome, Arnhem.
ZeeZout presenteert ADE programma
zaterdag 6 augustus 2016
Na drie onvergetelijke ADE's is ZeeZout terug voor de vierde ronde. Dit jaar staat wederom een vierdaagse extravaganza vanuit de Undercurrent in Amsterdam op het programma. De line-up bestaat uit artiesten die ZeeZout in de loop der jaren heeft omarmd, zowel gevestigde namen als ADE nieuwkomers, zowel internationaal als Nederlands.
Voor hun zesde deelname aan het Amsterdam Dance Event nodigt LET op zaterdag 22 oktober Nachtdigital uit. Het Duitse festival in Olganitz, dat dit weekend weer plaatsvindt, wordt al jaren bezocht door de Amsterdamse organisatie. Een selectie van artiesten die de afgelopen drie jaar op het festival stonden zijn dit jaar uitgenodigd om in H7 Warehouse tijdens ADE te draaien. Op zondag sluit LET het Amsterdam Dance Event af in stijl met een veertien uur lange technomarathon.
Het enige buiten festival dat gedurende de ADE week buiten plaatsvindt is weer terug in 2016 en belooft de lat opnieuw hoger te leggen. Gedurende twaalf uur, op 22 oktober, verbindt Dockyard Nederlands industrieeel erfgoed met hedendaagse clubbing tijdens ADE, dit alles op de verlaten scheepswerf van de DNSM Werf.
Dinsdag meldden we dat er een rechtszaak was aangespannen tegen de organisatie van AIRFORCE omdat er zeldzame vleermuizen op het terrein waren aangetroffen. Vandaag diende de zaak en AIRFORCE heeft gewonnen: 'Wij waren er altijd al van overtuigd en zojuist heeft de Rechter het bevestigd. Art of Dance en Absolutely Fresh openen zaterdag aanstaande de poorten van Luchtmachtbasis Twenthe voor de eerste editie van AIRFORCE Festival!'
Laatste info Crazy Sexy Cool Festival
donderdag 4 augustus 2016
Crazy Sexy Cool 'Magical Fairy Tale Festival' vindt plaats in het Zuiderpark te Rotterdam. Het festival van het jaar knalt op 6 augustus met Dyna, Gers Pardoel, Ronnie Flex, Gregor Salto, SFB, Jayh Jawson, Billy the Kit, F1rstman, Leroy Styles, Ravitez and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle informatie om helemaal startklaar te zijn!
'Het wordt een magische dag en avond op zaterdag 13 augustus. Dit is er één om naar uit te kijken!', stelt Leo Houkamp, de stuwende creatieve motor achter de altijd verrassende Leo's events. ' Zon, zee, strand en muziek zijn de ingrediënten van de komende Leo's festival – On The Beach in Hoek van Holland. Zijn spraakmakende en exclusieve danceconcept vindt dit keer plaats aan zee, in de trendy en gloednieuwe strandclub Villa on the Beach.
CEO Sillerman van SFX had een mooi plan om zelf niet veel slechter uit het faillissement van SFX te komen. Hij zou zich terugtreden als CEO van SFX, maar zijn voorzitterschap van de raad van bestuur behouden door zijn belang van 40% van de preferente aandelen in het bedrijf. Maar dat is niet wat uiteindelijk zal gebeuren waarschijnlijk...
Madhouze · Do Or Die
donderdag 4 augustus 2016
Op zaterdag 22 oktober 2016 wordt De Kreek in Kerkdriel voor de tweede maal overgenomen door Madhouze Events. Maak je klaar voor Madhouze - Do Or Die. Deze editie wordt niet alleen groter, maar ook nog harder dan de vorige editie! 'Do Or Die' is het thema van deze editie en dat betekend 'die hards only' en compleet los gaan alsof het je laatste feestje is op de hardste setjes van jouw favoriete raw hardstyle dj's.
Het is tijd voor Hed Kandi BeachHouse en ze zijn terug op het mooiste eiland van Nederland: Texel! Wat kun je verwachten: De beste Hed Kandi DJs, sunkissed Kandi girls en spectaculaire live optredens. Een line-up om je vingers bij af te likken met: Kisch 🇬🇧, Steven Quarré, MC Choral & Ace on sax! You don't want to miss out on this one, get your presale tickets now!
Extrema Noir verhuist naar Hasselt
woensdag 3 augustus 2016
Extrema Noir, het indoor event van de makers van Extrema Outdoor Belgium, vind dit jaar plaats op zaterdag 3 december. Na een eerste editie in 2015 in Antwerpen verhuist het indoor festival nu naar de Trixxo Arena in Hasselt.
Jaren geleden werd Pasquale Rotella in verband gebracht met omkoping. Er werd beweerd dat toen Insomniac EDC organiseerde in het LA Memorial Coliseum onder anderen Rotella de eventmanager van het gebouw, Todd DeStefano, betaalde om er evenementen te organiseren. Dit werd ontdekt toen er een diepgaand onderzoek naar de organisator werd gedaan na de dood van een vijftienjarig meisje dat EDC bezocht. Als gevolg van de gebeurtenissen en uitkomst van het onderzoek moet Pasquale Rotella voor een jury getuigen en staat hij terecht.
Releases & Aankondigingen
dinsdag 2 augustus 2016
Joey Dale & Ryos werken met Tony Rodini samen, Jorn van Deynhoven komt met nieuwe single en nieuwe remix, Blasterjaxx & DBSTF werken samen aan de track 'Hit Me', Rapper Poke presenteert zijn eerste EP en Nicole Moudaber presenteert 'BREED'.
Twee natuurorganisaties slepen de organisator van een groot dance-evenement bij Enschede voor de rechter omdat de dreunende beats een aanslag vormen op het leefklimaat van een aantal zeldzame dieren, waaronder de vale vleermuis. Het gaat om de eerste editie van het AIRFORCE Festival, dat komend weekend wordt gehouden op het terrein van de vroegere Vliegbasis Twenthe. Aangezien er intussen al zo'n 10.000 kaarten zijn verkocht, dreigt voor de organisatie een financiële dreun.
DJ/Producer Dannic organiseert zijn eerste 'Fonk Recordings' label-avond tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event. Begin 2016 richtte Dannic zijn eigen dance-label, dat zich richt op een funky eigen sound en jonge upcoming artiesten, op. 'DANNIC Presents: Fonk Recordings' vindt plaats op woensdag 19 oktober 2016 in Escape deLux. Dannic zal deze avond uiteraard zelf optreden bijgestaan door een scala aan artiesten die onlangs releases op 'Fonk Recordings' hebben uitgebracht. De volledige line-up wordt op een later moment bekend gemaakt. De officiële verkoop van 'DANNIC presents: Fonk Recordings' is al van start gegaan.
Op vrijdag 23- en zaterdag 24 september is Beachclub Vroeger gewoonweg the place to be voor trance liefhebbers. Trance Nation strijkt dit weekend speciaal voor de seizoens afsluiter neer in Bloemendaal om je te verwennen met alleen de beste trance klassiekers. Twee dagen volop genieten van alle tracks die je eigenlijk vergeten was, maar o zo lekker zijn. Op de zaterdag pure trance klappers en op vrijdag de hardere hits. Het spreekt bijna voor zich dat de organisatie weer zorg heft gedragen voor een internationale line-up om van te smullen.
31 augustus 2016
Trance Nation · Closing weekender · Lineup per dag
Latin Lovers viert 11 jarig bestaan ook in Limburg
Lief's timetable is bekend gemaakt
30 augustus 2016
From Dusk to Dawn, dans de hele dag op Sunglow Festival!
29 augustus 2016
Avicii neemt afscheid
26 augustus 2016
ItsDyna zondag op het strand
17 September weer vinyl en muziekbeurs RAI Amsterdam
25 augustus 2016
Reng Deng Deng terug naar de Waerdse Tempel
24 augustus 2016
Eerste 12 namen voor We Are Electric Klokgebouw
23 augustus 2016
Straf_werk lanceert twee ADE avonden
Quest4Trance · Fall Edition 2016
Fietsend 'Kris Kross door Amsterdam' tijdens Amsterdam Dance Event
22 augustus 2016
Pleasure Island festival bijna uitverkocht en de laatste area's zijn bekend
Eerste namen White Moon 19 november onthuld
Timetable Dance Nature Festival bekend
20 augustus 2016
Armin van Buuren brengt fans Ibiza-vibes met ' A State Of Trance, Ibiza 2016'
19 augustus 2016
Craig David te horen op nieuwe Hardwell single 'No Holding Back'
Wiwek & Skrillex maken samen korte muziekfilm 'Still In The Cage'
17 augustus 2016
Menno Solo 2016 · On The Beach · Final event update
Pathfinder neemt afscheid met gratis festival
16 augustus 2016
Ground Zero maakt timetable bekend
15 augustus 2016
Releases & Aankondigingen
Volledige line-up AMF presents SLAM! MixMarathon bekend
14 augustus 2016
Opnieuw Las Rosas Summer Dance tijdens Stratenfestival Zwolle
13 augustus 2016
Nog een paar dagen te gaan tot VOLTT Loves Summer Festival
Crowdfundingsactie voor documentaire over UK Hardhouse
12 augustus 2016
Releases & Aankondigingen
Crazy Sexy Cool terug met Halloween-editie
11 augustus 2016
Club X presents The Official Reunion op 1 oktober
Grotesque brengt festivalgevoel naar de Maassilo
10 augustus 2016
The Qontinent · All You Need To Know
Sunset Festival · Trailer online
8 augustus 2016
Viagogo dreigt met rechtszaak tegen SFX
Vijf talenten strijden in Huize Maas om plek op Indicator mainstage
7 augustus 2016
D-Sense Events en The Dome slaan handen ineen voor Determination
6 augustus 2016
ZeeZout presenteert ADE programma
LET haalt Nachtdigital en Klockworks naar Amsterdam tijdens ADE
5 augustus 2016
Overdag feesten tijdens ADE in verwarmde tenten
4 augustus 2016
AIRFORCE Festival wint rechtszaak en gaat dus door
Laatste info Crazy Sexy Cool Festival
Leo's Festival - On The Beach wordt magisch
Banken dienen nieuw herstructureringsplan SFX in en zetten Sillerman buiten spel
Madhouze · Do Or Die
Beachballs, beachbody's en beachtunes tijdens Hed Kandi Beachhouse
3 augustus 2016
Extrema Noir verhuist naar Hasselt
EDC organisator Pasquale Rotella voor rechter wegens vermeende omkoping
2 augustus 2016
Releases & Aankondigingen
Rechtszaak: zeldzame vleermuis weggejaagd door AIRFORCE Festival
1 augustus 2016
Dannic organiseert allereerste 'Fonk Recordings' label-avond tijdens ADE
Trance Nation · 100% Classics Weekender line-up release