Partyflock
 
Nieuws · mei 2016
De toegevoegde waarde van de Hardclassics stage heeft zich afgelopen jaar bewezen. Wat ging het los in die vertrouwde volle Hemkade/North Sea Venue, de plek waar hardstyle het eerste levenslicht zag. Met trots kan Crazyland melden dat het langstlopende hardstyle-classics concept van Nederland er dit jaar ook weer bij is. Dit belooft weer: volop genieten, voetjes van de vloer en helemaal los op al die supervette classics-tracks die op 10 september door de beuktempel knallen. Samen met Hardclassics host Free2party is er weer een dikke line-up samengesteld!
Nederlandse artiesten als Martin Garrix, Hardwell, Golden Earring en Nicky Romero willen een financiële vergoeding van onlineplatforms als Facebook voor het gebruik van hun muziek en filmpjes. Ruim tweeduizend kunstenaars, artiesten, auteurs en fotografen hebben een brief aan Nederlandse Europarlementariërs ondertekend waarin ze vragen om betere regelgeving.
Muziekliefhebbers en nachtclubgangers zouden wel goed het doelwit van de volgende grote terroristische aanslag in Groot-Brittannië kunnen zijn, zo waarschuwt een topofficier terrorismebestrijding aan de vooravond van het drukke festivalseizoen.
Releases & Aankondigingen
maandag 30 mei 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Zedd, Afrojack, Delayers, Perttu & The Prophet.
Op vrijdag 24 t/m zondag 26 juni keert Luminosity Beach Festival terug op het schitterende strand van Bloemendaal aan Zee bij Beachclub Fuel en Beachclub Vroeger. Wederom zullen in drie area's de vonken er vanaf spatten. Met namen als Paul van Dyk, Markus Schulz, John O'Callaghan en Eddie Halliwell kun je ervan uitgaan dat dit weer een editie wordt die de boeken in zal gaan!
Universal Music Group neemt voor $1 miljoen cash het marketingbedrijf Fame House van SFX over. Het is het eerste onderdeel van de noodlijdende dance-moloch SFX Entertainment dat van de hand is gedaan. De deal werd op 26 mei goedgekeurd door De Rechter.
Naast de 1 miljoen dollar in contanten zijn er ook afspraken gemaakt over het overnemen van de $400.000 aan schulden en verplichtingen die Fame House is aangegaan.
Directeur bij concertorganisator Mojo Concerts, Wilbert Mutsaers, pleit voor meer hiphop en r&b op Nederlandse popfestivals. Mutsaers ziet liever Beyoncé of Kanye West eens op Pinkpop. Het festival in Landgraaf zoekt het volgens hem te vaak bij de oude rockers. Dat zegt hij vrijdag in een interview met De Volkskrant.
Releases & Aankondigingen
donderdag 26 mei 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Flume, YAX.X ft. Brad Mair, Chus & Ceballos, Amine K & MOTi.
Dit jaar zal Dance Boulevard gehouden worden op een splinternieuw groen en bosrijk festivalterrein op steenworp afstand van De Wouwse Tol in Bergen op Zoom. Hier is meer ruimte en vrijheid in een nog relaxtere omgeving dan voorheen. Op deze prachtige en sfeervolle locatie komt het intieme en gezellige festival gevoel nog meer tot zijn recht! Daarnaast is er ruimte voor meer entertainment, een groter aanbod aan eten en een nieuwe stage.
Het 'International Music Summit Ibiza's Business Report' voor 2016 is publiek gemaakt. In dit rapport vinden we een sloot aan statistieken over de huidige positie van EDM/Dance muziek in de wereld. Wat interessante feiten uit dit rapport op een rij....
Line-up Q-BASE bekend
woensdag 25 mei 2016
Op 10 september daagt Q-BASE je uit voor een 14-uur durende rave-marathon waar alleen de meest doorgewinterde festivalveteranen tegen zijn opgewassen. Op een intense expeditie van licht naar duisternis is het de ware underground mentaliteit die het kaf van het koren scheidt.
Releases & Aankondigingen
woensdag 25 mei 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Brooks, X-Pander & Abel ft. K19.
Over precies 100 dagen begint Dream Village! De voorbereidingen voor deze zevende editie, die gaat plaatsvinden in Breda, zijn in volle gang. Dat jullie er zin in hebben is te merken, want de tickets vliegen de deur uit! Dream Village staat er om bekend het meest complete en gezellige festival te zijn van West-Brabant. In deze zeven jaar is Dream Village uitgegroeid van klein, lokaal festival, tot een weekendfestival met dit jaar bijna 18.000 bezoekers!
Sony onderzocht de muziekvoorkeur van honden. Uit deze wetenschappelijke studie blijkt dat honden liever luisteren naar house- en popmuziek dan naar klassieke concerten. Tegelijk realiseerde Sony ook een video- en geluidsexperiment onder leiding van het productiebedrijf Unit 9. In de video 'Party Animals' wordt geluid gevisualiseerd via de reacties van dieren. Daarbij wordt gebruikgemaakt van het High Powered Audio Systeem GTK-XB7 en Martin Garrix' hit 'Animals'.
WhatsApp wil relevanter worden voor bedrijven en voegt extra functies toe die ook voor organisatoren interessant kunnen zijn. Zo kan je binnenkort ook tickets via de dienst verzenden.
P-Diddy's B-Day Bash
woensdag 25 mei 2016
Pascal van Underground Dance Events is 36 jaar geworden en al meer dan twintig jaar actief in de underground scene, dat verdient een feestje voor iedereen! Op zaterdag 28 mei gaat het dak er dan ook vanaf in discotheek MAX! Een van de grootste uitgaanslocaties van Alphen aan den Rijn, met plek voor meer dan 350 partypeople in de grote zaal, met extra verdieping! Acht uur lang zal de dikste hardcore, frenchcore en tekno te horen gebracht worden door niemand minder dan Obliviator, Parsel, Kev, Sprinky, The Dark-Joker, Skullz, Bad Habit en B24M & D323k.
Indicator in Martiniplaza is een vast gegeven voor duizenden (early) hardstyle liefhebbers en is hét hardstyle-event van het Noorden. Indicator staat onder meer bekend om de dikke stagedesigns en kwalitatieve programmering. Maar ze blijven altijd kritisch en het kan altijd beter en mooier! Dus verwacht zaterdag 8 oktober een editie van Indicator die de voorgaande edities gegarandeerd gaat overtreffen!
Releases & Aankondigingen
dinsdag 24 mei 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Shelco Garcia & Teenwolf, Yves V & Dimitri Vangelis & Wyman, Sem Vox, Salvatore Ganacci feat. Enya & Alex Aris.
Op 18 juni viert Mystic Garden haar vijfjarig jubileum in het Sloterpark. Het jaarlijkse openluchtfestival, dat bekend staat om de intieme sfeer en de sprookjesachtige setting, pakt extra uit om het jubileum te vieren. Dat zien bezoekers terug in handgemaakte decoratie, beleving en line-up.
Line-up Dour compleet
dinsdag 24 mei 2016
De line-up van Dour Festival is compleet en staat als een huis met acts zoals Underworld, Floating Points, Richie Hawtin en Sigur Rós. Het grootste en meest toonaangevende muziekevenement van onze zuiderburen vindt plaats tussen 13 en 17 juli. Vorig jaar was een top editie, die in een razend tempo uitverkocht. Naast de acht oude en vertrouwde podia heeft het festival een verrassing in het petto: een negende podium, de Cubanisto Dancing.
Behold the lunatic world of Untamed fury.
Thousands of infatuated souls prepare themselves for the annual ritual of slaughter.
Embrace the savagery or be shattered!
65.000 Bezoekers worden verwacht op het grootste festival van Duitsland voor elektronische muziek, dat van 5 tot 7 augustus plaatsvindt op de Raketbasis Pydna bij Kastellaun. Vier dagen en drie nachten spelen topacts zoals Robin Schulz, Paul van Dyk, Sven Väth, Adam Beyer, Laidback Luke, Chris Liebing, Sander van Doorn etc. In totaal zijn er 350 DJ's en live acts op 23 podia te zien onder het motto 'Red Dancing Flames'.
Passie & La Mode on the beach
woensdag 18 mei 2016
Na de uitverkochte strandopening keert Passie & La Mode op zaterdag 9 juli terug in location=18886] Scheveningen. Passie & La Mode, het concept waarbij zon, zee, strand en fashion met elkaar gepaard gaan.
Kom naar de ginger controledagen en bemachtig het ticket! Het thema van dit jaar is al enige weken bekend en sindsdien zijn we allemaal non-stop en all-the-time 'On Fire'. Een brandende vraag die tegelijkertijd omhoog kwam: wie zijn de meest vurige types? Dat zijn overduidelijk de roodharigen/redheads/gingers/carrot-tops (hoe je ze ook wilt noemen) van deze wereld. Als klapper op de vuurpijl is het op 3 september 2016 ook nog eens 'RedHead Day'. Ze komen er dus niet onderuit, hoog tijd om gingers in het zonnetje te zetten: Natural redheads mogen gratis naar Valtifest!
Arina's Leuke Oldschoolfeest
woensdag 18 mei 2016
'House Of God', 'Slaves to the Rave', 'French Connection', deze titels zijn natuurlijk wel bekend bij liefhebbers van de vroegere house scene. Vrijdag 20 mei neemt Arina Events je mee terug naar de tijd van de eerste houseparty's die zo populair waren in de 90's.
Releases & Aankondigingen
dinsdag 17 mei 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Seeb, That Matters vs Jenia x Mr. Styles, Mosimann & DJs From Mars, Inpetto & Johnny Bravo.
Het zal de gemiddelde feestganger als muziek in de oren klinken: een stijlvol 25+ housefeest in een historisch landhuis midden in de Veluwse bossen. Dat het goed aanslaat blijkt uit de vele bezoekers uit het hele land. Het personeel van Princess Hotel de Wipselberg maakt zich nu, na een uitverkochte derde editie, op voor de vierde editie van Wine, Dine & Dance.
Wat gingen jullie lekker tijdens het vijfjarig bestaan van TIKTAK! Een betere verjaardag konden ze zich niet wensen. Op 28 mei komen ze opnieuw met heel veel supersterren. Zo komen o.a Dyna en BIGGI langs. Je weet wat je kunt verwachten, maar ze vertellen het graag nog een keertje: tijdens TIKTAK gaat het van hiphop, house, trap, classics, pop, moombathon en RnB weer terug naar de beukers van dit moment.
Bezoekers, artiesten en organisatie van het hardcorefestival Dominator staken op woensdag 11 mei hun handen uit de mouwen voor het goede doel. Tijdens de tweede Dominator vrijwilligersdag gaven ze alles om de bewoners van Lunet Zorg in Duizel een onvergetelijke festivalervaring te bezorgen. Dat resulteerde in een prachtige feestavond waarbij de bewoners optraden als DJ's en MC's.
Making Waves Festival slaat weer toe! De vijfde editie zal plaatsvinden op 18 juni op het intieme stukje strand van de Safari Lodge in Zandvoort. Zon, zee, strand en de beste lokale indie/electronica en techno. En dat helemaal gratis!
In samenwerking met 't Patronaat Zalencentrum, Karton en Vibrant hebben ze de perfecte line-up samengesteld voor een onvergetelijke dag met de voeten in het zand.
Het is niet verboden rugzakken mee te nemen op Belgische muziekfestivals en grote concerten. Bezoekers moeten deze zomer wel door een metaaldetector. De maatregel gaat maandag al in bij de show van rockgroep AC/DC.
Ook op de festivals Rock Werchter, Graspop, Tomorrowland en Pukkelpop, waar veel Nederlandse fans naartoe gaan, komen detectiepoorten te staan. Bovendien worden meer agenten en beveiligers ingezet.
Amsterdam Dance Event 2015 is 'relatief rustig verlopen'. Dat concludeert de gemeente vandaag in een evaluatie van het festival. Het aantal drugsincidenten was niet groter dan bij andere indoor dance-evenementen, en voor de Ambulance-centrale was het zelfs rustiger dan andere jaren: de gemeente vergelijkt het met een 'zeer druk' uitgaansweekend.
Beatport, eigendom van SFX Entertainment, stopt met muziek- en videostreaming, hun nieuwskanaal en agenda en zegt dat het geen haast (meer) heeft om te verkopen.
TranceBeatsch in Fuel
woensdag 11 mei 2016
Beachclub Fuel weet wel raad met de goede trance-feestjes. Zaterdag 28 mei zal de Beachclub weer uit zijn voegen barsten wanneer TranceBeatsch alle liefhebbers herenigt. Vorig jaar hing er een heerlijk zonnetje aan de hemel en werd er tot laat in de avond doorgebanjerd! Beachclub Fuel trok met de Grand Opening ook al een afgeladen huis en dus is het raadzaam snel je tickets te scoren.
Zaterdag 27 augustus aanstaande vindt op de NDSM-Werf in Amsterdam de elfde editie van het festival Voltt Loves Summer plaats. Het festival dat in 2006 begon is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het dance landschap. Met 1500 bezoekers in het eerste jaar verdubbelde het aantal bezoekers tot het maximaal aantal van 15.000 en de jaren erna. Het festival biedt een spannend scala aan nationale en internationale artiesten op het bijzondere industriële erfgoed van de NDSM-Werf aan het Amsterdamse IJ.
Met Afrojack, Hardwell, Martin Garrix, Armin van Buuren en Tiësto maakt Transsylvanië in Roemenië zich op voor een Nederlandse invasie deze zomer. Vorig jaar werd het festival voor het eerst gehouden en trok het bij elkaar 240.000 bezoekers. Begin dit jaar werd het festival tijdens Eurosonic Noorderslag verkozen tot beste grote Europese festival. Naast de Nederlandse top DJ's zijn onder andere ook Faithless, Dimitri Vegas & Like Mike, Scooter, Sasha, John Digweed en Seth Troxler bevestigd. Het festival wordt gehouden van 4 tot 7 augustus.
De SFX soap gaat onverminderd door met een vervolgaflevering in de twist tussen ALDA en SFX. De laatste heeft een schikking voorgesteld om een rechtszaak te voorkomen, maar Allan Hardenberg en David Lewis lijken daar niet mee akkoord te gaan en hebben beslag laten leggen op de aandelen van ID&T International Holding, Sensation Brazil BV, SFX Europe bv en de aandelen ALDA die al waren overgedragen aan SFX en ook op bankrekeningen van het bedrijf.
Donderdag avond 5 mei heeft Markus Schulz in zijn wekelijkse Global Dj Broadcast radioshow de aankondiging gedaan: na uitverkochte indoor-edities in Amerika, Canada en Europa strijkt het succesconcept neer in Nederland! Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee heeft de eer om het allereerste Europese outdoor-event van Coldharbour Recordings in Nederland te houden.
Niet alleen met optredens van Snap!, Captain Jack, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans zet Guilty Pleasure Festival koers naar je jonge jaren. Ook de games, video's en spelletjes staan in het teken van ouderwetse gezelligheid. Tijdens een groot Nintendo toernooi wordt de grootste baas in bijvoorbeeld Mario Kart, Donkey Kong of Duck Hunt gehuldigd. Vorig jaar won de beste speler op de 8- en 16bit consoles een Gilera Citta, ook dit jaar wordt de beste old-school gamer met een mooie prijs beloond. Op zondag 15 mei is er een Guilty Pleasure Festival-preparty op Boerderij Langerlust met Def Rhymz en DJ Irwan.
I Love House in Terneuzen
zaterdag 7 mei 2016
Het feest in Terneuzen waar je bij moet zijn geweest, waar de beste EDM gedraaid wordt door verschillende DJ's. Met deze keer special guests als STTRBSTN en MC Tricky Gullivan, o.a. bekend van NightHype.
AMF het grootste dancemuziekfestival dat gehouden wordt tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE) breidt nóg verder uit. Het festival is dit jaar niet twee, maar vijf dagen. Tevens zijn Heineken Music Hall en Ziggo Dome toegevoegd als festivallocaties.
De Australische producer en muzikant Flume geeft op vrijdag 4 november een concert in de Heineken Music Hall als onderdeel van zijn wereldtour. De kaartverkoop voor de show start donderdag 12 mei om 10.00 uur via Ticketmaster.
Traditiegetrouw heeft technolegende Dave Clarke weer als eerste de eer om zijn ADE-avond uit de doeken te doen. Na elf legendarische Dave Clarke Presents edities in de Melkweg, keert Clarke terug voor een nieuwe ronde, met "The Dirty Dozen": 12 jaar Dave Clarke Presents en 12 DJ's die 12 uur lang steenharde techno door de speakers jagen. Zo staan onder andere Luke Slater & Ø [Phase], Marcel Fengler, Miss Kittin, Tommy Four Seven, Rebekah, Black Asteroid, Louisahhh en meer op het programma.
Zondag 3 juli strijkt STRAF_WERK neer bij Woodstock in Bloemendaal voor haar tweede strandeditie. Eerder dit jaar zorgde een grote brand ervoor dat Woodstock volledig werd verwoest maar inmiddels zijn zij weer uit de as herrezen en klaar voor een nieuw seizoen waar STRAF_WERK voor één dag de dienst zal uitmaken.
Releases & Aankondigingen
dinsdag 3 mei 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Deorro vs Riggi & Piros, Dave Winnel feat. Jackie Jaxx, Yves V vs Dimitri Vangelis & Wyman en Mosimann.
Deze zomer opent er een nieuwe supermarkt op het E3 terrein in Eersel. Voor één dag. Nu zal je denken, een supermarkt voor één dag? Dat moet wel een bijzondere supermarkt zijn. En dat is het ook. Je gaat hier niet heen om je dagelijkse boodschappen te doen, maar om te luisteren naar de allerbeste DJ's en te genieten van de unieke Paperclip beleving!
FeestDJRuud stopt ermee
maandag 2 mei 2016
FeestDJRuud heeft zojuist aangekondigd te stoppen.
Escape in mei
maandag 2 mei 2016
Na internationale sterren als Fedde le Grand, Roger Sanchez, Jason Derulo en DJ Chuckie staan de lokale helden in mei centraal bij Escape.
David Lewis en Allan Hardenberg, oprichters een aandeelhouders van evenementenorganisatie ALDA, hebben een arbitragezaak aangespannen tegen SFX. Dat blijkt uit stukken die SFX in de VS heeft ingeleverd bij de rechtbank in verband met het uitstel van betaling dat het dance-bedrijf heeft aangevraagd.
Kom dan naar 'Like a Millionaire' het feest op 21 mei in 2 Venue! Ervaar hier een compleet verzorgde avond en maak kans op een vakantie naar party-eiland Ibiza voor 10 personen! Jullie verblijven in een luxe villa in Sant Rafael met 7 slaapkamers, 5 badkamers, een eigen zwembad met jacuzzi, op loopafstand van de beroemde discotheken en een prachtig uitzicht die tot aan de zee reikt! Deze kans laat jij toch niet voorbij gaan?!
31 mei 2016
Pleasure Island bijna door de early bird kaarten heen en Hardclassics maakt dj's bekend
Martin Garrix, Hardwell, Nicky Romero e.v.a. willen financiële vergoeding online platforms
UK veiligheidschef: Muziekliefhebbers kunnen volgend slachtoffer terrorisme zijn
30 mei 2016
Releases & Aankondigingen
Luminosity Beach Festival 2016 breidt uit met tweede mainstage
27 mei 2016
SFX verkoopt Fame House aan Universal
Mojo-directeur: Pinkpop moet meer ruimte geven aan 'zwarte' muziek
26 mei 2016
Releases & Aankondigingen
Dance Boulevard is klaar voor de zomer van 2016
Eén op de zeven Europeanen bezocht ooit dance-event
25 mei 2016
Line-up Q-BASE bekend
Releases & Aankondigingen
Dream Village · Nog 100 dagen...
Honden luisteren liever naar Martin Garrix dan Beethoven
Binnenkort je tickets via WhatsApp ontvangen?
P-Diddy's B-Day Bash
Indicator op 8 oktober weer in Martiniplaza
24 mei 2016
Releases & Aankondigingen
Mystic Garden viert vijfjarig jubileum
Line-up Dour compleet
23 mei 2016
Dominator Festival 2016 - Methods of Mutilation line-up release
19 mei 2016
Nature One · Red Dancing Flames
18 mei 2016
Passie & La Mode on the beach
Roodharigen mogen gratis naar Valtifest
Arina's Leuke Oldschoolfeest
17 mei 2016
Releases & Aankondigingen
16 mei 2016
De Wipselberg maakt zich weer klaar voor Wine, Dine & Dance
15 mei 2016
TIKTAK op 28 mei in AIR Amsterdam
Bezoekers Dominator bezorgden bewoners Lunet Zorg een onvergetelijke festivalervaring
13 mei 2016
Making Waves Festival op het strand
12 mei 2016
Belgische festivals: rugtassen niet verboden, wel door de metaaldetector
Gemeente Amsterdam evalueert ADE15: 'relatief rustig verlopen'
11 mei 2016
Beatport stopt met streaming en verkoop opgeschort
TranceBeatsch in Fuel
10 mei 2016
Voltt Loves Summer festival heeft line-up rond
Martin Garrix, Afrojack, Hardwell en Tiësto naar Transsylvanië voor Untold Festival
Quote: Nederlandse schuldeiser legt beslag op aandelen en bankrekeningen SFX
9 mei 2016
Coldharbour Recordings naar Beachclub Vroeger
Guilty Pleasure Festival zoekt Nintendobaas
7 mei 2016
I Love House in Terneuzen
6 mei 2016
Amsterdam Music Festival (AMF) breidt uit naar vijf dagen op drie locaties
Flume naar de Heineken Music Hall
4 mei 2016
Dave Clarke presents The Dirty Dozen tijdens ADE in de Melkweg
Straf_werk gaat naar het strand
3 mei 2016
Releases & Aankondigingen
Paperclip Festival 2016, anders nog iets?
2 mei 2016
FeestDJRuud stopt ermee
Escape in mei
Quote: Organisator Armin Only daagt SFX in arbitragezaak over $23,4 miljoen
Win: Met 10 van je beste vrienden 5 dagen naar party-eiland Ibiza?