Partyflock
 
Nieuws · april 2016
Het Amsterdam Dance Event (ADE) heeft de eerste sprekers voor het conferentieprogramma bekendgemaakt. Ook is duidelijk dat Bruce Eskowitz, COO van Red Light Management, een keynote zal geven en dat Emagen Entertainment Group CEO Anthony Saleh aanschuift voor een keynote Q&A over '21st century management.'
Zijn jullie er klaar voor?
vrijdag 29 april 2016
Na het succes van de eerste twee edities is de derde editie op zaterdag 30 april. Het feest voor de sexy en kinky partypeople. Bij de meeste kinky party's is lak, leer en rubber verplicht. Maar vind je dit te heftig, dan mag je bij dit feest ook burlesque dragen. Waarom? Er zijn mensen die hun kinky kant nog willen ontdekken.
Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de zesde keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity. Op zondag 5 juni zal Iduna's achtertuin, het Thalenpark, van 16.00 tot 23.00 uur worden omgetoverd tot een waar dance-walhalla: een fraaie opmaat naar een zwoele zomer! Met trots presenteren ze DJ's en artiesten met internationale faam bestaande uit Mr. Polska, Freddy Moreira, Punish, DJ Jean, The Antidote, Asino, Praia del Sol, Teknix en wordt de dag gehost door MC C-Baz.
Zondag 15 mei, Eerste Pinksterdag is het weer tijd voor het dikste feest van Groningen Soixante Neuf 050! Deze keer belooft het weer een topeditie te worden met niemand minder dan de heren van SFB live on stage! SFB heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, maar mocht je net geëmigreerd zijn naar Nederland: SFB heeft niets anders dan hits, met als bekendste toppers: 'Nu Sta Je Hier', 'Famous', 'Jij Kan Chillen Met Mij' en 'Investeren In De Liefde'. Overal waar deze boys komen, gaat het dak eraf, dus bereid je voor om te feesten op zondag 15 mei!
MC Soundboard by Robbie Rise
woensdag 27 april 2016
De MC is al jaren niet weg te denken op de populaire dance stages. Soms onderschat, soms irritant, maar goed uitgevoerd kan het de kers op de taart zijn. Robbie Rise (DayDream, Solar, Tomorrowland Brazil, Extrema Network Outdoor, 7th Sunday, etc.) laat jou zelf de timing en woorden kiezen in de app: MC Soundboard.
Hoeveel hebben de videokanalen van dj's nu opgebracht sinds de start van hun kanaal? Hier de cijfers tot en met december 2015.
Na meerdere uitverkochte edities, drie outdoor events in De Kuip Rotterdam en acts van de grootste dj's uit de scene, viert Mysterious de verjaardag van de koning in een vernieuwende, intieme locatie. Naast een kwalitatief hoogstaande line-up wordt er groots uitgepakt voor een ongekend spektakel in Club Villa Thalia!
Nog eventjes en dan barst het hardstyle & hardcore geweld weer los in Enschede! Uitgedost in fel oranje, vieren we trots het bestaan van ons kleine land met grootse daden! Het gaat dan natuurlijk over Koningsdag, de dag waarop heel Nederland ons koninkrijk eert, maar ook de dag waarop enkel de echte die-hard partyganger weet hoe je het maximale euforie-gevoel ervaart! Dat doe je namelijk in Enschede, op HARDFEST!
Het openingsconcert van Amsterdam Dance Event wordt dit jaar verzorgd door de samenwerking tussen producer/componist/artiest Henrik Schwarz en het toonaangevende niet-klassieke Metropole Orkest. Het concert, genaamd 'Scripted Orkestra', vindt plaats in de Melkweg op 19 oktober. Op zaterdag 23 april start de kaartverkoop.
Het allernieuwste eclectische event van Rotterdam Kings of Eclectic maakt haar debuut op Koningsnacht. De eerste editie van Kings of Eclectic vindt op dinsdag 26 april plaats in de Maassilo in Rotterdam.
Het jaarverslag van het bedrijf van Martin Garrix, MGLM Holding, is gepubliceerd. En wat je al kon verwachten: de cijfers zijn indrukwekkend...
Volwaardige 'rookkroegen' inclusief tafels, muziek en televisieschermen, ze zijn een doorn in het oog van ChristenUnie-Kamerlid Carla Dik-Faber. Net als 'gewone' rookruimtes die in rap tempo toenemen.
Gloeiende, gloeiende, gloeiende! Meubel Stukken, de Valtifest organisatie, heeft de afgelopen weken non stop op loeihete kolen gezeten. Hebben ze de billen gebrand? Moeten ze op de blaren zitten? Welnee, die dans zijn ze zonder kleerscheuren ontsprongen. Ze zijn er vooral op gebrand het thema wereldkundig te maken...
Nieuwe releases
donderdag 21 april 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten:
Het gevaar van xtc zou regelmatig worden overdreven. Volgens AMC-hoogleraar verslavingszorg Wim van den Brink zouden ouders minder snel in de stress moeten schieten als hun kinderen in aanraking komen met de drugs. Dat zegt hij in een interview met Het Parool. Hierin vergelijkt de hoogleraar (verslavings)gevaren van andere drugs met xtc, een zogenoemde partydrug die in Nederland voornamelijk in het uitgaansleven wordt gebruikt.
Elk jaar blijft het stREEKfeest zichzelf verbeteren. Zo wordt dit jaar met de Koningscross een nieuwe nummer aan het Reekse evenement toegevoegd. De gezelligheid en toegankelijkheid worden hierbij niet uit het oog verloren. De artiesten op het affiche zijn even aantrekkelijk als veelzijdig. Ook wordt de vorig jaar geÔntroduceerde tweede tent De Kull uitgebreid. Kortom de achtste editie belooft wederom een groots feest in een klein gat te worden.
De organisatoren van grote festivals als Rock Werchter, Tomorrowland, Graspop, de Gentse Feesten en de Lokerse Feesten, zitten volgens Het Nieuwsblad maandag om de tafel om te overleggen over veiligheidsmaatregelen.
Ben jij klaar om er tijdens Koningsdag in Utrecht flink op los te feesten!? Volgende week woensdag nemen we het gehele buitenterrein van de Jaarbeurs over om de verjaardag van onze Koning koninklijk te vieren! Zet de stad compleet op zijn kop, samen met Dannic, Fedde le Grand, Martin Solveig, Sander van Doorn, Ummet Ozcan, W&W, Wildstylez & Villain & veel meer artiesten. De laatste tickets zijn nu verkrijgbaar...
Nieuwe releases
dinsdag 19 april 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Disciples & David Guetta, Vedde ft. C. Todd Nielsen, Suyano, Suyano, RIVERO, Sonny Wharton, Don Diablo.
26 En 27 april is het zover, de dagen waarop Nederland oranje kleurt. Met 5 stages, 5 stijlen en meer dan 50 artiesten is Beat the Bridge the place to be als je van de hardere stijlen houdt. Dikke battles, live-performances en een aantal special sets staan voor jullie klaar en ook de Desperados Crazy Cruise zal weer uitvaren!
B.I.T.C.H festival wordt er weer een voor in de boeken! De kaartverkoop gaat keihard en online is dit feest al bijna uitverkocht. De aller, allerlaatste 175 online kaarten gaan nu over de toonbank. Let op lieve mensen; dit feest begint als festival buiten om 17:00 en eindigt binnen om 06:00 in de ochtend. Zolang feesten en dat voor maar één prijs!
Op 30 juli 2016 vindt de allereerste DLDK Music Festival plaats in het Olympisch Stadion Amsterdam. Uiteraard kunnen bezoekers van dit prestigieuze dance-concept alleen de crème de la crème van de dance-scene verwachten, met opnieuw de beste dj's van de wereld. Letterlijk, want tijdens deze outdoor-editie van DLDK komen de nummer-1 dj's ter wereld: Dimitri Vegas & Like Mike. En dat is niet alles, ook grote namen als: NERVO, Blasterjaxx, KSHMR, Fedde le Grand, Dash Berlin en Headhunterz maken de line-up indrukwekkend.
Na Tony Star & Matsoe Matsoe levert 'Oh Oh Cherso' jaren na uitzending nóg meer vers DJ-bloed op: Barbie en Michael hebben lessen gevolgd en zullen ook achter de draaitafels plaatsnemen! En wij mogen er als televisiekijkers deelgenoot van zijn!
Vijf mensen zijn omgekomen en nog eens vijf verblijven in kritieke toestand in het ziekenhuis na het bijwonen van Time Warp in Argentinië. Het hoofd van de hulpdiensten zei dat de slachtoffers, 21 tot 25 jaar oud, last hebben van acute vergiftigingen nadat een evenement in het Costa Salguero gebied dat uit de hand was gelopen. "We zullen zien welke stoffen ze namen", zegt Alberto Crescenti.
Hoelahoep
zondag 17 april 2016
Na een van de heetste, dik uitverkochte Hoelahoep editie in het nieuwe thuis Worm Rotterdam in maart, is Hoelahoep op zaterdag 7 mei terug om de heerlijkste caribbean tunes en vibes met jullie te delen. Draai je heupen los en bereid je voor op de dikste dancehall tunes, waarbij de nadruk ligt op de bewegingen die je maakt om de hoelahoep draaiende te houden!
Nieuwe releases
donderdag 14 april 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Jack of Sound & Alpha², Matthew Oh, Tensnake, Brothers Black, Nemanja Kostic.
Pablo Discobar presents GERD
donderdag 14 april 2016
Op vrijdag 22 april bestormt Pablo Discobar voor de derde keer poppodium EKKO met hun alom bekende en gezellige disco concept. Na twee stijf uitverkochte edities zit de vaart er lekker in. Als de mannen weer de hele zaal gedecoreerd hebben, verwelkomen ze niemand minder 4Lux labelbaas Gerd.
Wanneer het festivalseizoen aanbreekt kan iedereen weer volop genieten van de leukste buitenfeesten, samen met de beste dj's die de fijnste deuntjes draaien. Echter was deze ultieme zomer-feeling nooit eerder te beleven door de jongere generatie; tieners. Dit jaar brengt 'We Are The Future Festival' daar verandering in! Speciaal voor de jeugd onder de achttien jaar brengt het festival deze zomer de beste dj's naar onze hoofdstad, voor een feest om nooit meer te vergeten.
De wereldberoemde DJ en producer Hardwell krijgt een wassen beeld in het Madame Tussauds in Amsterdam. Een eerste poseersessie heeft inmiddels plaatsgevonden waarbij de beeldhouwers van Madame Tussauds honderden gegevens hebben verzameld. Van huidskleur en kleur van de ogen tot een afdruk van zijn handen, alle details van de DJ zijn nauwkeurig vastgelegd om het beeld zo levensecht te maken.
De line-up voor het Mainstage op Waterjump Festival is compleet. Op zaterdag 4 juni staan o.a. FS Green, Gerson Main, Zwart Licht, Kees van Hondt, Rico & A.R.T., Vince Irie, De Stijl en Boomshakalak op het grootste podium.
Pollerwiesen Festival keert terug naar het adembenemende Eissporthalle Revierpark Wischlingen in Dortmund! Op Pinksterzondag zal het park helemaal klaar zijn om alle liefhebbers van elektronische muziek in alle vrijheid los te laten gaan op muziek en hun emoties. Vier stages omgeven door gras, water en zand maken van het Pollerwiesen Festival de 'hot spot' om ons op de goede zomervibes voor te bereiden.
Amsterdams eigen Lucky Charmes zal op vrijdag 15 april een exclusieve avond verzorgen in Club John Doe. Lucky Charmes, die bekend staat om zijn energieke house sound gemengd met UK Bass en Eclectic invloeden, zal een 2 uurs set neerzetten en back 2 back draaien met alle support dj's!
Op vrijdag 6 mei kleurt heel Apeldoorn roze. Dan zal de Giro D'Italia van start gaan. Dit unieke internationale evenement zal 's avonds in stijl worden afgesloten met een spetterend feest met de populaire DJ Yves Eaux in City Lounge in Apeldoorn. Deze locatie is normaal gesproken alleen geopend voor leden, maar zal voor deze gelegenheid middels kaartverkoop ook voor niet-leden toegankelijk zijn.
Pleasure Island festival zal 10 september plaatsvinden en heeft nog steeds een super early bird te koop voor maar 27,50 euro! Ook de ealy bird vip is nog van kracht voor maar €40 per kaart. Deze kaarten zo goedkoop kun je niet laten liggen de actie duurt nog maar even dus wees er snel bij! De eerste namen voor de Main buiten zijn inmiddels ook bekend...
Sinds 2002 is Decibel outdoor voor de ware harde stijlen liefhebbers een begrip en voor velen van hen een vaste prik in hun festival agenda. Of je het dit jaar nu voor het eerst gaat beleven of al jaren traditiegetrouw naar Decibel gaat, een ding is zeker: op zaterdag 20 augustus 2016 zal je met duizenden mede-festivalgangers keihard losgaan op het mooiste festivalterrein van Nederland: Beekse Bergen te Hilvarenbeek
Bij recreatieplas Aquabest mogen in de toekomst ook meerdaagse festivals worden gehouden. Eigenaar Ronald van Pelt wil dat om mee te kunnen in een landelijke trend. "Bijna alle festivals zijn meerdaags, dat kunnen we niet tegenhouden. Als we daar niet op inhaken, kunnen we niet meer mee. Kijk alleen al naar regionale festivals Wish Outdoor in Beek en Donk."
Muziek verenigt, vlot over landsgrenzen heen! Daarom steken de Melkweg en haar Belgische collega, Ancienne Belgique (Brussel) de koppen bijeen om vaderlands talent op elkaars podium te serveren. En dat in de vorm van een tweedaags minifestival (28/05 in AB en 29/05 in de Melkweg) voorzien van een gevarieerde en uiterst spannende line-up! Al jaren staan de muzikale neuzen van beide concertzalen in dezelfde richting. Een logische uitwisseling dus van 's lands muzikale sterkhouders, met de hulp van Europe By People en Liveurope.
Wereldtournees, de grootste stadions, festivals en uitverkochte poptempels met hordes fans in rijen voor de deur. Het artiestenleven is iets waar veel mensen alleen maar van dromen. De reis naar succes verloopt voor artiesten echter niet altijd zonder struggles. In de nieuwe documentaire 'Een Miljoen Dromen' volgt Jäger Music, samen met het opkomende Spaans-Nederlandse regietalent Isabel Lamberti de helden van Yellow Claw, Dirtcaps, Cleavage, Moksi, Feurich en Puinhoop Kollektiv. Zij geven een kijkje in hun turbulente en spannende leven waarbij ze hun langgekoesterde jongensdromen waar proberen te maken.
Het Springkussen Festival haalt 's werelds grootste springkussen met een omvang van 800m2 en een gewicht van 4.000 kilo naar Nederland. Op het springkussen, bekend onder de naam Big Mama, kunnen 200 bezoekers tegelijkertijd springen. Het Springkussen Festival zal deze zomer naast Amsterdam ook in Eindhoven en Enschede plaatsvinden.
Tijdens Pinksterweekend kan je weer naar de mooiste venue van Nederland: de expeditiestraat van Hoog Catharijne in Utrecht! Dan ga je niet één, maar twee muzikale nachten tegemoet. Gewoon, omdat het kan! En omdat maandag een feestdag is! Noteer dus alvast zaterdag 14 mei en zondag 15 mei in je agenda!
Nieuwe releases
dinsdag 5 april 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Ryan Crosson, Julian Jordan, D.O.D.
Het is al weer de zevende editie van Toko Techno en dat wordt uiteraard goed gevierd. Dit concept groeide binnen 3 jaar uit naar een geweldige aanvulling in het Bredase nachtleven. Toko Techno wordt twee keer per jaar gehouden en zetelt de laatste jaren trouw in één van de mooiste underground locaties van Breda: De Boulevard.
City of Dance Weekender
dinsdag 5 april 2016
City of Dance Weekender, het grootste en meest sfeervolle festival van Zuidwest Nederland gaat na 15 jaar een grote stap zetten. De bezoekers kunnen nu heel weekend feesten op de meeste uiteenlopende stromingen binnen de elektronische Dance muziek. Van house tot hardstyle, van techno tot drum & bass en van latin tot hardcore en freestyle. Er is echt voor ieder wat wils! Op de City of Dance Campsite kun je volledig verzorgd overnachten om geen uurtje van het muzikale pretpark te missen.
Toolroom valt niet weg te denken uit de hedendaagse House wereld en staat bekend als één van 's werelds meest innovatieve merken. De niet te missen Toolroom Live avond tijdens Koningsnacht is een primeur in Nederland. Tijdens deze avond gaan Mark Knight, Mendo, Benjamin Bates en Larz aantonen waarom Toolroom al jarenlang eigen avonden host in Ibiza, New York, Las Vegas, Miami, London en de rest van de wereld!
DJ Mag top 100 clubs
maandag 4 april 2016
Het is de vraag hoeveel waarde we nog aan awards en lijstjes moeten toekennen en helemaal hoe serieus we DJ Mag polls nog mogen nemen na de winst van DVLM in hun DH Mag top 100 dj poll afgelopen jaar, maar goed....er zijn altijd wel wat discussiepuntjes aan te snijden dus we onthouden jullie toch de door het magazine opgestelde top 100 clubs niet.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In april staan er weer veel opvallende en toffe feesten en evenementen op de agenda en natuurlijk hebben we ook een awesome koningsfeest voor jullie gevonden!
RUMAG naar Winkel van Sinkel
zondag 3 april 2016
RUMAG heeft op verschillende social media kanalen al meer dan een miljoen volgers in Nederland en wilt nu behalve online, ook fysiek haar volgers entertainen. Waar onlangs nog Chris Brown in RED werd gepowerd door RUMAG, brengen ze nu de prachtige Monica Geuze naar de Winkel van Sinkel in Utrecht. Naast Monica zal ook één van de hardste urban deejays van Nederland dj FLAVA aanwezig zijn!
29 april 2016
Amsterdam Dance Event maakt eerste sprekers bekend
Zijn jullie er klaar voor?
Poppodium Iduna organiseert dance-festival Dencity
27 april 2016
Soixante Neuf op Eerste Pinksterdag naar Kokomo
MC Soundboard by Robbie Rise
25 april 2016
YouTube kanalen DJ's goed voor miljoenen euro's
23 april 2016
Mysterious viert koningsnacht met Yellow Claw
22 april 2016
Timetable HARDFEST – Kingsday Chaos 2016
Henrik Schwarz en Metropole Orkest verzorgen openingsconcert ADE 2016
Kings Of Eclectic neemt Maassilo over
Quote: 'Martin Garrix verdiende zo'n €3,5 miljoen in 2014'
ChristenUnie: 'Verbied nieuwe rookruimtes in de horeca'
Valtifest presenteert thema, line-up én de dresscode van 2016
21 april 2016
Nieuwe releases
Hoogleraar stelt dat gevaren xtc relatief kleiner zijn dan andere drugs
Gevarieerd affiche belooft mooie editie stREEKfeest
'Stel rugzakverbod in bij Vlaamse festivals vanwege terreurdreiging'
20 april 2016
Vier Koningsdag groots bij de Jaarbeurs in Utrecht · Timetable nu bekend
19 april 2016
Nieuwe releases
Beat the Bridge is dit jaar Bigger, Bolder, Better
De allerlaatste 175 online kaarten B.I.T.C.H festival in de verkoop
18 april 2016
Volledige line-up Don't Let Daddy Know Music Festival
Barbie en Michael aan de slag als dj's
Vijf doden tijdens Time Warp in Argentinië
17 april 2016
Hoelahoep
14 april 2016
Nieuwe releases
Pablo Discobar presents GERD
13 april 2016
'We Are The Future' het allereerste oudoor-festival voor jongeren onder de 18
Hardwell krijgt wassen beeld in Madame Tussauds
9 april 2016
Line-up mainstage Waterjump Festival compleet
8 april 2016
PollerWiesen Festival 2016 in Dortmund
John Doe nodigt Amsterdams fenomeen Lucky Charmes uit
7 april 2016
Giro Afterparty in City Lounge Apeldoorn
Pleasure Island festival maakt eerste namen bekend
6 april 2016
Decibel outdoor 2016: The highlight of your festival journey!
Mogelijk meerdaagse festivals op Aquabest
Melkweg en Ancienne Belgique wisselen muzikaal talent uit
Artiestendocumentaire 'Een Miljoen Dromen' vertelt het verhaal van gevestigde en opkomende Nederlandse artiesten
's Werelds grootste springkussen komt naar Nederland
Line-up Stekker in de Tunnel compleet
5 april 2016
Nieuwe releases
Zaterdag 9 april komt Toko Techno weer naar Breda
City of Dance Weekender
4 april 2016
Samen met Mark Knight Koningsnacht vieren in Panama
DJ Mag top 100 clubs
Fluorescerende topjes, tijger outfits en oranje hemdjes
3 april 2016
RUMAG naar Winkel van Sinkel