Partyflock
 
Nieuws · maart 2016
Op zaterdag 9 april is het dubbel feest! Niet alleen bestaat SaturdayClub dan vier jaar, zij maakt tevens haar debuut bij the Boathouse! Dé nieuwe hotspot aan de Kralingse Plas in Rotterdam!
Tijdens het weekend van 15 t/m 17 juli vindt de eerste editie van Wildeburg plaats. Een kakelvers meerdaags festival met camping van de organisatie van Into the Woods. Onder andere Extrawelt (live), San Soda en Gallowstreet zijn de eerste namen die zijn aangekondigd. In totaal spelen er meer dan 70 artiesten op vier podia, waarvan er één podium volledig op livemuziek is gericht.
Nieuwe releases
woensdag 30 maart 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: NERVO, W&W, Hardwell & KURA, Hard Attakk
Van 19 t/m 21 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de vierentwintigse editie van A Campingflight to Lowlands Paradise plaats. Vandaag worden 25 van de ruim 250 acts aangekondigd, waaronder De Staat, Jake Bugg, Warpaint, Noisia en The Kills.
Na internationale sterren als Roger Sanchez, Jason Derulo en DJ Chuckie staat de volgende DJ held al te trappelen: niemand minder dan Fedde le Grand zal Escape gaan rocken op Koningsdag! Maar ook op Koningsnacht en de andere avonden in april kan je los in Nederland's bekendste club. Vanaf nu begint hier je weekend zelfs al op woensdag! Boek op tijd je VIP spot via <vip@escape.nl> of scoor je tickets via de nieuwe website www.escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A30875
Of start je avond met een heerlijk etentje en scoor een Diner & Dance ticket!
Mysteryland, het langstlopende elektronische festival van de wereld, presenteert vandaag met trots de eerste headliners aan de fans. Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus kunnen bezoekers een heel weekend op avontuur in een wereld van elektronische muziek, kunst en cultuur. Een absolute publiekslieveling op het programma is de tweevoudig Grammywinnaar Diplo, bekend van o.a. Jack Ü en Major Lazer met wie hij de absolute wereldhit 'Lean On' had en die Mysterylandals enige Nederlands festival aandoet deze zomer.
Armin van Buuren wint 3FM Award
maandag 28 maart 2016
Armin van Buuren heeft maandag bij de 3FM Awards de prijs van beste dance artiest in de wacht gesleept. 3FM dj's Giel Beelen en Barend van Deelen maakten dat bekend op de radiozender. Van Buuren kreeg de voorkeur boven Bakermat, Oliver Heldens en Yellow Claw.
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vindt aan de Steemertseweg in Lierop de negende editie van Peteyfest plaats. De organisatie spreekt van een grootse opzet en de beste line-up tot nu toe. De kaartverkoop is inmiddels begonnen en de belangrijkste acts zijn reeds bekend gemaakt.
Op 12, 13, 14 en 15 augustus vindt het fameuze Paradigm Festival wederom plaats. Dit jaarlijks terugkerende concept zal voor het eerst, in haar vijf jarige bestaan, 72 uur non-stop duren. Tijdens het festival zullen op de 7 podia ruim 100 DJ's hun draaikunsten vertonen. Nieuw is dat er dit jaar ook overnacht kan worden op de speciaal hiervoor ingerichte camping. Naast een verscheidenheid aan dancemuziek biedt het festival een platform aan artistiekelingen en creatievelingen, die er hun kunstzinnige objecten en projecten tonen.
Zaterdag is het tijd voor weer een editie van 's werelds grootste indoor hardcore happening: zes enorme arena's met alle stijlen die de hardcore kent en duizenden liefhebbers!
Dat het een prachtige dag vol met lekkere muziek gaat worden, dat wisten we eigenlijk al. Dat het entertainment en de shows verbazingwekkend zullen zijn, ook dat wisten we al. Het enige dat we nog niet helemáál zeker wisten van Ultrasonic was de line-up... Maar daar komt nu verandering in! Kijk hieronder verder voor een overzicht van alle artiesten die 30 juli de handen in de lucht gaan laten vliegen.
Nieuwe releases
woensdag 23 maart 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten:
De Dream Resort & Dream Hotel combitickets zullen verkrijgbaar zijn vanaf vandaag, de losse dagtickets & weekendtickets zijn te koop vanaf 30 maart! Van house tot hardstyle, van eclectic tot hardcore en van freestyle tot techno. Je vindt het allemaal op Dream Village. Het meest gezellige en complete festival van West-Brabant.
Op zaterdag 16 juli brengt b2s samen met de grondleggers van de Rotterdamse house scene een ode aan de Rotterdamse clubhistorie met het 1992 is 4 you! festival. Die legendarische Rotterdamse clubs Nighttown, Parkzicht en Carrera vormen de 3 area's op het festival. Deze dag geniet je van de classic sound van toen. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten?
Nieuwe releases
maandag 21 maart 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: : Bob Sinclar & DBN, Miguel Bastida,John Christian & Arin Tone
Op vrijdag 25 maart is het dan zover. Het non-profit concept Early Ravers United viert het eenjarig bestaan. Al een jaar lang geeft Early Ravers United maandelijks feestjes in de mooiste house-tempel van Brabant.
Deze zomer komt de Rotterdamse Rave met haar allereerste festival, op het Lloyd Multiplein in Rotterdam. Zaterdag 6 augustus zal het industriële technofeest zich naar buiten verplaatsen na al viermaal de Maassilo te hebben uitverkocht.
Vrijdag 19 augustus 2016 openen de poorten van Park East & Camp West op Beekse Bergen voor de ultieme Decibel outdoor ervaring! Met duizenden andere feestgangers verblijf je op het gezellige campingterrein of in een van de luxere accommodaties. Net zoals afgelopen jaar kun je dit jaar ook helemaal los gaan tijdens de Friday kick-off party, Saturday night party en de Sunday closing party!
Jazz Cartier 🇨🇦, Section Boyz 🇬🇧, D.R.A.M. 🇺🇸, Benji B presents Deviation stage 🇬🇧, Bea1991, Veldentaal: Bokoesam, Idaly, Nnelg, GRGY & Garrincha, Elf Kid 🇬🇧, Yung Internet, Rotjoch United: Mula B & Louis en Broederliefde zijn enkele van de eerste namen die Appelsap Fresh Music Festival vandaag bekend maakt.
Apple Music werkt samen met Dubset om duizenden geremixte nummers, DJ mixen en mashups die voorheen vanwege auteursrechtelijke kwesties niet beschikbaar waren te streamen. Dubset heeft MixBank ontwikkeld dat een remix kan analyseren om zo de originele nummers te herkennen en zo dus ook de rechthebbenden te betalen.
'Ecstacy, You Got What I Need', wie kent deze klassieker niet? De track gaat alweer twintig jaar mee! En daarom heeft Rob Gee, de maker van het origineel, een remix-actie opgezet!
Op Koningsdag vindt de derde editie van het Kralingse Bos Festival plaats. Dit jaar nog groter dan voorgaande jaren. Met vier stages is er voor iedere koning wat wils. Dagduik is er voor alle house en techno liefhebbers waar Henrik Schwarz, Marcel Dettmann & Ben Klock staan. Op de Venour stage dans je mee met onder andere Coolio, Je Broer en Sevn Alias. De Dope boys Jazzy Jeff, Roger Brouwn, Slick en Djoevenile komen je vermaken en Sunnery James & Ryan Marciano garanderen een gekke fissa in het tuinhuisje.
Full Moon Producties gaat met deze speciale White Moon op zaterdag 2 april terug naar de roots van gezelligheid, knusse loungehoekjes en leuke bijzonderheden. Deze bijzondere Indoor Festival editie komt met vier zalen, geprogrammeerd met verschillende stijlen, met muziek in twee kleinere zalen en één grotere zaal en natuurlijk de main area. Nog nooit eerder vertoont in The BOX in Amsterdam en dat merk je: de kaartverkoop is nog nooit zo hard gegaan.
Verdeeld over negen podia zullen op 20 augustus tussen 13.00 – 23.00 uur meer dan 115 artiesten en acts deze zomer optreden in Velsen Valley Spaarnwoude Park.
B.I.T.C.H festival is uniek en wordt één keer in de twee jaar gegeven. Ook dit feest gaat weer uitverkocht. De voorverkoop gaat superhard. Online zijn de VIPkaarten al uitverkocht. Met VIP krijg je heel veel extra en dat voor maar €12 extra). Deze VIPtickets zijn alleen nog bij een paar fetishwinkels te krijgen!
Met het zonnetje op je bol, geluid van kabbelend water, het zand tussen de teentjes en de dreunen van de lekkerste plaatjes mag jij je dit jaar voor de aller-, aller-, allereerste keer wanen in het fruitige sprookje van Zomerfruit. Met een collectief aan feestjes dat weet waar genot te vinden is, worden de fijnste DJ's, meest frisse live-acts en leukste activiteiten samengebracht tot misschien wel het gezelligste festival van je zomer.
Rumag
dinsdag 15 maart 2016
RUMAG. heeft op verschillende social media kanalen al meer dan een miljoen volgers in Nederland en wil nu behalve online ook fysiek haar volgers entertainen. Waar onlangs nog Chris Brown in RED werd gepowerd door RUMAG. is nu de Kokomo te Groningen aan de beurt. Het team van RUMAG. heeft een groep met deejay=toppers bij elkaar geraapt om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.
Fedde Le Grand naar Breda Live
maandag 14 maart 2016
Breda en omstreken kunnen zich opmaken voor alweer de achtste editie van het Brabantse festival Breda Live. Op zaterdag 9 juli 2016 staan er weer verschillende top acts klaar om het podium op het Chasséveld te betreden. Sunday Sun, BLØF, Typhoon, Kensington en Fedde le Grand zijn dit jaar de hoofdacts van het festival. De acts op het extra podium, de Jupilerstage, blijven wederom tot op de dag zelf een verrassing.
Electric Orange keert met Koningsdag terug in de binnenstad van Eindhoven! Na een te gekke editie vorig jaar pakt Electric Orange ook in 2016 groots uit en verhuist het festival naar een nieuwe locatie in hartje centrum. De hoek van de Vestdijk, bij het Pullman Hotel, krijgt een dikke oranje make-over.
Op zaterdag 13 augustus om 13:00 uur start de derde editie van Blijdorp Festival in het Roel Langerakpark in Rotterdam. Dit jaar pakt de organisatie groter uit en is er ruimte voor 5000 bezoekers. De stages worden imposanter en er zijn nog meer internationale headliners uitgenodigd. De tipi stage was de eerste twee jaar zo'n succes dat deze wordt uitgebreid naar een tipi village.
Latin Jam is een feestconcept met meerdere muziekgenres verdeeld over meerdere zalen op één locatie. Latin Jam brengt top artiesten bijeen om jou te trakteren op de beste muziek en shows van dit moment. Met een mix van Latin House, Hip Hop, R&B, Dancehall, Salsa, Merengue, Bachata, Mambo, Kizomba, Ritmo Kombiná en Zouk is er voor ieder wat wils. Latin Jam zal gehost worden in het prachtige restaurant en zalencentrum, Rosarium en Parker's.
WoodMill 18 maart in WesterUnie
vrijdag 11 maart 2016
Op 18 maart in de WesterUnie zal de eeuwenlang verlaten houtzagerijmolen WoodMill haar deuren weer openen! Als bezoeker van dit house-/technofeest zal je dé nieuwe medewerker van WoodMill worden!
Nieuwe releases
donderdag 10 maart 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten:
Na negentien knallende Hardclassics edities van Free2party in de afgelopen zeven jaar gaat Nederlands langstlopende early hardstyle concept voor de twintigste editie flink uitpakken. Drie zalen met alleen maar classics, classics en nog veel meer classics: hardstyle-, hardhouse-, harddance-, hardcore-, early rave- en hardtrance-klassiekers, alles komt aan bod. Maak je klaar voor de muzikale terugreis door het verleden, een reis van bijna twintig jaar hardere stijlen in twaalf uur.
Vandaag heeft Ruis Festival haar volledige line-up bekend gemaakt voor de 2016 editie. Tijdens het pinksterweekend verwelkomt het festival o.a. Marcel Dettmann, Eats Everything, Ben Sims, Jackmaster, Shadow Child, Waze & Odyssey, Truncate b2b Drumcell, Pär Grindvik, Joel Mull, De Sluwe Vos en nog veel meer.
Nieuwe releases
woensdag 9 maart 2016
Vandaag: Kygo & Labrinth, Oliver Heldens feat. RUMORS, John Christian & TripL ft. Jessy Katz, Revealed Recordings.
Wildness Festival in Zwolle is afgelast. Ze geven aan slachtoffer te zijn van de strikte geluidsnormen die de gemeente hen oplegt nar aanleiding van klachten van omwonenden.
Volgens het CBS was een glas bier in een café in 2015 gemiddeld 11 cent duurder dan in 2014. In 2014 vroeg men er €2,27 voor, in 2015 was dat €2,38. Dat is een stijging van 4,8%.
Crazyland Super Heroes is alweer voorbij en wat een succes was het! Nu staan de volgende feesten alweer voor de deur en ze hebben het voor de gemak maar even alles op een rij gezet. Er zijn een aantal hele fijne acties wat betreft de kaartverkoop!
Haarlem's Got Talent
maandag 7 maart 2016
Heb jij altijd al op het podium van 't Patronaat Zalencentrum willen optreden? Dan is dit je kans! Op de 25+ Party op vrijdag 11 maart kan je jouw favoriete 90s plaat meezingen of playbacken on stage! Maar er is nog veel meer te doen op deze avond vol gekkigheid en gezelligheid!
De dagen worden weer langer, de zon krijgt langzaam meer ruimte en het festivalseizoen komt steeds dichterbij. Het is weer tijd voor nieuws over het grootste Freestyle festival van deze zomer. Op 11 juni 2016 reist jouw favoriete Freestyle circus weer af naar Breda. Waar jarenlang succesvolle edities zijn georganiseerd aan de Asterdplas is het nu tijd voor een nieuwe locatie: Breepark in Breda.
Dit jaar bestaat Beachclub Bloomingdale vijftien jaar en dat vieren ze groots! Met op zondag 13 maart als eerste bravourestuk: Bloomingdale Grand Opening. Bloomingdale maakt tijdens het seizoen een spetterende strandwandeling langs alle facetten van de Beachclub waarbij jij als bezoeker centraal staat!
Latin Lovers naar Mondial
zaterdag 5 maart 2016
Leuk nieuws voor alle fans van sexy latinhouse, zomerse decoraties en nog veel meer tropische aspecten...Latin Lovers komt weer terug naar Club Mondial in Beek met een extra grote editie! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland was al eerder te gast in deze fenomenale club tijdens haar negenjarige bestaan en komt nu dus weer naar Beek met een unieke lijst aan top artiesten voor een onvergetelijke avond uit met maar liefst drie area's: zaterdag 9 april it is!
MNM Back to the 90s & 00s duikt op zaterdag 26 maart, bij de start van de paasvakantie, opnieuw diep in het verleden en neemt je voor de 8ste maal terug mee naar die fantastische jaren 90 en 2000, de tijd dat 2 Unlimited, Snap!, Milk Inc, Faithless, Madonna, Clouseau, Spice Girls en Samson & Gert. de hitlijsten bestormden.
Sensation zal komende zomer de bezoekers niet vragen om uitsluitend in het wit te komen. De feestgangers mogen tijdens de editie van zaterdag 2 juli in de Johan Cruijff ArenA geheel in het zwart of wit te komen. De show Angels and Demons staat in het teken van contrasten.
Het grootste dance festival van Rotterdam vindt dit jaar op zaterdag 11 juni plaats in het prachtige Kralingse Bos. De vijfde editie wordt gevierd met een indrukwekkende line-up met onder andere de Britse house-legendes Basement Jaxx en de mysterieus gemaskerde DJ Claptone uit Berlijn.
Aanstaande vrijdagavond 4 maart is Chris Brown live te bewonderen in RED aan het Ruiterskwartier te Leeuwarden. De 26-jarige R&B-zanger brak tien jaar geleden door met het nummer 'Run It'. Daarna volgden optredens kriskras over de hele wereld en scoorde hij hits met Justin Bieber, Nicky Minaj, Drake, Lil Wayne, David Guetta en vele anderen.
Hardshock Festival gaat dit jaar met meer dan honderd artiesten verdeeld over 6 area's geschiedenis schrijven op het Almeerderstrand! 100% Hardcore en harder, dat is waar dit festival om draait. Bekijk nu de officiële trailer, check gelijk de preview van het nieuwe anthem welke gemaakt is door N-Vitral en lees hieronder gelijk waarom jij Hardshock Festival dit jaar niet mag missen!
SFX gaat Beatport veilen
woensdag 2 maart 2016
SFX Entertainment is in onderhandeling om streaming/download service Beatport te verkopen. Deze, toch wel verrassende wending, moet ervoor zorgen om de torenhoge schulden van SFX af te lossen. Beatport werd in 2013 overgenomen voor $50 miljoen.
31 maart 2016
SaturdayClub viert vierjarig bestaan in nieuwe hotspot
Meerdaags festival Wildeburg kondigt eerste artiesten, start kaartverkoop en locatie aan
30 maart 2016
Nieuwe releases
Lowlands kondigt 25 nieuwe acts aan
Escape in april: Fedde Le Grand rockt Escape op Koningsdag
Meerdaags Mysteryland maakt eerste headliners bekend
28 maart 2016
Armin van Buuren wint 3FM Award
26 maart 2016
Lierops dancefestival Peteyfest maakt headliners bekend
25 maart 2016
Paradigm Festival 2016: een 72 uur durende reis
24 maart 2016
Timetable & final info Masters of Hardcore
23 maart 2016
Ultrasonic Festival: dit is de volledige line-up
Nieuwe releases
Verkoop weekendtickets Dream Village gestart
1992 is 4 you! festival maakt line-up bekend
21 maart 2016
Nieuwe releases
20 maart 2016
Early Ravers United viert eenjarig bestaan
18 maart 2016
Rotterdam Rave Festival nieuwe festival op Lloyd Multiplein
17 maart 2016
Fuck Ibiza, choose Destination Decibel
16 maart 2016
Eerste namen voor Appelsap 2016 bekend
Apple Music gaat samenwerking met Dubset aan om DJ content te streamen
Rob Gee organiseert remix-actie om verjaardag klassieker 'Ecstacy, You Got What I Need' te vieren
Voel je Konings op Kralingse Bos Festival
15 maart 2016
Al 85% tickets verkocht voor White Moon op zaterdag 2 april
Dutch Valley maakt volledige line-up bekend
Aftermovie B.I.T.C.H online en laatste 500 online voorverkoopkaarten in de verkoop in
Zomerfruit Festival: zonnig, fris en fruitig
Rumag
14 maart 2016
Fedde Le Grand naar Breda Live
13 maart 2016
Electric Orange verhuist naar nieuwe locatie in Eindhoven
Blijdorp Festival in 2016 terug met zomer én wintereditie
11 maart 2016
Eerste editie Latin Jam in Amsterdam
WoodMill 18 maart in WesterUnie
10 maart 2016
Nieuwe releases
Eerste paasdag twaalf uur knallen op HardClassics
Complete line-up derde editie Ruis Festival gepresenteerd
9 maart 2016
Nieuwe releases
Strikte geluidsnormen gemeente Zwolle nekken Wildness Festival
Bier in horeca fors duurder geworden
Crazyland kijkt na succesvolle Superheroes editie naar de toekomst
7 maart 2016
Haarlem's Got Talent
Pussy lounge at the Park: different park, same circus
6 maart 2016
Bloomingdale opent vijftiende seizoen groots
5 maart 2016
Latin Lovers naar Mondial
4 maart 2016
MNM Back To The 90s & 00s duikt het verleden in
3 maart 2016
Sensation breekt met traditie witte dresscode
Boothstock Festival met Basement Jaxx, Kenny Dope & Claptone
Club Red haalt superster Chris Brown naar Leeuwarden
2 maart 2016
Hardshock Festival trailer release & anthem preview
SFX gaat Beatport veilen