Partyflock
 
Nieuws · oktober 2016
For the first time, in March, DLDK will extend over two days at the Ziggo Dome on March 3 & 4 2017.
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock maandelijks op zoek naar de leukste feestjes met een dresscode. Hier is november geen uitzondering op. Bereid je dus voor op een maand vol feesten met een dresscode!
Kampeer vier surreële dagen en nachten aan het water, struin over de veldjes, plons in het meer en dwaal door het bos. Ga op zoek naar nieuwe verborgen programmaplekken, geheime feestjes en onverwachte ontmoetingen. Leef er op los! Hotot, teddy widder, fuzzy lop, wilde haren, idyllisch, vuig, vurig, la salon & porto-parties en veel meer nieuws staan te trappelen!
Crazyland gaat weer een ongekend mooi feest worden 5 november waarbij het beste entertainment en een waar circus jullie versteld doen staan. Want zoals jullie weten is dit een uniek feest waar iedereen echt zijn best doet op de kleding en schmink om aan het thema te voldoen.
Ben jij een muzikant, producer, dj, engineer of music creative? Zoek jij naar nieuwe inspiratie bronnen? Wil je in contact komen met andere muzikanten om samen muziek te maken? Luisteren naar industry professionals om je alles bij te brengen over de hedendaagse music bizz, publishing en muziek recht? Of wil je verdwalen op een beursvloer van 6000 vierkante meter vol muziek instrumenten, software en zakelijke dienstverleners? Pak dan nu je agenda en blok hét tweedaagse event voor music makers!
Hard Bass 2017 line-up release
woensdag 26 oktober 2016
De vier gelegenheidsformaties die jou op 4 februari 2017 het allerbeste in Hardstyle gaan brengen zijn bekend. Het grootste indoorevenement van b2s neemt je mee opbouwend vanaf de meest euforische sounds naar de rauwste beats.
De bombastische partij Elrow geeft op zaterdag 31 december haar eerste Nederlandse New Years Eve feest in de industriële Scheepsbouwloods op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.
HerfstBal op Blijburg
woensdag 26 oktober 2016
Op 5 november viert Blijburg het bombastische Mexicaanse HerfstBal. Na hun Openingsbal, Zomerfeest en Lentefeest is het weer tijd voor een excentrieke viering. Dit HerfstBal staat in het teken van het Mexicaanse festijn 'Dia de los Muertos'. Een viering voor de voorouders: ze eren de doden en vieren het leven.
Op 10 december gaat Suono Culture de grote zaal van de Effenaar wederom omdopen tot een techno-tempel met artiesten die je normaal alleen op de grootste podia aantreft. Met Ilario Alicante, Martin Buttrich en Iris Menza is het gelukt om een zeer gewaagde line-up samen te stellen voor de echte liefhebbers, don't miss!
Het zeer populaire merk 'Don't Let Daddy Know' (DLDK) viert binnenkort zijn vijfjarige jubileum en laat dit niet ongemerkt voorbijgaan! Speciaal om dit te vieren kondigt de organisatie twee concerten in Amsterdam aan, op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017 in Ziggo Dome.
Op groot verzoek inviteert soixante neuf de heren van broederliefde om toch nog een keer naar club red te komen. De vorige editie van broederliefde in red was ver van tevoren dik uitverkocht, dus zorg dat je er gelijk bij bent, want als soixante neuf samen gaat met broederliefde, weet je hoe laat het is! Dit gaat een uitverkochte editie worden die je niet wilt en mag missen!
The Bank Halloween Special
maandag 24 oktober 2016
Wie is ready voor het UrbanHalloween feestje van het jaar ? FunX en The Bank presents een Halloween special waar iedereen gek verkleed los mag gaan op een dikke line up waar je u tegen zegt.
Op zaterdag 29 oktober is Digital Playground in Bax Music Goes dé
place to be voor dj's en producers. De gehele dag vinden er gratis bij te
wonen workshops, demo's en masterclasses plaats. De bekendste en
belangrijkste merken op het gebied van dj-en en produceren zijn aanwezig
met nieuwe producten, tips en trucs.
Hardwell vindt het 'een ontzettende eer' dat hij sinds donderdag een wassen beeld in Madame Tussauds heeft. "Maar het is ook heel bizar natuurlijk", zegt de dj. "Je ziet jezelf ineens driedimensionaal in 360 graden, ik loop om mezelf heen. Super bizar", vindt de 28-jarige Robbert van de Corput, beter bekend als Hardwell.
Op vrijdag 21 oktober, tijdens Amsterdam Dance Event, draait dj Maceo Plex in de Passage van het Rijksmuseum. De tickets voor dit evenement zijn vergeven, maar voor iedereen die er niet bij aanwezig kan zijn, wordt dit unieke evenement exclusief uitgezonden bij KPN Presenteert. Op kanaal 18 kunnen KPN-klanten, van 21.00 – 23.00 uur, live meegenieten. Hiernaast projecteert KPN, gezien het overweldigende enthousiasme op deze show, de livestream ook op het Rijksmuseum zelf.
Men zegt altijd dat je moet stoppen op je hoogtepunt. Dit is de reden waarom er is besloten dat de aankomende Glow in the Dark 'Halloween Special' de allerlaatste editie wordt.
Sweat It Out ADE Take Over
woensdag 19 oktober 2016
Vrijdagavond, tijdens ADE 2016, presenteert Sweat It Out! records, van head honcho's Yolanda Be Cool, wederom een killer line up.
Amerikaans AEG Live deed bod op SFX
woensdag 19 oktober 2016
Het was de bedoeling dat deze week bekend zou worden dat Wouter Tavecchio (ID&T), Rocco Veenboer (Awakenings) en Jan Lok (b2s), het bijna failliete SFX over zouden nemen, maar AEG Live gooide roet in het eten.....Het Amerikaanse sport- en entertainmentbedrijf heeft bij de bewindvoerders namelijk een bod gedaan op het bijna failliete SFX. Volgens een bron is het bod inmiddels al weer afgewezen.
Spinnin' Records, de grootste indie dance maatschappij ter wereld, en Headliner Entertainment, het artiestenplatform van ID&T, slaan de handen ineen. De partijen gaan samenwerken aan de ontwikkeling van nieuw talent. Door de ontstane combinatie van muziek en live evenementen krijgen nieuwe artiesten de ultieme kans zich te bewijzen tegenover de hele wereld.
Kerstbal Festival maakte afgelopen weekend de line-up van haar eerste editie bekend. Op het winterfestival staan populaire namen uit de 90's als Captain Jack en 2 Brothers on the 4th Floor die je deze avond helemaal terugbrengen naar de 90's en 00's.
Metz gaat XXL
woensdag 19 oktober 2016
De crème de la crème van party-minded Nederland heeft weer een dik feest om naar uit te kijken: Metz gaat weer groter dan groots! Iedereen heeft inmiddels wel een legendarische XXL editie meegemaakt en zo niet, dan wordt het hoog tijd.
AMF, verreweg het grootste festival tijdens het Amsterdam Dance Event, levert de Amsterdamse economie deze dagen bijna 28 miljoen euro op. Dat blijkt uit een rapport van onderzoeksbureau GFK.
It's Frenchcore Timeeeee
dinsdag 18 oktober 2016
Aanstaande zaterdag 22 oktober organiseert The Rough Factory hun grootste en hardste evenement tot nu toe ''La Fête Du Frenchcore'' in club Organza Breukelen.
Vanaf aanstaande woensdag, 19 oktober, gaat het jaarlijkse Amsterdam Dance Event weer van start in Amsterdam. Om te ontsnappen aan de drukte van het festival biedt het Conservatorium hotel gasten in samenwerking met partners Sennheiser en Delight Yoga een rustgevend alternatief.
De Nederlandse dj Armin van Buuren heeft een track aangeleverd voor Skylanders: Imaginators. In de nieuwe game kunnen spelers muziek koppelen aan hun Imaginators. Onder de songselectie bevindt zich ook "A State of Trance" van Van Buuren.
Panama, de club gelegen aan de noordoostelijke rand van het centrum van Amsterdam is gehuisvest in een monumentaal, voormalig havenbedrijf gebouw. Panama is een club voor lokaal en internationaal house en techno talent en liveoptredens en introduceert tijdens Amsterdam Dance Event het nieuwste soundsystem van Pionieer, bekend van o.a. Fabric Londen en Magdalena Berlijn, een primeur in Nederland.
Om het succes te vieren van het grootste en meest omvangrijke koffietafelboek waarin het vak als Nederlandse DJ/producer centraal staat en de industrie waarin zij werkzaam zijn, is er op 18 oktober een exclusieve lancering van de Dutch DJs foto-expositie. Op de A'DAM LOOKOUT, op de bovenste verdieping van de onlangs geopende A'DAM Toren, zal de expositie 18 tot 23 oktobert zien zijn.
Spinnin' Records is een samenwerking aangegaan met hét merk op gebied van gehoorbescherming Earproof voor de wereldwijde campagne more music. Het doel is meer bewustwording te creëren voor het effect dat harde muziek op de oren heeft. Dit wordt onderstreept met de presentatie van een exclusieve set Spinnin' oordoppen.
Martin Garrix zal tijdens het ADE 7 tracks in 7 dagen uitbrengen. De 7 tracks zullen een voor een worden uitgebracht op zijn eigen STMPD RCRDS label, te beginnen op zaterdag 15 oktober. Veel van de nummers zijn samenwerkingen met collega-artiesten. De releases zijn een bedankje van Martin Garrix om al zijn fans te bedanken voor hun steun tijdens het afgelopen, veelbewogen jaar.
Het gonst in de stad: ADE komt eraan. Woensdag 19 oktober barst het festival los en voor de meeste bezoekers is het vijf nachten later pas weer afgelopen. De gehele dance-industrie plus zo'n 300.000 clubgangers zijn vertegenwoordigt in Amsterdam om te netwerken en te feesten.
Tijdens de komende editie van Amsterdam Dance Event opent het Rijksmuseum haar deuren voor een moderne kunstenaar uit onverwachte hoek – underground dj Maceo Plex. De artiest en het museum bundelen hun artistieke krachten op initiatief van dance-organisatie Audio Obscura in een unieke show op 21 oktober. Locatie van het event: de iconische Passage onder het Rijksmuseum.
Na een fantastische editie vorig jaar brengt Menno de Jong zijn In Trance We Trust terug naar de hoofdstad om daarmee het grootste trance-event van Amsterdam Dance Event neer te zetten.
Op donderdag 20 oktober viert internationale grootheid Matthias Tanzmann de release van zijn 'Momentum Album' in Wolf Atelier aan het Oosterdoksplein naast Centraal Station. Hij nodigt Luna City Express en Ici Sans Merci uit om er een avond van te maken om niet snel te vergeten.
Slechts een week na het lanceren van de pre-order voor debuutalbum 'Less Is More' heeft Lost Frequencies vandaag de tweede nieuwe single van het album uitgebracht op Armada Music. Met 'What Is Love 2016' blaast Lost Frequencies nieuw leven in de 23 jaar oude hitsingle van Haddaway en zorgt er ongetwijfeld voor dat zijn fans nóg meer uitkijken naar de release van 'Less Is More' over twee weken.
Op vrijdag 3februari 2017 zal How much you can take voor het eerst gaan plaatsvinden in Feest café de Kroon. De harde en opzwepende beats zullen de gehele avond worden gedraaid door top dj's en zullen diverse hardere stijlen zoals Hardstyle, Oldschool, Freestyle en Hardcore aan bod komen.
Martin Garrix geeft op donderdag 20 oktober een exclusieve showcase in de club van het 538DJ Hotel. De 538-showcases van Armin van Buuren, Afrojack en Hardwell tijdens Amsterdam Dance Event werden al eerder aangekondigd. Luisteraars van Radio 538 kunnen vanaf aanstaande maandag 10 oktober kaarten winnen voor de exclusieve optredens in het hotel.
De DJ Mag Top100 DJs Poll krijgt voor het eerst in de geschiedenis een eigen avond tijdens AMF, het grootste festival van het Amsterdam Dance Event (ADE). Op woensdag 19 oktober wordt in de Heineken Music Hall in Amsterdam de nummer 1 DJ van de wereld bekend gemaakt.
Vier jaar geleden liet Olivier Weiter een onuitwisbare indruk achter in Paradiso, op zaterdag 26 november keert hij terug naar de Amsterdamse poptempel met zijn succesproject Weiter.
When you turn 50 all you want is free Vizitors! Aanstaande zaterdag viert The Vizitor zijn vijftigste verjaardag groots in Event Center Culemborg! En wie jarig is trakteert! Daarom zijn alle heren a.s. zaterdag gratis welkom op The Vizitor 50 years of Terror! Er is slechts één kleine voorwaarde je moet in het gezelschap zijn van een mooie dame die een kaartje in de voorverkoop heeft gekocht.
Vorige maand was de opwinding op Internet groot toen het gerucht verspreid werd over een mogelijke Daft Punk tour volgend jaar. Het begon allemaal door een schijnbaar onschuldige pagina (inmiddels verwijderd verwijderd) op de website van Lollapalooza waarop te lezen was dat het Franse elektronische duo het festival in 2017 zou headlinen. Het Daft Punk team ontkende fel, maar inmiddels is nog meer bewijs verschenen dat het verhaal over een tour toch weer wat geloofwaardiger (hoopvoller?) maakt. Er is namelijk een mysterieuze website verschenen...
Zet twee ijzersterke techno labels bij elkaar en er ontstaat een chemie die zijn weerga niet kent. Met Terminal M x Tronic heeft Q-Factory Amsterdam op vrijdag 21 oktober een absolute technokraker in huis gehaald tijdens het Amsterdam Dance Event.
Hed Kandi ADE Special
woensdag 5 oktober 2016
Op zaterdag 22 oktober is het zover: tijd voor de Hed Kandi ADE Special 2016! Op wederom een spectaculaire locatie (de Ocean Diva) is er ruimte voor 1500 Hed Kandi liefhebbers. Dit keer met een line-up om je vingers bij af te likken...
Bestofbothworlds x ADE
dinsdag 4 oktober 2016
Op zaterdag 22 oktober neemt BESTOFBOTHWORLDS (Mike Mendo b2b Stefan Vilijn) Amsterdam Dance Event over in Holland Casino, Lido Amsterdam. Na Black Tie Rotterdam, Cabana Beach Curacao en Latin Village Festival is het nu tijd voor Amsterdam. En wat past er qua timing dan beter bij dan tijdens Amsterdam Dance Event!
Op 25 november vindt de eerste Arnhemse editie plaats van techno/house-evenement Monitor. Na succesvolle feesten in de regio, heeft de organisatie een nieuwe locatie gevonden in het hart van de stad.
Armin van Buuren heeft vandaag een gloednieuwe A State Of Trance-compilatie uitgebracht. 'A State Of Trance - 15 Years' is een verzameling van vijftien jaar hoogtepunten uit Armin van Buurens A State Of Trance-radioshow en zit boordevol Trance classics.
ALDA, wereldwijde ontwikkelaar en promotor van electronic music merken en DJ concepten, heeft recentelijk overeenstemming bereikt met SFX waarbij de oorspronkelijke aandeelhouders van ALDA, Allan Hardenberg en David Lewis, alle aandelen in ALDA hebben terug verkregen. ALDA kan hierdoor weer zelfstandig haar toekomst in. In 2014 kocht SFX 50% van de aandelen van ALDA.
Definition Hardcore
zondag 2 oktober 2016
De titel verklapt eigenlijk al wat er aankomende editie gaat gebeuren. 'Brutal Hardcore by Glamorous Women' oftewel; de vrouwelijke Hardcore DJ's hebben het dit keer volledig voor het zeggen! Natuurlijk zorgt High Energy Events traditiegetrouw voor een uitdagende, maar vooral kéiharde line-up. Zo kan je helemaal uit plaat gaan bij bijv. AniMe, die afgelopen jaar nog op de Mainstage van Hardshock Festival stond te beuken en hebben we de upcoming Queen of Hardcore 'Amada' weten te strikken.
Het Amsterdam Dance Event is uitgegroeid tot het belangrijkste dance
evenement in de wereld. Promotors, artiesten, boekingskantoren, intimi
en sympathisanten weten Amsterdam te vinden om zich te baden in elke
vorm van elektronische (dance) muziek.
STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt.
Melkweg ADE programma compleet
zaterdag 1 oktober 2016
Van woensdag 19 t/m zondag 23 oktober staat Amsterdam geheel in het teken van Amsterdam Dance Event. De Melkweg presenteert zoals elk jaar een gevarieerd programma waarin naast clubnachten ook liveshows, films, een expositie en conferenties een grote rol spelen. Nieuw dit jaar is showcase festival ADE LIVE, dat Melkweg samen met Paradiso en Sugarfactory voor de eerste keer presenteert.
31 oktober 2016
Don't Let Daddy Know extends to two day event in 2017
29 oktober 2016
Feestjes met een dresscode in november
28 oktober 2016
Down The Rabbit Hole start kaartverkoop voor 2017
27 oktober 2016
Allerlaatste kaarten Crazyland Dark Circus in de verkoop
DJ en Producer! Dancefair/Musicfair 2017 is coming
26 oktober 2016
Hard Bass 2017 line-up release
Elrow komt naar Amsterdam tijdens NYE
HerfstBal op Blijburg
Internationale top line-up naar Suono Culture
25 oktober 2016
Don't Let Daddy Know' pakt groots uit tijdens vijfjarig bestaan
24 oktober 2016
Soixante neuf 058 & club Red invites Broederliefde
The Bank Halloween Special
22 oktober 2016
Bax Music Digital Playground: Dé dag voor dj en producer
21 oktober 2016
Hardwell naast Tiesto, Armin van Buuren en Afrojack in Madame Tussauds
Livestream Maceo Plex in Rijksmuseum vanavond
20 oktober 2016
Komende editie Glow in the Dark de allerlaatste
19 oktober 2016
Sweat It Out ADE Take Over
Amerikaans AEG Live deed bod op SFX
Spinnin' Records en Headliner Entertainment bundelen krachten en lanceren ID&T Music
Kerstbal Festival maakt line-up bekend
Metz gaat XXL
AMF levert Amsterdamse economie bijna 28 miljoen euro op
18 oktober 2016
It's Frenchcore Timeeeee
Het Conservatorium hotel biedt gasten en bezoekers rustgevend alternatief voor ADE
17 oktober 2016
Armin van Buuren te horen in game Skylanders
16 oktober 2016
Divers en uitgebreid ADE programma Panama Amsterdam
15 oktober 2016
Dutch DJs lanceert foto-expositie in de A'DAM Toren
Spinnin' Records & Earproof werken samen voor exclusieve oordoppen
Martin Garrix releast zeven tracks in zeven dagen tijdens ADE
13 oktober 2016
Noorderlicht Café komt met opvallend programma tijdens ADE
11 oktober 2016
Rijksmuseum, Audio Obscura en Maceo Plex gaan unieke samenwerking aan tijdens Amsterdam Dance Event
In Trance We Trust zet grootste trance avond ADE neer
10 oktober 2016
Matthias Tanzmann viert album release in één van de mooiste ADE locaties
9 oktober 2016
Lost Frequencies blaast 23 jaar oude hitsingle nieuw leven in
Vrijdag 3 februari How much can you take
8 oktober 2016
Martin Garrix tijdens ADE in intieme setting in 538DJ Hotel
Uitreiking nr. 1 dj van de wereld wordt groter dan ooit
7 oktober 2016
Olivier Weiter presenteert nieuwe 'Weiter' in Paradiso
The Vizitor ziet Abraham en viert dit met BKJN en jou!
6 oktober 2016
Geruchten over nieuwe tour Daft Punk zwellen aan door website
5 oktober 2016
Monika Kruse & Christian Smith bundelen krachten tijdens ADE
Hed Kandi ADE Special
4 oktober 2016
Bestofbothworlds x ADE
Organisatie Monitor duikt in gat Arnhemse technoscene
3 oktober 2016
Armin van Buuren verzamelt hoogtepunten van 15 jaar A State Of Trance in unieke compilatie
Aandeelhouders verkrijgen aandelen ALDA terug van Amerikaanse SFX
2 oktober 2016
Definition Hardcore
Lucien Foort presents Deeperfect tijdens Amsterdam Dance Event
1 oktober 2016
STRAF_WERK gaat naar het Klokgebouw
Melkweg ADE programma compleet