Partyflock
 
Nieuws · mei 2015
Vrijdag 5 juni trapt Michel de Hey de eerste editie van een reeks HEY! feestjes op het strand af! Afgelopen pinksterweekend was al heerlijk, dus dit wordt zonder twijfel een héle fijne zomer.
BOD events en Leeuwarden Studiestad hebben de handen in één geslagen en deze hechte vriendschap zorgt voor een boost in het festivalleven in Leeuwarden. De organisaties zijn bekend van hun evenementen als Dancetour en Leip! Samen organiseren ze op 18 juni op het Wilhelminaplein (a.k.a Zaailand) van 17:00 tot 23:00 het Zomer Festival. Het concept wordt in de aankomende jaren verder uitgebouwd naar een festival waarbij het feest op meerdere locaties in de stad plaatsvindt.
In het jaar zijn er maar een paar data waar je al maanden lang naar uitkijkt en die je met een dikke stift in je agenda omcirkeld staan. 2 Augustus is zo'n datum, want op die dag komen Sunnery James & Ryan Marciano weer naar Bloomingdale Beach. Naast alle grote festivals en internationale boekingen hebben de 'golden boys' in hun drukke schema tijd weten vrij te maken om ook dit jaar toch weer het unieke uitstapje naar het strand te maken.
Organisatoren van dance-evenementen in Amsterdam moeten bezoekers duidelijk informeren over huisregels, de gezondheidsrisico's van drugs en de aanwezigheid en toegankelijkheid van gratis drinkwater. Ook moeten ze gekwalificeerde beveiligers en professionele medische hulpverleners inzetten, de in- en uitstroom van bezoekers goed reguleren en alle bezoekers controleren op wapens en drugs. De gemeente heeft het beleid voor dance-evenementen aangescherpt na een evaluatie van het Amsterdam Dance Event vorig jaar.
We Are The Music Makers
donderdag 28 mei 2015
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Bla Bla Music komt terug met een platform waarbij ze de minimal-liefhebbers dichter bij elkaar willen brengen. Ze luiden dit nieuwe tijdperk in met een flinke dosis dikke muziek en nieuwe artiesten. Ze beginnen de nieuwe koers met twee avonden in 117 aan de Rozengracht! De eerste avond vindt plaats op 30 mei dus zorg dat je erbij bent
Dance Boulevard is het grootste dance festival van West-Brabant waar house, freestyle, eclectic en hardstyle samen komen. Zaterdag 1 augustus met onder andere: Radical Redemption, The Partysquad, Adaro, Jay Hardway, LNY TNZ, Vato Gonzalez & MC Tjen, Dyna, E-Force (live), Mental Theo en nog vele anderen!
Nog een paar dagen en dan is het zover: de elfde editie van Emporium Festival – Land of the Rising Sun op recreatiegebied De Berendonck. Lees hier de laatste info, zodat je goed voorbereid kan gaan feesten.
Extrema en 10,000 HOURS nodigen je uit voor de allereerste Extrema vrijwilligersdag op zaterdag 27 juni! In de omgeving van Eindhoven organiseren Extrema en 10,000 HOURS een heel speciale dag voor mensen met een verstandelijke beperking. Met bewoners van een zorginstelling vieren ze een heus mini-Extrema festival, inclusief dans- muziek- knutsel en kookworkshops.
Headliner Spitnoise vertegenwoordigt de huidige generatie up-tempo hardcore en het gaat sinds hij bij Footworxx zit hard met zijn carrière! Niet te missen voor de liefhebber. Demanufacturer staat voor de industrial hardcore-sound en mocht in Groningen al eens in Paradigm bij Convoi Exceptionnel en in Subsonic opdraven om zijn vernietigende kicks en snares in combi met harde basslijnen te presenteren.
Early Ravers United
maandag 25 mei 2015
Hoppa! Nog een week te gaan en Early Ravers United gaat weer knallen met een derde editie van hun unieke concept! Een eigenzinnige editie 'Vinyl & Ventiel' waar menig mens zich zal vermaken. De dj's zorgen voor de beste vinyls en de bezoekers zorgen voor gekke items met een Ventiel. Van opblaaspop tot rubberboot of fietsband: alles kan en mag in de gezelligste club van Nederland.
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 12 juli dan echt van start. The Real House Event, Metz on Sunday, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'on the beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up die bij iedereen al het hele jaar in de agenda staat!
The day has dawned upon us and the countdown is finally over! Many hardstyle fans have noticed the speculation building around a mysterious countdown that has been running on Noisecontrollers' new website for a few weeks now. The man himself has also been endlessly hinting that a whole new front of music was on its way in time for festival season.
Over ruim een week is het zover: de kick-off voor het tienjarig jubileum van Decisions maakt jouw weekend op zaterdag 30 mei tot een toppertje. Decisions is er natuurlijk al hard mee bezig en zal er deze Marcanti Reunion-edition voor zorgen dat je alle mooie oude tijden opnieuw beleeft in de mooie Beachclub Vroeger.
Het is eindelijk zo ver! De volledige line-up van Decibel outdoor 2015 is rond en we kunnen deze met trots aan je presenteren. Dit jaar zullen er wederom meer dan 150 artiesten de vetste beats aan je presenteren verdeeld over de bekende podia en meer! Traditioneel is er voor ieder wat wils en kun je op deze dag genieten van het allerbeste uit de scene. De Decibel weekendgangers krijgen standaard wat extra's, want de Friday kick-off party, Saturday nightparty en de Sunday closing party staan garant voor speciale shows en een niet te evenaren sfeer! Kortom, Decibel outdoor 2015 mag je dit jaar echt niet missen!
Aanstaande zaterdag 23 mei viert Discoflamingo haar driejarig bestaan met een day en night programma! Flamingo's are on the loose want ze nemen je mee de buitenlucht in. Door de sluiting van Cultuurpodium Perron heeft Discoflamingo haar thuishaven moeten verlaten. Maar ondanks dat hebben zij een waardig nieuw onderkomen gevonden: Poppodium Annabel!
Nadat tijdens het vijfjarig bestaan van AIR Amsterdam rapper Cakes da Killa uit Amerika ons deed twerken tot in de late uurtjes is het weer tijd voor een nieuwe editie van Vieze Poezendek. Op vrijdag 26 juni keert Amsterdams meest sexy openminded hip-hop / R&B clubavond weer terug naar het kattennest en zullen de bezoekers al spinnend van opwinding in de rij staan.
De eerste namen voor Amsterdam Music Festival zijn bekend gemaakt in Café Nol te Amsterdam. Niemand minder dan Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en Tiësto zullen tijdens het weekend van 16 en 17 oktober 2015 optreden in de Johan Cruijff ArenA. Een unieke combinatie: voor Armin van Buuren en Tiësto is het lang geleden dat zij samen te zien waren op een evenement in Nederland.
Vrijdag 12 juni 2015 vieren The Flexican & Sef dat hun feest Yours Truly alweer vijf jaar bestaat. Thuisbasis Paradiso wordt het decor voor deze 'trip down memory lane' waar uitgebreid een eer zal worden bewezen aan het vijfjarig bestaan van de populaire clubavond.
Met de reputatie van populairste festival van de underground techno scene, onthult Sonus Festival met trots de laatste namen van internationale live acts die de line-up van dit jaar compleet maken. De laatste toevoegingen van dit jaar zijn onder andere: Alexandra, Archie Hamilton, Bella Sarris, Guy Gerber, Homeboy (live) Margaret Dygas, Martin Buttrich (live) Miss Soulfly en Woo York (live). Samen met veel andere gevestigde namen in de underground techno scène staan zij klaar om te shinen op de verschillende stages.
Achter Sportplaza Mercator, in het voormalige Iedersland College, komen de initiatiefnemers van Trouw met een nieuwe club. Ze zijn een van de gelukkigen die op de lijst staan voor een 24-uursvergunning van de gemeente.
Een op de zes Nederlanders gebruikt Spotify. En van elke vier euro die de Nederlandse muzieklabels verdienen, komt er een bij de streamingdienst vandaan. Dat meldt Spotify vandaag in het kader van de vijfde verjaardag in Nederland.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste beats: Latin Lovers komt op zondag 12 juli voor de tweede keer dit zomerseizoen naar Bloemendaal! Na een fantastisch debuut in april met een afgeladen Bloomingdale en topsfeer kan een nieuwe editie bij Nederlands bekendste beachclub niet uitblijven!
Op vrijdag 5 juni 2015 organiseert Podium Dolhuis te Dordrecht een benefietfeest voor Giro555; de samenwerkende hulporganisaties die vandaag de dag hard werken aan de wederopbouw van Nepal; het land dat op 25 april jl. werd getroffen door een verwoestende aardbeving. Bij deze beving zijn minstens 8000 mensen omgekomen en meer dan 19.000 mensen zijn gewond geraakt.
Na het succes van vorig jaar kon de nieuwe editie van Mysterious Festival niet uitblijven. Het ultieme dancefeest strijkt op zaterdag 6 juni opnieuw neer in en rondom De Rotterdamse De Kuip. Het succesconcept, georganiseerd door Third Floor, is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met showelementen en special effects. Nieuw dit jaar is een extra deep / future house stage en de mogelijkheid Group Tickets en VIPkaarten te kopen.
Gisteren maakte Sensation de line-up van de uitverkochte jubileum editie 'The Legacy' bekend. Bakermat heeft dit jaar de eer om de show te openen. Mr. White, die normaal als eerste draait, krijgt een speciaal moment halverwege de avond. Oliver Heldens, Mr. White & The Mix, Fedde le Grand, Laidback Luke en Sander van Doorn maken de line-up compleet.
Een nieuwe editie van Love Sensez komt er alweer aan! Zaterdag 27 juni zijn ze weer terug in het Paard met het allerleukste 16+ feest van Zuid-Holland! Love Sensez zal je dan weer feestelijk verwennen om lekker de zomer periode van 2015 te beginnen! De Kingsnight editie was ook nu weer volledig uitverkocht en dat willen ze natuurlijk tijdens de nieuwe editie van Love Sensez weer bereiken. Dit zullen ze doen met spectaculaire shows en acts
Walhalla in Deventer heeft al twee keer eerder in het teken gestaan van Hard Reminder. En dit waren zeker avonden die door de bezoekers niet snel werden vergeten. Daarom kon een derde edite na deze twee geslaagde edities zeker niet uitblijven. Op 15 mei geven Hardest Dreams en Moon Star Events Hard Reminder namelijk weer een vervolg en ook deze derde editie belooft weer een mooie avond te worden.
Bloemendaal maakt zich klaar voor de Freestyle Maniacs showcase bij Beachclub Vroeger. Verdeeld over twee area's gaat het zaterdag helemaal los. Helaas werken de weergoden niet altijd mee en heeft de organisatie besloten met de wisselvallige voorspellingen geen risico te nemen. Hierdoor zal een groot gedeelte van de locatie geheel overdekt zijn zodat er maximaal doorgebeukt en gefeest kan worden.
Zaterdag 16 mei vindt de vierde editie van Hausse plaats. Hausse is een collaboratie tussen Extrapool en RTFKT waarin twee house producers in de studio samenwerken aan een nieuwe live-set. Deze set gaat vervolgens in première op de clubavond in Brebl.
Ter ere van het twintigjarig bestaan van Extrema Outdoor komt Extrema Network met een jubileumboek over haar geschiedenis. Het boek draagt de titel 20+4 Years of Love en wordt op 5 juni gepresenteerd in de Business Lounge van het Philips Stadion. Kaarten hiervoor zijn reeds in de verkoop gegaan.
Volgende week woensdag is het tijd voor de hardste solo van het jaar. F. NøIzE en Andy The Core krijgen de eer om woensdag 13 mei Hemelvaartsnacht het dak eraf te knallen in Club Rodenburg te Beesd tijdens een vijf uur durende solo set.
De Amsterdammers Maarten en Lars van Detroit Swindle maken zich op voor een nieuwe editie van hun eigen feestje: The Great Escape. Op vrijdag 29 mei staan ze weer op de bijzondere plek waar het allemaal begonnen is. De dansvloer van Studio 80 is een nacht lang het domein van Detroit Swindle en hun gasten: Max Abysmal en Daan Alvering van Bossoyo en Dan Shake 🇬🇧.
De traditionele familieaangelegenheden tijdens Pinksteren zullen dit jaar in Zutphen niet op zondagochtend plaatsvinden. De organisatie heeft namelijk een kans gekregen om op zaterdag 23 mei een rasechte indoor-editie te geven in een unieke loods in de stad. Op het geliefde industrieterrein De Mars gaan ze De Jachtwerf omtoveren tot een ware muziektempel, waarbij ze naast licht, geluid en decoratie, bovenal gaan uitpakken met een dikke dosis 'grote-hallen-techno'!
Sony Music heeft de muziek van enkele topartiesten, waaronder Adele, Hozier, Kelly Clarkson, Passion Pit, Leon Bridges en MS MR, van Soundcloud verwijderd. Dit is het directe gevolg van het stuklopen van onderhandelingen tussen het label en de streamingdienst. Er is geen officieel statement gemaakt door Sony, maar bronnen dicht bij de onderhandelaars menen dat de verwijdering van een deel van de catalogus komt omdat er te weinig kansen op voldoende inkomsten aanwezig zijn op Soundcloud.
Soixante Neuf meets THRWBCK
woensdag 6 mei 2015
Op zondag 17 mei maakt Soixante Neuf haar debuut op het strand in Beachclub Vroeger. Voor deze XXL editie worden krachten gebundeld met heavyhitter THRWBCK om nog meer memorabele herinneringen te creëren. Met live optredens van Broederliefde, Jayh Jawson en Gio en een line-up waar je gerust 'u' tegen kunt zeggen. Deze twee topconcepten bundelen hun krachten om het publiek daadwerkelijk te geven wat zij willen: een kwalitatief ijzersterke editie waar je nog dagen over aan het napraten bent.
Op zaterdag 9 mei bundelen Tom Trago, Maxi Mill en Interstellar Funk hun krachten voor de 'First Mission' Voyage Direct Showcase! Ze worden veelal geroemd om hun daverende live optredens en unieke sound en zullen je gaan meenemen op een muzikale trip.
Maximaal leven: er alles uit halen wat er maar in zit. We zijn er maar druk mee. Soms moet je alles eens flink aan de kant schuiven en je zintuigen optimaal prikkelen, zodat je er daarnaar weer helemaal voor kunt gaan. Dat doe je zaterdag 22 augustus 2015 tijdens het Fields of Joy Festival op het Het Hulsbeek in Oldenzaal.
Vergeet je winterjas, je coltrui en die geitenwollen sokken heb je al helemaal niet meer nodig! De tijd van dikke lagen kleding is definitief voorbij, dus pak die bikini, zwemshorts en singlets uit de kast en vier de zomer van 2015. Harbourdance & Mesmerize Events presenteren op zondag 28 juni voor het eerst een eclectic dancefestival, waar de populairste housestromingen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje worden gezet.
Ook in mei staan er weer topartiesten in de bekendste club van ons land bij Reveal, HouseRules, Brainwash en Like. Heb je iets te vieren of wil je iets meer luxe? Boek dan een VIP tafel of Skybox via <vip@escape.nl>.
Festival liefhebbers opgelet! Met een dikke stift omcirkel je 19 en 20 juni in je agenda. Deze dagen zal Simply Wild Outdoor plaatsvinden bij het populaire recreatiebied De Kuilen, op het Circuitpark te Langeboom. Onder de noemer 'Into The Wild' organiseert Simply Wild Events een tweedaags dance-event met voor ieder wat wil, niets is te gek, niets is te veel.
Met een onvergetelijke editie van Kingdance nog vers in het geheugen is de organisatie alweer druk bezig met de laatste voorbereidingen voor Dance4Liberation. Wist je dat Dance4Liberation met 20.000 bezoekers verdeeld over twee area's behoort tot één van de grootste outdoor dancefestivals op 5 mei van Nederland? Check hier de timetable en de laatste info die jij als bezoeker moet weten.
'Hoe geweldig zou het zijn om geld op te halen voor lokale, nationale en internationale doelen door een outdoor dance event te organiseren?' Dat dachten de leden van De Tafelronde 92 die zich belangeloos inzetten voor goede doelen. Hard Candy powered by Dance4Charity, het event dat perfect in jouw zomerfestivalagenda 2015 past, strijkt 3 juli neer op het evenemententerrein aan de Groeneveldselaan in Veenendaal. Op het podium komen de beste DJ's, de vetste muziek en het strakste entertainment samen op het hoogste niveau!
Azotod invites Lady Bee
maandag 4 mei 2015
Een reeks nieuwe feesten in Azotod! En één van de aankomende feesten is met niemand minder dan Lady Bee! Na tien succesvolle jaren als MC weet Lady Bee als geen ander hoe ze het publiek gek krijgt. Haar volgende missie is het opblazen van de speakers in elke club! Deze keer niet met haar energieke en krachtige stem, maar met haar unieke combinatie van house, urban en dubstep beats. De jarenlange ervaring die Bee opdeed als MC zijn duidelijk terug te horen in haar shows als DJ. Ze heeft een brede muzieksmaak en haar unieke stijl zal je letterlijk door de kamer slepen.
Een groot feest ter ere van een overtuigende verkiezingscampagne, dat was Abstract for President altijd al. Grootser werd het toen Abstract gekozen werd tot President en als peoples-champ-DJ een sound neer zette waarmee hij zijn 'volk' altijd in grote getale naar de club wist te trekken. De aanhang werd groter en groter en de President werd onbetwist herkozen...
Love Sensez
zondag 3 mei 2015
Een nieuwe editie van Love Sensez komt er alweer aan! Zaterdag 27 juni zijn ze weer terug in het Paard met het allerleukste 16+ feest van Zuid-Holland! Love Sensez zal je dan weer feestelijk verwennen om lekker de zomerperiode van 2015 te beginnen!
Op vrijdag 8 mei is DJ Armin van Buuren te horen als Top 40-presentator op 538. Dat hebben Jeroen Nieuwenhuize en Armin van Buuren vrijdagmiddag bekendgemaakt tijdens de uitzending van het radioprogramma. Van Buuren's nieuwe single met Mr. Probz genaamd 'Another You' is daarnaast door het radiostation verkozen als 'Alarmschijf' voor aankomende week.
Monkey Business maakt zich klaar voor de 11e editie van Save Me at the beach. Op zaterdag 6 juni staat het strand bij Woodstock geheel in het teken van de jungle. Niet alleen waan je jezelf even op de tropische eilanden Borneo en Sumatra; je helpt mee aan het behouden van het regenwoud daar en beschermt de orang-oetans. Dit alles terwijl je danst op lekkere muziek en er veel aandacht is voor decor en creatie.
Aanstaande zaterdag is het zover: de tweede editie van Destress Festival op industrieterrein de Brieltjenspolder in Made. De opbouw aan het enorme podium in de nog grotere tent is in volle gang. Destress Festival staat deze editie in het teken van 'The World Beyond' en dat gaat de bezoeker zeker ervaren. Check de timetable en alle latest info.
Tiësto is vanaf vrijdag 1 mei iedere vrijdagnacht te horen met zijn radioprogramma Clublife by Tiësto op 538. Vanavond heeft hij het nieuws aangekondigd tijdens het 538-programma 'De Avondploeg'.
31 mei 2015
Iedere vrijdag StrandHEY! bij Karavaan
30 mei 2015
Dancetour Zomerfestival in Leeuwarden
29 mei 2015
Sunnery James & Ryan Marciano op Bloomingdale Beach
28 mei 2015
Amsterdam strenger voor dance-evenementen
We Are The Music Makers
27 mei 2015
Dance Boulevard 2015: Line-up en trailer
Emporium · Land of the Rising Sun last info
26 mei 2015
Schrijf je in voor de Extrema vrijwilligersdag van 10,000 HOURS
Basscode brengt hardcore terug in Simplon
25 mei 2015
Early Ravers United
Metz opent zomeredities in Rockanje met exclusieve set van ROOG b2b Franky Rizardo
24 mei 2015
All Night Long by Noisecontrollers
22 mei 2015
Marcanti Reunion op het Bloemendaalse strand bij Decisions @ The Beach
b2s presenteert met trots de line up voor Decibel outdoor 2015
Discoflamingo: drie jaar disco, house en classics met een tropisch randje
Vieze Poezendek met Zanillya iive in Air
21 mei 2015
Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en Tiësto tijdens Amsterdam Music Festival
20 mei 2015
Vijf jaar Yours Truly in Paradiso
Nieuwe toevoegingen aan de line-up van Sonus Festival
19 mei 2015
Initiatiefnemers Trouw komen met nieuwe club in Amsterdam-West
18 mei 2015
Kwart van de Nederlandse muziekomzet afkomstig uit Spotify
Latin Lovers zondag 12 juli voor tweede keer naar Bloomingdale
17 mei 2015
Podium Dolhuis in Dordrecht 'beeft' voor Giro555
Mysterious Festival 6 juni weer in de Kuip
13 mei 2015
Line-up jubileumeditie Sensation bekend
Love Sensez · Lovers of the sun
10 mei 2015
Weer een avondje knallen met hardcore in Walhalla tijdens Hard Reminder
8 mei 2015
Morgen is Bloemendaal voor de harder styles
Zaterdag 16 mei vierde editie Hausse
Extrema presenteert jubileumboek tijdens reünie
F. NøIzE vs Andy The Core tijdens Hemelvaartsnacht
7 mei 2015
The Great Escape in Studio 80 met Amsterdams debuut van Dan Shake
Pathfinder Indoor in unieke Zutphense loods
Sony verwijdert muziek topartiesten van Soundcloud
6 mei 2015
Soixante Neuf meets THRWBCK
Voyage Direct Showcase zaterdag in Toffler
Zaterdag 22 augustus Fields of Joy festival op het Hulsbeek Oldenzaal
Nieuw festival in Helmond: Adorable Festival
5 mei 2015
Spring is in the air! Escape in mei 2015
4 mei 2015
Twee dagen Simply Wild Outdoor op De Kuilen
Dance4Liberation timetable en final update
Hard Candy powered by Dance4charity
Azotod invites Lady Bee
3 mei 2015
President verhuist van Jimmy Woo naar AIR
Love Sensez
2 mei 2015
Armin van Buuren eenmalig presentator Top 40 op Radio 538
Save me at the Beach feest voor het goede doel tijdens elfde editie
1 mei 2015
Laatste info Destress Festival
Tiësto 'nieuwe' dj Radio 538