Partyflock
 
Nieuws · april 2015
MTV streamt Tomorrowland Brasil
donderdag 30 april 2015
MTV Nederland en Tomorrowland bundelen hun krachten om de kijkers van MTV Nederland en fans van Tomorrowland de allereerste editie van Tomorrowland Brasil in São Paulo Brazilië live te laten mee maken. MTV Nederland zal elke dag vanaf middernacht een zes uur durende live stream uitzenden. Daarnaast zijn er op zondag 3 mei om 23.00 uur en maandag 4 mei om 22.00 uur twee specials van Tomorrowland Brasil te zien bij MTV.
De clubavond Hoax organiseert al jaren experimentele bass avonden met verrassende line-ups in de Melkweg. Voor de 14e editie op vrijdag 12 juni zijn ze een samenwerking aangegaan met het UK-label Tectonic, dat inmiddels al tien jaar bestaat. Dit wordt gevierd met een ijzersterke line-up van o.a. Pinch, 2562 & Heleen Blanken (Live) en Mumdance tijdens de enige Nederlandse show van Tectonic. De voorverkoop hiervoor is gestart via de website van Melkweg en Ticketmaster.
SFEER zal voor deze eerste editie groots uitpakken. Verwacht een geweldige avond met heerlijke muziek, gezellige mensen en heel veel extra's. SFEER, what's in a name? Om die naam waar te maken heeft de organisatie een aantal artiesten geselecteerd die naast hun muzikale toevoeging ook bekend staan om wat ze creëren op de dansvloer. Met de beste club, (deep)house, progressive en trance zullen zij zorgen voor een onvergetelijke avond.
In de zomer van 2014 streek Juice neer in Escape Lounge en vanaf dag één was het een succes. Juice bestaat echter al acht jaar met edities Paradiso, The VIP Room en natuurlijk waar het allemaal begonnen is, in de inmiddels gesloten Sinners/Club Home. Na drie maanden werd het tijd voor Juice om binnen de Escape door te groeien en naast de Escape Lounge ook de Escape Studio op de laatste vrijdag van de maand erbij te programmeren. Wat je kunt verwachten in de 2 area's bij Juice kan je hieronder terugvinden.
Op 26, 27 en 28 juni is het eindelijk zover! Luminosity Beach Festival zal plaatsvinden op het mooiste strand van ons land; Bloemendaal. Voor deze editie staan er ruim 45 artiesten gepland, waaronder: Paul van Dyk, Marco V, Simon Patterson, Solarstone, Rank 1, Marcel Woods en Signum. En zij komen niet alleen!
Hed Kandi Gold Edition in ABE
zondag 26 april 2015
Ervaar op vrijdag 22 mei pure luxe in het historische bankgebouw van ABE Club & Lounge in Amsterdam. Geniet van de grandeur en waan je in het gevoel van New Yorkse en Parijse clubs. In samenwerking met ABE Club & Lounge zetten ze in totaal vier van de meest luxe Hed Kandi edities neer: The Gold Editions. VIP tafels, classy cocktails, uplifting house music ... The Gold Editions are all about pure pampering! See and be seen in Amsterdam's most metropolitan playground
Na het succes van de eerste editie kon een vervolg natuurlijk niet langer uitblijven. Op zaterdag 2 mei slaan Popular Concepts (Yard.BIRD / The Love Inn) en AN & NAS (Discoflamingo / CitCat) voor de tweede maal de handen ineen voor Rotterdams meest kleurrijke party Confetti Club!
Atomnation X Morgen.am Showcase
zaterdag 25 april 2015
Zaterdag 2 mei komt een leger aan muzikaal talent de tunnel verheerlijken tijdens de showcase van de Amsterdamse labels Atomnation en morgen.am! Met een mix van gevestigde en talentvolle artiesten als Applescal, David Douglas, Olaf Stuut en Some Chemistry belooft dat een heerlijke avond te worden.
Nog maar een paar dagen voordat het feest weer losbarst: Beat the Bridge 2015! Het beloven twee legendarische dagen te worden!
De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang en we doen er alles aan om jullie twee top dagen te geven. Hier vind je de laatste belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten.
Zaterdag 25 april, het weekend voor Koningsdag ga je er alvast een feestje van maken in S.U.R.. De oldschool classics en scheurende early rave met nog wat sfeerverhogende geluiden en toebehoren gaan jullie zeker weer terugbrengen naar de 90's.
In samenwerking met Cream Ibiza en Vision Impossible wordt er voor gezorgd dat jij je eigen oren en ogen niet zult geloven, Huge! dat wordt het sleutelwoord en huge zal het worden. Om met jullie alvast een kleine generale repetitie op te voeren wordt er nu vast getrakteerd op een trailer. Daarnaast maken ze het voor de Global Family met Trance Nation Travel makkelijk om 23 mei naar Amsterdam te komen.
Op vrijdag 24 april mogen tien DJ's hun kunsten gaan vertonen op Amusement - The act of Hardcore live DJ contest in Perron 31 te Ede. De winnaar van deze contest mag draaien op zaterdag 16 mei op het evenement Amusement - The act of Hardcore in Bollee Events te Rhenen.
RADION haalt wereldmuziek in huis
woensdag 22 april 2015
Misschien ken je RADION als die nieuwe rauwe bunker waar elke vrijdag en zaterdag flink uit de pan gehoused wordt. 9 Mei maakt RADION een aangenaam uitstapje naar wat wereldser regionen met de clubavond Young World. Headliner van de avond is Jungle By Night.
De eerste editie van Early Ravers United was er één voor in de boeken daarom knallen ze gewoon door met een tweede editie van dit unieke concept. Op vrijdag 24 april staan er weer zes dj's klaar om jullie mee terug te nemen in de tijd met verschillende stijlen waarin iedereen zich kostelijk zal vermaken.
Kingsland Festival gaat op 27 april 2015 de oranjekoorts naar ongekende hoogte laten stijgen. Het festival dat dit jaar voor het eerst in Den Bosch plaats vindt, presenteert meteen een line-up van Koninklijk niveau. Met optredens van onder anderen Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, Blasterjaxx, W&W en als hoogtepunt Armin van Buuren wordt Koningsdag in Den Bosch grootser dan groots gevierd. Kaarten zijn te koop via www.kingslandfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A29312
The Bloody Beetroots, Adam Beyer, Typhoon, Jett Rebel, Vitalic, Carl Craig, Don Diablo en Riche All Stars zijn enkele grote namen die prijken op het affiche van Solar Weekend dit jaar. Het festival van organisator Extrema Network staat bekend om zijn brede line-up en creatieve invulling. Ook in 2015 staan er weer namen van formaat uit diverse genres.
Vanwege de grote vraag naar de kick-off tickets afgelopen week heeft The White Night besloten om op deze prachtige locatie een extra en nieuwe lounge area te openen met de superrelaxte Ibizasfeer. Daarnaast zal er dus meer ruimte zijn om lekker te kunnen ontspannen, mocht je de spanning van de DJ Battle tussen Dennis van der Geest & Peter Woodz even willen laten afkoelen en relaxen/chillen in de Ibiza Lounge!
Here We F*ckin Go! (again)
vrijdag 17 april 2015
Bijna een jaar geleden maakte Nederland kennis met het toonaangevende EDM concept 'Here We F*ckin Go!'. Een begrip dat in het huidige nachtleven niet meer valt weg te denken. EDM artiesten met een internationale allure en opkomende talenten zullen mede voor een waanzinnig festival gevoel gaan zorgen in de club. Vaste bezoekers weten wat hun te wachten staat. Echter zal ME4Y Events deze speciale editie niet ongehoord voorbij laten gaan en pakt daarom groots uit met het één-jarige bestaan op zaterdag 23 mei 2015 in het Paard!
Met hun ultiem gestylde outfits en extravagante optredens maakt The Amazing Agency van elk doorsnee feest een magische avond. De 26-jarige oprichter Robbie Baauw is als stylist en dj de creatieve motor achter dit taboedoorbrekende partyagentschap. In de BNN-documentaire The Amazing Agency is te zien dat de wereld die Robbie om zich heen creëert totaal verschilt van het gemoedelijke en behoudende dorp waar hij opgroeide.
White · Only the best
vrijdag 17 april 2015
Met de laatste editie nog vers in het geheugen wordt er al reikhalzend uitgekeken naar de volgende Booming. En daar hoef je niet lang voor te wachten. Zaterdag 2 mei vier je dat het voorjaar is en maak je je op voor een heerlijke zomerse Booming White Edition. En alweer, het kan gewoon niet op, gewoon gratis voor iedereen tot 22.30!
Strictly RAM in Beachclub Fuel
donderdag 16 april 2015
Kan het nog beter dan vorig jaar? Vast en zeker! Terugkijkend op het bizarre succes van vorig jaar, waar alle elementen aanwezig waren, lijkt de lat wel erg hoog te liggen. Toch gaat RAM de uitdaging graag aan. Dit jaar namelijk, viert de Amsterdammer zijn twintigjarig jubileum en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 25 juli is Beachclub Fuel natuurlijk weer de perfecte locatie om dit jubileum groots te vieren.
Aanstaande koningsnacht word er eentje voor in de boeken. Want dan komen grondleggers van de house op uitnodiging van LCV Events naar Grenswerk. Ze ruilen voor deze editie van Oldschool Gangsters hun in Rotterdam gevestigde thuisbasis om voor Venlo en gaan ervoor zorgen dat je de dag erna helemaal geen zin/puf meer hebt om Koningsdag te vieren!
Nog geen plannen voor koningsnacht 2015? Geen nood, want daar komt nu verandering in! Op zondag 26 april (koningsnacht) presenteert JVDV Evenementen het feest Kingsnight S.U.R in Rotterdam. Deze avond is vooral gericht op (uptempo) hardcore & frenchcore fans. De line-up is zorgvuldig samengesteld en bestaat alleen uit bekende artiesten die op een hoog bpm level draaien
Het moment van de waarheid. Jij en je vrienden gaan naar het leukste festival van het jaar. Maar wie o wie zorgen er voor de muziek? Ze houden je niet langer in spanning! Het meest diverse feest van de lage landen voorziet je van al wat beukt, swingt, danst en meer! Ben jij klaar voor de volledige line-up van Ultrasonic Festival 2015? Ready or not, here it comes!
Zaterdag 27 juni vindt de grote verhuizing plaats van Kings of Core Festival naar de hoofdstad van het Noorden, Groningen. Na in 2013 en 2014 Recreatiegebied Strandheem aan te hebben gedaan zet Kings of Core de toekomst voort in Groningen. Ook dit jaar zal het meest veelzijdige hardere stijlen festival in deze regio de grootsten uit deze scene achter de decks zetten op één van de vier stages.
Zaterdag 6 juni zullen de makers van Full Moon voor het eerst een outdoor festival organiseren op een heel mooi terrein in het bekende recreatiegebied Spaarnwoude Park. Geniet op dit supermooie festivalterrein de hele dag van meerdere area's en stijlen, gehost door verschillende organisaties. Van house en trance tot freestyle/hardstyle en EDM/tribal, voor elk wat wils! Feesten in de zon met het gezellige festival gevoel op een zeer sfeervolle locatie aan een heel mooi zwemwater met zandstrand rondom. De hele dag lang genieten van de lekkerste beats langs het water in de open lucht!
Survivors unite! Pak je overlevingspakket alvast maar in want van vrijdag 7 tot maandag 10 augustus opent The Qontinent de poorten naar The Last Resort. Dit jaar staat The Qontinent wederom garant voor drie dagen knallen met de dikste stages en een betere line-up dan ooit! Hou je vast en bekijk 'm op de gloednieuwe website!
Noorderlicht Café, één van de dertig deelnemende partijen van het koningsdagfestijn 'NDSM Vrijhaven' in Amsterdam Noord, staat 27 april in het teken van live muziek en disco. Het Noorderlicht Podium wordt vanaf 13.00 uur op stelten gezet door: DJ's Steye en Peer Vos, Zinkzand, Steye & The Bizonkid, én de achtkoppige Neutral Ground Brass Band. Om 20.00 uur verplaatst het Oranjefeest zich naar binnen, waar Marcel Vogel, Mr. Mendel en Anam tot 03.00 uur de Afterparty voor hun rekening nemen.
Techn040 pakt tijdens Koningsdag weer flink uit in Eindhoven. Na een succesvolle eerste editie wordt ook aankomende Koningsdag het festivalterrein bij de Paterskerk omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van techno en techhouse. Dit jaar vindt alweer de derde editie van het house festival Majestic Dance Event plaats op het Stadhuisplein.
Koningsnacht in Eindhoven betekent traditiegetrouw dat La Fête 040 de De Oude Rechtbank en het Het Tuchthuis voorziet van een 'royale' portie dampende beats. Dit jaar is de line-up wederom dikker dan voorheen, want met Technasia, UNER en Robert Dietz staan er een aantal soevereine headliners uit de internationale techno, deep- en techhouse scene op het programma!
Op zaterdag 18 april keert XXlerator terug naar Nijmegen, waar het allemaal begon. XXlerator Raw neemt dan het Honigcomplex aan de Waal over met twee dikke area's vol raw hardstyle. De voorbereidingen zijn in volle gang, moeder natuur durft eindelijk weer de zon aan ons te tonen, de line-up is om te smullen, dus alle ingrediënten voor een topdag zijn aanwezig. Check hier de timetable en last info en zorg dat je je ticket scoort.
Na een tijdje te zijn weggeweest komt WR1 weer keihard terug met een knallende editie. Op 29 mei 2015 in Club Cell Almere word niemand minder dan Theracords uitgenodigd. De avond zal worden geopend door de residents van WR1 Proto Bytez. Daarna zal de gehele avond in het teken staan van Theracords en dat zal zijn door middel van battles.
Zaterdag 14 maart 2015 was dus zo'n dag die de hardcore-geschiedenisboeken in kan. De geboorte van Hardcore Alliance was een feit. Behoorde je tot het elitekorps van dit hardcoreverbond, dan wil Dance 2 Eden je bij deze nogmaals bedanken voor je aanwezigheid, je enorme energie en je gezelligheid! Als je nu dacht, dat je een heel jaar zou moeten wachten op de volgende editie van Hardcore Alliance is er goed nieuws! Uiteraard zal de Hardcore Alliance Area ook weer terugkeren op Ghosttown! De datum is bekend!
Op donderdag 23 april verzamelt het ''schuim van de stad'' zich in de Sugar Factory voor alweer de elfde editie van het Bladenbal. In 2004 opgezet door de makers van independent zines en magz: LFTFLD, Elf en Tablet als alternatief voor het highbrow Boekenbal, is het Bladenbal inmiddels uitgegroeid tot een niet te missen evenement binnen de Amsterdamse (sub)cultuur.
Nog heel even geduld en het is weer zomer! En dat betekent weer een supereditie van het gezelligste en kleurrijkste festival van Nederland; Zomerkriebels Festival! Met het magische Gagelbos als decor en een line-up zo divers als de spikkeltjes op je ijsje weten ze het zeker: 27 juni 2015 is nu al de perfecte zomerdag. Trek je stoute schoenen aan en dans op Zomerkriebels Festival 2015!
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 24 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz on the Beach neer bij de al vier jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Over ruim drie weken is het alweer tijd voor de tweede editie van Destress Festival. Na het geweldige succes van de eerste editie 'Escape From Reality' is het nu tijd voor 'The World Beyond'. Even compleet ontstressen tijdens een reis door de verschillende stijlen van de harddance samen met de grootste namen van dit moment. De line-up, het festivalterrein, de megatent en de adembenemende sfeer zullen weer garant staan voor een onvergetelijke dag. De dag wordt opgebouwd in een mix van freestyle, hardstyle en hardcore, in deze verschillende stylen gaan uiteraard alleen de beste aan het werk op Destress Festival.
Na twee succesvolle edities kan Latin Lovers er weer een vaste locatie toevoegen aan de inmiddels al toch zo imposante lijst: Noxx Antwerpen! Op zaterdag 23 mei keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar België met een heerlijke line-up: Genairo Nvilla, 2Dirty, Jasper Clash, Chris Rox, Bryan Dalton en MC Patrick Brown staan te trappelen om er een super nacht van te maken!
Line-update TIKTAK Festival
woensdag 8 april 2015
Dimitri Vegas & Like Mike, A-Trak, DVBBS, Deorro, Carnage, Tchami, Yellow Claw en meer staan al klaar voor derde editie van TIKTAK Eclectic Music Festival op het ArenA Boulevard Amsterdam. E&A Events pakt op 18 juli aanstaande wederom groots uit en zorgt qua muziek weer voor de typische trap, hiphop- en housemuziek-crossover en presenteert bij hierbij de line-update!
Al ruim twee jaar lang is Dagverblijf hét feest in Amsterdam om op zaterdagmiddag te bezoeken. Het succesvolle concept wint snel aan populariteit en heeft een grote aantrekkingskracht op feestgangers uit heel Nederland. Hoogste tijd voor een eigen Haarlemse editie.
Hardcore in Panama
woensdag 8 april 2015
Op 16 mei zal voor het eerst in de geschiedenis van de Panama in Amsterdam een hardcore-evenement plaatsvinden. Met The Amsterdam Hardcore Event trapt Project 1 een reeks hardcore-evenementen af.
Marco en Francina Baalhuis van Stichting Love and Respect hebben grote bewondering voor de mensen die voor Stichting Opkikker werken. Zo groot, dat hij iets voor deze stichting wil doen. Op zaterdag 16 mei 2015 organiseren zij een evenement waarmee ze aandacht willen vragen voor Stichting Opkikker. Daarnaast willen zij met het evenement zoveel mogelijk geld inzamelen voor dit fantastische doel. Zo gaat de gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Stichting Opkikker.
Nog een kleine week te gaan en dan vindt de derde editie van 'Gabber Temple' plaats in de Hall of Fame, Tilburg. 11 april is er weer opnieuw ruimte voor early hardcore, terror, darkcore en alle zijstromingen die enigszins aan gabber te koppelen zijn. 'De derde editie zal wederom een speciale editie worden,' aldus Bart Hard, mede organisator van dit event. 'Naast enkele exclusieve namen gaan we deze editie ook de samenwerking met TK07 aan.'
Prosumer naar Toffler
maandag 6 april 2015
Zaterdag 11 april komt de Duitse DJ en producer Prosumer naar Toffler! In Duitsland is Prosumer sinds jaar een dag een grote naam en vooral bekend vanwege zijn verfijnde smaak en liefde voor house muziek. Zo compileerde hij afgelopen jaar onder meer een album voor de befaamde Fabric series.
Expornstar gaat royaal en pakt op Koningsdag smeerlijk uit met een gratis Free Willy! Festival op het gigantische buiten terrein van de Silverdome Zoetermeer. Met een unieke royale line-up met onder ander De Kraaien, Dj Jean en de Afro Bros kan er tijdens Koningsdag 2015 van 13.00 tot 23.00 gefeest worden voor iedereen van 16 jaar en ouder.
Aus Music x Studio 80
donderdag 2 april 2015
Will Saul's label - Aus music - komt op 11 april terug naar z'n Nederlandse thuisbasis, Studio 80. Het label vertegenwoordigt een grote stal aan internationale artiesten, die door de jaren heen vele releases hebben uitgebracht op het genre overstijgende label. Op deze editie vertegenwoordigen de Britse Marquis Hawkes en labeleigenaar Will Saul de unieke kwaliteit die Aus Music te bieden heeft.
Fresh FM start vrijdag 3 april om 10:00 uur met het uitzenden van de Fresh House Top 1000. De stembussen zijn geleegd, de lijst is samengesteld en de DJ's hebben er zoveel zin in dat ze al nachten wakker liggen. In 82 uur radio telt Fresh FM terug van de nummer 1000 naar de nieuwe nummer 1 house plaat allertijden. Luister het hele Paasweekend, vrijdag 3 april tot en met maandag 6 april naar de 1000 beste houseplaten op Fresh FM.
Zaterdag 4 april is het eindelijk tijd voor de allereerste editie van Hardcore at Sea – Partyraiser Stylo. In de prachtige club Fuel komen uitsluitend artiesten die in de stijl van deze held draaien of op zijn label Partyraiser Records hebben gereleased.
Op zaterdag 4 april is het weer tijd voor een avond vol Drumcode geluid met de Italiaanse held Sasha Carassi! Naast zijn releases op Drumcode bracht hij ook met succes platen uit op Octopus records en zijn eigen Napolitaanse label Phobiq Records.
30 april 2015
MTV streamt Tomorrowland Brasil
Hoax viert tienjarig bestaan Tectonic op vrijdag 12 juni in de Melkweg
29 april 2015
SFEER organiseert groot openingsfeest op zaterdag 6 juni
Juice elke vrijdag in Escape Lounge & Studio
28 april 2015
Laatste 250 tickets Luminosity Beach Festival
26 april 2015
Hed Kandi Gold Edition in ABE
De Confetti Club komt met tweede editie
25 april 2015
Atomnation X Morgen.am Showcase
24 april 2015
Laatste info Beat the Bridge 2015
Oldschool Gangsters timetable en laatste info
22 april 2015
Trance Nation presenteert trailer, travel en mediapartner
Amusement · The act of Hardcore Live DJ contest
RADION haalt wereldmuziek in huis
20 april 2015
Tweede editie Early Ravers United
Armin van Buuren op Kingsland Festival in Den Bosch
Solar Weekend maakt bomvol en divers programma bekend
18 april 2015
25 April kick-off nieuw concept Club Ensuite
17 april 2015
Here We F*ckin Go! (again)
BNN komt met docu The Amazing Agency over taboedoorbrekend partyagentschap
White · Only the best
16 april 2015
Strictly RAM in Beachclub Fuel
Oldschool Gangsters tijdens Koningsnacht in Grenswerk
Niet lullen, maar raggen tijdens Kingsnight S.U.R
15 april 2015
Ultrasonic Festival 2015 line-up release
Kings of Core festival verhuist naar Groningen
14 april 2015
Nieuw festival New Moon at the Lake op supermooi terrein in Spaarnwoude 6 juni
The Qontinent 2015 · Line-up, website, trailer en kaartverkoop
Koningsdag met Afterparty bij Noorderlicht
13 april 2015
Techn040 en Majestic Dance Event verzorgen Koningsdag in Eindhoven
11 april 2015
Vier Koningsnacht in Eindhoven bij La Nuit D'Orange
10 april 2015
XXlerator Raw timetable en last info
WR1 presents Theracords op 29 mei in Club Cell Almere
Aftermovie Hardcore Alliance online en bekendmaking datum Ghosttown 2015
Het Bladenbal als tegenhanger van het Boekenbal in Sugarfactory
9 april 2015
Zomerkriebels Festival 2015 presenteert de line-up
Metz tijdens Pinksteren met dikke line up in Hoek van Holland
Destress Festival 2015 · The World Beyond: line up en trailer
8 april 2015
Latin Lovers keert terug naar Noxx in Antwerpen
Line-update TIKTAK Festival
Dagvervlijf · Overdag feesten en op zondag fris en fruitig bij je schoonmoeder op bezoek
Hardcore in Panama
7 april 2015
Love and Respect for Stichting Opkikker
Gabber Temple invites TK07 & The Deathmaker
6 april 2015
Prosumer naar Toffler
3 april 2015
Expornstar pakt op Koningsdag smeerlijk uit met gratis Free Willy! Festival
2 april 2015
Aus Music x Studio 80
Verrassende nieuwe #1 in Fresh FM House Top 1000
1 april 2015
Partyraiser breekt Bloemendaal in stijl af tijdens Hardcore at Sea
Drumcode-geluid met Italiaanse held Sasha Carassi in Toffler