Partyflock
 
Nieuws · december 2015
Je hebt nog maar twee mogelijkheden om Studio 80 te bezoeken. Vanavond en morgen zijn de laatste evenementen in de Amsterdamse locatie. Daarna is het over en uit en sluit de tent.
BKJN wishes you The Sickest New Year
woensdag 30 december 2015
Na een saaie avond van oliebollen en gillende keukenmeiden is het op nieuwjaarsavond tijd om je gabbers te ontmoeten en ze allemaal een gelukkig maar vooral ziek 2016 te wensen! Ondersteund met een 4 uur durende set van The Sickest Squad, diverse dikke battles en bijna heel de BKJN Events artiesten stal, word het dan ook "nieuwerwets" genieten op een manier zoals dat alleen in 2016 kan.
SFX · the neverending story part 489
woensdag 30 december 2015
Ergens willen we er niet meer over schrijven, want het is aan, uit, goed, slecht, iets beter, heel slecht.....maar toch: het houdt de gemoederen wel bezig wat er nu precies gebeurt en gaat gebeuren met SFX....
Primera gaat begin volgend jaar kaarten voor concerten van Ticketmaster verkopen in zijn filialen. Dat zegt Joost Bakker, hoofd assortimenten bij Primera, in EB Live. Primera gaat zich door deze deal in het nieuwe jaar nog prominenter profileren als dé retailer voor fysieke evenementtickets. De winkels boden al tickets van Paylogic en Eventim aan.
Nieuwe releases
dinsdag 29 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: TripL, Arina Popova, Lucas & Steve & Gooty One.
Kwaliteitshouse in Canvas op PRCPTN
dinsdag 29 december 2015
'Een verlaat nieuwjaar.' Zo noemt Alexander Koning het evenement PRCPTN (Perception) dat hij op 2 januari organiseert in Canvas op de 7e, het restaurant annex nachtclub dat huist op de zevende verdieping van het onlangs geopende Volkshotel. Zoals vaker op de feesten van de in Berlijn woonachtige Nederlander vloeien ook deze nacht verschillende kunstvormen in elkaar over.
KO2016: a Knock Out event
maandag 28 december 2015
It's showtime! Zet om 19 maart 2016 een dikke rode cirkel in je agenda, want dan transformeert Ahoy Rotterdam zich tot hét hardere stijlen gala van 2016. Een line-up van top artiesten in spectaculaire combinaties is het belangrijkste ingrediënt van KO2016. Muzikaal brengt b2s jou het allerbeste van de hardere stijlen samen op één avond. Geniet van een nacht, opgebouwd van Hardstyle tot aan Hardcore, waarbij het melodieuze geluid centraal zal staan.
De Groningse DJ M-pack organiseert dit jaar in de regio Hengelo vijfdee editie van een benefietfeest ten behoeve van het KWF. Tevens zullen er een tweetal acts uit het buitenland plaatsvinden.
Het evenement is ontstaan vanuit de achterliggende gedachte dat er ooit een dag zal zijn waarop er geen mensen meer overlijden aan de gevolgen van kanker. Hiervoor hebben Mike en zijn muzikale vrienden hun krachten gebundeld waarbij ze zich laten inspireren door de door hen gedeelde passie voor muziek.
Op donderdag 4 februari brengen studenten van de Hanzehogeschool en het Prins Claus Conservatorium in samenwerking met de underground club Paradigm De Nachtwacht op muzikale wijze tot leven. Het project initieert een live ontmoeting tussen klassieke muzikanten en elektronische pioniers. Dit in de oude, gestripte loods aan de Helsinkistraat te Groningen die in een ver verleden dienst deed als graansilo maar nu een unieke locatie vormt voor de grootste underground club van Groningen.
Toffler NYE 2016
vrijdag 25 december 2015
Toffler blikt weer terug op een zeer geslaagd jaar en des te meer een goede reden om dit bruisend te vieren tijdens Toffler NYE! Met vertrouwde Rotterdamse helden als Michel de Hey, Benny Rodrigues, Sandeep en Jeff Moore wordt deze jaarwisseling niet zonder kleerscheuren aan voorbij gegaan!
Zaterdag 2 januari in The BOX (The Sand) Amsterdam is er weer de leukste hardcore-reünie van het jaar. Met een bazenline-up die garant staat voor vette early, millennium & hardcore classics tot 2008. Evil Activities, The Stunned Guys, Marc Acardipane, DJ Bass-D, The The Darkraver, Tommyknocker, Alien-T, Amnesys, Square Dimensione aka DJ Buzz Fuzz & DJ Gizmo, Mc Da Mouth of Madness gaan het dak eraf rossen. Deze moet je dus niet missen!
Het meest vrouwvriendelijke feest van Nederland keert weer terug naar het Zuiden van ons land met een 'On Tour' in de vernieuwde Club Palladio 2.0! Latin Lovers zorgt op zaterdag 16 januari in Helden voor tropische sferen, zomerse gevoelens en alles wat maar met latin te maken heeft. De artiesten van de avond draaien de lekkerste latinhouse zodat stilstaan absoluut geen optie is: Gregor Salto, Brian Chundro & Santos, Quincy Mariano & Luciano Genoa, Jasper Clash en MC Gimmick!
Nieuwe releases
woensdag 23 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: John Dahlbäck, Stardesign, Junior J, BOULEV4RD, Ran-D, Clockartz & Chris One
Reis de wereld rond met Triangle
woensdag 23 december 2015
Op 29 januari staat de Maassilo weer in het teken van de muzikale drie eenheid Triangle. Reis mee naar New York, London en Tokyo, waar house, hiphop en garage bij elkaar komen.
Nieuwe releases van vandaag
maandag 21 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
De zomer wordt weer heter dat ooit met op 11 juni het B.I.T.C.H. Festival op het programma. Het feest der feesten waar de harten sneller van gaan kloppen. Het belooft een in- en outdoor spektakel te worden waar de voorpret alvast van kan gaan beginnen. Outfits worden bedacht, hotels worden geboekt en de tickets kunnen worden gekocht om zo gegarandeerd te zijn van een sexy alibi. Ook dit jaar gaan alle remmen weer los op het Balkenhaven terrein in Zaandam waar de shows en het entertainment hoogtij vieren.
We schrijven zaterdag 22 november 2014, de allerlaatste TranceFamily in een totaal uitverkochte Matrixx. Nu de Matrixx ruim een jaar geleden haar deuren heeft gesloten, heeft TranceFamily een unieke locatie gevonden. Zaterdag 2 april 2016 keert TranceFamily terug in Wijnfort Lent. Ze trappen deze editie af met een speciale trance classics avond.
Ook al zo'n fan van de kerst? Een schijnheilige show met familie om de steengrill, nieuwe pantoffels onder de kerstboom en dat nummer van Wham! op repeat... Wat!? Moet je verplicht thuisblijven op kerstavond?! Vanavond ga je in de binnenstad van Amsterdam totaal los, bij Reveal presents The Neon House XMas Eve special!
Beatport maakt jaaroverzicht
vrijdag 18 december 2015
Het einde van het jaar nadert en dat betekent: terugkijken en lijstjes! Beatport draagt hieraan bij door een overzicht te maken van aankopen via hun platform.
HARDFEST staat garant voor keihard beuken, van euforische hardstyle tot ultiem raw en van heerlijke classics sets tot 100% hardcore! Je hoort het goed, de grote primeur van HARDFEST – Kingsday Chaos 2016 is bekend! Er zal een hardcore area worden toegevoegd waar je de je de hele dag kan rammen op de beste artiesten uit de hardcore!
Rotterdam houdt van Rotterdam. De stad groeit en staat bol van de initiatieven. Op Secret Society Friday komt een creatief publiek samen met gelijkgestemden, mensen met een hart voor de stad én het leven. De lancering van Secret Society Friday vindt plaats op 15 januari 2016 op een geheime locatie in Rotterdam 'downtown'.
Het leukste feest van Berlijn komt terug naar Amsterdam. Wie na het kerstdiner op 24 december last heeft van een inslaande kalkoen kan in RADION de eerste kilo's achterlaten op de dansvloer tijdens Das Letzte Abendmahl. Dit feest geeft wat andere feesten beloven. Een prikkeling van alle zintuigen die samen een onvergetelijke nacht maken.
Duncan Stutterheim en Casper Reijnders nemen donderdagavond 17 december eenmalig plaats achter de draaitafels van de Amsterdamse Chicago Social Club om geld op te halen voor vluchtelingen. Het duo wil hiermee aandacht vragen voor Lesvos Winterproof, een door festivalorganisatoren opgerichte stichting die noodvoorzieningen bouwt op Lesbos. Alle entreegelden die tijdens de avond worden opgehaald gaan rechtstreeks naar het goede doel.
Organiseer je een feest, maar heb je geen idee wat je moet draaien? Spotify weet hoe moeilijk het is om de juiste sfeer te bepalen met het mixen van de juiste hits. Vanaf vandaag geeft Spotify Party elke feestganger professioneel gemixte playlists met de beste beats.
De bezoekersaantallen bij de podiumkunsten lopen terug, waarmee ook de inkomsten dalen. Dat staat in de tweede editie van de Cultuurindex Nederland, De Staat van Cultuur 2. Daar staat tegenover dat festivals een enorme groei doormaken, vooral dankzij dancemuziek.
Glow in the Dark keert terug. Het event dat in het teken staat van house, deephouse en future house komt op 20 februari met een gloednieuwe 'Voorjaarseditie'. De Line-up is inmiddels bekend gemaakt en bevat een Rotterdamse primeur! Benny Rodrigues en De Sluwe Vos zullen namelijk voor het eerst in de Rotterdamse geschiedenis Back to Back draaien. Samen zullen zij de afsluiter verzorgen voor Glow in the Dark 'Voorjaarseditie'.
Na het veroveren van steden over de gehele wereld, keert Don't Let Daddy Know (DLDK) op 5 maart 2016 terug in Amsterdam. Voor de derde keer op rij wordt de Ziggo Dome aangedaan voor dit zeer populaire dance-event. Dit keer met headliner Steve Angello, voormalig lid van de Swedish House Mafia.
Op kerstavond zal de zaal van Absoluut weer schudden tijdens het gekste freestyle feest van Brabant; Starf*ckerz! Dit jaar gaan ze voor nog meer gekte, puinhoop en gezelligheid dan ooit tevoren. Hiervoor hebben ze de beste freestyle artiesten onder de dennenboom vandaan gehaald, die jullie zullen trakteren op de allervetste beats!
Merry christmas everybody. Allereerst wil de organisatie van Soixante Neuf jullie fijne kerstdagen en alvast het allerbeste voor 2016 toewensen met veel geluk, gezondheid en de allerleukste feestjes!
Masquerade's laatste edtie is nog maar pas afgelopen en de volgende edite staat alweer voor de deur! Tijdens de vorige editie kwam niemand minder dan Magdalena over de vloer. Ze moet als zus van Diynamic's labelbaas Solomun niet onderdoen op gebied van plaatjes draaien. Wat een prachtset heeft ze neergezet. Voor het volgende event heeft de Masquerade Crew beroep gedaan op 's werelds 18e de beste Dj Duo Mind Against! Dit blijkt toch zo uit de Resident Advisor Dj top 100 voting 2015.
Bij deze nodigt Raw House Events jou uit voor een verrassend nieuw concept. Op zaterdag 26 december 2015 vindt de eerste editie van Black Carpet plaats in de Undercurrent te Amsterdam. Dit evenement draait niet alleen om muziek maar om sfeer, smaak, lust en sensatie. Treed binnen over de zwarte loper en ervaar een avond vol genot waarbij dineren en feesten op één locatie mogelijk is gemaakt. Kom genieten en vier deze tweede kerstavond met vrienden en/of familie.
Nieuwe releases van vandaag
donderdag 10 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Thom Bold, Florian Picasso, Tiësto & Tony Junior.
Hardcore Alliance · De line-up
donderdag 10 december 2015
Na de supervette eerste editie in 2015 brengt Dance 2 Eden in 2016 Hardcore Alliance keihard terug! Het verbond wordt weer gesloten, de hardcore-liefhebbers uit heel Europa sluiten zich aan bij de Hardcore Alliance. Op 5 maart 2016 behoor jij bij de elite die getuige mag zijn van dit uniek dikke feest! Dit jaar zullen de Central Studios zelfs een uur langer open zijn, namelijk van 22:00 – 07:00 uur!
Discotheek Supreme aan de Arnhemse Luthersestraat is sinds vrijdag gesloten. De club – 'opvolger' van The The Level – kan niet meer aan haar betalingsverplichtingen doen, meldt ze op Facebook.
In de nacht van 12 op 13 december staat het radioprogramma Jacked van Afrojack op 538 in het teken van de 538JingleBall preparty. Afrojack presenteert zijn programma Jacked deze nacht live vanuit de 538 studio. Speciaal voor de preparty wordt er publiek uitgenodigd in de studio en komen er verschillende talenten van Wall Recordings, het label van Afrojack, mee. Luisteraars van 538 maken kans om bij deze exclusieve preparty aanwezig te zijn.
De Noorse DJ en producer Kygo komt volgend jaar naar Nederland ter gelegenheid van zijn nieuwe Europese Cloud Nine Tour. Op zaterdag 26 maart geeft hij een show in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 11 december om 10.00 uur via Ticketmaster.nl.
Op vrijdag 25 december en zaterdag 26 december organiseert WAH Events wederom twee moddervette hardstyle evenementen met alleen de beste rawstyle helden van dit moment. Zo heeft de organisatie op 25 december (eerste kerstdag) niemand minder dan Gunz for Hire weten te strikken met hun nieuwe 'No Mercy' tour en staan er voor de 26ste (tweede kerstdag) diverse raw-battles op het programma.
december is bij uitstek dé feestmaand om te vieren met je beste vrienden! En waar kan je dit beter doen dan in Escape op het Rembrandtplein. Wil je je familie op 5 december of met kerst ontvluchten dan kan dit uiteraard ook. Oudjaar wordt in maar liefst vier zalen gevierd: dat betekent vier feesten voor de prijs van één! Wil je uitpakken deze maand dan kan je <vip@escape.nl> mailen om VIP tafels, een Skybox of het spiksplinternieuwe Upperdeck te proberen vanaf waar je de hele club kan overzien!
Zojuist maken Libema en UDC bekend dat op 27, 28 en 29 mei 2016 AREA51 plaats zal vinden op het terrein van Autotron Rosmalen en vakantiepark Dierenbos. Het terrein van het legendarische Autotron, voorheen een automuseum met attractiepark, zal voor de gelegenheid omgetoverd worden in een partyzone dat plaats biedt aan liefst 15.000 techno liefhebbers.
Opzienbarend is het signaal op zijn minst en ook eentje waar het Nederlandse uitgaansklimaat erg blij van zou moeten worden want het roemruchte Duitse technolabel van head-honcho Sven Väth komt naar Nederland voor een 'Club Weekender'. Waar je van Cocoon normaliter grote locaties en festival hostings gewend bent, komt het label echter verrassend uit de hoek met twee kleine club shows van maximaal 600 bezoekers.
Robosonic, Philou Louzolo en Bam Boe Residents verwelkomen het nieuwe jaar in Sugar Factory. Op 31 december geeft Bam Boe daar zijn grootste editie ooit om van de jaarwisseling de opwindendste nacht van het jaar te maken. Heerlijke house, disco en techno tunes, een echt bamboebos, warme gezelligheid en fijne sfeer omdat je onder vrienden bent, in Sugar Factory komt het allemaal samen. Zo het nieuwe jaar beginnen is precies wat iedereen wil.
Nieuwe releases van vandaag
woensdag 2 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Still Young, Simon de Jano & Madwill, Felix Kröcher, MOTi, Digital Punk & Adaro.
Het kort geding dat Martin Garrix aan had gespannen tegen zijn oud-manager Eelko van Kooten van Spinnin' Records is ingetrokken. Dat meldt de rechtbank van Amsterdam aan RTL Boulevard.
De Vereniging Nederlandse Poppodia- en Festivals (VNPF) heeft de nominaties bekendgemaakt voor de IJzeren Podiumdieren. De IJzeren Podiumdieren worden sinds 1997 jaarlijks door de VNPF uitgereikt in de categorieën beste directeur, beste programmeur, beste podium, beste festival en beste marketeer. Deze laatste categorie is in 2013 toegevoegd.
Pablo Discobar presents San Soda
woensdag 2 december 2015
De mannen van Club Loud zetten 11 december in Poppodium EKKO hun eerste clubavond neer met het nieuwste concept Pablo Discobar. Pablo Discobar Soundsystem zal de aftrap verzorgen, waarna house grootheid en vinylpurist San Soda de knoppen overneemt. Vier uur lang verzorgt hij een muzikale trip langs zijn kennisgebieden disco, afro, house en techno.
Het Grote Dorpsfeest
woensdag 2 december 2015
Amsterdam Roest, een klein dorpje dat dapper weerstand biedt tegen de overheersende vertrutting van Amsterdam. Na weer een jaar strijden voor autonomie is het tijd om samen met alle dorpelingen en aanverwanten eens goed te feesten. Het is dan ook tijd voor Het Grote Dorpsfeest van Amsterdam Roest!
De Britse technogrootheid Carl Cox komt aankomende zomer naar Extrema Outdoor. Onder de naam Carl Cox and Friends neemt de DJ een podium van het Brabantse festival onder zijn hoede. Tevens start de kaartverkoop voor Extrema Outdoor 2016 vandaag om 11.00 uur, maar niet voordat het publiek kans maakt op een wel heel bijzondere prijs.
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 1 december 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Ground Zero maakt datum bekend
dinsdag 1 december 2015
Save the date voor Ground Zero Festival 2016! Op zaterdag 27 augustus zal het enige nachtfestival weer verwoesting achterlaten. In het licht van de duisternis komen we samen en bundelen we onze krachten om volle bak door het geluid te gaan. Be prepared and attend!
Volgens geruchten is John de Mol betrokken bij de aankoop van festival-organisator ID&T van het Amerikaanse SFX. Maar het lijkt voor de hand te liggen nog even te wachten met de aankoop.
31 december 2015
De allerlaatste kans om Studio 80 te bezoeken
30 december 2015
BKJN wishes you The Sickest New Year
SFX · the neverending story part 489
Primera verkoopt vanaf 2016 fysieke tickets voor Ticketmaster
29 december 2015
Nieuwe releases
Kwaliteitshouse in Canvas op PRCPTN
28 december 2015
KO2016: a Knock Out event
26 december 2015
Muzikaal benefietevenement Fight For Your Life in Hengelo
25 december 2015
Groningse underground dance scene maakt kennis met klassieke muziek
Toffler NYE 2016
24 december 2015
Hardcore Classics · Celebrate the new year with a hardcore reunion
Latin Lovers komt naar geheel vernieuwde Palladio in Helden
23 december 2015
Nieuwe releases
Reis de wereld rond met Triangle
21 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Crazyland blikt vooruit naar B.I.T.C.H Festival
Trancefamily naar het Wijnfort in Lent
20 december 2015
Reveal viert Kerstavond met The Neon House in Escape Amsterdam
18 december 2015
Beatport maakt jaaroverzicht
Groot nieuws HARDFEST - Kingsday Chaos 2016
Secret Society gelanceerd in binnenstad Rotterdam
17 december 2015
Kerstkilo's vliegen eraf tijdens Das Letzte Abendmahl in RADION
Duncan Stutterheim kruipt voor goede doel achter draaitafel
16 december 2015
Spotify Party creëert samen met Diplo de perfecte playlist voor elk feest
Dancemuziek zorgt voor flinke groei exportwaarde muziek
Benny Rodrigues b2b De Sluwe Vos tijdens Glow in the Dark
15 december 2015
Don't Let Daddy Know met Steve Angello naar Ziggo Dome
14 december 2015
Starf*ckerz · The christmas night madness
Soixante Neuf 050 Christmas Special in Kokomo Groningen
11 december 2015
Masquerade haalt Mind Against naar Hamont België
Black Carpet · Tijd voor een nieuwe sensatie
10 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Hardcore Alliance · De line-up
9 december 2015
Na The Level redt ook Club Supreme het niet aan de Luthersestraat in Arnhem
Afrojack live op Radio 538 tijdens exclusieve 538JingleBall preparty
8 december 2015
Kygo in voorjaar 2016 naar Amsterdam
7 december 2015
Twee dagen beuken tijdens kerst op de beste hardstyle
6 december 2015
Escape presenteert een dansbare kerst en het grootste oudejaarsfeest van Amsterdam
4 december 2015
Area51: nieuw meerdaags technofestival
Cocoon komt naar Nederland voor intieme clubtour
3 december 2015
Sugarfactory en Bam Boe vieren samen Oud & Nieuw
2 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Rechtszaak Martin Garrix en voormalig manager van de baan
Nominaties IJzeren Podiumdieren bekend
Pablo Discobar presents San Soda
Het Grote Dorpsfeest
Carl Cox and Friends naar Extrema Outdoor 2016
1 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Ground Zero maakt datum bekend
Quote: 'John de Mol betrokken bij terugkoop ID&T van SFX'