Partyflock
 
Nieuws · januari 2015
De tijd gaat snel en zo ook met de heren van Dark Chemistry, inmiddels alweer 3 jaar volop aan de gang, maar nog steeds vol passie! Op vrijdag 27 februari zal er een knallend feest gehouden worden om met iedereen het 3 jarig bestaan te vieren. Het evenement zal plaatsvinden in Loft te Arnhem, gevestigd op de Korenmarkt. De line-up zal voornamelijk bestaan uit artiesten waar Dark Chemistry in het verleden maar ook in het heden veel draaiplezier mee heeft gehad.
Op zondag 15 maart opent Bloomingdale Beach officieel de start van het zomerseizoen tijdens: Bloomingdale XXL 'The Grand Opening 2015'. Een flinke dosis zon, zee, strand maar vooral beats zijn de perfecte ingrediënten om de steevaste sold out openingseditie in te luiden.
Het is nog flink koud buiten maar bij UDC loopt de temperatuur al aardig op. De Dance Valley organisatie is ver op weg met de voorbereidingen van de 21e editie op zaterdag 1 augustus 2015. Ze kunnen niet wachten tot het moment dat jullie weer los kunnen in de Velsen Valley. Ook dit jaar biedt Dance Valley je weer de mogelijkheid om te profiteren van het Flexticket systeem. De eerste maand van het jaar is alweer bijna achter de rug. Dat betekent dichterbij de warme zomer en de volgende fase van de ticketprijzen. Tot en met 31 januari koop je jouw Flexticket voor slechts €50
CRAFT Festival
woensdag 28 januari 2015
Het is ondertussen alweer 2015 en Lose Your Mind mag terugkijken op een enerverend 2014. De geboorte van CRAFT Festival mag absoluut tot 1 van de hoogtepunten van het zomerseizoen gerekend worden.
Fest is terug! Het ziet er naar uit dat 2015 Fest-technisch gezien een heel mooi jaar gaat worden, met alleen al in de eerste helft nieuwe edities van Reddingsfest en de tweede editie van het afgelopen jaar zeer geslaagde Festifest. Hierover later meer, want vrijdag 13 februari is het eerst tijd voor een nieuw experiment: Club Fest!
Deze week staat volledig in het teken van knetterharde Frenchcore en oorverdovende Terror! Dat er veel Frenchcore/Terror liefhebbers zijn is bij Hardshock Festival bekend, vorig jaar barstte namelijk de tent bijna uit zijn voegen door het aantal grote aantal diehard fans. Voor aankomende editie heeft de organisatie goed nieuws voor alle freaks.
Een feestorganisatie dat met geheven hoofd, vrolijk gezicht, rechte rug en soepel deinend lichaam haar 8e verjaardag mag vieren behoeft geen introductie. Zonder overbodig tamtam, noch bravoure, maar wel een warm en enthousiast kloppend hart en een overdaad aan veel van het beste elektronische aanbod anno 2015 geeft Click van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari een 21-uur-durende verjaardagsmarathon.
Vandaag maakt Dancefair het volledige programma voor de editie van dit jaar bekend. Dancefair is al jaren het educatieve event voor dj's en producers.
Brainburst
vrijdag 23 januari 2015
Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd, een welbekend spreekwoord en dat geldt zeker voor de Amsterdamse partyorganisatie Strength of Unity. Waar zij tegenwoordig stevig aan de weg timmert om Ouwe stijl is botergeil uit te bouwen tot grootse zalen bleef er het verlangen om ook nog te genieten van de kleinschalige gezellige clubavonden in de binnenstad, zoals de organisatie deze jaren gegeven heeft.
Soundsysteem Je Weet Wel en Underground Dance Events slaan de handen ineen. In de nieuwste en grootste tent van Alphen aan den Rijn De De Speaker zullen Systeem JWW en U.D.E. T3kno 4 Life lanceren. De De Speaker is een box in een box gebouw, dus maximale speakerdruk is gegarandeerd!
Kletskoek
vrijdag 23 januari 2015
Zaterdag 7 maart 2015 van 14:00 tot 23:00 uur gaat Kletskoek bij Beachclub Sunrise, aan het water van Aquabest, op een Oosterse tour tijdens een splinternieuwe en frisse sushi editie!
Het was een geweldig 7th Heaven jaar in 2014! En dat zal het in 2015 ook weer zijn bij jouw favoriete maandelijks feestje. De allereerste editie van het jaar staat weer gepland op zaterdag 31 januari. Natuurlijk zal 7th Heaven hier net als altijd alles aan doen om voor jou een geweldige avond te maken met alle leuke extra's zoals je dat van 7th Heaven kent. En er is nog veel meer om naar uit te kijken in dit nieuwe jaar. Lees maar even mee!
Op 16 augustus organiseren de jongens achter Gaasper Pleasure een nieuw 80's, 90's en 00's festival op een van de mooiste locaties die Amsterdam rijk is, het Gaasperplas. Het eendaagse nostalgisch geladen Guilty Pleasure Festival komt met een reeks artiesten die bekend zijn van nostalgische nummers die je ongetwijfeld nog kent van zelf opgenomen cassettebandjes, de enige echte Top 40 of je schaamteloze solo sessies onder de douche.
Bass Protocol - E-Force Special
donderdag 22 januari 2015
Dit is natuurlijk welverdiend na zijn #1 track uit 2014 'Seven' volgens de poll op Hardstyle.com.
Buiten 'Seven' om produceert hij knaller na knaller en is het dus meer dan verdiend dat deze (Raw)Hardstyle held zijn eigen avond krijgt!
Met de toevoeging van The Kooks 🇬🇧, Rudimental LIVE 🇬🇧 en dEUS 🇧🇪 haalt Paaspop opnieuw drie internationale topacts in huis die garant staan voor een volle avond (en nacht) feest.
Metz 16 years anniversary cruise
dinsdag 20 januari 2015
Wauw! Zestien maal hoera, want Metz bestaat namelijk 16 (!) jaar! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland zal dit groots gaan vieren op zaterdag 21 februari. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor het 16 jarig bestaan wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. De verjaring zal dit keer gevierd worden op een exclusieve locatie, namelijk met de 'Metz 16 Years Anniversary Cruise' op de Rotterdamse Maas!
All Under One Roof
maandag 19 januari 2015
Op vrijdag 30 januari vindt de eerste en laatste editie van All Under One Roof plaats in Studio/K. All Under One Roof is het resultaat van Concept56, een project van Jägermeister waarbij vijf creatieve jongeren bij elkaar zijn gebracht om samen een evenement naar eigen smaak te organiseren.
Beste van Ibiza in Amsterdam
maandag 19 januari 2015
Vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2015 zal de Heineken Music Hall in Amsterdam twee dagen lang, van 10:00 tot 22:00, omgetoverd worden tot Ibiza. Ontmoet de beste locaties, shop de laatste mode en geniet van al het goede dat Ibiza te bieden heeft. Tijdens de beurs kun je de hele dag genieten van de beste DJ's uit Ibiza. Een groot feest dus voor iedereen wiens hart sneller gaat kloppen bij het horen van de naam Ibiza.
PT Events gaat in 2015 weer vol nieuwe inspiratie verder met de organisatie van haar Grotesque evenementen. Sterker nog het nieuwe jaar brengt gelijk wat unieks. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen van een veel mooier evenement. Het Grotesque Indoor Daytime Festival 2015. Het unieke van deze 'Spring Edition' is al verspreid over diverse sociale media en de reacties op het 'daytime' concept zijn super enthousiast!
Op zaterdag 3 januari organiseerde Guestzone een feest voor haar leden in verband met het vijfjarig jubileum. Dit was een enorm succes. Facebook stond na het event bomvol met positieve reacties en verzoeken om een vervolg. Omdat Guestzone zich primair blijft richten op haar partysite maar het leuk vindt om zo af en toe een feestje te organiseren hebben ze SFEER opgericht.
Utrecht, 16 januari 2015 - Er is licht aan het einde van de tunnel. Vers Vermaak organiseert in samenwerking met Hoog Catharijne alsnog de allereerste editie van Stekker in de Tunnel! In 2014 heeft vrijwel iedereen het meegekregen: Stekker in de Tunnel kon destijds op het laatste moment toch niet doorgaan.
Soixante Neuf zaterdag 31 januari
vrijdag 16 januari 2015
Na een dik uitverkochte eerste editie is* Soixante neuf zaterdag 31 januari weer terug voor een tweede daverende editie in de hotste club van Leeuwarden: Club Red! Voor deze editie komt niemand minder dan Nederlands
Getting The Core - Re-united!
vrijdag 16 januari 2015
Het verlies van Thunderdome is voor velen maar moeilijk te verdragen. Een jaar geleden wisten een aantal Thunderdome liefhebbers de weg te vinden naar een koud en nat veldje bij de RAI in Amsterdam.
The Girls love djs invites
vrijdag 16 januari 2015
Na een succesvol jaar van Girls Love DJs met ondere andere officiele remixes voor Beyonce en hun nieuwe track 'Be With U' komen de mannen weer naar de AIR om hun eigen concept: GirlsLoveDJs #INVITES naar een next level te brengen.
Early Vibes in Heerhugowaard
vrijdag 16 januari 2015
Na acht jaar laat Massive Hardcore weer van zich horen met een geheel nieuw Early Hardcore / Happy Hardcore 1996-1999 concept genaamd Early Vibes. Nadat de organisatie 10 jaar ervaring heeft opgedaan met Massive Hardcore in de Boemerang Baarn, Repetitiehuis Amsterdam, Ijsbreker Leusden, Time Out Nieuwegein en Tagrijn Hilversum is het nu de beurt aan Discotheek Marlène in Heerhugowaard!
'De top-dj's zijn te duur', aldus Duncan Stutterheim, oprichter van dance-festivalorganisator ID&T. Tijdens het Noorderslag Seminar in Groningen, de jaarlijkse 'meet & greet' van de Nederlandse muziekindustrie, deed hij zijn beklag.
Veel mensen kijken al uit naar Unique Sins op 31 januari. Dit mooie grote feest wordt gehouden bij Club C in Huizen, midden in Nederland. Een prachtige warme locatie waar het aan decor niet ontbreekt. Deze schitterende door Avatar geïnspireerde locatie zal helemaal omgetoverd worden in een wilde jungle, met heerlijke muziek en mooie shows. Twee van de beste party organisaties maken zich op om er een geweldige nacht van te maken voor het 12,5 jarig jubileum. En wie jarig is trakteert!
Het muziekfestival Down The Rabbit Hole is uitgeroepen tot beste nieuwe festival van Europa. Dat gebeurde tijdens de uitreiking van de European Festival Awards op de openingsavond van Eurosonic Noorderslag in De Oosterpoort in Groningen. I love Techno werd uitgeroepen tot beste indoor festival.
Timetable Crazy Town bekend
donderdag 15 januari 2015
Vergeleken bij alle feestdagen van december is januari eigenlijk maar een saaie maand. Gelukkig vindt op zaterdag 24 januari 2015 CrazyTown weer plaats in Manege De De Molenheide in Schijndel. Deze derde editie belooft met klinkende namen als The Partysquad, Thomas Newson, Alvaro & MC KC Jones, The The Darkraver, La Fuente, Dirtcaps, Lady Bee, PLN-B en Mitch The Kiss weer een dik en onvergetelijk feest te worden.
Junction heeft in RADION een vaste thuisbasis gevonden. Deze nieuw locatie in Amsterdam is met haar imponerende betonnen uitstraling en het loepzuivere Void-soundsystem meer dan geschikt om de warme en soms rauwe techno volledig tot z'n recht te laten komen. Op 7 februari wordt er dan ook groots uitgepakt tot 07:00 in de ochtend met artiesten uit de hedendaagse toonaangevende techno steden.
De exportwaarde van Nederlandse muziek is over 2013 gestegen naar €158 miljoen, 21% meer dan het jaar ervoor. De optredens van dj's als Hardwell, Armin van Buuren en Tiësto zijn goed voor de bulk daarvan, €111 miljoen. Die verdienen ook nog eens bijna €7 miljoen aan de verkoop van nummers.
Intents is volop bezig met de line-up en ze hebben al meerdere vette acts kunnen bevestigen. Met veel trots maken ze dan ook de eerste fase van de line-up voor zaterdag bekend! Ook kunnen ze al vertellen dat ze een unieke live-act hebben als afsluiter van de mainstage op zaterdag welke zijn primeur maakt op Intents Festival.
UP! · latest info
maandag 12 januari 2015
Aanstaande zaterdag kun je in 013 genieten van het allerbeste dat jump en Tek momenteel te bieden heeft. Zowel oude jump knallers als nieuwe Tek hits passeren de revue, voorgeschoteld door grootheden en nieuwe talenten uit de scene. Zin om een avond non-stop los te gaan op de dikste bouncy beats? Dan moet je er zaterdag zeker bij zijn in Tilburg! Alle laatste informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable, lees je hier!
Laidback Luke in Escape
zondag 11 januari 2015
Na een fantastisch jaar in Escape met grote headliners als Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, Sidney Samson, Roger Sanchez, Bassjackers en vele anderen is het tijd om 2015 knallend te beginnen! Op vrijdag 23 januari 2015 voegen ze nog een grote naam toe aan dit illustere rijtje.
Na artiesten als Kaytranada, Maribou State, STWO en Snakehips naar Nederland gehaald te hebben, viert KLEAR op vrijdag 13 februari haar 1 jarig bestaan. De nieuwe Amsterdamse De Marktkantine vormt het toneel voor dit jubileum. Het programma wordt gevuld door onder andere Julio Bashmore, Bondax, MJ Cole, Eton Messy en Slow Magic.
De nieuwe film 'Tomorrowland' (met George Clooney en Hugh Laurie) van Disney moet in de Benelux een andere titel hanteren dan in de rest van de wereld. De reden? Het wereldberoemde en megapopulaire, Belgische festival Tomorrowland!
Met zo veel ontwikkelingen rondom industrial dj/producer Dither kon een bericht aan de wereld niet uitblijven. De status van talent is hij ruimschoots gepasseerd en met het debuutalbum 'The Architect' op komst, op zijn eigen label 'Broadband Noise', lijkt 2015 nu al zijn jaar te worden.
Groovers invites Kraak & Smaak
vrijdag 9 januari 2015
16 Januari keert Groovers terug naar Panama Amsterdam met een speciale DJ set van niemand minder dan Kraak & Smaak.
Na een prachtig jaar met vele hoogtepunten, verschillende uitdagende thema's, ongelofelijk veel feestvreugde met uitverkochte edities waaronder het éénjarig bestaan, doet Candyshop NL er in 2015 nog een schepje bovenop! Aftrap is op zaterdag 24 januari met gelijk een waanzinnig vet thema: Red Cup Party!
Zaterdag 10 januari opent hardstyle.com eenmalig een fysieke winkel in het centrum van Utrecht. 'Home of Hardstyle' zal voor één dag beschikbaar zijn voor ware Hardstyle liefhebbers waar zij merchandise kunnen aanschaffen van hun favoriete dj's, maar ook een drankje kunnen drinken op de bank met verschillende artiesten zoals onder andere Audiotricz, Bass Modulators & Waverider!
Een nieuw jaar moet je altijd goed beginnen en op wat voor manier kan dat het beste? Juist, met Latin Lovers natuurlijk! Op zaterdag 24 januari keer het meest vrouwvriendelijke concept terug in de club waar het zich altijd meer dan thuis heeft gevoeld: Club Vie in Rotterdam! Aan de Maasboulevard is Latin Lovers natuurlijk geen onbekende meer, want jaren heeft het zich daar gehuisvest met spectaculaire edities waarbij iedereen op de dansvloer zich waande in tropische atmosferen!
Vier Koningsdag dit jaar nóg uitgebreider en grootser dan vorig jaar. Supersized Kingsday Festival wordt op 27 april voor het tweede jaar op rij op recreatieterrein Aquabest nabij Eindhoven georganiseerd. En dit jaar pakken ze nog meer uit! Dit jaar kun je de verjaardag van onze Koning in maar liefst zes verschillende area's vieren. Naast de Hardstyle, Hardcore en Freestyle stage zijn er dit jaar 3 nieuwe stages toegevoegd, te weten een RAW, Solo en Jump & Tek area
Freestyle Fever
dinsdag 6 januari 2015
Het is winter, dat kunnen we nu wel stellen. De wind die naast je oren snijdt als een vlijmscherp aardappelmesje, een laag sneeuw waar je elke morgen doorheen moet ploeteren. jawel, koning winter is echt weer in het land. Om het helemaal compleet te maken, is ook de griep weer België en Nederland ingetrokken. Op het hoofdkwartier van Connekted Events viel de ene na de andere melding binnen van dj's die het griepvirus te pakken hebben gekregen.
Op zaterdag 10 januari knalt True Survivorz het nieuwe jaar in met een dikke line-up! Liefst 26 artiesten uit alle windstreken van het land (en daarbuiten) zijn vertegenwoordigd op dit ontzettend goede initiatief. De artiesten zelf komen gratis of voor reiskostenvergoeding en dragen zo ook hun steentje bij!
Happy New Year! Mag dat nog steeds? Wat de organisatie van Metz on Sunday betreft wel! Waarom? Nou, omdat zij op zondag 18 januari 2015 de leukste 'New Years Drink' organiseren in Blender te Rotterdam. Aan de Schiedamse Vest verwelkomt 'The Real House Event' naast alle trouwe Metzers ook nog eens een line-up met helden achter de draaitafels die het afgelopen jaar (en jaren) een warm hart toedragen.
Na een heftige strijd het afgelopen jaar, ze hebben meer dan 500 inzendingen beluisterd en meer dan 140 optredens in verschillende clubs in Amsterdam beoordeeld, staan de laatste vijf deelnemers tegenover elkaar in de finale van de TWSTd DJ Contest 2014.
2015 Will start off with a major bang! This Saturday the DJ Thera's Training Sessions album tour continuous @ Luxor Live Arnhem. Theracords and MBFH combined forces to give you this awesome party! Expect only the hardest and most diverse music from the heart.
Wat kan je het beste doen als je een hangover hebt? Jawel, gewoon verder feesten! En waar kan je dit beter doen dan in een warme club op het Rembrandtplein in hartje Amsterdam? Escape is altijd aan het vernieuwen en sinds NYE zijn er speciale verhoogde VIP skyboxes aan de zijkanten van de club aanwezig, voor een zeer bijzondere ervaring.
Welkom in 2015! Dat het een jaar vol liefde, geluk en fijne dingen mag worden. Dat we aardig zijn voor elkaar en het leuk hebben mèt elkaar. Dat je wensen en dromen uitkomen! We hopen als Partyflock in elk geval een positieve bijdrage te leveren door je te blijven informeren over feesten en muziek!
31 januari 2015
Dark Chemistry viert 3 jarig bestaan in Arnhem
29 januari 2015
Bloomingdale Beach opent 15 maart officieel
28 januari 2015
Flextickets Dance Vallley vanaf 1 februari 5 euro duurder
CRAFT Festival
27 januari 2015
Club Fest met Daniel Wang, SHMLSS en HAARBAARBAAR
26 januari 2015
Hardshock Festival 2015 · Frenchcore/Terror line-up release
25 januari 2015
Click 8 jarig bestaan 21 uur lang en timetable
24 januari 2015
Martin Garrix geeft masterclass tijdens Dancefair
23 januari 2015
Brainburst
JWW & U.D.E. Legal Free Party T3kno 4 Life
Kletskoek
Allereerste 7th Heaven op 31 januari, het begin van feestelijk 2015 – Feest jij ook weer mee?
Nieuw 80's, 90's & 00's festival in Amsterdam met o.a. 2 Unlimited en 2 Brothers on the 4th Floor
22 januari 2015
Bass Protocol - E-Force Special
21 januari 2015
Voorverkoop Paaspop start aanstaande zaterdag 24 januari
20 januari 2015
Metz 16 years anniversary cruise
19 januari 2015
All Under One Roof
Beste van Ibiza in Amsterdam
Grotesque innoveert met Daytime Indoor Festival 2015
18 januari 2015
Guestzone lanceert evenementenorganisatie SFEER
17 januari 2015
Expeditiestraat Hoog Catharijne toneel voor Stekker in de Tunnel
16 januari 2015
Soixante Neuf zaterdag 31 januari
Getting The Core - Re-united!
The Girls love djs invites
Early Vibes in Heerhugowaard
Duncan Stutterheim: 'top-dj's vragen te veel geld, de bubbel staat op knappen'
15 januari 2015
Unique Sins in prachtige Club C met jubileumdrankje en secret game
Down The Rabbit Hole beste nieuwe festival van Europa volgens European Festival Awards
Timetable Crazy Town bekend
14 januari 2015
Junction in RADION met DJ Deep en Mike Dehnert
13 januari 2015
Top-dj's leveren Nederlandse economie €118 miljoen op
12 januari 2015
Intents Festival zaterdag - De eerste artiesten zijn bekend!
UP! · latest info
11 januari 2015
Laidback Luke in Escape
9 januari 2015
KLEAR viert eenjarig bestaan met Julio Bashmore, Bondax, MJ Cole, Eton Messy & Slow Magic
Tomorrowland dwingt Disney titel film aan te passen in Benelux
Dither: The Architect Album Showcase
Groovers invites Kraak & Smaak
8 januari 2015
Candyshop met Red Cup Party in Winkel van Sinkel
Hardstyle.com gaat offline en opent Home of Hardstyle in Utrecht
7 januari 2015
Latin Lovers keert terug voor een dikke editie in Club Vie
6 januari 2015
Supersized Kingsday 2015: Het grootste hardere stijlen konings-festival van Nederland dit jaar met maar liefst 6 area's
Freestyle Fever
5 januari 2015
Stampen met je grote helden tegen kanker
Metz geeft iedereen bubbels tijdens de New Year's Drink
3 januari 2015
TWSTd DJ Contest: de Grote Finale 2014
2 januari 2015
Timetable & final info DJ Thera's Training Sessions album tour @ Luxor Live
1 januari 2015
Januari: de hangover-cure maand van Escape
Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen