Partyflock
 
Nieuws · augustus 2014
Hardstyle, Hardcore en Freestyle liefhebbers. Zaterdag 6 september zal geheel in hardere stijl de zomer worden afgesloten op Bloemendaal aan zee. Deze speciale hardere closing party voor de hardere stijlen wordt gehost door Freestyle Maniacs. Beachclub Vroeger te Bloemendaal zal voor één dag geen beach maar de "Beatz of Pleasure" zijn.
Komende zaterdag, 30 augustus, wordt het Stadhuisplein in Eindhoven weer volledig op haar kop gezet tijdens het gratis toegankelijke dancefeest Sneakerz in de Stad. De meest dikke en vette beats, gedraaid door de crème de la crème, vliegen je tussen 15.00 en 01:00 om de oren. De frisse en smakelijke line-up, met onder andere FeestDJRuud, Vato Gonzalez, The The Darkraver en La Fuente, zorgen voor een onvergetelijk feestje in de gekste stad van Nederland!
Op woensdag 15 oktober keert Reboot van Nicky Romero eindelijk weer terug naar Nederland en trapt Nicky Romero officieel het jaarlijkse Amsterdam Dance Event af. Reboot maakte vorig jaar haar debuut tijdens de Miami Music Week en was binnen ettelijke minuten uitverkocht. Sindsdien zijn er nog vijf succesvolle edities geweest en is het nu tijd voor Reboot om terug te keren naar Nederlandse bodem, voor de grootste editie tot zover.
Club Knijn, het nieuwe discobowlen
donderdag 28 augustus 2014
Nostalgisch bowlingcentrum Knijn wordt op 26 september in een clubjasje gestoken: Club Knijn, het nieuwe discobowlen. Sfeerlichten, rookmachines, spiegelbollen en lekkere house-‐ en discoplaatjes. Maar natuurlijk wel met die ouderwetse schoentjes.
Aanstaande zaterdag 30 augustus vindt alweer de 9e editie van Ground Zero Festival plaats op recreatieterrein Bussloo. Met een totaal van 90 artiesten verspreid over 7 area's is Ground Zero niet alleen het enige nachtfestival van Nederland, maar ook één van de meest gevarieerde festivals in de hardere stijlen. Het speciale terrein waar zoveel house geschiedenis is geschreven ligt helemaal klaar om een hele nacht ruim 15.000 bezoekers te ontvangen. 7 Waanzinnige area's die dit jaar groter zijn dan voorgaande jaren.
Het clubseizoen staat weer voor de deur. Voor de Matrixx een hele speciaal seizoen, want de laatste clubavonden breken aan. Vanaf 1 januari 2015 sluit de club haar deuren en gaat Matrixx verder als evenementenorganisator. Maar voor het zover is, kun je op zaterdag 11 oktober genieten van de laatste XXlerator Raw in deze legendarische club.
In de avond opvolgend op het Hard Dance Event vindt, net als de afgelopen drie jaar, een exclusieve showcase plaats. Wat mag je verwachten? Iets unieks en ongeëvenaards, dat de Rabozaal van de Melkweg op zijn grondvesten doet schudden.
Tryfecta Events presenteert Drumcage
dinsdag 26 augustus 2014
Op 19 september aanstaande zal Tryfecta Events aantreden met de eerste editie van Drumcage, dit nieuwe concept zal ten tonele verschijnen in de grootste uitgaansstad van noord Nederland. Drumcage is een duister concept in vergelijking met de andere evenementen in de stad Groningen, Tryfecta Events heeft een feest neergezet met drum&bass/crossbreed en industrial hardcore.
Op 11 oktober wordt een nieuwe editie van Oldschool Gangsters georganiseerd in S.U.R. (Social Underground Rotterdam). Met voor deze editie, iconen als, Pat Krimson, Panic, Stanton, Ricky da Dragon en Rob & MC Joe kun je er bijna zeker van zijn dat ze jullie weer een geweldige avond gaan bezorgen.
Op zaterdag 8 november 2014 keert b2s met Euphoria weer terug naar 013 te Tilburg. Deze keer met een speciale editie onder de noemer 'Euphoria invites Evolution of Style'. Er zal tijdens deze avond ook een speciale 'WE R' stage aanwezig zijn waar artiesten van Brennan Heart's gelijknamige label zullen optreden, aangevuld met de winnaar van een nog nader bekend te maken contest.
Beatloverz DJ Contest
zaterdag 23 augustus 2014
Met de handen in de lucht dirigeer je de beats naar een hoogtepunt en het publiek laat zich meevoeren op de muziek. Als de climax is bereikt, barst het feest ook echt los! Duizenden mensen komen in beweging en dansen door elkaar heen. Van de roerloze, bijna gehypnotiseerde menigte van net is niets meer over. Iedereen gaat hard, iedereen gaat los en dit komt allemaal door jou.
Ook in 2014 trekt Breakfast Club tijdens ADE alle registers open en presenteert het op zaterdag 18 oktober het grootste ochtend indoor-festival van Amsterdam. Met een internationaal georiënteerd programma belooft het wederom een legendarische dag te worden, want voor veel liefhebbers was de memorabele editie van vorig jaar hét hoogtepunt van ADE. Ook dit jaar is er een exclusief programma in de drie zalen van de Melkweg.
De Zweedse tv-presentator Mårten Andersson opent eind september een alcoholvrije nachtclub in Stockholm. In de discotheek, genaamd Sober, wordt geen druppel alcohol gedronken. Iedereen die zelfs maar een glaasje alcohol op heeft, wordt aan de deur geweigerd, zo meldt Daily Mail.
Op 13 september komt internationale DJ Secret Cinema naar Duycker in Hoofddorp. tech.fabrik viert dan haar eenjarig bestaan met het grootste techno feest ooit in Haarlemmermeer gehouden, met unieke video- en lichtshow in de grote zaal.
B.I.T.C.H zal voor het eerst met pendelbussen rijden/werken tussen Amsterdam centrum en de Hemkade 48 in Zaandam, er zijn nog maar weinig VIPkaarten te koop, kaarten worden niet meer tot aan het event achtergehouden bij de festishwinkels en: de verkoop gaat hard dus zorg dat je er op tijd bij bent!
Op vrijdag 10 oktober en zaterdag 11 oktober vindt de zevende editie van FestyLand plaats op de nieuwe locatie recreatiepark BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. De 3.000 Early Bird Tickets waren in no-time uitverkocht. De normale kaartverkoop start op donderdag 21 augustus om 19.00 uur. De eerste klinkende namen zijn inmiddels bekend.
Vanaf 1 september 2014 heeft Fuddle Dance Radio een vernieuwde programmering. Een programmering waar Nederland trots op kan zijn! Namen als Laidback Luke, Chuckie, R3HAB, Michael Woods, Paul van Dyk, maar ook technohelden als UMEK en Chris Liebing kiezen voor het Nederlandse station om hun kunsten te vertonen. Het radiostation is te beluisteren via de bekende radio portals en uiteraard op hun eigen website www.fuddle.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A28046
No one less than young star Martin Garrix and fierce act Yellow Claw will join the Kings of Ace at this years Kings of Ace at Beachclub Bloomingdale on Sunday August 24, 2014.
Na een groot succes van de eerste editie van Techno Department, Kings of Techno, komt Techno Department nu met zijn tweede editie: North of the Technolands. North of the Technolands wordt gehouden in Club Fire Palace Leeuwarden in de grootste zaal de Fame waar 500 techno-lovers los kunnen gaan op 4 oktober van 23:00 tot 04:30. Fire Palace gevestigd in het voormalig Politiebureau en Brandweerkazerne in het hartje van Leeuwarden.
Je kunt het eigenlijk niet gemist hebben: de ALS Ice Bucket Challenge. De opzet is hetzelfde als het onlangs nog populaire 'necknomination': Je wordt via social media genomineerd om binnen 24 uur een emmer ijswater over jezelf heen te gooien, dat te filmen en te delen. Vervolgens nomineer je weer anderen die je uitdaagt hetzelfde te doen. Wie het niet doet, wordt geacht 75 euro aan de ALS Association doneren. Inmiddels zijn het niet alleen vrienden die elkaar nomineren, maar ook acteurs, zakenlieden en nu ook dj's zijn druk bezig elkaar te nomineren.
Op zaterdag 23 augustus slaan Luminosity Events en Solarstone met zijn wereldwijde Pure Trance beweging de handen opnieuw ineen en nodigen ze jou uit voor een intens strandfeest bij Beachclub Fuel in Bloemendaal. Dit jaar zullen de artiesten zullen nog langere sets hebben, zodat elke dj zijn eigen verhaal kan vertellen en je mee zal nemen op een unieke reis. Geen korte festivalsetjes met altijd dezelfde hitjes, maar 5 topartiesten in maar liefst 11 uur!
Het zal niet lang meer duren voor de bladeren bruin worden, de korte broeken de kast in verdwijnen en we met weemoed zullen zeggen dat de zomer nu toch echt voorbij is. Maar in plaats van een sip gezicht te trekken, maak je je alweer op voor een nieuwe, spetterende editie van een van de vetste indoor feesten van het jaar: Herfstkriebels in Central Studios op zaterdag 11 oktober!
Major League
maandag 18 augustus 2014
Met de zomereditie nog vers in het geheugen staat de volgende Major League alweer voor deur. Op 3 oktober staat de Virus crew exclusief op Major League met onder andere Ed Rush, Optical, Optiv en BTK achter de decks. Maak je klaar voor een legendarische avond.
Stichting 10,000 HOURS organiseert woensdag 20 augustus een vrijwilligersdag in dak- en thuislozencentrum Makom, een onderdeel van de Regenboog Groep. De DJ's Boris Werner en Elias Mazian bereiden, samen met chef-kok Michiel van der Eerde van BAUT, met veel liefde een heerlijke maaltijd.
Timetable Noisekick's Ontbindingsdrang
donderdag 14 augustus 2014
Op 23 augustus is het tijd voor Hollands hardste terror party: Noisekick's Ontbindingsdrang. Dat deze rasechte Fries weet hoe je een birthday party moet omtoveren tot het beste terrorfeest op Nederlandse bodem heeft hij in het verleden meer dan eens bewezen. De beste artiesten uit de scene zijn uitgenodigd om hier hun steentje aan bij te dragen en het dak eraf te blazen.
QULT gaat extra large
woensdag 13 augustus 2014
Op zaterdag 4 oktober is je favoriete sekte terug van weggeweest, en hoe! De movement barst uit zijn voegen en het feest groeit mee: nu drie zalen, nóg langer doorfeesten en vooral veel meer nieuwe QULT sound in je bakkes. De allerbeste subground, harde techno door Raven is Leven en een verse lading toptalent. QULT is er zo blij mee, hun smiley is er zelfs high van ;)
Donderdag 16 oktober staat de toonaangevende techno / electronica act Modeselektor met zijn eigen Modeselektion clubnacht in de Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). De act heeft een flink aantal van zijn favoriete en bevriende artiesten uitgenodigd, waaronder Henrik Schwarz, Nosaj Thing, Dark Sky, Schlachthofbronx, Akkord en L-Vis 1990. Modeselektor speelt zelf een liveset.
Zaterdag 1 november zal de deurbel van de Amsterdamse Sand flink op de proef worden gesteld door zo'n 2000 'belletje-trekkende' early hardstyle-fans uit binnen- en buitenland met allemaal één en dezelfde brandende vraag: trick or treat?. Free2party's resolute antwoord hierop: 'Jaaaa Hállooooooo Weenertjes...treat natuurlijk'! En uitdelen zullen ze! Ze? Wie ze?
Mechanism
dinsdag 12 augustus 2014
Drie maanden geleden hebben sommigen onder jullie weer even mogen ervaren waar Mechanism voor staat. Oude stevige techno in een donker benedenruim van een schip met mensen die twee dingen delen, namelijk; liefde voor dikke oude muziek en die ongeijkte vibe! Over een aantal dagen worden er 's nachts in Amsterdam Westpoort de bloemetjes buiten gezet onder de naam Mechanism [nachtfestival]!
Sexed Up · Ghostriders on the beach
dinsdag 12 augustus 2014
Op zondag 27 juli 2014 stond Bloemendaal aan Zee in het teken van de eerste editie van Sexed Up Ghostriders! Meer dan 3000 'Ghostriders' zijn getuige geweest van een onvergetelijke avond. Een avond waarbij Dyna en zijn team de Ghostriders hebben verwend met een spectaculaire show. Heb jij de eerste editie van de Sexed Up 'Ghostriders' on the beach moeten missen? Wees dan niet getreurd, want de Ghostriders zullen nog een keer op het strand van Bloemendaal te bewonderen zijn..
Op zaterdag 23 augustus stopt hij voor de zevende keer in BIRD Rotterdam en brengt het weer dé hip hop & RnB party van de Maasstad met zich mee. Tijdens 'THE SCENARIO' komt muziek voorbij van onder andere Missy Elliot tot Iggy Azalea en van K-Ci & Jojo tot August Alsina.
Terwijl de horeca allemaal toeren uit moet halen om de leeftijdsgrens voor alcohol (18) te handhaven, drinken de minderjarigen op grote evenementen, zoals de Sneekweek, er lustig op los. De nieuwe alcoholwet is hier onmogelijk te handhaven, stelt Corné van de Erve van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).
Op zondag 14 september vindt de vijfde editie van de Rock and Run plaats in het mooie Vondelpark Openluchttheater van Amsterdam. Naast de start en finish vanuit het Vondelpark Openluchttheater Open Lucht Theater worden de lopers weer omringt door verschillende muzikale optredens tijdens de looproute van 6 óf 12 kilometer.
Free goodie bags for all the ladies, sexy Diamond Entertainment like wow, een showcase van The Groovekings (bekend van de Dino Show) en confetti/laser effecten bestuurd door The Confettimaker. Deze elementen zullen alle bezoekers, VIP's en zelfs de crewleden voorzien van zoetigheid en genot..
Amsterdam heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een ongekend diverse en toonaangevende uitgaansstad. Tien vooraanstaande Amsterdamse clubs slaan nu de handen ineen en hosten een eigen area tijdens de Uitmarkt.
Op 18 oktober worden wat extra BPM toegevoegd aan het Amsterdam Dance Event.
Het is dit jaar alweer de vijfde keer dat Hard Dance Event plaatsvindt en dat gaan ze vieren! De grote organisaties binnen de harde dance slaan de handen ineen voor een bijzondere avond: HDE LIVE
Bavaria organiseert op zaterdag 20 september de derde editie van het Zo. Festival in haar eigen achtertuin. De Brabantse brouwer heeft inmiddels een traditie hoog te houden als het gaat om muziekspektakel en verrassende acts op het brouwerijterrein. Dit jaar zullen topartiesten als Yellow Claw, Kraantje Pappie, Shermanology, Watermät, Egbert Live, Benny Rodrigues, Mr. Polska en FeestDJRuud XXL het podium betreden.
Summeration is back
vrijdag 8 augustus 2014
Nadat Summeration vorig jaar volledig uitverkocht, is de organisatie de uitdaging aangegaan om het dit jaar groter te doen. Hierdoor is Summeration uitgegroeid tot een eendagsfestival! Op 23 augustus proberen ze op het nieuwe festivalterrein van Overpelt het publiek te laten meegenieten van een overgave aan muziek, sfeer en belevenissen. De drie podia zullen zorgen voor genoeg afwisseling in een jungle-decor. Zet Summeration festival alvast in je agenda en klik voor meer info.
Magneet Festival staat bekend om haar bredere culturele programma van theater, kunst, experimentele bouwwerken, live muziek en ook elke dag minstens één stage met dance-muziek. Een mix van nieuwe namen en oudgedienden, zoals Shinedoe, DJ Dimitri, Michel de Hey en Olivier Weiter. Magneet Festival vindt plaats op 22, 23 en 24 en 29, 30 en 31 augustus op de Oostpunt van het Amsterdamse Zeeburgereiland.
Het duurt nog even, maar de eerste namen van Amsterdam Dance Event zijn reeds bekend! Van 15 tot en met 19 oktober vind het grootste festival van Nederland weer plaats in onze hoofdstad. Naast een conferentie-programma zijn er events in ruim 80 locaties in de stad.
De Achterhoek Arena wordt omgebouwd tot een groene, energiezuinige discotheek die Club Xero gaat heten. Stroom wordt op het dak opgewekt en het pand is beter geïsoleerd. De nieuwe exploitant is de 26-jarige M. Hij heeft een bedrijf in duurzame energie en dat verklaart waarom hij van Xero een groene club wil maken.
Armin van Buuren heeft in de Verenigde Staten goud behaald met zijn nummer This Is What it Feels Like. Dat betekent dat er ten minste vijfhonderdduizend exemplaren van de single, die vorig jaar verscheen, over de toonbank zijn gegaan.
De organisatie van Nordic Delight Festival brengt op donderdag 16 oktober het beste van het beste van de elektronische scene uit Kopenhagen samen op één avond in Sugar Factory in Amsterdam. Tijdens het officiële Amsterdam Dance Event programma zijn er optredens van Bottled in Engeland, Den Sorte Skole en Sekuoia.
Komende zaterdag, 9 augustus 2014 van 13:00 tot 23:00 uur, staat festivalterrein Aquabest voor de tweede keer dit jaar volledig in het teken van Lakedance; Life's a Beach. Na een knallende eerste editie belooft het aankomende zaterdag wederom een klapper te worden. Naast de artiesten van internationale klasse, zal het terrein ook deze editie weer goed gevuld zijn met gezellige mensen, want net als voorgaande edities is Lakedance weer volledig uitverkocht.
Eindelijk, het leukste weekend van jouw zomer staat voor de deur! De opbouw van het festival, bestaande uit maar liefst 15 stages, is inmiddels in volle gang. Er wordt dag en nacht gewerkt om het terrein volledig in Decibel-stijl aan te kleden. Met nog twee weken te gaan is het tijd geworden om jezelf voor te bereiden op Decibel outdoor festival 2014. Lees deze laatste praktische informatie goed door, zodat je op 16 augustus niet voor verrassingen komt te staan.
Feel good, be creative and do good. Met dat motto als leidraad stelde MuteSounds het programma voor de 2014 editie samen. Een goede keuze, want het festival pakt dit jaar stevig uit. MuteSounds presenteert op het strand van Scheveningen een pittige line-up, waartoe onder andere Rico & A.R.T., Diggy Dex en het Deense Rangleklods behoren.
Spinnin' Sessions wordt een van de blikvangers van het Amsterdam Dance Event 2014. Het event, dat eind juni nog voor een uitverkochte AIR zijn Nederlandse debuut beleefde, neemt op vrijdag 17 oktober de Heineken Music Hall (capaciteit 5.500) over.
Op zaterdag 9 augustus mag Toffler de Siberische technomuze Nina Kraviz in de tunnel ontvangen! Als zangeres, producer en dj is ze een van de meest invloedrijke verschijningen binnen de hedendaagse underground scene.
Aantal discotheken daalt drastisch
vrijdag 1 augustus 2014
Er zijn steeds minder discotheken in Nederland. Volgens Trouw waren dat er vijf jaar terug 300, nu nog 226. Het rookverbod, de verhoogde alcoholgrens en de concurrentie van festivals doen veel clubs de das om. Jongeren tussen de 16 en de 20, voor veel discotheken de doelgroep bij uitstek, laten de uitgaansgelegenheden links liggen.
Kick-ass lichtshows, opzwepende danseressen, speciale feesten en thema avonden plus dikke line-ups: in Escape gebeurt het in augustus van donderdag tot en met zondag!
29 augustus 2014
The Darkraver, Ruthless, The Viper en Pavo op de harder freestyle closing party Bloemendaal aan zee
28 augustus 2014
Sneakerz in de Stad final info & timetable
Nicky Romero & Protocol Recordings presenteren Amsterdam Reboot
Club Knijn, het nieuwe discobowlen
Ground Zero Festival gaat zaterdag helemaal los
27 augustus 2014
You like it raw? You'll get it raw! · XXlerator Raw
26 augustus 2014
Amsterdam Dance Event HDE: Showcase line-up aankondiging
Tryfecta Events presenteert Drumcage
Oldschool Gangsters met Omerta Edizione op zaterdag 11 oktober
25 augustus 2014
Euphoria invites 'Evolution of Style'
23 augustus 2014
Beatloverz DJ Contest
22 augustus 2014
Breakfast Club presenteert ADE-programma
Zweedse tv-presentator opent alcoholvrije nachtclub in Stockholm
tech.fabrik viert eenjarig bestaan in Duycker
21 augustus 2014
Vier belangrijke dingen die je moet weten over B.I.T.C.H op 4 oktober
FestyLand maakt eerste namen bekend en start kaartverkoop vanavond
Fuddle Dance Radio start 1 september met nieuw uitzendschema
20 augustus 2014
Martin Garrix & Yellow Claw join Kings of Ace @ Beachclub Bloomingdale
19 augustus 2014
North of the Technolands nieuw techno-concept in Leeuwarden
DJ's doen mee aan de 'Ice Bucket Challenge'
18 augustus 2014
Timetable-aankondiging voor Luminosity invites Solarstone pres. Pure Trance
Herfstkriebels 2014 presenteert wederom een knallende line-up
Major League
16 augustus 2014
DJ's koken voor daklozen tijdens vrijwilligersspecial 10,000 HOURS
14 augustus 2014
Timetable Noisekick's Ontbindingsdrang
13 augustus 2014
QULT gaat extra large
Modeselektor met eigen event in Melkweg tijdens ADE
Line-up HardClassics · Halloween edition
12 augustus 2014
Mechanism
Sexed Up · Ghostriders on the beach
The Scenario draait om de liefde voor hip hop & r&b
11 augustus 2014
Koninklijke Horeca Nederland: Alcoholwet niet te handhaven tijdens grote events
Rock and Run for Water in het Vondelpark
10 augustus 2014
Zaterdag 4 oktober Zsa Zsa Su in The Sand Amsterdam
9 augustus 2014
Amsterdamse clubs verenigen zich voor Club Silencio
8 augustus 2014
HDE Live 18 October 2014 in HMH Amsterdam
Derde editie Zo. Festival boordevol topartiesten en bier-beleving
Summeration is back
7 augustus 2014
Magneet Festival lanceert volledige dance-programmering
6 augustus 2014
Eerste namen Amsterdam Dance Event bekend
Achterhoek Arena wordt omgebouwd tot een groene, energiezuinige discotheek
Armin van Buuren behaalt gouden plaat in Verenigde Staten
Nordic Delight brengt Deense avond tijdens Amsterdam Dance Event
5 augustus 2014
Lakedance timetable en laatste info
4 augustus 2014
Decibel festival 2014 timetable & latest info
3 augustus 2014
Mutesounds Festival in Surfdorp Scheveningen pakt groots uit
1 augustus 2014
Spinnin' Sessions blikvanger op Amsterdam Dance Event 2014
Siberische technomuze Nina Kraviz naar Toffler
Aantal discotheken daalt drastisch
Escape in augustus: in the heat of the night