Partyflock
 
Nieuws · juli 2014
Op 30 augustus vindt de ultieme zomerreünie plaats op When Summer Ends Festival, waar je samen met jouw vrienden, familie en bekenden de zomer kan herleven! Een nieuw festival georganiseerd door de creators van Daydream Festival, op dezelfde schitterende locatie als waar Daydream ooit begon.
Het is aftellen naar de negende. Aftellen naar SOS, het nieuwe format van deze zomer in één van de mooiste clubs van dit moment. Eindelijk Weer in Almere zal de negende het toneel vormen van gebruinde lichamen, sexy kleding, zomerse tunes, 'Dit is het gevoel van vakantie'. Net terug of je moet nog gaan? Laat je verleiden met de nieuwste muziek en de allerlekkerste oude bangers. Één ding is zeker: het wordt een avond waar je nog lang op zult kunnen teren.
Onrust aan Schevingse Zwarte Pad
donderdag 31 juli 2014
Eerder deze maand viel te lezen dat Beachclub De Karavaan in Scheveningen op last van de gemeente voor een half jaar gesloten werd. De politie had verschillende meldingen gekregen dat er handel in drugs plaatsvond en bij controle is er inderdaad iets aangetroffen. Er is een kort geding aangespannen door De Karavaan en terwijl iedereen wachtte op de uitslag hiervan, is de volgende strandtent gesommeerd alle activiteiten te staken. Het gaat nu om Whoosah Beachclub.
Op 9 augustus viert La Fête 040 haar eenjarig bestaan en dat betekent dat er een extra dikke editie van Ensuite - The Official Lakedance Afterparty op het programma staat.
Op Facebook zijn in toenemende mate oplichters actief. Zij maken nepaccounts aan, harken geld binnen en... zijn plotseling weer verdwenen.
Van 15 t/m 17 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de uitverkochte tweeëntwintigste editie van 'A Campingflight to Lowlands Paradise' plaats. Vandaag worden de laatste negentien muziekacts bekend gemaakt. Aanstaande donderdag 31 juli verschijnt de Lowlandsprogrammakrant als bijlage bij de nrc.next. Hierin staat het volledig programma, alle tijdschema en veel achtergrondinformatie.
Dedicated is back
woensdag 30 juli 2014
Massief hard, groter en met stalen sets die je omver knallen: Dedicated – Industrial City.
Niet 4 oktober maar 29 november ga je in de vertrouwde Studio A12 beuken. Dit keer met maar liefst drie explosieve area's vol hardstyle, raw en freestyle! Ben je klaar om te stampen door de straten van deze meedogenloze stad?
Zaterdag 2 augustus is het tijd voor de volgende We All Love 80's 90's 00's beach edtion van 2014 in Beachclub Bloomingdale Beach!
2 Augustus is het weer tijd voor Dance Boulevard. Na de fantastische editie van vorig jaar groeit Dance Boulevard met 4 gedecoreerde podia, drank, lekker eten, cocktails en jouw vrienden naar het gezelligste festival van West-Brabant. Maak er samen een onvergetelijke dag van! Natuurlijk samen met de muzikale helden van Nederlandse bodem en ver daar buiten. Wat te denken van: Frequencerz, The Flexican & MC Fit, Deepack, Billy the Kit, Radical Redemption, La Fuente, Mark with a K, The Partysquad en nog vele anderen! Bekijk hieronder de timetable en alle nuttige informatie voor deze dag!
Progressive-icoon John Digweed is op vrijdag 17 oktober terug met wederom een speciale Bedrock programmering in de Rabozaal van de Melkweg! Na het succes van de voorgaande drie jaren is besloten de succesvolle nacht dit jaar opnieuw terug te laten komen tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Binnenkort wordt de rest van de line-up bekend gemaakt. Tickets zijn nu verkrijgbaar.
Let's go back to
vrijdag 25 juli 2014
Na de geweldige première bij Eindelijk Weer in Almere op zaterdag 31/5 dachten ze direct: Let's get back! De sfeer was super, wat een topavond, wat een topfeest. Dat doe je dus nog eens dunnetjes over! De Disco-Train party's zijn uitgegroeid tot legendarische feesten. Foute schoenen uit de kast, glitterbril en afropruik op: zaterdag 26 juli is Eindelijk Weer het decor voor hèt feest der herkenning: de Disco-Train Let's Get Back Party, een avondvullend spektakel.
De zomer is volop begonnen en iedereen heeft alle tijd van de wereld om heerlijk te genieten! Bijvoorbeeld van een heerlijk zomerse SaturdayNight Edition van 7th Heaven. Op zaterdag 26 juli staat het team van 7th Heaven weer klaar om jullie een geweldig lekkere nacht te bezorgen. Natuurlijk in echte 7th Heaven stijl, met heerlijke vers fruit, lekker verkoelende ijsjes en uiteraard een selectie van de beste 7th Heaven resident Dj's en bekendheden. Maar het wordt pas echt feest met jullie erbij, de trouwe 7th Heaven bezoekers.
Gaasper Pleasure 2014
donderdag 24 juli 2014
Op zaterdag 9 en zondag 10 augustus is het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende festival Gaasper Pleasure op een van de mooiere plekjes die Amsterdam rijk is. Het festival vindt dit jaar voor de achtste keer plaats aan de Gaasperplas en is in loop der jaren relatief klein gebleven.
Kiesgrube 2014 · Run to the sun
donderdag 24 juli 2014
Zondag rustdag? Tijd om tot bezinning te komen? Niet voor de Kiesgrube! Want eindelijk keert de zon terug naar Eutopia! In Eutopia kun je zijn wie je wilt, het gevoel van saamhorigheid is nadrukkelijk aanwezig. Muziek, zon en liefde. Gezamelijk dansen, je door de muziek laten leiden, dat is wat er nodig is om tot een perfecte dag te komen.
De Hollywood Music Hall (HMH) in Rotterdam moet de deuren sluiten. De directie heeft volgens medewerkers het faillissement aangevraagd voor de discotheek die bekend staat om haar themafeesten. Medewerkers van de HMH, die anoniem willen blijven, laten aan RTV Rijnmond weten dat zij zaterdag te horen hebben gekregen dat het einde oefening is voor het partycentrum.
De regio Utrecht staat dit weekend in het teken van Ultrasonic Festival op het recreatiegebied van de Maarsseveense Plassen. Omringd door bomen, strand, speeltuinen en fonteinen kan je op zaterdag 26 juli weer maximaal los op de beste house, techno, hardstyle, trance, progressive en eclectic. Op dit speelparadijs aan de magische Maarsseveense Plassen beleef je het ultieme zomergevoel terwijl je op je slippers in het zand geniet van lichtshows en visuals met als knallende finale een vuurwerkshow.
Na het enorme succes van het uitverkochte Festifest met onder andere HNNY en Space Dimension Controller gaan zaterdag 23 augustus voor het derde jaar op rij de trossen genadeloos los voor Reddingsfest! Vorige editie liet Rahaan de boot bijna zinken van al het discogeweld, deze keer zijn Wolf music's Medlar en Trouw resident Melon aangesteld als gezagvoerders.
De Rubberboot Missie heeft het programma voor de afterparty rond. Na afloop van de rubberbotentocht worden de vermoeide matrozen en matrozinnen vermaakt met dj's Duo Penaughty (Pinkpop, 90's Now) en Weekbreek Super System.
Armin van Buuren kondigde vanavond tijdens zijn closing set op Electronic Family de laatste show van zijn Armin Only Intense wereldtoernee aan. ALDA, verantwoordelijk voor het concept, de ontwikkeling en de uitvoering van de gehele wereldtournee, bevestigt dat de 'Final Show' van deze Intense tour plaatsvindt op 5 december in de Ziggo Dome Amsterdam. De locatie waar het allemaal begonnen is.
Op zaterdag 30 augustus 2014 barst het Stadhuisplein in Eindhoven weer compleet uit zijn voegen tijdens het gratis toegankelijke dancefeest Sneakerz in de Stad. Van 15:00 tot 01:00 uur blazen onder andere Vato Gonzalez, La Fuente, The The Darkraver en de nummer één party DJ van Nederland; FeestDJRuud, de dikste beats over het Stadhuisplein in Eindhoven.
Line-up release Ghosttown 2014
donderdag 17 juli 2014
Het lijkt nog even te duren, maar ook aan dit mooie festivalseizoen zal weer een einde komen. Gelukkig wordt er ook na de zomer weer indoor keihard doorgefeest. Eén van de hoogtepunten van het najaar is natuurlijk altijd Ghosttown in de Central Studios in Utrecht. Op 15 november staat een van de oudste ravelocaties van Nederland dan ook weer bol van de Early, Hardcore, Millennium en Oldschool.
Pand48 bestaat deze maand tien jaar. Om dit te vieren is de Groningse uitgaansgelegenheid vanaf donderdag 17 juli tien nachten achtereen geopend. De locatie staat bekend als 'de housetempel' van het noorden en hét platform voor lokaal dj-talent. Internationaal gewaardeerde techno- en houseartiesten als Onur Özer, Aril Brikha, Mind Against, Boris Werner en Marc Romboy worden overgevlogen om, samen met enkele lokale artiesten, op te treden tijdens het jubileum.
De jaarlijkse happening van het Beach Festival zit er weer op en na ruim drie volle dagen feesten, was het voor de meeste bezoekers even wennen dat ze nu weer rust hadden. Omdat het Amsterdam Dance Event nog even duurt, brengt de Luminosity crew je een extra editie om de tijd door te komen.
Met de zomer in aantocht vormt het strand een perfect toneel voor de opwachting van muzikale Dutchies. Pak zelf de hoofdrol en geniet op zondag 20 juli mee van smaakvolle EDM ingrediënten. Baan een weg richting jouw spot op de dansvloer van Beachclub Vroeger en laat je hier op zomerse wijze in extase brengen door alles wat Get Dutched voor jou in petto heeft.
Crazy Sexy Cool Outdoor Festival vindt plaats bij Lloyd Multiplein in Rotterdam. Het outdoor festival van het jaar knalt op 20 juli met Sidney Samson, Shermanology, Jay Hardway, The Partysquad, Billy the Kit, Leroy Styles, Benny Rodrigues, Apster, Gregor Salto, Franky Rizardo, FeestDJRuud, Roul and Doors, Zawdi MC, MC Roga, MC Ambush & MC Mitch Crown and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn.
Vandaag om 14.00 uur stapten DJ/producer Sidney Samson en DJ/Singer-songwriter Eva Simons in het huwelijksbootje. Het burgerlijk huwelijk van het bekende koppel vond plaats in gezelschap van familie en vrienden in de Westerkerk te Amsterdam.
Op 27 juli komen Sunnery James & Ryan Marciano naar Bloomingdale Beach om voor de vijfde keer hun eigen avond te hosten. De eerste tot de laatste editie hebben keer op keer bewezen legendarisch te zijn en zo luidt ook de verwachting voor de vierde zondag in juli van dit seizoen!
Ook dit jaar organiseert Draaimolen weer het gratis Holy Pink Festival.
Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op afkomen.
Project Sugar gaat Vreemd
maandag 14 juli 2014
24 Juli 2014 zal het legendarische donderdagnachtprogramma Vreemd eenmalig terugkeren in Sugar Factory. Project Sugar heeft de handen ineen geslagen met Carlos Valdes om een van de meest succesvolle donderdagnacht concepten van Amsterdam nog eenmaal in volle glorie te herleven.
Op woensdag 16 juli tijdens de Nijmeegse 4daagse vindt opnieuw de Roze Woensdag plaats met boordevol roze activiteiten en podia. Dit jaar kleurt de stad - letterlijk en figuurlijk - nog meer roze. Letterlijk, omdat het aantal horecaondernemers en straten dat meedoet blijft groeien. Stichting Roze Woensdag meldt bijvoorbeeld dat nu ook de Matrixx op de Waalkade en het Koningsplein is aangesloten bij de roze festiviteiten.
Op zaterdag 25 oktober vindt Thrillogy wederom plaats in één van de grootste indoor locaties van Nederland, namelijk de Jaarbeurs te Utrecht. Toch is deze locatie juist daarom ook uitermate geschikt voor een concept als deze. Dat bleek wel tijdens de dik uitverkochte editie van afgelopen jaar. Tienduizenden feestgangers konden genieten van drie totaal verschillende muzikale belevingen en dat onder één dak!
Op zaterdag 19 juli 2014 vindt voor het 13e jaar op een rij het Amsterdamse festival Cruise and Dance plaats. Dit unieke festival aan en op het water kan zowel met eigen boot, als via het land bezocht worden. Cruise and Dance is het enige festival in Amsterdam welke je met eigen boot kunt bezoeken.
De danceprogrammering van het Magneet Festival 2014, de culturele vrijplaats van Amsterdam, begint onder leiding van DJ Isis, steeds meer vorm te krijgen. Op 22, 23 en 24 en vervolgens 29, 30 en 31 augustus is er op de zandvlakte Oostpunt van het Amsterdamse Zeeburgereiland muziek, theater, experimentele bouwwerken, dans en allerlei soorten kunst te verwachten. Isis, die zelf aan de basis staat van het festival, is op 22 augustus te zien.
Het aftellen is begonnen, de 17e editie van Melt! Festival staat op punt van beginnen. Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 juli komt iedereen weer samen bij het Ferropolis schiereiland vlakbij het Duitse stadje Dessau. Optredens zijn er dit jaar van onder meer Portishead, Robyn & Röyksopp, Moderat, Metronomy en vele meer. De laatste tickets vliegen momenteel de deur uit!
PT Events host ook dit jaar weer een überdikke Grotesque stage op Electronic Family. Zaterdag 19 juli barst het grootste Trance festival ter wereld weer los op de vertrouwde locatie in het Amsterdamse Bos. Vorig jaar debuteerde Grotesque op het evenement van ALDA.
Justitie in België is een onderzoek begonnen naar de Nederlandse evenementenorganisator ID&T. Die zou gratis kaartjes ter waarde van 48.000 euro hebben uitgedeeld aan gedeputeerden en ambtenaren, die later over een milieuvergunning voor dance-event Tomorrowland moesten beslissen.
Wooferland tovert op zaterdag 30 augustus het Recreatiegebied Spaarnwoude Park opnieuw om tot een groot feest der herkenning. Het enige echte house classics festival van Nederland mag na tien jaargangen intussen met recht een klassieker worden genoemd.
Dertig slachtoffers van de tragedie bij de Loveparade in Duisburg in 2010 dienen een schadeclaim in. Zij eisen elk bedragen oplopend tot drie ton van de gemeente Duisburg, de organisatoren van het concert en de politie, aldus de Duitse omroep WDR maandag.
TivoliVredenburg presenteert in samenwerking met Pitch een nieuw concept voor spannende en vernieuwende elektronische (live)muziek: Catch. Op vrijdag 31 oktober biedt het gloednieuwe Utrechtse muziekpaleis ruimte aan meer dan twintig live-acts en dj's, waarbij de Pitch-filosofie in een intiemere indoor variant gevangen wordt.
Zondag 27 juli vindt het Vunzige Deuntjes festival plaats in het Diemerbos. De organisatie maakte deze week de volledige line-up en betrokken partijen bekend. Tijdens de tweede editie van het Vunzige Deuntjes festival vinden optredens plaats van onder andere The Artful Dodger 🇬🇧, Washerman 🇨🇭, Jody Bernal en DJ Abstract.
De inschrijving voor Vinylized is geopend. Vanaf vandaag kunnen ambitieuze danceproducers zich inschrijven voor de Nederlandse danceproducerscontest. Een veelkoppige jury met zwaargewichten uit de industrie gaat op zoek naar de beste dance track. De winnaar maakt kans op een prijzenpakket met onder meer een vinylrelease, studio-uren bij SAE Institute en een presentatie op ADE Next.
Na zes mooie jaren op Landgoed Hendrickx gaat FestyLand verhuizen naar recreatiepark BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Het terrein, grenzend aan het water, biedt een scala aan mooie mogelijkheden. Tegelijkertijd met deze verhuizing wordt het vernieuwde concept gelanceerd waarbij de sfeer en beleving van het oude vertrouwde FestyLand gegarandeerd blijven. Zondag 12 oktober wordt een nieuw creatief festival met een andere naam.
Aanstaande zondag vieren ze vijftien jaar Free Festival – The Original op het Atlantisstrand in Almere. Art of Dance presenteert met trots de timetable en laatste info voor deze jubileumeditie zodat jij weet hoe laat je waar moet zijn komende zondag.
Vrijdag 31 oktober staat dance producer en dj Porter Robinson in de Melkweg met een liveshow. Porter Robinson is een van de grote talenten binnen het EDM genre en is al een aantal jaar gestaag zijn opmars aan het maken in de DJ Mag top 100 dj's. Deze zomer komt zijn debuutalbum "Worlds" uit, met aansluitend een wereldtour. De voorverkoop start vandaag.
Vrijdag 11 juli keert Jeff Moore terug in de tunnel voor een befaamde 'all night long' editie! Dat belooft weer een heerlijke avond te worden met deze Rotterdamse techhouse DJ die als geen ander weet hoe hij het publiek tot uitzinnige hoogte moet brengen.
Op zondag 27 juli keert Dancetour terug in Goes. Ook dit jaar vindt het gratis toegankelijke dance event plaats op de Grote Markt in het centrum van de stad. Om 13:00 uur opent AlanzoB, winnaar van de Pepsi DJ Clash, het spektakel en verder vuren tot 22:00 uur DJ's Wessel S, Yellow Claw, La Fuente, Lucien Foort, Dannic en Sick Individuals hun beats op je af.
Fans van Ferry Corsten kunnen zaterdag 6 september van 15:00 tot 00:00 hun hart ophalen! Deze muzikale held zal namelijk voor zijn enige Nederlandse optreden deze zomer neerstrijken bij het stijlvolle Beachclub Fuel in Bloemendaal aan zee. Tijdens Ferry Corsten on the Beach zal 'the big man himself' sinds een paar jaar weer een knallende set van meerdere uren draaien!
Bloemendaal aan zee, maakt zich inmiddels klaar voor de jaarlijkse Hardclassics editie! De fanatieke Hardclassics fans, treffen ook hun voorbereidingen en kijken halsreikend uit naar aankomende 12 juli. Met nog een kleine twee weken te gaan, heeft Free2party inmiddels bevestigd dat de 2014 editie van Hardclassics on the Beach bijna is uitverkocht net als de afgelopen drie voorgaande jaren.
Voetballers, kunstenaars, hockeysters, acteurs en deejays. Ons kleine kikkerlandje waant zich terecht trots met vele helden op diverse vlakken! En als we nog verder inzoomen op de muzikale hoek, zien we hoe de Nederlandse deejays als ware iconen op internationale grote events prijken en dat 'onze' artiesten toch maar mooi genoteerd zijn op elke EDM hitlijst die de global revue passeert. En dat verdient een één-tweetje. Get Dutched: gathering fanatics to celebrate the music!
31 juli 2014
'Relive your summer' op het nieuwe When Summer Ends Festival
Eindelijk Weer introduceert deze zomer nieuw format: SOS
Onrust aan Schevingse Zwarte Pad
30 juli 2014
Ensuite is officiele Lakedance afterparty
Ticketoplichters slaan slag via Facebook
Lowlands muziekprogramma compleet
Dedicated is back
29 juli 2014
We all Love 80's 90's 00's dit weekend aan het strand
Dance Boulevard 2014 timetable en last info
28 juli 2014
John Digweed terug in de Melkweg tijdens ADE
25 juli 2014
Let's go back to
Heb je ook zoveel zin in een zomerse supereditie van 7th Heaven op 26 juli?
24 juli 2014
Gaasper Pleasure 2014
Kiesgrube 2014 · Run to the sun
23 juli 2014
Hollywood Music Hall Rotterdam moet deuren sluiten
Ultrasonic Festival · All you need to know
Reddingsfest dit jaar weer op Moby King
22 juli 2014
Afterparty programma Rubberboot Missie
21 juli 2014
Armin van Buuren kondigt Armin Only Intense - The Final Show aan
18 juli 2014
Sneakerz in de stad 30 augustus op Stadhuisplein Eindhoven
17 juli 2014
Line-up release Ghosttown 2014
Pand48 breekt record met viering jubileum
Extra lange sets op Luminosity invites Solarstone pres. Pure Trance
16 juli 2014
Laatste kaarten Get Dutched on the beach in de verkoop
15 juli 2014
Laatste info en timetable Crazy Sexy Cool Outdoor Festival
14 juli 2014
Eva Simons en Sidney Samson getrouwd
Sunnery James & Ryan Marciano @ Beachclub Bloomingdale
Gratis techno op Holy Pink 2014
Project Sugar gaat Vreemd
Programma Nijmegense Roze woensdag nog nooit zo 'gay'
Thrillogy 2014: traditiegetrouw tijdens de ingang van de wintertijd
11 juli 2014
Varende jacuzzi's op drijvend Amsterdams festival
10 juli 2014
Eerste deel danceprogrammering Magneet Festival bekend
Laatste tickets voor Melt! 2014 nu in de verkoop
9 juli 2014
Grotesque host wederom een eigen stage op Electronic Family Festival
Justitie België start onderzoek naar ID&T
8 juli 2014
Wooferland festival verbindt haar publiek met house-classics
Slachtoffers Love Parade 2010 dienen miljoenenclaim in
7 juli 2014
Pitch en Tivolivredenburg presenteren indoor festival Catch
6 juli 2014
Vunzige Deuntjes Festival maakt complete line up bekend
5 juli 2014
Vinylized viert tienjarig jubileum en opent inschrijving producerscontest
FestyLand verhuist en start early bird voorverkoop
4 juli 2014
Free Festival · The original timetable en lekker weer
Porter Robinson met liveshow naar Melkweg
3 juli 2014
Vrijdag 11 juli keert Jeff Moore terug in Toffler
2 juli 2014
Dancetour sluit maand juli af in Goes
Ferry Corsten komt opnieuw knallen bij Beachclub Fuel
HardClassics on the Beach 2014 bijna uitverkocht
1 juli 2014
Get Dutched brengt Nederlandse beats naar Beachclub Vroeger