Partyflock
 
Nieuws · juni 2014
Het kleinste festival uit Amsterdam, KNUS Festival, keert dit jaar terug op een nieuwe, unieke locatie. Na een uitverkochte eerste editie vestigt het festival zich zaterdag 23 augustus op het Hembrugterrein, een terrein met voormalige munitiefabrieken van Defensie gelegen aan het Noordzeekanaal.
Oliver Heldens heeft zijn eerste Britse nummer 1 hit binnen, 'Gecko (Overdrive)' heeft de hoogste positie in de Britse iTunes Chart en Official Chart Update behaald. De pas 19-jarige DJ is de nieuwe grote naam binnen de wereldwijd zo geroemde Nederlandse DJ-scene. 'Gecko' is hard op weg om de zomerhit van 2014 te worden.
Love Family Park 2014
maandag 30 juni 2014
Love Family Parks nieuwe locatie is het Messepark in Mainz. Het event vindt naar goede gewoonte plaats op de eerste zondag van juli in de lokale hoofdstad van het Rijnland en blijft zo in de Rijn regio. De gehele planning en voorbereiding draait op volle toeren. Zoals je kon verwachten zal ook deze nieuwe area helemaal omgetoverd worden in een groene oase en de vorige locatie op zijn minst evenaren.
De zomer staat voor de deur, net als de achtste editie van Vato Gonzalez' befaamde Dirty House Mixtape serie. De Nederlandse DJ/producer lanceert zijn splinternieuwe mixtape na een reeks van succesvolle club releases, waaronder 'Sushi Riddim', 'Triplets Riddim', 'Bio Riddim', 'Volfied Riddim' en 'B52 Riddim'.
Club Eindelijk Weer zal aanstaande zaterdag speciaal de wedstrijd Nederland - Costa Rica haar deuren om 21.30 uur openen voor de beelden van deze wedstrijd. Aansluitend zullen vanaf 22.45 uur de dj's beginnen met het snoeiharde nachtje hardcore.
Jullie zullen Club Eindelijk Weer op zijn grondvesten doen laten trillen en stampuuuh als een malle. Vol gas hardcore, terror en frenchcore van de bovenste plank die zijn weerga niet zal kennen op dit altijd gratis evenement. Geen presale of deurverkoop, maar heerlijk losgaan voor de prijs van €0,00 bij dit bewezen concept.
Tientallen (inter)nationale dance, reggae, funk en soul acts spelen 24, 25, 26 en 27 juli in Lichtenvoorde op het jaarlijkse Zwarte Cross festival. Nieuw dit jaar is Club Boogaloo met een funk en soul programma en de '100% vrouw'-programmering op zaterdag in 'De Dansvloer'.
In het Amsterdamse uitgaansleven wordt meer en ook sterkere ecstasy gebruikt, amfetamine heeft aan populariteit gewonnen en het gebruik van lachgas is explosief gestegen. Dat blijkt uit Antenne, het jaarlijks onderzoek van de UvA (Bonger Instituut) en Jellinek Preventie naar de ontwikkelingen op de Amsterdamse drugsmarkt. Voor Antenne 2013 is een enquête gehouden onder 633 bezoekers van clubavonden en zogeheten raves.
Op zaterdag 16 augustus vindt de allereerste editie van Blijdorp Festival plaats in het Roel Langerakpark, een verborgen groene plek in het centrum van Rotterdam. Blijdorp Festival is een nieuw festival vol vernieuwende elektronische muziek en bijzondere acts.
B.I.T.C.H festival was een megaspektakel! Dankzij jullie, want wie had kunnen dromen dat jullie al zo vroeg in grote getale zouden komen om van de zon en al het moois te genieten? Bedankt daarvoor! Omdat de volgende B.I.T.C.H alweer voor de deur staat en iedereen daar graag bij wil zijn, heeft de organisatie de voorverkoop al aangezet voor de editie die gehouden wordt op 4 oktober 2014.
Het is nu 2034. 20 jaar geleden werd er een nieuw geluid omarmd.
Geen concessies, geen restricties. De volgende mensen waren erbij en vertellen hun verhaal.
Na ID&T, Q-dance, B2S en Paylogic staat het Amerikaanse SFX nu op het punt de Amsterdamse club en feestorganisator AIR over te nemen. Daarnaast is het bedrijf in 'exclusieve onderhandeling' met Rocco Veenboer, organisator van Awakenings - de veertiende editie van dit 'grootste outdoor technofestival ter wereld' vindt komend weekeinde in Spaarnwoude Park plaats.
Amsterdam telt talloze festivals, maar de liefhebber die de hele nacht door wil dansen kan enkel bij Schwung Nightfestival terecht. Op zaterdag 9 augustus vindt dit kleinschalig festival plaats in de openlucht naast H7 Warehouse te Amsterdam. Buiten is de area in handen van Schwung, die met techno dj's Regis, Alex Bau en Luis Flores de muzikale toon aanvoert. De binnenzaal wordt mede-gehost door Donker Collective met een optreden van oa. Sticks en het geluid van house classics, hiphop, funk en een vleugje jazz meebrengt
Het is heel normaal om tijdens de zomermaanden overdag te feesten, er zijn dan ook rond deze tijd ontelbaar festivals te vinden. Nog voor de avond valt is het groot feest en rond middernacht gaan de meeste feestgangers weer huiswaarts. Overdag feesten is ideaal, want met een beetje geluk lig op tijd in bed en voel je je de volgende dag nog fris en fruitig ook!
Al zeven jaar balanceert Valtifest kundig op het randje van zinnig en zondig. Voor de zevende editie slaat de jaarlijkse afsluiter van het festivalseizoen definitief door naar de laatste categorie. Met als overkoepelend thema de Zeven Zonden presenteert Valtifest met trots de 2014 line-up.
Op zaterdag 2 augustus vindt de eerste editie van Sky City Festival plaats in het ArenA Boulevard, Amsterdam. Gisteren werd het nachtprogramma, Sky City by Night, bekend gemaakt. Dyro, Ummet Ozcan, Housequake, Baggi Begovic, Funkerman en D-wayne zijn bevestigd.
Op zaterdag 5 juli is het tijd voor de Utrechtse editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel Utrecht. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de 80's, 90s & 00's in een stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel!
Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Oost Nederland (ROV) doet onderzoek naar rijden onder invloed. Wat zijn de overwegingen van mensen om wel of niet op de fiets, scooter of in de auto te stappen na het drinken van alcohol? Voor dit onderzoek zoeken ze deelnemers!
Op zaterdag 20 september vindt de allergrootste reünie voor jongeren in Nederland plaats in De Brabanthallen in Den Bosch. Na een hete zomer met ruim zeventig Totally Summer feesten in de meest populaire Europese vakantie bestemmingen wordt er nog eenmaal een grote reünie georganiseerd. Dit jaar groeit het bezoekersaantal naar 15.000.
De wereldwijd toonaangevende electronic music producer en DJ, Hardwell heeft de Noord Amerikaanse data voor zijn I Am Hardwell wereld tournee aangekondigd. De vorig jaar gekroonde #1 DJ van de wereld brengt zijn electric live show naar verschillende steden in de Verenigde Staten en Canada, waaronder New York City, Los Angeles, San Francisco, Vancouver, Miami en Chicago.
Met nog drie weken te gaan is het aftellen naar Beachrockers 2014 officieel begonnen. Zaterdag 5 juli is Recreatiepark de Ulesprong weer het decor van het meest zomerse festival van het Noorden: Beachrockers Festival.
RAW Beats is het nieuwste hardstyle festival in Groningen welke zaterdag 21 juni plaatsvindt aan de Kardingerplas. Het strand wordt op deze dag omgetoverd tot een keihard festival waarbij de populaire muziekstroom raw hardstyle centraal staat. De organisatie Upgrade Events heeft het voor elkaar gekregen om de populairste raw hardstyle dj's naar Groningen te laten komen.
Ook op de volgende Chocolate Sunday XL editie gooien ze weer twee area's openen! Ze mixen de heerlijke Chocolate beats dan met de verleidelijke, sexy en swingende tonen van de rumba!
Zomercarnaval tijdens Candyshop
woensdag 18 juni 2014
Na talloze te gekke thema's, waanzinnig veel feestvreugde en veelal uitverkochte edities staat er alweer spetterende editie van jouw allerzoetste en vrouwvriendelijkste feest voor de deur en wauw! Dat belooft echt een toppunt te worden!
Fairies for Freedom
woensdag 18 juni 2014
Op zaterdag 21 juni, Midzomernacht, nodigen Mediamatic, Salon/ en Martin Butler je uit om met expo's, muziek, performances, liefde, kunst en fashion de langste dag te beleven. Een line-up van sprookjesachtige artiesten, kunstenaars en performers uit het Amsterdamse en internationale nachtleven, zet zich geheel belangeloos in voor de LGBT community en alle opbrengsten van de avond zullen gaan naar Allout.
Aanstaande zaterdag 21 juni 2014 is het in Club Eclipse te Rotterdam tijd voor een knetterharde verjaardag! De Birthday Bash van DJ Radiate wordt gevierd van 22:00 tot 06:00 met de lekkerste hardcore, frenchcore, early hardcore en een vleugje terror! Zoals een echte B-Day zou moeten zijn is de entree voor dit feest helemaal gratis! Een avond en nacht, dus zonder de aanschaf van een duur kaartje, helemaal los in de befaamde locatie gelegen langs de snelweg A20 en naast treinstation Rotterdam Alexander.
Aanstaande zaterdag is het zover! Het zesjarig bestaan van Funkadelic in The Sand Amsterdam met een ijzersterke line-up. De deuren gaan al om 22:00 uur open en de show start om stipt 01:00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd binnen bent!
EYE4Dance en Focus Events presenteren de namen van de vierde editie van Daylight Festival. Daylight Festival gaat op 12 juli weer 'all over the World' en doet vier wereldsteden aan. Na het succes van vorig jaar wordt het festival dit jaar ruimer opgezet.
Of Oranje nou wél of niet wereldkampioen wordt, de beste manier om van je kater van het WK 2014 af te komen is natuurlijk een waanzinnig feest! Ministry Of Beats, de populaire danceradioshow op Radio Decibel, komt daarom met de lekkerste ingrediënten die het leven je te bieden heeft naar het strand van Kijkduin.
Het populaire Engelse house label, Defected Records, viert dit jaar zijn vijftien jarige bestaan. Om deze mijlpaal te vieren gaat Defected met een speciale fifteen year anniversary tour langs vijftien verschillende landen en steden. Uiteraard mag Amsterdam niet ontbreken in deze tour, daarom zal op zaterdag 21 juni de Defected Karavaan neerstrijken in de hoofdstedelijke AIR.
Op 15 december 2012 viel, na twintig jaar succes, het doek voor Thunderdome, met de editie Thunderdome: The Final Exam. Daarmee kwam tegelijkertijd een einde aan de vermaarde gabberhousefeesten die het begin vormden van ID&T. Thunderdome blijft echter leven door het boek Hardcore Ink dat op 20 juni 2014 wordt gepresenteerd. Dat is exact 22 jaar na de allereerste editie van Thunderdome in de Jaarbeurs in Utrecht.
Het is de hoogste tijd voor de tweede editie van This is the Room in Sugar Factory! En wel op zaterdag 14 juni. Er zijn wederom mooie gasten uitgenodigd die op de bank neer zullen ploffen en tegelijkertijd de fijnste muziekjes zullen opzetten.
Dream Entertainment Productions hier na te noemen DEP, is deze zomer volop bezig met het voorbereiden van het eerste echte dancefestival in 't Gooi. Op zaterdag 6 september 2014 zal Dromenland Festival plaatsvinden op Werf 35 in Hilversum.
Moonshiners terug in Utrecht
vrijdag 13 juni 2014
Moonshiners: in de bergen stoken zij illegaal moonshine en proberen uit de handen van de deputy sheriff te blijven. Laat je inspireren door de Hillbillies uit het Appalachengebied of de helden die ons allen vast zijn bijgebleven uit series als o.a. The Dukes of Hazzard en The A-Team!
Woensdag is er bij Club Eindelijk Weer brand uitgebroken. Door snel en goed optreden van de brandweer is het gelukkig beperkt gebleven. Eindelijk Weer dankt aan alle hulp verleners, lieve berichtjes en steunende reacties. Alle events gaan gewoon door! Dus vrijdagavond vanaf 19:30 uur de wedstrijd Spanje – Nederland met diverse artiesten en gratis entree! En zaterdag House@ngel Birthday Partay.
Van 21 juni tot en met 27 juni is het weer tijd voor hét motor race-evenement van het jaar; de TT Speedweek in Assen. Naast een volle week die draait om alles wat motorsport zo uniek maakt, zal dit jaar ook voor het eerst het TT Speedweek Dance Festival op de Havenkade plaatsvinden.
Hardstyle Nights in Amsterdam
woensdag 11 juni 2014
Hardstyle-liefhebbers opgelet! Zaterdag 14 juni brengt Panama hardstyle naar onze hoofdstad! Jawel! Ze hebben één van de grondleggers van hardstyle uitgenodigd; Zany! Naast Zany is een scala aan Nederlands hardstyle-talent uitgenodigd om hardstyle-liefhebbers een avond te laten genieten! Ben jij gek van hardstyle? Mis deze avond dan niet! Stuur je voor- en achternaam naar <hardstylenights@gmail.com> en wellicht kom jij dan op de speciale Partyflock gastenlijst!
De volledige line-up van het festival Out of Control is bekend. Mr. Polska, Psyko Punkz, Ronnie Flex, Dirtcaps, Moombahteam, Artistic Raw en Alvaro zijn inmiddels bevestigd. Ook dj Erik Arbores, die de track Xpress voor Walibi Holland heeft geproduceerd, zal draaien tijdens het festival. Als laatste werd dj Alvaro vastgelegd.
Het Integrate zomerseizoen komt tot een climax in juli. Bij het boeken van artiesten voor Integrate had organisator Frank één grote wens; Levon Vincent boeken! Deze producer uit New York is een niet alledaagse naam die onder liefhebbers wordt gezien als één van de allerbeste producers en dj's van de afgelopen tien jaar.
Vandaag is het nog maar 150 dagen tot Halloween. Een legendarische samenkomst van eigenzinnige, creatieve Amsterdammers en donkere, vrijgevochten zielen vanuit de gehele wereld, Amsterdam Spook presenteert met trots het vertiende Jaarlijkse Halloween Kostuum Feest dit jaar op Halloween zelf: 31 oktober 2014.
Bella's Bubbels entertainment presenteert zaterdag 2 augustus tijdens de Gay-pride Amsterdam voor het eerst de exclusieve Kings & Queens Party in evenementen locatie Undercurrent in Amsterdam.
Koning Willem-Alexander verricht 3 juli de opening van TivoliVredenburg, het muziekcentrum dat is ontstaan uit de samenvoeging van poppodium Tivoli met het centrum voor klassieke muziek Vredenburg. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag bekendgemaakt.
Ons kraanwater is prachtig zuiver. Het wordt gefilterd en staat nooit stil. Het is altijd vers. Kraanwater komt uit een bron bij jou in de buurt. Het hoeft daarom niet van ver te worden getransporteerd of lang in plastic flessen te worden opgeslagen. Kraanwater is simpel, schoon, fris. Welcome to the Future vindt dat het gratis zou moeten zijn, dus ze geven het weg.
Overdreven Festival is een cultureel festival met een verrassende mix van typische Utrechtse creativiteit. Met muziek, eten, drinken, acts, installaties en vormgeving komt deze creativiteit tot leven. Op deze dag en avond hoor, zie, proef, voel en ruik je wat Utrecht zo typisch Utrechts maakt.
Nope is Dope, het concept dat geen intro meer nodig heeft. Op zondag 29 juni 2014 ga jij uit je dak op de lekkerste zomerbeats met de beste acts. Het belooft nu al een dag te worden dat de geschiedenisboeken in zal gaan, be there!
Niks te doen tijdens het komende zonovergoten Pinksterweekend? Kom dan op zaterdag genieten van lekkere technobeats bij Beachclub Elements in 's-Gravenzande.
Het jaarlijks uitverkochte Free festival op het Atlantisstrand in Almere trekt meer dan 20.000 bezoekers en duurt van 12.00 tot 23.00. Om de echte die-hard in zijn wensen te voorzien biedt Art of Dance in samenwerking met Club Cell een officiële afterparty!
Tweederde van alle Nederlanders blijft in 2014 bezuinigen. Dit blijkt uit onderzoek van Nibud, het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting. Uitgaan, kleding en luxeartikelen staan in de top drie van bezuinigingsposten.
Uitgaan bezuinigingspost nummer één. Alle inkomensgroepen bezuinigen, ook opvallend veel mensen die zeggen goed te kunnen rondkomen. Ruim de helft van de Nederlanders (52%) geeft aan bepaalde uitgaven te hebben uitgesteld.
Het gloednieuwe festival HOME heeft haar programma afgerond. In de line-up van deze eerste editie zijn namen als Radical Redemption, Code Black, Wasted Penguinz, Sander van Doorn, R3hab, Otto Knows en Yellow Claw terug te vinden. Ook techno, deephouse, dubstep en drum & bass zijn goed vertegenwoordigd in de line-up, met o.a. Digitalism, Gui Boratto, Green Velvet en Borgore. HOME is de samensmelting van 2 gerenommeerde Limburgse festivals: Houza Palooza en Supersonic. Weekendtickets kosten €55.
Even was het onduidelijk of Sunrise Festival dit jaar kon doorgaan, maar vrijdag werd het goede nieuws gedeeld met de wereld: Sunrise Festival is on! De organisatie schakelt een versnelling hoger om een stevige tweede editie neer te zetten. Over amper drie weken rijzen er maar liefst negen podia uit de grond en de line-up ziet er veelbelovend uit!
Omdat het de beste muziek ter wereld is, maar nauwelijks live te bewonderen, besloten Frans Twisk en Klazien Schaap om hun favoriete muziek genaamd 'chiptune' te delen met een live publiek. Eindbaas was geboren op 19 juni 2009 in het kleine punkpodium in Utrecht, het ACU, maar zou uitgroeien tot de beroemdste leverancier van onweerstaanbaar dansbare 8-bit bleeps uit de geschiedenis.
30 juni 2014
Knus brengt kleinschaligheid terug in de festivalwereld
Oliver Heldens scoort nummer 1 hit in Engeland
Love Family Park 2014
Vato Gonzalez lanceert Dirty House Mixtape 8
29 juni 2014
Eindelijk Weer gaat slopen · Dubbel feest, gratis entree
27 juni 2014
Dansprogramma Zwarte Cross compleet
Amsterdamse clubbers en ravers drinken stevig en nemen meer ecstasy
26 juni 2014
Nieuw festival direct naast Diergaarde Blijdorp
25 juni 2014
B.I.T.C.H festival dankt voor geweldige editie en kondigt verkoop oktober-editie aan
Supremacy · Prodigious, Brutal & Raw
AIR en Awakenings mogelijk ook in handen SFX
24 juni 2014
Schwung Nightfestival: Amsterdams enige nachtelijke outdoor festival
Strandverblijf: een mini festival op het strand van Zandvoort
Valtifest viert zevenjarig bestaan met zeven area's topartiesten
20 juni 2014
Sky City by Night programma bekend
5 Juli weer Utrechtse editie We all Love 80's 90's 00's
Onderzoek naar rijden onder invloed zoekt deelnemers
Totally Summer reünie viert vijfjarig bestaan in de Brabanthallen
19 juni 2014
Hardwell kondigt Noord Amerikaanse tour aan
Beachrockers Festival telt af naar 5 juli
18 juni 2014
Upgrade Events organiseert met RAW Beats nieuw festival
Ben jij klaar voor de verleiding van Chocolate Sunday?
Zomercarnaval tijdens Candyshop
Fairies for Freedom
17 juni 2014
DJ Radiate B-Day Bash in Club Eclipse met gratis entree
16 juni 2014
Aanstaande zaterdag viert Funkadelic haar zesjarig bestaan in The Sand Amsterdam
Daylight festival 12-07-2014 · harde line-up
15 juni 2014
Ministry of Beats aan het strand
Defected in the House 15 year anniversary tour 21 juni in AIR
14 juni 2014
Het Thunderdome-gevoel vastgelegd in honderd portretten, tattoo's en verhalen
13 juni 2014
Tweede editie This is the Room in Sugarfactory
Dromenland Festival · Eerste echte dancefestival in 't Gooi
Moonshiners terug in Utrecht
Brand in Eindelijk Weer, events gaan door
11 juni 2014
Line-up TT Speedweek Dance Festival aangekondigd
Hardstyle Nights in Amsterdam
8 juni 2014
Volledige line-up Out of Control bekend
Levon Vincent in Scheveningen tijdens Integrate
6 juni 2014
Amsterdam Halloween onthult datum en locatie
5 juni 2014
Luxe & liefde tijdens Kings & Queens in Undercurrent
Koning opent 3 juli TivoliVredenburg
Gratis water voor alle bezoekers Welcome to the Future Festival
4 juni 2014
Overdreven Festival geworteld in Utrecht
Nope is Dope · Love music & music loves you
3 juni 2014
Quest4Techno presents Evolution 2014
Free Festival · The Harder Styles Official after
2 juni 2014
Uitgaan bezuinigingspost nummer één
Full line-up HOME festival bekend: o.a. Radical Redemption, Code Black, Sander van Doorn & Otto Knows
Sunrise Festival maakt doorstart
1 juni 2014
Eindbaas viert vijfjarig bestaan in EKKO