Partyflock
 
Nieuws · mei 2014
Met een sterke focus op left-wrap field elektronische muziek zal het festival net zoals voorgaande edities muziekliefhebbers voorzien van een intieme en muziek-georiënteerde festival dag, dit jaar met een derde stage erbij.
De Berlijnse legendarische club Salon zur Wilden Renate keert terug naar Nederland voor wat nu al het leukste festival van de zomer lijkt te worden: Wild und Frei. Na het uitverkochte succes van Wilde Renate op Magneet Festival vorig jaar, staat het samen met diverse creatieve partijen in het eerste weekend van augustus op een nog onontdekte locatie: het Diemerbos te Diemen.
Opbouw Emporium gestaakt
woensdag 28 mei 2014
De opbouw van het bekende dance festival Emporium in Wijchen is vanmiddag gestaakt na de vondst van belangrijke archeologische ontdekkingen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een bijzonder Romeins bouwwerk uit circa de 1e eeuw na Christus. Organisator Matrixx laat weten een verzoek te hebben ingediend de opgravingen te integreren in het festival, om zo het festival doorgang te laten vinden.
Op zaterdag 7 juni viert SaturdayClub met haar 'Ice Imperial Summer Edition' de inluiding van het zomerseizoen bij het Schielandshuis in Rotterdam. Deze unieke locatie in hartje centrum was al vele malen eerder het decor van geslaagde SaturdayClub edities. Voor deze editie kan het feestend publiek niet alleen terecht in de karakteristieke oude zalen van het voormalige museum, maar is ook de prachtige stadstuin toegankelijk voor het publiek.
Voor zover bekend is DJ Ruffneck de allereerste hardcore dj die op de markt komt met een eigen dedicated app en dus trendsettend, zoals hij al zovele malen eerder heeft gedaan in het verleden. Deze app is door iedereen volledig gratis te downloaden. Er wordt dus helemaal niets voor gevraagd. Het is puur een app om de volgers te bedanken voor de enorme support sinds 'the beginning of time'.
Je hebt hem misschien wel langs zien komen op je tijdlijn 'Persoon X gaat naar Anonymous Rave Amsterdam'. Nu dachten wij dat het geen echt event betreft, maar meer een protest tegen de Amsterdamse uitgaanswereld. Maar de Gemeente Amsterdam is daar niet zo zeker van en ze onderzoeken wie er achter de pagina zit(ten)...
Nog maar een paar weken en het is zo ver: B.I.T.C.H festival zal zijn entree maken in het festivalseizoen en met een beetje mooi weer zal dit feest in de boeken gaan als het meest uitdagende festival van Nederland! Het feest wordt groots opgezet en zit vol met leuke en sexy festivalactiviteiten. Heel veel leuke elementen zullen terugkomen van de vorige editie, maar er zijn ook heel veel nieuwe dingen te beleven. Het feest is uniek in zijn soort, want waar heb je nou op een festival speelruimtes en zo'n speciale dresscode?
Nu de zonnige zomerdagen steeds vaker voorkomen, is het tijd om de trailer van het leukste festival van de wereld te onthullen! Zomerkriebels Festival strijkt op zaterdag 5 juli neer op de spiksplinternieuwe locatie in het sprookjesachtige Gagelbos te Utrecht. Kan jij ook niet wachten om met slippers aan en een dot zonnebrandcrème op je neus te dansen met je vrienden, terwijl de beste DJ's de muziek voorzien? Kan je niet wachten tot het zover is?
Op 15 november is Central Studios weer het toneel van Dance 2 Eden's langstlopende en legendarische concept: Ghosttown. Dit jaar zullen er op Ghosttown zelfs drie area's gebruikt gaan worden!
Net als voorgaande jaren kunnen early liefhebbers hun hart ophalen in Studio 1. Hier wordt strictly early hardcore (1992-1999) gedraaid. In Studio 2, de Hardcore Alliance area, wordt de eerste helft van de nacht volledig gewijd aan Millennium hardcore (2000 – 2007). Daarna is het de beurt aan het nieuwere beukwerk (2008 – 2014).
b2s laat je niet langer in spanning, want het is eindelijk tijd geworden om de volledige line-up van Decibel 2014 bekend te maken! Dit jaar telt het festival maar liefst 15 stages, waar meer dan 175 artiesten de bezoekers zullen voorzien van de dikste & hardste beats. Alle namen die in het weekend van vrijdag 15 t/m zondag 17 augustus aanwezig zijn op het Beekse Bergenterrein, zowel op het festival als tijdens de pre-, night & afterparty, kun je in dit bericht vinden. Check it out!
Voel de zon je huid opwarmen, de wind wappert door je haren en de dj's nemen je langzaamaan mee tot een muzikaal hoogtepunt. Ondertussen geniet je van een hapje van de uitgebreide keuken van deze prachtige beachclub, de wijntjes en bubbels van Grapedistrict of een heerlijke cocktail....
Op donderdag bij de EDM sound van Reveal, op vrijdag bij de deep- en techhouse van HouseRules en zaterdag kan je bij Brainwash kiezen uit twee zalen: house of urban/eclectic! Aftoppen kan bij Like op zondag! Kortom voor zomerse beats en magistrale licht- en videoshows hoef je niet perse naar Ibiza meer¦
Dance Boulevard is het grootste dance evenement van West-Brabant en pakt dit jaar nog groter uit. Op zaterdag 2 augustus kun je aan De Boulevard in Bergen op Zoom terecht bij vier area's: Hardstyle, Eclectic, Freestyle en Electro House. Check in dit bericht wie voor een heerlijk dagje gaan zorgen tijdens Dance boulevard 2014!
Voor de 26e editie van het Metropolis Festival zijn zeven nieuwe namen bekend gemaakt: Jagwar Ma 🇦🇺, New Build (zijproject van Hot Chip, 🇬🇧), Elliphant 🇸🇪, Kuenta i Tambu (Kuenta i Tambu, 🇳🇱), Afterpartees 🇳🇱, Superfood 🇬🇧 en – alweer de vierde Metropolis 2014 act uit Australië – DZ Deathrays 🇦🇺. Zij maken op zondag 6 juli 2014 hun opwachting tijdens het gratis popfestival in het Rotterdamse Zuiderpark.
Op zaterdag 26 juli beleeft de WesterUnie de wereldpremière van Mesmerized 'Light at Night', de nieuwste belevenis van Nederland die iedere muziekliefhebber een keer ervaren moet hebben. Dit event staat helemaal in het teken van de nucleaire reactie tussen muziek en ziel. Mesmerized zal deze dialoog starten door het publiek te laten leiden door mysterie en een hypnotiserende show zal de ziel van het publiek ontwaken. De Earlybird kaarten zullen naar verwachting snel uitverkocht raken, dus wees een van de eersten die deel zal uitmaken van deze unieke show.
Pak je slippers, paspoort, zwembroek en snorkels uit de kast, want op 6 september nemen ze je mee op wereldreis. Reis af naar de meest te gekke steden, romantische parken en intieme strandjes die de wereld van Lief rijk is.
De provincieraad van Antwerpen heeft, als onderdeel van de huurprijs voor domein De Schorre, voor een bedrag van 42.000 euro tickets gekregen voor dancefestival Tomorrowland. Vrijdag was al ophef ontstaan nadat Griet Cnudde, de advocaat van de buurtbewoners, had gezegd dat zij die beslisten over de milieuvergunning tickets hadden gekregen.
Ook voor de eerste editie van Fascination in Rodenburg wordt er goed uitgepakt met top dj's, een gratis welkomstdrankje en over de avond heen kun je ook nog genieten van vers fruit, ijsjes en snoep. Lees in dit bericht de dj's op de tijdstippen op Facination Tropical 24 mei in Rodenburg waarop jij ze kan verwachten:
Dreamfields staat bekend om zijn goede line-ups, prachtige decors en overweldigende shows. Het snelst groeiende festival van Nederland gaat nu internationaal. Op zaterdag 16 augustus 2014 wordt Dreamfields voor het eerst in Azië gehouden op het eiland Bali (Indonesië) in het prachtige GWK Cultural Park.
Het is weer tijd voor het grootste en meest classsy r&bfeest van Nederland: R&B Café XXXL! En deze keer brengen ze je naar South Beach, Ocean Drive en de wijk Art Deco... Miami! Miami, the city where the party never stops, waar de mannen en vrouwen mooi zijn en waar je kan dansen en sjansen tot je er bij neer valt.
And the M&M's go to.....
vrijdag 16 mei 2014
Vorige week vieren wij het heugelijke feit dat we 12,5 jaar bestaan en zoals je hebt kunnen lezen maakte je kans op 1,25 kilo M&M's als bleek dat jij vanmorgen om 10:00 de meeste logootjes had weggeklikt. Dat bleek een prima bezigheidstherapie! Klik snel door om te lezen wie er heeft gewonnen!
Junkie XL is bij de BMI Film/TV Awards in Los Angeles twee keer in de prijzen gevallen. De Nederlander kreeg een award voor zijn muziek voor de film 300: Rise of an Empire en eentje voor de filmmuziek van de blockbuster Divergent.
The Hardest Inside
donderdag 15 mei 2014
Nu The Hardest Inside haar naam duidelijk heeft waargemaakt, is het tijd om dit gruwelijke feest nog verder uit te rollen over de vloeren van Broadway. Na de vorige geslaagde edities zal de organisatie The Hardest Events zaterdag 24 mei alle aussies bijzetten om ook deze editie weer tot een onvergetelijke te maken. Daarbij is ook dit keer alles uit de kast getrokken.
Na het succes van de twee voorgaande edities is de grasmat van De De Kuip op vrijdag 6 juni 2014 tussen 17.00 en 23.00 uur opnieuw exclusief gereserveerd voor de bezoekers van Cinéma in de Kuip. Gasten betreden het veld via de alom geprezen spelerstunnel om te netwerken, eten, drinken en dansen op muziek van de beste DJ's: Andy Callister, Benny Rodrigues, Fajah Lourens, Franky Rizardo, Housequake & Undercontrol.
Metz on the Beach
woensdag 14 mei 2014
Het zomerseizoen gaat vanaf zondag 20 juli echt van start. The Real House Event, Metz on Sunday, host dan weer zoals vertrouwd haar meest legendarische 'on the beach' editie in Strandlcub View te Rockanje met een line-up die bij iedereen al het hele jaar in de agenda staat!
De roemruchte discotheek Peppermill in Heerlen is failliet. Eigenaar Sven Otten, zoon van oprichter Jules Otten, heeft het faillissement zelf aangevraagd. Daarmee komt na 34 jaar een einde aan een instituut.
E&a events, o.a. bekend van Don't Let Daddy Know, Kingsland festival en Tiktak, bestaat 6 jaar. wat in 2008 begon met het organiseren van kleinschalige evenementen in de Amsterdamse nachtclubs is in zes jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest succesvolle evenementenorganisaties van dit moment. Dat moet gevierd worden!
Dit jaar geen Pleasure island festival, maar wel een B.I.T.C.H festival. Een feest dat te vergelijken is? Nou, niet bepaald! Er zijn wel wat overeenkomsten zoals het mooie festivalterrein en de vele extra's wat het een echt festival maakt. Zoals tipi-tenten, een zweefmolen, heel veel kraampjes, het prachtige uitzicht over het water, de hottubs, coctailbar, fotoshoot area, modeshow by 2bseen, mooie lasershows, het allerbeste entertainment, mooie mainstage buiten, maar ook binnenarea's...
This was Hardshock Festival 2014! High Energy Events wants to thank all the artists, crew, volunteers and of course all the visitors of this amazing and unforgettable edition of Hardshock Festival! Check the aftermovie here!
Aanstaande zaterdag 17 mei 2014 is het dan eindelijk tijd voor de terugkeer van Slaves to the Rave naar Dordrecht! Na het sluiten van het inmiddels legendarische Eventcenter Amigo's is er nu weer een nieuwe hardcore tempel in Dordrecht! De beste hardcore en early hardcore verdeeld over twee vette zalen met o.a. de volgende artiesten; Angerfist, The Viper, Ruffneck, Claudio Lancinhouse, StereoType, Panic, Waxweazle, K.N.O.R. Alliance en nog veel meer! Slaves to the Rave – The Amigo's Reunion belooft belooft een feest te worden dat je niet mag missen!
Op vrijdag 13 juni schotelt Toffler jullie weer een 'all night long' editie voor met het immens populaire house duo Detroit Swindle! Samen met deze twee heren duik je minimaal zeven uur lang de tunnel in.
De vijfde editie van Last World Festival - The Final Destination of the Harder Styles: The Settlement is bijna in zicht. Een line-up met maar liefst acht verschillende area's die door grootmachten uit de hardere styles op unieke wijze gehost worden, zullen er naar alle waarschijnlijkheid voor zorgen dat het publiek dit jaar flink uit z'n dak kan gaan op 12 juli in Lommel.
Wederom hebben de mannen achter Convoi Exceptionnel de totale breedte van het Industrial scala bij elkaar gehaald om de avond te voorzien van de vuigste muziek. Dit in samenhang met de unieke kracht van de locatie maakt dit al na twee edities een feest voor de liefhebber van 'heftig is nooit genoeg'
Zaterdag 7 juni breekt tijdens de eerste editie van Lakedance in 2014, de zon weer door op Aquabest. Centraal deze editie staat het heerlijk zomerse thema; Life's a Beach! Zet voor even alle negatieve zaken aan de kant, want er is alleen ruimte voor zon, zand, water, mooie mensen en vooral een spectaculaire line-up met internationale knallers! Lakedance presenteert met zeer grote trots een ware superster op 7 juni; Steve Angello! Naast deze Zweedse held staan onder andere Basto, An21, Quintino, Tube & Berger en Egbert (live) op het muzikale menu. Lees snel verder.
Eclectival komt eraan
donderdag 8 mei 2014
Nog even wachten en dan is het 31 mei. Tijd voor het allereerste festival ooit in de Noordoostpolder. Twee dikke area's met 20 artiesten die de hele dag naadloos aan elkaar gepraat worden door 4 MC's. De line-up heb je ongetwijfeld al voorbij zien komen, maar hier nog even een kleine greep van wat je kunt verwachten.
Opnieuw slaan Pioneer en Loveland de handen ineen op zoek naar nieuw DJ-talent in Nederland en België. Voor de winnaar staat niet alleen nieuwe DJ-gear klaar, maar hij of zij wint een plek in de line-up van Loveland Festival. Onderdeel van Pioneer DJ Contest is de Pioneer DJ Tour langs vier grote steden in Nederland.
De samenstelling van het programma is zorgvuldig uitgewerkt. Het betreft een mix van toonaangevende hoofdacts en aanstormende talenten. Namen als Brennan Heart, Don Diablo, The Partysquad, Benny Rodrigues, Yellow Claw, Vato Gonzalez, FeestDJRuud, Dirtcaps en De Sluwe Vos zullen dit jaar hun opwachting maken. Liefhebbers van house, progressive, hardstyle, urban, trap, deep house en techno kunnen hun hart ophalen.
Op zaterdag 30 augustus 2014 vindt alweer de 9e editie van Ground Zero Festival plaats op recreatieterrein Bussloo nabij Apeldoorn. Als enige nachtfestival van Nederland staat Ground Zero Festival weer garant voor een unieke ervaring. Wat begint als een rauw, underground avontuur in de donkere bossen van Bussloo zal eindigen bij zonsopkomst met twee ongekende afsluitacts.
Antwerpse nachtclub Café Café d'Anvers, die dit jaar trouwens 25 kaarsjes uitblaast, slaagt er als eerste Belgische club in om houselegende Danny Tenaglia naar België te brengen. Op 28 mei zal hij voor de eerste keer ooit in België een set spelen. Dat maakt Café Café d'Anvers bekend.
Luxaflex is een feest op het strand van Scheveningen, bij Beachclub Boomerang aan het roemruchte Zwarte Pad, waar zowel oude klappers maar ook gloednieuwe tracks uit de (nu)disco, electro, italo, (deep)house, pop en wave te horen zijn. Zaterdag 10 mei barst de eerste editie los.
Festivals, vakantie, zon, en strand/zee ... en een fantastische opening van het festivalseizoen met 'Q4Trance the Spring edition 2014' bij beachclub Fuel. Lekker dansen bij Fuel met een mojito in de hand en veel gezelligheid. Dat is waar het om draait bij Q4T!
Op donderdag 29 mei zal ALDA wederom een nieuwe editie van Citymoves Den Bosch organiseren. Het dancefestival, dat ook dit jaar op de Pettelaarse Schans plaatsvindt, zal plaats bieden aan drie podia in totaal. Hier kunnen bezoekers op Hemelvaartsdag van 13h00 tot 22h00 gaan dansen op- en genieten van de allerbeste dance beats van dit moment.
Na het geweldige paas openingsweekend ga je verder naar de volgende hernieuwde liefdevolle missie naar de Kiesgrube Eutopia op de wonderschone locatie in Neuss Süden bij Düsseldorf op zondag 11 mei 2014. Geef je over aan die niet te stoppen wens en reislust om op te stijgen naar de zon. De volwaardige bemanning tijdens deze vlucht is ditmaal: Solomun, Kollektiv Turmstrasse live, HOSH en Karmon!
Een grime rave in Rotterdam, gewoon omdat het kan. Op 7 juni wordt dit een feit en lanceert het Rotterdamse label Progressive Intelligence Records met trots een nieuw evenement dat vooral in het teken zal staan van.juist, grime!
Na het grote succes van de eerste editie van het Groningse Nazomeren Festival in 2013 kan een vervolg niet uitblijven: de twee editie vindt daarom plaats op zaterdag 13 september 2014.
Na twee totaal uitverkochte en onvergetelijke edities van H!pster in de Winkel van Sinkel en een H!pster stage tijdens Kingsnight in Central Studios is H!pster 30 mei terug in de Winkel van Sinkel met een dikke line-up!
Volgende week zaterdag 10 mei vindt de eerste editie van XXlerator Outdoor plaats op recreatieterrein Bussloo. Met een monsterlijke line-up, goede weersvoorspellingen, en de waanzinnige show die XXlerator hiervoor in petto heeft, belooft dit een super dag te worden. Check hier nu de complete timetable, zodat je vast jouw dag kunt plannen.
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 8 juni is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz On The Beach neer bij de al drie jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Op zaterdag 7 juni organiseert Monkey Business voor de tiende keer Save Me at the Beach. In strandtent Woodstock 69 treden oa. Isis, David Labeij en SHMLSS op tijdens het benefietfeest ter bescherming van de bedreigde orang-oetans en het regenwoud. Als de zon in de zee is gezakt, gaat Save Me nog even door: Club Stalker host de afterparty met oa. Wouter de Moor, Terry Toner en Some Chemistry.
Op woensdag 28 mei is The Real House Event weer terug voor een Special Late Night Edition in haar nieuwe Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Wednesday om 22.00 uur en gaat deze midweekse dansavond door tot 04.00 uur (de volgende dag is iedereen vrij i.v.m. Hemelvaartsdag). Ooit zo'n dikke programmering gezien voor een feestje op woensdag? ROOG, Greg van Bueren, Chris Rox, Jasper Clash en MC Patrick Brown zijn in het huis!
29 mei 2014
Wave Festival maakt de line-up en datum voor 2014 editie bekend
Berlijnse club Wilde Renate middelpunt op nieuw festival Wild und Frei
28 mei 2014
Opbouw Emporium gestaakt
Kwik stijgt naar zomerse temperaturen tijdens Summer Edition SaturdayClub
Ruffneck eerste hardcore dj met officiele mobile app
Gemeente Amsterdam onderzoekt Anonymous Rave Amsterdam
27 mei 2014
The most exciting festival of Europe is coming 21st of June
Zomerkriebels Festival presenteert trailer
26 mei 2014
Ghosttown 2014: extra oldschoolarea met 6 uur lang The Darkraver
Decibel outdoor festival 2014 line-up release
Vingt-Cinq (25+) komt op zaterdag 7 juni naar het Bloemendaalse strand
24 mei 2014
Escape in juni: Ibiza vibes all over
22 mei 2014
Dance Boulevard 2014 line-up met dit jaar een vierde area en meer dan veertig artiesten
Jagwar Ma, Elliphant, New Build en meer nieuwe namen voor Metropolis Festival
19 mei 2014
Mesmerized · Light at Night in Westerunie
Reis mee in de wondere wereld van Lief
Onrust rond Tomorrowland-vergunningen houdt aan
18 mei 2014
Last minute deal · gratis naar de zon?
16 mei 2014
Dreamfields Festival gaat naar Bali
R&B Café XXXL · Flight to Miami
And the M&M's go to.....
15 mei 2014
Junkie XL wint twee awards voor filmmuziek
The Hardest Inside
Derde editie Cinéma in de Kuip op vrijdag 6 juni
14 mei 2014
Metz on the Beach
Peppermill Heerlen na 34 jaar failliet
E&A Events viert zesjarig bestaan in AIR
12 mei 2014
Geen Pleasure Island dit jaar, wel B.I.T.C.H festival
Official aftermovie Hardshock Festival 2014
Slaves to the Rave · The Amigo's Reunion · timetable, trailer en laatste informatie
11 mei 2014
Toffler presents Detroit Swindle
9 mei 2014
Harder styles festival Last World presenteert line-up
Convoi Exceptionnel keert terug met uitzonderlijke vracht
8 mei 2014
Lakedance 7 juni: Steve Angello & volledige line up
Eclectival komt eraan
Pioneer en Loveland op zoek naar DJ-talent
Heavenly Outdoor Festival keert terug met spraakmakende line-up
7 mei 2014
Meer namen Ground Zero Festival bekend
Café d'Anvers brengt Danny Tenaglia voor eerste keer naar België
Onverwoestbare muziek op Luxaflex
Tranceliefhebbers gaan komende zaterdag naar Fuel
6 mei 2014
Den Bosch tijdens Hemelvaart wederom in teken van Citymoves
Kiesgrube open air meets Diynamic
Progressive Intelligence presents Skank
5 mei 2014
Op 13 September keert Nazomeren Festival terug naar Groningen
4 mei 2014
H!pster is vrijdag 30 mei weer terug in de Winkel van Sinkel
2 mei 2014
XXlerator Outdoor timetable release
Metz komt met (inter)nationale top-djs naar Hoek van Holland
Orang-oetans redden in Woodstock 69 én Club Stalker tijdens Save me
1 mei 2014
Roog en Greg van Bueren in de Metz House