Partyflock
 
Nieuws · april 2014
De legendarische technonacht van Dave Clarke tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) in de Melkweg viert dit jaar zijn tiende verjaardag! Speciaal voor deze gelegenheid wordt er op vrijdag 17 oktober flink uitgepakt met legends uit de begindagen van de techno, de helden van nu en die van de toekomst. Naast Dave Clarke zelf is er een extra lange line-up met Green Velvet, Gary Beck, Stacey Pullen, Daniel Miller, Clouds, Pfirter, Estroe, Jeff Rushin & Nicole Rosie en Mr Jones.
Op zaterdag 10 mei organiseert Utrechts meest eigenzinnige evenementenmaker Stekker in de Ronda. Vers Vermaak krijgt de eer om de tweede clubnacht ooit in de fonkelnieuwe Ronda van TivoliVredenburg te hosten. Daarvoor hebben de UDen Trechters onder andere DJ Koze, Sebastian Mullaert en Isolée weten te strikken.
Robert Sillermans SFX Entertainment, Simon Cowells Syco Entertainment en provider T-Mobile hebben samengewerkt om een nieuwe tv-show, 'Ultimate DJ', te maken. De show is gericht op de EDM cultuur en de presentatie van 'up-and-coming' dj's.
De eerste 850 kaarten voor het waanzinnige nieuwe festival The Waterline op zaterdag 7 juni zijn inmiddels al verkocht. Dit festival op een schitterend historisch Fort met binnen- en buitenarea's wil niemand missen. Haal daarom nu je kaartjes in huis! Nog nooit in alle 4 jaar van haar bestaan heeft Full Moon op zo'n mooie locatie een festival neergezet. Het mooiste fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie uit 1869. Maar welk Fort dan? Lees snel verder!
Het kwik stijgt in rap tempo naar aangename hoogten, de zonnebril kan weer buiten de club gedragen worden en de eerste rokjes zijn gesignaleerd. Met het zonnetje op je toet beginnen ongetwijfeld de eerste festivalkriebels weer de kop op te steken. Bof jij even, want Zomerkriebels Festival keert terug met weer een breed scala aan zomerse dansactiviteiten! Ditmaal op een splinternieuwe locatie met een ouderwets dikke line-up.
De drie jonge ambitieuze muziekliefhebbers ook wel beter bekend als de DJ/Producer act Tune Addicts komen met een gloednieuw house-concept naar het strand van Scheveningen toe. Op zaterdag 24 mei presenteren zij bij 57 op het zwarte pad hun nieuwe concept 'Here We F*ckin Go!'.
Vrijdag 2 mei staat Panama in het teken van City Samplers met de beste dj's uit Amsterdam en een grote internationale gast: Jeremy Olander uit Stockholm. Het decor is de skyline en de bezoekers zijn voor even de bewoners van een andere Metropool. City Samplers tovert de dansvloer om tot een bruisend trefpunt dankzij wereldburgers Jeremy Olander, Musclefarm, Mike Ravelli, Miss Melera en Hellie.
Op zaterdag 24 mei keert i amtechno terug naar de warehouse zoals het drie jaar geleden begon. Het jubileum van dit techno event wordt gevierd met zowel nieuwe gezichten als bezoekers en artiesten van het eerste uur. Het Brits duo Dense & Pika is uitgenodigd, evenals Trus'me. De headliner is DJ-producer Kabale und Liebe, hij viert de release van zijn debuutalbum Realitivity. i amtechno resident Keith Carnal is er uiteraard ook bij in Dhoem Dhaam Warehouse.
Ultrasonic Festival heeft haar line-up bekend gemaakt. De derde verjaardag van één van de grootste dancefestivals in de Utrechtse regio, gelegen aan het sfeervolle strand van de Maarsseveense Plassen, lijkt hiermee een bijzondere te gaan worden. Verspreid over zes podia wordt het zaterdag 26 juli een lekker veelkleurig dancespektakel - Ultrasonic gaat los!
XXlerator Outdoor · Update
woensdag 23 april 2014
Over iets meer dan twee weken is het al zover: dan gaat het bekendste hardstyle clubconcept van Nederland naar buiten voor een waanzinnige outdoor versie op Recreatiegebied Bussloo. Matrixx haalt dan, naast de ijzersterke line-up, alles uit de kast om van XXlerator Outdoor een onvergetelijke dag te maken. Lees hier de update!
De verbouwing van A'DAM Toren naar de A'dam Toren loopt mogelijk vertraging op doordat er meer asbest is aangetroffen dan in eerste instantie uit onderzoek bleek. Het gebouw is hierdoor tijdelijk afgesloten.
Waar afgelopen weekend Zwolle nog helemaal blauw kleurde i.v.m. het behalen van de KNVB beker door PEC Zwolle, is dit weekend Oranje de kleur die sterk aanwezig zal zijn in de hoofdstad van Overijssel. Het is namelijk tijd voor Kingdance 2014! Ga twee dagen compleet uit je dak in twee area's met internationale house- en hardstyle artiesten, dikke lichtshows, goed geluid, top entertainment en duizenden andere dance liefhebbers!
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover, een groots hardstyle en hardcore event op Koningsdag! Een uitgebalanceerde line-up van topartiesten, het meest unieke festivalterrein van Amsterdam en 10.000 uitzinnige harder styles fans vormen samen de eerste editie van Hardkingz. In dit bericht vind je de timetable alle benodigde informatie.
Internationale dj's, live beschilderen van auto's, violisten en singer-songwriters gecombineerd met dj's, theatergroepen en live-kunstenaars. Dit is slechts een greep uit de acts op de avond die Metamorphosa heet. Op vrijdag 16 mei 2014 van 20.00 - 02.00 uur keert Metamorphosa terug in de stad Arnhem met de tweede editie.
Het allereerste festival op de Oude Markt ooit was vorig jaar een groot succes. Maar liefst 3000 party people hebben de avond van hun leven gehad en hebben de voetjes stevig van de vloer getild. Dit jaar organiseert evenementenorganisatie Stuiterbeesten opnieuw hét Kingsnight Festival van 2014 in Roosendaal op de Oude Markt! Helemaal gratis!
Het is bijna zover de allereerste Koningsdag! 18hrs festival & het Spaanse elrow gaan dit uitbundig vieren tijdens de allereerste editie van Kingsday Madness op de Riekerhaven in Amsterdam. 1 Stage, 7 DJ's, massa's opblaasspullen, overweldigende hoeveelheden oranje confetti, clowns, steltenlopers, maffe acts en natuurlijk techno!
De Grote Markt te Zwolle zal voor het eerst als dansvloer dienen tijdens koningsavond en koningsdag. Zwoell en Gewoon038 slaan handen in één om de bezoeker te trakteren op een gratis dance feest, waarbij funk, disco en house de revue passeren.
De lente is weliswaar pas net begonnen, maar dat belet de heren van Analog, Storm, Boogie Friday en Spunky Fraîche niet om hun krachten opnieuw te bundelen voor een vreselijk warme indoor Block-(party) in BIRD.
Nog eventjes en dan verjaagt de zon het laatste restje van de winter van onze aarde. Of beter gezegd, van 'ons paradijsje'. We nemen afscheid van sneeuwklokjes en krokussen, terwijl de bollen van de lentebloemen langzaam ontsluiten en zich versterken uit de voedzame bodem. Herinner jij je nog hoe vorig jaar een kleine maar gestaag groeiende gemeenschap in het welbekende Kiesgrube neerstreek?
Samenkomen op Together Outdoor
donderdag 17 april 2014
Op 13 september 2014 is De Markt in Ommen het decor voor de eerste editie van het dance-evenement Together Outdoor. Speciaal voor jongeren komt een aantal dj's en acts naar Ommen om de binnenstad op zijn kop te zetten. 'De combinatie van een leuke show, een gezellig plein en goede acts staan garant voor een geslaagd dance-evenement', aldus de organisatie.
Op 24 mei 2014 transformeert de WesterUnie in een gevaarlijk laboratorium waar giftige dampen en bijtende vloeistoffen net zo aanwezig zijn als de venijnige Early beats die door de drukkende lucht vloeien. Hier komen het bekende Multigroove-sfeertje, het gevoel van broederschap en de beste zonder bullshit van de hardere muziekstijlen het best tot hun recht. Dit is het hart van Toxic City.
Op zaterdag 17 mei is het weer tijd voor een gloed nieuwe editie van We all love '80's & '90's in de Effenaar! Waan jezelf weer helemaal back in time met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar!
Alle hardere stylen komen aan bod in de maanden mei en juni. Er wordt afgetrapt met Oldskool Maniacs – Taking you back to tha next millennium editie. Het tweede feest van Uptempo Events is Nitro's circus – Dj Nitro's bday bash. En het derde event is een nieuw concept: Freestylers.
Aankomend weekend is het dan eindelijk zo ver, Hardshock Festival 2014! De voorbereidingen op het festivalterrein zijn inmiddels in volle gang, de eerste tenten staan, de tickets vliegen de laatste dagen massaal de deur uit en misschien wel het allerbelangrijkste is het weer voor een aankomend weekend er ook super goed uit ziet. De organisatie is er klaar voor, jij ook?
Zaterdag 28 juni 2014 gaat het gebeuren! Met het festival Chaps gaat er dan een echt nieuw waardig 'erotisch' themafeest neergezet worden, verdeeld over drie area's in een werkelijk verbluffende evenementenlocatie. Ontmoet en groet de meest sexy couples en cowgirls in western style in de speciaal daarvoor ingerichte SDC saloon. Alles geheel in 'Wild West' sferen zul je je wanen in een echt western town gecombineerd met de modernste technieken van nu op het gebied van de mooie visuals en sounds.
Stainless Agency, initiator van 'Harlem Republic', organiseert samen met Harborfest hét Haarlemse Koningsnacht feest in de Lichtfabriek. Door de combinatie van de eclectic/house-sound van Harlem Republic en de techno van Harborfest is er voor iedereen wat naar zijn smaak.
Kingsnight at Dvars
vrijdag 11 april 2014
Vrijdag 25 april presenteert Dvars op een van de gezelligste avonden van het jaar de eerste Kingsnight. Dvars start om 21:00 uur draaien met de resident dj's Robert Feelgood, Miss Sugaware en Mike Scot. De resident dj's worden vocaal bijgestaan door Jennifer Cooke.
Remedy Sessions invites Belocca
donderdag 10 april 2014
Op vrijdag 25 april presenteert Remedy Sessions op koningsnacht met trots de koning van de techhouse: Belocca. Mark Junior en MC Pryme hebben deze briljante producer en dj uitgenodigd.
Op de eerste koningsnacht -vrijdag 25 april- slaan Trance Nation en Goodgreef handen ineen om Panama Amsterdam om te toveren in een trance paleis met een koningsstatus. Panama zal van 22.00 tot 05.00 in het teken staan van de beste trance beats uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk.
Programmering Bungalente bekend
woensdag 9 april 2014
Bungalup, het winterfestival in Center Parcs De Eemhof, heeft een jong zusje: Bungalente. Het frisse driedaagse festival kondigt vandaag het totale programma aan dat barst van originele activiteiten en namen als Simian Mobile Disco, Sneak, Gorgon City, Olivier Weiter, Tom Trago en Cinnaman.
Mystic Garden Festival is een evenement dat een artistiek decor en de schoonheid van de natuur gebruikt om een betoverende setting te creeren. Er wordt evenveel aandacht besteed aan de visuele en interactieve ervaring als aan de muziek.
Latin Lovers heeft er een supergave, nieuwe locatie bij en wel in het zuiden van Nederland in het hartje van het gezellige Maastricht: Bonbonnière Theater! Deze locatie heeft een authentieke status en kan in Maastrichtse begrippen in het rijtje hotspots geplaatst worden.
Op zaterdag 10 mei 2014 keert Beukgevaar terug in het Paard in Den Haag. Met een kneiterharde line-up zal BML Events het concept nieuw leven inblazen. Voor de gelegenheid wordt deze achtste editie gehouden in de grote zaal van het Paard; een primeur!
Zondag 20 april 2014 (eerste paasdag) is het tijd voor een fris en nieuw concept in Podium Dolhuis te Dordrecht: Back into Time - Freestyle vs Classix. De beste klassiekers in de mix met de lekkerste freestyle tunes van vroeger en nu, gedraaid door artiesten die weten hoe je het een zaal los moet laten gaan! Dit alles en meer in combinatie met een unieke sfeer in de gezelligste locatie van Dordrecht belooft dit weer een geweldige avond en nacht te worden!
Bondax presents Klear
dinsdag 8 april 2014
Het supergetalenteerde duo Bondax, zijn beide nog geen twintig jaar en dat maakt dat de verwachtingen des te hoger liggen. De Jongens uit Lancaster zijn bezig met een grootse opmars.Bondax wordt nu al gekoesterd als de troonopvolger in het future bass gerelateerde genre. Alle reden dus voor een bezoek aan Klear op 3 mei.
Indicator · final update
dinsdag 8 april 2014
Over vier dagen is het eindelijk weer tijd voor het grootste hardstyle event van het noorden: Indicator! Zoals eerder bekend gemaakt is dit de laatste editie in Kardinge, want Indicator verhuist naar Martiniplaza, dus zorg dat je erbij bent. Voor een laatste keer gaat Indicator deze legendarische locatie nog eens uitvoerig transformeren in een waar beukdomein.
Junction Koningsnacht
dinsdag 8 april 2014
Vrijdag 25 april, de allereerste Koningsnacht van Nederland! De eerste Koningsnacht wordt keihard gevierd op de plek waar het voor Junction allemaal begonnen is: Sugar Factory. Met een line-up vol Amsterdamse helden wordt de Koning geëerd.
Op zondag 20 april zullen de GhostRiders onder aanvoering van Dyna terugkeren in de Maassilo Rotterdam. Deze editie staat wederom in het teken van 'Ghostriders – The future starts today not tomorrow'. Tegendraads en eigenwijs nemen Dyna en zijn team weer mee op een acht uur durende reis die alle verwachting overtreft.
Goede vrijdag was nog nooit zo goed als op 18 april. Op die dag bewijst Must in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam dat de sky not the limit is; het is nog maar het begin. Dancegoeroe Roger Sanchez verlaat hometown New York om de Van Nelle Fabriek te laten accelereren.
Tijdens een plechtigheid in den lande behaagde het zijne majesteit bij verordening te verklaren dat 7th Heaven Events op 26 april in de Rodenburgh Estaete te Beesd ruimer diende te zijn in haar gratis entreeperiode. Deze was in eerste instantie vastgesteld tot 23:00 uur doch dit scheen zijn majesteit op deze koninklijke dag wat aan de korte kant.
Een ware gekte is er aan het ontstaan in de omgeving van Rotterdam. Hét hardstyle clubconcept van dit moment wordt namelijk maandelijks in Hollywood Music Hall gehouden! Een nacht lang hrdstyle, rawstyle, freestyle en house is waar Zuid-Holland compleet voor leeg stroomt. Na vier overvolle en enorm geslaagde edities doen ze er nu wéér een schepje boven op! Nog meer, nog vetter, nog spectaculairder, nog gekker, en niet te vergeten nóg harder!
Op vrijdag 18 april is het tijd voor de tweede editie van Sandeep's kersverse concept 'The Deep'. Na een meer dan geslaagde eerste editie doet The Deep er een schepje bovenop door de Franse underground held Dan Ghenacia uit te nodigen.
Met trots kondigt dance4life aan dat Hardwell, de nummer 1 DJ van de wereld, vanaf vandaag ambassadeur is van dance4life! Dat maakte Hardwell vandaag bekend met een verrassingsoptreden op het Museumplein.
Op vrijdagavond 4 april 2014, tijdens de verjaardag van Mar, worden alle registers opengetrokken en de volumeknoppen gaan bij hoge uitzondering weer op standje burenterreur. Meer reden om tijdens deze avond achter je boxen te blijven gekluisterd kun je niet bedenken, zeker niet na het presenteren van de line-up!
Op vrijdag 16 mei 2014 is het weer tijd voor een editie van het Broodrooster Feest, wederom in The VIP Room in Rotterdam! De feesten van Broodrooster zijn een unieke ervaring waar jij en je vrienden de gehele avond in de watten worden gelegd. De deuren gaan open om 21:00 uur!
E&A Events, Enter Dexter en AIR pakken groots uit dit jaar en zorgen weer voor de typische trap, hiphop- en housemuziek TIKTAK crossover tijdens het outdoor festival. Grote namen als Steve Aoki, Martin Garrix, DVBBS, Carnage, Yellow Claw, The Partysquad, MAKJ en GTA staan op 26 juli 2014 in het ArenA Boulevard in Amsterdam op de tweede editie van TIKTAK Eclectic Music Festival.
Na de uitverkochte februari editie keert het geliefde Defected in the House op vrijdag 4 april terug naar de Amsterdamse AIR voor een nieuwe avond vol kwaliteitshouse. Het populaire Engelse label neemt opnieuw een zware internationale delegatie mee naar Amsterdam, niemand minder dan Simon Dunmore, Copyright, Sam Divine en Paolo Rocco.
Veertien jaar geleden vond de eerste editie van Danceparade Middelburg plaats, met 750 bezoekers en een organisatie die grotendeels bestond uit vrienden, familie en vrijwilligers. Inmiddels is City of Dance XXL uitgegroeid tot één van de grootste festivals in Nederland met tienduizenden bezoekers.
De in Chicago woonachtige dj en producer Frankie Knuckles is maandag op 59-jarige leeftijd overleden. Frankie Knuckles stond wereldwijd bekend als 'The Godfather of House Music'. Hij hielp de 'post disco sound' te definiëren dat inmiddels bekend staat als housemuziek. Het is onbekend waar de artiest aan overleden is. Verwacht wordt dat later vandaag een persverklaring zal volgen.
Aanstaande zaterdag neemt Belgische jump/tek held Mark with a K 013 in Tilburg over tijdens UP! Op Decibel wordt de stage van het concept al jaren druk bezocht, en b2s vond het dan ook de hoogste tijd om UP! weer een eigen evenement te geven. Alle informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable, lees je in dit bericht.
30 april 2014
Dave Clarke presents voor tiende jaar in de Melkweg tijdens ADE
Stekker presenteert Stekker in de Ronda
SFX, Simon Cowell en T-Mobile komen met 'Ultimate DJ' TV Show
29 april 2014
The Waterline: Uniek festival in Fort Voordorp
28 april 2014
Zomerkriebels Festival presenteert volledige line up en nieuwe locatie
27 april 2014
Tune Addicts presents Here We F*ckin Go!
25 april 2014
City Samplers begint aan een muzikale reis langs wereldsteden
24 april 2014
Kabale und Liebe releaset album Realitivity tijdens driejarig bestaan I amtechno
Ultrasonic Festival presenteert dubbeldikke line-up
23 april 2014
XXlerator Outdoor · Update
Mogelijk vertraging bouw A'dam Toren
Gigantische hardstyle en house area's op Kingdance 2014 in Zwolle
22 april 2014
Hardkingz timetable en laatste info
Line-up Metamorphosa knalt met melodieuze deep- en techhouse
19 april 2014
Stuiterbeesten organiseert gratis Kingsnight festival in Roosendaal
18 april 2014
18hrs Festival & Elrow present Kingsday Madness, Riekerhaven Amsterdam + official after
Zwolse Grote Markt als dansvloer tijdens het Koningsfeest
De warmste indoor Blockparty is terug
17 april 2014
Kiesgrube opent dit weekend weer haar deuren
Samenkomen op Together Outdoor
16 april 2014
Multigroove presenteert nieuw concept Toxic City
We all love '80's & '90's in de Effenaar te Eindhoven
15 april 2014
Uptempo Events plant komende maanden drie events in 't Gooi
14 april 2014
Aanstaande zaterdag Hardshock Festival · Laatste info
Chaps · Saddle up for some Wild West Fun
11 april 2014
Harlem Republic en Harborfes organiseren KingsNight in Lichtfabriek
Kingsnight at Dvars
10 april 2014
Remedy Sessions invites Belocca
Panama Amsterdam kleurt oranje met Trance Nation en Goodgreef
9 april 2014
Programmering Bungalente bekend
Het Mystic Garden Festival terug naar Sloterpark
Latin Lovers komt naar Maastricht met dikke line up
Beukgevaar viert derde verjaardag in Paard van Troje
Back into Time · Freestyle vs Classix in Podium Dolhuis, Dordrecht
8 april 2014
Bondax presents Klear
Indicator · final update
Junction Koningsnacht
7 april 2014
Sexed Up · Ghostriders met Pasen naar de Maassilo
Must in Van Nelle presents Roger Sanchez
4 april 2014
Zaterdag 26 april langer gratis entree bij 7th Heaven op Kingsday
Frontliner · All You Need is Hard in de Hollywood Music Hall
Rotterdamse deephouse-held Sandeep nodigt Franse Dan Ghenacia uit
3 april 2014
Hardwell nieuwe ambassadeur dance4life
Luister naar DOTF Reunion op Beatsessions
Broodrooster haalt Sander Kleinenberg naar Rotterdam
Steve Aoki, Martin Garrix, DVBBS, Carnage en Yellow Claw op tweede editie TIKTAK Festival
2 april 2014
Defected in the House vrijdag 4 april in AIR Amsterdam
City of Dance komt met eerste namen
1 april 2014
Frankie Knuckles, grondlegger van de house, overleden
UP! invites Mark with a K · Latest info