Partyflock
 
Nieuws · november 2014
Leftfield naar Patronaat
vrijdag 28 november 2014
De legendarische Britste dance-act Leftfield komt op zaterdag zes december naar Nederland. Na een zeer lange periode van afwezigheid op Nederlandse bodem doet Leftfield Patronaat aan voor een dj-set.
Zet zaterdag 27 juni maar alvast in je agenda, want dan is het weer tijd voor Zomerkriebels Festival, het leukste festival van het jaar. Ook dit jaar hebben ze daarvoor natuurlijk de Zomerkriebels Festival Early Bird ticket voor slechts €29,50 hiermee pak je een voordeel van € 10.
Hou jij van vuurwerk met oud & nieuw en wil jij 2014 echt in stijl afsluiten? Wil jij onbezorgd een rondje kunnen geven en het glas kunnen heffen op een fantastisch nieuw jaar in een luxe club met vrienden zonder op de centjes te moeten letten? Eindig dit jaar dan met een ongelooflijke klapper en bestel jouw tickets (inclusief een 50 munten drankkaart, fruit, ijs en finger food!) voor Turn of the Year op 31 december in Eindelijk Weer.
De tiende editie van Reverze belooft een bijzondere te worden. Na negen uitverkochte jaargangen is het nu uitkijken naar de jubileumeditie die met het 'Illumination' thema van dit jaar opnieuw de bezoekers een onvergetelijke ervaring belooft te gaan worden. Samen met de lancering van de website heeft Bass Events de Reverze line-up bekend gemaakt.
SFX voor de helft eigenaar ALDA
dinsdag 25 november 2014
SFX Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat zij 50% van Alda Holding BV overgenomen heeft. ALDA Events zal blijven opereren als een zelfstandige onderneming onder haar huidige CEO Allan Hardenberg en zal verantwoordelijk worden voor de 'tourdivisie' van SFX.
Al eens een echt huisfeest mee willen maken? Zo'n feest dat je alleen in films als o.a. Old School, Dorm Daze, American Pie en natuurlijk Project X voorbij ziet komen? Jouw gebeden zijn gehoord! Na twee waanzinnig vette edities is er op 6 december een winters thema. Beleef het huisfeest der huisfeestem waarin er voor ieder wat wils is.
Pussy lounge Belgium · latest info
maandag 24 november 2014
Aanstaande zaterdag reist Pussy lounge af naar de Lotto Arena voor de allereerste indooreditie van het concept in België. Naast de vertrouwde residents Ruthless, The Darkraver, Paul Elstak en Mental Theo zijn ook Pat B, Coone, The Viper en Korsakoff in Antwerpen te vinden. Samen met jou, de danseressen en alle specials zorgen zij voor de unieke Pussy lounge formule! Ben jij klaar voor een avond vol gezelligheid en gekke stunts in Antwerpen? Alle laatste informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de time table, vind je in dit bericht. Deze eerste Pussy lounge indoor-editie in België zal in de voorverkoop uitverkocht gaan, dus wees er snel bij! Tot zaterdag.
Laatste info rondom Immortal
maandag 24 november 2014
Het is bijna zover. De locatie Petrol wordt op 28 november helemaal omgetoverd als ware je op een rave staat midden jaren '90. Immortal strijkt die dag neer in Antwerpen en gaat bij benadering de Thunderdome raves van weleer weer laten herleven. Waan jezelf weer in 1997.
Suppression: Make raw not war
vrijdag 21 november 2014
Het is tijd voor een revolutie! Op 31 januari 2015 is het tijd om op te staan en gezamenlijk te strijden. Kom allen samen naar Suppression om een einde te maken aan het huidige systeem, de eeuwige strijd tussen genres en de hokjesgeest. Alleen samen staan we sterk en kunnen we feesten tot we erbij neervallen. Het is tijd voor verbroedering en een ouderwets gezellige sfeer!
Voyeur is een toonaangevend event in het Amsterdamse nachtleven. Het concept richt zich op een doelgroep die geen genoegen meer neemt met een simpele avond uit in een kroeg of club, maar de voorkeur geeft aan professionele dj's gecombineerd met entertainment van het hoogste niveau; oftewel een avond die alle zintuigen prikkelt.
Volgende week zaterdag wordt de fundering van de Groningse nachtclub Paradigm weer goed op de proef gesteld. Het halfjaarlijks terugkerend concept Convoi Exceptionnel maakt zich klaar voor alweer de vierde editie en legt opnieuw de muzikale lat hoog.
Nu zijn dance events niet direct concerten (nu ja, sommige wel bijna tegenwoordig), maar de kamervragen die de heren Monasch en Van Dekken aan de Ministers van Veiligheid en Justitie en van Economische Zaken over dedoorverkoop van toegangsbewijzen voor concerten stelden, zijn wellicht ook interessant voor partygangers. Immers: de essentie van de doorverkooppraktijken is hetzelfde...
Valrave viert zijn tweejarig bestaan met een festival in de H7 Loods en Rhone Centrum te Amsterdam. Het belooft op zaterdag 31 januari los te gaan in maar liefst vier zalen, gevuld met een lange lijst kwaliteitsdj's, vette visuals en een wel hele bijzondere headliner. Met trots kondigt Valrave aan dat de Zweedse topdj Christian Smith de line-up rond maakt, naast onder andere Robert Babicz, Marc Marzenit en Ruttenbergs.
Xmas Sins
vrijdag 21 november 2014
Op 27 december presenteert Little Sins Xmas Sins: een unieke party-ervaring vol romantiek en naughty Sins! Xmas Sins 2014 behoort tot de allerbeste Sins feesten. Je weet nu al dat het een waanzinnig feest wordt met verschillende muziekstijlen, live performances en dit keer met wel drie verschillende area's! Vier deze stoute derde kerstdag met Little Sins in een schitterende geheime locatie op nog geen 20 km nabij Amsterdam.
Dance 2 Eden presents Hardcore Alliance
donderdag 20 november 2014
Met Ghosttown nog vers in het geheugen en in het bijzonder de Hardcore Alliance area, kondigt Dance 2 Eden met trots een nieuw evenement aan. Op 14 maart 2015 zal Central Studios dan ook het toneel zijn van de eerste zelfstandige editie van Hardcore Alliance. Dit is een verbond tussen de hardcore van vandaag, de millennium hardcore van 2000-2007 en de early hardcore van de jaren '90. Samen dekken deze kenmerkende periodes het complete spectrum van de hardcorescene. Iedere hardcorelefhebber heeft zijn roots wel in een van deze periodes liggen. Dat is waar Hardcore Alliance om draait. Alle hardcorefans samen. Three area's. One alliance.
Feestorganisatie Alter Ego (o.a. bekend van Shoeless) pakt uit, aan de rafelranden van Amsterdam. Zaterdag 6 december wordt Partyschip De Ameland omgebouwd tot Confetteria! Hoofdingrediënten: 500 kilo confetti, Mike Ravelli, Musclefarm en Radio Noet-Noet. Zaterdag 27 december vormt Hotel de Goudfazant van middernacht tot zondagochtend 08.00 uur het decor voor een theatrale Alter Ego Nacht; met slowbeat smaakmaker Charles Davos, en een tandje erbij doen de Duitse dj/producers Holger Hecler en Jan Oberlaender.
Aanstaande zaterdag 22 november is het dan eindelijk zover! Alles naar de Klote!! – Back in Rotterdam! De locatie S.U.R. (Social Underground Rotterdam) is helemaal klaar om plaats te bieden aan de velen Hardcore liefhebbers die helemaal los willen gaan op de hardste en lekkerste beats die er zijn! Met extra geluid, lichten en lasers wordt dit een feest in de oude Waterfront wat je niet snel zult vergeten! Alles naar de Klote!!
Apenkooi - The Final Gym
donderdag 20 november 2014
De aller, aller, alleraatste editie van Apenkooi ooit belooft een bijzondere te worden. Na tien prachtige jaren is het tijd om af te sluiten met nog één mega-knalfeest. De allerlaatste Apenkooi vindt tijdens Oud en Nieuw net als de voorgaande jaren plaats in de WesterUnie, WesterLiefde en Transformatorhuis. Wie niet komt is gek!
Whaaaa…….koop geen tickets
donderdag 20 november 2014
Het duurt nog maar twee maanden en dan staat het grootse Booming feest voor de deur. Als het buiten dan waarschijnlijk steeds kouder wordt, zullen de temperaturen in Eindelijk Weer warm oplopen. Eindelijk Weer gaat weer eens gek doen en zet op 10 januari aanstaande weer een dijk van een feest neer. Met een vaste formule: free entrance.
Tiësto uit Breda heeft een dancemix gemaakt voor de fonteinenshow Aquanura in de Efteling. Het is een twaalf minuten durend schouwspel op een dancemix van bekende Tiësto- en Eftelingklassiekers. De show wordt dinsdag 16 december tijdens een besloten evenement voor het eerst getoond. Het is de derde grootste fonteinenshow ter wereld. De Tiësto-Aquanura-show zal te zien zijn bij speciale momenten zoals met oud en nieuw, in de voorjaarsvakantie en op zaterdagen tijdens het Negen Pleinen Festijn in de zomer.
Zaterdag 12 april opende Haarlems nieuwste hotspot met veel succes haar deuren aan de Smedestraat 31. Een nieuwe nachtclub die een verrijking betekende voor het Haarlemse nachtleven. Er is nu een half jaar proef gedraaid en in verband met de start van een nieuw seizoen heeft de locatie een totale make-over gekregen. Club Ruis is nu volwassen geworden en dat wordt gevierd in het weekend van 20, 21 en 22 november 2014!
Kaap A'dam is een organisatie die altijd in beweging wil blijven. Een organisatie die zich niet wil binden aan één plek of aan één stijl. Kaap A'dam wil blijven reizen door het spectrum van de elektronische muziek. Onder meer door feesten te geven in iedere windstreek van de stad. Die stad is Amsterdam.
It's an anniversary! Na meer dan 60.000 bezoekers, twee outdoor events in De Kuip Rotterdam, mystery optredens van de grootste dj's uit de scene en vele dikke uitverkochte edities in homebase De Maassilo, vieren ze hier op zaterdag 6 december 2014 de '3 Year Anniversary' van Mysterious! Naast een ijzersterke line-up wordt er groots uitgepakt met show-elementen en special effects.
De eerste maand van Magistrat mag zeer succesvol genoemd worden. Met 750 bezoekers op de openingsavond en vele uitermate geslaagde avonden sindsdien, heeft Magistrat al bijzonder snel een plek veroverd in de Haagse scene. Met nieuw talent en gevestigde namen blijkt de programmering avond aan avond van een hoog niveau te zijn en daarmee is het kwaliteitskenmerk van de club stevig gevestigd. Daar doen ze nog een schepje bovenop!
'I feel like dancing!' Het allerbeste dat jump en Tek momenteel te bieden heeft, vind je op 17 januari 2015 terug in 013 . Na de succesvolle editie in april en de druk bezochte stage op Decibel outdoor festival 2014, keert UP! weer terug in Tilburg.
Het Stuiterbal
zaterdag 15 november 2014
Hossen & stuiteren op carnavalsmaandag tijdens het vijfjarig jubileum van Het Stuiterbal. Op maandag 16 februari 2015 staat al weer de vijfde editie van Het Stuiterbal op de planning, zo'n vijfjarig bestaan kunnen ze natuurlijk niet ongehoord voorbij laten gaan. Grootse plannen zijn gesmeed om deze editie tot een geweldig jubileum te maken.
Oud & Nieuw moet ieder jaar goed gevierd worden en natuurlijk mag We All Love 80's 90's 00's dan niet ontbreken. De jaarwisseling schreeuwt om een unieke locatie met klasse waar een goed feest gebouwd kan worden. In haar zoektocht is We All Love uitgekomen bij het perfecte partyschip voor een nu al legendarisch bootfeest. Op woensdag 31 december verzorgt het meest danceable 80's, 90's en 00's concept een geheel eigen NYE Cruise!
H!pster one year anniversary was een onvergetelijke dikke party! En dat valt natuurlijk moeilijk te overtreffen. Maar H!pster komt met een hele dikke winter editie! Op vrijdag 12 december in de Winkel van Sinkel!
Final update Indicator
donderdag 13 november 2014
Met nog een paar dagen te gaan is het eindelijk tijd voor het grootste indoor hardstyle event van het Noorden: Indicator. Dat niet alleen de organisatie er ontzettend veel zin in heeft blijkt wel uit de voorverkoop, want die gaat harder dan ooit! Ontsnap 15 november aan de dagelijkse sleur, stap negen uur lang uit de realiteit en ga keihard los op de Indicator Mainstage of reis terug in de tijd op de Indicator Decade Stage.
Supersized likes it Raw
donderdag 13 november 2014
Zo'n nacht waar je absoluut bij moet zijn als je van raw hardstyle houdt. De grootste namen, de meest rauwe beats en de hardste kicks. Je vindt het allemaal op 27 december 2014 in de Maassilo te Rotterdam tijdens de laatste Supersized Raw Special van dit jaar!
Op zaterdag 29 november, keert het succesvolle hardstyle-concept Dreamcatchers terug in Evenementenhal Venray! Het wordt een bijzondere avond, want het Belgische muzieklabel Dirty Workz zal het event komen hosten.
Dancefair voorverkoop weer van start
dinsdag 11 november 2014
Op 21 en 22 februari is de vierde editie van Dancefair in de Jaarbeurs te Utrecht weer een feit. Dancefair is in rap tempo het educatieve netwerk evenement voor de ambitieuze en leergierige producer, dj, event organizer en dance-liefhebber die alles wilt weten op het gebied van muziek technologie en muzikaal ondernemerschap.
De Amerikaanse R&B-sensatie Ryan Leslie komt op zaterdag 20 december naar Matrixx, Nijmegen. De laatste der Matrixx Closing parties heeft naast deze internationale ster ook nog live Broederliefde, Dj's BIGGI, Styles, Prime, ITL en host MC Nas-T.
Vive la Frenchcore Deux laatste info
maandag 10 november 2014
Deze zaterdag presenteren BKJN Events Events & Dr. Peacock "Vive La Frenchcore" in Zaandam. Hoogste tijd dus voor het allerlaatste nieuws om je als bezoeker zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op dit Frenchcore spektakel!
Het twaalfjarig bestaan van Xtra Large zal xtra large gevierd worden in de allergrootste en allermooiste locatie ooit, met een super line-up van een kaliber zoals nog nooit vertoond bij Xtra Large. Dj's uit de hele wereld zijn zorgvuldig geselecteerd door Nachtboetiek, die er lang over heeft gedaan om de publiekslievelingen en de superstar dj's speciaal voor jullie uit te zoeken.
Zie ginds komt een gloednieuwe editie van ST8MENT weer aan en niet zomaar één! ST8MENT Presents Synth & Beat pakt letterlijk en figuurlijk uit op 6 december 2014 met een snoeiharde line-up in de Effenaar Eindhoven. Het thema van deze nieuwe editie zegt eigenlijk al voldoende. ST8MENT gaat zich wanen in de Sinterklaas sferen, maar dan met een knipoog. Synth & Beat is naast het thema ook nog een vette act op de avond, waarin de bezoeker bepaalt welke dikke hardstyle tracks in de schoentjes komen.
Op 31 december is het Westelijk Handelsterrein opnieuw de ideale plek om het nieuwe jaar in te luiden. In dit monumentale pand zijn er maar liefst 10 verschillende 'pakhuizen' met minstens zoveel muziekstijlen van een breed aanbod muzikaal talent. Van deep- & techhouse en techno tot 'jazz dance', 80's & 90's, hiphop en meer; PKHS is weer terug op haar favoriete locatie!
Na de eerste Komposed editie met onder andere Marc Romboy en Oliver Huntemann kondigt Komposed de volgende editie aan, deze zal plaatsvinden op zaterdag 22 november.
XXlerator Carnaval 2015
vrijdag 7 november 2014
Na vijf uitverkochte edities in de Matrixx Nijmegen, keert XXlerator Carnaval in 2015 terug op een nieuwe locatie. Op zaterdag 14 februari veranderen de gloednieuwe (moderne) beurshallen van Evenementenhal Venray in een grote polonaise fabriek, als de beste hardstyle acts gecombineerd worden met de gezellige carnavalssfeer.
De Nederlandse DJs / producers Eelke Kleijn, Miss Melera, Olivier Weiter en Arjuna Schiks bundelen de krachten in het nieuwe DJ collectief BEFORE.NOW.AFTER. De vrienden brengen samen muziek uit en treden samen op. Als officiële kick-off organiseren de vier dj's samen twee eigen feesten rond oud en nieuw. Een before and now en een after! Op twee unieke locaties zijn ze voor het eerst live te zien als collectief.
Op woensdag 24 december zal Pokke-Kerst-Herrie verplaatst worden naar de North Sea Venue in Zaandam. De HappydayZZ Venue in Culemborg, de locatie waar het in eerste instantie georganiseerd zou worden, heeft ondanks diverse toezeggingen en schriftelijke overeenkomsten de vergunning niet op tijd binnen. Omdat Pokke-Kerst-Herrie 2014 verplaatst wordt, gaat Confusion Events de bezoekers nog een extra kerstcadeau geven, er worden namelijk twee extra namen aan de line-up toegevoegd.
Raw op je Dak timetable & final info
woensdag 5 november 2014
Zaterdag a.s. staat de North Sea Venue in Zaandam in het teken van de tweede editie van 'Raw op je dak'! De aller rauwste hardstyle labels presenteren de beste artiesten, verdeeld over vier zalen. Hier vind je de timetable en final info.
Het is bijna zover en de verwachtingen zijn hoog gespannen! Op 8 november 2014 zal het MECC te Maastricht worden omgetoverd tot twee hardcore-arena's, twee tijdzones verdelen de 1994-2004 en 2004-2014 generaties. Het beruchte en succesvolle concept keert voor de allerlaatste keer terug.
Escape from reality at Beatloverz
dinsdag 4 november 2014
Het aftellen tot de 6e editie van Beatloverz is begonnen. Het belooft een meer dan spectaculaire avond te worden zaterdag 8 november in Ahoy Rotterdam waar jij met je vrienden een geweldige Escape from Reality kunt beleven. Afgelopen weekend is de timetable voor dit unieke feest al bekend gemaakt met grote namen in de line-up zoals: DVBBS, Sidney Samson, The Flexican & MC Sef en heel veel meer! Daarnaast mogen wij onthullen dat 010Trickz & Groove Kings extra indrukwekkende optredens zullen verzorgen deze avond.
Rotterdams nieuwste evenementen-locatie Ferro Dome kondigt haar eerste evenementen aan. Het gaat om drie evenementen uit verschillende muziek genres die nog in december van dit jaar zullen plaatsvinden. Het betreft hier evenementen met respectievelijk techno-, hardcore- en house-muziek.
Veel Haarlemmers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte feesten in het aloude Stadscafé. Sinds zes jaar verzamelen deze Party Animals zich iedere eerste vrijdag van november in de grote zaal van het Patronaat. De editie in 2013 was ruim van tevoren uitverkocht dus dat belooft wat voor vrijdag 7 november als het feest voor het zesde jaar op rij los barst!
Op zaterdag 29 november is, na het succes van de eerste editie, het nieuwe concept N8vlinders opnieuw in de tofste locatie van Utrecht, namelijk in de Winkel van Sinkel! Deze nieuwe fuif staat garant voor de lekkerste deep -en techhouse door de helden uit de huidige Nederlandse scène en ver daarbuiten. N8vlinders haalt voor haar tweede editie Erick Eerdhuizen voor een regelrechte underground set. Creatief, drijvend en rollend op zaterdag tijdens dit nieuwe concept in Utrecht!
Hard Bass is watching you
maandag 3 november 2014
In een wereld die wordt beheerst door internet, social media en data, is je anonimiteit niet meer vanzelfsprekend. Waar je ook bent, camera's houden je in de gaten en zonder dat je het weet worden gegevens razendsnel verspreid. Ook op zaterdag 7 februari 2015 in het GelreDome in Arnhem. Volgens geheime bronnen op internet wordt project 'Hard Bass' dan in gang gezet. Houd die datum goed in de gaten, want uitgelekte geheime informatie spreekt van vier gelegenheidsformaties die het beste van de hedendaagse Hardstyle zullen brengen.
Woensdag 31 december zal Mr. Polska samen met zijn Nouveau riche familie, zijn muzikale vrienden en duizenden bezoekers knallend het nieuwe jaar in gaan in het Klokgebouw in
Eindhoven. Op 1 januari zal Eindhoven niet meer hetzelfde zijn als o.a. Vato Gonzalez, Billy the Kit, Psyko Punkz, La Fuente, Jebroer en natuurlijk Mr. 'Nouveau Rave' Polska hun ding hebben gedaan.
28 november 2014
Leftfield naar Patronaat
27 november 2014
Pak nu maximaal voordeel op je Zomerkriebels Festival Ticket
26 november 2014
Knallend het nieuwe jaar in tijdens Turn of the Year
Reverze maakt line-up voor jubileumeditie bekend
25 november 2014
SFX voor de helft eigenaar ALDA
Project Houseparty in Winter wonderland
24 november 2014
Pussy lounge Belgium · latest info
Laatste info rondom Immortal
21 november 2014
Suppression: Make raw not war
Voyeur landt 6 december in de Amsterdamse Heineken Music Hall
Industriele klanken in Paradigm tijdens Convoi Exceptionnel
PvdA stelt kamervragen over doorverkoop tickets concerten
Valrave Festival viert tweejarig bestaan met grandioze line-up
Xmas Sins
20 november 2014
Dance 2 Eden presents Hardcore Alliance
Alter Ego presents Confetteria & Alter Ego Nacht
Timetable en laatste informatie Alles naar de Klote!! Back in Rotterdam
Apenkooi - The Final Gym
Whaaaa…….koop geen tickets
19 november 2014
Tiësto en Efteling maken danceversie watershow Aquanura
Haarlemse Club Ruis krijgt bij start nieuwe seizoen totale make-over
Oostkaap met Call Super, Maxi Mill, Tsepo & Tim Hoeben
Mysterious viert driejarig bestaan in Maassilo
18 november 2014
Magistrat eindigt november met twee spectaculaire avonden
17 november 2014
Jump/tek liefhebbers opgelet: UP! keert terug naar Tilburg
15 november 2014
Het Stuiterbal
14 november 2014
Vaar het nieuwe jaar in met de We all love 80's 90's 00's NYE Cruise op de Ameland
13 november 2014
H!pster Winter Ball op vrijdag 12 december met FeestDjRuud
Final update Indicator
Supersized likes it Raw
12 november 2014
Dreamcatchers · The Pounding Senses hosted by Dirty Workz
11 november 2014
Dancefair voorverkoop weer van start
Ryan Leslie live tijdens Matrixx Closing Pure Pressure
10 november 2014
Vive la Frenchcore Deux laatste info
Xtra large viert twaalfjarig bestaan in één van de mooiste authentieke locaties van Nederland
ST8MENT presents Synth & Beat op 6.12.14: Line-up, tickets & meer
7 november 2014
Vier O&N met tien organisaties en meer dan veertig artiesten op Westelijk Handelsterrein Rotterdam
Komposed brengt rauwe techno naar Panama
XXlerator Carnaval 2015
6 november 2014
Olivier Weiter, Miss Melera, Eelke Kleijn en Arjuna Schiks geven oud en nieuw feest
5 november 2014
Pokke-Kerst-Herrie verplaatst naar North Sea Venue
Raw op je Dak timetable & final info
Raving Nightmare · The final Temptation (20yrs anniversary 1994-2014)
4 november 2014
Escape from reality at Beatloverz
Ferro Dome kondigt eerste evenementen aan
Haarlemse 25plussers kunnen vrijdag 7 november weer hun jeugd herbeleven
Lekkerste deep -en techhouse tijdens N8vlinders in Winkel van Sinkel
3 november 2014
Hard Bass is watching you
Nouveau Rave in het Klokgebouw in Eindhoven