Partyflock
 
Nieuws · juli 2013
Prestige
woensdag 31 juli 2013
Dit keer is het geen xxxl of een high heels edition maar een editie die staat in het teken van iets wat wij allemaal goed kennen en enorm kunnen waarderen: de nachtelijke buitenlucht. Deze editie heeft dus ook als naam mee gekregen: Prestige a night outdoor edition.
Met dit heerlijke weer van de laatste dagen kan je op het strand heerlijk opwarmen voor een zwoele avond in Escape! Want voor dat echte vakantiegevoel hoef je niet ver weg te vliegen, in Escape is er elk weekend een internationale vibe met de beste EDM artiesten!
Bijna drie jaar na de kick off van TIKTAK op zondag in AIR heeft de organisatie besloten dat het tijd is voor de volgende stap. TIKTAK groeit in augustus van wekelijkse clubavond naar maandelijks concept op de zaterdag. De locatie blijft hetzelfde, maar het evenement wordt groter.
3 Augustus is het tijd voor de eerste zaterdageditie van Dance Boulevard. Extra show, drie gedecoreerde podia, drank, lekker eten, cocktails en jouw vrienden staan nu al garant voor een onvergetelijke dag. En natuurlijk de muzikale helden van Nederlandse bodem en daar buiten. Bekijk in dit bericht de timetable en alle nuttige informatie voor deze dag!
Op zondag 18 augustus keert Dancetour terug in het Leijpark te Tilburg. Van 13:00 uur tot 22:00 uur zullen verschillende DJ's hun beats hier ten gehore brengen. Het is alweer de zesde keer dat het gratis toegankelijke dance event in de stad te vinden is. In 2012 bezochten, ondanks de tropische temperaturen, ruim 15.000 bezoekers het evenement.
Op vrijdag 18 oktober zullen underground muzieklabels Ellum & Life and Death een showcase geven tijdens het Amsterdam Dance Event 2013 in het prachtige Muziekgebouw aan 't IJ. Nederlands belangrijkste podium voor hedendaagse muziek zal omgetoverd worden tot donkere club, met een prachtig uitzicht over het IJ.
Tomorrowland wil het comfort van de festivalgangers verhogen met de inzet van hagelkanonnen. De toestellen moeten de mogelijke regen- en hagelbuien op het festivalterrein doen afnemen.
Op zaterdag 31 augustus lanceert Shinedoe haar nieuwe clubavond in Studio 80. Met Intacto Nights verwelkomt Amsterdam een nieuwe clubavond die gekenmerkt gaat worden door diversiteit, openheid en een organisch karakter.
Het hardste feest van deze zomer komt speciaal voor haar derde verjaardag met een speciale verrassing. De organisatie heeft er even over nagedacht wat zij als traktatie willen aanbieden en zijn er uit. Niet alleen mag je gratis naar binnen als je jarig bent, zoals altijd maar... ook mogen alle dames zaterdag 24 augustus gratis naar binnen! Is dat even lekker? Neem al je vriendinnen lekker mee en kom lekker stampen bij Fucking Bastards!
ALDA en ID&T zullen tijdens de aankomende editie van ADE samen een compleet nieuw festival lanceren: Amsterdam Music Festival. De twee zeer gevestigde namen uit de Nederlandse dance industry bundelen hun krachten en brengen op zaterdag 19 oktober dance-liefhebbers van over de hele wereld samen in de RAI.
Euphoria: global take-over
woensdag 24 juli 2013
Op zaterdag 28 september staat 013 Tilburg in het teken van Euphoria. Dit evenement staat bekend als het perfecte podium voor de helden van het moment en de toekomst. Ditmaal overschaduwd door het thema 'global take-over'. Er zijn artiesten aanwezig uit Denemarken, Australië, Italië, Frankrijk, België, Zweden, Noorwegen, Zwitserland en natuurlijk ook gewoon uit Nederland.
De Belgische hitsensatie Stromae staat op zaterdag 21 december in de Melkweg. Stromae is vooral bekend vanwege zijn hit 'Alors on danse' en heeft momenteel succes met het nummer 'Papaoutai'.
X-Qlusive Holland 2013
maandag 22 juli 2013
Landgenoten. Bij het vallen van de herfst zal Q-dance dit jaar wederom een van haar meest exclusieve paradepaardjes van stal halen. De Heineken Bierhut te Amsterdam vormt dan het toneel voor een groots Hollands dans- en verkleedfestijn. Hoezee!
Zaterdag 27 juli vindt de eerste outdoor editie van Indicator plaats. Na een aantal jaren indoor edities waar duizenden hardstyle liefhebbers los gingen is de tijd aangebroken voor een nieuw hoofdstuk. Het prachtige strandgedeelte van de Kardingerplas te Groningen wordt getransformeerd in een waar hardstyle paradijs. Stel je voor; een stralende zon, een dik decor en een arsenaal aan dikke hardstyle artiesten (o.a. Crypsis, Wildstylez, B-Front, Ran-D, Frequencerz, Radical Redemption en Chain Reaction).
Een collectief van Nederlandse dj's zal aanstaande zondag op het Milkshake Festival in Amsterdam een poging doen om de snelst geproduceerde videoclip van Nederland te maken. dj When Harry Met Sally en producers de Bondiboyz zullen verantwoordelijk zijn voor de uiteindelijke uitvoering van de clip en de muziek.
Het is alweer vijf zomers geleden, Michel draaide voor de eerste keer bij strandclub de Karavaan op Scheveningen. En niet zomaar een set, in hartje zomer stond de Hey twaalf uur achter de draaitafels met een uitzinnig publiek rondom de Karavaan.
De welbekende Utrechtse feestartiest Kees van Hondt zal dit jaar aantreden als ambassadeur van de rubberboot missie utrecht. de missie zal, zoals eerder bekend werd gemaakt, dit jaar plaats vinden op vrijdagavond 9 augustus. net als vorig jaar zal deelname in 2013 gratis zijn.
Na de uitverkochte kick off van zijn wereldtour afgelopen april in Amsterdam, heeft Hardwell vandaag ook de eerste acht wereldwijde bestemmingen bekend gemaakt. De immens populaire Nederlandse DJ, die momenteel de internationale hitlijsten bestormd, zal in september zijn wereldtournee aftrappen in Jakarta, Singapore, Bangalore en Mumbai om later dit najaar Kaapstad, Johannesburg, Mexico City en Tel Aviv aan te doen.
Ook dit jaar start Bax-shop.nl met de zomerse All Inclusive weken: zes weken vol met acties, waaronder vele prijsvraag, giveaways, topdeals én geen verzendkosten op alle bestellingen! En je maakt kans op de knallende hoofdprijs van €10.000 shoptegoed!
Toffler presents Riva Starr
woensdag 17 juli 2013
Op zaterdag 27 juli komt de immens populaire Riva Starr naar Toffler! Deze muzikale duizendpoot gaat jullie laten zien hoe muzikaal veelzijdig hij is.
Pacha Festival 2013 aftermovie
woensdag 17 juli 2013
Finally here it is! The official Pacha Festival aftermovie 2013. Relive the second edition of Pacha Festival in the heart of Amsterdam. The complete Sold Out second edition of Pacha Festival was one that will never be forgotten. A wonderful decor, amazing artists and a great vibe!
Met het bekijken van onderstaande aftermovie krijg je een korte terugblik naar deze geweldige uitverkochte editie van Zomerkriebels Festival. Hier kun je deze prachtige dag herbeleven of zien wat je gemist hebt. Natuurlijk staat er ook alweer een moddervette editie van Herfstkriebels voor je klaar...
The Love Below in BIRD
dinsdag 16 juli 2013
Na een succesvolle aftrap met speciale gast 6th Borough Project, keert de nieuwe avond van D-Ribeiro op vrijdag 26 juli terug naar het Rotterdamse Jazz podium BIRD. Deze gedreven jonge Rotterdamse DJ met Kaapverdiaanse roots staat bekend om zijn eigenzinnige en soulvolle elektronische geluid.
Frenchcore s'il vous plaît
dinsdag 16 juli 2013
Met trots presenteren Noisekick Producties en Crystal Venue op 26 oktober de vijfde editie van Europa's grootste frenchcore evenement: Frenchcore s'il vous plaît. De hardste frenchcore artiesten uit heel Europa zijn geboekt om deze nacht het dak eraf te blazen.
De onlangs door Spinnin' Records gereleasete track 'Animals' van de extreem jonge en wereldwijd succesvolle DJ Martin Garrix is een regelrechte hit geworden. De track, die momenteel verscheidene topnoteringen behaalt, is de officiële solo single van de jongste DJ ooit die een #1 notering heeft gehaald in de Beatport chart.
Amazing meets YMCGAY
dinsdag 16 juli 2013
Wil jij de Gay Pride feestelijk afsluiten op een van de leukste gay-friendly feesten van Amsterdam? Dan mag je Amazing meets YMCGAY niet missen! Amazing Hollywood White Edition heeft speciaal voor deze editie de krachten gebundeld met YMCGay, Rotterdams leukste openminded party.
Degenen die bij de eerste editie van Bass Protocol geweest zijn, zullen deze line-up als een totale metamorfose van het concept zien. Deze editie zal in tegenstelling tot de eerste in het teken staan van de hardste en rauwste hardstyle sounds.
De Duitse elektropioniers van Kraftwerk komen op 17 en 18 oktober naar Eindhoven voor een bijzondere 3D-show die ze eerder al gaven in New York (Museum of Modern Art) en Londen (Tate). De shows vinden plaats in het kader van de Dutch Design Week, en zijn in samenwerking met de Effenaar en 3voor12.
Na een wereldwijde tournee komt Afrojack naar Nederland voor een uniek optreden. Op 18 oktober 2013 zal Afrojack met 'Jacked Homecoming' de Heineken Music Hall veroveren met een geweldige show, een lawine van gastoptredens van de beste artiesten en dj's ter wereld en natuurlijk een extra lange solo set van Afrojack zelf.
Love and Let Love
vrijdag 12 juli 2013
In de nazomer van 1988 brak de house definitief door in Nederland. Dit 25-jarig jubileum zal 14 september in de Amsterdamse Odeon worden gevierd met het feest 'Love and Let Love'. Geen standaard classics-party, wel de oorspronkelijke house spirit en ook nog voor een goed doel.
Zon, zee, strand en dikke vette hardcore. Een ideale combinatie die je nog maar zelden tegen komt in Nederland. Gelukkig brengt BKJN Events events hier dit jaar verandering in en wel op 11 augustus op het strand van Bloemendaal. Voor één zondag dit jaar worden alle house melodietjes en trendy jetsetters weggejaagd en dendert Beter kom je Niet het strand op met een leger van liefhebbers. This is 'Hardcore at Sea'!
Vrijdagavond biedt het festival plaats aan Pacha New York in combinatie met Celebrate Live met een groot aantal verschillende dj's. Zaterdag is er Dirty Dutch met ondermeer Chuckie. Zondag wordt afgesloten met 'Strangers & Friends', waarmee het concept uit Club Story in Miami voor het eerst in het Caribisch gebied is te beleven.
Ontwijk de files op zwarte zaterdag, ga zondag pas op vakantie en zorg dat je erbij bent op Last World Festival 13 juli! Met de verwachte hitte en spetterende line-up trekt deze wereld aan je. Voor de vierde keer zal het Kristalpark in Lommel helemaal omgetoverd worden en kunnen de fanatieke hardstylers los. Check nu de timetable en laatste info rondom dit festival, maar ook de vette winactie met kans op een VIP-arrangement voor Last World Festival 2014!
Eindelijk breekt de zomer door in Nederland en dat is niet onopgemerkt gebleven in Beesd! Wat is nou lekkerder om je zomervakantie te vieren met rauwe kicks? Daarom slaat Club Rodenburg wederom de handen in één met weer een succesvolle Madness-editie georganiseerd door Pitch Black Events.
Wasteland in Hilton Amsterdam
donderdag 11 juli 2013
Zaterdag 17 augustus aanstaande transformeert de tuin van het statige vijf sterrenhotel Hilton Amsterdam in een vrolijke, ongedwongen festivallocatie voor de kick off van House of Bad Habits.
Met de zonovergoten uitverkochte editie van vorig jaar nog vers in het geheugen kijkt menig dance liefhebber al weer uit naar de spectaculaire afsluiting van het Nederlandse festivalseizoen. Gisteren maakte organisatie First2Dance de complete line-up bekend van de zevende editie van het Summerlake Outdoor Festival!
Op vrijdag 19 juli is de Rotterdamse koning van de decks voor het eerst te gast bij Boss.Het gaat hier over niemand minder dan Mr. Dj Superior.
666
dinsdag 9 juli 2013
The devil made me do it...
Op zaterdag 20 juli is het tijd voor een extra lange editie van Compound, ditmaal komt oudgediende James Ruskin langs om deze technoavond in Studio 80 tot extase te brengen.
Op zaterdag 26 oktober zal de 2013 editie van Thrillogy plaatsvinden. Dit unieke evenement waarbij drie solo-artiesten hun eigen area hosten zal wederom plaatsvinden in de Jaarbeurs. Iedere artiest stelt zijn eigen support line-up samen, bestaande uit vrienden/collega DJ's uit de hardstyle, raw hardstyle of hardcore scene, en bepaalt hiermee zelf hoe zijn avond wordt ingevuld.
Bijna is het weer zover en kunnen de bezoekers van WiSH Outdoor festival los gaan in de Pepsi NOW Machine. In de Pepsi NOW Machine ga je op de beste dancebeats één minuut helemaal uit je dak, waarna er een spectaculaire 180° foto gemaakt. Wil je weten hoe deze spectaculaire foto's eruit zien? Neem dan vast een kijkje op pepsi.nl/nowmachine. Check hier de trailer!
Nog geen maand na de feestelijke editie rond het vijfjarig bestaan van 30Love, slaat deze organisatie haar vleugels uit. Ooit begonnen als een afterparty van diverse tennistoernooien en events is 30Love doorgegroeid naar een volwaardig event voor 30plussers.
Toffler presents MK
donderdag 4 juli 2013
Toffler viert feest, want voor het eerst in haar geschiedenis komt 'Mister House Music' MK naar Rotterdam. De producties van deze man gaan al meer dan twintig jaar mee en liggen ten grondslag aan de hedendaagse house cultuur.
De vakantie staat voor de deur! Na The Ultimate classics Collection op 13 juli gaat ook Crystal Venue met vakantie. Maar niet getreurd, op zaterdag 7 september wordt het nieuwe seizoen geopend met een spetterende editie van het altijd gratis feest Booming New Season!
De organisatie Draaimolen, verantwoordelijk voor meerdere techno avonden in Tilburg, zal dit jaar tijdens Roze Maandag voor de eerste keer een gratis festival organiseren op een nieuwe locatie. In samenwerking met Dudok laten zij het Veemarktkwartier deze dag helemaal roze kleuren met Holy Pink Festival!
Tiger Bass is dit weekend. Een after na Free festival die jullie na een dag mooi weer tot de late uurtjes laat doorfeesten. De deuren sluiten pas om 06.00 uur en de decibellen houden pas op bij de 120. De BPM ligt nog een stuk hoger en om het jullie nog meer naar de zin te maken zullen er honderden ijsjes en fruit uitgedeeld worden.
Dancefestival Extrema Outdoor, 'XO', komt dit jaar met een wereldprimeur. Door het downloaden van een applicatie voor je telefoon kun je onderdeel zijn van de openingsshow van het evenement, hetgeen nog nooit eerder vertoond is. Dat maakte organisatie Extrema Network bekend.
Danny Firestone overleden
dinsdag 2 juli 2013
Op de Facebookpagina van Hardcore Radio verscheen vanmorgen een in memoriam voor Danny Firestone. Hij overleed gisteren op 48-jarige leeftijd.
Op vrijdag 5 juli vieren Flügel en Stuiterbeesten gezamenlijk dat de vakantie is begonnen tijdens de 'Fuck School Get Flügel Party' in El Corazon Roosendaal. Voor de echte feestbeesten is er echter nu al één klein nadeel: het evenement zal tot 3:00 duren in plaats van 4:00. Dit heeft te maken met de nieuwe uitgaansregeling binnen de gemeente Roosendaal.
Wat hebben we hier naar uitgekeken! Een heerlijk zomers festival op een mooie zomerse dag: vergezeld van de zon kun je genieten van meer dan vijftig topartiesten, verrassend entertainment en natuurlijk voldoende drank en lekker eten. Een festival zoals een festival hoort te zijn! Maar het allerbelangrijkste op deze dag ben jij als bezoeker van Zomerkriebels Festival.
31 juli 2013
Prestige
29 juli 2013
Escape brengt in augustus strand- en festivalafterparties
TIKTAK verhuist van zondag naar zaterdag
Dance Boulevard 2013 timetable en last info
27 juli 2013
Dancetour maakt zich klaar voor Tilburg
26 juli 2013
Ellum & Life and Death ADE Showcase
Tomorrowland zet grof geschut in tegen slecht weer
Shinedoe presenteert nieuwe avond Intacto Nights
25 juli 2013
Speciale verrassing: dames gratis naar Fucking Bastards
24 juli 2013
ALDA Events en ID&T organiseren Amsterdam Music Festival
Euphoria: global take-over
23 juli 2013
Stromae eind dit jaar in Melkweg
22 juli 2013
X-Qlusive Holland 2013
19 juli 2013
Indicator Outdoor promomixen en trailer
Milkshake festival Amsterdam maakt snelste videoclip van Nederland
HEY! viert vijfde zomer bij de Karavaan met marathonset Michel de Hey
18 juli 2013
Kees van Hondt ambassadeur Rubberboot Missie Utrecht
Eerste bestemmingen wereldtour I am Hardwell bekend
17 juli 2013
Win €10.000 bij Bax-shop.nl tijdens de All Inclusive weken
Toffler presents Riva Starr
Pacha Festival 2013 aftermovie
Zomerkriebels Festival 2013 official aftermovie
16 juli 2013
The Love Below in BIRD
Frenchcore s'il vous plaît
Jonge Martin Garrix scoort enorme wereldhit
Amazing meets YMCGAY
15 juli 2013
Rauw is de basis op Bass Protocol
Kraftwerk met 3D show naar Evoluon in Eindhoven
12 juli 2013
Afrojack tijdens ADE met Jacked in HMH
Love and Let Love
11 juli 2013
BKJN presents Hardcore at Sea · Bloemendaal zal nooit meer het zelfde zijn
Pacha New York, Dirty Dutch en Club Story bundelen krachten voor Electric Festival op Aruba
Mooi weer en beukende beats op Last World Festival
Zomerse gekte slaat toe bij Club Rodenburg
Wasteland in Hilton Amsterdam
10 juli 2013
Complete line-up Summerlake Outdoor bekend
Vrijdag 19 juli weer Boss in de Paradiso
9 juli 2013
666
8 juli 2013
Compound Extended met James Ruskin
b2s maakt Thrillogy 2013 bekend
5 juli 2013
Maak de ultieme partypic op WiSH
4 juli 2013
30Love met strandeditie naar Hoek van Holland
Toffler presents MK
3 juli 2013
Booming New Season: gratis opening nieuwe seizoen
Draaimolen presenteert Holy Pink Festival
2 juli 2013
Aanstaande zaterdag Darkraver, Luna, Nosferatu en Dr. Rude in Almere op de after na Free festival
Bezoeker is zelf onderdeel van openingsshow Extrema Outdoor
Danny Firestone overleden
1 juli 2013
Het grootste Flügelfeest van Brabant in Roosendaal
Zomerkriebels Festival timetable en laatste info