Partyflock
 
Nieuws · april 2013
Vanaf nu vloeien de feestelijke vibraties weer over het strand van Bloemendaal. Click laat een knaller van een clubseizoen achter zich en gaat met een vreugdedans en gespreide armen het strandseizoen in. Click at the Beach zet op de eerste strandeditie van het jaar de toon met Marek Hemmann, Wouter de Moor en Ille Bitch bij het ontspannen zomerverblijf Woodstock 69.
Afgelopen februari ontmoetten grootheden Afrojack en Will.i.am elkaar in Los Angeles, waar Afrojack werkte aan zijn eigen album. Samen doken de twee artiesten de studio in en wat resulteerde was de song 'Hello' die inmiddels is toegevoegd aan Will.i.am's nieuwe album #willpower.
Escape: spring is in the air
maandag 29 april 2013
De lente is nu echt begonnen! T-shirtjes en rokjes kunnen weer uit de kast en Escape heeft daarom een zwoel programma voor je in mei met o.a. Dennis Ruyer (538 Dance Department) bij Brainwash en ook Reveal pakt weer elke donderdag uit op de populairste studentenavond van Amsterdam. Spring is in the air!
Pinksteren komt eraan en dat betekent maar één ding; Dancetour Breda! Op zondag 19 mei draaien de beste DJ's en grootste talenten van 13:00 uur tot 22:00 uur op Dancetour Breda. Laidback Luke, Vato Gonzalez en MC Tjen, Dannic, Lucien Foort, Sandro Silva, Wildstylez, MC Ambush en natuurlijk de winnaar van de Pepsi DJ Knock Out zorgen ervoor dat het een te gek feest wordt.
Hard feesten en tegelijkertijd de strijd tegen kanker steunen, het kan deze zomer. Op zaterdag 27 juli 2013 zal de Maassilo in Rotterdam op haar grondvesten schudden. Op die dag vindt namelijk het 'BEAT IT! Dance Event' plaats. Alle opbrengsten van dit gigantische feest komen ten goede aan KWF Kankerbestrijding.
Vrijdag 14 juni vindt de eerste editie van de nieuwe clubnacht City Samplers @ klinch plaats in de Amsterdamse Melkweg. Dit nieuwe concept brengt de nieuwste deephouse en techno geluiden uit alle grote wereldsteden onder één dak.
Er moest lang onderhandeld worden met de gemeente, maar P.King en Karma Productions hebben de vergunningen alsnog binnen! Na vier succesvolle edities P.King op Straat tijdens Koninginnenacht en -dag kunnen de dance-liefhebbers zich weer gaan opmaken voor een dosis elektronisch vuurwerk.
Op maandag 29 april (koninginnennacht) verwelkomt Toffler twee koningen van de Rotterdamse dans-scene, namelijk Michel de Hey & Benny Rodrigues!
Na twee compleet uitverkochte edities in de Maassilo vindt op zaterdag 29 juni de nieuwe editie van Mysterious plaats. Het kon niet uitblijven: dankzij de trouwe bezoekers gaan ze deze zomer naar buiten op de meest bijzondere en mooiste outdoor locatie in Rotterdam, De De Kuip!
Nog een slordige tweeënhalve maand te gaan en een derde van de kaarten voor Have A Nice Day festival zijn al verkocht. Met de dikste en hardste Have A Nice Day line-up ooit ziet alles er naar uit dat komend jaar de vetste editie tot nu toe wordt. Als kers op de taart worden er nog drie extra stages aan nu al imposante programma toegevoegd.
Op 30 april aanstaande, is Amsterdam getuige van een historische gebeurtenis. Er wordt geschiedenis geschreven en Koninginnedag zal nooit meer hetzelfde zijn. We krijgen weer een koning! Dat het feestje voortaan met recht Koningsdag gaat heten zullen Sunnery James en Ryan Marciano dan ook dubbel en dwars bewijzen.
Full Moon presents Midnight Sun, een heerlijk sexy indoor beachparty voor alle partyliefhebbers die houden van goede muziek, zon, strand en water! Het nieuwste paradepaartje van Full Moon met veel waterplezier zoals jacuzzi's, waterfonteinen, en een groot zwembad waar je in kan pootje baden en dansen. Maar natuurlijk ook een heerlijke droge dansvloer voor de mensen die geen natte voeten willen, sexy entertainment en nog veel meer show. Dit wordt een totaal ander spectaculair feest van de makers van Full Moon.
Over een week is het zo ver, dan viert Nederland voor de laatste keer Koninginnedag! Uiteraard doe je dit met Supersized en al je vrienden tijdens The Final Queensday in het Oderkerkpark te Etten-Leur. Dit is namelijk het evenement om jouw laatste Koninginnedag geheel in stijl te vieren! Verdeeld over twee area's zijn alle Hardere stijlen ruimschoots vertegenwoordigd. In dit bericht lees je alle informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de time table.
We gaan er gewoon vanuit, want op zondag 19 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het warm op het strand van Hoek van Holland. Op deze vrije dag strijkt Metz On The Beach neer bij de al drie jaar achtereen uitgeroepen beste strandtent van Nederland: Beachclub Royal!
Twee maanden geleden werd het al aangekondigd: Beachboom gaat een flinke stap maken in haar programmering voor haar editie van 10 augustus 2013. Vandaag werd bekend waar dit toe heeft geleid. Een line-up met over de hele linie bijzonder indrukwekkende namen.
Voor de eerste keer sinds 2012 keert wereldreiziger Afrojack terug naar zijn thuisland voor een gloednieuw event! Op 5 mei stapt de vooraanstaande DJ/producer na zijn tour in Azië rechtstreeks uit het vliegtuig om Bevrijdingsdag te vieren bij beachclub Bloomingdale met 'Afrojack & friends'!
Dit jaar is koninginnenacht extra feestelijk! Deze dag zal de geschiedenis in gaan als laatste koninginnenacht en de dag waarop prins Willem Alexander Prins van Oranje, Koning Willem Alexander wordt. Het belooft een historische nacht te worden met uiteraard een koninklijke line-up.
Op vrijdag 17 mei 2013 zal er op het station plein in de Beijneshal vanaf 22:00 weer oldschool geraved kunnen worden. Traditioneel ook met de artiest die de eerste edities nog solo draaide. Vox, een Haarlemse dj in hart en nieren die met een aantal prominenten tevens ook de enige artiest is die op alle Luilak raves zijn uitmuntende mixkwaliteiten ten gehore bracht, zal als een rode draad geheel door deze nacht lopen
YMCGay Springbreak
zaterdag 20 april 2013
Zondag 19 mei is YMCGay terug met een nieuwe editie. Deze editie valt met Pinksteren, dit zal betekenen dat YMC de nacht weer in gaat met tijden van 23.00 tot 05.00. Met als thema dit keer Springbreak, zullen ze de Thalia omtoveren tot een waar lente/zomers paradijs!
55% Vet met Duits tintje
vrijdag 19 april 2013
Het vetste feestje van Perron 55 is weer terug. De avond zal deze keer een Deutsch tintje hebben. Dus laat je verrassen met wat de heren resident dj's in petto hebben voor jullie.
De cirkel is rond. DJ's ROOG en Erick E hebben met hun succesvolle Housequake-samenwerking tien jaar furore gemaakt in het Nederlandse nachtleven, staan nu op het punt een waanzinnige verjaardag te vieren én vervolgens een nieuw hoofdstuk te openen.
Soms moet je niet omkijken en op je gevoel af gaan. Je ontdekt een held en wil dit delen met je publiek. Dat is waar The Warehouse Party sowieso al om draaide, maar deze keer in het bijzonder. Dames en heren, ze hebben Gerd!
R&B All Stars 27 april in Rain
donderdag 18 april 2013
Zaterdag 27 april is het tijd voor wederom een keiharde R&B All Stars editie. Dit keer hebben een speciale Dirty East editie, want ze hebben niemand minder dan de nummer 1 R&B Hip Hop deejay uit het oosten in the building: Deejay SQ! Hij is 'the King of the East', want zijn skills zijn onevenaarbaar. Zaterdag de 27ste zal jij dit te zien en te horen krijgen! Dit mag je niet missen!
Op zaterdag 11 mei 2013 zal niemand minder dan Partyraiser drie uur centraal staan in Club Eclipse. 'Ik vind het erg leuk dat ik gevraagd ben. Ik ben zelf gek op solo-optredens en doe dit de laatste tijd steeds meer. Ik wil namelijk tijdens mijn optredens zoveel mogelijk muziek ten gehore brengen. En je hebt echt lekker de tijd om goed in je set te komen. Ik doe mijn ding. knallen en feesten!'
KNIP
woensdag 17 april 2013
Trimbos beantwoordt een vraag, maar vraagt zelf deze week ook iets: hulp van jou! Ook zie je een reclame voor shampoo, een filmpje met mannen die vreemdgaan in een pashokje...denken hun vrouwen en ook lees je natuurlijk weer de gebruikelijke nieuwtjes in de reeds bekende rubrieken!
Muziek en strijd zijn al eeuwenlang met elkaar verbonden. Bach en Händel troefden elkaar af op de klavecimbel, in New Orleans hielden jazzmuzikanten cutting contests, reggae soundsystems clashen op Jamaica en rappers duelleren in MC-battles. Deze traditie van uitdagen en imponeren wordt op 27 juni voortgezet in de Rabozaal van de Melkweg in Amsterdam.
Na twee jaar wachten is het eindelijk weer zover, het meest spectaculaire clubevenement van de omgeving is terug: op 20 april opent Club Liberty haar deuren voor Royale! Dit betekent opnieuw een fantastische line-up in de mooie Liberty zaal van de TV Studio's in Aalsmeer.
Queenscore 2013
zondag 14 april 2013
Dit jaar zal Hare Majesteit plaats gaan maken voor Zijne Koninklijke Hoogheid. Dat is Inner Vision natuurlijk niet ontgaan, reden genoeg voor een feestje! En niet zomaar één als voorgaande edities... Iedereen kent inmiddels de jaarlijkse Queenscore party's. Deze laatste Queenscore zal Inner Vision nóg harder, nog wreder en nog grootser uit gaan pakken.
Inmiddels is de House Top 1000 niet meer weg te denken uit de jaarlijkse programmering van radio Fresh FM. Dit jaar zal de vierde editie van de lijst, met de 1000 beste house platen ooit gemaakt, uitgezonden worden tijdens het Pinksterweekend. Vrijdag 17 mei tot en met maandag 21 mei.
'Terwijl jij jezelf op zaterdagavond in het zweet staat te dansen in een rokerige club wordt op datzelfde moment ergens anders in de wereld een boom uit het regenwoud weggekapt, botst een rode auto tegen een lantaarnpaal en raakt een meisje met krullen smoorverliefd op een Japanse postbode.'
QULT #7
donderdag 11 april 2013
Zaterdag 18 mei doopt QULT de WesterUnie om tot het WesterUniversum. Samen met jou verkent QULT de ruimte, op zoek naar de vetste electro, keiharde techno en de sublieme nieuwe subground sound. Explore new sounds. Join the QULT.
In de reeks van succesvolle discofeesten organiseert Disco-Train op zaterdag 20 april bij Dekker Warmond de Disco & classics Party XL. De Disco & classics Party XL, een vernieuwde wijze van uitgaan voor mensen van 25 jaar en ouder, is éénn groot feest der herkenning, met leeftijdsgenoten die, als vanouds, een avond uit hun dak gaan.
Zondag 8 juli 2012, de dag waarop Get Lounged on Sunday bij de Viersprong in 's-Gravenzande het daglicht zag, staat nog vers in het geheugen. Wat volgde waren vier uiterst succesvolle edities, gerealiseerd door een uitgebalanceerd team, gedreven door de passie om het mensen op en top naar hun zin te maken.
Feel the summer · At my House
woensdag 10 april 2013
Het aftellen is begonnen.. Nog een paar dagen voordat jij bij Beachclub Vroeger kan genieten van het heerlijke zonnetje tijdens een knallende editie van At my House! Volgens de laatste weerberichten stijgen de temperaturen aankomend weekend tot wel 20 graden.
Club Freedom in de Lichtfabriek
woensdag 10 april 2013
In de Lichtfabriek wordt op zaterdag 8 juni 2013 Club Freedom georganiseerd, hèt feest voor iedereen die helemaal klaar is voor de zomer! Het feest is in handen van het jonge Haarlemse bedrijf Feestfixers. Celebrate the start of your summer @ Club Freedom!
Wat ging iedereen toch heerlijk tijdens de eerste editie van Estéreo in de Sugar Factory! Gelukkig hoef je niet lang te wachten op een waardig vervolg: Zaterdag 20 april ga je het gewoon dunnetjes overdoen!
House Rockers presents Roog
dinsdag 9 april 2013
Als de hittegolf niet naar ons komt, dan brengt House Rockers jou toch gewoon naar rijzende temperaturen toe? Met een welgewaardeerde housebeat eronder, dat zeker. En een sound zonder overdreven bleeps, waar onnodige mash-ups en ( f )lauwe climaxes lekker geskipped worden.
Clubnacht Hoax staat in het teken van elektronische muziek die zijn roots vindt in hip hop, beats en bass, kortom: het vernieuwende en grensverleggende partygeluid van dit moment. Future, space bass music! Het Belgische Vuurwerk en Know V.A. zijn toegevoegd aan de line-up van Hoax @ klinch op vrijdag 21 juni, die verder bestaat uit Gold Panda, Letherette en DJDJ+.
Het Belgische dancefestival XO Belgium wil in samenwerking met vzw GreenLake haar ecologische voetafdruk reduceren. Hiervoor worden zowel voor, tijdens als na het festival verschillende maatregelen getroffen.
Electric Daisy Carnival London
maandag 8 april 2013
Electric Daisy Carnival, the world-famous electronic music event, will be heading to London's Queen Elizabeth Olympic Park on Saturday 20th July 2013 for one of the biggest shows to hit the UK this summer, featuring some of electronic music's biggest and most globally recognised talent, including headliners Tiësto and Avicii, as well as Steve Angello, Alesso, Hardwell, Madeon and many more, across one main stage and three arenas.
Het Nederlandse DJ/Producer duo Firebeatz heeft de officiële remix gemaakt voor Justin Timberlake's recente single 'Suit & Tie' samen met Jay-Z, afkomstig van Justins nieuwe en derde studio album 'The 20/20 Experience'. De zesvoudig Grammy Award winnaar vroeg de heren van Firebeatz om een club remix te maken van het nummer.
Ken je Klassiekers
vrijdag 5 april 2013
Vroeger was alles beter, we horen het steeds vaker om ons heen... Termen als 'die goeie ouwe tijd' en 'weet je nog toen we daar heen gingen' passeren steeds vaker de revue bij de huidige 25 plussers en daaromheen. Tijd voor verandering dus en tijd om in het weekend van de bank af te komen.
Een nieuwe locatie, twee podia en een nieuwe naam; Zodiak Commune verhuist naar Strijp-S op Koninginnedag. Met de inauguratie van een nieuwe koning verandert tevens de naam van het jaarlijkse Koninginnedag defilé van de Eindhovense organisatie; Vanaf 2013 is het Acid Orange wat gevierd wordt.
Last week they revealed the line-up of the impressive mainstage and experimental area. Also the Drillkore solo area is, with the five hour set from the Italian The Braindrillerz, something everybody talks about. This week BKJN Events events presents the line-up for all those early hardcore fans out there.
Na vier jaarlijkse edities gooit Stekkerfest voor de vijfde editie het roer rigoureus om, en dat gaan bezoekers van het festival onder andere terugzien in de manier waarop de programmering tot stand komt. Maar bovenal: vanaf nu is de naam Stekkerfest verleden tijd en gaat het festival verder als Stekker in het Park, waarvan de eerste editie dit jaar plaats heeft op 27 juli 2013.
Hed Kandi braces the new season in the only way they know how...dressing up and going out! Op zaterdag 27 april zal Millers Den Haag worden omgetoverd tot een funky sunset trip waarbij onder begeleiding van de warme beats van Hed Kandi internationel resident Carl Hanaghan en Steven Quarré je je waant op Ibiza's sunny boulevard.
Solomun op XO Live
dinsdag 2 april 2013
Solomun treedt dit jaar op op XO Live, het voormalige Extrema Network Outdoor. Dat maakte de organisator zojuist bekend. Zaterdag 13 juli beleeft XO Live zijn achttiende editie aan het strand van Aquabest.
Op zaterdag 25 mei zal tweede editie plaats vinden van Vitamine H; een feest voor en door de regio Drechtsteden. Voor deze editie is er gekozen om de geheel vernieuwde Club Havana te Sliedrecht te gebruiken voor jouw vitale fanatieke dans-behandeling per beats.
Nadat Dance 2 Eden kort geleden de plannen aankondigde voor het eerste buitenfestival in haar 21-jarig bestaan, waren de reacties op z'n zachtst gezegd euforisch. Hier zaten de trouwe fans op te wachten! Op zaterdag 1 juni a.s. vindt dan ook de eerste editie plaats van Dance 2 Eden Outdoor - The Festival Of The Harder Styles.
Forbidden Planet Festival
maandag 1 april 2013
Landgenoten, Wij, Forbidden Planet bij de gratie Gods, zijn verheugd u te mogen mededelen dat wij naast Koninginnedag, dit jaar ook reeds Koningsdag zullen vieren. Met in achtneming van de nog altijd voortdurende economische crisis, die ons allen diep in de portemonnee treft, hebben wij besloten dat dit feestelijk gebeuren op 27 april aanstaande, u financieel onbelast zal laten.
30 april 2013
Click at the beach opent Woodstock
Afrojack en will.i.am werken samen aan nieuwe single 'Hello'
29 april 2013
Escape: spring is in the air
Dancetour keert terug naar Breda
BEAT IT! Dance Event voor KWF Kankerbestrijding in de Maassilo op 27 juli
Eerste editie clubnacht City Samplers in de Melkweg
P.King on the Red Square met Koninginnenacht en -dag
26 april 2013
Michel de Hey en Benny Rodrigues beiden vijf uur lang in Toffler
Verkoop early bird voor Mysterious Outdoor in de Kuip van start
25 april 2013
Have A Nice Day Festival maakt muziekprogramma compleet
Sunnery James & Ryan Marciano op Koninginnedag terug in Amsterdam
24 april 2013
Aftermovie Full Moon en laatste kans Midnight Sun vroegboekactie
De laatste Koninginnedag vier je tijdens The Final Queensday!
23 april 2013
Metz trapt strandseizoen af met een dikke line up in Hoek van Holland
Quintino maakt Beachboom booming
Afrojack terug in Nederland voor Afrojack & friends
22 april 2013
Timetable en laatste info Super Sunday Queensnight Special
21 april 2013
De enige echte Luilakrave van Nederland is terug
20 april 2013
YMCGay Springbreak
19 april 2013
55% Vet met Duits tintje
Housequake viert tienjarig bestaan
Gerd, Goldfox en Cursed P bij The Warehouse Party
18 april 2013
R&B All Stars 27 april in Rain
Gratis entree tijdens Partyraiser - 3 hours set in Eclipse, Rotterdam
17 april 2013
KNIP
Nieuwe editie Red Bull Soundclash 27 juni in Melkweg Amsterdam
16 april 2013
Royale keert terug in TV Studio's Aalsmeer
14 april 2013
Queenscore 2013
13 april 2013
Stem voor Fresh FM's House Top 1000
12 april 2013
Nuno dos Santos begint eigen platenlabel en lanceert Tivoli De Helling
11 april 2013
QULT #7
Terug naar de 70s, 80s & 90s met het ultieme discofeest voor 25-plussers
10 april 2013
Get Lounged on Sunday presenteert nieuw fris jaarprogramma
Feel the summer · At my House
Club Freedom in de Lichtfabriek
9 april 2013
Flexen en grinden tijdens Estéreo in SugarFactory
House Rockers presents Roog
Hoax @ klinch maakt extra namen bekend voor juni-editie
XO Belgium kleurt groen door milieubewuste keuzes
8 april 2013
Electric Daisy Carnival London
5 april 2013
Nederlands DJ duo Firebeatz maakt remix voor Justin Timberlake
Ken je Klassiekers
4 april 2013
Zodiak Commune verhuist naar Strijp-S met Koninginnedag 2013
Together we are Hardcore early hardcore line-up release
3 april 2013
Stekker in het Park vernieuwt met internationaal muziekproject
2 april 2013
Hed Kandi · Spring Sessions 2013
Solomun op XO Live
The Pharmacy presenteert Vitamine H
Dance 2 Eden Outdoor trailer en line-up release
1 april 2013
Forbidden Planet Festival