Partyflock
 
Nieuws · maart 2013
Dat Matrixx trots is een grote artiest als Steve Aoki te mogen ontvangen op 29 april, staat buiten kijf. Maar het begint nu toch al ernstig te kriebelen bij de organisatie. In de 'rider' (eisenlijstje) van Steve staan een aantal bijzondere zaken vermeld die al een beetje prijsgeven wat de beste man van plan is.
De Koninklijke stad maakt zich langzaam maar zeker klaar voor een unieke gebeurtenis. De Oranjekoorts neemt toe als nooit tevoren. Niet alleen viert Nederland feest voor haar geliefde Koningin; Maison de Fous & Bink Vijf Hoog maken zich klaar voor de laatste avond voor de troonswisseling.
Steam Music Network presenteert de elektronische muziek nacht Beat Palace Club in Canvas Amsterdam, op 6 april 2013. Alwaar optreden de lokale Amsterdamse held Mike Ravelli, de pionier van de old-school Dutch Techno Alexander Koning en Amsterdams rijzende ster Alex Thomson.
Picture this... zaterdag 20 juli, het Amsterdamse Bos. Een strakblauwe hemel, gezellige mensen om je heen. Een biertje in je hand, wijntje mag ook. Een mooi ingedeeld en prachtig versierd terrein, nergens wachtrijen. En op de meeslepende melodieën van 's werelds meest gewilde artiesten op trancegebied kruisen blikken elkaar en is er weer dat vertrouwde mooie familiegevoel dat Electronic Family zo kenmerkt!
Dansen en Goede Vrijdag gaan in Duitsland nog steeds niet samen. In het hele land is het die dag verboden in onder meer discotheken met de voetjes van de vloer te gaan, ondanks groeiend verzet van vooral jongeren tegen de oude ooit door de kerk opgelegde strenge regels.
Vlak voordat het festivalseizoen begint kan je nog één keer genieten van de grootse maar toch intieme Factory 010 op Moments. Samen met een groot aantal (inter)nationale artiesten zullen de dj's van het label Moments Music tot diep in de nacht hun muzikale visie overbrengen.
Afgelopen donderdag is alweer de 3e aflevering van de XXlerator Show verschenen. Alle edities zijn nu ook voor het eerst ook op iTunes gratis te downloaden. Het betekende deze week direct een nr. 1 notering in de iTunes Podcast hitlijst voor de XXlerator podcast, nog vóór die van Hardwell en Tiësto.
90's No Limits
vrijdag 29 maart 2013
Focus Events brengt in 2013 voor de derde maal het ultieme jaren '90 gevoel terug naar Bergen op Zoom met 90's No Limits! Op zaterdag 11 mei gaat op evenemententerrein De De Boulevard te Bergen op Zoom wederom 'het dak eraf'. Net als tijdens de voorgaande edities zal in de grote festivaltent geen muziekstijl uit de jaren 90 achterwege blijven.
Reng Deng Deng
donderdag 28 maart 2013
Het gevoel dat Reng Deng Deng-gangers 30 april aanstaande zullen hebben, laat zich het beste beschrijven met een nieuwe interpretatie van een welbekende Doe Maar hit: 't is wel een beetje raar, 33 jaar, knallend op onze benen, als ze is verdwenen.' Na 33 jaar gaat ons aller Bea ons verlaten en na alle feestjes die we in haar naam mochten vieren, laat Cyndium dat uiteraard niet ongezien voorbij gaan.
Zaterdag 18 mei vindt de eerste editie plaats van Legends of Core. De Technics draaitafels worden weer uit de kast gehaald en de ouderwetse sound van vinyl zal door de speakers van Huize Maas knallen. Op Legends of Core worden grootmeesters naar Huize Maas gehaald om oude tijden te laten herleven.
KNIP
woensdag 27 maart 2013
In deze KNIP kun je virtueel stappen in de verbouwde Brothers, check je waar onze fotografen zullen rondhangen komend weekend en wat betreft filmpjes zie je het volgende: voor haar abdicatie wil Beatrix nog even wat zeggen tegen het publiek en bepaalde veiligheidsinstructies voor vliegreizen kijk je wel!
De voorbereidingen voor een tiende editie van het evenement Dance Industry zijn in volle gang. Het evenement vindt plaats in club Mondial te Beek op donderdag 28 maart aanstaande. De organisatie wilt met grote headliners en regionale talenten ook deze editie tot een groot succes maken.
Nothing Harder
dinsdag 26 maart 2013
27 April 2013 word een gedenkwaardige datum voor Etten-Leur en omstreken. Want na de opening van Eventcenter Raggazzi in maart 2013 is het dan eindelijk tijd voor het eerste echte harde feest in het mooie gebouw wat de meeste mensen nog kennen als de voormalige Club Zalinaz. Hier presenteren BKJN Events Events en NRG Events dan ook met gepaste trots het nieuwste concept en Opening 's evenement van Raggazzi; Nothing Harder.
De voorverkoop loopt hard van Royal Splash. Veel harder dan normaal, want de organisatie zit al aan 80% van zijn kaarten! Royal Splash is uniek, Royal Splash is speciaal. Nu na zoveel jaar weet iedereen dat het een uniek feest is dat maar één keer per jaar terugkomt.
Voor de negende editie van Emporium tekent het duo Showtek voor het officiële house anthem en Coone voor het officiële hardstyle anthem van Emporium 2013. Op zaterdag 25 mei zullen beide acts centraal staan tijdens het kleurrijke en inspirerende Emporium – Colours of India. Beluister hier de tracks.
Line-up Sensation bekend
maandag 25 maart 2013
De wereldpremière van Sensation 'Into the Wild' biedt een mix van Nederlandse en internationale top dj's. Van eigen bodem staan Nicky Romero, Fedde le Grand en het duo Sunnery James en Ryan Marciano achter de draaitafels. De Britse Nic Fanciulli en Mark Knight maken samen met Sensation icoon Mr. White de line-up compleet.
Eden Rave · The Reunion
maandag 25 maart 2013
Twintig jaar na de allereerste Eden Rave ooit komen exact dezelfde Guides to Eden van destijds weer bijeen. Aanstaande zaterdag wordt er tijdens Eden Rave - The Reunion : 1993-2013 teruggekeken op twintig jaar hardcore, met alle klappers en bijna vergeten muzikale pareltjes van toen.
Op zaterdag 11 mei 2013, zullen A.L.E.X. Events en Confusion Events afreizen naar Hünxe voor een gigantische outdoor editie van Army of Hardcore.
Buiten Westen, het festival voor 'vrije geesten en geluiden', keert op zaterdag 20 juli terug in het Westerpark. Een programma vol muzikanten, kunstenaars, ambachtelijke cateraars en andere jonge creatievelingen zorgt er voor dat creatief talent en cultuurliefhebbers elkaar dit jaar weer in het mooie volkspark te Amsterdam West vinden.
Touch at the Sea 2013
vrijdag 22 maart 2013
Het leukste strandfeest van het jaar en voor het zesde keer op rij. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 18 mei 2013 weer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Touch at the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event.
Op zaterdag 18 mei staat de vijfde editie van Fusion of Dance Festival op het programma. Met nog een kleine twee maanden te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang om alles weer tot in de puntjes te verzorgen en jou als bezoeker helemaal in de watten te leggen. Met een scala aan artiesten, entertainment, een hippe festivalmarkt, verschillende stages, gezelligheid en dat alles op één van de mooiste recreatieplassen van Nederland, staat dit vijfjarige bestaan van Fusion of Dance in het teken van 'living the good life'.
Indicator · Reflections
donderdag 21 maart 2013
Het komt dichter en dichterbij: Indicator! 13 April strijkt Indicator neer in Kardinge voor de tweede editie en met de missie om de vorige editie in alle vlakken te overtreffen! Deze legendarische locatie wordt voor deze nacht grondig omgebouwd tot drie spectaculaire area's, waaronder ook het subtropisch zwembad!
Verknipt XL
donderdag 21 maart 2013
Op woensdag 8 mei komt Verknipt met een hemelse XL Editie. Woensdag? Jazeker, de volgende dag is het Hemelvaartsdag, dus je kunt ouderwets alle remmen los gooien. Ziek melden of spijbelen is niet nodig. Je kunt met een gerust hart door dansen tot de zon opkomt.
De pure trance blijft wereldwijd nog altijd één van de populairste dance-stromingen en mag daarom niet ontbreken in de Matrixxprogrammering. Matrixx introduceert een nieuw eigen tranceconcept: #Trancefamily. Pure trance voor de echte tranceliefhebber.
Eindelijk vindt er 5 mei een echt bevrijdingsfestival plaats op Amsterdamse bodem, Vrijland Festival genaamd. Na de succesvolle lancering afgelopen februari, onthullen organisatoren Cartel Amsterdam en Amsterdam Roest nu de complete programmering, met een verrassende line-up vol (inter)nationale artiesten en kunstzinnige acts.
Sorry heren, maar gratis entree voor dit geweldige feest geldt alleen voor de dames! Wat er zeker toe zal bijdragen dat het aanstaande zaterdag gewoon een zwaar knallend zooitje wordt met allemaal top-dj's in de hardcore die van begin tot eind zullen draaien ter ere van de gigant onder de giganten: Bass-D.
Modemeisjes Maria Tailor en Tamara Elbaz lanceren op 5 april 2013 een tweede eigen high-end party concept, genaamd SPRKL. Ook dit event beloofd wederom de ultieme VIP happening te worden en zal plaatsvinden in het prominente InterContinental Amstel Amsterdam.
Met de support van The Third Movement zal de Hardcore Top40 vanaf nu iedere maand te beluisteren zijn op TTM Radio!
Zaterdag 20 april is Ex Porn Star terug mit Ihrem Lieblings-lustige Bad Taste Party. Al jarenlang wordt Megadiscotheek Zak met succes aangedaan en is het spetterende Uelsen een smeerlijk thuisbasis te noemen. Dat onze Oosterburen van een lekker feestje houden bewijst natuurlijk het oktoberfest al maar dat het diehard partygangers zijn is ook een gegeven.
Met een ijzersterk programma en in een geheel nieuw jasje viert Breda Live op 6 juli haar 5 jarige jubileum. Blof, Racoon, Go Back To The Zoo, Handsome Poets en als afsluiter Hardwell, de Bredase nummer 6 dj van de wereld, zijn dit jaar de hoofdacts van het populaire muziekfestival.
Zaterdag 20 april is het weer zo ver, de Oldschool Gangsters zijn terug om hun thuisbasis Rotterdam voor één nacht terug te brengen naar Vroegah! Het verbouwde Waterfront Rotterdam vormt het perfecte decor (underground en toch classy) voor een avondje nostalgie. Deze editie wil 'De Capo di tutti Capi' op veler verzoek gebruik maken van beide zalen; een early rave zaal met enkele grondleggers van de hardere sound en de Oldschool Classics zaal.
Op 28 maart host de Red Bull Studio Amsterdam een workshop met één van de meest illustere namen in de hedendaags house- en technoscene: Henrik Schwarz. Het evenement is een initiatief van de Red Bull Music Academy, de prestigieuze rondreizende workshop voor dj's en producers die in mei in New York zijn vijftienjarig jubileum viert.
Over een paar weken is het eindelijk zo ver! Het lang verwachte Ocean of Love evenement met vele wereldsterren uit de dance-scene! In dit bericht lees je een paar updates rondom het heetste evenement van dit jaar.
Gregor Treshers birthday
donderdag 14 maart 2013
Op vrijdag 22 maart is Studio 80 de uitgelezen locatie voor een intiem verjaardagsfeestje. Een feestje dat Gregor Tresher niet alleen zal vieren: Petar Dundov zal ook acte de présence geven deze avond.
Keep It Sexy & Sophisticated. Stijlvol, met klasse en respect voor haar omgeving baant ze zich een weg door de menigte. Ze zoekt hem en hij zal haar vinden. Terwijl de muziek haar spanning vertaalt begroet ze bekenden en schuift ze aan de bar om een slokje moed te bestellen. Nog voor ze de hoop wil opgeven wordt er op haar schouder getikt. 'Gefeliciteerd' klinkt er zachtjes en voldaan draait ze zich om. De avond kan beginnen!
De toon is gezet, Beachboom is booming. Met een indrukwekkend, nieuw programma -acht voorrondes, een finale en een showcase- is zaterdag 2 maart de Beachboom dj Contest van start gegaan; de pre-party van het event.
Op zaterdag 30 maart 2013 zal Zuid Nederland voor het eerst kennis maken met een nieuw concept in de hardere house stijlen. Midden in het centrum van Europa bij de drie landen regio België, Duitsland en Nederland zal het Mecc in Maastricht het decor zijn van de eerste editie van het concept Madnezz! Een mooie afsluiter van het winterseizoen, want in deze nacht zal ook de zomertijd ingaan en zal de klok een uurtje vooruit worden gezet.
Boel op stelten weekender
zaterdag 9 maart 2013
Op donderdag 28 en vrijdag 29 maart 2013 is het tijd voor de eerste Boel op Stelten Weekender van 2013 met een boeking waar je u tegen zegt. André Galluzzi (Cocoon, 🇩🇪), al tijden een van de smaakmakers van Ibiza en berucht om zijn marathon sets, heeft een gaatje gevonden in zijn drukke schema om in zowel Groningen als Utrecht de Boel op Stelten te zetten.
Salinas dé beachhappening van het jaar komt dit jaar weer terug naar Beachclub Vroeger. Met de opzwepende muziek van residents Miss Melody en Abel Ramos, en de DJ's Jose de Mara (Privilege Ibiza) en Michael Mendoza al vastgelegd laat het zien een feest van hoge kwaliteit te zijn! Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op VIP-tickets, een CD én een meet & greet met een internationale dj!
Ook dit jaar presenteert Amsterdam Open Air weer een ijzersterke line-up, die het Amsterdamse nachtleven afspiegelt. Zoals voorgaande succesvolle edities worden de vier hoofdpodia gehost door Apenkooi, Carnivale, Format en Girls Love DJs.
Tijdens de afgelopen jaarwisseling werd Crystal & Diamonds voor het eerst gehouden in Crystal Venue en het was geweldig! Ze zullen niet tot het eind van het jaar wachten en de volgende editie van Crystal & Diamonds is nu een feit: op zaterdag 27 april gaat het weer helemaal los in Culemborg!
Op maandag 29 april is het tijd voor de allerlaatste Super Sunday Queensnight Special. Prins Willem-Alexander neemt de troon van Koningin Beatrix over en dat betekent vanaf 2014 Kingsnight. Niemand minder dan 'the golden boys' Sunnery James & Ryan Marciano zullen voor een knallende laatste Super Sunday Queensnight editie zorgen.
Met maar liefst negen releases in een half jaar tijd is ze een van de belangrijkste personen achter het label van Damian Lazarus geworden. Aanstaande zaterdag brengt de Italiaanse schone Francesca Lombardo haar eerste bezoek aan Nederland voor een optreden in Amsterdam.
Beatloverz, het event wat niet meer weg te denken is in de partyagenda van menig houseliefhebber, heeft dit jaar een mijlpaal bereikt en dit moet gevierd worden! Op 16 november zal Beatloverz haar vijfjarig bestaan vieren in Ahoy Rotterdam. Zonder enige geluidslimieten, met een knallende line-up en spectaculair entertainment zal het publiek weer omvergeblazen worden.
Wat doe jij dit jaar met Pasen? Latin Lovers weet het wel! Wat dacht je van een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers op eerste Paasdag, zondag 31 maart? Latin Lovers komt weer terug in de mooiste locatie in Hoek van Holland, Strandclub Danz!
Love the Music, Love Your Ears
maandag 4 maart 2013
Na een nacht lekker uit je dak te zijn gegaan wordt je in de ochtend wakker met een piep in je oren. Irritant en je gaat direct googlen naar antwoorden. Je hoopt dat het in de loop van de dag wel ophoudt. Pas op want dit is het eerste teken dat jouw gehoor overbelast is. Als dit vaker gebeurt dan heb je kans op blijvende gehoorschade. Tsja, daar denk je niet aan als je uitgaat. Gelukkig is er een hele simpele oplossing om dit te voorkomen!
HARD76
maandag 4 maart 2013
Op 29 maart wordt voor de derde keer hét indoor harddance-event HARD76 georganiseerd. Ook deze keer zal De De Graanbeurs in Breda de locatie zijn voor alle harddance-fanaten uit Breda en omstreken.
Footworxx
vrijdag 1 maart 2013
Met een fantastische eerste editie achter de rug op 2 februari j.l. is het op 18 mei tijd voor een tweede editie van Footworxx. Na enkele gevestigde namen en talenten te hebben mogen ontvangen gaan Footworxx & Club Rodenburg op dezelfde tour verder met ook deze keer een sterk variërende knallende line-up waarbij een ieder z'n vingers aflikt.
Dit voorjaar is Teknixx alweer toe aan zijn vierjarig jubileum. Deze editie van Teknixx zal zijn op zaterdag 30 maart 2013 en word net zoals de voorgaande edities gehouden in Discotheek Stuivezand te Zundert 🇳🇱.
Technoclub
vrijdag 1 maart 2013
Er zijn inmiddels een hele boel fantastische feesten georganiseerd in club Monza maar nu komt de crème de la crème. Voor Talla 2XLC zijn verjaardag hebben hij en zijn team een monsterlijke line-up gepland!
31 maart 2013
Taarten gooien met Steve Aoki tijdens Queensnight in de Matrixx
30 maart 2013
Maison de Fous en Bink Vijf Hoog zorgen voor trillende vooravond troonwisseling
Beat Palace Club vormt perfecte symbiose techno en visual arts
29 maart 2013
Electronic Family brengt programma vol variatie
Duitsers mogen Goede Vrijdag niet dansen
Moments op 25 mei in de Factory010
XXlerator Podcast nu ook op iTunes
90's No Limits
28 maart 2013
Reng Deng Deng
Levende legendes treden 18 mei aan in Huize Maas
27 maart 2013
KNIP
26 maart 2013
Dance Industry lanceert Student Night
Nothing Harder
25 maart 2013
Met nog drie weken te gaan kondigt Royal Splash een special act aan
Showtek en Coone maken anthems Emporium 2013
Line-up Sensation bekend
Eden Rave · The Reunion
Army of Hardcore · The Outdoor Festival
23 maart 2013
Buiten Westen maakt droomwereld van Westerpark
22 maart 2013
Touch at the Sea 2013
Fusion of Dance Festival · Line-up release Lipgloss en Fusion Lounge
21 maart 2013
Indicator · Reflections
Verknipt XL
20 maart 2013
#Trancefamily nieuwe Matrixx-avond
Complete programma eerste editie Vrijland Festival bekend
19 maart 2013
Zaterdag Hardcore Slam: Bass-D's 40th B-day
Topacts tijdens eerste editie SPRKL
De terugkeer van de Hardcore Top40
18 maart 2013
Ex Porn Star Jungle in Megaclub Zak
16 maart 2013
Weer topacts uit dance, pop en rock bij Breda Live
15 maart 2013
Oldschool Gangsters zaterdag 20 april in Waterfront R'dam
Red Bull Music Academy session met Henrik Schwarz
Update Trancefusion · Ocean of Love
14 maart 2013
Gregor Treshers birthday
13 maart 2013
KISS viert driejarig bestaan met earlybirds voor €7
12 maart 2013
Hoog niveau dj contest belooft fantastische set Beachboom
11 maart 2013
Madnezz · Pure unstoppable raw power
9 maart 2013
Boel op stelten weekender
Salinas is back bij Beachclub Vroeger
8 maart 2013
Amsterdam Open Air onthult line-up
7 maart 2013
Drie zalen boordevol feest tijdens Crystal & Diamonds
Super Sunday presents Queensnight Special
Crosstown Rebels stuurt feminine energy naar Amsterdam
6 maart 2013
Beatloverz viert vijfjarig bestaan
Latin Lovers Eerste Paasdag naar het strand van Hoek van Holland
4 maart 2013
Love the Music, Love Your Ears
HARD76
1 maart 2013
Footworxx
Teknixx viert vierjarig bestaan
Technoclub