Partyflock
 
Nieuws · december 2013
Op 24 mei zal er geschiedenis geschreven gaan worden in Zwolle, Megabase Outdoor is namelijk het allereerste hardstyle evenement wat in Park de Wezenlanden georganiseerd gaat worden. Naast het grootste bevrijdingsfestival van Nederland krijgt dit park aan de rand van het centrum van Zwolle er vanaf 2014 dus ook een dik hardstyle evenement bij.
Na alle goede reacties op voorgaande editie, claimt b2s op 22 maart 2014 voor de tweede keer het befaamde Sportpaleis van Ahoy met het ultieme hardstyle battle toernooi: Knock Out! Ook deze editie zal de elite van de hardstyle scene worden uitgenodigd om muzikaal de stijd aan te gaan tijdens de bekende-, stevige- & onvervalste battles.
Terwijl de laatste dagen van 2013 zich aandienen, worden de laatste voorbereidingen getroffen om The Sand om te toveren voor Secret Affair NYE.Op 31 december is Secret Affair NYE de 'place to be' voor party peeps die 2013 gepast willen afsluiten, namelijk met de beste dj's, spectaculair decor en ongekend entertainment. Wie nog geen ticket heeft aangeschaft is gewaarschuwd; de verkoop loopt harder dan de uitverkochte editie van 2012!
We gaan knalluh op de laatste dag van het jaar! 31 December 2013 staat er op velen verzoek een Early & Hard feest op het programma van Waterfront Rotterdam. De oliebollen en een toepasselijk welkomstdrankje, namelijk een fris glas champagne, hebben ze dan in ieder geval al klaar staan om jullie al het beste toe te wensen voor 2014! De rest is aan jullie!
Op dinsdag 31 december 2013 wordt het jaar volledig in stijl afgesloten op een uitverkochte editie van Masquerade Midnight: An All Inclusive New Years Eve. Met traditionele oliebollen, sprankelende champagne en een knallende vuurwerkshow wordt het nieuwe jaar samen met vrienden en familie op een magische manier ingeluid.
Op woensdag 15 januari om 19:00 uur start de Early Dream kaartverkoop van Daydream Festival 2014. Vorig jaar was er een enorme run op de Early Dream tickets, in slechts 10 minuten waren de 4000 tickets uitverkocht. Om de verkoop dit jaar beter te laten verlopen en meer personen een kans te geven zal het verkooptraject dit jaar verlopen door middel van een voorregistratie.
Ook in 2014 gaat Harders Plaza, wat in het afgelopen jaar bijna elke maand een dik hardstyle of hardcore evenement op de agenda had staan, keihard door. Zo staat er al een nieuwe Restylerz editie op de planning, komt in februari Bass-D weer de boel op stelten zetten met zijn collega-dj's en vier je op 15 maart het vijftienjarig bestaan van Neophyte Records!
Zaterdag is het zover, het grootste feest rond de jaarwisseling in Amsterdam. Tijd voor de timetable voor Xtra Large, zaterdag in The Sand. Terwijl de laatste kaarten verkocht worden is de organisatie al keihard bezig met de opbouw voor het grootste feest van Amsterdam rond de jaarwisseling. De dj's komen letterlijk uit de halve wereld en zijn stuk voor stuk ook wereldwijd beroemd. Ook de enorme constructie voor de spectaculaire Boombox met 3D mapping is bijna klaar.
Op 25 januari 2014 keert Trance Nation terug in The Sand om op deze datum haar vijftiende jubileumjaar te vieren. De organisatie zal alles uit de kast halen om iedereen mee te laten genieten van hun trots. Deze jubileumeditie wil en mag je niet missen met een dikke, echte trance line-up en de twee uur set van Paul van Dyk!
Begin 2014 met een kickstart: op vrijdag 3 januari is in AIR een nieuwe editie van FORMAT, de NYE After After After. Veeg de uitgedroogde oliebollen de vuilnisbak in en bel oma dat je een weekendje later langskomt om te proosten op het nieuwe jaar; het is tijd om de goden gunstig te stemmen en dat kan bij FORMAT. Het nieuwe jaar wordt in stijl gestart en daarvoor worden Shinedoe, DeWalta (live), Makcim en Limon uitgenodigd.
De voorbereidingen voor de grote Hardclassics editie in The Sand op 15 februari is in volle gang. Free2party pakt flink uit met wild motherfucker Gerardo Roschini alias Zatox. Deze grootmeester wordt speciaal uit Italië ingevlogen voor een ruim twee uur durende meesterset. Een trip door zijn muzikale oeuvre is het absoluut ultieme oorgasme voor de connaisseurs van de hardstyle-klassiekers.
Queendance wordt Kingdance
vrijdag 20 december 2013
Het duurt nog even, maar High Energy Events en Las Rosas zijn er al druk mee bezig: Kingdance 2014! Kingdance is het grootste outdoor dancefestival rondom Koningsdag in Zwolle en omstreken. Dit jaarlijks terugkomende event, wat vorig jaar de naam Queendance droeg, gaat vanaf 2014 verder onder de naam Kingdance.
b2s volledig in handen SFX
vrijdag 20 december 2013
De hegemonie van SFX gaat door. Gisteren maakte het bedrijf bekend b2s Holding BV over te zullen nemen. SFX had al 50% van de aandelen van B2S in handen. Dit was onderdeel van de deal met ID&T die afgelopen oktober werd gesloten. Toentertijd werd al afgesproken dat SFX de andere helft van de aandelen van B2S over zou nemen. Het bedrijf betaalt $14.3 miljoen (ongeveer €10,5 miljoen) in contanten en 400.000 SFX-aandelen.
Een goed begin is het halve werk, zo dacht ook Studio 80. De Amsterdamse club heeft daarom niemand minder Steve Bug, Tom Ruijg, Elias Mazian, Victor Coral en Daan Groeneveld uitgenodigd om van New Years Eve niet alleen een knallende afsluiter, maar ook een goed begin van het nieuwe jaar te maken.
Het DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano verzorgde afgelopen zomer wekelijks een show op Ibiza en stond afgelopen oktober in een stampvolle RAI met een eigen stage tijdens het Amsterdam Music Festival. Nu is het tijd voor de volgende stap: een eigen show in de Heineken Music Hall.
Op zaterdag 11 januari start Latin Lovers het nieuwe jaar met knallende kurken en een spetterende editie in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Uiteraard gaan ze de eerste Latin Lovers van 2014 weer keihard uitpakken zoals iedereen gewend is van dit meest vrouwvriendelijke concept.
Ultrasonic Festival 2014 is in de maak en dit wordt er niet zomaar eentje. Zaterdag 26 juli 2014 wordt een gedenkwaardige dag. De derde editie van Ultrasonic Festival vindt dan plaats, maar ook wordt er gevierd dat het de tiende keer is dat er een festival plaatsvindt op de magische Maarsseveense Plassen. Een lustrum met pompende beats, dansend met je slippers op het strand!
Eén derde van de gemeentes in Nederland gaat niet direct na 1 januari 2014 de nieuwe leeftijdsgrens voor het drinken van alcohol controleren. Naast Katwijk zijn dit onder andere ook Breda, Weert, Schagen, Duiven, Boxmeer en Soest. Dat veel gemeentes de nieuwe leeftijdsgrenzen niet direct gaan handhaven blijkt uit onderzoek van de NOS.
back2school latest info
dinsdag 17 december 2013
Volgende week dinsdag neemt b2s je mee op een reis terug in de tijd tijdens back2school. Op Kerstavond wordt er namelijk traditiegetrouw teruggeblikt naar de beste oldschool, hardcore classics en early hardstyle. Alle retro-knallers uit deze goede oude tijd komen op 24 december voorbij! In dit bericht lees je alle belangrijke informatie die je dient te weten voordat je dinsdag naar de Maassilo komt, inclusief de timetable.
Kerst alweer helemaal vol gepland? Dat komt dan helemaal goed, want het kers(t)verse concept Grotesque in Concert vindt al plaats op zaterdag 21 december. PT Events geeft je twee heel goede redenen om naar de Central Studios in Utrecht te komen. 1) Ze hebben Markus Schulz! 2) Grotesque is sowieso al een reden om met je beste vrienden te gaan stappen! -
Zaterdag 15 februari dagen Shock, Adaro, Deepack, E-Force, Chain Reaction, Deetox en Phuture Noize alle hardstyle-liefhebbers uit om de winter te trotseren. Het Ebbingekwartier te Groningen wordt voorzien van 2000m2 aan verwarmde tent voor een echte winterse editie!
De open avond en de clubavond van de CKE DJ School die op 18 en 21 december in Popei worden gehouden staan dit jaar volledig in het teken van de inzamelactie van 3FM en het Rode Kruis, Serious Request. Met haar actie Serious Beats hoopt initiatiefneemster Aïda Spaninks samen met haar optredende dj cursisten zoveel mogelijk geld bij elkaar te sprokkelen voor het Rode Kruis.
Op donderdag 19 december start de Amsterdamse techno organisatie Junction met een nieuw donderdagnacht concept 'Meet me at Junction'. Het nachtleven in Amsterdam bruist en daar horen de donderdagnachten ook bij. Elke donderdagnacht is er veel aan de gang in de stad. Een terugkerend techno-concept ontbreekt hier echter nog aan.
Geniet bij binnenkomst van een welkoms drankje en waan jezelf daarna terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 & 00's! De beste DJ's staan achter de draaitafels om te zorgen voor spetterend vuurwerk op de dansvloer. Verwelkom het jaar 2014 terwijl je danst op alle hits van Michael Jackson, Usher en Beyonce en 'Party Like It's 1999' met Prince!
Birdhouse invites Ryan Leslie
vrijdag 13 december 2013
Zoals beloofd, is december de maand waarbij Birdhouse gigantisch uitpakt. Niemand minder dan top of the bill R&B artist Ryan Leslie zal een special performance geven in AIR Amsterdam.
Wat doe je tussen kerst en oud en nieuw? Hangen voor de buis? Winkelen in Ikea? De zolder opruimen? Wil je echt iets leuks doen, kom dan op 28 december naar Huis ter Duin in Noordwijk. Geniet van een heerlijke strandwandeling of laat je verwennen in de spa. 's Avonds kan je je in ieder geval heerlijk uitleven op de gezellige dansvloer van Club Conversation van Huis ter Duin.
Dancefestival Extrema Outdoor heeft dit jaar weer een technopodium en een eindshow. 'XO' gaat namelijk oude facetten combineren met onderdelen van het vernieuwde festival. Dit gaat tevens gepaard met onder meer een fikse prijsverlaging van het ticket.
Klaar met het vuurwerkspektakel, de zompige oliebollen en je schoonouders? Luid dan samen met Wicked Jazzsounds het nieuw jaar in! De populaire clubavond zorgt in de vertrouwde Sugar Factory voor een knallende opening van 2014. Wicked Jazzsounds is al twaalf jaar de toonaangevende jazz avond in Nederland en is still going strong!
Zaterdag 25 januari 2014 domineert Coone de eerste 2014 editie van ST8MENT in de Effenaar Eindhoven. Met veel frisse en knallende edities in het vooruitzicht, trapt ST8MENT het jaar af met de officiële start van de Coone: Global Dedication Album Tour. De unieke en krachtige sound van Coone in combinatie met de beste (inter)nationale hardstyle artiesten als Hard Driver, Da Tweekaz en Phuture Noize navigeren ST8MENT naar een ongekend niveau op 25 januari 2014.
KNIP
woensdag 11 december 2013
Deze week: Obama al in de kerstsfeer. Een interview met het duo 'Frequencerz'. En een korte cursus 'vaatwasser overbodig maken'.
Voor het eerst in Nederland zal Xtra Large het geweldige enorme 3D Mapping object dat wereldwijd op de grootste feesten naam heeft gemaakt maar echt nog nimmer in Nederland vertoond is. Voor deze trance-editie van Xtra Large trekt Nachtboetiek alles uit de kast. Dit wordt een spektakel waar je echt bij moet zijn. Xtra Large presents de Boombox 1024!
De beste feesten vind je niet op maar om de feestdagen heen. En één van de allerbeste, daarvoor kom je op 21 december naar Club Rodenburg in Beesd, want daar zal een aantal topdj's jullie weer tot in de zevende hemel voeren! 7th Heaven Happy X-Mas Edition heeft hiervoor de beschikking over de grootste zaal in Club Rodenburg, dus maak je op voor een feest met minimaal 1200 leuke en gezellige feestgangers.
DGTL is terug in 2014 als dé opening van het festivalseizoen met een heuse weekender. De historische 5 graden celsius tijdens de eerste editie is klaarblijkelijk niemand in de koude kleren gaan zitten. Gelukkig voor de koukleumen onder ons, valt paasweekend volgend jaar 3 weken later. Op 19 en 20 april is de NDSM-Werf in Amsterdam Noord het domein van een weekend lang DGTL. Met 2 dagen festival, 6 podia en 81 artiesten komen liefhebbers van de diepere elektronische muziekstijlen aan hun trekken.
MBFH, de organisatie achter Beat the Bridge, en Minus is More presenteren op 4 januari 'The Spell of Sin' in Luxor Live, Arnhem en geven daarmee het startsein voor een nieuw hardstyle seizoen in de Gelderse hoofdstad. Met DJ's; Radical Redemption, Chain Reaction, Digital Punk, Kold Konexion en MC Tha Watcher gaat dat zeker lukken. Kortom, een rauwe nacht, waar je bij moet zijn!
Rondtrekkende feestorganisatie Ballenbaque viert de kerst dit jaar in MEZZ en het kleurrijke circus strijkt met maar liefst 20.000 ballenbakballen neer in het Bredase poppodium.
Aanstaande zaterdag wordt Het Klokgebouw voor de tweede keer met de grond gelijk gemaakt tijdens Project Hardcore: #PH13! Verdeeld over twee area's wordt het beste van de hedendaagse Hardcore scene aan het publiek gepresenteerd. Een nacht waarbij de echte Hardcore liefhebber zijn of haar hart op kan halen! Alle belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable, lees je in dit bericht.
Toffler is jarig en viert op vrijdag 20 en zaterdag 21 december haar tweejarig bestaan! Met het boeken van twee van de beste UK house DJ's op dit moment, hebben ze er nu al het volle vertrouwen in dat dit weekend de geschiedenisboeken in zal gaan!
Op vrijdag 20 december host Red Bull Studio Amsterdam een masterclass met de Engelse muzikant, producer en zanger Ben Westbeech alias Breach. Tijdens deze sessie geeft Westbeech studiotips en -tricks en vertelt over zijn muzikale opvoeding, zijn grootste successen, de switch naar Breach, zijn verhuizing naar Amsterdam en het verhaal achter de megahit 'Jack'.
De bal gaat vallen in Aalsmeer! De onlangs geopende Club Liberty, een imposante nachtclub gestijld naar New Yorkse maatstaven, gaat ook Oud & Nieuw vieren zoals dat aan de overzijde van de oceaan wordt gedaan. Het zakken van de bal op Time Square is al een wereldberoemd fenomeen, op dinsdag 31 december gaat Nederlands nieuwste club er eveneens iets speciaals van maken.
Terug in de hardste locatie van Midden Nederland: Inception! Zaterdag 14 december staan de bassen weer vol aan en vergaat de wereld om je heen in het sonische geweld van de vetste hardstyle. Deze keer niet alleen met een moddervette Inception area maar ook met een area hosted by Hard at Heart.
Sinterklaas is weer voorbij. Met deze wind waait Kerst, Oud en Nieuw en de rest van de winter ook zo over en kan het festivalseizoen weer aanbreken. De lente is dichterbij dan je denkt! Tijd dus voor een update omtrent één van de eerste buitenfestivals van het jaar: Edit Festival.
Het is een unicum: Now&Wow maakt bekend welke dj's gaan draaien op 14 december tijdens Now&Wow Fest V. Nooit eerder gaven Ted Langenbach en zijn creatieve team prijs wie achter de draaitafels plaatsnemen. In de industriële Maassilo draait onder meer internationaal vermaarde Joris Voorn.
B.I.T.C.H staat bekend als een feest met veel actie en je stoutste dromen komen uit. Niemand verveelt zich! De mensen die eenmaal het B.I.T.C.H virus hebben gekregen komen daar niet gauw vanaf en zullen gegarandeerd terugkomen. Afkicken heeft geen zin. Verslaafd is verslaafd. Wil jij er ook bij zijn op 1 februari?
KNIP
woensdag 4 december 2013
Deze week weer een mooie maandelijkse collage.
Wordt gulheid afgestraft. En geeft Matsoe Matsoe zich bloot.
Het waren de dagen dat dance nog puur was, de tijd dat dansmuziek nog simpelweg house heette, zonder verdeling tussen mellow, gabber, trance of techno. Klinkt sentimenteel, toch stond iedereen vanaf de eerste housegolf, eind jaren '80, tot 1994 op dezelfde muziek te feesten. Reden genoeg voor classics-feest The Beginning om terug te blikken op deze unieke periode met dj's die ook toen al van de partij waren.
Frequente bezoekers van party's en clubs drinken bijna allemaal alcohol tijdens een stapavond, roken stevig en één op de drie heeft de afgelopen maand ecstasy gebruikt. Dit brengt risico's met zich mee, zowel voor de uitgaander als de omgeving. Zo rijdt een kwart van deze groep wel eens onder invloed van drank en/of drugs en was één op de vier in het afgelopen jaar weleens betrokken bij een vechtpartij. Dat blijkt uit 'Het grote uitgaansonderzoek 2013.
Na een fantastisch jaar, waarin Draaimolen zichzelf definitief op de kaart heeft gezet in Tilburg en omstreken, is het tijd om het jaar 2013 op passende wijze af te gaan sluiten. Dit gaat plaatsvinden in Jax Center, dat is de kelder onder het lokale Jack's Casino.
Op zaterdag 22 februari keert Hardcore4life terug naar de Maassilo voor een nacht die in het teken staat van alleen het allerhardste wat je op muziekgebied kunt vinden: Hardcore! Er zijn dit jaar maar liefst 4 area's aanwezig, te noemen: een hardcore-, een early rave & hardcore classics-, een hardcore4ladies- en een darkcore, industrial & terror area. Er is dus voor iedere Hardcore liefhebber wat wils tijdens deze editie van Hardcore4life!
Met jarenlange ervaring binnen de dance scene komt Freaky Flyers met een uniek concept. Bestel vanaf nu gemakkelijk uw professionele evenement promotie goedkoop online. Een poster en flyer ontwerp, Facebook omslag, drukwerk of een complete reclamecampagne. Alle benodigdheden voor een geslaagde promotiecampagne zijn online te verkrijgen!
Pokke-Kerst-Herrie 2013
maandag 2 december 2013
25 december nadert: op deze avond zitten de meesten met hun vrienden en familie rond de tafel, dineren, geven elkaar cadeautjes, drinken een borrel en maken het gezellig. De kerstmuziek klinkt volop door in de huiskamers. Maar in Beesd galmen er nog andere klanken door de straten.. 25 december betekent namelijk ook: Pokke-Kerst-Herrie 2013!
30 december 2013
Megabase Outdoor presents Digital Punk – Unleashed
Knock Out! keert met 'Battle for Glory' terug naar Sportpaleis Ahoy
Secret Affair NYE: countdown has started
27 december 2013
31 December Early & Hard in Waterfront Rotterdam
Laatste info & timetable Masquerade Midnight
25 december 2013
Pre-registreren voor Early Dream tickets Daydream Festival
24 december 2013
Upcoming 'hard' events in Harders Plaza
Laatste kaarten Xtra Large, timetable en final info
Warning: early bird tickets Trance Nation zijn bijna uitverkocht
20 december 2013
Format organiseert de after after after NYE
Hardstyle classics met Zatox, Prophet, Thera en Alpha Twins tijdens HardClassics
Queendance wordt Kingdance
b2s volledig in handen SFX
Studio 80 luidt het nieuwe jaar in met Steve Bug
19 december 2013
Sunnery James & Ryan Marciano eerste eigen show in Heineken Music Hall
Latin Lovers met exclusieve twee uur set van Roul and Doors in Utrecht
18 december 2013
Ultrasonic Festival: speciale kerst early bird actie
17 december 2013
Veel gemeenten gaan 1/1 alcoholleeftijd niet direct controleren
back2school latest info
Laatste info en timetable Grotesque in Concert with Markus Schulz
15 december 2013
Trotseer de winter tijdens de 'Massive Winter Edition' van Shock in Groningen
CKE DJ School veilt voor Serious Request
14 december 2013
Junction verrijkt Amsterdam met een nieuw donderdagnacht concept
We all love '80's '90's 00's NYE Special in Panama*
13 december 2013
Birdhouse invites Ryan Leslie
Tussen Kerst en Oud en Nieuw feesten aan de kust in Noordwijk
12 december 2013
Techno en eindshow terug op Extrema Outdoor
Nieuwjaarseditie Wicked Jazz Sounds in Sugarfactory
ST8MENT presents Coone · Global Dedication
11 december 2013
KNIP
Spectaculaire Boombox 1024 3D mapping voor het eerst in Nederland
Dit jaar nog één keer 7th Heaven met een extra dikke line-up
10 december 2013
DGTL festival 2014 wordt meerdaags festival
9 december 2013
Minus is More presents The Spell of Sin
Ravotten op house in een echte ballenbak in Mezz
Project Hardcore: #PH13 · Latest info
8 december 2013
Toffler viert tweejarig bestaan met weekender
7 december 2013
Ben Westbeech geeft exclusieve sessie in Red Bull Studios Amsterdam
6 december 2013
Club Liberty presents New Year's Eve Ball Drop
Enter Jurassic Park tijdens Inception
Start ticketverkoop Edit Festival 2014
Now&Wow Fest maakt voor het eerst line-up bekend
5 december 2013
Oktober-editie B.I.T.C.H was geweldig, nu al 75% kaarten februari-editie verkocht
4 december 2013
KNIP
House classics in Toren bij The Beginning
3 december 2013
Groot uitgaansonderzoek 2013 afgerond: hoog gebruik alcohol en ecstasy door partygangers
Techno-legendes in Tilburg bij Draaimolen NYE
2 december 2013
Hardcore4life breekt op 22 februari de Maassilo af
Poster of flyer laten maken? Freakyflyers.nl
Pokke-Kerst-Herrie 2013