Partyflock
 
Nieuws · november 2013
Op zaterdag 7 december laat Dennis van der Geest het publiek in Millers in Den Haag genieten van house muziek van morgen, vandaag en gisteren. Treed binnen en geniet van de feel-good vibes en opzienbarende gastoptredens. Het 'Sounds from the Loft' concept biedt muziek voor een breed publiek.
Het is weer tijd om de jaarwisseling uitbundig te vieren tijdens Toffler NYE! Samen met Rotterdamse helden Michel de Hey en Benny Rodrigues leidt Toffler het nieuwe jaar in. Ook vaste residents Joey Daniel, Jeff Moore en Jamie Lie A Kwie mogen tijdens deze nu al bijzondere avond niet in de line-up ontbreken.
Simplon kan door met drie ton subsisie
donderdag 28 november 2013
Het vorige week failliet verklaarde Groningse poppodium Simplon krijgt van de gemeente 310.000 euro subsidie om een doorstart te maken. Dat bleek uit de raadsvergadering van woensdagavond, zo meldt het poppodium.
KNIP
woensdag 27 november 2013
Mensen van hun bovenlijf ontdoen zeg je? Yes! Een filmpje van een dance cam bij een sportwedstrijd. Daarnaast beantwoord het Trimbos de vraag of het nuttigen van veel vitamines voor een feest een versterkend effect heeft op het gebruik van XTC. Ook weer een mop, anekdote en wat valt er te winnen deze week?
Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan het bestaan van Kreativ Agency. Maar voor het zover is, zal een memorabele periode worden afgesloten met een állerlaatste knalfeest op vrijdag 20 december in Studio 80.
Full Moon vorige week was een groot succes! Het volgende grote feest staat voor de deur: Xtra Large met grote dj namen zoals Richard Durand, Marco V, Omnia, Lange, Spider en nog veel meer op 28 december @ The Sand. Het grootste feest in Amsterdam rond de jaarwisseling wil je niet missen. Wees er daarom op tijd bij en haal nu nog voor het te laat is je early bird ticket in huis!
Timetable The Haunted House
woensdag 27 november 2013
Stap mee in de teletijdmachine en laat je terugvoeren naar de rebelse tijden van het begin van de Amsterdamse rave scene. Terug naar de tijd waarin je op zaterdagmorgen al vlinders in je buik kreeg bij het vooruitzicht van weer zo'n onvergetelijk nachtelijk avontuur in de Amsterdamse underground. Multigroove en ISP laten het je gewoon nog één keer beleven tijdens The Haunted House.
Supersized RAW special
maandag 25 november 2013
Op zaterdag 8 maart laat Supersized Central Studios te Utrecht volledig in het teken staan van de Supersized RAW special. Raw hardstyle heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een apart genre binnen de hardstyle scene en kent vandaag de dag veel liefhebbers. Speciaal voor deze liefhebbers organiseert Supersized een avond die volledig in het teken staat van harde & rauwe kicks! Meer informatie over deze nacht vind je in dit bericht.
Nieuwe Electronische Waar is het platform voor producers uit Oost-Nederland. Maak je muziek, maar is er niemand die het hoort behalve je buurman? Dan ben je bij hen aan het juiste adres. Het is hun missie om talentvolle producers te bevrijden uit hun zolderkamertjes en een podium te bieden. Ieder jaar brengt NEW een CD en een digitale release uit met een nieuwe lichting producers.
Houserockers 2 years anniversary
zaterdag 23 november 2013
Time to celebrate!
Terwijl 2013 zich opmaakt om ingeruild te worden voor een gloednieuw jaar, blikt Royal Concepts eind november eerst terug op twee krachtige jaren; waarin HouseRockers is uitgegroeid tot een concept dat stáát als een huis! Begonnen in 2011, ontstond HouseRockers uit de filosofie om house fanatics terug te voeren naar waar het allemaal begon. Flauwe mash-ups werden strikt verboden en elke avond werd gevuld met sets waarin de artiest een waardige verhaallijn in zijn/haar karakteristieke set kon verweven. Met headliners als Benny Rodrigues, Gregor Salto, ROOG, Leroy Styles, Franky Rizardo, Lucien Foort en Erick Eerdhuizen, ligt de lat van HouseRockers nog steeds hoog.
Electronic Family early bird alert
zaterdag 23 november 2013
Ja, de winter moet nog komen, toch kijken we nu al reikhalzend uit naar het festivalseizoen. Mag ook wel, Electronic Family overtrof zichzelf dit jaar, een waanzinnig zonovergoten dagje met de beste trance, dj's en partycrowd, dan kan een beetje dagdromen over de volgende editie natuurlijk geen kwaad.
In de dertien jaar dat Marco Kuiper en zijn vrouw Tamar van Duin hun ziel en zaligheid in Indian Summer Festival staken, groeide het festival uit tot een meerdaags evenement met ruim 30.000 bezoekers. Nu draagt Kuiper het stokje over en verkoopt Indian Summer Festival aan FKP Scorpio. 'Het is mooi geweest. Ik heb alle vertrouwen in FKP Scorpio en Indian Summer Festival is bij hen in goede handen.'
Duizenden handen zijn op 15 en 16 november de lucht ingegaan voor wereldsensatie Armin van Buuren tijdens zijn strak uitverkochte Armin Only: Intense. BNN was er bij om verslag te doen van één van dé evenementen van 2013. BNN Presents: Armin Only 2013 is zaterdag 23 oktober om 22:30 uur te zien bij BNN op 3.
DJ Panic solo night in Doornroosje
vrijdag 22 november 2013
Zaterdag 30 november 2013 is het een feit, Panic zal zijn draaikunsten gaan vertonen in één van de mooiste poppodiums die Nederland rijk is; Doornroosje te Nijmegen!
Rauw heeft heel 2013 zijn tienjarig bestaan gevierd. In december is het dan eindelijk tijd voor de laatste twee edities van het jubeljaar. Bijna alle grote namen die ooit op Rauw stonden zijn de revue gepasseerd, van Boys Noize tot Brodinski tot 2ManyDJs, maar er misten nog wat beroemdheden. Als atoombom op de verjaardagstaart staan op dit laatste weekend drie wereldtop dj's te draaien, verdeeld over twee nachten.
Don Diablo is een groot deel van de muziek waar hij de afgelopen vijf jaar aan gewerkt heeft kwijt omdat er een back-up gecrasht is. De dj vertelde gisteren in RTL Late Night dat het echt een drama is. 'Ik werk al vijf jaar in mijn eentje voor album dat over twee maanden af moet. Maar mijn systeem is gecrasht', zegt de artiest.
KNIP
woensdag 20 november 2013
Hoe trek je de aandacht van mannen? Leedvermaak blijft leuk en: was het maar weer rokjesseizoen! Deze week is de post met de beste positief tot negatief ratio drugs en seksgerelateerd! Uiteraard ook weer de standaard update van verschillende secties op Partyflock!
Noisecontrollers gaan ieder eigen weg
woensdag 20 november 2013
Wanneer de visies en ambities van twee creatieve zielen op een bepaald punt in het avontuur uiteenlopen, dan is het wellicht tijd voor verandering. Na goed overleg en op basis van wederzijds begrip en steun, hebben Bas Oskam en Arjan Terpstra besloten hun eigen wegen te kiezen in navolging van hun dromen.
Field Sessions in DOKA
woensdag 20 november 2013
Het Amsterdamse kwaliteitslabel Field Records bestaat vijf jaar en viert dit op gepaste wijze middels een reeks evenementen op verschillende locaties in Amsterdam. De Field Sessions evenementen behouden het doel om de muzikale horizon van het label te verbreden en grensverleggende artiesten te programmeren die aansluiten bij het Field gedachtegoed.
Red alert! Zaterdag 7 december dreigt nu al de geschiedenisboeken in te gaan als meest wilde avond van Hengelo. Op deze avond viert rapper Mitta, tevens één van de organisatoren van Be Famous, zijn verjaardag op de laatste Be Famous van dit jaar!
The world shuts down...
dinsdag 19 november 2013
On December 21st…
The world as you know it, will fade to black…
No electricity…
No energy…
Nothing…
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want kerst vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande twee jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje op kerstavond, dinsdag 24 december.
Convoi Exceptionnel dendert voort
dinsdag 19 november 2013
Na een zeer succesvolle eerste editie in mei keert Convoi Exceptionnel terug in een industrieel getint Paradigm! De eerste editie van dit nieuwe Industrial Techno/Hardcore/Broken Hardcore evenement in het Noorden heeft laten zien wat dit concept in zijn mars heeft en met de line-up voor de tweede editie wordt niks minder verwacht.
De jubileumeditie van Trance Nation is meer dan een feest met extra VIP en winacties, speciale visuals en entertainment. Trance Nation zal haar 15-jarige jubileum op 25 januari groots gaat vieren met beide zalen van The Sand gevuld met nationale en internationale helden.
Zaterdag 23 november is het weer tijd voor een snoeiharde editie van Uptempo Events. Op deze editie is Para Italia jarig! Wie jarig is, deelt uit en dat doet Para Italia dan ook zeker met de keiharde line-up die hij heeft samengesteld.
Dikke pakken onder de kerstboom bij Click. Tijdens het jaarlijkse kerstspektakel Click – Clonk Clingeling pakt de vriendelijkste techno-organisatie van Nederland namelijk als vanouds groots en meeslepend uit. Niets minder dan een showcase van Minus, vergezeld door nachtkampioenen Gaiser, Matador, Julian Jeweil, Joop Junior en Joran van Pol.
Van 5 t/m 9 maart 2014 vindt de veertiende editie van 5 Days Off plaats in Paradiso, Melkweg en De Balie in Amsterdam. 5 Days Off geeft bezoekers een actueel en gevarieerd overzicht van de laatste ontwikkelingen binnen de elektronische muziekcultuur. De eerste namen voor het festival zijn bevestigd...
DJs Ferry Corsten, Quintino, Blasterjaxx, Dennis Ruyer, Jacob van Hage, Marco V, Sandro Silva, Sied van Riel, Oliver Twizt achter de draaitafels voor slachtoffers op de Filipijnen
In muziekland waait een frisse wind van overzee richting Europa. Het genre dat de naam UK Bass draagt, geïnspireerd door garage en house, komt naar Utrecht! Eregast van de avond: Shadow Child.
Pleinvrees on tour van start in Luik
donderdag 14 november 2013
Komende wintermaanden gaat Pleinvrees on tour in vijf Nederlandse steden, maar de aftrap staat gepland met een Belgische fuif. Pleinvrees gaat naar Luik met niemand anders dan The Big Man Himself: Dixon (Innervisions)
KNIP
woensdag 13 november 2013
Blondjes winnen altijd! Dieren ook en Labradors helemaal! Daarnaast lees je in 'Ondertussen op Flock' een oproep voor een leuke after. Daarnaast natuurlijk weer de standaard items!
Je hebt er vast weleens mee in de trein of in de bus gezeten, of er naar moeten luisteren op een verjaardagsfeestje van een familielid. Van die zeurderige ouwe types met hun 'vroeger was alles beter' gemopper. Maar wat nou als er een kern van waarheid inzit en dat vroeger echt alles beter was? Met dat gedachtegoed is het creatieve team van The Central Dome hard aan de slag gegaan om een prachtig programma op te zetten voor het WOW indoor Festival van 16 november aanstaande!
Crazyland Most Wanted is alweer dik een week geleden en nog denken veel mensen terug aan dit feest. 1 Januari staat Booming Sexy New Year op het programma en ook dat feest is uniek in zijn soort. Dat feest was jaren geleden de grondlegger van alle 1 januari feesten. Dus niet feesten op oud en nieuw wanneer de prijzen de pan uit rijzen. Nee, gewoon een knalfeest na oud en nieuw om jouw nieuwjaar goed in te luiden.
De Ziggo Dome is door het toonaangevende vakblad Pollstar genomineerd voor International Venue Of The Year! Dit is bekendgemaakt in de nieuwste editie van Pollstar.
We are Hardstyle
maandag 11 november 2013
Na het kerstdiner rijst al gauw de vraag: wat gaan we de rest van de avond doen? Dit jaar vult We are Hardstyle deze vraag in met een tweedaags hardstyle-evenement. De dikste headliners uit de hardstyle scene komen voor het eerst kerst vieren in Oss.
Op vrijdag 9 mei 2014 zal de Duitse stad Bottrop wat lichte tot zware hinder ondervinden van luidruchtige Nederlandse en Duitse feestgangers en vooral harde beukende beats. In de, dan pas nieuw geopende en compleet gerenoveerde, club Altes Kino zal niemand minder dan Offensive Records en Offensive DJ team member DJ Radiate zijn verjaardag groots vieren.
Op 29 november, als de kou zijn intreden heeft gedaan, gebeurt er in het Dhoem Dhaam Warehouse iets speciaals. The Core presenteert het live debuut van De Sluwe Vos onder zijn alter ego Kontra. Zijn liveshow wordt ondersteund door Boston Strip's Mudde, het Franse housetalent Bambounou en het Zweedse techno koppel Skudge (live).
Nederlandse consumenten hebben in 2012 715 miljoen euro uitgegeven aan muziek, variërend van (grote) concerten tot dance-evenementen en de aankoop van muziekcd's, downloads en streams. Bijna driekwart van de totale uitgaven, 525 miljoen euro, komt voor rekening van live muziekevenementen. In 2017 ligt dit bedrag bijna 12 procent hoger op 587 miljoen euro. Dat blijkt uit de Entertainment & Media Outlook 2013-2017 van PwC.
Zaterdag 25 januari viert 18hrs Festival de winter tijdens WinterFest! Na het succes van 18hrs Festival kon een winterse editie niet uitblijven. Vanaf 18:00 tot 06:00 zondag ochtend worden twaalf uur lang de twee grote indoorzalen van de Balkenhaven onder handen genomen door het Spaanse Elrow en het Amsterdamse Click.
Productietekening Full Moon
vrijdag 8 november 2013
Het mooiste Full Moon feest wat jullie ooit hebben meegemaakt zal deze editie worden in de vernieuwde Sand met bewegend LED boven de dansvloer, lasers die om hun as draaien, de allerbeste VJ van Nederland, trapeze-acts, heel veel show, alles over de top, een snelle binnenkomst, veel ruimte bij de lockers. Een supermooie, echte, nostalgische zweefmolen!
Golden at Cinema
woensdag 6 november 2013
Voor de tweede editie van Golden in Rotterdam heeft de organisatie een speciale gast uitgenodigd. Zo zal niemand minder dan de enige echte house koning van Nederland dj ROOG, in de populairste club van de stad, Cinéma, zijn gouden platen komen spinnen.
Tweede editie Horizon in DOKA
woensdag 6 november 2013
Deel twee van de 'Horizon @ Doka' trilogie. En de line-up windt er geen doekjes om. Chloé en Jennifer Cardini, de grande dames van de Franse electronische muziek, zullen gezusterlijk achter de knoppen van Horizon staan.
Je hebt tien redenen om op zaterdag 7 december naar QULT in de WesterUnie te komen: negen dikke voorgaande edities en de extra feestelijke QULT nummero 10. De beste QULT artiesten van afgelopen jaar delen keihard uit. Drie violen en een trommel en een fluit komen niet in de buurt van die moddervette subground sound: een traktatie voor je oren.
Balans keert vrijdag 13 december voor de zevende keer terug naar de Melkweg. Vandaag is bekend gemaakt dat ROD (aka Benny Rodrigues) de Mystery Guest is voor deze editie. Balans is het label en clubconcept van Darko Esser en legt de focus op diepe, kwalitatieve techno.
Aanstaande zaterdag 9 november is het eindelijk tijd voor de jaarlijkse editie van Slaves to the Rave! De mooie locatie Club Eclipse met de unieke koepel, gelegen aan de snelweg A20 in de wijk Rotterdam-Alexander, is helemaal klaar voor een invasie van Hardcore liefhebbers die samen met de artiesten en het brute geluid ervoor gaan zorgen dat de club op zijn grondvesten zal gaan schudden!
XXlerator Outdoor op Bussloo
maandag 4 november 2013
Een langgekoesterde droom van zowel Matrixx als vele XXlerator fans gaat eindelijk in vervulling. XXlerator Outdoor is het eerste Matrixx festival dat volledig is gewijd aan de hardere stijlen in de dance! Op zaterdag 10 mei wordt op het mooie recreatieterrein Bussloo (bij Apeldoorn) het startschot gegeven voor een prachtig nieuw festival: XXlerator Outdoor!
Na die waanzinnige eerste editie moest het nog wel een keer keihard worden overgedaan...en dat gaat op zaterdag 12 april gebeuren! Ook de datum van World of Pleasure is bekend! Zaterdag 10 mei laten bezoekers zich weer finaal gaan in een wereld vol muziek en entertainment.
Steve Rachmad houdt de traditie in ere en keert op 16 november voor de vijfde keer terug naar Studio 80 om zijn verjaardag te vieren. De Amsterdamse club is al jaren de thuisbasis van deze techno held. Dit jaar nodigt Steve Rachmad niet één, maar vier vrienden uit om dit feest met hem te vieren: Joel Mull, Valentino Kanzyani, Isis en Baba Robijn.
Het dance-event I Love Trance vindt plaats op zaterdag 7 december in de Oude Calixtus in Groenlo, een prachtige kerk in hartje Achterhoek. Headliners zijn Menno de Jong en Artento Divini. Daarnaast zijn er optredens van Blighty, The Unexplained en Lammerz.
Extra show Avicii In Ziggo Dome
vrijdag 1 november 2013
De eerste show van de Zweedse dj en producer Avicii, dat onderdeel uitmaakt van zijn True Tour, was gisteren binnen 15 minuten uitverkocht. Naar aanleiding van de enorme vraag naar kaarten volgt er een extra show, op zondag 23 februari in Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start zaterdag 2 november om 10 uur.
29 november 2013
Dennis van der Geest presenteert Sounds from the Loft in Millers
Toffler met Oud & Nieuw maar liefst 14 uur geopend
28 november 2013
Simplon kan door met drie ton subsisie
27 november 2013
KNIP
Kreativ Agency neemt na drie jaar afscheid met weergaloos eindspektakel in Studio 80
Full Moon groot succes, next party Xtra Large op 28 december met grote dj-namen
Timetable The Haunted House
25 november 2013
Supersized RAW special
24 november 2013
N.E.W. zoekt nieuwe producers uit Oost-Nederland
23 november 2013
Houserockers 2 years anniversary
Electronic Family early bird alert
22 november 2013
Indian Summer Festival verkocht aan FKP Scorpio
Wereldpremiere Armin Only Intense zaterdag te zien op tv
DJ Panic solo night in Doornroosje
21 november 2013
Rauw sluit jubileumjaar af met weekender
Don Diablo is muziek van afgelopen vijf jaar kwijt
20 november 2013
KNIP
Noisecontrollers gaan ieder eigen weg
Field Sessions in DOKA
Feel like a celebrity for a day at Be Famous
19 november 2013
The world shuts down...
Metz viert kerst op het strand van Rockanje
Convoi Exceptionnel dendert voort
18 november 2013
Trance Nation viert jubileumeditie met Paul van Dyk
Para Italia viert the hardest birthday party
17 november 2013
Click Clonk Clingeling presents Minus showcase met tweede kerstdag
15 november 2013
Eerste namen bevestigd voor 5 Days Off 2014
Topdj's roepen danceliefhebbers op voor Giro 555 met actie #DonateandDance
14 november 2013
44BASS brengt het nieuwe UK bass naar Utrecht
Pleinvrees on tour van start in Luik
13 november 2013
KNIP
Zaterdag grand opening The Central Dome met WOWIndoorFestival
12 november 2013
Crazyland Most Wanted was misdadig lekker · Aftermovie af
11 november 2013
Ziggo Dome genomineerd voor internationale prijs
We are Hardstyle
9 november 2013
Radiate viert verjaardag in Duitse Bottrop
8 november 2013
The Core presenteert live debuut alter ego Sluwe Vos
Inkomsten muziekindustrie vooral voor grotere spelers
18hrs Festival presents WinterFest op zaterdag 25 januari Balkenhaven Zaandam
Productietekening Full Moon
6 november 2013
Golden at Cinema
Tweede editie Horizon in DOKA
5 november 2013
QULT #10 B-day edition met extra dikke namen en langer doorfeesten
ROD mystery guest bij Balans in de Melkweg
Final info Slaves to the Rave · Time for a Change
4 november 2013
XXlerator Outdoor op Bussloo
X-Sense maakt data Brothers Open Air en World of Pleasure bekend
3 november 2013
Steve Rachmad viert verjaardag in Studio 80
2 november 2013
I Love Trance met Menno de Jong en Artento Divini in Groenlo
1 november 2013
Extra show Avicii In Ziggo Dome