Partyflock
 
Nieuws · oktober 2013
Na een waanzinnige editie op de zaterdag in de Cruise Terminal Rotterdam is het tijd om weer terug te keren naar de dag waar het allemaal op begon. Zondag 24 november komt Metz on Sunday naar de Rotterdamse hotspot Blender voor weer een ouderwets avondje uit.
Wie zich afvroeg waarom, na het succes van de vorige editie, Jeugdhuis Govio niet op de proppen kwam met een nieuwe Club Govio: Hardcore Edition hoeft hier niet langer van wakker te liggen. In samenwerking met enkele van de residents hebben ze de koppen samen gestoken en een nieuwe editie in elkaar geknutseld.
Deze vrijdag organiseert BPM Productions een nieuwe editie van BPM Exclusive. In een intieme setting geeft BPM Productions talenten de kans om, samen met de grote namen uit de scene, de kelder van Dynamo op zijn kop te zetten. Deze editie zal niemand minder dan Ophidian zijn opwachting maken.
XXlerator: Start Your Engines…
dinsdag 29 oktober 2013
Start Your Engines...en kom zaterdag 2 november naar XXlerator 10 Hours in de Matrixx. Hier wordt rond twee uur 's-nachts de grootste mijlpaal uit de XXlerator geschiedenis onthuld!
All true fanatics know what is coming. This Saturday Art of Dance and Q-dance unfold their second alliance.A stunning location, a brutal sound system, the best hardcore artists and the most devoted crowd are the ingredients for our recipe of hardcore. Hereby the last necessities for your divine night of noise.
Back to the Core
dinsdag 29 oktober 2013
Op 29 november, als de kou zijn intreden heeft gedaan, gebeurt er in het Dhoem Dhaam Warehouse iets speciaals. The Core presenteert het live debuut van De Sluwe Vos onder zijn alter ego Kontra.
Met nog maar twee weken te gaan, komt op 9 november Freestyle Maniacs opnieuw in The Sand, te Amsterdam. Deze editie zal ook weer een rammer worden waar je bij moet zijn. Maken jullie de borsten maar vast nat voor Freestyle Maniacs - Rescue 911 met o.a Mental Theo, The The Darkraver, Buzz Fuzz, Dr. Rude, Ruthless en de resident DJ's The Freestyle Maniacs. Dit alles met een overdosis aan superhot entertainment van de Sexy Sinners, supereffects met dikke lasershow.
Brace yourself for the hottest winter in Kandi History! Millers Den Haag zal op 30 november het elegante decor zijn van Hed Kandi - The Winter Ball! Funky Female DJ Phoebe D'Abo zal speciaal overvliegen vanuit London om haar beats ten gehore te brengen.
'Bigger than Prince' van Green Velvet is tijdens de feesten en optredens van het Amsterdam Dance Event (ADE) de meest gedraaide track. De artiest Showtek is de meest gedraaide artiest. Hardwell die tijdens het ADE gekroond is tot nummer 1 DJ van de wereld kwam op de tweede plaats. In de top 5 van de meest gedraaide artiesten staan maar liefst vier Nederlanders.
Het ADE is nog maar net achter de rug, en Premier Affair maakt zich op voor een nieuwe editie op vrijdag 8 november in het walhalla van de Nederlandse EDM scene: Escape Club Amsterdam. De lat wordt hoog gehouden; een (inter)nationale headliner aangevuld met de EDM next generation die Nederland biedt.
On November 23rd, the prophecy will be fulfilled: Qlimax – Immortal Essence. Check nu de Qlimax website voor de trailer & line-up van Qlimax!
Opnieuw heeft de Crazyland organisatie een winactie voor de mensen op Facebook. De community staat op 12.000 likes en met de 10.000 likes is de reis eruit gegaan naar Claudia Regelmann. Nu heeft de organisatie nog zo'n mooie reis om weg te geven. Bij de 20.000 likes gaat er weer een reis uit. De organisatie probeert de reis weg te geven rond het spektakel Booming Sexy New Year Vibe 1 januari 2014. Het beste begin voor jouw nieuwe jaar!
Alle Frenchcore liefhebbers vanuit heel Europa opgelet. 26 oktober presenteren Noisekick Producties en XXL Culemborg het allergrootste frenchcore evenement van heel Europa: De vijfde editie van het legendarische concept Frenchcore S'il Vous Plaît! XXL Culemborg staat garant voor het hardste geluid van Nederland.
Op zaterdag 30 november keert Speedfreax na negen jaar radiostilte terug in de Maassilo in Rotterdam. Met verse energie en vers bloed wordt er een vervolg gegeven aan de unieke Speedfreax evenementen. Feestaannemers Meubel Stukken hebben de handen ineengeslagen met de organisaties #Melroy en E&I om de legende van Speedfreax voort te laten leven.
K!CK komt naar Haarlem
zaterdag 19 oktober 2013
Zaterdag 16 november is het eindelijk weer prijs in Haarlem, Anyday Events is dan weer terug voor een succesvol evenement in de legendarische Patronaat! K!ck is de nieuwe sensatie van het team achter vele succesvolle feesten in het hele land. Het kon dus niet anders dan dat ze dit concept naar Haarlem zouden brengen!
Roger Sanchez presents Stealth ADE
zaterdag 19 oktober 2013
Na drie succesvolle edities zijn Roger Sanchez en zijn Stealth crew wederom terug in de Escape om de laatste ADE-dag in weer stijl af te sluiten. Na wereldwijde events in oa. Ibiza, London, Los Angeles en Miami is het nu de beurt aan Amsterdam om de harten van house-muziekliefhebbers te veroveren tijdens 'Roger Sanchez presents Stealth ADE'!
De eerste editie van het concept 'Hard Animals' staat voor veel liefhebbers van de hardere stijlen nog vers in het geheugen. Jongerenorganisatie Stuiterbeesten organiseert op 1 november 2013 de tweede editie van het concept Hard Animals: Dr Phunk's Birthday Bash. De stijlen jump, french tek, hardstyle, freestyle en hardcore worden die avond goed vertegenwoordigd.
Festival of the Dead in Pand14
vrijdag 18 oktober 2013
Al het hele jaar aan het wachten om je meest griezelige outfit aan te trekken? Trek je 'm uit de kast en bereid je voor! Zaterdag 2 november pakt Pand14, zoals elk jaar, weer groots uit met een Halloween-editie: Festival of the Dead.
Op 9 november slaan twee jonge Almeerse organisaties de handen ineen voor een nieuwe techno episode in deze jonge polderstad. Diep en Neon Knights presenteren op deze datum een verlichting van een feest: Lume. Op Lume hoor je niet alleen de lekkerste deephouse en de rauwste techno, Lume is neon, live-art en entertainment.
Zaterdag 9 november staat de Matrixx volledig in het teken van de muziek uit de jaren '00 tot nu. Tijdens Matrixx Zero's draaien dj's Nick Wijnand, J-Flava en Ralph Wonder de allergrootste en lekkerste hits uit deze periode.
Illustrator Koen van Velsen maakte voor Sugar Factory een speciale expositie die volledig in het teken staat van Amsterdam Dance Event. De expo toont negen fantasierijke illustraties van de gezichten van zowel nationaal als internationaal geroemde headliners uit het 2013 ADE programma van de Amsterdamse club.
Aanstaande zaterdag 19 oktober is Harders Plaza in Harderwijk het decor waarin artiesten als Partyraiser, Endymion en Evil Activities hun liefde voor hardcore ten gehore brengen en daarmee Harders Plaza transformeren naar een echte Hardcore tempel. It's time to Make Some Noise! Verdeeld over maar liefst vier zalen gaat deze XL editie van Make Some Noise de boeken in als niet te vergeten.
Het Spaanse magazine en agentschap presenteren hun eerste Amsterdam Dance Event showcase ooit met als bekroning de Amsterdamse techno organisatie Click. De ADE showcase zal op 19 oktober plaatsvinden in de Barkode in Amsterdam. Op de line-up staan vooraanstaande Spaanse artiesten
Nightlife Circus Indoor festival
dinsdag 15 oktober 2013
Op oudejaarsavond barst de Central Studios uit z'n voegen want dit jaar worden de grenzen van het toelaatbare letterlijk opgezocht. Er wordt een mini indoor festival gecreëerd met drie muziek-area's waar een meesterlijke, verfrissende line-up wordt gepresenteerd. Vanaf 20:30 uur wordt je in het nachtcircus verwelkomd door bizarre acts en staan de jongleurs, vuurspuwers en acrobaten weer klaar om je, onder de bezielende muzikale begeleiding van Victor Badoux, Makam en Carl Craig, mee de nacht in te nemen en het nieuwe jaar op spectaculaire wijze in te luiden!
Wederom is het Amsterdam Dance Event groter geworden. Van 16 tot en met 20 oktober barst het Amsterdamse uitgaansleven compleet uit haar voegen. Alle cijfers staan op groei. Een teken dat het met de dance industrie wel goed zit. Zeker wanneer locaties als Ziggo Dome en de RAI zich ook reeds in de strijd hebben gegooid. Maar er zijn ook partijen die bewust kiezen voor intimiteit. Zoals bijvoorbeeld het gerenommeerde Amerikaanse platenlabel Nervous Records uit New York City.
Unieke leegstaande locaties transformeren tot feest- en cultuurruimtes, dat is het doel van evenementorganisatie Metamorphosa. Op vrijdag 25 oktober aanstaande zal de aftrap zijn in de bijzondere Hal B16 op het Energy Business Park Arnhems Buiten, het oude KEMA terrein.
Na recent zijn eerste Beatport Top 10 hit met 'Sushi Riddim' gescoord te hebben, heeft Vato Gonzalez nu besloten om zijn Dirty House movement en label naar het Amsterdam Dance Event 2013 te brengen. Vrijdag 18 oktober verzorgt Dirty House een label night in één van Amsterdams nieuwste clubbing hotspots, Van Dyck Bar.
De deephouse lente werd een trend en de trend een factor waar geen enkele zichzelf serieus nemende feestganger of organisator tegen het einde van 2013 nog om heen kan. Click, geeft deze enigmatische muziekstroming op zaterdag 30 november 14 uur lang een compleet eigen podium tijdens Click Presents Deephouse Marathon.
Frantic Freak 8 hour solo
vrijdag 11 oktober 2013
Tijdens het Amsterdam Dance Event neemt BKJN Events events je terug in de tijd met een early hardcore feest van hoog niveau! Het moge duidelijk zijn dat liefhebbers dit spektakel 'wat in de eeuwenoude gabbertempel' te Zaandam zal worden gehouden, niet mogen missen.
Als Amsterdam volgende week wordt overgenomen door Amsterdam Dance Event, wil Op De Valrave niet achterblijven. In de onlangs verplaatste Undercurrent lukt het Op De Valrave om op het laatste moment een mooie selectie dj's te laten verschijnen.
Toffler presents George Fitzgerald
donderdag 10 oktober 2013
Op vrijdag 18 oktober komt George Fitzgerald eindelijk langs! De afgelopen periode heeft deze artiest grote stappen gemaakt in de house scene en daarom is het de hoogste tijd dat hij naar de tunnel komt.
KNIP
woensdag 9 oktober 2013
Deze week geen 'vraag van de week' in het drugs info gedeelte. Maar een informatief filmpje over XTC, namens Unity drugsinfo.
Ook zie je hoe je GTA nog beter kunt ervaren. En zie je een geniale prank ter promotie van de film Carrie.
Get Lucky komt met ADE editie
woensdag 9 oktober 2013
Op donderdag 17 oktober zal Lucky Charmes, bekend om zijn ontelbare releases bij grote dance labels en optredens bij een groot aantal bekende evenementen en festivals, een zeer speciaal evenement organiseren op Amsterdam Dance Event 2013.
Vrijdag 6 december bundelen Major League en het Britse Youtube-kanaal UKF de krachten voor een hele nacht lang drum 'n bass in de Amsterdamse Melkweg. Optredens komen tijdens deze clubnacht van Ed Rush, Culture Shock, Tantrum Desire, June Miller, Nymfo en Pamb & Harsh. Tickets zijn nu verkrijgbaar.
Op zaterdag 16 november lanceert de North Sea Venue in Zaandam het fonkelnieuwe 16+ concept Connect-it! Met een ijzersterke line-up met alleen maar headliners, vette shows en een dik decor wil de organisatie er voor zorgen dat de eerste editie direct een knaller wordt!
Frenchcore s'il vous plaît!
dinsdag 8 oktober 2013
Nog een kleine 3 weken te gaan voordat Europa's grootste internationale Frenchcore spektakel weer los barst in Culemborg. Alles wordt uit de kast gehaald om er een onvergetelijke nacht van te maken. Ook deze keer is er weer veel aandacht besteed aan de inhuur van extra geluid. Gegarandeerd het hardste geluid van het land! De artiesten hebben laten weten er 100% klaar voor te zijn. Jullie ook? Koop dan snel je ticket voor het te laat is.
De rechtbank in Den Haag heeft woensdag uitspraak gedaan in de bodemprocedure Sena vs Dance-eventorganisatoren. De rechtbank oordeelde dat de evenementhouders over de periode vanaf 2004 geen hoger tarief hoeven te betalen dan clubs. Sena mag echter wel vanaf volgend jaar een percentage van de recette als nieuw tarief hanteren.
Techno Division is terug
dinsdag 8 oktober 2013
Op zaterdag 12 oktober 2013 is Techno Division terug. Na het geslaagde eerste feest op zaterdag 4 mei 2013 gaat op zaterdag 12 oktober 2013 het dak van Club Solid Sounds (aka de oude Madonna en Max Partynights) er weer af. De optredens van de dj's en de positieve reacties die Techno Division van jullie hebben gekregen, hebben Techno Division overtuigd om direct meerdere edities in te plannen.
Zondag 13 oktober hebben de heren van XXL Culemborg een Europese aanbesteding uit geschreven voor de sloop van het voorheen genaamde Crystal Venue. Na de vele inschrijvingen is de gunning gevallen op de heer: Joey van Ingen aka Radical Redemption. Met zijn indrukwekkende CV, verwacht XXL Culemborg dat deze grote verbouwing c.q. sloop een koud kunstje is voor deze specialist. Radical Redemption wordt deze avond ondersteund door een aantal zeer getalenteerde collega's die ook zeker wat stof doen opwaaien.
Na zeven maanden wachten is het dan bijna zo ver: Royal Madness - We like raw! Royal Madness staat bekend als het gezellige, perfecte podium voor de helden van het moment en de toekomst. Vol trots presenteert de organisatie de timetable voor Royal Madness 2013.
Check snel hoe laat je favoriete act draait en mis niks!
Een van 's werelds grootste DJ en producer Sander van Doorn start op 16 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event met zijn Doorn Label Nights World Tour.
XXlerator
vrijdag 4 oktober 2013
🇳🇱
🇬🇧
Op zaterdag 2 november test XXlerator opnieuw jouw uithoudingsvermogen. In een speciale 10 uur durende editie zullen de maar liefst 15 artiesten alles in het werk stellen om er een onvergetelijke avond van te maken. Beschik jij over het juiste DNA en denk je dat jij het aan kunt? Zorg dan dat je jouw ticket op tijd bemachtigd hebt!
Oldschool gangsters
vrijdag 4 oktober 2013
Nog iets langer dan een week wachten en dan staat Waterfront Rotterdam weer op zijn kop want op zaterdag 12 oktober staat Oldschool Gangsters in de agenda. Het concept dat altijd maar weer de juiste snaren en hartjes weet te raken en waar je niet kan stil staan op de beats van de OG's. Door het gewone 'ons kent ons gevoel', is het altijd weer een hele beleving wanneer de datum dichterbij komt. En dat maakt dit concept zo bijzonder met onder andere hun organiserende resident Dj Rob en de wederom 'pas' jarige Mc Joe!
Proud 2 Be Hardcore
vrijdag 4 oktober 2013
Het is inmiddels een begrip of beter gezegd een must in Limburg en de grensstreek. In de herfstvakantie moet je naar de Mondial in Beek, want daar kan je éénmaal per jaar terecht voor een portie hardcore zoals het hoort!
Met alle (hardcore) ingrediënten inbegrepen wordt daar het concept Proud 2 Be Hardcore gepresenteerd. Vrijdag 18 oktober 2013 is de datum die je in je agenda moet markeren! Want deze 4e editie is er wederom een om niet te missen!
Na het uitverkochte succes van Atmoz classics Outdoor van afgelopen juni en de indoor editie van vorig jaar december, krijgt Eindhoven op tweede kerstdag weer een waardige opvolger. Op donderdag 26 december is het eindelijk weer tijd voor een indoor editie in Eindhoven van het succesvolle concept Atmoz.
Toffler presents eats everything
donderdag 3 oktober 2013
Op vrijdag 11 oktober komt niemand minder dan Eats Everything alles voor je neus weg snaaien in de tunnel. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, zo lang de beste man maar een ongelofelijk dikke set neer gaat zetten en dat kan hij als geen ander!
Nadeklote.nl
donderdag 3 oktober 2013
6 Oktober 2013 is het tijd voor een lekkere afterparty bij Club Rodenburg. In samenwerking met Ruben Vitalis is er een mooie line-up tot stand gekomen waarvan Club Rodenburg denkt dat jullie nog wel wat energie over hebben om met de voetjes van de vloer te gaan! De deuren zullen opengaan om 06:00 uur en het afteren zal doorgaan tot 15:00 uur 's middags.
The Sand is verbouwd en heeft een super dikke make-over gekregen die haar nu nog geschikter maakt voor grootse feesten zoals Full Moon. Wie het allemaal nog niet zo gevolgd heeft, mag zich nu alvast verheugen op de volgende spectaculaire Full Moon editie op 16 november in een compleet vernieuwde The Sand. Je zal je ogen uitkijken en vooral kunnen genieten van de vernieuwde en verbeterde zalen.
Komende zaterdag, 5 oktober, viert ST8MENT de tweejarige verjaardag van The Magic Show in de Effenaar Eindhoven. Na diverse succesvolle edities komt ST8MENT deze editie met een zeer speciale hosting en opzet qua timetable. Zoals gezegd, het is feest en op een feest loopt alles net even anders. Wisselende en verrassende optredens, toeters en bellen en nog veel meer gezelligheid en gekkigheid staat 5 oktober voorop in de Eindhovense Effenaar.
31 oktober 2013
Metz on Sunday in Roterdamse hotspot Blender
Hardcore edition keert weer terug in Govio
30 oktober 2013
Ophidian op volgende gratis editie BPM Exclusive
29 oktober 2013
XXlerator: Start Your Engines…
Nirvana of Noise timetable and all you need to know
Back to the Core
Groepstickets Freestyle Maniacs hardere stijlen bijna uitverkocht
Hed Kandi met Winter Ball naar Millers
26 oktober 2013
Showtek en Hardwell meest gedraaide artiesten tijdens Amsterdam Dance Event
25 oktober 2013
Premier Affair presents Alvaro in Escape
23 oktober 2013
Bekijk nu de website & line-up van Qlimax
21 oktober 2013
Win opnieuw een reis naar Ibiza voor aanstaande zomer met Booming Sexy New Year
Frenchcore s'il vous plaît! laatste info en timetable
20 oktober 2013
Legendarische Speedfreax-feesten keren terug in Nederland
19 oktober 2013
K!CK komt naar Haarlem
Roger Sanchez presents Stealth ADE
18 oktober 2013
Stuiterbeesten organiseert Dr. Phunk birthday bash met een ongelofelijke line-up
Festival of the Dead in Pand14
17 oktober 2013
Lume brengt deephouse en techno naar Almere
Matrixx Zero's met muziek uit de jaren 2000 tot nu
Speciale ADE expositie in Sugarfactory
Timetable en laatste informatie Make Some Noise - World Tour met Endymion, Partyraiser, Evil Activities, Thera en Frequencerz
Spaanse DJMag Magnum Bookings & Click presenteren officiele ADE showcase met zwaargewicht
15 oktober 2013
Nightlife Circus Indoor festival
New Yorks Nurvous Records kiest tijdens ADE voor intimiteit
14 oktober 2013
Verlaten industriële Hal B16 eerste eventlocatie van Metamorphosa
11 oktober 2013
Vato Gonzalez brengt Dirty House naar Van Dyck Bar tijdens ADE
Click presents Deephouse Marathon XL
Frantic Freak 8 hour solo
10 oktober 2013
Op De Valrave doet last minute mee met ADE
Toffler presents George Fitzgerald
9 oktober 2013
KNIP
Get Lucky komt met ADE editie
Major League en UKF bundelen krachten voor drum 'n bass nacht in de Melkweg
Connect-it nieuw 16+ feest met dikke line-up
8 oktober 2013
Frenchcore s'il vous plaît!
Uitspraak bodemprocedure Sena vs Dance-eventorganisatoren
Techno Division is terug
7 oktober 2013
Radical Redemption breekt de tent af op zondag tijdens Sunday Raw
Houd 12 oktober deuren en ramen gesloten
6 oktober 2013
Ben jij er volgende week zaterdag ook bij in de Lichtfabriek?
Sander Van Doorn kondigt wereldtour aan
4 oktober 2013
XXlerator
Oldschool gangsters
Proud 2 Be Hardcore
3 oktober 2013
Atmoz Classics keert met Kerst terug in de Effenaar
Toffler presents eats everything
Nadeklote.nl
2 oktober 2013
Full Moon in The Sand Amsterdam nog mooier en grootser
1 oktober 2013
Timetable & final info ST8MENT presents The Magic Show