Partyflock
 
Nieuws · juli 2012
Op zaterdag 11 augustus vindt in Pand14 de eerste editie plaats van de nieuwe avond Level. Level staat voor een frisse sound die de grenzen opzoekt tussen beats, grime, dubstep, juke, hip hop en alles wat daar tussen past en nog geen naam draagt.
WLC invites Border Community
dinsdag 31 juli 2012
De WLC zondagen van Woodstock 69 nemen epische proporties aan. Op zondag 5 augustus strijkt het Britse Border Community neer in Bloemendaal met een line-up om van te dromen.
Voor augustus is weer een mooi Brainwash programma in elkaar gezet én de Escape app is vanaf nu op Android verkrijgbaar.
Nog iets langer dan een maand te gaan en dan trapt Hardest Dreams af op de Franse toer. Hierbij zullen de geluiden van french tek, frenchcore, hardcore, industrial hardcore en UK hardcore te horen zijn in Pand 3 te Deventer.
5 Augustus is het tijd voor de vijfde editie van Dance Boulevard. Dit zomerse evenement viert dit jaar haar jubileum met daverende optredens van onder andere Brennan Heart, Radical Redemption, Da Boy Tommy & Da Rick, Gregor Salto, Vato Gonzalez & MC Tjen. Als klap op de vuurpijl zal het evenement spetterend afgesloten worden!
Om terug te kijken naar deze geweldige editie van Zomerkriebels en om te zien wat je allemaal meegemaakt of gemist hebt kun je hieronder de aftermovie bekijken De organisatie wil langs deze weg nogmaals iedereen bedanken en hoopt volgend jaar iedereen weer terug te zien op Zomerkriebels Festival 2013.
Op zaterdag 8 september is het wat Latin Lovers betreft nog steeds zomer en dat gaan ze natuurlijk gewoon vieren. Tussen de gezellige grachten van het Utrechtse centrum ligt de mooiste locatie van deze Domstad: De Winkel van Sinkel!
Heidegger zal op zaterdag 11 augustus in het teken staan van Zouk, met live on stage Kaysha, Teeyah en Ir-Sais.
New Babylon invites DJ T.
zaterdag 28 juli 2012
Al het festivalgeweld en zomerse temperaturen (eindelijk!) zijn de perfecte voorbereiding voor de komende editie van New Babylon. Zaterdag 4 augustus belooft namelijk een lange hete nacht te worden met New Babylon invites DJ T.! Twee jaar geleden was DJ T. voor het eerst te gast bij Babylon, deze set geldt nog steeds als een absoluut Babylon-hoogtepunt!
Incubate, het festival dat van 10 tot en met 16 september plaatsvindt op meer dan twintig locaties in de Tilburgse binnenstad, heeft het reguliere programma rond. Onder de laatste toevoegingen is de invloedrijke metalband Napalm Death, die vanaf de jaren tachtig vooraan heeft gelopen in de race om de hardste en snelste band op aarde te zijn. Incubate presenteert bijna driehonderd artiesten met onder andere Mogwai, Yann Tiersen en Laibach.
VJ op de Dom 2012
donderdag 26 juli 2012
In 2013 viert heel Utrecht de herdenking en viering van 300 jaar Vrede van Utrecht met een groots internationaal programma: 'The Art of Making Peace'. Het programma voor 2013 wordt vanaf 21.00 uur geprojecteerd tijdens VJ op de Dom, winnaar van het beste regio evenement van Nederland 2011.
Nederlandse platenmaatschappij Armada Music, en Insomniac, Amerika's meest prominente dance evenement producer, zijn de samenwerking aangegaan. Om de maand zal er een Armada Night plaatsvinden in één van Los Angeles' meest booming locaties, Exchange LA.
Scantraxx organiseert op 29 september 2012 in samenwerking met Supersized 'The Prophet's Label Night'. Na het uitverkochte 25 years The Prophet evenement in 2011, is dit jaar wederom gekozen voor Central Studios in Utrecht. Met een line-up om van te smullen, belooft het nu al een onvergetelijk spektakel te worden!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 25 juli 2012
We hebben weer winnaars en nieuwe opgaven voor Ten seconds of sound en de Ontdek je plekje quiz, stellen we jou een pollvraag over de KNIP, figureert Kim Dotcom in de viral, knalt de 'Oeps' van je scherm en: eindelijk weer een column!
Na de zeer geslaagde editie in februari, die bij velen nog nadreunt, is ook in Zutphen de afgelopen week de zon gaan schijnen. En dan begint het bij Pathfinder altijd te kriebelen...
In huize Sweet en omgeving is het elk jaar in september standaard een dolle boel. Vrienden, fans, collega DJ's, familie, de patatbakker en shoarmakeet op de hoek, allen zijn in afwachting wat publiekslieveling The The Darkraver nu weer van plan is met zijn jaarlijkse verjaardagspartijtje.
Op 10 november 2012 roept Hellbound de 'hardcore Republic' weer uit. Omdat diverse hardcore-kameraden achter het net visten door tijdelijke problemen met de online voorverkoop, is besloten om de early bird actie eenmalig met nog één week te verlengen. Tegelijkertijd maak je via Facebook kans op dikke prijzen waaronder 'hardcore Republic' t-shirts en meer!
Nocturnal Festival
vrijdag 20 juli 2012
Nog maar een aantal weken en dan is het zo ver: Nocturnal Festival, het eerste Frenchcore en Early Hardcore festival ter wereld en de spanning maar vooral het enthousiasme begint aardig toe te nemen! Velen hebben Nocturnal getipt als potentieel hét festival van het jaar en de organisatie zal alles in het werk stellen om dit waar te maken!
Toffler staat op losse schroeven. Althans, de achterwand dan. Tegenwoordig bewegen die, samen met de artiest, dj-booth en licht- en geluidsinstallatie tijdens de avond heen en weer. Vroeg op de avond lijkt de club klein en intiem maar naarmate het drukker wordt groeit ongemerkt de dansvloer en wordt de verlichting intenser.
Van 27 t/m 29 september vindt de derde editie van het Off Centre festival plaats in de Amsterdamse Melkweg. Drie dagen lang staat het gehele gebouw van het Amsterdamse podium in het teken van nieuwe en vernieuwende elektronische muziek in de breedste zin, variërend van de nieuwere bass, beats en hiphopgeluiden tot aan techno en indie-electronica.
Kruip, kruip.. Kan de tijd niet wat sneller? Nee sorry dat gaat helaas niet, maar de beats zullen daarentegen wel supersnel gaan op het tweejarig bestaan van Fucking Bastards over een maandje, 25 augustus. Heb jij al een kaartje? Wat, niet? Maak dan nu nog ff gebruik van de laatste Early Bird kaarten.
Na vijf jaar Amsterdam onveilig te hebben gemaakt komt het vriendelijke concept Friends voor het eerst naar Eindhoven en wel op vrijdag 3 augustus. Het concept waar steeds een andere deejay met zijn vrienden, de clubs onveilig maakt, staat deze maand in het teken van FS Green.
XXlerator gaat internationaal! 4 september gaat Matrixx Ibiza kennis laten maken met hardstyle. En hoe. In 'Worlds Biggest Club' Privilege zal Xxlerator de grond laten schudden met een hele dikke XXlerator editie. Matrixx geeft enkele reizen weg! Lees hoe je kansmaakt op zo'n reis...
Tiësto brengt samen met Guess een kleding- en accessoirelijn uit. De Nederlandse dj en het Amerikaanse modemerk komen in augustus met een horloge. De rest van de collectie, een 22-delige kledinglijn voorzien van een zwart met felblauw Tiësto/Guess-logo, wordt uitgebracht in oktober.
In mei sloeg de gemiddelde kroeggast per bezoek 9,20 euro stuk aan de bar, 25 procent minder dan in dezelfde maand van 2011. Zo'n zuinigheid is nooit eerder vertoond; de afgelopen tien jaar kwamen de bestedingen nooit onder de 10 euro per persoon.
"Extremely Spanish, extremely high-octane"
"The spirit of Ibiza"
"One of the phenomenal parties of 2010'

De quotes hierboven zijn een paar van de voorbeelden die gebruikt worden om Matinée te omschrijven, maar eigenlijk zijn superlatieven niet genoeg, Matinée is een gevoel, Matinée is een onderdompeling, en voor velen is Matinée een lifestyle!
De eerste editie van Unforgettable op het strand is bijna een feit, nog een paar dagen te gaan en honderden trance-liefhebbers zullen een onvergetelijke dag tegemoet gaan op het Bloemendaals strand bij de prachtige nieuwe Beachclub Fuel.
Op zondag 26 augustus wordt op en rond de Rijnkade in Arnhem het Krachtstroom Festival georganiseerd. Het is de eerste keer dat de samenwerking tussen Luxor Live, WillemEen, Popcentrum Jacobiberg en TK07 op grote schaal aan de stad getoond wordt. Met het Krachtstroom Festival trappen deze partijen gezamenlijk het nieuwe seizoen af op een centrale, mooie locaties in Arnhem. Iets waar de organisaties zelf erg naar uitkijken!
SummerDance Festival
zaterdag 14 juli 2012
Op zaterdag 18 augustus zal het strand van Aalsmeer zich omvormen tot een compleet festivalterrein tijdens Summerdance. Gedurende 12 uur, van 13:00 tot 01:00 uur, zullen in de 3 areas vele artiesten alles op alles zetten om je helemaal los te laten gaan. Ben je ook zo toe aan zomer en feesten? Zorg dan dat je zaterdag 18 augustus aanwezig bent met je zonnebril en opblaaskrokodil!
Op zaterdag 4 augustus 2012 presenteert Unomodo de volgende Utrechtse editie van We all love 80's & 90's in de Winkel van Sinkel! Waan jezelf elke eerste zaterdag van de maand terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in de als vanouds stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel.
Op zondag 12 augustus vindt de zesde editie van Dancetour plaats op het Marktplein in Apeldoorn. Van 13:00 tot 22:00 worden 10.000 bezoekers verwacht op het gratis toegankelijke dance evenement. De line-up is dit jaar ijzersterk: Sidney Samson, Quintino, Marco V, Lucien Foort, ROOG, Julian Jordan en natuurlijk de DJ Knock Out winnaar 2012. Dancetour staat voor 'Bringing people together' en geeft via Dancetour Projects jongeren uit Apeldoorn een actieve rol.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 11 juli 2012
Even lekker lachen? Lees dan de mop van de week. Leer je medeflockers kennen in de spotlight en krijg taalles van een Aziatische dame, een vinger in een oog en auto in de middenberm. Verder natuurlijk weer prijzen te winnen met Ten seconds of sound en Ontdek je plekje!
Ground Zero trailer online
woensdag 11 juli 2012
Nadat vorige week werd aangekondigd dat de Die Hard tickets voor Ground Zero tot op het laatste ticket uitverkocht is, komen UDC en Multigroove nu met de langverwachte trailer van het rauwste festival van de harde stijlen. Het enige nachtfestival van Nederland dat nog overgebleven is; Ground Zero Festival.
'De festivalbelevenis zal de komende jaren drastisch veranderen. Binnen vijf jaar geldt een rookverbod op elk festival, dat staat buiten kijf. Ook alcohol zal aan banden gelegd worden.' Dat vertelde Pinkpoporganisator Jan Smeets HLN.be toen ze hem op de wei in Roskilde tegen het lijf liepen. Smeets denkt dat alcohol straks zelfs helemaal zal verdwijnen op festivals, maar dat is wel iets waar 'hij zich wil tegen verzetten'.
It's a men's world. En dat is de dj scene zeker. Maar weinig vrouwen beginnen een dj carrière en nog veel minder schoppen ze het tot aan de top. Twee bijzondere vrouwen zijn hierbij een uitzondering op deze regel; de Berlijnse Ellen Allien en de Amsterdamse Shinedoe.
Nog een kleine vier weken en dan zal de allerlaatste editie en tevens het 10-jarig bestaan van Electronation ooit plaatsvinden in de Amsterdamse Paradiso. Er was al een enorme line-up van drie tot de nok toe gevulde zalen bekend gemaakt en daar gaat nu zelfs nog een schepje bovenop worden gedaan in de vorm van drie extra artiesten!
Aanstaande zondag is het weer tijd voor alweer de derde Fiesta Summersounds! Wederom is de organisatie erin geslaagd om zeer aansprekende DJ's voor het evenement vast te leggen en staat de line-up met Sander van Doorn, Marco V, Solarstone, Jochen Miller en Bart Claessen garant voor een heerlijke dag in trance-house-progressive stijl!
#PH12
maandag 9 juli 2012
Op 22 september 2012 zullen de funderingen van het Klokgebouw in Eindhoven een hele hoop te verduren krijgen tijdens de primeur op hardcore-gebied in deze duistere locatie. De gehele nacht zal in het teken staan van snoeiharde sounds van vele grote dj's die verdeeld over twee areas alle verschillende aspecten binnen de hardcore scene zullen belichten.
Er is Storm op komst. Van slepende noise tot keiharde tekno, Storm staat voor een duistere nacht piepen, beuken en kraken. Van 120 BPM rhytmic industrial tot 220 BPM hardcore: op Storm wordt het in een opbouwende lijn aan elkaar geregen.
Ben je al bezig met de voorbereidingen voor je vakantie? Zonnetje besteld, tickets in huis, verwarming uit... Heb je echt aan alles gedacht? Ook over wat te doen als je terugkomt? Dus je wil zeggen dat je Booming New Season op 8 september al vast in je agenda hebt staan?
Welkom op Appollon's Park 2012
zaterdag 7 juli 2012
De taak is volbracht, het fijnste festival van Hannover is terug! In 2010 moest er van locatie gewisseld worden en in 2011 moest het festival zelfs gecanceld worden. Daarom is de organisatie nu dubbel zo trots om aan te kondigen dat het festival weer plaatsvindt met een hele dikke line-up en wel op zaterdag 18 augustus 2012!
Q-BASE drop your own area
vrijdag 6 juli 2012
Heb jij coole ideeën om een eigen area in te vullen? Dan kun je dit jaar weer meedoen aan 'Drop Your Own Area'; jouw kans om je eigen area op Q-BASE te hosten.
Aankomende zaterdag 7 juli 2012 zal de Costa del Soul Pre Party plaatsvinden in Sugarfactory in Amsterdam. Costa del Soul is hét jaarlijkse festival op Blijburg dat dit jaar wordt gehouden op 15 september. De Pre Party biedt meer dan een mooie selectie uit de festival line-up: er wordt ook art tentoongesteld en ter plekke gemaakt.
Free Festival · The Original
donderdag 5 juli 2012
Op het Atlantisstrand in Almere zal aanstaande zondag Free Festival – The Original georganiseerd worden. Het hardere broertje op de zaterdag is inmiddels stijf uitverkocht en ook de guarantee-verkoop voor de zondag verloopt harder dan ooit. Graag vertellen ze je in dit bericht wie de winnaars zijn van de openingsslots, hoe de timetable er uit ziet, en wat je eventueel verder nog zou moeten weten om zondag ongestoord te kunnen feesten.
Na de voorbije twee succesvolle edities van Elements Festival, die telkens op duizenden feestlustige bezoekers konden rekenen, mag je alvast zaterdag 22 september 2012 in je agenda aankruisen om te genieten van tientallen topdj's verspreid over zes podia, een overweldigende sfeer, een imponerende licht- en lasershow, pompende beats,... In één woord één van de indrukwekkendste dance-evenementen van West-Vlaanderen.
Bright is de nieuwe clubavond van Tropique in samenwerking met Poppodium EKKO in Utrecht. Bright laat als antwoord op vaak donkere dubstep en techno avonden een aantal frisse geluiden op een laagdrempelige manier samenkomen. Eerder dit jaar bracht Bright al toonaangevende acts als Addison Groove, Jam City en Presk. Op 24 augustus is Bright terug met niemand minder dan de succesvolle Parijse DJ French Fries en een speciale UK Garage set van June Miller.
XXY goes hot & oil
woensdag 4 juli 2012
Regen, storm, bliksem en wind, een happy dutchsummertime XXY'ers! Korte broekjes, sexy bikini's, flipflops, rokjes en v-halsshirts zijn nog geen geschiedenis, want XXY gaat het Nederlands weerbericht drastisch veranderen op 7 juli in EVE tijdens de hot & oil editie. The roof is on fire!
Dreamfields is makkelijk te bereiken per fiets, openbaar vervoer of per auto. Zie www.dreamfields.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A23032 voor alle info. Maar Dreamfields is ook te bereiken per boot. Rhederlaag ligt aan de IJssel, die weer in verbinding staat met de Rijn en de Waal. Matrixx heeft daarom drie Powerboats gecharterd, die vanuit Noord-, West- en Zuid-Nederland vertrekken om met maximale snelheid (130 km p/uur!) naar Dreamfields te varen.
Aanstaand weekend is het zover; de eerste editie van TAG:. Stichting Roti staat al te trappelen van ongeduld om samen met de Eindhovense organisaties Zodiak Commune, DommelVallei en Superclub de het startsein te geven voor twee heerlijke festivaldagen die je onder andere kunt taggen met 'techno', 'dubstep', 'acid' en 'techhouse'. De grote groene grasweide achter Manege Sonniushof in Son en Breugel is 'the place to be' en de toegang is helemaal gratis!
De zomer is officieel begonnen en zaterdag 14 juli is Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee de plaats waar je moet zijn voor een nieuwe editie van Hardclassics on the Beach! Met maar liefst twee area's, topdj's uit binnen- en buitenland en een afterparty laat de organisatie Free2party zien dat ze één ding willen: een goed feest neerzetten waar nog lang over gesproken wordt.
31 juli 2012
Pand 14 komt met nieuwe avond Level
WLC invites Border Community
Summertime bij Escape in augustus
Hard-Aholic laatste info en timetable
Dance Boulevard timetable en last info
30 juli 2012
Zomerkriebels aftermovie en Herfstkriebels
29 juli 2012
Latin Lovers in september naar Winkel van Sinkel
Zouk Night with Keysha in Heidegger
28 juli 2012
New Babylon invites DJ T.
27 juli 2012
Volledig programma Incubate bekend
26 juli 2012
VJ op de Dom 2012
Insomniac & Armada Music lanceren 'Armada Nights' in Exchange Los Angeles
Scantraxx Recordz en Supersized organiseren The Prophet's label night
25 juli 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Pathfinderfestival 2012 in Zutphen
24 juli 2012
Dubieuze naaktfoto's van The Darkraver teisteren internet
Hellbound start propaganda voor 'Hardcore Republic'
20 juli 2012
Nocturnal Festival
Ondergrondse club groeit organisch mee met publiek
Programmering Off Centre festival bekend
Two year anniversary Fucking Bastards
19 juli 2012
FS Green & Friends in Bermuda Eindhoven
18 juli 2012
Win een XXlerator reis naar Ibiza
Tiësto brengt met Guess een kledinglijn uit
Uitgaven cafébezoekers naar historisch dieptepunt gedaald
17 juli 2012
Matinee Amsterdam, the spirit of Ibiza
16 juli 2012
Unforgettable Bloemendaal timetable
15 juli 2012
Krachtstroom Festival maakt programmering bekend
14 juli 2012
SummerDance Festival
13 juli 2012
We all love 80's & 90's in Winkel van Sinkel
12 juli 2012
IJzersterke line-up Dancetour Apeldoorn 2012
11 juli 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Ground Zero trailer online
10 juli 2012
Pinkpopbaas Jan Smeets voorspelt rook- en alcoholvrije festivals
Technodiva's Ellen Allien en Shinedoe in AIR
Electronation 10 year anniversary
Laatste mededelingen Fiesta Summersounds
9 juli 2012
#PH12
8 juli 2012
Storm The Industrial Revolution te Utrecht
Booming New Season met Special Ladies Area en gratis entree
7 juli 2012
Welkom op Appollon's Park 2012
6 juli 2012
Q-BASE drop your own area
5 juli 2012
Sugarfactory presenteert Costa del Soul preparty & art expo
Free Festival · The Original
Start ticketverkoop Elements Festival
4 juli 2012
Zomer editie Bright met French Fries en June Miller
XXY goes hot & oil
2 juli 2012
Met powerboat naar Dreamfields
TAG: laatste informatie en timetable
Bloemendaal aan zee verwacht duizenden hardstyle-, rave- en oldskoolliefhebbers