Partyflock
 
Nieuws · juni 2012
Na het strand, festival of terras hoef je deze zomer nog niet naar huis: Escape Club opent haar deuren elke donderdag tot en met zondag zodat je het maximale uit je zomer kan halen! Bar & Kitchen Van Rijn opent daarnaast in juli, Raymundo viert zijn verjaardag én ergens in juli zal Reveal de magische meilpaal van 100.000 bezoekers gaan halen. Er gebeurt weer genoeg dus komende maand in Escape Club!
Haarlem Ordinair, het jaarlijks festijn van de wansmaak in het Haarlemse Patronaat, blijkt export waarde te hebben. Op 30 juni vindt bij het LVC Cultuur Podium in Leiden namelijk het evenement Leiden Ordinair plaats, georganiseerd door de Kamelenteenmannen van Barry Badpak.
De organisaties wil iedereen bedanken voor het bezoeken van Full moon on the beach, want zonder jullie is er geen feest! Nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid en op naar de volgende full Moon editie op 17 november 2012 in de mooie locatie: The Sand!
WLC Presents de Roomboys
donderdag 28 juni 2012
Komende zondag 1 juli pakt WLC het stokje van de A-lijst aan gastorganisaties over om op eigen kracht en met massieve kennis van zaken een strandfeest met glimmende toeters en bellen neer te zetten aan de Bloemendaalse kust bij Woodstock 69.
Soms heb je van die dagen dat je als organisatie weer een persbericht moet gaan schrijven en ben je opzoek naar inspiratie. Maar bij het ontstaan van dit persbericht was de inspiratie al vrij snel aanwezig. Nadat Metz 13 jaar geleden het levenslicht zag in Rotterdam en het de laatste jaren neerstreek op de stranden van Rockanje en Hoek van Holland is het nu dan eindelijk zover.
Over slechts enkele dagen is het dan eindelijk tijd voor Beachrockers Festival! Na weken van slecht en wisselvallig weer belooft het dan eindelijk komende zaterdag en dag te worden met zomerse temperaturen en veel zon! Alle registers worden opengetrokken om jou geweldige zomerse dag te geven.
Aan Q-dance de eer om op 20 oktober, tijdens het weekend van Amsterdam Dance Event, deze nieuwe hal compleet uit z'n voegen te laten barsten! De speciale geluidsisolatie en vlakke vloer zorgen voor een ongeëvenaarde akoestiek. De dakconstructie is voorzien van de nieuwste technieken om licht- en decorobjecten te bevestigen en aan te sturen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 27 juni 2012
Tijdens een avondje drinken ook zo'n trek in een peuk? Lees in deze KNIP hoe dat komt! Daarnaast een Oeps van een 'naaktspringster', een educatief filmpje en een goed fout van een beroemdheid, weer wat anekdotes en natuurlijk een foto van de week. Prijzen winnen doe je door te deel te nemen aan 'Ontdekje Plekje' en 'Ten Seconds of Sound.
Omdat er nog wel eens een buitje wil vallen tijdens Dance Valley, ook wel gekscherend Plens Valley genoemd, introduceert de organisatie een fijne 'tegen de regen' garantie: Als het langer dan 1 uur aaneengesloten regent krijg je 50% korting op je Dance Valley 2013 ticket. Je zou er bijna een regendansje voor gaan doen!
De lampen knipperen rustig; de drank vloeit rijkelijk; het publiek stroomt gelijkmatig binnen en de DJ draait de fijnste groovy vocal platen. Langzaam wordt het donkerder en gaan de decibellen en beats per minuut langzaam maar zeker omhoog. De visuals bereiken langzaam haar eerste climaxen en bigroom-house muziek voert de boventoon; gedraaid door de 'Heroes of Housemusic'.
Yes, deze zaterdag is het zover! 30 Juni sluit Crystal Venue de maand af met een flinke dosis hardcore herrie. Omdat de zomer nu officieel is begonnen, begint de deze editie al om 20:00 en blijf je door stampen tot 08:00 in de lekkere zomerzon. Buiten dus! Uniek en voor het eerst met een vette outside area waar het feest in zomerse sfeer begint. Zoals deze Fucking Bastards heb je er nog nooit eentje meegemaakt!
Op zaterdag 19 mei vond een succesvol Fusion of Dance Festival plaats georganiseerd door High Energy Events en Studio Tas. Aan de mooiste Festivallocatie van Nederland, de Wijthmenerplas, gaven meer dan 90 dj's verdeeld over 9 area's alle dance-liefhebbers datgene waar ze voor gekomen waren, namelijk een onvergetelijke en zonnige start van het festivalseizoen.
Output - The Raw Society
maandag 25 juni 2012
Op 15 september 2012 bundelen twee Eindhovense organisaties hun krachten voor Output – The Raw Society. Output – The Raw Society is het nieuwste Rawstyle concept wat Eindhoven flink op zijn grondvesten zal doen schudden. Yu'R - Events (bekend van Strangerz) en Inner Vision (onder andere bekend van Queenscore, Hakkûhgat en Meltdown) zullen gezamenlijk zorgen voor een avond compromisloos beuken! Deze avond geen concessies, enkel crème de la crème uit het rauwe spectrum.
Outlands Open Air
maandag 25 juni 2012
Sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek is zaterdag 7 en zondag 8 juli het decor van een nieuw dance-event: Outlands Open Air. Tijdens dit tweedaagse evenement komen liefhebbers van hardstyle op 7 juli volop aan hun trekken; een dag later (8 juli) galmen de herkenbare beats uit de jaren '90 over het festivalterrein.
Click at the beach
maandag 25 juni 2012
Op zondag 8 juli vat Click at the Beach in het hart van de zomer 2012 doeltreffend samen waar het voor staat. Vanuit het Verenigd Koninkrijk komt de reizende ster Laura Jones over, uit eigen land Bart Skils om samen met Stefano Richetta & vrienden voor muzikaal spektakel van de hoogste klassen te zorgen aan het Bloemendaalse strand. Relevant, scherp, heet en daverend. Voor minder gaat de zon die dag niet op, noch terug de zee weer in.
De zomer is officieel begonnen. Tijd voor zon, zee, strand en uiteraard een feestje! Zaterdag 14 juli aanstaande, van 13.00 tot 23.00 uur, is 'IJmuiden aan Zee' hét podium voor het super vette strandfestival 'Turn Up The Beach'. Het prachtige strand is de plek voor dansliefhebbers om met hun tenen in het zand, in de brandende zon los te gaan op de lekkerste beats van top DJ's als: Hardwell, Bingo Players, Shermanology, Billy the Kit, Quintino, Sandro Silva, Vato Gonzalez & MC Tjen, Bassjackers en Gregor Salto.
The best Friday of the year
vrijdag 22 juni 2012
Vrij Festival pakt groots uit op de meest unieke locatie van Amsterdam: Het veld van het historische Olympisch Stadion.
2012 is een lustrum jaar voor Floris Regoort en Jasper Lowik, beter bekend in de Nederlandse muziekwereld als de techno-live act Rauwkost.Wat begon allemaal als een uit de hand gelopen 'grap', ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een succesvolle live-act.
Op zaterdag 7 juli zoekt 'This is' het Scheveningse zand weer eens op, en wel bij De Staat. Met haar vrije ligging, de laidback vibe en het allerleukste publiek van Scheveningen is De Staat uitermate geschikt voor hysterische 'This is' strand praktijken.
De vele uren in de studio hebben resultaat gehad want het nieuwe album 'Extreme Audio' is een feit! Vrijdag 29 juni is het zover: Evil Activities presents Extreme Audio in de Factory 010 in Rotterdam.
Beachclub Vroeger wordt op 23 juni omgetoverd tot een zomers paradijs. Er zal een geweldig sprookjesachtig decor worden gebouwd als een tropische oase met mooi watereffecten, een spectaculaire waterval, rotsen, zeemeerminnen, palmbomen, bloemen en nog veel meer verrassingen!
GirlsLoveDJs AIR Amsterdam
dinsdag 19 juni 2012
Je zou denken dat er in de zomer even rust genomen wordt, think again! Op zaterdag 14 juli is Girls Love DJs er gewoon weer. Het maandelijkse feestgeweld; die toffe party avond in AIR. Krokodillen, champagneflessen, mooie meisjes, confetti, ballonnen, gastoeters en heel veel drankjes! Alles mag én kan op deze pardie!
Dancetour komt naar Zwolle
dinsdag 19 juni 2012
Op zondag 22 juli vormt Park de Wezenlanden het decor voor het grootste jongeren evenement van het land: Dancetour. De eerste editie belooft één groot feest te worden met Laidback Luke, Sidney Samson, R3HAB, Marco V, ROOG, DJ Yade en de DJ Knock Out winnaar.
De Amsterdamse organisatie Shoeless trekt voor het tweede jaar in successie oostwaarts. Het feest waar je zonder schoenen danst organiseert in de club Ritter Butzke op 23 juni Shoeless Berlijn. Hierbij zullen onder andere Rauwkost, Turmspringer en Acid Pauli acte de presence geven. Voor de Nederlandse bezoekers, artiesten en acts organiseert Shoeless een busreis vanuit Amsterdam.
1 september zal Sowieso! voor haar eerste editie neer strijken in Almere en zal Almere doen schudden. Sowieso! is meteen de grootste indoor evenement van Flevoland en daar hoort natuurlijk een hele dikke line-up bij.
Technofeest 909 uitverkocht
donderdag 14 juni 2012
Het wordt aanstaande zaterdag gezellig in het Amsterdamse Bos. Technofeest 909 verkocht vandaag zijn laatste kaarten. De organisatie is blij dat bezoekers geloven in het concept van hoogwaardige muziek met een intieme ambiance.
We are back home! Op zaterdag 7 juli 2012 is Soixante Neuf terug in de stad waar het 10 jaar geleden allemaal begon! Verschillende steden hebben kennis mogen maken met het leukste concept van Nederland. Met uitverkochte edities in de verschillende steden als Utrecht, Eindhoven, Groningen, Hengelo en Leeuwarden heeft Soixante Neuf haar sporen in Nederland meer dan verdiend.
Dour festival 2012 komt er aan
woensdag 13 juni 2012
Van 12 tot en met 15 juli kan het Waalse dorpje Dour zich opmaken voor alweer de 24ste editie van het Dour Festival. Tienduizenden feestgangers kiezen de weg naar het grootste alternatieve festival van Europa waar ruim 200 acts op 7 podia hun opwachting maken. Een zeer gevarieerde en eigenzinnige line up, lage ticketprijzen en een fantastische sfeer maken Dour tot één van de grootste en beste dansvloeren van Europa.
Beat Palace
dinsdag 12 juni 2012
Urban Stylistix presenteert de elektronische muziek club-ervaring Beat Palace in Club Canvas te Amsterdam op 23 juni 2012. Daar treden op bekende DJ's – Freddy Spool (Vrijbuiters), Mark Crow & Lolla Tek (Sleepwalkers, Morninglory Music) en Alex Thomson, vergezeld door VJ's Revolt77, Roborant en Rosa Menkman.
Flirterz early bird actie
dinsdag 12 juni 2012
Na het succes volle 1e editie van Flirterz "on the beach" in beachclub Vroeger op Bloemendaal is de 2e editie onvermijdelijk. Flirterz "on the beach" komt op zondag 5 augustus weer terug om Bloemendaal wederom op zijn grondvesten te laten trillen in de grootste Beachclub van europa Beachclub Vroeger.
Moombahton producer, DJ of Fan
maandag 11 juni 2012
De bekende artiesten die Moombahton al produceren zijn Diplo 🇺🇸, Major Lazar 🇺🇸, Dave Nada 🇺🇸, David Heartbreak, Knife Party, Dillon Francis en velen andere internationale bekende artiesten. En natuurlijk onze eigen nederlandse trots DJ Munchi!
Tag 6 en 7 juli met 'festival'
maandag 11 juni 2012
De organisatie labelt het weekend met 'Outdoor Festival', 'Camping', 'Free', 'Sun' en 'Share'. Maar waar tag jij het mee? Op 6 en 7 juli 2012 bundelt Rocking to India haar krachten met de Eindhovense organisaties Zodiak Commune, DommelVallei en Superclub voor twee zonnige dagen met lekkere tags als 'Techno', 'Dubstep', 'Acid', 'Techhouse'. Juist, TAG: is de naam en de toegang is helemaal gratis!
Pussy lounge at the Park
maandag 11 juni 2012
Aanstaande zaterdag zal Pussy lounge voor de tweede keer plaats vinden op recreatieterrein de Asterdplas in Breda. Dit waanzinnige Freestyle circus is nog altijd een grote publieksfavoriet. Verwacht ook dit keer dikke beats, pikant entertainment en opvallend decor.
Enige tijd geleden rapporteerde de AEN verslaggever al over Happy Typhoon in Tilburg. Tijdens het interview liet MC Tha Watcher al doorschemeren dat er een nieuwe editie op een nieuwe locatie zou plaatsvinden. Gisternacht kreeg de verslaggever plotseling een smsje van ForU Productions. "Morgenavond om centraal station op 19:00 incl. 5 bier #oneofthosenights" Met een grijns op zijn gezicht ging hij daarop weer terug zijn bed in.
De zomer staat gelukkig voor de deur en het festivalgevoel begint alweer flink te kriebelen! Het festival in de kop van Noord-Holland dat elk jaar garant staat voor gezelligheid, een prachtige locatie en een dijk van een line-up is Outdoor Stereo in Hoorn.
Zaterdag 28 Juli organiseert Jms Events de tweede editie van Hardstyle Identity in de Café De Broertjes Waalwijk, die daarbij wordt omgetoverd tot een ware Hardstyle arena, waar artiesten met elkaar de ultieme strijd aan gaan. Hardstyle Identity staat dit keer namelijk in het teken van 'Double Trouble', waarbij niets gespaard wordt en extremen worden opgezocht.
Met het losbarsten van het festivalseizoen is ook het startsein gegeven voor de eerste editie van het 'Electronic Picnic' festival in het Leeghwaterpark te Purmerend. Zaterdag 18 augustus vormt dit kloppende groene stadshart het decor van een waanzinnig dancefeest, bestaande uit drie podia, 25 dj's en 11 uur non-stop housemuziek.
Doomsday's Earthquake
vrijdag 8 juni 2012
Terwijl de crisis nog op volle toeren, draait staan ook de ontwikkelingen op het muzikale vlak niet stil. Daarom staat er op vrijdag 15 juni een nieuwe editie van Doomsday Events geprogrammeerd zodat daar later bij stilgestaan kan worden. Vanuit de grootste- en groenste stad van Gelderland zal al ruim voor zonsondergang het startsein worden gegeven voor Doomsday's - Earthquake om een onvergetelijke nacht in te luiden.
Heb jij het voornemen om in de zomer van 2012 een heerlijke dag te beleven op een van de mooiste en drukst bezochte stranden van Nederland? Heb jij zin om te genieten van de lekkerste beats die jou worden voorgeschoteld op het meest vrouw vriendelijke concept van Nederland? Als dat zo is, dan ben JIJ op zondag 29 juli 2012 op de nummer 1 Beachclub van Nederland aan het juiste adres! Op deze zomerse dag is het namelijk tijd voor.
De jongens van DDS & Pathfinder slaan ook dit jaar de handen ineen! Op zaterdag 16 juni vindt het derde Dockhouse Festival plaats op het Havenkwartier in Deventer. Nadat men vorig jaar noodgedwongen naar binnen moest verkassen ze gaan ze dit jaar weer fijn naar buiten. Het Havenkwartier is bij uitstek de ideale spot; industrieel en aan het water. De gezelligheid en ongein waar beiden organisaties voor staan behoeft geen verdere introductie, de line-up daarentegen wel degelijk.
Soms zie je in de zomermaanden door de bomen het bos niet meer door het enorme aanbod aan festivals in Nederland. Zodiak Commune biedt daarom voor de derde keer een onderscheidend, intiem alternatief voor de gehypte, massale dance feesten met Tacnival.
Op dancefestival XO Live, voorheen Extrema Outdoor, wordt een nieuw en innovatief concept gelanceerd: DJ Roulette. Artiesten over de gehele wereld kunnen middels een live-verbinding op het festival optreden en strijden om een plek op XO Live 2013.
9 juni wordt een memorabele dag, het Nederlands elftal trapt het EK af tegen Denemarken en 's avonds is er de tweede editie van Roos! in de Sugar Factory. De avond waarop het allemaal draait om de vetste tech & deep house, techno & disco hits, de hele avond lang, non-stop!
Met meer dan 150.000 bezoekers is de Zwarte Cross is het grootste festival van Oost-Nederland. Wat begon als een motorrace is steeds meer een spektakelstuk geworden, waar dit jaar ook een danceprogramma aan wordt toegvoegd.
Sex Na Schooltijd presenteert de Rub A Duck Label Night, deze keer ter ere van de officiële releaseparty van de nieuwe Wetdog EP, getiteld 'Press Play. Enter'. Zet je schrap voor een avond vol rauwe, melodieuze, scheurende en ritmische sounds.
De wereld draait hardstyle
maandag 4 juni 2012
Vrijdag 8 juni zal Bobs voor de tweede keer het decor zijn van De Wereld Draait Hardstyle. Na een succesvolle eerste editie, zal de Uitgeestse club van 22.00 tot 5.00 uur worden omgetoverd tot een ware Hardstyle arena, waar gladiatoren bewapend zijn met loeiharde kicks, een arsenaal aan verscheurende synths en aanvalstechnieken die tot eeuwige glorie leiden.
The After
maandag 4 juni 2012
Zaterdag 4 augustus 2012 staat dit jaar weer geheel in het teken van de Dance. Er zijn 2 grote festivals die overdag de mensen weer compleet in vervoering zullen brengen en de ganse dag hun voetjes zullen laten bewegen. Stel je nou voor dat je na die festivals bedenkt dat je nog wat energie overhebt en die nog even uit je benen wilt dansen dan voorziet The Villa je dit jaar van die mogelijkheid!
De line-up van het twaalf uur durende festival dat in het weekend van 18 augustus plaatsvindt op Beekse Bergen is inmiddels bekend gemaakt op b2s.nl.
Gaasper Pleasure 2012
vrijdag 1 juni 2012
Gaasper Pleasure is terug aan de buitengewoon mooie Gaasperplas in Amsterdam voor alweer de zesde editie! Het festival, dat bekend staat om haar kleinschalige opzet en geliefde intieme sfeer, strijkt zaterdag 11 augustus neer voor een dagje muzikaal genot en vertier.
Op zaterdag 2 juni aanstaande vindt van 10:00 tot 17:00 alweer de allerlaatste sale van deze zomer plaats in het magazijn van Mid-Town. Dit is je laatste kans om voor spotprijzen je favoriete goodies op te pikken! Het gehele magazijn zal aangevuld zijn met de nieuwste merchandise van alle grote namen en merken binnen de scene en alle vinyl met 10% korting.
29 juni 2012
Lange nachten bij Escape in juli
Haarlem Ordinair verovert Nederland
Full Moon on the Beach was super, koop nu je early bird voor Full Moon 17/11
28 juni 2012
WLC Presents de Roomboys
Metz laat de sound van Bloemendaal weer tot leven komen
Laatste informatie en timetable Beachrockers Festival
Q-dance in oktober naar Ziggo Dome
27 juni 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Dance Valley introduceert garantie bij regen
Lucien Foort presenteert Heroes of Housemusic
The Fucking Bastards laten je stampen in de buitenlucht
26 juni 2012
Aftermovies Fusion of Dance Festival 2012
25 juni 2012
Output - The Raw Society
Outlands Open Air
Click at the beach
Over drie weken Turn up the Beach
22 juni 2012
The best Friday of the year
21 juni 2012
Tijd voor verandering voor Nederlandse techno act Rauwkost
Sander Kleinenberg's This is zoekt het Scheveningse zand op
20 juni 2012
Evil Activities pres. Extreme Audio line-up release
Deze zaterdag Full Moon on the beach met extra grote tent & spectaculair decor
19 juni 2012
GirlsLoveDJs AIR Amsterdam
Dancetour komt naar Zwolle
Amsterdams Shoeless feestje weer naar Berlijn
18 juni 2012
Wat er ook gebeurt... ik ben er... Sowieso!
14 juni 2012
Technofeest 909 uitverkocht
13 juni 2012
Soixante Neuf 020 zaterdag 7 juli in Hotel Arena
Dour festival 2012 komt er aan
12 juni 2012
Beat Palace
Flirterz early bird actie
11 juni 2012
Moombahton producer, DJ of Fan
Tag 6 en 7 juli met 'festival'
Pussy lounge at the Park
New location Happy Typhoon uncovered
10 juni 2012
Line up Outdoor Stereo Festival
9 juni 2012
Jms Events presents Hardstyle Identity Double Trouble
Eerste dancefestival in Purmerend!
8 juni 2012
Doomsday's Earthquake
Sexed Up 'on the Beach' in Beachclub Vroeger
Dimitri op Dockhouse Festival in Deventer
7 juni 2012
Zodiak Commune blijft de horizon verbreden met Tacnival
Wereldwijde optredens met DJ Roulette op Extrema Outdoor
6 juni 2012
Vraag je favoriete house of techno track aan:
Zwarte Cross en N.E.W. zoeken producerstalent
5 juni 2012
Sex Na Schooltijd presenteert de Rub A Duck Label Night
4 juni 2012
De wereld draait hardstyle
The After
Decibel outdoor festival 2012 line-up release
1 juni 2012
Gaasper Pleasure 2012
Final summersale bij Mid-Town headquarters