Partyflock
 
Nieuws · augustus 2011
Golden invites Dj Roog
woensdag 31 augustus 2011
Golden staat inmiddels bekend om haar sterke programmering en heeft in de laatste edities al grote artiesten als Gregory, Real El Canario, Dennis van der Geest, D-Rashid en Brian Chundro & Santos ontvangen. Golden was elke editie uitverkocht in de zomermaanden en deze trend gaat zeker doorgezet worden door de organisatie want op 2 september is er een zeer speciale artiest uitgenodigd om het gouden plaatje opnieuw compleet te maken.
Dames en heren, hooggeëerd publiek... donderdag 20 oktober is Der Wanderzirkus weer in het land! Tijdens deze avond, onderdeel van Amsterdam Dance Event en gepresenteerd door artiestenorganisatie Dancefield, kunt u genieten van een spetterende show, met artiesten en entertainment van hoog niveau! Voor de tweede maal vindt in Odeon Theater in Amsterdam dit muzikale circus plaats, waarbij u een combinatie van live-acts, dj's en entertainment wordt gepresenteerd.
Traditiegetrouw kondigt men tijdens Mystery Land de start van de 'die-hard' voorverkoop van Dirty Dutch aan. De die-hard voorverkoop start dit jaar op zaterdag 3 september om 09.00 uur. De Dirty Dutch voorverkoop vindt exclusief plaats op www.dirty-dutch.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A20611. Zet je wekker, want vorig jaar waren de tickets in een recordtempo uitverkocht! De reguliere voorverkoop zal in de week daarna op zaterdag 10 september van start gaan.
Van 19 t/m 22 oktober is onze hoofdstad tijdelijk het epicentrum van de mondiale dancescene, als ruim 100.000 liefhebbers zich onderdompelen in het Amsterdamse uitgaansleven. De grootste elektronische muziekconferentie op het vasteland vindt voor de zestiende maal plaats in Base-Booming Amsterdam. Organisatie ALDA organiseert tijdens het grootschalige festival naar goed gebruik drie spraakmakende feesten.
De zomer loopt alweer op z'n eind, maar het belooft een prachtige nazomer te worden. En niet alleen qua weer, ook in Escape is het weer genieten. Van donderdag tot en met zondag, elke avond schijnt de zon in de beste club van hartje Amsterdam.
Vanaf 1 september gaat CookieClub van start in AIR. CookieClub is dé nieuwe donderdagavond in Amsterdam met als basis housemuziek die ten gehore zal worden gebracht door een vast team van resident dj's: Tettero, Rubix en Quinten 909. Elke maand staan er special guests op het programma met in september onder meer The Flexican, Mr. Wix, Baskerville en ROOG. Tot middernacht is de entree gratis.
X-Qlusive Italy
vrijdag 26 augustus 2011
Op 1 oktober 2011 keert X-Qlusive Italy weer terug in de Heineken Music Hall. Tussen 21:30 en 07:00u is de Heineken Music Hall het domein van alles wat Italiaans is en hardstyle ademt.
17 December opent het vaagste hotel haar deuren voor een slapeloze nacht. Thunderdome biedt je de sleutel tot de meest macabere kamer die je ooit zult betreden. Geen bed & breakfast, maar je checkt in voor roomservice bestaande uit loeiharde kicks en snappy snare drums. Insomnia is upon you now.
XXlerator superhelden
vrijdag 26 augustus 2011
Op zaterdag 3 september trapt Matrixx het nieuwe clubseizoen af met een nieuwe editie van XXlerator Super Heroes vs New Heroes. In vier heftige battles nemen de superhelden van nu het op tegen nieuwe helden in de scene. Matrixx gunt je deze avond slechts vier keer rust tijdens de DJ wissels. Voor de rest is het aan een stuk knallen geblazen met vier unieke battles. Bekijk hier alvast de timetable.
Ferry Corsten, een van 's werelds populairste DJ's, compenseert voortaan de volledige CO2-uitstoot van zijn vliegkilometers. Dat heeft hij vandaag samen met GreenSeat bekend gemaakt in het kantoor van het Wereld Natuur Fonds (WNF) in Zeist. Corsten reist voor zijn optredens de hele wereld over. Door te kiezen voor een groene stoel vermindert hij de uitstoot van broeikasgassen én helpt hij gezinnen in Kenia aan superzuinige houtovens.
Aanstaande zondag 28 augustus wordt er een speciale beach-editie van het technofeest Deep Rood georganiseerd. De gratis party begint om 14:00 uur en eindigt s'avonds om 23:00 uur.
Na twee jaar zeer actief te zijn geweest aan het Nederlandse front is PT's oogappeltje Grotesque uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse uitgaansscene. De formule heeft zijn werk gedaan en de vaste bezoekers hebben Grotesque naar vele hoogtepunten zien stijgen. Aangezien de Nederlandse markt altijd goed in de gaten gehouden wordt is het niet gek dat de Duitse Megadisco Zak op zaterdag 24 september de eerste internationale Grotesque XL in de agenda heeft staan.
Latin Lovers komt met goed, leuk en bijzonder nieuws voor alle fans in Utrecht. Tijd voor verfrissing en een nieuwe zomerse wind. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland keert namelijk terug naar de locatie waar het ooit in Utrecht allemaal begonnen was...de Winkel van Sinkel. Op zaterdag 10 september is meteen de aftrap en knallen we de kurken op een nieuw seizoen aan de Oudegracht. Met de artiesten ROOG, D-Rashid, Jasper Clash, Undercontrol en MC Haits zijn we er alweer helemaal klaar voor... jullie toch zeker ook?
Zaterdag 22 oktober zal één van de hotste Hardstyle labels van het moment centraal staan. Na de release van het album 'Unleashed' is A² Records namelijk populairder dan ooit tevoren en organisator Supersized vond het daarom de hoogste tijd om het label te eren met een uniek event. Een avond lang zal de voltallige A² Records crew haar tracks op je afvuren en hebben zij een aantal bijzondere special guests uitgenodigd voor een onvergetelijke nacht (Raw) Hardstyle.
Zoals elk jaar pakt de Melkweg groot uit tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Tijdens de komende editie van het grootste clubfestival van Europa staan alle zalen van de Melkweg vijf dagen vol concerten en clubnachten, waarmee een breed spectrum aan elektronische muziek wordt belicht.
Bruut in Metropool
dinsdag 23 augustus 2011
Op vrijdag 2 september vindt in de Hengelose Metropool de vierde editie van Bruut plaats, de hardste dance party van het oosten. Bruut is door de mix van stijlen als breakcore, speedcore, terror en grindcore een avontuur dat fans niet moeten missen.
Leip!
dinsdag 23 augustus 2011
Op donderdag 8 september 2011, vindt het gratis evenement Leip! voor het zesde jaar plaats op het Oldehoofsterkerkhof te Leeuwarden. Dit jaar gaat Leip al om 16.00 uur van start en is de afsluiting om 23.00 uur. Met o.a Jaz von D, Gregor Salto ft. Chappell, Bingo Players, Billy the Klit en Lucien Foort. Leip! De Break in de eerste lesweek!
Subway XL
maandag 22 augustus 2011
Velen zullen het succesvolle concept van Subway nu inmiddels wel kennen; recht voor je raap dubstep en de grootste namen op één avond en onder één dak. De volgende Subway editie gaat net weer iets verder en maar liefst twee area's van de Maassilo worden overgenomen door de groten der aarde op het gebied van dubstep. Rotterdam zal eindeloos op haar grondvesten trillen en de naschokken zullen intens gevoeld worden tot in Groningen. Markeer zaterdag 15 oktober in je agenda en zet daaronder: 'The Big One'.
Hardcore to the Bone
maandag 22 augustus 2011
Een maand lang hadden aankomende DJ talenten de mogelijkheid een Early Rave mix in te sturen om de Talent Room op Hardcore to the Bone te voorzien van de beste early beats! De contest was een groot succes! Door de vele kwalitatief sterke inzendingen was het erg lastig hier een goede selectie uit te maken. Er is dan ook gekozen om niet vier talenten de kans te geven om te komen draaien, maar vijf!
In de periode van 19 t/m 22 oktober vindt er een dance-invasie van ongekende omvang plaats met Amsterdam als muzikaal middelpunt van de wereld. De talrijke feesten rondom het internationale Amsterdam Dance Event (ADE) zijn inmiddels een begrip en kunnen ieder jaar op meer bezoekers rekenen. Traditiegetrouw is ALDA van de partij om de hoofdstad en ADE met 3 exclusieve feesten van het nodige vuurwerk te voorzien. Let's rock!
Voor in de agenda; Dream Village
maandag 22 augustus 2011
Slum Street: Bioweapon, D-Block & S-te-Fan, E-Force, EJC, Ferdo, Josh & Wesz, Outblast, Scope DJ, Waverider, Brumo en MC Apster.
Glamour Street: The Partysquad, BIGGI, Billy the Klit, Bingo Players, Dominic Silver, Mell Tierra, Mr. Curious, Naviday, R3HAB, Ralvero, Vato Gonzalez, MC Tjen en MC Ambush
Voer voor het brein waar je lekker op kunt bouncen. Zoiets moet Flying Lotus voor ogen hebben gestaan toen hij zijn label de naam Brainfeeder gaf. De releases op zijn label zijn, net als zijn eigen platen, soms echte doordenkertjes, maar eenmaal gevat, laten ze je niet snel meer los. Twee van zijn beste vondsten, Teebs en Jeremiah Jae, presenteren zich op 9 september op Swipe. Tezamen met lokale juke superheld 'the Haft' bounced Swipe hem in Tivoli de Helling weer prakkiserend de pan uit.
Hey! in Karavaan
donderdag 18 augustus 2011
Het is al even geleden, maar het lijkt er op dat de weersvoorspellingen voor Hey! bij de Karavaan aankomende zaterdag eindelijk weer eens mee zitten. Overuren worden gemaakt besteed aan duimen en het uitvoeren van elk mogelijke zonritueel. Daar zal het dus in ieder geval niet aan liggen.
Domain Hardcore
donderdag 18 augustus 2011
Een revolutie die al maanden sudderde vindt snel zijn weg naar de buitenwereld. Een nieuwe rangorde is aanstaande. Alles zal voorgoed veranderen waarbij de eerste tekenen van leven zichtbaar zijn. Een project als deze, met grote omvang, is het resultaat van een samenwerking tussen velen. De ultieme synergie is gevonden. Een ondergrondse beweging bestaande uit de elite van de scene is samengekomen om je te begeleiden naar 'Domain Hardcore'. Ben je er klaar voor?
Techno in de Sporthallen zuid
woensdag 17 augustus 2011
Waarschijnlijk is deze man het festivalpubliek de afgelopen weken niet ontgaan, het fluoriserende poppetje Mr. FP! De host van Forbidden Planet was onder andere te gast bij Welcome to the Future en Rockit Open Air. Mr. FP zal zaterdag 17 september het startschot geven in Sporthallen Zuid voor een knallende techno primeur.
Magneet Festival krijgt vorm
woensdag 17 augustus 2011
Daags voor aanvang van het Magneet Festival wordt de veelzijdige invulling van het festival duidelijk en tastbaar. De tenten op Oostpunt in Amsterdam Oost staan inmiddels klaar voor het 10 daagse festival dat op vrijdag 19 augustus begint en tot 28 augustus open.
Hardcore to the Bone reminder
dinsdag 16 augustus 2011
De tijd vliegt! Voor je het weet is het 20 augustus en sluit de inschrijving voor de unieke contest voor de talent room in Off_Corso waar op 1 oktober Hardcore to the Bone plaatsvindt. Je hebt namelijk nog maar 5 dagen de tijd om jouw early rave mix door te sturen naar <talent@mid-town.nl>. Na 20 augustus zullen de winnaars bekend worden gemaakt die op 1 oktober in de Talent Room van 'Hardcore to the Bone' zijn of haar skills mogen tonen aan het publiek in de Off_Corso.
Op zaterdag 20 augustus brengt First Vision de zomer weer tot leven met een sprankelende editie van Lakedance. Verspreidt over vier uiteenlopende podia vertonen ruim 30 (inter)nationale wereldartiesten hun befaamde kunsten aan het water bij Aquabest. Headliners als Dimitri Vegas & Like Mike zorgen samen met Sandy Rivera, Secret Cinema en Shermanology voor een stralende dag met energieke en hartverwarmende beats.
Genadeloos
zaterdag 13 augustus 2011
Velen zullen het concept Genadeloos al kennen van de Q-BASE DYOA contest. Voor degene die gehoopt hadden op een bunkerversie van genadeloos is er met de winst van Hit 'n Run en andere koek geen reden tot zorgen. De eerste editie van Genadeloos staat namelijk gepland op Zaterdag 24 september in de WillemEen in Arnhem.
Voor de eerste editie in Patronaat komt Radical met Kryptic Minds als headliner, een bekende bij de trouwe Radicalganger en een naam die als muziek in de oren moet klinken bij liefhebbers van zowel de stevigere als diepere 'eyes-down' dubstep.
Afgelopen vrijdag vond de grande finale van Lovin L'ectro's Newcomers Room plaats in het LVC te Leiden. De jaarlijkse DJ contest van dit dancefeest heeft inmiddels een gerenommeerde status, ook de 2011-editie leverde een talentvolle winnaar: Vincent van Nimwegen!
Voltt loves summer
donderdag 11 augustus 2011
Hier is hij dan, de timetable voor VLS2011. Ze bouwen de dag mooi op van diepe, dubby techno en electronica naar knallende en opzwepende techno! Check hier het schema voor de dag!
Black Music Special presenteert op zaterdag 27 augustus een nieuwe editie van Nederlands #1 Urban event in The The Sand Amsterdam met als grote headliner zanger/rapper T-Pain bekend van de energieke hits: 'Got money', 'All I do is win', 'Goodlife' en 'I'm in luv with a stripper'.
De Zomerkriebels zijn bijna uitgewerkt. Tijd voor een nieuwe dosis Kriebels! En wel op zaterdag 1 oktober 2011 in Central Studio's. Met niemand minder dan Copyright 🇬🇧, Quintino, Vato Gonzalez and many more. Twee areas bomvol top artiesten en de kriebelende vibe die je van Kriebels gewend bent. Nieuwsgierig?
Seen visual music
zaterdag 6 augustus 2011
De vakantiemaanden zijn de mooiste van het seizoen. Iedereen is in een goede bui en er zijn overal leuke feestjes. Er worden nieuwe concepten bedacht en bestaande feesten krijgen een zomers tintje. Zo ook bij Seen. De visie is duidelijk, het concept is bekend en de Paradiso weet wat haar te wachten staat. Toch zijn de heren van Girls Love DJs & BNN niet bang om een winnend team te veranderen!
Het festivalseizoen loopt in september ten einde en de winter staat dan weer voor de deur. Matrixx sluit de zomer af met een zonnige Exxellent Ibiza op zaterdag 10 september. Vato Gonzalez & MC Tjen, Bingo Players, La Fuente, Brian Loui John, Indyana en Zawdi MC MC vormen de line-up. Matrixx belooft helemaal over de top te gaan om het echte Ibiza-gevoel in de club te beleven.
GirlsLoveDJs 10 september in AIR
zaterdag 6 augustus 2011
Maurice de Hond doet opmerkelijke ontdekking bij pol: 'Wie houdt het meest van DJs?' De uitslag was ontluisterend: 80% van de vrouwen krijgt een heel apart gevoel van binnen bij de gedachte en het zien van een DJ.
Vakantie is normaal een moment om te ontspannen, te relaxen in de zon te zitten en te genieten van de rust na een jaar van werk en studie. Maar als de zon zich niet laat zien, wordt het tijd hier verandering in te brengen. Daarom brengt Monza Invites, Sunnery James & Ryan Marciano naar de Domstad voor een onvergetelijke clubavond in de populairste club van Midden-Nederland.
Format
vrijdag 5 augustus 2011
Format verkocht AIR wederom uit tijdens het laatste feest. Vrijdag 12 augustus is de beurt aan Steve Rachmad en de jarige Shinedoe. 'Deze techno-zwaargewichten respecteer ik enorm. Steve is na vijfentwintig jaar in het vak nog altijd vernieuwend en dat inspireert.' aldus Juan Sanchez.
Tickets voor Dance Valley zijn op het moment van schrijven nagenoeg uitverkocht. Om last-minute beslissers en internationale dance-toeristen echter niet voor een dichte toegangspoort te laten staan en niet afhankelijk te maken van zwarthandelaren met vaak vervalste tickets voor woekerprijzen, heeft UDC besloten de laatste 500 kaarten voor de deurverkoop te reserveren.
Booming New Season
vrijdag 5 augustus 2011
Heden, 2011, heb ik, Podiumbewaarder in dienst van des lands centrale danstempel Crystal Venue, officieel geschreven en uitgebracht via openbare middelen deze Nachtvaarding, bestemd voor:

De achtbare gast in persoon......
Heb je na afloop van het Welcome to the Future-festival nog niet genoeg gefeest, dan ben je van harte welkom op de officiele WTTF-after in Studio 80. De geplande afterparty zondag op het strand van Bloemendaal kan helaas geen doorgang vinden, maar zaterdagnacht in de 80 belooft een waardige afsluiting van de WTTF-festivaldag te worden.
Mayday Holland 2011
donderdag 4 augustus 2011
Een eigen privé rave winnen samen met 100 vrienden? De moeder aller raves maakt het mogelijk op 24 september a.s. tijdens de eerste editie van Mayday in Nederland. Eén van de drie area's in het Klokgebouw in Eindhoven zal tot middernacht exclusief toegankelijk zijn voor de winnaar en 100 vrienden. Bepaal zelf wie je uitnodigt en met wie jij wil raven tijdens een speciale set van de mannen van Rejected.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 3 augustus 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Paradiso is zaterdag 10 september toe aan alweer de derde Earth editie van 2011, vaste earthlings weten wat dit betekent en kunnen ook dit jaar weer uitkijken naar een van Earths favoriete artiesten: Hernán Cattáneo.
The Festival After
dinsdag 2 augustus 2011
Aankomend weekend is hét weekend van de festivals! Met zowel DanceValley, Welcome to the Future en de Gay parade is er overdag genoeg te doen. Maar wat doe je als al deze feesten tot zijn eind lopen? Dan kom je naar The Festival After in The The Sand!
Een van de leukste evenementen in Nederland is toch wel de Sneekweek! Elk jaar wordt de binnenstad van Sneek omgetoverd tot 1 groot spektakel van dj's en bands! Net als vorig jaar organiseert Grandcafé de De Walrus op het Schaapmarktplein vanaf vrijdag 5 de beste dj's! Met headliners als Hardwell, Lucien Foort, Billy the Klit, Gregor Salto en Friese helden Dani-L Mebius en Praia del Sol belooft het wederom een super gezellige Sneekweek te worden!
Minus en Plus 8 on the beach
maandag 1 augustus 2011
Na de twee über-geslaagde feesten onder de Cocoon-vlag van de bevriende Oosterburen, vindt er op 14 augustus voor het eerst een Minus & Plus 8 on the Beach editie plaats in clubhuis Woodstock 69. Onder de altijd optimistische noemer 'Here comes the sun' is de feestenreeks een gewilde invulling van de zondag gebleken. De Minus crewleden Barem, Paco Osuna, Fabrizio Maurizi en Heartthrob (live) zijn vanaf 15:00 tot 00:00 verantwoordelijk voor de muzikale input op het strand.
Dance Valley bijna uitverkocht
maandag 1 augustus 2011
UDC is verheugd te kunnen meedelen dat momenteel de laatste kaarten in de verkoop gaan. Dance Valley kan dit jaar waarschijnlijk het bordje uitverkocht boven de deur hangen, waarmee het spookbeeld van een half lege vallei definitief is voorkomen.

Heb je nog geen kaartje en wil je er graag bij zijn? Wacht dan niet te lang met bestellen!
Dance Boulevard
maandag 1 augustus 2011
Met nog maar een week te gaan maakt organisator Focus Events de timetable van de vierde editie van Dance Boulevard bekend. 7 Augustus opent het terrein om 13.00u en wordt je getrakteerd op tien uur lang dreunende beats, overheerlijke pizza's, zomerse houseklanken, cocktails, happy hardcore en meer.
31 augustus 2011
Golden invites Dj Roog
30 augustus 2011
Spectaculair technocircus tijdens Amsterdam Dance Event
29 augustus 2011
Start die-hard voorverkoop Dirty Dutch 2011
Alda Events op ADE met Sunnery James & Ryan Marciano
28 augustus 2011
Escape in september: after sun comes fun
27 augustus 2011
CookieClub, dé nieuwe donderdagavond van Amsterdam
26 augustus 2011
X-Qlusive Italy
Trailer release en start kaartverkoop Thunderdome
XXlerator superhelden
25 augustus 2011
Ferry Corsten vliegt voortaan op groene stoel
Gratis toegankelijk technofeest Deep Rood
PT Events gaat internationaal met Grotesque XL
Latin Lovers terug in de Winkel van Sinkel
24 augustus 2011
A² Records presenteert exclusieve label night
23 augustus 2011
Melkweg vijf dagen in het teken van Amsterdam Dance Event
Bruut in Metropool
Leip!
22 augustus 2011
Subway XL
Hardcore to the Bone
Alda Events opent ADE met Ferry Corsten en Sander van Doorn
Voor in de agenda; Dream Village
18 augustus 2011
Swipe presenteert breinvoedende hiphop en volvette juke
Hey! in Karavaan
Domain Hardcore
17 augustus 2011
Techno in de Sporthallen zuid
Magneet Festival krijgt vorm
16 augustus 2011
Hardcore to the Bone reminder
15 augustus 2011
Lakedance maakt timetable en laatste weetjes bekend
13 augustus 2011
Genadeloos
Radical naar Patronaat met Kryptic Minds en Phaeleh
12 augustus 2011
Nieuw dj-talent op Leids dancefeest Lovin L'ectro
11 augustus 2011
Voltt loves summer
10 augustus 2011
T-Pain grote headliner Black Music Special
8 augustus 2011
Kriebels in de herfst met Copyright, Quintino and many more
6 augustus 2011
Seen visual music
Matrixx gaat over de top met Exxellent Ibiza
GirlsLoveDJs 10 september in AIR
5 augustus 2011
Monza Invites Sunnery James & Ryan Marciano
Format
Laatste 500 tickets Dance Valley via deurverkoop
Booming New Season
Officiële Welcome to the Future festival after in Studio 80
4 augustus 2011
Mayday Holland 2011
3 augustus 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Earth in Paradiso met Hernan Cattaneo
2 augustus 2011
The Festival After
Superster dj's op het Schaapmarktplein tijdens Sneekweek 2011
1 augustus 2011
Minus en Plus 8 on the beach
Dance Valley bijna uitverkocht
Dance Boulevard