Partyflock
 
Nieuws · juli 2011
Line-up release Pandemonium
vrijdag 29 juli 2011
Ben je klaar voor de grootste chaos van je leven? Op 3 december 2011 organiseert Cyndium: Pandemonium - The chaos theory in de Sporthallen Zuid, Amsterdam.
Met zo'n 150 artiesten verdeeld over 19 verschillende areas is er op Dance Valley onwijs veel te beleven. Om er voor te zorgen dat je je favoriete artiesten niet zult missen, heeft de organisatie zojuist de volledige Dance Valley timetable naar buiten gebracht. In dit bericht zie je alle draaitijden van alle artiesten in alle areas.
DJ/producer Born to Funk uit Nederland en de Tanzaniaanse superster Mzungu Kichaa hebben de single Oya Oya uitgebracht. Het tweetal ontmoette elkaar afgelopen jaar toen ze beide een optreden deden tijdens het Sauti Za Busara festival in Zanzibar. Ze besloten om hun krachten te bundelen; Swahili teksten en de Oost Afrikaanse bongo-sfeer werden gecombineerd met Europese dance muziek.
Superstars
vrijdag 29 juli 2011
Na een weergaloze editie van Superstars afgelopen juni ligt er nu de uitdaging deze laatste editie wederom te overtreffen. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft wederom een spectaculaire editie te worden, met meer entertainment dan voorheen. De alweer vierde editie van dit jaar zal plaatsvinden op vrijdag 5 augustus aanstaande in Escape Amsterdam.
Zaterdag 3 september betreedt Typhoon (Fakkelbrigade, Lowlands, Oerol, North Sea Jazz) voor het eerst het podium met een muziekgebarentolk. Samen met zijn live-band treedt deze MC en poëet op tijdens MuteSounds in Strandpaviljoen Buiten op het strand van Scheveningen. Verder op het programma staan o.a. de mannen van Dekmantel Soundsystem (Lowlands, Mysteryland, Awakenings) en wordt er een heus smaakloket geopend door theatercollectief Nynokë.
Burlesque in Maassilo
donderdag 28 juli 2011
Fun & Pleasure Events zal deze avond geheel in het teken laten staan van verleiding, humor en show. Laat je verleiden door de dansers en danseressen van D Gogo Inspirations en geniet van het geen de candyboys en candygirls je aanbieden, Het dj podium wordt een grote show niet enkel achter de draaitafels maar ook eromheen zal veel actie plaatsvinden.
Farm Sessions Festival 2011
donderdag 28 juli 2011
Zaterdag 30 juli 2011 is een oude boerderij in Muiden voor de tweede maal het toneel van het elektronische muziek festival Farm Sessions. Hooft Hooft, Ratslag & De Zorgenkindjes combineren met dit festival het buitengevoel van de boederij met het beste van house en techno muziek. De goede vibe van vorig jaar kwam niet alleen over op de bezoekers, maar werd ook opgemerkt door de gemeente Muiden. Daarom komt er deze zomer een nieuwe Farm Sessions op de boederij 'Villa Rust in je Hooft Villa Rust in je Hooft'.
Aankomende zaterdag 30 juli zullen de straten van Rotterdam even worden omgetoverd tot het bruisende Rio de Janeiro. Latin Lovers is hierbij natuurlijk aanwezig met haar wekelijkse succesvolle clubnight en dan in de vorm van een geweldige afterparty!
I love 2 Party
woensdag 27 juli 2011
Een tiende editie laat je niet zo maar voorbijgaan! Of dat nu een verjaardag, buurtfeestje of trouwdag is. Tien keer dat is altijd iets speciaals. En dat geld zeker voor 'I Love 2 Party'! Al maar liefst tien maal bezorgde tig dj's het trouwe partygespuis een onvergetelijke nacht in een van de vele tenten die ooit op de terreinen van I Love 2 party hebben gestaan. En dit jaar wordt echt alles uit de kast getrokken om er een onvergetelijke editie van te maken.
Sins @ Bloomingdale
maandag 25 juli 2011
Zaterdag 17 september is er weer een vanouds lekker Little Sins feestje! Na het enorme succes van twee jaar geleden hebben ze besloten dat het weer eens tijd werd voor een spannend, heet en opwindend, speels strandfeestje voor jullie Sinners. De allerheetste beachclub in Bloemendaal, Bloomingdale, zal van 16:00 tot 0:00 geheel in het teken staan van Sins @ Bloomingdale!
Volgens onderschepte berichten organiseert Confusion Events op 3 september 2011 een grootschalig offensief in de Zalinaz in Etten-Leur. Het Italiaanse hardcore legioen zal aantreden en Nederland tonen dat zij veel meer kunnen dan mooi voetbal spelen en pizza's bakken.
Op 3 mei 2011 schreef Digital Attack de 'Hardnation dj-contest' uit. Talenten uit de omgeving van Eindhoven kregen de kans om hun hardstyle skills in een demo vast te leggen en ter beoordeling op te sturen naar de organisatie. De winnaar zou een plek winnen in de line-up van Hardnation, het nieuwe hardstyle evenement dat op zaterdag 19 november plaatsvindt in Dynamo, Eindhoven.
Salsa Breeze at the beach
vrijdag 22 juli 2011
Ook deze zomer gaan Salsa Sensation & Sunrise Beachclub de Latinliefhebbers weer extra verwennen met Salsa Breeze @ The Beach edities. Iedereen wordt letterlijk in het zonnetje gezet omringd door heerlijke Latin sounds, entertainment en live muziek. De volgende editie van Salsa Breeze @ the beach vindt plaats op zondag 7 augustus @ Sunrise Beachclub te Eindhoven.
Bloomingdale XXL
donderdag 21 juli 2011
Een concept dat geen inleiding behoeft. Een groots evenement aan het Bloemendaalse strand, dat maandelijks terugkeert en haar bezoekers breed verwelkomt met XXL ingrediënten. Van grootstaande artiesten tot aan krachtige danseressen en natuurlijk Bloomingdale Beach; waar zomer meer dan een Mindstate is. En op zondag 7 augustus geeft Bloomingdale XXL een extra reden om de rosé-, limoncello- of fresitaflessen te ontkurken – door haar krachten te bundelen met FHM Nederland!
Dat dit geen zomer genoemd mag worden is inmiddels wel duidelijk. Dit is de natste maand juli ooit! Maar gelukkig hoeft dat voor jullie geen verschil te maken, want natuurlijk gaan Dance VibeZZ & Miss Melody Productions er voor zorgen dat, hoe het weer ook is, jullie hoog en droog staan tijdens dit feestweekend!
Mindcontroller line-up release
woensdag 20 juli 2011
Zaterdag 24 september presenteert Art of Dance alweer de 21e editie van het langstlopende early hardcore concept van Nederland: Mindcontroller – Re-live The Past. In de North Sea Venue zullen van 23.00 uur tot 06.00 uur de geluiden van de Alpha Juno's ,TR-909's en Akai samplers weer de boventoon voeren in drie verschillende zalen. Art of Dance maakt de line-up bekend en tevens de naam van het label dat tijdens deze editie extra in het zonnetje wordt gezet.
Zomerkriebels Festival 2011 ligt helaas weer achter ons. Met deze aftermovie kun je nog even (na)genieten van deze topeditie. De organisatie hoopt iedereen volgend jaar weer terug te zien op Zomerkriebels Festival 2012.
Technootjes festival 2011
maandag 18 juli 2011
Op zaterdag 13 augustus vindt de eerste editie van het Technootjes Festival plaats op Euvelgunne in Groningen. Vanaf twaalf uur 's middags zullen verdeeld over drie podia, nationale én internationale acts het publiek trakteren op house, techno, techhouse, deephouse en elektronica.
Het beloofd een stralende dag te worden op zaterdag 20 augustus tijdens de tweede editie van Lakedance in 2011. Verdeeld over 4 uiteenlopende podia zullen ruim 30 (inter)nationale artiesten hun muzikale behendigheid ten gehore brengen aan het water bij Aquabest. Sandy Rivera en het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike, beide bekend om hun energieke performances en producties, vormen samen met Secret Cinema en het drietal van Shermanology de meest prominente kopstukken van het zomerse strandfestival.
Gedurende het weekend van 2 en 3 juli hebben bijna 20.000 bezoekers de eerste lustrumeditie van WiSH Outdoor 2011 gevierd. Met een warm zonnetje in de nek en een koud biertje in de hand genoten de bezoekers van de Brabantse gezelligheid op het festival. Bloedmooie dansende schoonheden in de zon, een heerlijke gemoedelijke sfeer en übergeile decoratie. Leuk. Zo wordt over ieder festival geschreven.
Zaterdag 22 oktober 2011 zal er een nieuwe editie van Nijmeegs hardste hardcore-evenement van dit moment plaatsvinden. Ravezone heeft in het verleden vele succesvolle edities gehad. Denk hierbij aan de edities gehouden in; The Matrixx, Kolpinghuis, Doornroosje en het Openluchttheater de De Goffert.
In horecagelegenheden in Oost-Nederland is in de nacht van zaterdag op zondag met één minuut stilte de dood herdacht van de 20-jarige Mark Kleinjan. De Wierdenaar overleed een week geleden na een ruzie in discotheek Lucky in Rijssen.

Ook in Lucky was het daarom een minuut 'muisstil', stelde eigenaar Rene Tijhuis. In het rustige Rijssen zijn geweldsincidenten met dodelijke afloop volgens de uitbater iets ongebruikelijks. 'In ons hele bestaan hebben we nog nooit zoiets meegemaakt.'
Op vrijdag 29 juli zijn jullie uitgebodigd van 18.00-23.00 uur om bij de eerste gratis SwingBeatz borrel op het terras van Arena te genieten van cocktails en hapjes met op de achtergrond de beste R&B-, hip hop-, house- en tropicalclassics van de 80's & 90's. Vervolgens kan je vanaf 23.00 uur tot 04.00 uur weer genieten van een reguliere SwingBeatz clubnight.
Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van Dreamfields Festival plaats. Organisator Matrixx wilt graag alle bezoekers bedanken voor een zeer geslaagde dag! Het zonnetje, de stages, de muziek en vooral het gezellige publiek: alle ingrediënten voor een fantastische dag waren aanwezig! 'A dream has come true!'
Na het crisisdal begint het Rotterdamse uitgaanscircuit weer te kriebelen en te borrelen. Miss Monica keert terug met haar concept en zielekindje: Absolutely Stereo, elke derde zaterdag van de maand in het compleet vernieuwde Waterfront te Rotterdam. Elke editie geeft Miss Monica een extra lange set weg voor haar fans en worden er nationale- en internationale guest DJ's uitgenodigd! De vetste ongecensureerde House, Tech-House en Techno in haar puurste vorm wordt gepresenteerd.
Om het publiek en de trouwe Dance Valley bezoeker een druk en ouderwets gezellig festival te kunnen blijven bieden, heeft de organisatie besloten om drastische maatregelen te nemen. Waar vele organisaties op dit moment slechts een kleine korting geven op hun tickets gaat de organisatie van Dance Valley een stap verder om haar bezoekers tegemoet te komen.
Yes! De tweemaandelijkse residentie in Studio 80 staat weer voor de deur! Na een ondergesneeuwde 17 december, waarbij de Duitse Upon.You delegatie vast kwam te zitten, is het nu tijd voor een rematch. Aangezien de laatste sneeuwbui in juli werd geregistreerd in de ijstijd kun je er nu wel vanuit gaan dat iedereen netjes aanwezig zal zijn.
Matinée
woensdag 13 juli 2011
De Burlesque editie afgelopen maart was hot en crazy. Maar vlak voor de climax moest iedereen helaas het pand vroegtijdig verlaten, daarom zorgt Ibiza Party Events dat jullie dit keer tijdloos kunnen genieten. De extended party-time is deze editie van 22:00-07:00 uur, alle tijd dus om helemaal out of space te gaan. Verder zijn de tickets dit keer maar 15 euro. Deze early price is als goedmaker voor de vorige keer. Wees er wel snel bij want ze vliegen de deur uit.
The Festival After in The Sand
woensdag 13 juli 2011
6 Augustus is hét weekend van Dance Valley, wil jij na dit lekkere festival met een ultieme feel good sfeer nog even doorgaan met je vrienden? Kom dan naar The Festival After in The The Sand Amsterdam. Op slechts zes minuten lopen van station Sloterdijk vind je het lekkerste feestje na Dance Valley van 22:00 tot 5:00!
The Viper album releaseparty
woensdag 13 juli 2011
Na lang wachten is het dan bijna zover. Zaterdag 10 september zal The Viper zijn eerste album presenteren aan de hardcore scene: 'Nothing To Lose'. Vijftien jaar na zijn eerste EP 'The Beat', brengt The Viper je een dubbel-cd met gloednieuw beukwerk en talloze Viper-classics. Confusion Events wil dit bijzondere feit extra hard laten doordreunen in de hardcore scene en organiseert daarom de exclusieve 'Nothing To Lose'-releaseparty in de Rodenburg te Beesd.
Stealth Ibiza
zondag 10 juli 2011
Stealth presents its exclusive beach event in Ibiza for the second year at La Plage beach club kickin' off July 19th with MYNC, Muzzaik, Jesse Voorn and hosted by label boss Roger Sanchez. Expect a special set by the S-Man himself and the DJs spinning the best house beats fit for a summer beach party in Ibiza.
Zoals ieder jaar word ook dit jaar Darkangel weer een jaartje ouder. Dit jaar zal het iets anders gevierd worden als de voorgaande keren. Er word ditmaal terug gegaan naar de tijd waar Darkangel haar liefde voor de hardcore is begonnen. De mainzaal zal dan ook gevuld zijn met early en happy hardcore.
Vitamine H
zondag 10 juli 2011
De gemeente Alblasserdam is bekend om zijn molens in Kinderdijk, de paardenmarkt, het Havenfestival en vele zeer mooie kerkgebouwen. Vrijdag 15 juli gaat hier verandering in komen, op deze dag vindt dan de eerste editie van Vitamine H plaats. In de kantine van Sport Centrum Blokweer kan je de beste manier van lichaamsbeweging krijgen. De partygangers krijgen een gezonde dosis beats gevuld met voedingsstoffen als oldschool houseklassiekers en (oude) hardcore.
This is the weekend
zaterdag 9 juli 2011
Zaterdag 16 juli wordt een memorabele dag voor Sander Kleinenberg en zijn eigen This Is label. Voor het eerst zal This Is de Lakeside stage hosten tijdens Extrema Outdoor.
Hou2e Mu2ik on the beach
zaterdag 9 juli 2011
Het stond al even in de agenda, maar nu mag de hele wereld het weten: met veel vreugde en gepaste trots kunnen we jullie een nieuwe editie van Hou2e Mu2ik presenteren. Op een nieuwe locatie, waar een mix van beukende hedendaagse hardere stijlen, hitjes uit het verleden en rauwere kicks het beste tot zijn recht komt.
De zomer is nu officieel begonnen (oke, het 'weeralarm' wordt niet meegerekend) en Reveal is op dreef. De rijen voor de deur worden langer en langer. U heeft uw weg naar Escape ook na uw tentamens, examens, projecten, kampen en ander veels te serieus gezeur weer gevonden. Even weg uit die stoffige school rooms!
Het ontwerp voor de nieuwbouw van het Nijmeegse poppodium Doornroosje is donderdag gepresenteerd.
28 Augustus 2010 – Crystal Venue Culemborg: 2.300 Hardcore liefhebbers vanuit heel Europa kwamen af op de spectaculaire openingsparty van Crystal Venue. 'Dè Hardcore/Terror tempel van Nederland is weer open!' Het was een nacht om nooit te vergeten. Knetter hard geluid, daverende licht shows en de beste artiesten bleken dè ingrediënten voor een top nacht. 27 Augustus 2011 – Crystal Venue Culemborg: Fucking Bastards viert zijn eenjarig bestaan!
De maand juli is Mansion-maand want zowel de eerste als de laatste zaterdag van juli voorziet Mansion Millers van twee spectaculaire evenementen met talent uit eigen land! Op 30 juli, de laatste zaterdag in de maand is Haagse bekende Billy the Klit te gast in Millers. Daarnaast: Na een zeer geslaagde eerste editie van Official Dance classics op 24 april in Millers snakken de dance classics weer terug naar de unieke combinatie van de retro stijl en LED-dansvloer van de Haagse hotspot aan het Plein. Dit heeft Millers en Official Dance classics doen besluiten om maandelijks te gaan samenwerken.
Back in the Days
donderdag 7 juli 2011
We go Back in the Days in club Rain op zaterdag9 juli! Het leukste classics feest van Amsterdam is elke maand uitverkocht en op 9 juli beloofd het allemaal nog gezelliger te worden! Met trots presenteert de organisatie verdeeld over 2 verdiepingen de wreedste DJ's en entertainment!
Trouw aan Roosje
donderdag 7 juli 2011
Wat krijg je als de twee beste clubs van Nederland een uitwisselingsproject aangaan en -letterlijk- bij elkaar over de vloer komen? Juist, een heel, heel, heel erg fijn weekend.
Op zaterdag 9 Juli staan de Voidd Wildlife Legends weer klaar om de beest uit te hangen en speciaal voor het 6-jarig bestaan van Studio 80 pakt de Voidd crew daarom extra uit! Niemand minder dan Dyed Soundorom (Circoloco 🇫🇷) en Boris Werner (Moon Harbour 🇳🇱) zullen samen een dikke vier uur durende set neerzetten in de voorzaal van Studio 80.
Ditch
dinsdag 5 juli 2011
Het nieuwe techno-concept in het LVC! Alle dj's zullen 100% met platen draaien, strictly vinyl dus. Dit idee is ontstaan uit liefde voor het zwarte goud, niet uit haat voor laptops. Vinyl is hot in 2011, techno en house-dj's worden overspoeld met goede releases en vinyl is gewoon sexier dan een cd'tje.
Nog drie weken en dan is het zover, het zomerse mini carnaval wat CTYD Outdoor heet gaat dan van start. drie dagen compleet uit je dak gaan op het grootste gratis beachfestival van Nederland! Op 22, 23 en 24 juli verandert de parkeerplaats bij Seacon stadion - De Koel - in Venlo in een festival eiland.
Samen tellen we de dagen af. 9 Juli is het eindelijk zover, Daylight Festival! Een geweldige locatie, uitstekend bereikbaar en een top line-up! Het evenement waar iedereen naar uitkijkt wordt geboren! In dit bericht staat alle nuttige informatie voor Daylight Festival 2011.
Whores in da House
zondag 3 juli 2011
Just a few more days totdat de organisatie wederom een blik artiesten, zakje candy girls en kisten drank uit de kast trekt voor de next edition van Whores in Da House! This time zal het gehouden worden op 9 juli in Waterfront Rotterdam, wat garant staat voor goed geluid en licht, genoeg drank en zat entertainment!
Zondagavonden in AIR
vrijdag 1 juli 2011
In 1919 beleefde Nederland de koudste maand juli ooit, in 2000 de somberste en in 2006 de warmste. 2011 gaat volgens de organisatie de boeken in als de beste maand juli!
Traditiegetrouw kan dit jaar de Rockit Open Air festivaldag weer heerlijk worden voortgezet in Club Poema RAW in hartje Utrecht, op 5 minuten loopafstand vanaf de pendelbus halte. De fijne, intieme locatie blijkt al jaren de perfecte plek om je laatste energie te geven tot in de vroege uurtjes. Zoals gebruikelijk neemt FCA-Music bovendien weer een paar nationale en internationale grootheden van het festival mee!
Na een dampende editie tijdens een koude winteravond in januari, was het duidelijk dat De Man Zonder Schaduw weer uitgenodigd zou worden in Trouw. In de uitverkochte club vertoonde De Man zijn kunsten achter de draaitafels zoals alleen hij dat kan en die avond trilde Trouw op haar grondvesten
Bereid je maar vast voor, de verjaardag van Studio 80 zit er weer aan te komen! Volgende week bestaat de club zes jaar, en dat moet natuurlijk weer flink gevierd worden. De Studio viert vijf dagen feest - van woensdag 6 juli tot en met zondag 10 juli – zorg dat je erbij bent!
29 juli 2011
Line-up release Pandemonium
Dance Valley maakt volledige timetable bekend
Amsterdamse dj brengt single uit met Tanzaniaanse superster
Superstars
Typhoon treedt voor het eerst op met muziekgebarentolk
28 juli 2011
Burlesque in Maassilo
Farm Sessions Festival 2011
27 juli 2011
Latin Lovers host afterparty zomercarnaval in Club Vie
I love 2 Party
25 juli 2011
Sins @ Bloomingdale
Hardcore Italia op 3 september in Zalinaz
22 juli 2011
Clock Kid wint Hardnation dj-contest
Salsa Breeze at the beach
21 juli 2011
Bloomingdale XXL
I Am houdt het droog komende zondag
20 juli 2011
Mindcontroller line-up release
19 juli 2011
Zomerkriebels Festival aftermovie & more
18 juli 2011
Technootjes festival 2011
Lakedance presenteert line-up, film en meer
Officiële release aftermovie WiSH Outdoor
17 juli 2011
Nieuwe editie Ravezone in Vasim Fabriek te Nijmegen
Horeca minuut stil voor slachtoffer ruzie
15 juli 2011
SwingBeatz open air editie in Hotel Arena
Dreamfields zeker voor herhaling vatbaar
Miss Monica's Absolutely Stereo is terug
Organisatie Dance Valley neemt drastische maatregelen: 2 voor de prijs van 1
13 juli 2011
Linke Soep presenteert vrijdag 15 Juli Format
Matinée
The Festival After in The Sand
The Viper album releaseparty
10 juli 2011
Stealth Ibiza
Darkangel's birthday bash gaat op de happy hardcore toer
Vitamine H
9 juli 2011
This is the weekend
Hou2e Mu2ik on the beach
Reveal knalt ook in juli elke donderdag in Escape Amsterdam
8 juli 2011
Ontwerp nieuwbouw Doornroosje gepresenteerd
One year anniversary Fucking Bastards op 27 augustus
Official Dance Classics en Billy the Klit in Millers
7 juli 2011
Back in the Days
Trouw aan Roosje
6 juli 2011
Voidd nodigt Circoloco helden uit voor 6 Years Studio 80
5 juli 2011
Ditch
ChopTillYouDrop Outdoor invites onder meer Sneakerz en Dirty House
4 juli 2011
Daylight Festival need to know
3 juli 2011
Whores in da House
1 juli 2011
Zondagavonden in AIR
Line-up Rockit Open Air 2011 afterparty in Club Poema is af
De Man Zonder Schaduw wederom in Trouw
Studio 80 bestaat zes jaar, dat moet gevierd worden