Partyflock
 
Nieuws · mei 2011
Het opbouwen is in volle gang en de organisatie is er klaar voor! Met nog enkele dagen te gaan voorziet Intents Festival je nog even van belangrijke weetjes en benodigde festival info. Zo hebben ze meerdere magische primeurs dit jaar die de beleving van Intents Festival nog specialer zullen maken.
Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Art of Dance het gratis toegankelijke Free Festival – Harder Styles op het Atlantisstrand van Almere. Zaterdag 16 juli ga je helemaal los op de lekkerste hardstyle, vetste hardcore en beste early rave. Organisator Art of Dance is er wederom in geslaagd een ongekende line-up samen te stellen voor een gratis event. Gratis feesten op een volwaardig festival? Jazeker!
De line-up van de Dance Valley Radio live-sets voor de komende twee weken is bekend. Van de diepzwoele techno van Cristian Varela en Ille Bitch, de opzwepende house van Hardsoul, MEM en San tot de stevige UK hardstyle van Mark Sherry. Genoeg dus om even goed mee te ontladen na een lange dag.
Over twee weken is het zover, dan zal circus Freshtival wederom neerstrijken op Recreatiepark Het Het Rutbeek. Met zeven area's, zal Freshtival groter zijn dan ooit en is het aanbod overweldigend. Of je nou voor de mainstage uit je dak gaat, wegdroomt in de diepte van de Basic Grooves area, keihard uit je plaat gaat in Superbash, of hossend en feestend in de Carnaval in Twente ronddwaalt, overal is een plek voor jou op Freshtival.
Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor het Frenchcore spektakel FreaX. Het publiek zal weer worden meegenomen in een reis door de verschillende aspecten van Frenchcore en zijn omliggende genres.
The Taste-it! saga continues! Na het daverende succes van de eerste editie in Beachclub Fuel, komt Taste-it! keihard terug naar de nieuwste place to be aan de Bloemendaalse kust. Het is altijd spannend om te verhuizen naar een gloednieuwe locatie, maar de eerste editie was strak uitverkocht en de vibe was top. Een regelrecht droomdebuut! Zet zondag 19 juni dus met hoofdletters in de party agenda, want Taste-it! verzekert je van een avond die je nog lang bij zal blijven!
Daar waar 360 vorige maand zelf de enige live act was, hebben de mannen van 360 het op zaterdag 4 juni goed voor elkaar met niet één, maar twee live acts van het hoogste niveau: Chymera en Aril Brikha. Brikha keert na vier jaar weer terug naar 360 om dit keer in Trouw een live set neer te zetten. Met dertien jaar onder de riem als producer, heeft de maker van vele klassiekers meer dan genoeg materiaal om uit te putten. Chymera komt wat dat betreft aardig in de buurt van zijn maatje Brikha en gaat ook live op 360.
Ze hadden de magische woorden 'here comes the sun' nog niet uitgesproken of de zon weigerde zich nog langer achter de wolken te verstoppen. Met de mooiste Hollandse lente sinds mensenheugenis is iedereen heerlijk opgewarmd voor een hopelijk zinderende zomer. Op zaterdag 28 en zondag 29 mei neem je met een lekker lange Cocoon Weekender alvast een hartverwarmend voorschot op het hoogtepunt der seizoenen.
In de afgelopen maanden zijn er heel wat artiesten toegevoegd aan de line-up van het EXIT Festival. Het programma voor de Dance Arena is bijna compleet en bevat toppers als deadmau5, Paul Kalkbrenner en Steve Aoki.
Zoals velen gewend zijn, brengt Music Republic dit jaar weer de beste dj's en het grootste dancefestival van Rotterdam. Maar het festival in het Sidelingepark strekt dit jaar zijn vleugels verder uit dan ooit! Met de opzet is ook de naam veranderd. Zo begint het een uur eerder (13:00 uur) en wordt dit jaar zeer spectaculaire hiphop, dubstep en techno line-up toegevoegd. Niemand zal iets te kort komen!
Bassrulers Outdoor Festival
maandag 23 mei 2011
Nu het einde van een bijna zomerse meimaand nadert zijn de festivalkriebels bij menigeen al flink aangewakkerd. Traditioneel is Bassrulers Outdoor in het zuidwesten van het land één van de eerste festivals. Ook dit jaar zijn alle voorbereidingen getroffen om op 28 mei een klinkende vijfde editie neer te zetten. Verdeeld over drie area's zullen een dertigtal artiesten de beste hardstyle, hardcore en classics ten gehore brengen.
Plankje, Plankje, Baf
zaterdag 21 mei 2011
Goed nieuws voor de liefhebber van vlijmscherpe techhouse: zaterdag 28 mei strijkt 'Plankje, Plankje, Baf' neer in de Amsterdamse Studio/K voor een onderonsje van formaat. Naast Kaiserdisco, Warren Fellow en Koen Lebens een extra lange set van Erick Eerdhuizen, ter afsluiting van zijn E5H tour.
W.I.T.P.
vrijdag 20 mei 2011
Op 3 juni 2011 gaat W.I.T.P. plaats vinden in Pakhuis 15 en 16 van het Westelijkhandelsterrein. De line-up is onderverdeeld in 2 area's waarbij Alex Niggemann, Estroe en Clarence Brandon de deephouse techno sound zullen vertegenwoordigen. In de andere area draaien Eigenwijs, Mokrani en Th'Acquisition de meer disco funk sound. Pakhuis 15, bij de meesten ook wel bekend als de oude Loft, heeft zich de laatse jaren steeds meer ontwikkeld als een veelzijdige club.
Het Szigetfestival vindt plaats op een eiland in de Donau in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Het festival duurt van 8 tot 15 augustus en is één van de grootste festivals van Europa met meer dan 1000 optredens op 60 podia.
Tijdens de tweede editie van de TWSTd Producers Masterclass worden wederom verschillende basistechnieken behandeld door Ableton gecertificeerd trainer en Pyntago-leraar Michel Sanchez-Infante (artiestennaam Minz) en Max Coppens (onder meer bekend van Specker met live-optredens tijdens Amsterdam United en Awakenings Festival).
Prspct XL 13
donderdag 19 mei 2011
Het is weer eens zover, het welbekende Prspct leger zal neerstrijken voor zijn jaarlijkse XL editie. Voor de dertiende keer zullen zij hel op aarde creëren met een line-up die je rechtstreeks het 'afterlife' instuurt. Met een mix van de beste harde drum & bass, dubstep en hardcore-artiesten zal Rotterdam op zijn grondvesten schudden.
This is the boat show
woensdag 18 mei 2011
Op zondag 22 mei trakteren This Is en InterLab Music je op een wel hele exclusieve culinaire party. Om te beginnen is de locatie is er eentje om je vingers bij af te likken. Het prachtige evenementenschip Pure Liner wordt ingezet om de opzet van dit totaalconcept te gaan laten slagen. Bij 'This is the boat show' worden namelijk alle zintuigen van de bezoeker geprikkeld.
Nieuwe Nor presenteert de beste techno in Zuid-Limburg. Want wie dacht dat je voor een goeie pot stevige techno tot ver buiten Limburg moest rijden, heeft het goed mis. 'TechNORm' is dé techno-avond van het diepe zuiden waarop menigeen aan het plafond hangt van gekte als de top van de vaderlandse scene weer eens langskomt. Tijd voor een volgende editie..... TechNORm goes Balans.
De temperatuur klimt langzaam omhoog en de nachten beginnen ook weer steeds zwoeler en meer zomers te worden. Tijd om ervan te genieten en ze weg te dansen dus! Omdat AIR deze mediterrane wind ook voelt hebben ze wat Zuid-Europese helden naar AIR gehaald. Overdose.am, We Are E, Ferro en AIR slaan de handen ineen en presenteren Edu Imbernon & Friends (Agoria, Joey Daniel, Ferro), de eerste club editie van Next Monday's Hangover. Dat moet dus wel een warm feestje worden!
Bloomingdale XXL verwelkomt jou op zondag 22 mei om stipt 14:00 in haar wondere wereld, met niemand minder dan Defected Records in het middelpunt. Je begrijpt, dit belooft weer een spraakmakende Bloomingdale XXL te worden!
Met nog maar een paar dagen op de klok, is het dan toch echt tijd voor misschien wel één van de meest besproken reünies: Illegal Vibes. Het weer van de afgelopen weken doet de gemoederen veel goed en zet zich hopelijk in deze lijn voort. Het wordt dus de hoogste tijd om de timetable en de laatste weetjes bekend te maken.
The Sound of Club-X
maandag 16 mei 2011
Aankomend weekend, zaterdag 21 mei, presenteert Club-X de Bigger! Harder! Louder! editie van The Sound of Club-X in Zalinaz. Hierbij de laatste info omtrent de timetable en de ticket voorverkoop.
Theatric Beat
zondag 15 mei 2011
Zaterdag 18 juni is Theatric Beats terug met een dikke internationale line-up. Dit jaar niet één, maar twee stages. Live-acts, visuals, decors & many more.
Al twee achtereenvolgende jaren is Monza gekozen tot de beste club van Midden-Nederland. Vernieuwend, hot, trendy en toegankelijk is hoe de club het best omschreven kan worden. Monza staat vooral bekend om haar geweldige club events, maar tevens organiseert Monza elke donderdag het studentenfeest van Utrecht in Monza's Dierentuin, met gratis entree. Het feest met alleen maar hits. Van urban tot electro en van pop tot house, alles komt voorbij in een grote mix.
Bellen met Joost van Bellen? Podium Victorie maakt het mogelijk. Zaterdag 21 mei draait Van Bellen in Podium Victorie. Iedereen die een ticket voor deze avond koopt krijgt automatisch, van Victorie, het mobiele nummer van Joost van Bellen, zodat je hem eens gezellig kan bellen!
Aankomende vrijdag 13 mei is het feest, want slo-mo en disco collectief Cassette bestaat dan alweer twee jaar! Na het succes van de vorige editie is besloten om ook de verjaardag weer in de hernieuwde Chicago Social Club te vieren! De plek bij uitstek, met precies de juiste gezelligheidsfactor om de warme house en disco sounds optimaal tot zijn recht te laten komen.
DJ/producers ROOG en Erick E hebben zich deze week opgesloten in hun studio. Ze hebben nogal wat te beluisteren en door te spreken: zaterdag 14 mei geven ze een tien uur durend optreden tijdens hun eigen HouseQuake Festival op Aquabest! Niet alleen de sterren van de dag maar ook de rest van de organisatie is er bijna klaar voor.
Nog even en dan is het tijd voor het eerste echte Hardcore festival van 2011. Dat de eerste ook meteen het hardste is, zal BKJN Events events bewijzen tijdens het maar liefst vijftien uur durende 'Together we are Hardcore Festival'
Emporium bijna uitverkocht
donderdag 12 mei 2011
Zaterdag 28 mei organiseert Matrixx voor de 7e keer het dancefestival Emporium op de Berendonck in Wijchen. Bij alle voorgaande edities gingen de laatste kaarten een paar dagen voor het evenement over de (digitale) toonbank. Dit jaar zal Emporium echter al over een paar dagen uitverkocht zijn, ruim twee weken van te voren. Iedereen die van plan was om in de laatste week zijn Emporium kaartje te kopen, raadt Matrixx aan om dat nu te doen zodat je er zeker bij bent.
De finalisten van de Ground Zero DJ Contest zijn bekend. Deze mensen gaan met hun set door naar de finale. Uit deze sets wordt door onze professionele vakjury, met o.a. dj's Thera en Dano, de vier definitieve winnaars gekozen. Vier van deze DJ's zullen in de area van hun stijl draaien op Ground Zero Festival!
Format one year anniversary
woensdag 11 mei 2011
Het was een jaar geleden met de eerste editie al een succes en vanuit daar is de stijgende lijn naar boven doorgezet. Format bestaat bijna een jaar. Om dit heugelijke feit te vieren trakteert Juan Sanchez met Format de echte liefhebber op Gaiser en Len Faki, het beste wat techno te bieden heeft.
Aanstaande zaterdag 14 mei vind in Atak Enschede een nieuwe editie plaats van Superbash. Headliners van deze editie zijn Frontliner en Ran-D vs Adaro. Alle aanwezigen maken tijdens Superbash kans op vrijkaarten voor Frehstival en Fantasy Island! Check het volledige bericht voor de timetable en overige informatie.
Zaterdag 23 juli wordt een hele bijzondere dag. City of Dance viert dan zijn "Eleven in Heaven" en iedereen is uitgenodigd. Met 50 Dj's, live muzikanten, workshops, veel kunst, creativiteit en straattheateracts is het de meest complete editie tot zover.
De aftrap van het festivalseizoen door Symphonica Elektronica ziet er veel belovend uit! Zomerse vooruitzichten, een nieuwe unieke locatie, diverse muziekstijlen en een uitgebreid cultuur en theater programma. Symphonica Elektronica heeft alles in huis wat jij nodig hebt om deze dag op een ongekende manier te beleven! Zie hieronder de laatste info, met liefde bereid!
Bouw 's avonds na een lange dag een klein feestje met Dance Valley Radio. Ze zenden namelijk livesets uit het rijke archief van het festival uit. Deze livesets waren tot nu toe nooit buiten het festival te horen.
Ex Porn Star Saint Tropez
zondag 8 mei 2011
Het zijn van die hele vervelende dingen; wel een ultra luxe jacht hebben van een paar ton, maar geen idee hebben waar naar toe te varen. Of nog erger; tijdens je zoektocht naar vertier hopeloos vast komen te zitten in zo'n krap Hollands sluisje. Doelloos cruisen met je Lamborghini en na 3 rondjes Wassenaar weer verveeld naar huis rijden kan ook heel traumatisch zijn. Verzekeraars en bankiers met rsi klachten van het geld tellen die nergens even kunnen relaxen, Ex Porn Star vind het een schande en leeft intens mee met al die verveelde jetsetters...
This is the boat show
zaterdag 7 mei 2011
This is gaat je het komende jaar verrassen met verfrissende evenementen waar kwaliteit en het plezier van de bezoeker hoog in 't vaandel staan. Naast dikke line-ups, vette visuals en entertainment staan ook interessante locaties hoog op het verlanglijstje.
Op 2 en 3 juli vormt het Kazerneterrein het decor voor de 2e editie van StereoSUNday. Venlo zal weer zinderen van de funky beats, vrolijke mensen en positieve sfeer. De gratis toegang tot dit festival is natuurlijk weer gegarandeerd! Hostingpartners PollerWiesen, Bang Bang Club, Alles voor de Fatoe, Perron 55 en Habbekrats zullen de mogelijkheden optimaal gaan benutten om jou de avond of dag van het jaar te bezorgen!
Tierwelt
vrijdag 6 mei 2011
Vrijdag 3 juni is het tijd voor een zeer speciale editie van diervriendelijk elektronisch spektakel Tierwelt: niemand minder dan Amerikaans supertalent John Roberts is namelijk uitgenodigd om de jungle te veroveren! Als hotste en meest vernieuwende producer van afgelopen jaar, tegenwoordig gevestigd in Berlijn, kon het niet anders dan deze avonturier de kans te bieden op strooptocht te gaan in de Chicago Social Club.
Het is begin mei. Dat betekent dat het weer flink begint te kriebelen: het festivalseizoen staat voor de deur. Een van de eerste van dit seizoen is natuurlijk traditiegetrouw Emporium Festival – Thousand and One Nighs op zaterdag 28 mei.
Foxes & Wolves @ klinch
donderdag 5 mei 2011
Het duurt nog minder dan een maand, maar Foxes & Wolves waant zich al in de zomer. Een ontzettend hete, zweterige zomer, als het warme lenteweer ook maar enigszins een indicatie is. Wat dat betreft is het niet meer dan gepast dat op 21 mei het Zwitserse duo In Flagranti - Alex Gloor en Sasa Crnobrnja - te gast is bij Foxes & Wolves . De vuige disco van het ietwat vunzige duo - 'In Flagranti' betekent letterlijk 'op heterdaad', maar is ook een eufemisme voor 'betrapt tijdens de seks' - staat namelijk garant voor plakkerige vossen- en wolvenvachten op de dansvloer van de Melkweg.
Dance Boulevard 2011
donderdag 5 mei 2011
Na een uitverkochte editie in 2010 breidt organisator Focus Events dit jaar het festivalterrein uit. Dit jaar kan iedereen dus gewoon meegenieten van de hardste beats, een diversiteit aan housedj's en de vetste 90's hits! Hoe het festivalterrein vorm gaat krijgen blijft tot zondag 7 augustus een verrassing. Dance Boulevard 2011 start om 13.00u en duurt tot 23.00u.
Het Gustav Mahlerplein is het toneel voor het gratis Bevrijdingspoppetje met een heerlijk zonnige line-up voor het ultieme vrijheidsgevoel. So come Fonk, jump, kiss, dance and drink to freedom in the city sun. Host MC Haits zal iedereen om klokslag 17:00 uur het kantoor uitschreeuwen. Blijven zitten heeft geen zin. 5PM:It's time to get out!
Monza invites Chocolate Puma
woensdag 4 mei 2011
Elke maand nodigt Monza een van de Nederlandse top dj's uit en geeft hen een eigen avond. Een avond waarin hij kan laten zien voor welke sound hij staat en waarom hij al jaren aan de top staat. Zaterdag 7 mei wordt het de avond van Chocolate Puma, het productiefste house duo van de laatste 15 jaar. Elk weekend bewijzen zij wereldwijd waarom zij tot de beste van de wereld behoren. Tijdens Monza Invites zullen zij hun sound aan Monza laten horen.
Mysteryland
woensdag 4 mei 2011
Lachen in een gekraakte theatertent door de Tjerhakkers, op ontdekkingsreis in het sprookjesbos overgenomen door 'The Cockadoodles'. Dansen bij A-Trak, superster-dj onder andere bekend als een van de mannen van de dansvloermeejoeler 'Barbra Streisand'. Tot rust komen met de meditaties in de Healing Garden en samen biechten in oneerbiedige biechthokjes, maar pas nadat je een zelfgestookt shotje Absinth hebt genomen.
De vele XXlerator fans gaan de komende maanden flink aan hun trekken komen. Allereerst op 14 mei een speciale XXlerator Fusion in de Matrixx. Vervolgens komt op 18 juni early hardstyle en early hardcore aan bod bij XXlerator Early Legends. Tot slot staan er twee hele dikke XXlerator stages op Dreamfields, het nieuwste festival van de Matrixx op 9 juli bij Arnhem.
B.I.T.C.H Exclusive is het feest bij uitstek als je van fetisj, kinky en extreem houdt. Een feest waar jij jezelf kunt zijn en kan genieten van heerlijke shows uit binnen- en buitenland. Als jij van een feest met mooie, ondeugende en openminded mensen houdt, zit je bij B.I.T.C.H goed. Om het ditmaal nog mooier te maken is de organisatie de samenwerking aangegaan met Exceptionnel die bekendstaat om de grotten- en haremfeesten in Limburg. Deze twee organisaties gaan samen de puntjes op de i zetten.
Euphoria Central Studios
maandag 2 mei 2011
Aanstaande zaterdag 7 mei 2011 vindt Euphoria voor de tweede keer plaats in Central Studios Utrecht. Tijdens deze editie zal Zatox met zijn Italian Hardstyle label de tweede area hosten.
Golden
zondag 1 mei 2011
Op vrijdag 6 mei vindt er een exclusief house event plaats in Amsterdam. Een exclusieve nacht bedoeld voor diegene die alleen tevreden zijn met het beste van het beste, kortom: diegene die altijd voor goud gaan.
Zaterdag 21 mei is het weer zover! Dan is Club-X terug in Zalinaz en presenteert weer een editie van de legendarische The Sound of Club-X. Dit keer staat alles in het teken van Bigger! Harder! Louder! met een vette line-up verdeelt over 2 area's met een X-tra vette en keiharde geluidsinstallatie!
31 mei 2011
Intents Festival zaterdag 4 juni
30 mei 2011
Art of Dance presenteert line-up Free Festival
Dance Valley Radio Livesets uitzendingen
Nog twee weken tot Freshtival
29 mei 2011
FreaX aanstaande zaterdag weer in Utrecht
27 mei 2011
Taste-it! geeft droomdebuut sprankelend vervolg in Fuel Beachclub
Twee grootmeesters van emotechno op 360 in Trouw
Evotions maakt zich op voor Cocoon weekender met Extrawelt
26 mei 2011
Line-up Exit Festival krijgt steeds verder vorm
Start je zomer met het vernieuwde Music Republic
23 mei 2011
Bassrulers Outdoor Festival
21 mei 2011
Plankje, Plankje, Baf
20 mei 2011
W.I.T.P.
Nieuwe reeks namen voor Hongaars Szigetfestival
19 mei 2011
TWSTd Producers Masterclass part II
Prspct XL 13
18 mei 2011
This is the boat show
17 mei 2011
Nieuwe Nor presenteert de beste techno in Zuid-Limburg
We are e, Overdose.am & Ferro ontvangen vrijdag Edu Imbernon en Agoria in AIR
16 mei 2011
Bloomingdale XXL invites Defected in the House
Illegal Vibes maakt de timetable bekend
The Sound of Club-X
15 mei 2011
Theatric Beat
14 mei 2011
Monza Dierentuin Specials met The Partysquad en Billy the Klit
13 mei 2011
Victorie verspreidt mobiele nummer Joost van Bellen
Discoheld Mark E in de Chicago Social Club
Laatste updates Housequake Festival
Together we are Hardcore Festival
12 mei 2011
Emporium bijna uitverkocht
11 mei 2011
Finalisten Ground Zero dj contest
Format one year anniversary
10 mei 2011
Ran-D en Frontliner bouwen zaterdag Superbash in Enschede
De line-up van City of Dance Festival is bekend
9 mei 2011
Laatste info Symphonica Elektronica Festival
Dance Valley livesets uitzendingen deze week
8 mei 2011
Ex Porn Star Saint Tropez
7 mei 2011
This is the boat show
Stereo Sunday maakt line-up bekend
6 mei 2011
Tierwelt
Artiesten hebben zin in Emporium Festival
5 mei 2011
Foxes & Wolves @ klinch
Dance Boulevard 2011
4 mei 2011
Bevrijdingspoppetje op de Zuidas
Monza invites Chocolate Puma
Mysteryland
XXlerator Fusion, Early Legends en DreamFields
3 mei 2011
Het spannendste feest van Nederland komt naar Antwerpen op 4 juni
2 mei 2011
Euphoria Central Studios
1 mei 2011
Golden
Club X presents The Sound of Club-X