Partyflock
 
Nieuws · februari 2011
Door de huidige weersomstandigheden lijkt het ver weg, maar de zomer komt er weer aan. Nog even wachten en de dikke jassen, mutsen en sjaals kunnen ingeruild worden voor zwembroeken, bikini's en llippers. Dat is iets om te vieren en daarom wordt het nieuwe strandseizoen ingeluid op zaterdag 9 april met de Grand Opening van strandclub Barefoot in Scheveningen.
Grooveadelic Stage op Pedro Pico Pop
zaterdag 26 februari 2011
Op zaterdag 9 april vindt op het MBI-terrein in Raalte de achtste editie plaats van Pedro Pico Pop. Het festival telt dit jaar vijf areas, waarvan er een wordt gehost door Grooveadelic Productions, een vierkoppig team dat op film- en visualgebied flink aan de weg timmert. 'Minimal Groove Stage' belooft een muzikaal divers programma, ondersteund door live uitgestuurde panoramavisuals.
Live video-art is een vak
zaterdag 26 februari 2011
Geen clubavond is meer compleet zonder hypnotiserende beelden op grote schermen. Die beelden worden gemaakt door de vj: het visuele broertje van de dj. Maar waar komen vj's eigenlijk vandaan? Is het een vak dat je kunt leren?
Midnight Freaks
zaterdag 26 februari 2011
De midnight freaks hebben zin in maart. Met artiesten als Nôze, Simon Baker, Luna City Express, William Kouam Djoko en Tom Ruijg op het menu wordt AIR in maart op zijn kop gezet!
Free Festival weekend
vrijdag 25 februari 2011
Op het Atlantisstrand van Almere organiseert Art of Dance op zaterdag 16 en zondag 17 juli het Free Festival weekend. Op de zaterdag kun je als liefhebber van de hardere stijlen lekker los op de beste hardcore, hardstyle en early. De zondag zal weer in het teken staan van de betere house, techhouse & techno, trance, electro en eclectische beats.Voor iedere danceliefhebber wat wils dus!
The great train robbery
vrijdag 25 februari 2011
Het spectaculaire vervolg op de grootse Club Cinema Palace Adieu Party! Dit keer is de locatie het Haarlemse station CS, en wel Perron 3-A uit 1906. Een prachtplek dus, die niet onderdoet voor de voormalige bioscoop (blijvend naamgever voor deze stijlvol zwierige nuits-burlesques) en eveneens gebouwd in tijden waarin de schoonheid van art deco, art nouveau en de flamboyante eeuwwisselingsdecoratiën om de meeste aandacht streden.
Ex Porn Star opent reisbureau
vrijdag 25 februari 2011
Naast feesten in binnen- en buitenland, festival hosting, merchandise, nu ook wintersportvakanties. Ben jij een typetje veel-voor-weinig-geld en wil je een lekkere goedkope wintersportvakantie? Dan ben je bij Xps Smeerlijk Reizen aan het juiste adres! Xps bied jou de allersmeerlijkste wintersportvakantie in één nacht aan, voor maar 25 euro! Zijn je vakantiedagen en centjes alweer op? Boek dan bij Smeerlijk Reizen en beleef de gehele wintersport in één nacht.
Overal om je heen begint het weer te groeien, bloeien en natuurlijk weer te kriebelen. Eindelijk weer dat drankje in de zon op het terras, maar natuurlijk wordt er ook in de lente hard doorgefeest. Leef je uit op zaterdag 9 april met niemand minder dan onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano, Don Diablo en Hardwell.
Niche geeft het startschot in Nijmegen
donderdag 24 februari 2011
Vanaf vrijdag 4 maart kunnen muzikale fijnproevers hun hart ophalen in Merleyn. Want dan gaat de nieuwe stapavond Niche van start in Nijmegen. Niche gaat zoals de naam al doet vermoeden zich richten op het nichesegment binnen de dance-scene. Daarbij moet je denken aan dj's die op het punt van doorbreken staan of net zijn doorgebroken. Dj's die als avonturiers te werk gaan en hun bezoekers ook op een avontuur durven mee te nemen.
Loveland Queensday
donderdag 24 februari 2011
De 16e editie van Loveland Queensday zal er wederom een worden om niet te vergeten. Op Sportpark Parkschouwburg nabij het Wertheimpark maken DJ's Sébastien Léger, Ramon Tapia 🇧🇪, Secret Cinema, Michel de Hey, Remy, Egbert (LIVE), Marnix, Juan Sanchez en Ille Bitch van 12.00 tot 20.00 uur, ieder met hun eigen stijl, het feest compleet op deze Koninklijke dag. De entree is gratis dus zorg dat je hét Koninginnedagfeest van Amsterdam niet mist.
300MPH
dinsdag 22 februari 2011
Na een zeer dikke 'Karotte Special' en een eerste editie van 'Electric Deluxe' is het op zaterdag 26 februari eindelijk weer eens tijd voor een ouderwetse 300MPH avond. Zoals jullie gewend zijn van de Rotterdamse organisatie is er weer erg veel aandacht besteedt om de perfecte samenstelling van artiesten bij elkaar te krijgen.
House of Hardstyle
dinsdag 22 februari 2011
Op zaterdag 2 april is het tijd voor de eerste editie van House of Hardstyle?! In discotheek Exciting, Kinderdijk. House of Hardstyle is een feest wat zich richt op verschillende soorten house en hardstyle.
Het Absolutely Fresh circus draait op volle toeren en dat kan eigenlijk maar één ding betekenen. It's time for Freshtival! Freshtival stevent op dit moment af op haar derde en meest spectaculaire editie. Op zondag 12 juni, beter bekend als eerste Pinksterdag, zal Recreatiepark Het Het Rutbeek in al haar glorie schitteren als één van de mooiste evenemententerreinen van Nederland.
Lunapark bezoekers opgelet, zaterdag 2 april komt R&W Productions met een gloed nieuwe editie van Lunapark. Deze editie zal plaatsvinden in Maassilo te Rotterdam. Vanaf 22.30 uur kunnen alle Lunaparkers genieten van alleen de allerbeste dj's. Met maar liefst achttien artiesten, verdeeld over drie area's belooft ook deze editie weer een waar spektakel te worden.
Ground Zero
maandag 21 februari 2011
Afgelopen weekend zijn de laatste tickets met vroegboekkorting voor Ground Zero Festival verkocht. De reguliere ticketverkoop is nu gestart met een ticketprijs van €45,- (ex. fee) per stuk.
Hell's Basement
zaterdag 19 februari 2011
Op deze editie van Hell's Basement wat op vrijdag 25 februari plaatsvindt, zullen vooral de harde, rauwe en duistere beats centraal staan, en zullen de muziekstijlen hardcore, en darkcore te horen worden gebracht. Voor deze editie heeft de organisatie dan ook een aantal zwaargewichten geboekt die garant staan voor het nodige muzikale geweld.
Solar Weekend komt naar u toe
donderdag 17 februari 2011
Met alle voorbereidingen in volste gang, is het allicht tijd voor 'n update. Want er is genoeg voor de boeg! Solar tourt door het land, CJP-voorverkoop is gestart en: Solartistiekelingen, schrijft U in!
Reverze
donderdag 17 februari 2011
Check de laatste informatie over het uitverkochte Reverze aanstaande zaterdag in het Sportpaleis Antwerpen!
Prestige
donderdag 17 februari 2011
Wanneer het hartje lente is, gaan er dingen bloeien, tijd om het oude weg te snoeien, de bloementjes en de bijtjes worden buiten gezet, nieuwe fashion statements worden gemaakt en oude vodden zakken worden gekraakt. De kans op vernieuwing en verrijking vind plaats en dus ook een nieuw glansrijk concept genaamd,'' Prestige''. Future of House = de toekomst in de house geschiedenis, ready to join the ride for another great concept.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 16 februari 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Toxxic 19 februari in de Matrixx
woensdag 16 februari 2011
Over drie dagen is het zover! Matrixx presenteert in samenwerking met het Amsterdamse collectief Vage Gasten de nieuwe clubnacht Toxxic. Deze avond komt met de creme de la creme als het gaat om knallende house, electro en dubstep.
Afgelopen kerstavond (24 december 2010) werd de eerste Afrazoo Label Night georganiseerd in de nieuwe locatie het Pakhuis 28-29 te Rotterdam. Dit smaakte naar meer. Gezellig publiek, goede sfeer, heerlijke platen en pure liefhebbers op de dansvloer… de Afrazoo Label Night was born. Op vrijdag 25 februari 2011 staat de volgende editie ingepland. Wat kunnen jullie deze keer verwachten van Leroy Styles' labelnight?
Zojuist is het zaterdagprogramma van Intents Festival bekend geworden. Voor de 2011 editie van Intents Festival wordt groots uitgepakt door Stichting De Kloontjes. Intents zal je betoveren met een grote outdoor mainstage, hostings door niemand minder dan Scantraxx Recordz & T-Town Masters en een aparte Outrageous area voor oldschool, early rave en happy hardcore liefhebbers.
Emporium
maandag 14 februari 2011
Met de geslaagde volksrevolutie in Egypte zijn Arabische sprookjes actueler dan ooit. Emporium – Thousand and one nights - neemt je dit jaar mee naar de zwoele zomeravonden uit de sprookjes van 1001 nacht. Laat je onderdompelen in een wereld met adembenemende Arabische paleizen, fakirs, Perzische prinsessen, bazaars, harems, sexy buikdanseressen, fata morgana's en prachtige oases samen met de opzwepende beats van meer dan 110 dj's en artiesten.
Sunday Raw
maandag 14 februari 2011
Crystal Venue staat al een tijdje bekend als een van de hardste Hardcore locaties van Nederland. Maar nu is het dan echt tijd dat hardstyle zijn intrede zal doen in Culemborg. De eerste kennismaking op hardstylegebied is 27 februari Crystal Venue, en als lekkere binnenkomer ook nog eens helemaal gratis! Om 17:00 uur openen de deuren en rond middernacht zullen de decibellen pas teruggedraaid worden!
Michael Mayer behoeft natuurlijk nauwelijk verdere introductie, maar vooruit. Menig feestganger en muziekliefhebber heeft de producer, dj en labelbaas van het Keulse Kompakt hoog, heel hoog in het spreekwoordelijke vaandel staan. En niet zonder redenen.
De meesten van ons kennen Valentijnsdag door de enorme commercie die er in de Verenigde Staten in de loop der jaren aan verbonden is. Partyflock is wat cynisch over de waarde van deze dag. Toch willen we van de gelegenheid gebruikmaken om aan te geven wie voor ons van extra betekenis zijn! Want ook jij bent lief! Lees in dit bericht waarom......
De hardcorewereld is weer een platenlabel rijker! Make You Dance, bekend van de succesvolle labels Neophyte Records en TiLLT, presenteerd met trots: 'Adrenaline Tracks'. Een gloednieuw hardcore label wat zich richt op opkomend talent met een veelbelovende toekomst.
Dub Infusions invites Subway
vrijdag 11 februari 2011
Toen in de zomer van 2010 bekend werd dat de Watt haar deuren zou sluiten, was dat niet alleen een klap voor de stad Rotterdam, maar ook voor een van de oudste dubstep feesten die Nederland rijk is. Subway, ongeveer tegelijk opgericht met Dub Infusions, was voor de tweede keer in korte tijd haar huis kwijt. De Nederlandse dubstep scene besloot echter al snel om Subway bij te staan en zodoende toert het inmiddels in Off_Corso gevestigde feestje heel Nederland door. Op 18 februari vindt de lang gewenste samenwerking tussen Dub Infusions en Subway plaats in Tivoli de Helling en het programma, door beiden samengesteld, windt er geen doekjes om. Dit beloofd een heel speciale editie te worden.
HipHop Legends
vrijdag 11 februari 2011
Vanavond zal de Mondial te Beek in het teken staan van hip hop en R&B. Dan vindt namelijk de 1ste editie van HipHop Legends plaats. Dit is het eerste HipHop evenement van een dergelijk groot formaat in de regio Zuid-Limburg. Hier zal de beste hiphop en R&B muziek ten gehore worden gebracht door middel van DJ's en een live act. De Headliner van de avond zal DJ TLM zijn.
Early hardstyle is baas?
vrijdag 11 februari 2011
Het is bijna een feit: Hardclassics on the beach, the indoor editie met de helden van toen. Onder meer Isaac, Daniele Mondello, Luna en Trilok kunnen net als de personen met een liefde voor de early sound van de hardstyle bijna niet meer wachten. Oude hardstyle setjes worden allemaal weer eens teruggeluisterd om de honger te stoppen, alleen werkt het maar averechts....
Mood Elevator
donderdag 10 februari 2011
Op zaterdag 19 februari staat er weer een fijne Mood Elevator geprogrammeerd met twee eigenzinnige live acts in de vorm van Peter Van Hoesen en een Try Out van Pitto's nieuwe 'are closer' album show.
Jongeren onder de 16 die alcohol drinken kunnen in de toekomst zelf ook een boete verwachten. Nu nog zijn alleen de horecabedrijven die alcohol schenken aan tieners strafbaar, maar dit gaat veranderen. Dat staat in een wetsvoorstel waarmee het kabinet het alcoholgebruik van de Nederlandse jeugd hoopt terug te dringen.
Ex Porn Star pimpt de Leeren Lampe
donderdag 10 februari 2011
Ex Porn Star heeft de laatste paar jaar met zijn succesvolle on tour edities het hele land afgereisd en wil nu wederom haar territorium vergroten.
Zaterdag 26 maart aanstaande presenteert Art of Dance een vernieuwde editie van Reset in de North Sea Venue in Zaandam. Deze editie zal voor het eerst geheel in het teken staan van de hardstyle en ze zijn er in geslaagd een puike line-up voor je samen te stellen.
Zaterdag 16 april zal er een nieuwe editie van Nijmeegs hardste hardcore-evenement van dit moment plaatsvinden. Ravezone heeft in het verleden vele succesvolle edities gehad. Denk hierbij aan de edities gehouden in; Kolpinghuis, De De Vasim ,Doornroosje en het Openluchttheater de De Goffert. Deze editie zal op een geheel nieuwe locatie voor X-Factor Events georganiseerd gaan worden. Het Congrescentrum Triavium in Nijmegen.
Escape in februari
woensdag 9 februari 2011
Februari, maand van Valentijn en de liefde. Bij Escape is er altijd veel liefde, liefde voor muziek! En dat al 25 jaar, een uniek gegeven in de Nederlandse uitgaanswereld.
12 maart keert Awakenings voor de voorlopig laatste keer terug naar de industriële Maassilo te Rotterdam. Monumental heeft drie zalen geprogrammeerd van 22.00 tot 09.00 met een dikke line-up waar iedere artiest ruim te tijd krijgt om zijn ding te doen! Deze editie gaat zeker uitverkopen en er zal sowieso geen deurverkoop zijn.
Na een meer dan geslaagde opener van 2011, gaat Boss deze maand wederom uitpakken met een spectaculaire editie van het langstlopende hiphopfeest in Nederland. En deze keer voor het eerst met een vrouwelijke DJ achter de draaitafels.
Iedereen die nog een ticket voor Ground Zero wil scoren voor het speciale tarief van €35 moet snel zijn. Er zijn nog maar een beperkt aantal tickets voor deze prijs verkrijgbaar en de organisatie verwacht dat ze binnen afzienbare tijd allemaal verkocht zullen zijn.
Monza vindt nieuwe liefde
dinsdag 8 februari 2011
Club Monza staat open voor nieuwe liefde. Techno, minimal en techhouse: de deuren van de populairste club van Midden Nederland staan wagenwijd open. Nog een beetje onervaren in deze liefde heeft Monza Elevation Events benaderd om samen het avontuur aan te gaan. Nieuwe events en nieuwe programmering!
Op 2 april 2011 vindt het grootste hardstyle-evenement van het noorden plaats in Kardinge. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een groot spektakel te worden. In dit nieuwsbericht een aantal updates over Indicator 'Electrical interference'.
Minimum in Effenaar
zaterdag 5 februari 2011
Eindhoven staat weer helemaal op de kaart als uitgaansstad, met knallers als Awakenings en frisse nieuwe concepten zoals Minimum.
Poema rolt vrolijk door naar februari
donderdag 3 februari 2011
Na een overweldigende eerste maand van het jaar achter de rug, is Poema RAW helemaal in haar nopjes. Een dergelijke opkomst had zij nooit durven dromen. Bij deze bedankt zij alle bezoekers die de hele maand uit hun plaat zijn gegaan. Deze maand heeft Poema RAW (mede mogelijk gemaakt door Pure Infinity Productions en Source Events) weer een programmering vanjewelste klaar staan om heel techno liefhebbend Nederland op de zondagochtenden voldaan naar huis te sturen.
Het is alweer zeven jaar geleden dat Absolutely Fresh haar eerste feestje in de binnenstad van Enschede organiseerde. Time flies when you're having fun! Want na al die jaren is Absolutely Fresh de wilde haren nog steeds niet verloren. Keer op keer verrassen ze het publiek met vooruitstrevende events en top-entertainment.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 2 februari 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Timetable Energy The Network
woensdag 2 februari 2011
Nog drie weken te gaan voordat de grootste artiesten uit de elektronische dance-scene neerstrijken in hartje Nederland; Energy | The Network is klaar voor de eerste editie. Het is eindelijk zover: de timetable is bekend. Tiësto, Sander van Doorn, Ferry Corsten, Avicii, Hardwell en vele anderen 9,5 uur lang verdeeld over drie zalen.
Na een bizar vette editie gehad te hebben in Utrecht, komt X-Beats weer terug met een nieuwe editie van FreaX!
Cloud9
woensdag 2 februari 2011
Volgende week zaterdag is het tijd voor Cloud9. Een industrieel gekruid hardtechnofeest met een ongedwongen karakter. De verlanglijstjes van de vaste bezoekers in acht genomen is er een bonte line-up geformeerd met artiesten uit Nederland, België, Spanje, Brazilië en Duitsland. Uit alle windstreken worden artiesten ingevlogen om dit uitbundige feest te vieren.
Foxes & Wolves @ klinch
dinsdag 1 februari 2011
De Foxes & Wolves worden steeds talrijker! Elke derde zaterdag van de maand toveren ze de Melkweg om in een glinsterende discodansvloer en zulk nieuws verspreid zich als een lopend vuurtje door het nog zo koude bos.
26 februari 2011
I love Los start strandseizoen in scheveningen
Grooveadelic Stage op Pedro Pico Pop
Live video-art is een vak
Midnight Freaks
25 februari 2011
Free Festival weekend
The great train robbery
Ex Porn Star opent reisbureau
24 februari 2011
Superdeal met combitickets Lentekriebels & Zomerkriebels festival
Niche geeft het startschot in Nijmegen
Loveland Queensday
22 februari 2011
300MPH
House of Hardstyle
Vroege vogel verkoop Freshtival officieel gestart
Lunapark pakt groots uit in Maassilo Rotterdam
21 februari 2011
Ground Zero
19 februari 2011
Hell's Basement
17 februari 2011
Solar Weekend komt naar u toe
Reverze
Prestige
16 februari 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Toxxic 19 februari in de Matrixx
15 februari 2011
Tweede Afrazoo label night met Culoe de Song
Intents Festival ontmaskert magistrale line-up
14 februari 2011
Emporium
Sunday Raw
Full Spectrum presents Michael Mayer in Tivoli de Helling
Je hebt één nieuw Valentijnsbericht....
11 februari 2011
The future of hardcore: Adrenaline Tracks
Dub Infusions invites Subway
HipHop Legends
Early hardstyle is baas?
10 februari 2011
Mood Elevator
Alcoholgebruik onder jeugd wordt wellicht strafbaar
Ex Porn Star pimpt de Leeren Lampe
9 februari 2011
Nieuwe editie Reset in de North Sea Venue
Partyraiser vs Tieum bij Ravezone in Nijmegen
Escape in februari
Timetable Awakenings Rotterdam bekend
8 februari 2011
Spectaculaire clubavond Boss knalt de tweede editie
Bijna alle Ground Zero tickets met vroegboekkorting verkocht
Monza vindt nieuwe liefde
7 februari 2011
Indicator; het grootste hardstyle-evenement van het Noorden
5 februari 2011
Minimum in Effenaar
3 februari 2011
Poema rolt vrolijk door naar februari
Absolutely Fresh viert zevenjarig bestaan
2 februari 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Timetable Energy The Network
FreaX weer in Utrecht met grote tekno- en frenchcorenamen
Cloud9
1 februari 2011
Foxes & Wolves @ klinch